Info
x
Daca ar fi posibil sa ti se indeplineasca o dorinta, care ar fi aceia
|
mihaela_yi 3 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 14:17
Mi-as dori sa am mai multa incredere in mine si sa nu uit niciodata de cei care m-au ajutat cand am avut nevoie.
La multi ani! si Multa Sanatate va Doresc! |
|
9am5533 18 mesaje Membru din: 5/03/2009 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 14:20
...sa emigrez evident! E greu sa mai traiesti in aceasta cloaca!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am102250 5 mesaje Membru din: 19/07/2009 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 14:53
daca as avea banii de transport miine as fi in insula pastelui,sa scap de cloaca in care neau bagat alesii poporului.sa format o noua clasa sociala(alesii poporului)
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 15:01
Mi-as dori mult sa salvam limba romana, macar pe acest forum
Poate e prea mult...macar numele topicului
Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
|
Fosta membra 9am.ro 520 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 15:22
Multi au dorinte nastrusnice, poate fac haz de necaz, acestea nu se vor realiza, altii au cate o dorinta de a scapa de o suferinta, mai repede aceea va fi implinita daca ea este mereu repetata in credinta si mai ales daca prin schimbare profunda a gandirii pozitive, a mentalului, mai poate fi influientat destinul.
La dorinta cu schimbarea cuvantului "aceia" din topic este perfect realizabila de catre administratori dar se pare ca nici ei nu stiu. Macar titlurile ar fi bine sa fie filtrate. Nu orice dorinta poate fi ascultata si indeplinita. In primul rand, nu cele materiale. Ca oameni, suntem incarcati cu un destin pe care ni l-am facut singuri prin modul de a gandi, de a ne comporta, prin dorinte irealizabile, sa nu mai spun prin toate gandurile negative: ura, dispret, egoism, razbunare, barfa, rautate, si tot ce poate fi imoral si in incompatibilitate cu legea Iubirii Universale. Sa ne dorim asadar, sa fim mai buni, sa evoluam mereu spiritual, sa iubim neconditionat pentru a a ne simti eliberati si fericiti, sa fim altruisti, sa iubim si sa protejam cu acelas respect si sfintenie mama natura in care traim si ne dezvoltam, care ne ocroteste si ne incanta cu frumusetile ei. Sa iubim sublimele flori si sa le daruim ca pret si respect pentru cei dragi. Sa oferim mereu un zambet, o mana in ajutor, un sfat prietenesc, neofensator, sa ne dorim sa fim echilibrati in toate: in alimentatie, in comunicare cu semenii nostri, cu cei dragi noua, sa ne iubim pe noi insine, sa ne descoperim intai pe noi si apoi pe ceilalti, astfel ca in ce ne-am dori sa ni se intample sa le oferim si celorlalti. Sa ne dorim sa fim mereu optimisti, sa alungam tristetea, sa ne dorim puterea de a trece peste esecuri, in sfarsit, sa avem puternica credinta in Dumnezeu ca El stie tot ce ne trebuie, dar mai ales ce meritam dupa cum suntem. Iata cateva din dorinte care depind de noi si care prin Iubirea Divina ele pot fi indeplinite, dar mai sunt inca multe altele.. Da. Am si eu o dorinta: Sa fiti iubiti! In acest an sa deveniti mai buni si toate cele bune sa va copleseasca! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am069052 10 mesaje Membru din: 6/06/2009 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 15:45
cred ca este posibil!
mi-as dori tare mult ca baiatul meu de 22 ani sa se maturizeze!(s-ar putea sa nu-mi placa,dar mi se pare necesar...) Raporteaza abuz de limbaj |
|
mariah_kan 64 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 15:47
Singura mea dorinta este atunci cand, ma apropii spre marginea prapastiei sa fiu inca in putere si sa nu dezamagesc pe nimeni prin plecarea mea.
|
9am122122 7 mesaje Membru din: 20/09/2009 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 18:59
Sa mai inveti putina gramatica
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 3 mesaje Membru din: 16/12/2009 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 20:20
O fetita de 8 ani are nevoie de ajutor. Pentru detalii, vezi linkul de mai jos. Va rog trimiteti mai departe prin e-mail, messenger, forumuri, etc. Multumesc.
dumitranioanaandreea.blogspot.com/ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 21:23
De la: emil_pislaru, la data 2010-01-01 15:22:08Multi au dorinte nastrusnice, poate fac haz de necaz, acestea nu se vor realiza, altii au cate o dorinta de a scapa de o suferinta, mai repede aceea va fi implinita daca ea este mereu repetata in credinta si mai ales daca prin schimbare profunda a gandirii pozitive, a mentalului, mai poate fi influientat destinul. Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 21:32
Doresc tuturor romanilor de pretutindeni pe anul ce a inceput sa aiba sanatate daca o ingrijesc ,bunastare daca muncesc( apropo de cei ce zic ca nu gasesc de munca=nu vor sa munceasca),fericire, si sa ceara mai putin de la d-zeu atita timp cit nu multumesc pt. ce au. LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR DE PRETUTINDENI.
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
msutaca 79 mesaje Membru din: 7/11/2008 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 22:20
Eu as cere lui Dumnezeu un singur lucru : SA MINTUIASCA TOATE SUFLETELE ! AMIN !
LA MULTI ANI INTRU HRISTOS ! Mircea Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 23:13
As dori ca bunul Dumnezeu sa ma tina sanatoasa sa pot sa-i ajut pe cei dragi mie cum se cuvine.
Succes acum la inceput de an LA MULTI ANI FORUMISTILOR 9am. Raporteaza abuz de limbaj
GINA
|
|
9am4755 7 mesaje Membru din: 8/03/2009 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 09:57
Mi-as dori sa investim in cercetare,in viata,in tot ce ar duce spre un trai mai bun in tara mea.Mi-as dori sa nu mai vad oameni disperati cersind bani pentru tratamente in strainatate in timp ce alesii nostri se gandesc ce sa mai fure spre propria imbuibare.Mi-as dori sa pot ramane OM si sa nu ma bucur cand aud ca un imbuibat are dosar penal si sa sper ca va fi pedepsit.
|
laurentzia 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 11:25
O dorinta... Dac-ar fi vorba doar de O dorinta, ACEEA n-ar fi una personala deoarece as considera ca nimic nu s-ar putea realiza ca eu, un microunivers al acestei lumi, sa ma simt fericita de una singura... De aceea mi-as dori ceva pentru noi toti care sa ne faca mai buni, mai intelepti, mai inalti spiritual... Dar cred ca asta ar fi o minune!...
|
9am022876 1 mesaj Membru din: 27/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 11:43
|
9am097170 1 mesaj Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 11:47
.
sa fiu o pasare calatoare
|
adisonyi 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 11:52
mi-as dori sa mi se indeplineasca toate dorintele
|
beni_amin2002_yahoo_com 13 mesaje Membru din: 21/10/2009 Oras: Petrosani |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 11:53
De la: gelu_mihai21, la data 2008-09-21 15:27:44Puteti sa ma huliti, injura,ignora dar nu mai cred in spiridusi, zane, feti frumosi ori "MOS CRACIUN" Totusi.....daca ar fi sa ma intalnesc cu unul dintre aceste personaje mi-as dorii foarte mult sa-mi indeplineasca o dorinta! Voi ce dorinte ati avea?ASI VREA CA NOUL AN SA ADUCA UN SERVICIU BUN PENTRU SOTUL MEU Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am065160 3 mesaje Membru din: 1/06/2009 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 12:00
DACA AR FI POSIBIL SA MI SE INDEPLINEASCA O DORINTA A aceea si NU aceia AR FI CA POPORUL ROMAN SA SCRIE CORECT IN LIMBA PE CARE SE BATE IN PIEPT CA O APARA(ROMANA)
LA MULTI ANI CU SANATATE SI CU INDESTULARE PNETRU TOT NEAMUL NOSTRU!
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 12:00
De la: adisonyi, la data 2010-01-02 11:52:03mi-as dori sa mi se indeplineasca toate dorintele oricare ?oricare ? cred ca te-ai nenoroci cu chestia asta,ptr.ca in permanenta ne zboara prin cap tot felul de nazdravanii ....cum ar fi daca toate ar prinde viata ? un cosmar,iti spun eu !
|
9am179402 2 mesaje Membru din: 21/12/2009 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 12:07
DACA S-AR PUTEA SA NU MAI FIU SINGURA SA AM LANGA MINE UN OM< NU FRUMOS DAR NICI URAT NICI PREA DESTEPT DAR NICI PROST < DAR SA FIE SINCER
|
9am174385 50 mesaje Membru din: 26/11/2009 Oras: Bacau |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 12:13
Ai fi tentat sa-ti doresti lucruri deosebite ,imposibile,la care ai ravnit o viata ,care depasesc posibilitatile tale.Eu imi doresc sa fiu sanatos cu intreaga mea familie,domnul sa vegheze sa fim alaturi cu totii,mai ales ca daca imi vizionati albumele am pentru ce sa traiesc.
Imi place sa sper ca inca mai sunt util cuiva in viata asta ca pot ajuta pe cine-mi cere sprijinul.
|
|
todoni 2 mesaje Membru din: 1/01/2010 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 13:03
LA MULTI ANIII!!!! 2010 sa pot pleca in acea comunitate unde as putea trai decent fara frica ,fara regrete,va pup ......
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 13:38
Sa mi se implineasca , ceea ce imi doresc ,asta e ,,singura' mea dorinta
La Multi Ani ,tuturor !!!
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 14:14
mi-as dori sa scap de credite.
|
beni_amin2002_yahoo_com 13 mesaje Membru din: 21/10/2009 Oras: Petrosani |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 14:52
o dorinta? un loc de munca pentru sotul meu
|
9am147400 8 mesaje Membru din: 4/10/2009 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 16:40
Cand "alesul "poporului e de proasta calitate... de ce ai cere poporului sa stie romaneste? Cate carti a citit presedintele in ultimii 5ani? S-a vazut:niciuna.Limba romana se studiaza in SCOALA...insa guvernantii nu au bani pentru INVATAMANT.Pentru ca scoala te face om.Si cand mergi la vot...stii si unde sa pui stampila...Nu tine sa te amageasca nici cu sacosa,nici cu pixul sau galeata.
|
9am071938 6 mesaje Membru din: 19/06/2009 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 17:47
Nu cred ca merita sa ma agit pentru o singura dorinta implinita.......
|
edy_sword 166 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 19:07
mi as dori ca valorile sa fie aduse la normal si puse acolo unde trebuie
|
|
|