back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

America, ce vrem de la ea? ideal sau iluzie pentru romani?

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 02:36

mai b.o.ule datorita americii ai scapat de comunism

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 02:46

Eu stiam ca noi rominii am scapat de comunism datorita noua. Cu o jertfa de singe. Nu datoram nimanui asta. Si nici nu mai au vreo sansa vreunii sa mai instituie masuri de tip comunard. Nu ne mai baga sub pulpana vreunora ca nu incapem. Si nici ei nu vor. Fiecare natie cu ale ei. Si stiu ca americanii ne-au parasit si la hacuirea tarii si timp de 50 ani. Pe altii nu i-a parasit. Ne-au lasat pe mina rusilor.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 11:30

De la: Corinash, la data 2008-09-19 16:07:37In perioada dintre razboiul din Georgia, in care SUA si UE au fost nevoite sa gaseasaca o voce comuna care sa-i vorbeasca Rusiei si alegerile prezidentiale din SUA, asteptate cu interes de intreaga lume, simbolurile idealului american sunt redefinite, sub intrebarea: “Ce ne dorim noi de la America?”.

Poate sa faca ceva pentru noi sau ne imbatam cu apa rece?

omul este un animal evoluat dar imperfect,stapineste pamintul de miliarde de ani.Au fost civilizatii mult mai avansate care au disparut datorita cataclismelor terestre provocate de membrii civilizatiilor respective.Actuala generatie se trage din supravetuitorii ultimului cataclism produs in urma cu 3 milioane de ani,are creerul foarte dezvoltat dar este folosit doar 033%.Faptul ca in lunga sa peregrinare pe tera a suportat multe cataclisme marunte ,omul a fost nevoit sa se adapteze.A aparut lupta pentru suprematie,stocarea averilor,forme de intimidare scornite pentru dominarea maselor credule si inapoiate mintal cum este religia,politica,inarmarea excesiva.Cind religia nu a mai fost credibila a aparut politica,o forma bazata pe minciuni si promisiuni desarte ,facuta celor slabi pentru a acorda votul unor excroci cu limbarnita,care doresc sa profite sa beneficieze de imunitate pentru a nu fi pedepsiti de lege.In prezent religia si politica au dat mina in scopul mentinerii suprematirii asupra celor slabi si inapoiati,religia constituind o frina in calea dezvoltarii iar politica o forma de invrajbire a diferitelor grupuri de oameni,crearea zonelor de conflict armat pe principiul ;divide si cucereste "Datorita exploatarii salbatece si necontrolate a subsolului terestru au fost creiate mari goluri care vor fi inundate de apele oceanului.Astfel pamintul se va reaseza,faliile fiind acum intr-un puternic dezechilibru,zona Americi va deveni fund de ocean ,Asia va suporta mari cutremure,Antarctida va disperea,partea deinspre Italia,Franta,Spania,Portugalia va deveni un teritoriu arid african,mare parte dintre supravetuitori vor veni in Est,in Romania,Bulgaria si zona europeana Turcia,vor fi lupte pentru supravetuire din cauza lipsei de alimente.Omul va continua sa suprvetuiasca inca 7 miliarde de ani pina la stingerea nucleului Solar.

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 20:31

Mereu se pune problema asa,ce dorim de la America(USA)si bine imi pare ca ai pus astfel problema.De cate ori Europa da de greu cere ajutor de la USA,iar cand dau de bine le spun "yankey go home!"....Si in primul si in al doilea razboi si in criza au facut la fel.Daca noi dorim ceva de la USA(evident un aparator puternic care sa aiba sansa sa fie luat in seama de rusi ce sunt vesnicul pericol pt noi)trebuie sa ne gandim si ce le oferim in schimb si fara carcoteli,mie asa mi se pare corect.Nu poti sa ceri fara sa oferi si tu ceva,si nici nimeni nu este obligat sa ne dea noua ceva gratis numai ca noi suntem romani.Si asa sunt multi dobitoci si chiar ticalosi nenorociti care ii blameaza pe americani ca ne-au lasat pe mana rusilor la sfarsitul celui de al doilea razboi mondial,de parca noi romanii eram parte integranta a SUA!De ce ar fi trebuit SUA sa se bata cu rusii pt noi?Si cand javrele spun asta cu obraznicie considera in ticalosia lor ca americanii sunt mai vinovati decat rusii care ne-au ocupat si jefuit tara si inrobit natia!!!Este incredibil ce magarii pot fi spuse fara nici o logica.

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 20:44

sigur domnu', numai tu ai logica si gandesti sanatos!
Si-mi mai place ceva - dupa ce-i beshtelesti bine pe rusi, iti manifesti zgomos oprobriul pentru toti cei care nu gandesc ca si tine. Un fel de "cine nu-i cu mine, e impotriva mea"
Curat sovietic, coane pulsar!
Cat despre subiect, eu nu astept nimic de la americani. Cred ca au facut deja si prea multe! Au exportat samantza scandalurilor prin toata lumea, au incercat sa-si impuna peste tot ideile lor despre civilizatie, au adus de cateva ori omenirea pe marginea prapastiei.
E deja prea mult chiar si pentru niste samariteni buni cum sunt americanii, nu?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 20:45

Daca ne-ar fi iubit atit altii puteau sa ne trateze macar ca pe turci sau finlandezi. Am fost vinduti ca o marfa. Intre timp s-a vazut ce greseala au facut si cu greu o pot repara. Da, americanii aveau macar datoria, fiindca ama luptat contra nazistilor sa nu lase 90% din tara noastra pe mina estului. Puteau negocia macar 50%, daca era imposibil mai mult. Nu au facut-o din comoditate. Si au platit cu Vietnamul, si multe alte pina s-a ajuns la jumate din mapamond. Si macar daca o duceam ca ei de bine, Am dus-o cit se poate de prost, 15 ani. Din ce spun batrinii. Si Europa va trece prin asta cit de curind. Fiindca obiceiurile unora nu dispar niciodata.
Asa a fost impartita sfera de influenta. Rominia 90% la est.
Acum se vede ca sint probleme mai mari chiar decit dupa razboi cu integrarea noastra. Sintem pusi sa respectam ceea ce nici eu nu fac. Adica sa ne desfiintam industria ca sa intram in cifre. Sau or fi la mijloc altii, nu vesticii. Cel care ii face pe altii magari, poate stie el. Ca de la magar la magar.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 20:47

De la: bad, la data 2010-02-27 20:44:55sigur domnu', numai tu ai logica si gandesti sanatos!
Si-mi mai place ceva - dupa ce-i beshtelesti bine pe rusi, iti manifesti zgomos oprobriul pentru toti cei care nu gandesc ca si tine. Un fel de "cine nu-i cu mine, e impotriva mea"
Curat sovietic, coane pulsar!
Cat despre subiect, eu nu astept nimic de la americani. Cred ca au facut deja si prea multe! Au exportat samantza scandalurilor prin toata lumea, au incercat sa-si impuna peste tot ideile lor despre civilizatie, au adus de cateva ori omenirea pe marginea prapastiei.
E deja prea mult chiar si pentru niste samariteni buni cum sunt americanii, nu?
Pastreaza-ti aberatiile astea ptr tine. Ca au fost atacati de 2 ori la ei in tara, americanii.

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 20:50

deocamdata!
Si la subiect, singura aberatie pe aici, desi naturala, esti chiar dumneata, tataitza puisor

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 20:54

Daca mai ataci persoane vei avea ce meriti.

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 20:57

mda, cu varsta asta apare si schizofrenia
1 - habar n-aveam eu de stralucita si ilustra ta existentza cand am intrat in forum, pana cand mi-ai sarit in cap,
2- te tii dupa pe mine pe al 3-lea topic deja,
3- tu chiar te crezi persoana???

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 20:59

Tu te tii dupa mine. Daca nu te astimperi, o incurci.

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 21:02

mai tataitza, mergi matale pe yuppy, acolo gasesti poponauti, si lasa-mi coada mea in pace, mie imi plac femeile
In plus, imi mai stric si stilul cu tine

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 04:41

.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 04:41

.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 08:24

De la: bad, la data 2010-02-27 21:02:22mai tataitza, mergi matale pe yuppy, acolo gasesti poponauti, si lasa-mi coada mea in pace, mie imi plac femeile
mi se pare sau.... ..incerci marea cu degetu??????

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 08:25

De la: 9am045616, la data 2010-03-01 08:24:15
De la: bad, la data 2010-02-27 21:02:22mai tataitza, mergi matale pe yuppy, acolo gasesti poponauti, si lasa-mi coada mea in pace, mie imi plac femeile
mi se pare sau.... ..incerci marea cu degetu??????

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 09:23

mi se pare sau... te cam balbai matalutza???

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 09:32

De la: bad, la data 2010-03-01 09:23:28mi se pare sau... te cam balbai matalutza???
tzapa......vad ca esti...papagal

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2010, ora 09:56

incantat, domnule tzapa!

POANTE

91 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2010, ora 22:24

De la: Corinash, la data 2008-09-19 16:07:37In perioada dintre razboiul din Georgia, in care SUA si UE au fost nevoite sa gaseasaca o voce comuna care sa-i vorbeasca Rusiei si alegerile prezidentiale din SUA, asteptate cu interes de intreaga lume, simbolurile idealului american sunt redefinite, sub intrebarea: “Ce ne dorim noi de la America?”.

omul este un animal evoluat dar imperfect,stapineste pamintul de miliarde de ani.Au fost civilizatii mult mai avansate care au disparut datorita cataclismelor terestre provocate de membrii civilizatiilor respective.Actuala generatie se trage din supravetuitorii ultimului cataclism produs in urma cu 3 milioane de ani,are creerul foarte dezvoltat dar este folosit doar 033%.Faptul ca in lunga sa peregrinare pe tera a suportat multe cataclisme marunte ,omul a fost nevoit sa se adapteze.A aparut lupta pentru suprematie,stocarea averilor,forme de intimidare scornite pentru dominarea maselor credule si inapoiate mintal cum este religia,politica,inarmarea excesiva.Cind religia nu a mai fost credibila a aparut politica,o forma bazata pe minciuni si promisiuni desarte ,facuta celor slabi pentru a acorda votul unor excroci cu limbarnita,care doresc sa profite sa beneficieze de imunitate pentru a nu fi pedepsiti de lege.In prezent religia si politica au dat mina in scopul mentinerii suprematirii asupra celor slabi si inapoiati,religia constituind o frina in calea dezvoltarii iar politica o forma de invrajbire a diferitelor grupuri de oameni,crearea zonelor de conflict armat pe principiul ;divide si cucereste "Datorita exploatarii salbatece si necontrolate a subsolului terestru au fost creiate mari goluri care vor fi inundate de apele oceanului.Astfel pamintul se va reaseza,faliile fiind acum intr-un puternic dezechilibru,zona Americi va deveni fund de ocean ,Asia va suporta mari cutremure,Antarctida va disperea,partea deinspre Italia,Franta,Spania,Portugalia va deveni un teritoriu arid african,mare parte dintre supravetuitori vor veni in Est,in Romania,Bulgaria si zona europeana Turcia,vor fi lupte pentru supravetuire din cauza lipsei de alimente.Omul va continua sa suprvetuiasca inca 7 miliarde de ani pina la stingerea nucleului Solar.

a promite-i lucru mare....pina la realizare.......!!!!!! http://www.google.ro/#hl=ro&output=search&sclient=psy-ab&q=CE+PROMITE+GUVERNUL+PONTA+&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_l=&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=a27143d08314958f&biw=1024&bih=462
andrisan_cristina

18 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2010, ora 15:19

Eu pastram visul american viu in tineretea mea...I-am iubit enorm pe americani si vreau sa ma casatoresc cu unul din ei,nu pentru a ajunge in America,ci pentru ca ii iubesc.Acum am un prieten american on line care lucreaza in UK,utilaj petrolier,si vrea sa construiasca o companie de moda pentru mine ,am talent la design vestim,entar.In curand ne vom intalni.Problema e ca sufar de schizofrenie si nu i-am zis inca....desi ei au alta mentalitate decat romanii....
Am o nepoata casatorita cu roman american,stabilita la NY ,a facut acolo facultate,isi petrece vacantele peste tot in lume...nu vrea sa auda de Romania....
E u imi iubesc mult orasul meu si nu as pleca dar nu-mi cunosc soarta.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2010, ora 15:23

De la: andrisan_cristina, la data 2010-03-05 15:19:47Eu pastram visul american viu in tineretea mea...I-am iubit enorm pe americani si vreau sa ma casatoresc cu unul din ei,nu pentru a ajunge in America,ci pentru ca ii iubesc.Acum am un prieten american on line care lucreaza in UK,utilaj petrolier,si vrea sa construiasca o companie de moda pentru mine ,am talent la design vestim,entar.In curand ne vom intalni.Problema e ca sufar de schizofrenie si nu i-am zis inca....desi ei au alta mentalitate decat romanii....
Am o nepoata casatorita cu roman american,stabilita la NY ,a facut acolo facultate,isi petrece vacantele peste tot in lume...nu vrea sa auda de Romania....
daca nu incerci oi sa regreti !!.succes si sa nu uiti de unde ai plecat

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2010, ora 06:07

De la: 9am045616, la data 2010-03-05 15:23:16
De la: andrisan_cristina, la data 2010-03-05 15:19:47Eu pastram visul american viu in tineretea mea...I-am iubit enorm pe americani si vreau sa ma casatoresc cu unul din ei,nu pentru a ajunge in America,ci pentru ca ii iubesc.Acum am un prieten american on line care lucreaza in UK,utilaj petrolier,si vrea sa construiasca o companie de moda pentru mine ,am talent la design vestim,entar.In curand ne vom intalni.Problema e ca sufar de schizofrenie si nu i-am zis inca....desi ei au alta mentalitate decat romanii....
daca nu incerci oi sa regreti !!.succes si sa nu uiti de unde ai plecat

si cum se incearca bre oile alea?

averea1916

206 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2010, ora 20:43

Eu cind ma satur de bine in Romania ,fac o vizita prim America

INCEARCA SA TRAIESTI BINE,NU TE UITA CA NU AI CU CE,PINA NU SE TREZESTE NORODUL !
Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 12:03

SUA este statul cu toate posibilitatile in rau , , unde mafia , criminalitatea , drogurile talharia sunt libere,exemplu negativ pentru intreaga Europa !!!!!

Ticu
daniela1975s

6 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2010, ora 06:20

Cind te plictisesti de bine acasa,emigrezi in America

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 17:47

Pentru unii iluzie, pentru altii deziluzie. Depends.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
averea1916

206 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 05:38

America,tarimul in care se impletesc ,epocile ,sclavagismul medieval,prohibitzia,terorismul,goana dupa capital,tehnologia furata,exploatarea crincena a omului in inegala lupta cu robotii.
Dece sa strabati atita drum ,pentru o fericire sperata ?

INCEARCA SA TRAIESTI BINE,NU TE UITA CA NU AI CU CE,PINA NU SE TREZESTE NORODUL !
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 18:21

De la: giova, la data 2010-02-27 02:36:35mai b.o.ule datorita americii ai scapat de comunism

.....dar n-am scapat de bolsevism...n-am facut nimic cu alte cuvinte. Sa va bata obrazul China, ca sa renuntati la argumentul asta expirat ?

All Things Grow With Love
gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 20:54

Cand eram sub ocupatie ruseasca NIMENI nu indraznea SA CEARA CEVA RUSILOR,sau sa cracneasca cu ceva,acum ne rupem in pretentii in fata americanilor care in mintea noastra bolnava TREBUIE SA NE DEA CA SA ARATE CA SUNT MAI BUNI decat rusii!!De unde asemenea idei de jigodii imputite?

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului America, ce vrem de la ea? Ideal sau iluzie pentru romani?
Mergi la: