back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Iulie 2011, ora 07:16

De la: 9am104796, la data 2011-07-21 21:18:04 Ce muzica ascult eu ?simplu cea linistita/ orcum minciunile basescului nu le mai ascult. sa dovedit un individ care in afara de incrincenare si demagogiea nu poate si nici nu stie/ statul condus de el este schilod si ineficient/
Cind privesti individul intelegi imediat ce capabil este...............
ROMANE FII DESTEPT/

stai, nu te emotiona ca s-a dat si el oleaca mare , ca nici el nu asculta altceva mai sus de OZON sau niscaiva manele, la un gratar !

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2011, ora 07:23

De la: gabigabi, la data 2011-07-22 07:16:00
De la: 9am104796, la data 2011-07-21 21:18:04 Ce muzica ascult eu ?simplu cea linistita/ orcum minciunile basescului nu le mai ascult. sa dovedit un individ care in afara de incrincenare si demagogiea nu poate si nici nu stie/ statul condus de el este schilod si ineficient/
ROMANE FII DESTEPT/

stai, nu te emotiona ca s-a dat si el oleaca mare , ca nici el nu asculta altceva mai sus de OZON sau niscaiva manele, la un gratar !

Cred ca cel mai mult imnuri ...

Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2011, ora 07:38

De la: Ingrid, la data 2011-07-22 07:23:48
ROMANE FII DESTEPT/

E clar, esti basicata

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2011, ora 07:41

De la: nastasemihail, la data 2011-07-22 07:38:16
ROMANE FII DESTEPT/

E clar, esti basicata

Ce faceee?

El e in armata.

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2011, ora 08:14

De la: Ingrid, la data 2011-07-22 07:41:49
De la: nastasemihail, la data 2011-07-22 07:38:16
ROMANE FII DESTEPT/

E clar, esti basicata

Ce faceee?

El e in armata.

dar asta mi-aduce aminte de concertele sustinute in Cismigiu- acu' nush cite mii de ani- de muzicienii din Marina americana

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2011, ora 09:21

De la: Silviu, la data 2011-07-19 14:08:59
Cu cine au votat domnii pensionari ?
Cu Iliescu, maica, ca e om bun ....

Sa stii ca o parte din ei au votat si cu Basescu si cu PDLul,nu te mai supara atata pe ei ! Era normal,le-au promis pensii bune in campania electorala .(Stolojan -pensia minima 500Euro).

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2011, ora 09:22

Sa stii ca o parte din ei au votat si cu Basescu si cu PDLul,nu te mai supara atata pe ei ! Era normal,le-au promis pensii bune in campania electorala .(Stolojan -pensia minima 500Euro).

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2011, ora 09:26

De la: Balboaca, la data 2011-07-19 10:50:26
De la: nastasemihail, la data 2011-07-18 23:58:34Balboaca, esti un superficial. Acum vad ca ai un cui impotriva pensionarilor. Pe toti ii faci asa.
Nu as vrea sa-mi asiguri tu pensia. La modul cum gindesti.
Pensionarii sint parintii si bunicii tai. Pe care unii i-ar vrea disparuti. Vor venii asiaticii, sa va regleze astfel de idei.
Si observ ca sinteti in lipsa de contrazisuri. Contraziceti-va singur.

ASTA FIINDCA M-AI FACUT CE NU SINT. DECI TE INSELI CU USURINTA IN ESTIMAREA REALITATII.

PAS.
Domnule, nu am nimic cu o anumita parte a celor care se numesc pensionari, o parte dintre ei chiar merita sa-si primeasca acesti banuti deoarece au muncit, dar nu sunt de acord atunci cand situatia economica este de kko si ei nu inteleg ca sacrificiile trebuiesc facute de TOATA populatia acestei tari si nu doar de catre putinii care mai au un amarat de loc de munca.
Unde mai este solidaritatea ?
Oare acesti batrani sunt atat de sadici incat sa nu mai tina cont de realitate?
Cum vedeti dv. actuala conjunctura si considerati ca este normal ca mai putin de un sfert din cetatenii acestei tari sa traga la greu pentru restul celor care acum nu mai produc nimic?
Oare este posibil din punct de vedere economic acest experiment?
Eu sunt un pic mai pragmatic si consider ca pensionarii sunt egoisti si nu le pasa de cei care acum muncesc pe un salariu derizoriu cu mult mai mic decat pensiile noastre.
Nu uita domnule Mihai ca situatia dezastrului actual se datoreaza in proportie uriasa tocmai acestui leat de pensionari care au trimis tara in ev mediu al democratiei prin votul lor ...
Nu uita ca cei care au dus tara la faliment sunt tot actualii pensionari , ei au condus spre dezastru economia tarii iar acum vor sa stea linistiti la umbra si sa-si primeasca binemeritata pensie ......

Boloboaca ,mie uneori tu imi pari un tip foarte interesant ! Spune-mi insa si mie de ce ii urasti pe "anumitii pensionari" si ce doresti sa faca ei in mod concret ? Cum anume ar trebui din punctul tau de vedere sa se sacrifice tinand cont ca pensiile (ca si veniturile,ca si nivelul de trai ) sunt cele mai mici din Europa,pe ultimul loc ? Ce ar trebui sa mai faca ? Ar trebui sa manance doar joia ? Ar trebui sa doneze banii PDLului ca sa "reformeze" ei tara facand sali de sport la preturi enorme sau telegondole in locuri unde dor ciobanii cand isi urca oile le vor folosi ?Ce anume vrei tu de fapt ?...Inteleg ca in mintea ta pensionarii sunt vinovati ca nu accepta "reforma" desi stim toti ca "reforma" inseamna pentru noi doar saracie si nimic altceva, deci un om ar trebui sa fie idiot rau sa accepte saracia pentru un termen abstrac si demagogic ca aceasta "reforma" a PDLului, in care ei isi umplu buzunarele iar restul trebuie doar "sa se sacrifice" pentru chestia asta .Stiu ca in mintea ta nu intelegi deloc termenul de "asistat social", si ca pensia iti pare un moft si o pomana, cand ea de fapt este UN DREPT castigat cu sudoarea fruntii de oameni care au muncit o viata intreaga. Stiu ca nu ai deloc respect pentru doctori ,profesori etc., care iti par niste categorii profesionale inutile ,platite de tine sau de copii tai(singurii care muncesc si care isi merita banii in afara de Base si gasca lui) ca niste paraziti.Stiu si ca pe pensionari ii consideri in mod ciudat vinovati ca la putere a iesit candva Iliescu si gasca lui,gasca din care facea parte atunci si "reformatorul" securist Basescu, care acum se pretinde anticomunist . Pe scurt stiu ca nu intelegi nimic din realitatile tarii,ca nu ai deloc respect pentru adevaruri , ci doar repeti ca un papagal nesimtit ,aburelile penibile ale propagandei portocalii.

Bolboaca, in capul tau este haos total portocaliu,varza de demagogie si nesimtire basesciana, iar acesta este singurul lucru care ma face sa ajung sa discut cu un individ ca tine .Sunt foarte curios cum iti functioneaza mintea aia pervertita de basescu (ca suflet stiu ca nu ai )iar asta ma impinge catre un dialog cu tine ...Spune-mi deci,ce ar trebui in mod concret sa faca pensionarii ca sa fii tu si Baselu multumit de ei, si spune in mod clar si exact,ce anume le reprosezi ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2011, ora 10:22

De la: vaneamarin, la data 2011-07-22 09:21:27

dar cu cine a votat el in 90, 92 ,2000, nu zice, ca nu pot sa cred ca la felul in care gindeste l-ar fi votat pe I. Ratiu si nu ar fi fost de acord cu iliescu cel suparat pe golanii ce destabilizau tara si cu chemarea minerilor, ca sa faca ordine si sa planteze panselutele democratiei originale ! el continua sa fie suparat pe ei si pe cei care au facut " galagia" din decembrie ,de-si zic acum revolutionari si pretind atitia bani, desi nu se "mai justifica" !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2011, ora 10:52

De la: gabigabi, la data 2011-07-22 10:22:12

dar cu cine a votat el in 90, 92 ,2000, nu zice, ca nu pot sa cred ca la felul in care gindeste l-ar fi votat pe I. Ratiu si nu ar fi fost de acord cu iliescu cel suparat pe golanii ce destabilizau tara si cu chemarea minerilor, ca sa faca ordine si sa planteze panselutele democratiei originale ! el continua sa fie suparat pe ei si pe cei care au facut " galagia" din decembrie ,de-si zic acum revolutionari si pretind atitia bani, desi nu se "mai justifica" !

Ei ,Silviu saracu' nu avea atunci alternativa. Partidele de dreapta,PNT si PNL,nu prezentau garantii suficiente deoarece Basescu inca nu isi descoperise vocatia de dreptaci si era doar un slujitor al lui Iliescu,asa cum inainte fusese al lui Ceausescu .Acum insa s-au schimbat lucrurile si Base a condamnat comunismu', raspunzand astfel unei necesitati sufletesti a lui Silviu care la 20 de ani de la Revolutie,a simtit ca ar vota si el ..."dreapta" ..

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2011, ora 10:59

mda, o "dreapta " ce-l condamna pe MJR Mihai I ; ce-si doreste o viata lunga-lunga - lunga la guvernare ; cu un partid unic "luminat " de Nutzisor si un presedinte ce poate fi, de ce nu, un dictator luminat....dixit aceeasi Iluminata Nutzica !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2011, ora 11:06

De la: gabigabi, la data 2011-07-22 10:59:44mda, o "dreapta " ce-l condamna pe MJR Mihai I ; ce-si doreste o viata lunga-lunga - lunga la guvernare ; cu un partid unic "luminat " de Nutzisor si un presedinte ce poate fi, de ce nu, un dictator luminat....dixit aceeasi Iluminata Nutzica !

...Si condusa de un om care l-a slujit pe Ceausescu in ultimul guvern ,pe Iliescu in FSN si in guvernele sale ,care a colaborat cu securitatea si care spune senin la TV ca Ceausescu putea sa fie un mare conducator al Romaniei daca statea doar ...10 ani.Culmea,si atacul la adresa Regelui si comentariul nostalgic si elogios fata de Ceausescu,au fost spuse DUPA CE A CONDAMNAT OFICIAL COMUNISMUL ...

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2011, ora 15:12

Curat,murdar!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2011, ora 16:27

" A innebunit lupu' ! "

Fosta membra 9am.ro

1431 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 22 Iulie 2011, ora 17:05

Va ia mama daca mai votati cu PDL........PSD.........PC............PNL......UDMR....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2011, ora 17:07

Cu cine sa votam.
Destupeaza-ne.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2011, ora 17:21

Bine ai venit Vania,totul bine ?

Oare cu 500 de euro,puteai sa cumperi casa in state,asa cum ne sfatuia taricelu ?

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2011, ora 17:24

Eu am votat cu base, in 90.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2011, ora 17:34

De la: Silver9AM, la data 2011-07-22 17:21:13

Bine ai venit Vania,totul bine ?

Oare cu 500 de euro,puteai sa cumperi casa in state,asa cum ne sfatuia taricelu ?

nici nu era nevoie sa te duci in State , caci don presedinte ne-a ASIGURAT ca " ROMANII SFIDEAZA CRIZA ! " si cu pensia de la Stolo, aia de 500 euroi, era un trai pe vatrai aici, neneaaaaca....raiul pe pamint, nu alta ! da' cum Minciuna are picioare scurte, dupa numai 6 luni s-a schimbat lozinca prezidentiala si a DECIS taierea salariilor si a pensiilor, a indemnizatiilor, ajutoarelor de tot felul, cresterea TVA ....inchidere de spitale si de scoli ; d'a-n schimb au inceput sa fie construite sali de sport acolo unde nu mai sunt scoli, patinoare si bazine de inot unde nu-i apa ; construirea de parcuri pe slazul satelor....veselie mare-n tara asta , ce mai !

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2011, ora 09:21

De la: nastasemihail, la data 2011-07-22 17:07:48Cu cine sa votam.
Destupeaza-ne.

Votati doar independenti , insa nu de genul Vanghelie , Oprescu sau EBA.....E chiar atat de greu sa gasiti 10 personalitati in fiecare judet ,pe care sa-i "fortati" sa intre in parlament ? E chiar atat de greu sa gasiti un OM in fiecare localitate , care sa va fie primar ? Dovediti ca puteti , nu va mai lasati manipulati de javrele din partidele amintite mai sus de mmmummmmieeee

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2011, ora 10:02

De la: vaneamarin, la data 2011-07-22 09:26:29
De la: nastasemihail, la data 2011-07-18 23:58:34Balboaca, esti un superficial. Acum vad ca ai un cui impotriva pensionarilor. Pe toti ii faci asa.
Pensionarii sint parintii si bunicii tai. Pe care unii i-ar vrea disparuti. Vor venii asiaticii, sa va regleze astfel de idei.

ASTA FIINDCA M-AI FACUT CE NU SINT. DECI TE INSELI CU USURINTA IN ESTIMAREA REALITATII.

PAS.
Domnule, nu am nimic cu o anumita parte a celor care se numesc pensionari, o parte dintre ei chiar merita sa-si primeasca acesti banuti deoarece au muncit, dar nu sunt de acord atunci cand situatia economica este de kko si ei nu inteleg ca sacrificiile trebuiesc facute de TOATA populatia acestei tari si nu doar de catre putinii care mai au un amarat de loc de munca.
Cum vedeti dv. actuala conjunctura si considerati ca este normal ca mai putin de un sfert din cetatenii acestei tari sa traga la greu pentru restul celor care acum nu mai produc nimic?
Eu sunt un pic mai pragmatic si consider ca pensionarii sunt egoisti si nu le pasa de cei care acum muncesc pe un salariu derizoriu cu mult mai mic decat pensiile noastre.
Nu uita domnule Mihai ca situatia dezastrului actual se datoreaza in proportie uriasa tocmai acestui leat de pensionari care au trimis tara in ev mediu al democratiei prin votul lor ...
Nu uita ca cei care au dus tara la faliment sunt tot actualii pensionari , ei au condus spre dezastru economia tarii iar acum vor sa stea linistiti la umbra si sa-si primeasca binemeritata pensie ......

Boloboaca ,mie uneori tu imi pari un tip foarte interesant ! Spune-mi insa si mie de ce ii urasti pe "anumitii pensionari" si ce doresti sa faca ei in mod concret ? Cum anume ar trebui din punctul tau de vedere sa se sacrifice tinand cont ca pensiile (ca si veniturile,ca si nivelul de trai ) sunt cele mai mici din Europa,pe ultimul loc ? Ce ar trebui sa mai faca ? Ar trebui sa manance doar joia ? Ar trebui sa doneze banii PDLului ca sa "reformeze" ei tara facand sali de sport la preturi enorme sau telegondole in locuri unde dor ciobanii cand isi urca oile le vor folosi ?Ce anume vrei tu de fapt ?...Inteleg ca in mintea ta pensionarii sunt vinovati ca nu accepta "reforma" desi stim toti ca "reforma" inseamna pentru noi doar saracie si nimic altceva, deci un om ar trebui sa fie idiot rau sa accepte saracia pentru un termen abstrac si demagogic ca aceasta "reforma" a PDLului, in care ei isi umplu buzunarele iar restul trebuie doar "sa se sacrifice" pentru chestia asta .Stiu ca in mintea ta nu intelegi deloc termenul de "asistat social", si ca pensia iti pare un moft si o pomana, cand ea de fapt este UN DREPT castigat cu sudoarea fruntii de oameni care au muncit o viata intreaga. Stiu ca nu ai deloc respect pentru doctori ,profesori etc., care iti par niste categorii profesionale inutile ,platite de tine sau de copii tai(singurii care muncesc si care isi merita banii in afara de Base si gasca lui) ca niste paraziti.Stiu si ca pe pensionari ii consideri in mod ciudat vinovati ca la putere a iesit candva Iliescu si gasca lui,gasca din care facea parte atunci si "reformatorul" securist Basescu, care acum se pretinde anticomunist . Pe scurt stiu ca nu intelegi nimic din realitatile tarii,ca nu ai deloc respect pentru adevaruri , ci doar repeti ca un papagal nesimtit ,aburelile penibile ale propagandei portocalii.

Bolboaca, in capul tau este haos total portocaliu,varza de demagogie si nesimtire basesciana, iar acesta este singurul lucru care ma face sa ajung sa discut cu un individ ca tine .Sunt foarte curios cum iti functioneaza mintea aia pervertita de basescu (ca suflet stiu ca nu ai )iar asta ma impinge catre un dialog cu tine ...Spune-mi deci,ce ar trebui in mod concret sa faca pensionarii ca sa fii tu si Baselu multumit de ei, si spune in mod clar si exact,ce anume le reprosezi ?

in sfirsit, dupa aproape 7 ani, Inst. de Statistica a calculat COSUL MINIM ! stupoare : 980 ron , asta-i valoarea lui ! care va sa zica , don@ Baltoaca , daca salariul minim pe economie este de 650-700 ron, ca nici nu mai stiu cit e, CITI romani sunt cu mult sub pragul saraciei si CUM traiesc ei ? si tu/ voi, nebunilor si ticalasilor , Cum de va Permiteti sa-i insultati ca-s nesimtiti, rai, egoisti si le cereti Sacrificiul Suprem , adica sa va dea si viata ? asta vreti ? un val de sinucideri din constiinta si drag de bas' si pd ? ATI INNEBUNIT , clar !

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2011, ora 10:15

De la: gabigabi, la data 2011-07-23 10:02:49
De la: vaneamarin, la data 2011-07-22 09:26:29

PAS.

in sfirsit, dupa aproape 7 ani, Inst. de Statistica a calculat COSUL MINIM ! stupoare : 980 ron , asta-i valoarea lui ! care va sa zica , don@ Baltoaca , daca salariul minim pe economie este de 650-700 ron, ca nici nu mai stiu cit e, CITI romani sunt cu mult sub pragul saraciei si CUM traiesc ei ? si tu/ voi, nebunilor si ticalasilor , Cum de va Permiteti sa-i insultati ca-s nesimtiti, rai, egoisti si le cereti Sacrificiul Suprem , adica sa va dea si viata ? asta vreti ? un val de sinucideri din constiinta si drag de bas' si pd ? ATI INNEBUNIT , clar !

Si noi astia care traim din renta ce sa mai zicem ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2011, ora 10:35

chiar imi faceam griji pe chestia asta !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2011, ora 14:29

Salutare la toata lumea! Bine v-am regasit!
Ce mai este nou? Bineinteles, nimic! Aceeasi ura viscerala pentru Basescu va macina in continuare.
Va depling.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2011, ora 15:05

De la: Black_Friday, la data 2011-07-23 14:29:49Salutare la toata lumea! Bine v-am regasit!
Ce mai este nou? Bineinteles, nimic! Aceeasi ura viscerala pentru Basescu va macina in continuare.
Va depling.

Bine ai revenit PRIETENE !!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2011, ora 17:01

De la: Silver9AM, la data 2011-07-23 15:05:53
De la: Black_Friday, la data 2011-07-23 14:29:49Salutare la toata lumea! Bine v-am regasit!
Va depling.

Salut Silver, bine te-am gasit! S-au dat lupte crincene pe aici? Te-au atacat si la baioneta, ca la Oituz?

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2011, ora 18:15

De la: Black_Friday, la data 2011-07-23 17:01:22
De la: Silver9AM, la data 2011-07-23 15:05:53
Va depling.

Salut Silver, bine te-am gasit! S-au dat lupte crincene pe aici? Te-au atacat si la baioneta, ca la Oituz?

De asta nu ma feresc eu,mai rau e ca s-a dat "cu mucii in fasole".......in disperare de cauza......

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2011, ora 19:54

Nimeni nu ataca cetateanul basescu/ este atacat politicianul mincinos .fara scrupule care a pus defectele umane in fruntea statului roman / Cit credeti ca poate suporta demnitatea unui neamt sau a unui american mirlania si neamul prost ? Despre calitatile pozitive ? nema/ chiar si Putin este entuzismat/ negativ bineinteles.
ROMANE FII DESTEPT/

Fosta membra 9am.ro

459 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2011, ora 20:21

De la: 9am104796, la data 2011-07-23 19:54:01 Nimeni nu ataca cetateanul basescu/ este atacat politicianul mincinos .fara scrupule care a pus defectele umane in fruntea statului roman / Cit credeti ca poate suporta demnitatea unui neamt sau a unui american mirlania si neamul prost ? Despre calitatile pozitive ? nema/ chiar si Putin este entuzismat/ negativ bineinteles.
ROMANE FII DESTEPT/

Va intreb ceva.......de cate ori gandin intocmai ca acest Base?
Hai sa fim seriosi si sa intelegem ca in majoritatea cazurilor a subliniat doar cruntul adevar .
Ca a spus intr-un mediu privat ,,tiganca imputita''?
Vai eu unul recunosc ca toti tiganii sunt imputiti indiferent de educatia pe care o au.
Asta este caracterul lor.
Madalin Voicu smecherul gintei atat de educat este incat a vrut sa sparleasca vioara statului roman si doar dupa multe tergiversari a acceptat returnarea acestui obiect care nu a apartinut niciodata familiei Voicu.
,,Scoala romaneasca scoate pe banda rulanta tampiti'',nu este un adevar incontestabil.???
Oare un presedinte care se ascude intr-un limbaj de lemn este mai apreciat decat unul care spune ce gandeste?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2011, ora 21:07

ROMANE FII DESTEPT/

Ce-i aia muzica linistita? Vesnica pomenire? Clopotul batut in dunga? Mai linistit de atat nu cred ca poti sa fii!

Pagini: << 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: