back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 20:10

nu-i adevaraaaaat nu-i adevaraaaat ! te rog sa-mi spui ca nu-i adevarat ! de ce spargi tu biata inima duioasa ,iubitoare si a tot iertatoare a basistilor ardenti ? offfff, ce lume reaaaaa

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 20:18

De la: gabigabi, la data 2011-07-12 18:35:28care-i birfa, mai silvare ? a fost la 30 ani capitan pe cea mai mare nava a Ro ? cum crezi ca se ajungea acolo ?
a fost sef la ag. navala de la Anvers ? cum crezi ca se ajungea acolo ?
era in ' 89 secretarde stat la min. transp ? cum crezi ca se ajungea acolo ?
a declarat ca 90 l-a prins avint 60.000 dolari si 1 mil. de lei ? cum crezi ca se faceau banii astia ?
desigur ca nu cu blugi, carpete cu rapirea din serai sau cafea , ca asta insemna trafic,nu ? dar asa punea el contre comunismului a declarat el, nu-i inventia mea ! sa va traiasca, ma, alba ca zapada, mai, ce e imaculata ca un dalmatian !

La cit scandal a fost in coalitia mult visata si adorata de alba ca zapada sigur va apare si dosarelul/
precis cel original si nu fabricat in laboratoarele sri/ posibil unii din uratorii de la portile cotrocenilor are deja lucrarea de control trasa la xerox/
Asteptam cu placere dezvaluiri despre toti turnatorii sau agenti de securitate imaculati/
ROMANE FII DESTEPT/

Raporteaza abuz de limbaj
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 20:24

Un banc trimis de un prieten azi (coincidenta sau nu, tocmai cind Silviu se plingea de ura noastra... de unde monser, e doar ceva sila si cit se poate ceva haz de necaz, cum ziceam voi l-ati votatara...)

Intr-una din zilele insorite ale lui Ianuarie 2015 un batran se apropie de intrarea in Palatul Cotroceni. Se apropie de ofiterul de garda si ii spune:
- As vrea sa intru sa vorbesc cu presedintele Basescu.
Ofiterul il priveste bland pe batran si ii spune:
- Domnule, Basescu nu mai este presedinte si nu mai are resedinta aici.
Batranul ii spune ca e in regula si se indeparteaza incet de intrarea in Palat. A doua zi acelasi batran se indreapta catre intrarea in Palatul cotroceni si se adreseaza ofiterului de garda (acelasi din ziua precedenta):
- Domnule, asa cum v-am spus si ieri, Basescu nu mai este presedinte si nu mai are resedinta aici.
Batranul ii multumeste si pleaca incet spre locuinta sa. A treia zi batranul se duce din nou la intrarea in palatul Cotroceni si se adreseaza aceluiasi ofiter:
Iritat, ofiterul se incrunta usor la batran si ii spune:
- Domnule este a treia zi consecutiva cand veniti aici si cereti sa vorbiti cu Basescu. V-am spus deja ca Basescu nu mai este presedinte si prin urmare nu mai are resedinta aici. Nu intelegeti??!
- Ba inteleg foarte bine, domnule, insa nu ma mai satur sa tot aud asta! ...
Ofiterul ia pozitia de drepti, il saluta respectuos (ca pe un superior) si ii spune batranului:
- Atunci ne vedem si maine , domnule!

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 20:30

De la: 9am049573, la data 2011-07-13 20:24:10Un banc trimis de un prieten azi (coincidenta sau nu, tocmai cind Silviu se plingea de ura noastra... de unde monser, e doar ceva sila si cit se poate ceva haz de necaz, cum ziceam voi l-ati votatara...)

Intr-una din zilele insorite ale lui Ianuarie 2015 un batran se apropie de intrarea in Palatul Cotroceni. Se apropie de ofiterul de garda si ii spune:
Ofiterul il priveste bland pe batran si ii spune:
- Domnule, Basescu nu mai este presedinte si nu mai are resedinta aici.
Batranul ii spune ca e in regula si se indeparteaza incet de intrarea in Palat. A doua zi acelasi batran se indreapta catre intrarea in Palatul cotroceni si se adreseaza ofiterului de garda (acelasi din ziua precedenta):
- Domnule, asa cum v-am spus si ieri, Basescu nu mai este presedinte si nu mai are resedinta aici.
Batranul ii multumeste si pleaca incet spre locuinta sa. A treia zi batranul se duce din nou la intrarea in palatul Cotroceni si se adreseaza aceluiasi ofiter:
Iritat, ofiterul se incrunta usor la batran si ii spune:
- Domnule este a treia zi consecutiva cand veniti aici si cereti sa vorbiti cu Basescu. V-am spus deja ca Basescu nu mai este presedinte si prin urmare nu mai are resedinta aici. Nu intelegeti??!
- Ba inteleg foarte bine, domnule, insa nu ma mai satur sa tot aud asta! ...
Ofiterul ia pozitia de drepti, il saluta respectuos (ca pe un superior) si ii spune batranului:
- Atunci ne vedem si maine , domnule!

bunut si ar trebui sa dea de gindit dar, ca sa zic asa : nu crezi ca vor fi pururi la guvernare asa cum facu urare omul cu broasca-n git ?
P.S. cum vezi situatia Pd si a lui, acum , in razboiul cu UDMR ?

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 20:47

gabi,

stii ca eu am o teorie: sa stea lacustele portocalii la putere pina ajung toti care i-au votat sa vorbeasca de unii singuri.

sper ca si parintii loazelor picate la bacsa fie citi mai multi dintre cei care l-au votat pe extraordinarul reformator in 2009 pe motiv ca reformeaza educatia...

pdl-udmr e un fals scandal. nu mai intereseaza ... base a recunoscut singur ca i-a amenintat pe psd-isti cu dosarele.

Problema este ca boc si lacheii portocalii se lauda cu reforme si cu iesirea din criza, cind in ultimii trei ani, cu toate taierile, cheltuielile statului au fost mai mari de la an la an! Sacrificiile nu au folosit decit firmelor portocaliilor.

Golf si natatie la toata lumeaa!

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 21:32

De la: 9am049573, la data 2011-07-13 20:47:34gabi,

stii ca eu am o teorie: sa stea lacustele portocalii la putere pina ajung toti care i-au votat sa vorbeasca de unii singuri.

sper ca si parintii loazelor picate la bacsa fie citi mai multi dintre cei care l-au votat pe extraordinarul reformator in 2009 pe motiv ca reformeaza educatia...

pdl-udmr e un fals scandal. nu mai intereseaza ... base a recunoscut singur ca i-a amenintat pe psd-isti cu dosarele.

Problema este ca boc si lacheii portocalii se lauda cu reforme si cu iesirea din criza, cind in ultimii trei ani, cu toate taierile, cheltuielile statului au fost mai mari de la an la an! Sacrificiile nu au folosit decit firmelor portocaliilor.

Golf si natatie la toata lumeaa!

Pina noi o sa ajungem sa vorbim singuri, voi o sa tarati in mod sigur un galos dupa voi, de cate spume faceti acum din cauza lui Basescu!
In conceptia ta educatia proasta din scoli se datoreaza celor doi ani si jumatate de cand guverneaza PDL? Daca mai scazi si contributia pesedistilor din anii astia, o sa vezi ce iese. Dar de la Revolutie incoace ce s-a facut bun in domeniul Educatiei? Ministrul si schimbarea manualelor, a examenelor, a evaluarilor. Dar nu mai conteaza ce a fost, important este sa folosim tot raul doar impotriva celor care i-au dat jos pe favoritii vostri! Ca pe voi asta va seaca la ficati, ca Basescu i-a pus cu botul pe labe pe jigodiile din PSD si PNL, iar voi, ca niste loaze de suporteri ai lui Steoaia, care de ani buni nu mai castiga nimic, va bagati unghiile in gat ca pitzigoii, pentru ca ati mizat pe niste gloabe!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 21:55

iti doresc sa ajungi ca propria ta familie sa tina la tine cit imi pasa mie de echipa lui becali ...
(pitigoiul e un lait motiv la tine, stii cite specii sunt la noi in tara?)

gigi becali este cel mai bun exemplu despre ce face politica de santaj si amenintari a lui base .
a mai auzit cineva sa zica gigi ceva de base dupa ce a stat in arest?!

poate ai uitat, dar pina acum au fost, din 2005 incoace, 3 ministrii pdl ai invatamintului, unul sau doi liberali si unul psd .

realitatea e ca antonesu si cu ponta nu sunt la fel de santajabili cum sunt restul politicienilor din pdl, psd , pnl si udmr iar asta il inebuneste pe javra si pe voi. am vazut cit de disperat esti sa-l improsti cu bale otravite pe antonescu. parca ai fi cartarescu!

si fii linistit, nu-i duc eu grija lui base, are prea multi prieteni

de fapt cred ca s-ar putea ca base sa fie omul rusilor ( se repeta intr-un mod cancerigen pentru acesta tara povestea cu p.m. din australia) ca doar cind era la anver nu colabora cu MI 5 ci cu kgb si gru...

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 22:45

De la: 9am049573, la data 2011-07-13 21:55:52iti doresc sa ajungi ca propria ta familie sa tina la tine cit imi pasa mie de echipa lui becali ...

gigi becali este cel mai bun exemplu despre ce face politica de santaj si amenintari a lui base .

poate ai uitat, dar pina acum au fost, din 2005 incoace, 3 ministrii pdl ai invatamintului, unul sau doi liberali si unul psd .

realitatea e ca antonesu si cu ponta nu sunt la fel de santajabili cum sunt restul politicienilor din pdl, psd , pnl si udmr iar asta il inebuneste pe javra si pe voi. am vazut cit de disperat esti sa-l improsti cu bale otravite pe antonescu. parca ai fi cartarescu!

de fapt cred ca s-ar putea ca base sa fie omul rusilor ( se repeta intr-un mod cancerigen pentru acesta tara povestea cu p.m. din australia) ca doar cind era la anver nu colabora cu MI 5 ci cu kgb si gru...

Iar eu iti doresc frustratule sa-ti dea Dumnezeu ceea ce imi doresti tu mie si inca inzecit!

Daca mi-l dai exemplu pe jiji oierul, te pomenesti ca tu esti meme, slugoiul lui beeeeeeeecali. S-ar putea sa nu ma insel, la cat de viteaz esti.

crin antonescu nu este santajabil, nu! Doar nevasta-sa primeste bani de la Patriciu pentru servicii de consultanta!

Ministrii Educatiei din 1990 pana in 2010

1. MIHAI ªORA: ianuarie 1990 - 29 IUNIE 1990
2. GHEORGHE ªTEFAN: IULIE 1990 - 15 OCTOMBRIE 1991
3. MIHAI GOLU: 16 OCTOMBRIE 1991 - 19 NOIEMBRIE 1992
4. LIVIU MAIOR: 20 NOIEMBRIE 1992 - 9 DECEMBRIE 1996
5. VIRGIL PETRESCU: 9 DECEMBRIE 1996 - 4 DECEMBRIE 1997
6. ANDREI MARGA: 5 DECEMBRIE 1997 - 28 DECEMBRIE 2000
7. ECATERINA ANDRONESCU: 28 DECEMBRIE 2000 - 19 IUNIE 2003
8. ALEXANDRU ATHANASIU: 19 IUNIE 2003 - 28 DECEMBRIE 2004
9. MIRCEA MICLEA: 29 DECEMBRIE 2004 - 10 OCTOMBRIE 2005
11. CRISTIAN ADOMNIÞEI: 4 APRILIE 2007 - 10 OCTOMBRIE 2008
12. ANTON ANTON: 11 OCTOMBRIE - 22 DECEMBRIE 2008
13. ECATERINA ANDRONESCU: 23 DECEMBRIE 2008 - 1 OCTOMBRIE 2009
14. EMIL BOC: 2 OCTOMBRIE 2009 - 22 DECEMBRIE 2009
15. DANIEL FUNERIU: 23 DECEMBRIE - PREZENT

Ca sa iti iasa socoteala aia cu trei ministri PDL l-ai socotit si pe Boc? Cati ministri PDL au fost in 20 de ani si cati PSD+PNL? Eeei, pai vezi ca umbli cu magarii? Despre ceilalti, ciocul mic, important este ca PDL a distrus invatamantul, nu-i asa? Bai nene, lasati-o dreaq, ca va rad si curcile cu prostii din astea! Ca nu va place Basescu, este dreptul vostru, ca iubiti PSD-ul, iarasi e dreptul vostru, dar ca incercati sa ne prostiti pe toti, de parca ne-ati vazut cu ciunga in par, este dreptul nostru sa va umplem frigiderele!
Asa ca mars de aici pina nu ti-o iei!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 23:23

Ministrul educației și cercetãrii
Mircea Miclea PD 29 decembrie 2004 - 10 noiembrie 2005
Mihail Hãrdãu PD 10 noiembrie 2005 - 5 aprilie 2007

Ministrul educației, cercetãrii și tineretului
Cristian Adomniței PNL 5 aprilie 2007 - 6 octombrie 2008
Anton Anton PNL 6 octombrie 2008 – 22 decembrie 2008

ECATERINA ANDRONESCU: psd 23 DECEMBRIE 2008 - 1 OCTOMBRIE 2009
EMIL BOC:pdl 2 OCTOMBRIE 2009 - 22 DECEMBRIE 2009
DANIEL FUNERIU:pdl 23 DECEMBRIE - PREZENT

ai dreptate, cu boc sunt 4 ministri pdl care s-au ocupat de educatie in ultimii 6 ani !!!
ai vazut sa spuna asta pe undeva pe la antene sau realitatea, nu mai zic de tvr??

daca tu indrugi verzi si uscate, ai ajuns sa crezi ca toti sunt ca tine?!?
pitigoiule....

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 23:29

mai mult ca sigur ministrul educatiei din 1990 poarta vina pentru bacul din 2011 !!

fraierilor ...

sa-l uiti pe celebrul hardau ?!

e ca si cum ai uita de Podul Inalt!
portocalii, da multi!

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 23:39

Daca ai fi o loaza care a picat bacu in 2011 oare cu cine ai vota in 2012?

blaga a mai ciripit ceva? dar funza verde? verestoy mai e in politica?

de ce am spus ultimii sase ani?

pentru ca de 6 ani avem un singur extra-ordinar presedinte jucator!
(pacat ca i-au placut doar cartile de poker si levantul )

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 01:48

De aprox. 100 de ani tara asta este condusa de niste dobitoci.....nu stiu insa care dobitoc e mai mare ....cel care este ales sau cel care alege ?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 06:38

De la: 9am049573, la data 2011-07-13 23:23:59Ministrul educației și cercetãrii
Mircea Miclea PD 29 decembrie 2004 - 10 noiembrie 2005
Mihail Hãrdãu PD 10 noiembrie 2005 - 5 aprilie 2007

Ministrul educației, cercetãrii și tineretului
Cristian Adomniței PNL 5 aprilie 2007 - 6 octombrie 2008
Anton Anton PNL 6 octombrie 2008 – 22 decembrie 2008

ECATERINA ANDRONESCU: psd 23 DECEMBRIE 2008 - 1 OCTOMBRIE 2009
EMIL BOC:pdl 2 OCTOMBRIE 2009 - 22 DECEMBRIE 2009
DANIEL FUNERIU:pdl 23 DECEMBRIE - PREZENT

ai dreptate, cu boc sunt 4 ministri pdl care s-au ocupat de educatie in ultimii 6 ani !!!
ai vazut sa spuna asta pe undeva pe la antene sau realitatea, nu mai zic de tvr??

daca tu indrugi verzi si uscate, ai ajuns sa crezi ca toti sunt ca tine?!?
pitigoiule....

Shobo lover, mare dreptate ai! PDL a distrus invatamantul, care fara ei ar fi produs doar genii!
Du-te ma si lasa-ne! Incepi sa semeni cu cioara din Galati, la apetitul pendru fekale!

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 08:48

ai grija,
nu-mi place ca rasismul tau afisat e tot mai penal.

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 09:46

De la: Black_Friday, la data 2011-07-13 22:45:56
De la: 9am049573, la data 2011-07-13 21:55:52iti doresc sa ajungi ca propria ta familie sa tina la tine cit imi pasa mie de echipa lui becali ...

Iar eu iti doresc frustratule sa-ti dea Dumnezeu ceea ce imi doresti tu mie si inca inzecit!

Daca mi-l dai exemplu pe jiji oierul, te pomenesti ca tu esti meme, slugoiul lui beeeeeeeecali. S-ar putea sa nu ma insel, la cat de viteaz esti.

crin antonescu nu este santajabil, nu! Doar nevasta-sa primeste bani de la Patriciu pentru servicii de consultanta!

Ministrii Educatiei din 1990 pana in 2010

1. MIHAI ªORA: ianuarie 1990 - 29 IUNIE 1990
2. GHEORGHE ªTEFAN: IULIE 1990 - 15 OCTOMBRIE 1991
3. MIHAI GOLU: 16 OCTOMBRIE 1991 - 19 NOIEMBRIE 1992
13. ECATERINA ANDRONESCU: 23 DECEMBRIE 2008 - 1 OCTOMBRIE 2009
14. EMIL BOC: 2 OCTOMBRIE 2009 - 22 DECEMBRIE 2009
15. DANIEL FUNERIU: 23 DECEMBRIE - PREZENT

Ca sa iti iasa socoteala aia cu trei ministri PDL l-ai socotit si pe Boc? Cati ministri PDL au fost in 20 de ani si cati PSD+PNL? Eeei, pai vezi ca umbli cu magarii? Despre ceilalti, ciocul mic, important este ca PDL a distrus invatamantul, nu-i asa? Bai nene, lasati-o dreaq, ca va rad si curcile cu prostii din astea! Ca nu va place Basescu, este dreptul vostru, ca iubiti PSD-ul, iarasi e dreptul vostru, dar ca incercati sa ne prostiti pe toti, de parca ne-ati vazut cu ciunga in par, este dreptul nostru sa va umplem frigiderele!
Asa ca mars de aici pina nu ti-o iei!

Ba, subPHI'o, n'ai pus'o la socoteala pe profa de genti Vuitton, woodra, pe madam prof de arit'i'metica parlamentara, miss roberta_cat'walk, pe prof. de numarat voturi la 10 sec. bacilkonsky si -mai ales- pe maestru' Geoooograaaafieeeeeei, pe acad. Cahul/Kabul, maestrul asfalturilor carpite de 3 ori [doar pe hartie] si al fenomenelor Philadelphia!!!
PS: Bonus pt. tamPHIte pidosnice: prof. de bac_ post_ licenta igash, conf. dr. in vamuiri_oneste botish, lector univ. ritzy_concert, rect'or la Acad. Ridicol'ului talmac'eanu, plus -extrabonus- Dr. doc. in reevaluari oooopreeeeeaaaaaa!

"NIHIL SINE DEO!"

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 09:49

De la: 9am049573, la data 2011-07-14 08:48:57ai grija,

Nu deranjati tamPHIta, ca guiteaza bine! Fiecare zoiala de'a dansei e inca un subiect de citit de organi, ca tot e ea cu dreptatea si legea

"NIHIL SINE DEO!"

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 12:36

Iar tu ai grija ca tot acel cod penal sanctioneaza,calomnia......Minciuna ti'o sanctionam noi....

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 12:40

Si daca tot vii cu amenintari,spune tu care vad ca te pricepi la pasari,pitigoiul,cioara,stancuta,din ce regn animal fac parte ? Esti rasist si tu ? Tu esti doar un so'belimei,atat.

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 14:24

Concediu placut, jupin black !
P.S un ' sa vin sa te caut ? la Wulf ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 17:13

De la: Silver9AM, la data 2011-07-14 12:40:18

Si daca tot vii cu amenintari,spune tu care vad ca te pricepi la pasari,pitigoiul,cioara,stancuta,din ce regn animal fac parte ? Esti rasist si tu ? Tu esti doar un so'belimei,atat.

unde vezi amenintari ? cind il atentionezi pe unu' ca traverseaza pe Rosu, inseamna ca-l ameninti ? mai, ce minte sucita ai, mai !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 17:18

De la: gabigabi, la data 2011-07-14 17:13:46
De la: Silver9AM, la data 2011-07-14 12:40:18

unde vezi amenintari ? cind il atentionezi pe unu' ca traverseaza pe Rosu, inseamna ca-l ameninti ? mai, ce minte sucita ai, mai !

Uite vezi cum citesti tu si nu intelegi nimic,ce sa'ti fac......numai pe pagina asta a primit 2 amenintari nu una........degeaba mai citesti,mai bine lasa..........

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 19:39

Te pomenesti ca oi fi precuror! La ce Parchet lucrezi? Melaminat, stratificat, de fag...? Si Justitia asta este numai pentru mine, nu-i asa? Pentru voi, nu?
Daca tu ma faci pe mine pitigoi, eu de ce sa nu-l asemuiesc pe Vasile_Vidanja cu o cioara? Uite, asta imi inspira el! Multumit? Si daca nu iti convine asta e, mi se rupe de tine.
Daca tot ii plangi atat de mila, de ce nu il iei acasa? Tie iti plac sobolanii, lui nu-i plac femeile, va cam potriviti!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 19:52

De la: Black_Friday, la data 2011-07-14 19:39:57

Te pomenesti ca oi fi precuror! La ce Parchet lucrezi? Melaminat, stratificat, de fag...? Si Justitia asta este numai pentru mine, nu-i asa? Pentru voi, nu?
Daca tu ma faci pe mine pitigoi, eu de ce sa nu-l asemuiesc pe Vasile_Vidanja cu o cioara? Uite, asta imi inspira el! Multumit? Si daca nu iti convine asta e, mi se rupe de tine.
Daca tot ii plangi atat de mila, de ce nu il iei acasa? Tie iti plac sobolanii, lui nu-i plac femeile, va cam potriviti!

Salut Black,el e mai degraba procurator ,iar cioara cu organul ei , unealta..........

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 20:11

De la: gabigabi, la data 2011-07-14 14:24:17 Concediu placut, jupin black !
P.S un ' sa vin sa te caut ? la Wulf ?

Multumesc dumneavoastra, jupaneasa Gabi! Dar de ce te grabesti, ca va mai atac si maine!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 20:13

De la: Silver9AM, la data 2011-07-14 19:52:12
De la: Black_Friday, la data 2011-07-14 19:39:57

Salut Black,el e mai degraba procurator ,iar cioara cu organul ei , unealta..........

O fi si procuror! El procura florile din parcuri si florareasa cu pene le vinde la coltul strazii!

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 21:25

De la: Silviu, la data 2011-07-14 12:01:12Daca te uiti si vezi ca din 97 pana in 2003 au fost doar doi ministri PSD, Marga si Adroneasca si, dupa ei inca un an Atanasiu, cretinul care e zilnic la televizor si n-are nimic de criticat cu privire la cei doi dinaintea lui, intelegi, daca nu esti retardat, cam cine si cum a pus bazele distrugerii invatamantului.
Daca esti retardat scri povesti in reluare de la realitatea sau A3, preluate chiar de la Marga, Androneasca si Atanasiu ... adica de la autori.
Ii inteleg, sunt suparati ca acum se vad roadele reformelor facute de ei.
Nu pentru elevi ci pentru profesori, rectori ... adica pentru ei insisi ...
Androneasca asta e un model de idiotenie patentata ... de ceva ce n-ar fi trebuit sa existe in politica.

Cand a venit singurul ministru care a luat o masura simpla: stop copiatului !, o gramada de lepre au sarit ca arse ...

Sa mori de ras !
Dintr-un populism idiot gazetari si politicieni au cazut in capcana, sunt de partea lenesilor si a hotilor (a copia este tot un furt).

Pe deasupra, ca sa arate ca sunt complet cretini, cer demisia ministrului Funeriu in loc sa-l aplaude.
Pentru ca a facut primul pas.
Primul pas corect !
Vor mai trebui facute si altele, multe altele, pentru rafacerea competitivitatii invatamantului, dar asta era primul care trebuia facut si s-a facut.
Si mai cred ca daca Marga si Ecaterina ar fi fost ministri invatamantului inca vre-o 3.000 de ani de aici inainte, n-ar fi facut pasul asta simplu.
Pentru ca sunt invatati sa minta.
La infinit ...

Silviu,

Cifra 3000 este un reper i reforma invatamintului gindit de pdl si base. Reprezinta numarul de scoli care trebuie inchise dupa spuselel lui ordinarului vostru.

Traian Bãsescu a declarat miercuri la RRA cã trebuie închise mai bine de 3000 de ºcoli, deoarece nu au destui elevi ºi a sugerat cã acest proces va trebui asumat de minister înainte de predarea unitãþilor cãtre autoritãþile locale pentru cã acestea au dificultãþi în a lua aceastã mãsurã, informeazã NewsIn.

"Acum, la început de an ºcolar, ministrul Funeriu a comasat peste 1000 de ºcoli, s-au închis. Foarte bine. Dar când le trimitem ºcolile cãtre administraþiile locale? Iar din câte ºtiu eu, nu doar 1300 de ºcoli trebuiau închise pentru cã au sub 20 de elevi ºi þinem profesori cu cheltuieli foarte mari, ci vreo 3000 de ºcoli. Deci totul este sã ieºim din aceste jumãtãþi de mãsurã. Este bine ce au fãcut, dar nu au fãcut tot ºi acesta este motivul de insatisfacþie. (....) ªtim toþi cã trebuie sã închidem mai bine de 3000 de ºcoli, unde nu sunt copii, pur ºi simplu stau deschise... Ce învãþãmânt e acela în care cei de la a V-a pânã la a VIII-a sunt ºase copii ºi învaþã toþi în aceeaºi clasã? Este clar cã-s sacrificaþi acei copii", a spus ºeful statului. (prostia cu seful statului )

Bine ca acum sunt 30 intr-o clasa si invata mai bine!

In 1821 in Franta se punea problema sa nu mai fie sate fara scoli. Noi il aveam pe Tudor Vladimirescu care spunea ca "Nici o pravilã nu oprește pe om a întâmpina rãul cu rãu! Șarpele cand îți iasã înainte, dai cu ciomagul sã-l lovești, ca sã-ți aperi viața, care mai de multe ori ni se primejduiește din mușcarea lui".

Otava asta portocalie a preferat sa inchida scoli in loc sa angajeze profesori, dupa cum vrea sa inchida scolile iarna ca sa faca economie cu cheltuielile de incalzire.
Ii tot tragi cu populismul. pai daca e o calitate negativa de ce javra sa grabit sa se declare peste noapte populist si european??!

Care e marele merit a lui Funeri? ca i-a oprit sa copieze? Ce spuneau simularile date in ultimul an? Ca vor fi catastrofa!! Ce masuri au luat?! Au avut un an la dispozitie ... EI nu sunt acolo sa comenteze doar dosurile de laba ale extraordinarului , sunt acolo ca sa conduca un sistem. Cum sa nu ai nicio vina cind in ultimii 2 ani inspectorii tai scolari de la judete au dat calificative FB liceelelor controlate?!
De ce nu spune nimic funeriu despre judetele in care nu s-au introdus camere de luat vederi?E sau nu fraudare de examene acest lucru?!

Subiectele la mate si romana au fost simple. Vina nu e doar a elevilor (care nu au scuze) ci si a profesorilor, a parintilor si a celor care conduc invatamintul.
Vorbesc de reforma si obliga profesorii sa elaboreze contra timp curicula pentru materii in timp ce la ministere se toaca miliarde pe manualele alese pe ochi frumosi. O sa iasa o treab a dracului de buna!
Asa cum se ingramadea sa vorbeasca la deschiderile scolare, funeriu trebuia sa se preocupe in acesti 2 ani si de rezultate. Nu a facut nimic si in pura traditie basista da vina pe ceilalti.

SI tu faci la fel.... Nu ma supar pe tine. Funeriu e din aceiasi tagma aradeana cu falca si igas, draga lui Violet Voda si votata de tine. Incompetenti la gramada, marca AR.
Pentru un om trecut prin viata astept de la tine mai multa coerenta si corectitudine.

PS: repet pentru a suta oara, pierd extrem de putin timp, comparativ cu voi, urmarind emisiunile politice de la antene si realitatea.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 21:44

De la: Silver9AM, la data 2011-07-14 12:36:46

Iar tu ai grija ca tot acel cod penal sanctioneaza,calomnia......Minciuna ti'o sanctionam noi....

am zis ca nu-mi place.
nu v-as dori sa ma deranjeze cu adevarat.
problema e a voastra si mai ales a administratorului site-ului pentru ca permite sa adresati astfel de injurii.
Cititi-va postarile cu 2 pagini in urma. e suficient material pentru a demostra ca faceti afirmatii rasiste, nu cum o dati acum la intors acum.

chiar ma amuza gindul ca ati putea demonstra ca a spune cuiva pitigoi este o alta forma de discriminare

cit despre calomnie, mi-ar place sa ma dea cineva in judecata pentru ca am zis ca base a fost informator. as avea ocazia sa probez gasind dovezile in anumite locuri ... totul e sa stii unde sa cauti si ce sa ceri.

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 21:57

Ce au facut ministrii Invatamantului din 1990 pina in prezent:

"1. MIHAI ªORA: ianuarie 1990 ? 29 IUNIE 1990

- a redus durata învãþãmântului obligatoriu de la 10 clase la 8 clase

2. GHEORGHE ªTEFAN: IULIE 1990 ? 15 OCTOMBRIE 1991

3. MIHAI GOLU: 16 OCTOMBRIE 1991 ? 19 NOIEMBRIE 1992

- a introdus Legea învãþãmântului 84/1995
- a schimbat toate programele ºcolare anterioare anului 1989 (1992-1994)
- a finalizat primele negocieri cu Banca Mondialã, pentru mai multe proiecte de finanþare

- a introdus Legea 128/1997 privind Statutul Personalului Didactic

- a aplicat prevederile Legii învãþãmântului în sensul organizãrii ca forme de evaluare naþionalã a examenului de Capacitate ºi a examenului de Bacalaureat (1999)
- a elaborat Noul Curriculum Naþional ºi l-a aplicat la clasele I-IX
- a introdus manualele alternative pentru ciclul primar, gimnazial ºi liceal
- a început reforma învãþãmântului profesional ºi tehnic
- a înlocuit anului ºcolar pe trimestre cu anul ºcolar pe semestre
- a înlocuit evaluarea prin note în învãþãmântul primar cu evaluarea prin descriptori de performanþã (calificative)
- a început descentralizarea sistemului de învãþãmânt prin trecerea unitãþilor de învãþãmânt în subordinea autoritãþilor locale
- a introdus evaluarea instituþionalã a ºcolilor ºi liceelor

- a introdus repartizarea computerizate în vederea admiterii în învãþãmântul liceal ºi professional (2001)
- a implementat primul program naþional de informatizare a unitãþilor de învãþãmânt preuniversitar, prin dotarea cu laboratoare informatizate a 1.100 licee (2001 - 2002)
- a revizuit finalitãþile, curriculum ºi structura învãþãmântului obligatoriu
- a introdus Legea 268/2003, prin care învãþãmântul obligatoriu este extins de la 8 la 10 clase
- a înfiinþat prin aceeaºi lege a ªcolilor de Arte ºi Meserii
- a restructurat reþeaua ºcolarã ºi a asigurat transportul elevilor cu microbuze ºcolare
- a introdus programe sociale cu impact major, cum ar fi reabilitarea ºcolilor din mediul rural cu finanþare externã, ?Cornul ºi laptele?, asigurarea rechizitelor ºcolare gratuite pentru elevii care provin din familiile cu venituri reduse
- a modificat metodologia de evaluare ºi selecþie a manualelor ºcolare
- a reorganizat examenul naþional de Capacitate, prin susþinerea acestuia într-o singurã sesiune, inclusiv prin atribuirea unei noi denumiri: teste naþionale

- a revizuit curriculumul pentru ciclul primar ºi gimnazial
- a repartizat computerizat cadrele didactice participante la concursul de titluarizare
- a introdus anul de completare pentru absolvenþii de învãþãmânt profesional, care doresc continuarea studiilor la liceu ºi a programelor ºcolare aferente
- a introdus standardele de evaluare pentru clasele a IV-a, a VIII-a ºi a XII-a, precum ºi a criteriilor de notare în ciclul gimnazial
- a introdus programele sociale ?Bani de liceu? ºi Euro 200

- a introdus Ordonanþa de urgenþã 75/2005 privind asigurarea calitãþii în învãþãmânt, care prevede îndiinþarea Agenþiei Române pentru Asigurarea Calitãþii în Învãþãmântul Preuniversitar
- a modificat legislaþia privind studiile de master ºi doctorat

10. MIHAIL HÃRDÃU: 8 NOIEMBRIE 2005 - 3 APRILIE 2007

- a introdus Legea nr. 87/2006 privind asigurarea calitãþii în educaþie
- a modificat sistemul de elaborare a subiectelor pentru examenele naþionale ºi a introdus publicarea variantelor de subiecte pe Internet
- a realizat introducerea experimentalã a tezelor cu subiect unic
- a redimensionat bugetul alocat educaþiei ºi sumele alocate de la bugetul de stat, pentru modernizarea infrastructurii ºcolare
- a introdus cursul opþional de Limbã, literaturã ºi civilizaþie româneascã pentru elevii din afara graniþelor þãrii
- a demarat proiectul ?Campusuri ºcolare?

- a eliminat Testele Naþionale ºi a introdus oficial Tezele cu subiect unic
- a finalizat programul naþional de informatizare a unitãþilor de învãþãmânt preuniversitar
- a crescut fondurile alocate de la bugetul de stat pentru modernizarea infrastructurii ºcolare

- a vrut sã continue programul Ministerului Educaþiei de reducere a volumului de cunoºtinþe din manuale, care a scãzut cu o treime din clasele V-VIII

13. ECATERINA ANDRONESCU: 23 DECEMBRIE 2008 ? 1 OCTOMBRIE 2009

- a introdus în programa ºcolarã patru ore de sport
- a propus într-un proiect de lege ca examenul de Bacalaureat sã cuprindã trei probe scrise: una la limba românã, obligatorie pentru toate profilurile de studiu, a doua - matematicã sau istorie, în funcþie de profil, ºi a treia, la alegere dintre chimie, biologie sau fizicã pentru profilul real ºi psihologie, filozofie sau economie, pentru profilul uman. Examenul cuprindea ºi o probã practicã, prin care elevii trebuiau sã îºi dovedeascã competenþele pe computer. Proba practicã era susþinutã de toþi elevii, excepþie fãcând doar aceia care au terminat licee de informaticã.
- noua formã a Bacalaureatului nu mai cuprindea probele orale la limba românã sau strãinã. În schimb, elevii puteau obþine pe parcursul clasei a XII-a certificate de competenþã lingvisticã pentru limba strãinã ºi certificat de competenþe de comunicare pentru limba românã.
- a propus desfiinþarea formei de învãþãmânt la distanþã din cadrul Universitãþii Spiru Haret

14. EMIL BOC: 2 OCTOMBRIE 2009 ? 22 DECEMBRIE 2009

- a revocat ordinul fostului ministru Ecaterina Andronescu, prin care directorii de ºcoli erau numiþi de cãtre minister.
- a intenþionat sã facã demersuri pentru schimbarea manualelor ºi a programelor ºcolare, dar ºi pentru a schima modul în care vor fi numiþi directorii de ºcoli
- a dorit introducerea unui sistem prin care sã fie evaluate competenþele elevilor ºi nu cantitatea de informaþii pe care au reuºit sã o retina
- a intenþionat sã punã în practicã programul "ªcoalã dupã ºcoalã", care presupunea prelungirea timpului pe care îl petrece un copil la ºcoalã, pentru a-ºi face temele ºi, de asemenea, pentru a mânca de prânz.

15. DANIEL FUNERIU: 23 DECEMBRIE ? PREZENT

- a propus adobtarea unei noi legi a educaþiei, lege adoptatã deja de Guvern, care prevede mai multe modificãri, printre care:
- introducerea evaluãrilor periodice ºi includerea clasei a IX-a în gimnaziu
- introducerea de amenzi pe care pãrinþii vor trebui sã le plãteascã în cazul în care copiii lor lipsesc de la cursuri
- introducerea învãþãmântului obligatoriu de 10 clase, care cuprinde învãþãmântul primar ºi gimnazial
- prevederea ca Ministerul Educaþiei, Cercetãrii, Tineretului ºi Sportului sã organizeze cursuri de tipul ,,A doua ºansã?, în vederea promovãrii îvãþãmâtului primar pentru persoanele care, din diferite motive, nu au absolvit acest nivel de îvãþãmât pânã la 14 ani.
- prevederea ca absolvenþii îvãþãmâtului gimnazial care nu continuã studiile în îvãþãmâtul liceal sunt obligaþi sã finalizeze pânã la vârsta de 18 ani cel puþin un program de pregãtire profesionalã care permite dobândirea unei calificãri corespunzãtoare Cadrului Naþional al Calificãrilor.
- durata studiilor în îvãþãmâtul liceal - forma de îvãþãmât de zi - sã fie de 3 ani filiera teoreticã, 3 sau 4 ani pentru filiera vocaþionalã ºi de 4 ani pentru filiera tehnologicã"

Sursa: Antena 3.ro

Si se gasesc loaze care spun ca Invatamantul a fost distrus doar in ultimii 3 ani!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 22:00

De la: 9am049573, la data 2011-07-14 21:44:14

am zis ca nu-mi place.
problema e a voastra si mai ales a administratorului site-ului pentru ca permite sa adresati astfel de injurii.
Cititi-va postarile cu 2 pagini in urma. e suficient material pentru a demostra ca faceti afirmatii rasiste, nu cum o dati acum la intors acum.

chiar ma amuza gindul ca ati putea demonstra ca a spune cuiva pitigoi este o alta forma de discriminare

cit despre calomnie, mi-ar place sa ma dea cineva in judecata pentru ca am zis ca base a fost informator. as avea ocazia sa probez gasind dovezile in anumite locuri ... totul e sa stii unde sa cauti si ce sa ceri.

Vei gasi, bineinteles, pentru ca tu esti Bond!!! Vaga Bond.

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2011, ora 22:08

De la: 9am049573, la data 2011-07-14 21:44:14

am zis ca nu-mi place.

"nu v-as dori sa ma deranjeze cu adevarat."

Wow, ce dur esti!!! Mai dur decat iaurtul! Probabil ca ti se trage de la vitejia cu care stai in genunchi in fata lui Jiji Beeeeeeeecali!
Si daca te deranjeaza ce ai sa faci? Ii musti coada shobolanului? OK, ma retrag, numai sa nu ii faci rau rozatoarei.

Pagini: << 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: