back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Daca ar fi posibil sa ti se indeplineasca o dorinta, care ar fi aceia

Pagini: << 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >> Sari la pagina:

iencimariana

4 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 21:46

hmmm,sa salvam limba romana cui ii va folosi acest ideal atata vreme cat se fac reduceri de personal de peste tot si dumnealor isi dubleaza sumele pt reclama ,scumpesc totul si voi doriti sa salvati nenorocita asta de limba ,avem nesansa sa ne fi nascut in romania!!!!!!!!
eu personal as dori sa-mi schimb cetatenia daca acest lucru ar fi posibil si sa uit de romania nici macar sa nu-mi amintesc unde este situata pe harta

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 22:08

draga mea se pare ca tu nu-ti cunosti deloc tara,sa vezi ce frumoasa este si ce oameni de omenie avem,mai iesiti putin din fata pc-lui,da-ti buna ziua zimbind si nu o sa mai ai ginduri asa negre.Bucura-te de nimicurile pe carele observi si mai ales de faptul ca ai luat putin aer.Sa vezi ce bine o sa te simti

Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
9am177593

19 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 23:07

LA MULTI ANI! TUTURORA CARE SINT INCRISI SI CELOR CARE AU SA MAI VINA PE ACEST PORTAL!

INTRADEVAR FIECARE DINTRE NOI ISI DORESTE CITE CEVA! FIECARE ESTE LIBER SA ASPIRE CATRE CEVA CARE SA I FIE DE FOLOS,LUI SAU PRIETENILOR LUI!
SI EU AM DORINTA DAR O AM PENTRU UN PRIETEN BUN DE LA CARE EU AM REUSIT SA INVAT F MULTE LUCRURI BUNE! EU NU POT SAI MULTUMESC SI NICI NU POT DUCE CU SPATELE CITE EL MI A DARUIT MIE! EL SPUNE CA MAICA DOMNULUI LE STIE DINAINTE PENTRU CINE TREBUIESC,EU NU LAM INTELES NICIODATA,RELATIA ASTA CU MAICA DOMNULUI,BISERICA,PREOTII,EPISCOPII,EL II STIE PE TOTII SI TOT EL ARE CELE MAI MARI NECAZURI,DAR URITE FRATILOR,CINE NU IL STIE SPUNE CA E LANGA PRIN PORUMB. A AVUT O PRIETENA DISTINSA,ERA FEMEIA,DAR DOXATA,TE FURA PE FATA,IL
FACEA DE BANI,SE DUCEA CU ALTII,INSURATII,JAVRA,O AVOCATA INDRACITA! EL SPUNEA CA NU ,EU O URMAREAM CU MASINA O FOTOGRAFIAM II ARATAM POZE EL CA NU ESTE ADEVARAT! SAU CERTAT,RAU . DE CITEVA LUNI EL SPUNE CA TINE POST PENTRU VAGABOANTA ASTA,ALTFEL NU POT SAI SPUN,DE TREI LUNI BEA APA DE LA BISERICA,MANINCA DIN ANAFORA AIA DE ACOLO,NOI TOTI NE SPERIEM ,MOARE CU ZILE,DA BANII LA BISERICA,IA DAT LA UNU DE ACOLO 52000 DE EURO SA FACA O BISERICA CU PROIECTE,NUSTIU DRACII DIN ACESTEA,TOTII IL FURA IL SMEKERESC,EL SPUI CA ESTE TELEGHIDAT! EL CREDE CA SE MAI INPACA CU RAPANDULA AIA DE AV.IOANA!
NU VRETI SA FACEM UN BINE CIVIC SI SA I SPUNEM PRINTRUN EMAIL CA ESTE MAI BINE SA RENUNTE CA AIA ESTE O FEMEIE CARE NU IL MERITA! merge la femei si ii face vraji,la tiganci si el spune ca nu este adevarat,ca ioana nu face asa ceva,ati mai pomenit!EU O FOTOGRAFIEZ,O FILMEZ CIND SE DUCE LA MARE LA RESTAURANTE,IN HOTELURI CU X OAMENII SI EL SPUNE CA NU ESTE ADEVARAT! EU VA SCRIU ADRESA LUI DE EMAIL SI DACA CREDETI CA AVETI TIMP VA ROG DIN TOT SUFLETUL SAI SCRIETI FIECARE CIT PUTETI,SI CUM CREDETI DE CUVIINTA:email..constr.marin@yahoo.com .VA MULTUMESC! LA MULTI ANI!

9am175157

89 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 23:59

Sa imi dea Dumnezeu multa sanatat, pace si liniste sufleteasca sa imi duc batrinetile in liniste si sa imi mareasca Boc pensia ca sa pot trai decent.
Si vreau sa va urez tuturor un An Nou Fericit si un calduros La Multi Ani !

tasa_nuti

182 mesaje
Oras: Sighetu Marmatiei

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 00:01

De la: 9am177593, la data 2010-01-02 23:07:01LA MULTI ANI! TUTURORA CARE SINT INCRISI SI CELOR CARE AU SA MAI VINA PE ACEST PORTAL!

INTRADEVAR FIECARE DINTRE NOI ISI DORESTE CITE CEVA! FIECARE ESTE LIBER SA ASPIRE CATRE CEVA CARE SA I FIE DE FOLOS,LUI SAU PRIETENILOR LUI!
SI EU AM DORINTA DAR O AM PENTRU UN PRIETEN BUN DE LA CARE EU AM REUSIT SA INVAT F MULTE LUCRURI BUNE! EU NU POT SAI MULTUMESC SI NICI NU POT DUCE CU SPATELE CITE EL MI A DARUIT MIE! EL SPUNE CA MAICA DOMNULUI LE STIE DINAINTE PENTRU CINE TREBUIESC,EU NU LAM INTELES NICIODATA,RELATIA ASTA CU MAICA DOMNULUI,BISERICA,PREOTII,EPISCOPII,EL II STIE PE TOTII SI TOT EL ARE CELE MAI MARI NECAZURI,DAR URITE FRATILOR,CINE NU IL STIE SPUNE CA E LANGA PRIN PORUMB. A AVUT O PRIETENA DISTINSA,ERA FEMEIA,DAR DOXATA,TE FURA PE FATA,IL
FACEA DE BANI,SE DUCEA CU ALTII,INSURATII,JAVRA,O AVOCATA INDRACITA! EL SPUNEA CA NU ,EU O URMAREAM CU MASINA O FOTOGRAFIAM II ARATAM POZE EL CA NU ESTE ADEVARAT! SAU CERTAT,RAU . DE CITEVA LUNI EL SPUNE CA TINE POST PENTRU VAGABOANTA ASTA,ALTFEL NU POT SAI SPUN,DE TREI LUNI BEA APA DE LA BISERICA,MANINCA DIN ANAFORA AIA DE ACOLO,NOI TOTI NE SPERIEM ,MOARE CU ZILE,DA BANII LA BISERICA,IA DAT LA UNU DE ACOLO 52000 DE EURO SA FACA O BISERICA CU PROIECTE,NUSTIU DRACII DIN ACESTEA,TOTII IL FURA IL SMEKERESC,EL SPUI CA ESTE TELEGHIDAT! EL CREDE CA SE MAI INPACA CU RAPANDULA AIA DE AV.IOANA!
NU VRETI SA FACEM UN BINE CIVIC SI SA I SPUNEM PRINTRUN EMAIL CA ESTE MAI BINE SA RENUNTE CA AIA ESTE O FEMEIE CARE NU IL MERITA! merge la femei si ii face vraji,la tiganci si el spune ca nu este adevarat,ca ioana nu face asa ceva,ati mai pomenit!EU O FOTOGRAFIEZ,O FILMEZ CIND SE DUCE LA MARE LA RESTAURANTE,IN HOTELURI CU X OAMENII SI EL SPUNE CA NU ESTE ADEVARAT! EU VA SCRIU ADRESA LUI DE EMAIL SI DACA CREDETI CA AVETI TIMP VA ROG DIN TOT SUFLETUL SAI SCRIETI FIECARE CIT PUTETI,SI CUM CREDETI DE CUVIINTA:email..constr.marin@yahoo.com .VA MULTUMESC! LA MULTI ANI!
POATE ai face mai bine sa il lasi pe el sa vada realitatea ASA ,,CRUDA,, zici ca-i esti prieten nu vezi ca nuil poti ajuta? ATUNCI DE CE SA il ajuti sa SE DISTRUGA ? MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE ,singur isi v-a da seama ,doar fi langa el ,ca un sprijin ,TIMPU si d-zeu le rezolva pe toate.poae nu instare sa SUPORTE ADEVARU,si e frica de NEPREVAZUT ,fi intelept si respectai intimitatea .... vei vedea a singur va ceda !SUCCES

TASA
statelucia

28 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 00:28

Sa fiu cu 10 ani mai tanara sa pot pleca afara din tara ! Aici nu mai e de trait !

statelucia

28 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 00:29

Sa gasim optimism pentru zile mai bune !

cotaraneu

18 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 07:39

Chestia asta cu dorintele.........fiti atenti ce va doriti ca s-ar putea sa se implineasca.Eu mi-as dori ca adevarul sa fie stapan absolut macar o zi.In acea zi nimeni sa nu poata spune nici o minciuna,nici macar de convenienta.

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 08:23

Raspuns de miss World:Sa fie pace in lume!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 09:39

De la: 9am177593, la data 2010-01-02 23:07:01LA MULTI ANI! TUTURORA CARE SINT INCRISI SI CELOR CARE AU SA MAI VINA PE ACEST PORTAL!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 09:44

dragul meu ai un suflet nobil pt ca tu nu te gindesti la tine ci cum sa-i fie bine prietenului tau. daca si ceilalti ar lasa o clipa egoismul si s-ar gindi la aproapele lor am deveni o comunitate frumoasa dar majoritatea nu se gindesc decit la ei

tonybetony

35 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 12:16

Dorinta mea ar fi sa scriem corect romaneste : adica "aceea" ci nu "aceia" care se refera la un pronume personal, persoana a III- a plural, masculin.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 15:27

De la: tonybetony, la data 2010-01-03 12:16:41Dorinta mea ar fi sa scriem corect romaneste : adica "aceea" ci nu "aceia" care se refera la un pronume personal, persoana a III- a plural, masculin.

uite ce-l fU*te grija pe asta ; sa scriem corect romaneshte !?
ba tu n-ai alte probleme; prostata, pishu' involuntar, impotenza , balabaiala etc ?
zau ca eshti un fericit !
sau ai probleme cu ...bibilica !

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 15:46

De la: xyz, la data 2010-01-03 08:23:33Raspuns de miss World:Sa fie pace in lume!

Sau macar pe forum
Sa fie o plictiseala ca-n rai

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

51 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 15:51

DACA AR FI POSIBIL SA MI SE ANDEPLINEASCA O DORINTA;

SA POT RAMANE ASA CUM SUNT ACUM IAR PARINTII MEI SA FI FERICITI DEACUM AN COLO

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 16:11

pt. 174653 intra pe mcherciu@yahoo.com pt. ca nu pot sa-ti raspund la mes.=am incercat

9am102250

5 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 16:17

sa ajund fara sa ma coste nimic,sa las romania alesilor,si sa vin in tara cind se va face repopularea can colorado

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 16:29

De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-03 15:46:25
De la: xyz, la data 2010-01-03 08:23:33Raspuns de miss World:Sa fie pace in lume!

Sau macar pe forum

Dar mananci cate mere vrei.

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 16:32

De la: xyz, la data 2010-01-03 16:29:31

Sau macar pe forum

si te-apuca lihoreala!

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 16:34

De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-03 16:32:26
De la: xyz, la data 2010-01-03 16:29:31

Sau macar pe forum

si te-apuca lihoreala!

Te vindeci cu morcovi.

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 16:41

Nu mai pot de pofta!

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

24 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 16:56

Sa ma pot intoarce in timp si sa daruiesc tot ce n-am daruit, sa fac bine acolo unde n-am facut, sa iubesc acolo unde am urat,sa ajut acolo unde poate o data am intors spatele. Ar fi probabil un inceput pt lumea mai buna la care speram toti.

Secretul fericirii ,nu este sa faci ceea ce iti place...ci sa iti placa ceea ce faci...!
9am177593

19 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 03:52

GELU NE RUGAM PENTRU SOTIA TA SAI AJUTE DUMNEZEU! DAR VORBESTE CU SOTIA SA MEARGA LA CATEDRALA SAL CAUTE PE PR.CRISTIAN SA STEA DE VORBA CU EL,DOAMNE AJUTA!

iencimariana

4 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 11:04

dragul meu mi-am iubit tara si locurile natale,crede-ma k o cunosc si de aceea mi-e rusine sa spun k sunt din romania,exemplele bune nu pot acoperi exemplele rele si nesimtirea guvernantilor,nu stiu daca tu o sa poti respira atat de usor aerul scumpirilor in plina asa zisa criza k noi suntem in criza si in tranzitie de cand e lumea si de cand exista romania doar guvernantii nu au criza si cei din fruntea mafiei

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 11:14

Mi-as dori mult sa inteleg postarile de mai sus....cine e Gelu....cine e dragul meu...oare lipsesc niste piese? oare pot si eu sa ajut?

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 11:27

De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-04 11:14:18Mi-as dori mult sa inteleg postarile de mai sus....cine e Gelu....cine e dragul meu...oare lipsesc niste piese? oare pot si eu sa ajut?

Saritor ca intotdeauna...Ce ti-e si cu simtul civic...

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 11:32

De la: xyz, la data 2010-01-04 11:27:38
De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-04 11:14:18Mi-as dori mult sa inteleg postarile de mai sus....cine e Gelu....cine e dragul meu...oare lipsesc niste piese? oare pot si eu sa ajut?

doar ma cunosti!

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 11:34

De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-04 11:32:58

doar ma cunosti!

Da,ramai pe primul loc...

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 11:38

De la: xyz, la data 2010-01-04 11:34:54
De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-04 11:32:58

doar ma cunosti!

Da,ramai pe primul loc...

Pai la nominalizari eram pe ultimul..
Dar ERAM

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 12:20

Mi-ar place sa am aripi si sa zbor, e o dorinta dintotdeauna. Restul dorintelor mi le pot satisface mai tirziu sau mai devreme sau le abandonez pe drumul vietii fara nici un regret. Sint destul de matura sa nu-mi doresc luna de pe cer, pentru simplu motiv ca nu am unde o caza

Pagini: << 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului DACA AR FI POSIBIL SA TI SE INDEPLINEASCA O DORINTA, CARE AR FI ACEIA
Mergi la: