gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 29 Septembrie 2011, ora 17:19
uffff, ce intuneric s-a facut si nici fraza ta, aruncata asa, fara adresa, n-a facut mai multa lumina, draga @Lumi ! cui i-ai spus , ca sa stie omu' sa-si deschida camera de oaspeti, sa faca patu' si sa ia un visichi- doua, acolo ....sa fie !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 29 Septembrie 2011, ora 18:06
De la: gabigabi, la data 2011-09-29 15:54:40De la: corcodel, la data 2011-09-29 15:07:59De la: Silver9AM, la data 2011-09-24 15:20:19De la: gabigabi, la data 2011-09-24 07:46:08De la: Silver9AM, la data 2011-09-22 19:26:57De la: gabigabi, la data 2011-09-22 07:22:56De la: 9am049573, la data 2011-09-21 18:08:34Nu il vor da afara pe gargaragiu. Spre deosebire de popindaul lazaroiu, paleologul jr. are de exprimat un vot in camera deputatilor.
Asta e democratia portocalie (laudata de unii pe aici): din 2007 javra, ca un presedinte echidistant nu face decit sa faca reclama pdl si la gabriel resources.
Cit despre gluma cu wikileaks a ordinarului, vad ca pdl incearca sa sugereze ca a fost o gluma. Pe baza telegramelor wiki in germania, tarile arabe si in pakistan au fost demisii de ministrii.
Adica base spune ca ambasadorul american trimitea de nebun bancuri cu presedintele tarii in care este la post?!
Daca a recurs la acest gest, sa mearga el la ziaristi, sa vorbeasca hahaind despre asta, putem deduce ce consilieri are si ce criza de imagine externa a provocat telegrama.
Va dati seama ce politica externa avem de 7 ani cu base ??
chiar daca nu putem judeca noi, in cunostinta de cauza , ce politica face el, ptr. ca niciunul dintre noi nu e expert sau diplomat de meserie, dar tot iti dai seama dupa efectul obtinut cam care-i nivelul politicii lui ! iar aseara la Tvr1 , ne-a spus cum de se-ntimpla potriveala asta cu florile din Olanda ....ei, le-a venit si lor rindul la controlul vamal....beii, ce tare ! si controlul asta nu se uita la hirtiile ce insotesc transportul, ci cauta-n bulbii de florii, Bacteria ucigasa ! e tare, bre !
P.S.
am aflat insa, ca nu-i multumit de guvernul lui....iote ia, ce chestie : nici noua, dar pina acum ni s-a spus ca-i cel mai bun  ferchezuieste-te si hai pe Smirdan 12 ,la o sueta !
Raporteaza abuz de limbaj
|
Fosta membra 9am.ro
406 mesaje
|
Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 15:45
De la: Silver9AM, la data 2011-09-30 21:48:21De la: 9am049573, la data 2011-09-30 21:35:12sluga,
iar o dai pe comunism?
noi vrem sa fim in UE fara otrava portocalie.... ce e asa de greu de inteles?
se vede din toparile tale cum ti-a ramas lectura din romania mare in limbaj.
atat timp cit base a fot informator dim si apoi a lucrat pentru secu si sie vorbele lui despre comunism, repetate mereu pdl si de papagali ca voi, sunt cu adevarat cea mai insulta la adresa victimelor inchisorilor comuniste din anii 47-60.
pina si slugile plesu, patapievici, cartarascu si radu f alexandru au lasat balta odele adresate celui mai lipsit de patriotism dintre conducatorii acestui neam-javra.
vrei dovezi ca ordinarul incalca constitutia?
1. prima, e atunci cind spune ca e seful statului!
Ordimaru'le nu te mai obosi........tot un sobolan esti si vei fi !!!
Cocalare esti ateu sau liber cugetator?  Nu de alta dar am un mesaj pentru tine:
"In aceasta zi din viata ta ,cred ca Dumnezeu vrea ca tu sa sti
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Nu mai trebuie sa te gandesti nici macar o secunda ca sa sti exact de ce ai primit acest mesaj astazi.
Cu dragoste ,prietenul tau
Neale Donald Walsch"
Suna cunoscut nu ?
Te comporti exact ca ca un politruc sadea ....jumatati de masura ,scoateri din context si in final in lipsa ideilor proprii vulgaritati si mitocanisme  nu ma mai mira ,esti la fel ca si cei de la care primesti solda..... 30 de arginti ..parca asa vrea sa insemne "avatarul" tau
universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 15:46
De la: gabigabi, la data 2011-10-01 08:39:09De la: Silver9AM, la data 2011-09-30 18:24:00De la: gabigabi, la data 2011-09-30 06:43:51De la: Silver9AM, la data 2011-09-29 20:37:46De la: Black_Friday, la data 2011-09-29 19:38:32De la: gabigabi, la data 2011-09-29 16:55:20a, nu, nu cred asta ! sunt doua personalitati distincte ....chiar nu ! urmareste-le postarile si ai sa vezi ca nu sunt una si aceeasi persoana ! ....dar, la naiba ! in tara tuturor posibilitatilor, e posibil orice ....chiar si asta, dar atunci persoana ce "tine" cele 2 avataruri este EXPERTA in arta Disimularii si asta nu se face invatind oriunde, ci undeva Anume !
Si tu ai putea fi una si aceesi persoana cu Galina....Aveti aceeasi cantitate de otrava, de parca ati fi doua cobre gemene!
Una mai comunista de cat alta........
mei cashcheta, te-am mai intrebat ce-nseamna a fi comunist si n-ai raspuns ....cind vrei pluripartitism....cind vrei respectarea Constitutiei si a Statului de drept....neamestecul presedintelui in treburile executivului si nu numai, atunci NU esti comunist ci, dimpotriva !
dar cind voi vreti o Mina de Fier sa ne conduca ....un partid- stat si parlamentul transformat in marea adunare nationala si mai vreti sa-i dati presedintelui toata puterea, desi e periculos atunci, fara sa o stiti , voi sunteti ceea ce se cheama comunist
Cidat raspuns,ciudata logica,ciudat "personagiu".......Eu te fac comunista datorita postarilor in care preamaresti epoca de mult apusa si pt. ca "pupi poala lui ilici" ,ce ce argumente si dovezi aduci in sprijinul afirmatiilor tale cum ca Presedintele incalca constitutia ? Cat despre cascheta mea.....nu vreau sa fiu ireverentios.
toate ti se par ciudate tie, mai Silvare ,dar ca tu existi, nu ti se pare ciudat ?
P.S. sa-mi arati textul in care eu preamaresc epoca de aur, ca sunt curioasa !
Asta e textul in care pomenesti de "epoca de aur" eu vorbeam de "epoca de mult apusa" tu daca vrei sa fie de aur.........e problema ta !
Cidat, ca exist eu ? Nu inteneg,ai "naimit" ceva interlopi sa ma "raceasca" ? Fii fara grija ,stiu sa'mi port de grija,mai bine ai face si tu la fel,sfatul meu.....tu interpreteaza cum vrei !
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
9am049573
976 mesaje
|
Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 21:46
sluga,
cind udrea , aceasta freya a pdl, vorbeste de tinutul secuiesc incalca constitutia!
desi afirmatia e din acelasi registru cu aceea in care spunea ca norvegia are un presedinte, asta cu tinutul secuiesc (fara secui) are un iz penal! cam ca intreg pdl si slugile lor ...
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
9am049573
976 mesaje
|
Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 21:53
Am un prieten care ma bombardeaza cu mesaje nationaliste . totusi avind in vedere subiectul topicului mi se pare util sa va arat ce intrebari imi trimite.
El pleaca de la premisa ca in anii 60 URSS aveau un Plan VALEV cu privire la Romania pe care ai nostrii l-au respins pentru ca insemna desfiintarea administrativa a Romaniei.
INTREBARI CARE NU S-AU PUS IN MASS-MEDIA
( si la care nu se va raspunde daca se vor pune )
1. Pe cine slujesc BASESCU si BOC ?
2. Cum se poate accepta ideea „raspunderii ” legislative pentru o lege organica?
3. Cum i-a venit ideea reorganizarii teritoriale lui Basescu in mod brusc, instantaneu ?
4. Cine a redesenat actuala harta de reorganizare ?
5. De ce nu s-au facut publice motivele reorganizarii si specificarea publica a celor ce a cerut-o sau impus-o?
6. Daca pentru reorganizarea BUCURESTIULUI se punea problema unui referendum, la nivel de ROMANIA cum se poate realiza reorganizarea teritoriala printr-o asumare de raspundere?
7. Asumarea de raspundere pentru o situatie de termen lung, nu seamana a dictatura?
8. De ce „OPOZITIA” nu a criticat ideea si s-a apucat sa realizeze planuri de reorganizare? Deci accepta ieea?
9. De ce BASESCU nu este suspendat pentru tradarea INTERESULUI NATIONAL?
10. Dupa reorganizare urmeaza DIVIZAREA conform planului initial?
11. BASESCU este K.G.B.-ist sau mason ( de ce culoare ) ?
12. In aceasta intentie indecenta ce implicare are UDMR-ul sau UNGARIA mica?
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 1 Octombrie 2011, ora 23:00
De la: 9am049573, la data 2011-10-01 21:53:47Am un prieten care ma bombardeaza cu mesaje nationaliste . totusi avind in vedere subiectul topicului mi se pare util sa va arat ce intrebari imi trimite.
El pleaca de la premisa ca in anii 60 URSS aveau un Plan VALEV cu privire la Romania pe care ai nostrii l-au respins pentru ca insemna desfiintarea administrativa a Romaniei.
INTREBARI CARE NU S-AU PUS IN MASS-MEDIA
( si la care nu se va raspunde daca se vor pune )
1. Pe cine slujesc BASESCU si BOC ?
2. Cum se poate accepta ideea „raspunderii ” legislative pentru o lege organica?
3. Cum i-a venit ideea reorganizarii teritoriale lui Basescu in mod brusc, instantaneu ?
4. Cine a redesenat actuala harta de reorganizare ?
5. De ce nu s-au facut publice motivele reorganizarii si specificarea publica a celor ce a cerut-o sau impus-o?
6. Daca pentru reorganizarea BUCURESTIULUI se punea problema unui referendum, la nivel de ROMANIA cum se poate realiza reorganizarea teritoriala printr-o asumare de raspundere?
7. Asumarea de raspundere pentru o situatie de termen lung, nu seamana a dictatura?
8. De ce „OPOZITIA” nu a criticat ideea si s-a apucat sa realizeze planuri de reorganizare? Deci accepta ieea?
9. De ce BASESCU nu este suspendat pentru tradarea INTERESULUI NATIONAL?
10. Dupa reorganizare urmeaza DIVIZAREA conform planului initial?
11. BASESCU este K.G.B.-ist sau mason ( de ce culoare ) ?
12. In aceasta intentie indecenta ce implicare are UDMR-ul sau UNGARIA mica?
Jigodie
Te chinui de ceva timp sa'ti expui elucubratiile pe forum,tu nu'ti dai seama cat de penibil poti fi ? Ca nu intelegi ce se intampla la nivel de stat,la nivel european,mondial cu problemele economice,nu te condamn,la mintea ta si la nivelul tau de educatie.......atat stii atat faci,dar de penibilul situatiei in care te pui ,esti constient ?
|
Fosta membra 9am.ro
2 mesaje
|
Postat pe: 2 Octombrie 2011, ora 10:25
Salutare dragi forumisti !  Cu durere in suflet am aflat ca ne-a fugit cresterea economica de la Cluj si vrea sa se mute in Asia .Initial mi-a parut o tragedie,abia raporta si Boc dupa toate imprumuturile o crestere economica cat putza de furnica si s-a dus si aia in tarile calde ! M-am si gandit cu durere ca daca mai existau 5-10 romani care sa mai creada in performantele lui Boc se vor sinucide, si ramane Romania fara astfel de exemplare rare...un fel de ursi panda portocalii care ar trebui ocrotiti prin lege ca sa nu uite lumea ca a existat asa ceva pe meleagurile noastre.
Mi-a trecut insa complet mila fata de animalele portocalii cu ajutorul doamnei Paul Vass! Cica compenseaza problema plecarii Nokia(1% din PIB!!!) prin faptul ca aduce alte firme importante in locul lor ! M-am bucurat teribil astptand o dezvaluire senzationala :mare investitie Mercedes ,fabrica de avioane Gripen ,Toyota ,etc.
Nu ,nu era vorba despre nimic de genul asta din pacate ! Cica o aduce pe Irina Schrotter intr-una din halele ramase libere de la Nokia...  Si poate face si o gogoserie ,si un atelier de reparat portiere la masini second hand si o dugheana de incarcat brichete !  Ce daca pleaca Nokia,vine MARELE INVESTOR Irina. Ea ii cumpara lui Botezatu o perche de blugi pe an,el ii cumpara ei o perche si uite asa merge economia portocalie inainte ! Banii obtinuti astfel sunt "investiti" de Nutzi in sali de sport la tara sau in telegondole portocalii care NU PRODUC NIMIC, iar Boc se va mira iar cat de multi pomanagii stau cu mana intinsa la stat.Vedea-v-as in bataia pustii nenorocitilor ....
|
Fosta membra 9am.ro
2 mesaje
|
Postat pe: 2 Octombrie 2011, ora 10:30
Aaaa.Vanea va saluta sub acest user,singurul cu care am mai reusit sa ma adresez poporului dupa multe incercari!  .Vechiul user ,exact ca in bancul cu bilele la romani,  s-a furat sau nu mai merge! Salut pe aceasta cale si administratorii forumului si le comunic oficial ca sunt niste mari imbecili(atat de mari incat incep sa ii cred portocalii,doar aia pot sa fie asa de incompetenti) ,incapabili sa faca un forum sa fie securizat si sa functioneze corect !
|
CIPRIOTU
1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc
|
Postat pe: 2 Octombrie 2011, ora 12:19
De la: Black_Friday, la data 2011-09-29 19:36:25De la: CIPRIOTU, la data 2011-09-29 16:45:28De la: gabigabi, la data 2011-09-29 15:54:40De la: corcodel, la data 2011-09-29 15:07:59De la: Silver9AM, la data 2011-09-24 15:20:19De la: gabigabi, la data 2011-09-24 07:46:08De la: Silver9AM, la data 2011-09-22 19:26:57De la: gabigabi, la data 2011-09-22 07:22:56De la: 9am049573, la data 2011-09-21 18:08:34Nu il vor da afara pe gargaragiu. Spre deosebire de popindaul lazaroiu, paleologul jr. are de exprimat un vot in camera deputatilor.
Asta e democratia portocalie (laudata de unii pe aici): din 2007 javra, ca un presedinte echidistant nu face decit sa faca reclama pdl si la gabriel resources.
Cit despre gluma cu wikileaks a ordinarului, vad ca pdl incearca sa sugereze ca a fost o gluma. Pe baza telegramelor wiki in germania, tarile arabe si in pakistan au fost demisii de ministrii.
Adica base spune ca ambasadorul american trimitea de nebun bancuri cu presedintele tarii in care este la post?!
Daca a recurs la acest gest, sa mearga el la ziaristi, sa vorbeasca hahaind despre asta, putem deduce ce consilieri are si ce criza de imagine externa a provocat telegrama.
chiar daca nu putem judeca noi, in cunostinta de cauza , ce politica face el, ptr. ca niciunul dintre noi nu e expert sau diplomat de meserie, dar tot iti dai seama dupa efectul obtinut cam care-i nivelul politicii lui ! iar aseara la Tvr1 , ne-a spus cum de se-ntimpla potriveala asta cu florile din Olanda ....ei, le-a venit si lor rindul la controlul vamal....beii, ce tare ! si controlul asta nu se uita la hirtiile ce insotesc transportul, ci cauta-n bulbii de florii, Bacteria ucigasa ! e tare, bre !
P.S.
am aflat insa, ca nu-i multumit de guvernul lui....iote ia, ce chestie : nici noua, dar pina acum ni s-a spus ca-i cel mai bun ![/quote
Hai ca chiar mi'ai placut !!!!!!!!!! "chiar daca nu putem judeca noi, in cunostinta de cauza" Zici tu.........atunci ce faci aici ? Vorbesti ca proasta;n targ ?
tare te mai stringe cashecheta aia ! nu mai gindi,bre, asa mult ca ti se umfla capul ! bre, cashcheta : chiar daca nu stiu protocolul ; chiar daca nu stiu -ca n-am cum- politica de la virf, neavind acces la documentele ce circula prin cancelariile lumii, EFECTUL politicii pe care o face Bas' se vede prin IGNORAREA lui de catre sefii de stat: nimeni nu-l invita si nici el nu invita, in acest caz, pe nimeni ! cu alte cuvinte, ca sa intelegi si tu : Nu trebuie sa fiu expert in ap. electrice sau electrician de meserie ,ca sa stiu ca Efectul bagarii degetelor in priza , e electrocutarea !
Babusca,iar iti dai cu stangul in dreptul.......in afara faptului ca nu ai nici cea mai mica logica in comentariile tale politice,ca bagi doar castravati ca si cum i'ai baga la murat,mai faci si comparatii idioate,dute la cel mai apropiat magazin de art. electrice ,cere o priza si baga'ti degetele in ea,daca te curenteaza ,te ingrop pe cheltuiala mea.....tuta poti sa mai fii !!! Nu-i TUTA , asa este ea!
numai si numai ca sa-mi arati ca nu esti de acord cu mine, tii neaparat sa te arati zevzec , la fel ca Silver ? ce Nu e corect in ce-am spus ? sau trebuie sa-ti spun si tie ca priza Electrocuteaza , doar daca e montata ....ca daca e inca pe raftul magazinului , nu ?
argint=vinerea neagrã unul și același
Zau mai meltene? Tu care aveai alt avatar si te dadeai fost impiegat de miscare? Vrei sa te convingi ca suntem doi? Hai sa ne intalnim![/quote
nea negrule melețienii nu dau amenzi în tren dacã n-ai bilet,dacã n-ai autorizație de vânzare în tren,dacã urci bicicleta,butelia,saci,cu varzã ,animale . Amenda pentru acestea o dã conductorul de bilete,revizorul de bilete,șeful de tren.Melețianu îl ajutã sã legitimeze un cãlãtor care încalcã regulile de cãlãtorie cu trenul,mneata dacã ești bogat n-ai mers cu tr. Așa cã sã ști cã n-am fost și nici nu-mi plac fețele meleționerilor,care au nãravurile vechi de pe timpul lui CEAȘCÃ, cu litere mari pentrucã meritã sã-i scrii numele cu litere mari ãla n-a furat 1 cap de ațã, cei de dupã el au furat tot.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 2 Octombrie 2011, ora 13:56
De la: CIPRIOTU, la data 2011-10-02 12:19:18De la: Black_Friday, la data 2011-09-29 19:36:25De la: CIPRIOTU, la data 2011-09-29 16:45:28De la: gabigabi, la data 2011-09-29 15:54:40De la: corcodel, la data 2011-09-29 15:07:59De la: Silver9AM, la data 2011-09-24 15:20:19De la: gabigabi, la data 2011-09-24 07:46:08De la: Silver9AM, la data 2011-09-22 19:26:57De la: gabigabi, la data 2011-09-22 07:22:56De la: 9am049573, la data 2011-09-21 18:08:34Nu il vor da afara pe gargaragiu. Spre deosebire de popindaul lazaroiu, paleologul jr. are de exprimat un vot in camera deputatilor.
P.S.
am aflat insa, ca nu-i multumit de guvernul lui....iote ia, ce chestie : nici noua, dar pina acum ni s-a spus ca-i cel mai bun ![/quote
Hai ca chiar mi'ai placut !!!!!!!!!! "chiar daca nu putem judeca noi, in cunostinta de cauza" Zici tu.........atunci ce faci aici ? Vorbesti ca proasta;n targ ?
tare te mai stringe cashecheta aia ! nu mai gindi,bre, asa mult ca ti se umfla capul ! bre, cashcheta : chiar daca nu stiu protocolul ; chiar daca nu stiu -ca n-am cum- politica de la virf, neavind acces la documentele ce circula prin cancelariile lumii, EFECTUL politicii pe care o face Bas' se vede prin IGNORAREA lui de catre sefii de stat: nimeni nu-l invita si nici el nu invita, in acest caz, pe nimeni ! cu alte cuvinte, ca sa intelegi si tu : Nu trebuie sa fiu expert in ap. electrice sau electrician de meserie ,ca sa stiu ca Efectul bagarii degetelor in priza , e electrocutarea !
Babusca,iar iti dai cu stangul in dreptul.......in afara faptului ca nu ai nici cea mai mica logica in comentariile tale politice,ca bagi doar castravati ca si cum i'ai baga la murat,mai faci si comparatii idioate,dute la cel mai apropiat magazin de art. electrice ,cere o priza si baga'ti degetele in ea,daca te curenteaza ,te ingrop pe cheltuiala mea.....tuta poti sa mai fii !!! Nu-i TUTA , asa este ea!
numai si numai ca sa-mi arati ca nu esti de acord cu mine, tii neaparat sa te arati zevzec , la fel ca Silver ? ce Nu e corect in ce-am spus ? sau trebuie sa-ti spun si tie ca priza Electrocuteaza , doar daca e montata ....ca daca e inca pe raftul magazinului , nu ?
argint=vinerea neagrã unul și același
Zau mai meltene? Tu care aveai alt avatar si te dadeai fost impiegat de miscare? Vrei sa te convingi ca suntem doi? Hai sa ne intalnim![/quote
nea negrule melețienii nu dau amenzi în tren dacã n-ai bilet,dacã n-ai autorizație de vânzare în tren,dacã urci bicicleta,butelia,saci,cu varzã ,animale . Amenda pentru acestea o dã conductorul de bilete,revizorul de bilete,șeful de tren.Melețianu îl ajutã sã legitimeze un cãlãtor care încalcã regulile de cãlãtorie cu trenul,mneata dacã ești bogat n-ai mers cu tr. Așa cã sã ști cã n-am fost și nici nu-mi plac fețele meleționerilor,care au nãravurile vechi de pe timpul lui CEAȘCÃ, cu litere mari pentrucã meritã sã-i scrii numele cu litere mari ãla n-a furat 1 cap de ațã, cei de dupã el au furat tot.
Bre ne'a "cheferistule" eu am impresia ca matale cand ai coborat din caruta la intrarea in Bucuresti si te'ai oprit sa te ospatezi cu 2 mici si o halba,cred ca ori micii au fost stricati ori berea a fost alterata,ori tot dand cu ciocanul in roti'le trenului ai prins pitici pe "creere" Las la latitudinea ta sa'ti dai singur diagnosticul !
|
|
|