back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 >> Sari la pagina:

CREMENE

743 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Iulie 2012, ora 18:10

De la: petrebanciu, la data 2012-07-15 17:33:58AVETI DREPTATE! DL. BASESCU A GRESIT SI TREBUIE SA PLATEASACA! DAR DE CE SA PLATIM NOI ROMANII PENTRU GRAVELE GRESELI ALE LUI PONTA (COPY PASTE-C.P.) SI CRIN ANTONESCU( ZIS CACIALMA). CE CAUTA ASTIA IN POLITICA? CE AU DE-A FACE CU DEMOCRATIA? PAI EI SA-L INLATURE PE BASESCU? PARDON. TREBUIE SA FIM BATUTI IN CAP SA ACCEPTAM ASA CEVA. DARE DORITI TREABA ASTA NU SAUNTETI MAI BREJI CA EI. PUTINA RUSINE CUMVA? !

Uite iti voi raspunde eu. Fata de basescu nu pot avea rusine, e platit din banii nostri, sa ne reprezinte, nu ne e stapan, el trebuie sa fie in sljba noastra si nu invers, tot ce a facut el e bataie de joc, pentru ce sa-l respectam. Chiar manuta ta a scris ca, a gresit si trebuie sa plateasca, deci Ponta si Antonescu il dau jos ca sa plateasca, intelegi logica asta simpla.
Deci daca Basescu, care pentru tine domn, pentru mine nu, si gasca lui au gresit mi se pare normal sa ii dam jos si sa vedem si altii ce pot face, nu ti se pare normal/ ca tu esti basist pana in maduva oaselor, se vede si nu poti intelege nici ce e normal si de bun simti si nici ce e logic.
Nu ne spui care sunt gravele greseli a lui Ponta si Antonescu sa intelegem si noi, te referi la UE, mi se para ca Macovei care a mancat rahat pe la UE e din gasca basista.
Cat priveste suferinta, vine din epoca basista. Nu pot sa-ti spun trezestete fiindca nu poti, nu ai cu ce.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Iulie 2012, ora 18:17

Un tip imi povestea o intamplare ... O vecina, mahalagioaica, foarte nedusa la biserica si-a lasat animalele sa pasca prin gardina unui vecin. Animelele, animale, de, au facut jale in urma lor. Proprietarul gradinii a incercat sa-i explice ca animelele femeii n-au ce acuta in gradina lui, ca-i distrug munca, dar mahalagioaica nu putea sa intelega ce responsabilitate are in privinta animalelor ei ... si, ca sa inchida repede devine agresiva ...
Un medic, trece pe langa pagubit si acesta ii spune:
- Uite ce mi-a facut asta cu vacile ei in gradina ... zi si tu ceva ca si tu esti vecin cu noi ...
- Ma, uite cum e treaba, nu ma bag ... asta ... o stiu, daca ma bag sti ce ne face ? Intai ne aduce la nivelul ei si pe urma ... ne face praf pe amandoi !

Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2012, ora 19:49

Am o intrebare, poate va reusi cineva sa-mi raspunda, basescu a afirmat ca perioada cat a fost presedinte a fost cea mai urata din viata lui. Plina de umilinte, de injuraturi, de critici si multe altele. Intrebarea e de ce vrea atat de mult sa o continuie;
1) e masochist, credeti asa ceva/
2) are ceva interese ascunse, si pe noi ne ameteste cu cinstea si apararea justitiei?????
3) se teme de ce i s-ar putea intampla cand nu va mai controla parketul, DNA-ul si serviciile, posibil?
4) e bolnav cu capul si nu stie saracul ce spune si ce face?
Voi ce spuneti?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2012, ora 20:41

De la: Silviu, la data 2012-07-15 18:17:22Un tip imi povestea o intamplare ... O vecina, mahalagioaica, foarte nedusa la biserica si-a lasat animalele sa pasca prin gardina unui vecin. Animelele, animale, de, au facut jale in urma lor. Proprietarul gradinii a incercat sa-i explice ca animelele femeii n-au ce acuta in gradina lui, ca-i distrug munca, dar mahalagioaica nu putea sa intelega ce responsabilitate are in privinta animalelor ei ... si, ca sa inchida repede devine agresiva ...
- Uite ce mi-a facut asta cu vacile ei in gradina ... zi si tu ceva ca si tu esti vecin cu noi ...
- Ma, uite cum e treaba, nu ma bag ... asta ... o stiu, daca ma bag sti ce ne face ? Intai ne aduce la nivelul ei si pe urma ... ne face praf pe amandoi !

Oare o sa inteleaga pilda asta cine trebuie ???

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2012, ora 20:43

De la: CREMENE, la data 2012-07-15 19:49:13Am o intrebare, poate va reusi cineva sa-mi raspunda, basescu a afirmat ca perioada cat a fost presedinte a fost cea mai urata din viata lui. Plina de umilinte, de injuraturi, de critici si multe altele. Intrebarea e de ce vrea atat de mult sa o continuie;
2) are ceva interese ascunse, si pe noi ne ameteste cu cinstea si apararea justitiei?????
3) se teme de ce i s-ar putea intampla cand nu va mai controla parketul, DNA-ul si serviciile, posibil?
Voi ce spuneti?

Eu spun ca tu ori esti prost ,ori foarte prost,alege tu sa nu spui ca ti'am zis'o eu !

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 07:34

De la: Silviu, la data 2012-07-15 18:17:22Un tip imi povestea o intamplare ... O vecina, mahalagioaica, foarte nedusa la biserica si-a lasat animalele sa pasca prin gardina unui vecin. Animelele, animale, de, au facut jale in urma lor. Proprietarul gradinii a incercat sa-i explice ca animelele femeii n-au ce acuta in gradina lui, ca-i distrug munca, dar mahalagioaica nu putea sa intelega ce responsabilitate are in privinta animalelor ei ... si, ca sa inchida repede devine agresiva ...

si eu am o poveste :
o vecina de'a mea, batuta ,injurata si chinuita zi de zi ,se hotaraste intro zi sa se desparta de mahalagiul, curvarul si betivul ei sot, dupa ce acesta a inghesuit-o iar intrun colt si i-a spus clar " SE PARE CA NU POT SA CONLUCREZ cu tine( USL) "!
si intenteaza actiunea de divort ! pfoaiiii, ce Scandal a facut mirlanul care, brusc , n-a mai vrut sa se desparta : s-a dus pe la toate usile vecinilor si s-a plins ca ea e o nenorocita, o penala si cere sa fie data afara din bloc ! ca el nu-si apara scaunul din capul mesei si nici fotoliul cel mai bun de la televizor ca el isi apara familia !
ei, pe 29 iulie ,vom vedea ce zice familia, desi mirlanul si-a adus ciracii si face presiuni asupra ei !va rezista ea,oare ?
da' tu, recunosti personajul din povestea mea ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 07:36

De la: CREMENE, la data 2012-07-15 19:49:13Am o intrebare, poate va reusi cineva sa-mi raspunda, basescu a afirmat ca perioada cat a fost presedinte a fost cea mai urata din viata lui. Plina de umilinte, de injuraturi, de critici si multe altele. Intrebarea e de ce vrea atat de mult sa o continuie;
Voi ce spuneti?

DA !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 07:38

De la: Silver9AM, la data 2012-07-15 20:41:48

imbecililor, daca gradina voastra n-ar mai fi lasata Vraiste ,n-ar mai intra vacile-n ea ! caraghiosilor !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 08:11

De la: gabigabi2, la data 2012-07-16 07:38:55

imbecililor, daca gradina voastra n-ar mai fi lasata Vraiste ,n-ar mai intra vacile-n ea ! caraghiosilor !

Ca sa vezi ... a inteles ...
N-o sa credeti, dar intamplarea e reala, chiar asa a fost de-adevaratelea.
Si ce credeti c-a spus mahalagioaica atunci cand pagubasul i-a reprosat prezenta vitelor pe locul lui ? Exact ! Ati ghicit ! Ca pagubasul e de vina ca nu si-a facut gard.

Asta este, aia de la Divertis, pe vremuri, povesteau ca in gara de nord au avut probleme cu un neamt pentru ca nu mai stiau ale cui sunt bagajele ... neamtului.

Asa si Gabi, vede vinovat pe pagubas, mahalagioaica nu-si mai aduce aminte al cui e pamantul vecinului ... Nici Ponta nu e vinovat de nimic, n-a plagiat, nu s-a dus la Bruxeles de capul lui ... n-a dat ordonante abuzive, n-a facut nimic din toate artificiile astea care ne-au adus, in ochii occidentalilor, in postura de sanctionabili la buzunare.
Nu, ei n-au facut nimic, sunt niste mielusei, in schimb, Basescu si Macovei, astia sunt raii, din cauza lor ... ca nu-i lasa sa lucreze.

Crin Antonescu a prticipat la un miting politic la care a facut declaratii politice impotriva presedintelui suspendat. ACEASTA ESTE UN FAPT GRAV, O INCALCARE FLAGRANTA A PREVEDERILOR CONSTITUTIEI ! Unde este rolul de mediator al presedintelui ? Antonescu este acum presedintele Romaniei ? Nu este si el un presedinte-jucator din moment ce ia o anumita atitudine intr-o disputa politica ? Pe el de ce nu-l suspenda nimeni ? La el nu se vede ?

O sa ne explice domnii si doamnele civilizate care sustin USL ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 08:28

De la: Silviu, la data 2012-07-16 08:11:41

Nu e nici o incalcare, au avut grija, nu s-a participat sub nici un semn al vreunei formatiuni politice.
Daca ar fi fost incalcare, pana acum vuiau televiuziunele si presa basista.
Cum nu urla ????
o incalcare a legi e folosirea insemnelor nationale pentru imagine politica. vezi la base pe twitter.
Si ce credeti c-a spus mahalagioaica atunci cand pagubasul i-a reprosat prezenta vitelor pe locul lui ? Exact ! Ati ghicit ! Ca pagubasul e de vina ca nu si-a facut gard.

Asta este, aia de la Divertis, pe vremuri, povesteau ca in gara de nord au avut probleme cu un neamt pentru ca nu mai stiau ale cui sunt bagajele ... neamtului.

Asa si Gabi, vede vinovat pe pagubas, mahalagioaica nu-si mai aduce aminte al cui e pamantul vecinului ... Nici Ponta nu e vinovat de nimic, n-a plagiat, nu s-a dus la Bruxeles de capul lui ... n-a dat ordonante abuzive, n-a facut nimic din toate artificiile astea care ne-au adus, in ochii occidentalilor, in postura de sanctionabili la buzunare.
Nu, ei n-au facut nimic, sunt niste mielusei, in schimb, Basescu si Macovei, astia sunt raii, din cauza lor ... ca nu-i lasa sa lucreze.

Crin Antonescu a prticipat la un miting politic la care a facut declaratii politice impotriva presedintelui suspendat. ACEASTA ESTE UN FAPT GRAV, O INCALCARE FLAGRANTA A PREVEDERILOR CONSTITUTIEI ! Unde este rolul de mediator al presedintelui ? Antonescu este acum presedintele Romaniei ? Nu este si el un presedinte-jucator din moment ce ia o anumita atitudine intr-o disputa politica ? Pe el de ce nu-l suspenda nimeni ? La el nu se vede ?

Fosta membra 9am.ro

136 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 08:34

Ca sa vezi www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo... a inteles ...

Nu, ei n-au facut nimic, sunt niste mielusei, in schimb, Basescu si Macovei, astia sunt raii, din cauza lor www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo... ca nu-i lasa sa lucreze.

www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo

ADEVARUL ESTE CA BASESCU NU ARE CE CAUTA IN POLITICA,ASA CA POPORUL ARE DATORIA CU UN SIMPLU DA SA-L TRIMITA PE MARE IMPREUNA CU TOATA CAMARILA PORTOCALIE,SA-L NUMEASCA PE MRU SEF LA COLACUL DE SALVARE......

http://www.youtube.com/watch?v=rzORw7-RLCs&feature=related
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 08:36

Interesant cum le ocolesti si, pe bune : vaca-i vaca si se duce unde vrea ea ....daca-ti inchipui ca animalul Nu se duce la vecinu' pen'ca Stie ca n-are voie te-nseli al naibii ! si povestea mea e adevarata si personajul betiv si curvar , ce s-a dus la adm. sa se plinga de divort si sa ceara s-o dea afara din bloc pe nevasta-sa, e Basescu si Romania !

P.S.
eu intelesei repede, ca nici nu era prea greu, dar tu ai inteles cind v-am spus ca aveti "GRADINA VRAISTE " ?

Fosta membra 9am.ro

471 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 08:37

Ai dreptate, tot ce fac uselisti e hotie pura si anti-contr-constitutional !
Basescu prezidind sedinta de Guvern este constitutional ?
Basescu cerind urgentarea proceselor din justitie este constitutional ?
Basescu anuntind taierea pensiilor este constitutional ? ( apropo, ce l-o fi mancat in dos sa faca treaba lui Boc ?? )

Raspund acum asa cum au raspuns si propagandistii vostri din 2009 incoace " ... DAR MAI VREAU SA SPUN CEVA ! SI VOI ATI FACUT LA FEL ... "

Bine a zis Elena Ceausescu ..."popor de viermi"... fiindca ati stat ieri acasa sa va uitati la telenovele, de azi incolo mancati austeritate , Constitutie , Drept European si in loc de salarii veti primi aprecierile Comisiei Europene ! BRAVOS , ATI DOVEDIT CA SUNTETI ... IOROPENI !
CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 08:44

De la: gabigabi2, la data 2012-07-16 08:36:52

Interesant cum le ocolesti si, pe bune : vaca-i vaca si se duce unde vrea ea ....daca-ti inchipui ca animalul Nu se duce la vecinu' pen'ca Stie ca n-are voie te-nseli al naibii ! si povestea mea e adevarata si personajul betiv si curvar , ce s-a dus la adm. sa se plinga de divort si sa ceara s-o dea afara din bloc pe nevasta-sa, e Basescu si Romania !

P.S.
eu intelesei repede, ca nici nu era prea greu, dar tu ai inteles cind v-am spus ca aveti "GRADINA VRAISTE " ?

Vaca pentru cine nu a inteles, e macovei, care cu popusoiu in gura, si evident cu spume la aceiasi gura, a scapat in gradin UE, si a facut vraire in politica externa a romaniei.
Pe cine tragem la raspundere pe baci, adica base, sau pe vaca?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 09:05

in doar citeva zile de cind este in campanie electorala, dl. Basescu isi face de cap cu Constitutia, pe care o FOLOSESTE CA FUNDAL ELECTORAL si CCR- impartialul CCR - NU VEDE si nu constata ca e INTERZISA folosirea in campanie electorala a Insemnelor nationale !
- a folosit in interes personal Insemnele Olimpice , ce apartin Lumii intregi , cu o usurinta inspaimintatoare !
- au pus in miscare Autocare intregi ptr. mitingul de la Cluj si am familie in Aiud care ne-a spus Revoltata ca alegerea lui Boc ca primar al Clujului a fost o Minariei Ordinara si oamenii din Transilvania se uita stupefiati la ce fac pedelistii
- si, iar se ante-pronunta ,cum a facut intotdeauna, spunind despre "PUSCARIABILII " ce l-au detronat pe el ! ceva Dovezi ? nu prea, dar da bine la boborul portocaliu !

Fosta membra 9am.ro

471 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 13:03

Hai tuuuuu lasa-ma
Basescu nu a fost in guvernul FSN , adica guvernul Roman ?

Bine a zis Elena Ceausescu ..."popor de viermi"... fiindca ati stat ieri acasa sa va uitati la telenovele, de azi incolo mancati austeritate , Constitutie , Drept European si in loc de salarii veti primi aprecierile Comisiei Europene ! BRAVOS , ATI DOVEDIT CA SUNTETI ... IOROPENI !
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 14:06

De la: gabigabi2, la data 2012-07-16 09:05:43in doar citeva zile de cind este in campanie electorala, dl. Basescu isi face de cap cu Constitutia, pe care o FOLOSESTE CA FUNDAL ELECTORAL si CCR- impartialul CCR - NU VEDE si nu constata ca e INTERZISA folosirea in campanie electorala a Insemnelor nationale !
- a folosit in interes personal Insemnele Olimpice , ce apartin Lumii intregi , cu o usurinta inspaimintatoare !
- au pus in miscare Autocare intregi ptr. mitingul de la Cluj si am familie in Aiud care ne-a spus Revoltata ca alegerea lui Boc ca primar al Clujului a fost o Minariei Ordinara si oamenii din Transilvania se uita stupefiati la ce fac pedelistii
- si, iar se ante-pronunta ,cum a facut intotdeauna, spunind despre "PUSCARIABILII " ce l-au detronat pe el ! ceva Dovezi ? nu prea, dar da bine la boborul portocaliu !

Basescu nu mai e presedintele Romaniei acum, supradotato, Antonescu in schimb este !
Presedintele Romaniei parca era arbitru, dupa voi, dar numai cand era vorba de Basescu.
Cum e vorba despre Ponta sau Antonescu, astia pot sa faca orice, ei nu mai sunt supusi legilor, Constitutiei ... e altceva. Dupa capul vostru.
Ce ati mai fi urlat sa se fi dus Basescu la vreun miting impotriva vreunul alt partid.
Dupa capul vostru ala deosebit de destept, USL poate face oricate mitinguri de balacarit la Basescu, dar Basescu nu poate sa faca nimic. Va f .... grija de unde sunt banii de autocare numai daca e vorba despre deplasarile lui Basescu, dar despre "de unde sunt bani, autobuze, ..." pentru organizarea mitingurilor USL anti-Basescu, nu va intrebati.
Balacariti pe oricine zice ceva pro-Basescu, impotriva lui Ponta si Antonescu, nimic nu va intereseaza ...
Nu va intereseaza ca Antonescu e presedinte si Ponta premier acum si ca moneda se tot depreciaza, ca masurile economice-minune cu care v-au cucerit domnii astia doi nu numai ca nu apar, dar lucrurile tind sa degenereze.

Gabi, vad ca din pilda mea n-ai inteles absolut nimic. Vaca nu paste, DOAMNA, pe unde vrea ea, pe unde-si imagineaza ea, ci acolo unde o duce stapanul ei. Stapanul vacii este responsabil pentru ea si pentru eventualele pagube pe care le produce cuiva.
Despre vraistea pe care o insinuezi in gradina numita Romania, ai face bine sa-ti amintesti cu cat sarg au contribuit la ea cei pentru care te jertfesti tu (si altii ca tine) pe topicurile astea, cum ar fi Iliescu, Vacaroiu, Constantinescu, Ciorbea, Radu Vasile, iar Iliescu, Nastase, Tariceanu si ... Basescu-Boc. Cand era vorba despre Basescu si PDL urlai ca au avut puterea si nu le-au dres pe toate cele strambe in secunda doi. Acum nu te mai sufoci de indignare pentru ca noua putere USL nu face si nu drege, tot ce imputai ca n-ar fi facut Basescu.

Asta este, mamaita, ne aduci la nivelul tau si apoi ne calci in picioare.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 14:09

De la: 9am_523, la data 2012-07-16 13:03:41Hai tuuuuu lasa-ma

Asa, si ?
De ce nu-l injuri acum pe ministrul transporturilor ?
Sti macar cine este ?

Fosta membra 9am.ro

471 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 14:16

De la: Silviu, la data 2012-07-16 14:09:41
De la: 9am_523, la data 2012-07-16 13:03:41Hai tuuuuu lasa-ma

Asa, si ?
De ce nu-l injuri acum pe ministrul transporturilor ?
Sti macar cine este ?

Tu stii macar despre ce era vorba ? Asta ii acuza pe USL -isti ca sunt fesenisti , de parca Basescu a fost in guvernul lui Helmuth Kohl in 1990 , nu in al lui Roman

Fosta membra 9am.ro

471 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 14:18

Te cunosc de mult timp , la creierul tau basescianizat si pedelizat intensiv ... altceva nici n-ai putea vota , s-ar separa coloana vertebrala de creier , ar prelua comanda corpului mainile , daca ai incerca sa pui stampila pe atceva decat Basescu ... Faci cum vrei, esti caz pierdut oricum !

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 14:50

Intrebare pt cei care se dau fani ai lui Basescu (si doresc raspunsuri concrete si fara "lozinci"):

Ce varsta aveti acum? - nu, nu vreau varsta exacta (stiu ca cei tineri vor sa se dea mai in varsta decat sunt, iar femeile vor sa para mai tinere), ci numai aproximativa (de ex. sub 35 ani, sau peste 35 ani) sau puteti sa nu mi-o spuneti (nu ma deranjeaza deloc) ci numai sa va incadrati singuri :

1) daca aveti pana in 35 de ani, inseamna ca habar n-aveti despre ce vorbim acum (doar credeti ca stiti) - pt ca vorbiti din auzite (de la Basescu sau de la altii), nu din experienta proprie (n-ati trecut prin ce au trecut cei care au varsta peste 30 de ani) in aceasta tara. Desigur, nu va contest faptul ca puteti avea un intelect peste medie, insa va contest puterea de intelegere a modului in care Basescu va pacaleste pt a-si obtine propriile avantaje (atentie! nu ma refer acum si la altii care fac acelasi lucru ca si el, indiferent din ce partid face parte).

2) daca aveti peste 35 de ani, aveti habar de ce vorbim acum, dar inseamna ca ori sunteti prea credul si credeti tot ce va spune unul sau altul (respectiv Basescu sau din Clica lui), ori sunteti platit sau poate aveti un avantaj propriu de il sustineti (pe Basescu sau pe altul, indiferent de partidul respectiv - aflat la Putere sau in Opozitie) de frica de a nu pierde banii sau avantajele cu care va rasplateste sprijinirea aceasta!.

Obs. La Referendumul acesta nu este vorba de a ne pune intrebarea: daca cade Basescu ce o sa ne facem (asta o sa vedem la Alegerile Prezidentiale urmatoare), ci daca il mai lasam pe Basescu sa ne mai conduca sau nu, asa ca nu are rost sa vorbim degeaba.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 14:59

De la: Silviu, la data 2012-07-16 14:06:51
De la: gabigabi2, la data 2012-07-16 09:05:43in doar citeva zile de cind este in campanie electorala, dl. Basescu isi face de cap cu Constitutia, pe care o FOLOSESTE CA FUNDAL ELECTORAL si CCR- impartialul CCR - NU VEDE si nu constata ca e INTERZISA folosirea in campanie electorala a Insemnelor nationale !

Basescu nu mai e presedintele Romaniei acum, supradotato, Antonescu in schimb este !
Presedintele Romaniei parca era arbitru, dupa voi, dar numai cand era vorba de Basescu.
Cum e vorba despre Ponta sau Antonescu, astia pot sa faca orice, ei nu mai sunt supusi legilor, Constitutiei ... e altceva. Dupa capul vostru.
Ce ati mai fi urlat sa se fi dus Basescu la vreun miting impotriva vreunul alt partid.
Dupa capul vostru ala deosebit de destept, USL poate face oricate mitinguri de balacarit la Basescu, dar Basescu nu poate sa faca nimic. Va f .... grija de unde sunt banii de autocare numai daca e vorba despre deplasarile lui Basescu, dar despre "de unde sunt bani, autobuze, ..." pentru organizarea mitingurilor USL anti-Basescu, nu va intrebati.
Balacariti pe oricine zice ceva pro-Basescu, impotriva lui Ponta si Antonescu, nimic nu va intereseaza ...
Nu va intereseaza ca Antonescu e presedinte si Ponta premier acum si ca moneda se tot depreciaza, ca masurile economice-minune cu care v-au cucerit domnii astia doi nu numai ca nu apar, dar lucrurile tind sa degenereze.

Gabi, vad ca din pilda mea n-ai inteles absolut nimic. Vaca nu paste, DOAMNA, pe unde vrea ea, pe unde-si imagineaza ea, ci acolo unde o duce stapanul ei. Stapanul vacii este responsabil pentru ea si pentru eventualele pagube pe care le produce cuiva.
Despre vraistea pe care o insinuezi in gradina numita Romania, ai face bine sa-ti amintesti cu cat sarg au contribuit la ea cei pentru care te jertfesti tu (si altii ca tine) pe topicurile astea, cum ar fi Iliescu, Vacaroiu, Constantinescu, Ciorbea, Radu Vasile, iar Iliescu, Nastase, Tariceanu si ... Basescu-Boc. Cand era vorba despre Basescu si PDL urlai ca au avut puterea si nu le-au dres pe toate cele strambe in secunda doi. Acum nu te mai sufoci de indignare pentru ca noua putere USL nu face si nu drege, tot ce imputai ca n-ar fi facut Basescu.

Asta este, mamaita, ne aduci la nivelul tau si apoi ne calci in picioare.

ba, m-ai convins ca desi esti destept, esti prost !
nen'tu, ce tocmai fuse la un interviu la TVr ,i-a atras Atentia in mod raspicat moderatorului ,ca el este PRESEDINTELE ALES al Ro pina in data de 29.....asa ca, las-o jos cu chestia ca nu e si chiar de n-ar mai fi, Constitutia zice ca NIMENI NU are voie sa se foloseasca de insemnele nationale !
si-n chestia cu vaca, gindesti de'a'ncurulea, parerea mea si nu ma mir ca vedem si intelegem lucrurile , viceversa ! am vazut la tara cum animalul era pornit de acasa si ea, cuminte ,se ducea unde stia ea ....mai colo, mai pe dincolo rupea cite o gura de iarba....la intoarcere , cam tot asa ....dar, vecinul fara gard, in acest caz era abonat la certuri cu toti vecinii ceilalti caci, clar : oricine si orice ii putea intra in curte, fie gaini, rate, curci, capre si oi ; ciini ,pisici si sa se cccc prin curtea lui lasata sloboda....poi daca e sloboda, atunci da-te naibii si nu te mai plinge !
ROmania e Vraiste ca si Capul vostru, care-i la fel de Vraiste !

P.S
2 ani l-am lasat pe Base sa faca ce a pomis in primul mandat si n-am zis nimic , apoi am inceput sa zic despre ce vedeam si credeam si cred ca nu-i bine !
voi, cei cu mintea Vraiste, n-ati vazut si l-ati reales in 2009 si nebunia a continuat pina cind a pocnit in aceasta Suspendare !
la ce te asteptai ? mergind din rau in mai rau, ce credeai ca se va intimpla ? ca va fi ca pe vremea lui Ceausescu, cel ales pe Viata, ca lumea sa bage capul tot mai adinc in piept si sa rabde ? Proasta Socoteala v-ati facut, neica, foarte proasta !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 15:43

"si-n chestia cu vaca, gindesti de'a'ncurulea, parerea mea si nu ma mir ca vedem si intelegem lucrurile , viceversa ! am vazut la tara cum animalul era pornit de acasa si ea, cuminte ,se ducea unde stia ea ....mai colo, mai pe dincolo rupea cite o gura de iarba....la intoarcere , cam tot asa ....dar, vecinul fara gard, in acest caz era abonat la certuri cu toti vecinii ceilalti caci, clar : oricine si orice ii putea intra in curte, fie gaini, rate, curci, capre si oi ; ciini ,pisici si sa se cccc prin curtea lui lasata sloboda....poi daca e sloboda, atunci da-te naibii si nu te mai plinge !
ROmania e Vraiste ca si Capul vostru, care-i la fel de Vraiste ! "

Adica eu care spun ca stapanul animalului e responsabil pentru ce face animalul lui, gandesc de-an-curulea ?
La tara, vaca este scoasa pe poarta si data in grija vacarului care o mana pana la islaz, o pazeste cat paste iar seara tot el o aduce pana la poarta stapanului. Vaca nu e singura nicicand.
Daca undeva nu exista garduri asta nu inseamna ca terenul ala e al oricui doreste sa faca orice ii trece prin cap.
Numai cineva ca tine poate sa gandeasca asa de stramb.
Nu ma mir.
Ai demonstrat si cu multe alte prilejuri capacitatea ta de a denatura lucrurile.

Dupa capul tau ala sec, daca intri intr-un vestiar poti deschide orice dulap care nu are lacat, ca si cum n-ai sti ca tu ai acolo NUMAI UN DULAP care e al tau, ca si cum ar fi de datoria celorlalti sa te impiedice pe tine sa umblii printre lucrurile lor fara opreliste. Iar tu n-ai nici o raspundere ... mereu sunt altii de vina ...

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 15:52

Pe vremea lui Vlad-Tepes se putea lasa o punga de bani pe drum si nu o lua nimeni (decat cel care o pierduse)! Si acum daca gasesti pierdut pe strada ceva care a fost pierdut de altul, trebuie sa o predai la Politie (care este obligata sa caute pagubasul)! Dar cine mai este asa de CINSTIT ca sa faca asta! Nici Basescu nu este CINSTIT, macar cu cei care l-au ALES! Asa ca cei care il sprijina sa fure din aceasta tara sunt la fel de (ne)cinstiti ca si el! Parerea mea!

Fosta membra 9am.ro

802 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 16:10

Fratilor, logica e ca o placinta cu doua fete. Fiecare isi alege fata care crede el ca este corectitudinea
gandirii. Niciodata o fata nu seamana cu alta asa cum nu se pot suprapune. Similitudinea intre logica, politica si placinta este una singura.: politicienii prin logica lor aleg doar placinta pentru burta.
S-auzim de bine!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 18:34

De la: Silviu, la data 2012-07-16 15:43:09"si-n chestia cu vaca, gindesti de'a'ncurulea, parerea mea si nu ma mir ca vedem si intelegem lucrurile , viceversa ! am vazut la tara cum animalul era pornit de acasa si ea, cuminte ,se ducea unde stia ea ....mai colo, mai pe dincolo rupea cite o gura de iarba....la intoarcere , cam tot asa ....dar, vecinul fara gard, in acest caz era abonat la certuri cu toti vecinii ceilalti caci, clar : oricine si orice ii putea intra in curte, fie gaini, rate, curci, capre si oi ; ciini ,pisici si sa se cccc prin curtea lui lasata sloboda....poi daca e sloboda, atunci da-te naibii si nu te mai plinge !
ROmania e Vraiste ca si Capul vostru, care-i la fel de Vraiste ! "

Adica eu care spun ca stapanul animalului e responsabil pentru ce face animalul lui, gandesc de-an-curulea ?
La tara, vaca este scoasa pe poarta si data in grija vacarului care o mana pana la islaz, o pazeste cat paste iar seara tot el o aduce pana la poarta stapanului. Vaca nu e singura nicicand.
Daca undeva nu exista garduri asta nu inseamna ca terenul ala e al oricui doreste sa faca orice ii trece prin cap.
Numai cineva ca tine poate sa gandeasca asa de stramb.
Nu ma mir.
Ai demonstrat si cu multe alte prilejuri capacitatea ta de a denatura lucrurile.

Dupa capul tau ala sec, daca intri intr-un vestiar poti deschide orice dulap care nu are lacat, ca si cum n-ai sti ca tu ai acolo NUMAI UN DULAP care e al tau, ca si cum ar fi de datoria celorlalti sa te impiedice pe tine sa umblii printre lucrurile lor fara opreliste. Iar tu n-ai nici o raspundere ... mereu sunt altii de vina ...

Bine macar ca a inteles cine e vaca ,restul povestii trebuie sa'l rumege ........

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2012, ora 20:15

Ultima speranta a domnului Basescu pentru a specula suferinta romanilor plecati pentru a avea votul lor, trebuie sa stie ca ei au plecat din cauza mizeriei sociale ca rezultat al coruptiei sociale. Iar daca presedintele numeste ambasadorii, iar romanii emigranti au nevoie de diverse acte din tara, sunt dependent de organe. Deci votul este viciat. Un om plecat din tara a suferit, deci nu te poate iubi, nu-ti poate da votul. Deci la referendumul de demitere a presedintelui votul emigratilor plecati este viciat, este vot fals, deci este vot compromise.

Fosta membra 9am.ro

471 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2012, ora 09:20

MOARTE POSTACILOR PORTOCALII PORTOCALII

SA-I SPANZURAM PE 30 IULIE SEARA PE TOTI , ASA CUM TREBUIA SA FACEM CU SECURISTII IN DECEMBRIE 1989

Fosta membra 9am.ro

285 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2012, ora 13:55

De la: eugenb, la data 2012-07-16 14:50:03Intrebare pt cei care se dau fani ai lui Basescu (si doresc raspunsuri concrete si fara "lozinci"):

Ce varsta aveti acum? - nu, nu vreau varsta exacta (stiu ca cei tineri vor sa se dea mai in varsta decat sunt, iar femeile vor sa para mai tinere), ci numai aproximativa (de ex. sub 35 ani, sau peste 35 ani) sau puteti sa nu mi-o spuneti (nu ma deranjeaza deloc) ci numai sa va incadrati singuri :

1) daca aveti pana in 35 de ani, inseamna ca habar n-aveti despre ce vorbim acum (doar credeti ca stiti) - pt ca vorbiti din auzite (de la Basescu sau de la altii), nu din experienta proprie (n-ati trecut prin ce au trecut cei care au varsta peste 30 de ani) in aceasta tara. Desigur, nu va contest faptul ca puteti avea un intelect peste medie, insa va contest puterea de intelegere a modului in care Basescu va pacaleste pt a-si obtine propriile avantaje (atentie! nu ma refer acum si la altii care fac acelasi lucru ca si el, indiferent din ce partid face parte).

2) daca aveti peste 35 de ani, aveti habar de ce vorbim acum, dar inseamna ca ori sunteti prea credul si credeti tot ce va spune unul sau altul (respectiv Basescu sau din Clica lui), ori sunteti platit sau poate aveti un avantaj propriu de il sustineti (pe Basescu sau pe altul, indiferent de partidul respectiv - aflat la Putere sau in Opozitie) de frica de a nu pierde banii sau avantajele cu care va rasplateste sprijinirea aceasta!.

Obs. La Referendumul acesta nu este vorba de a ne pune intrebarea: daca cade Basescu ce o sa ne facem (asta o sa vedem la Alegerile Prezidentiale urmatoare), ci daca il mai lasam pe Basescu sa ne mai conduca sau nu, asa ca nu are rost sa vorbim degeaba.

Sa fim seriosi ,,musiu''. Matale crezi ca adevarul este stiut doar de cei care au distrus tara prin votul pe care l-au dat incepand cu 90 pana in prezent? Voi nu stiti decat sa va ganditi la voi indiferent de consecinte si ne-am saturat de voi ca de pere acre.
Tot voi astia care sunteti bine-merci ,,la adapost'', carora nu le-a fost taiata pensioara si care aveti atatea avantaje(mai putin varsta de care faceti atata caz) sunteti cei mai inversunati opozanti ai democratiei???.Adevarul ca tot voi ati perpetuat prin vot camarila Iliestiana de care nu mai scapam nici acum la 22 de ani de la prima lovitura de stat la care ati asistat in fata televizoarelor iar apoi cu avant revolutionar ati ,,intinat'' valorile democratiei .De ce? Din prostie ori din convingere ideologica? De ce nu faceti si voi un ,,sacrificiu'' si sa lasati generatia tanara sa-si aleaga viitorul macar acum in al doispezecelea ceas? Nu va este frica de D-ZEU?Am uitat ca voi sunteti intr-o proportie covarsitoare atei, scuze si inteleg de ce nu va este rusine de tirania pe care cu avant comunist reusiti sa o perpetuati.
Pana cand? Ei bine , afla domnule ca am inteles de ce sunt in stare acesta gasca comunista numita USL, am vazut cu cata nesimtire au calcat in picioare legile tarii si realizam ca acum trebuie dat un vot impotriva voastra , a generatiei comunistoide care accepta toate abaterile de la democratie doar pentru a avea garantia privilegiilor castigate prin pastrarea structurilor mafiote de sorginte comunista.Acum nu il aparam pe Basescu deoarece si lui avem multe sa-i reprosam dar cu toate acestea este clar un om care priveste spre vest nu ca nemernicii din Alianta Sosialista care nu dau un ban pe UE, NATO si au nesimtirea sa dea lectii de democratie unui cancelar al Germaniei, prima putere Europeana, mai mult sa minta cu nerusinare toate cancelariile vestice crezand ca se adreseaza electoratului handicapat care ii sustine in tara. Gata , ne-am saturat!

Fosta membra 9am.ro

285 mesaje

Postat pe: 17 Iulie 2012, ora 14:06

De la: gabigabi2, la data 2012-07-15 17:49:06
De la: petrebanciu, la data 2012-07-15 17:33:58AVETI DREPTATE! DL. BASESCU A GRESIT SI TREBUIE SA PLATEASACA! DAR DE CE SA PLATIM NOI ROMANII PENTRU GRAVELE GRESELI ALE LUI PONTA (COPY PASTE-C.P.) SI CRIN ANTONESCU( ZIS CACIALMA). CE CAUTA ASTIA IN POLITICA? CE AU DE-A FACE CU DEMOCRATIA? PAI EI SA-L INLATURE PE BASESCU? PARDON. TREBUIE SA FIM BATUTI IN CAP SA ACCEPTAM ASA CEVA. DARE DORITI TREABA ASTA NU SAUNTETI MAI BREJI CA EI. PUTINA RUSINE CUMVA? !

pai da, A GRESIT - trebuie sa plateasca cu Suspendarea !
ce treaba ai insa cu Ponta si Antonescu ? de ce-i bagi in ciorba asta , cind discutia este alta ?
- Ponta este Premierul Ro , desemnat de chiar presedintele in exercitiu T. Basescu, ca Urmare a unei Caderi de guvern- democratic consumata !- au avut loc si alegeri locale, democrat exprimata la vot ! iar in Parlament s-a schimbat Majoritatea si Presedintele Trebuie sa tina Cont de aceasta REALITATE Politica ! asa este Jocul Democratiei in toata lumea, cu exceptia Dictaturilor care il Neaga !
voi Negati si Contestati aceasta REALITATE si tot voi Tipati in Lume ca e incalcata Democratia ?
ba, ce logica naibii aveti, bai ? a lu' Base, Stiu, dar e cam Suie logica lui si poporul are o vorba de care am cam uitat : Fereste-te de omul insemnat, ca-i piaza rea !
Daca presedintele este suspendat de catre ,,analfabetii ''democratiei atunci aceste obraznicaturi comuniste vor conduce tara spre dezastru.
Amintiti-va de guvernarile mult mai corupte ale PSD-PNL si nu uitati ca tara a fost devalizata economic tocmai in timpul guvernarilor acestor partide anti-romanesti. Nu uitati ca pe timpul acestor guvernari justitia nici nu exista, ca jocurile mafiote erau facute pe fata fara rusine iar acum totusi ea se misca condamnand atat ,,afaceristi''(a se citi politicieni) de dreapta dar si de stanga. Acesta este si motivul declansarii LOVITURII DE STAT data de guvernul COPY-PASTE!

Pagini: << 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: