back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

America, ce vrem de la ea? ideal sau iluzie pentru romani?

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

dory2009

20 mesaje
Oras: Husi

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 19:11

Cine te-a invatat sa scrii baiiiiiii flescaitule s-au ti-e foame de litere,,AMERICANE''???Am m-ai intilnit eu din astia care s-au dus undeva in afara si au uitat limba romana si de unde au plecat in doua luni.

Jannys's boy
Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Oras: Constanta

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 20:22

daca ne mai curg balele pe langa America, s-ar putea sa devenim cu totii niste sclavi ai lor, in loc sa fim ceea ce ar trebui, o tara independenta. Dar cu atata birocratie......... , oricum mergem in jos.

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 22:21

Te gandesti la vacanta?
www.taberelemele.ro

9am031078

64 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 13:54

Sa-si tina crizele financiare / economice , acasa .Ei sunt cauza ei sa fie si solutia , nu pe spinarea restului lumii .Vrem globalizarea lucrurilor bune nu a nenorocirilor!!!

Fosta membra 9am.ro

19 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 01:03

America si americanii sa-si vada de fundul lor, sa nu-si bage nasul in treaba altor tari.
RUSINEEE America, RUSINEEEE americanilor ca va bagati in viata altor popoare, sa scoateti petrolul si alte bogatii din tarile respective.
America , te doare-n cot de terorism sau teroristi. Asta e vrajeala cu razboiul impotriva terorismului, sa va faceti jocurile voastre.

florin_sabau

2 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 05:00

hai sa-ti transmit ceva real,iubito.sau iubitule.pot spune ca am avut norocul sa muncesc in AMERICA.cinstit si corectt cum m-au invatat parintii mei.si ceea ce vreau sa le transmit romanilor ca este poate singura tara din lume in care te poti imbogati muncind onest.nu i mai ponegriti pe americani.sa stiti ca sunt foarte relaxati,simpli si directi.poate unii se drogheaza,dar indobitocirea din tara e mult mai periculoasa decat drogurile lor,credeti-ma.si sa mai stiti ceva,la ei dau din gura si iau bani doar avocatii si politicienii,noi romanii vrem sa luam bani doar pe vorbe ,promisiuni si minciuni.de aia sunt americanii unde sunt si noi ne afundam in mocirla.see you

super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 23:02

Diversiune Ne-am prins!

All Things Grow With Love
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 03:17

SA-I lasam in saracia lor pe americani,de acolo se propaga tot raul in lume,ce facem cu ROMANIA ca Basescu a denaturat de tot traiul,a distrus economia,a falimentat tot si face datorii de nu vom mai prta nici chilotei.

ioanvirgilsavu

143 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 16:09

santem deja sclavii lor ca tara,urmeaza sa ne ia pe fiecare in parte ca individ..

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 10 August 2009, ora 22:27

America = acolo traiesc niste unii foarte patrioti ! cu toate ca au o istorie tanara, dar demna de uitat.

America :

A fost polulata de scursurile Europei de atunci (criminali, hoti, violatori, etc)
Povestea cu amerindienii
Povestea cu sclavii
Povestea cu Mafia
Povestea cu ww2 (ai finantat chiar ei Germania)
Povestea cu bomba atomica
Povestea cu Vietnam
Povestea cu Cuba (scuze de cacofonie)
Pocestea cu Irak
Povestea cu Bin Laden
Povestea cu aviara, porcina, vita nebuna (asteptam cu pestii)
Poveste cu Criza Financiara

Cei mai multi nebuni pe cap de locuitori ii gasiti acolo ! Nu va mai intrebati de ce ! E treaba genetica ! Din pacate nebunii ajung mai tot timpul la putere.
"Cel mai mare rau pe are il poti face ca om, este sa stai degeaba !" Zis de american, facut de american..Ironia sortii ( ma refer la ww2 ). Au facut cum au facut, ca astia dau stingerea in lume. Au calcat pe cadavre si ei, chiar si peste cadavrele propriului popor.

Cu toate astea, aia normali la cap, sunt muuult mai civilizati ca noi. Dar ma grabesc sa imi strang rufele de pe balcon...Completati voi lista....

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
9am041668

1 mesaj
Postat pe: 11 August 2009, ora 12:57

Mai draga!Lasa-i in pace pe Americani ca daca nu erau ei nu am fi avut acum posibilitatea sa ne exprimam liber parerile ci am fi birfit pe la circurile foamei cu gamela de git.Ai fi mai avut voie sa ai computer acasa?Tu citi ani ai stat pe lista sa-ti cumperi televizor color?Asa sintem noi. Vedem paiele din ochii altora...

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 13:28

Asa e, am uitat ca noi am fost, suntem si vom fi, doar piese de sah. Fara ei intradevar, eram tot pe acele liste si acum. Noua nu trebuie decat sa ne ordoni ! Tot ce facem bun sau rau, va fi din porunca unuia ...

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 16:03

Suntem de 5 luni in America, am castigat la loteria vizelor si acum suntem rezidenti permanenti. Nu ne este usor, deloc. Dimpotriva, cu doi copii mici (aproape 3 ani fetita cea mare si 7 luni cea mica) suntem departe de o viata comoda departe de tot ce ne era familiar.

DAR

In Romania munceam mult mai mult pentru bani mai putini si eram tratata ca presul de la usa. Am avut intotdeauna joburi decente, platite relativ bine dar cu banii aia nu reuseam sa fac mare lucru. ISi aici muncesc de ma apuca damblaua si sunt platita cu salariul minim pe economie (lucrez de doar 3 luni) dar banii pe care ii am imi ajung sa platesc datoriile iar cu banii sotului traim rezonabil. In plus, pe-aici nu fumeaza nimeni unde si cand are chef, nu te injura nimeni daca se baga in fata ta la coada si ii atragi atentia, functionarii publici te trateaza cu respect chiar daca nu au chef sa isi faca treaba (am fost la Health Departament si nu mai ca m-au ajutat cu tot ce am cerut, dar mi-au si recomandat ce as mai putea cere, mi-au carat scaunul de masina cu copil in el cu tot (desi sunt un om perfect sanatos dar explicatia a fost ca o mama este extrem de obosita, oricum, asa ca orice oportunitate de a o ajuta este binevenita), am vazut scolile la care merg copiii lor (scolile de stat)... si multe altele. Orice padure are si uscaturi iar America nu se dezminte asa ca nu as judeca totul la gramada, nici noua romanilor nu ne place sa fim judecati doar prin prisma a ceea ce conationalii nostri fac rau... Si, da, m-am simtit ca naiba pentru ca sunt imigrant dar, CULMEA, am fost tratata prost de mexicani, nu de americani.

o dieta echilibrata inseamna cate o prajitura in fiecare mana :)
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 August 2009, ora 16:32

De la: robertzica, la data 2009-08-25 16:03:53Suntem de 5 luni in America, am castigat la loteria vizelor si acum suntem rezidenti permanenti. Nu ne este usor, deloc. Dimpotriva, cu doi copii mici (aproape 3 ani fetita cea mare si 7 luni cea mica) suntem departe de o viata comoda departe de tot ce ne era familiar.

DAR

In Romania munceam mult mai mult pentru bani mai putini si eram tratata ca presul de la usa. Am avut intotdeauna joburi decente, platite relativ bine dar cu banii aia nu reuseam sa fac mare lucru. ISi aici muncesc de ma apuca damblaua si sunt platita cu salariul minim pe economie (lucrez de doar 3 luni) dar banii pe care ii am imi ajung sa platesc datoriile iar cu banii sotului traim rezonabil. In plus, pe-aici nu fumeaza nimeni unde si cand are chef, nu te injura nimeni daca se baga in fata ta la coada si ii atragi atentia, functionarii publici te trateaza cu respect chiar daca nu au chef sa isi faca treaba (am fost la Health Departament si nu mai ca m-au ajutat cu tot ce am cerut, dar mi-au si recomandat ce as mai putea cere, mi-au carat scaunul de masina cu copil in el cu tot (desi sunt un om perfect sanatos dar explicatia a fost ca o mama este extrem de obosita, oricum, asa ca orice oportunitate de a o ajuta este binevenita), am vazut scolile la care merg copiii lor (scolile de stat)... si multe altele. Orice padure are si uscaturi iar America nu se dezminte asa ca nu as judeca totul la gramada, nici noua romanilor nu ne place sa fim judecati doar prin prisma a ceea ce conationalii nostri fac rau... Si, da, m-am simtit ca naiba pentru ca sunt imigrant dar, CULMEA, am fost tratata prost de mexicani, nu de americani.

Sa va traiasca omuletii , sa va bucurati de ei si sa fiti fericiti acolo .Mi-a placut postarea...

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 07:10

Multumesc frumos, Vaneamarin! Sa traiasca toti copiii si sa fie sanatosi!

Fosta membra 9am.ro

102 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 06:35

De la: anca_dita, la data 2008-10-14 15:48:59Eu nu ma bag la comentarii de obicei, dar avand in vedere ca am stat acolo 3 ani, pot sa spun, ca intr-adevar nu mai e ce aa fost, cum a spus cineva mai sus.....munca de 10 ori mai multa, indiferent ce statut legal ai, te trateaza tot ca pe un intrus, desi tu muncesti mai mult decat orice ''american adevarat'', mereu te vor trata respingator, plus multe altele, toate s-au scumpit....nu mai e la fel, plus ca esti pirntre straini, cel putin la tine in tara mai ai o ruda ceva , un vecin, o cunostinta...acolo mori la in fata spitalului de urgenta si nu te baga in seama ca nu ai asigurare....caz real, daca doriti sa cautati pe net.....deci, nu a mai ramas decat o iluzie aceasta tara ''civilizata''....care pe linga multe altele are maaaari probleme cu drogurile....foarte mari....asa ca.......daca tot nu vreti la noi, eu zic ca poate incercati mai pe aproape.....de tara....pupici!!1

exact ca tine gindesc si eu!!!nu as spune chiar ca te lasa sa mori, daca n ai asigurare, dar oricum........e fffffffff greu.apoi iti vine factura acasa cu mii de dolari, pt ca ti au facut trei analize de singe si un ecograf si s a uitat la tine.este tara in care banul e mai presus de orice.

de cind ai plecat de aici?te mai intorci?

numai bine!

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 16:21

in Romania a fost un domn CU ASIGURARE care a fost lasat pe strada de catre ambulanta si, evident, a murit...

INITIATORUL

67 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 02:11

Sa lasam America,fiecare tara trebuie tratata functie de conditiile interne,restul sint iluzii si pierdere de vreme

Fosta membra 9am.ro

102 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 08:31

De la: robertzica, la data 2009-09-06 16:21:19in Romania a fost un domn CU ASIGURARE care a fost lasat pe strada de catre ambulanta si, evident, a murit...

:))))) ai dreptate aici!!dar nu trebuie sa generalizezi!si apoi, ceea ce am vrut sa scot in evidenta era tocmai "dreptatea" despre care se tot vorbeste ca ar fi in america.....ma intelegi ce vreau sa spun!!!!nimic altceva nu am vrut sa arat!!!dar asa este!sa vezi ce e prin salile de urgenta in spitale!te ingrozesti!!!

radu_41

3 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 18:11

am scri cateva randuri cu ceva timp in urma, am fost criticat , pe buna dreptate, n-am nici un drept sa clasific sau sa evaluez, a fost poate un moment de egoism, ami cer scuze pentru asta......

wella

100 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 15:53

De la: Corinash, la data 2008-09-19 16:07:37In perioada dintre razboiul din Georgia, in care SUA si UE au fost nevoite sa gaseasaca o voce comuna care sa-i vorbeasca Rusiei si alegerile prezidentiale din SUA, asteptate cu interes de intreaga lume, simbolurile idealului american sunt redefinite, sub intrebarea: Ce ne dorim noi de la America?.

Poate sa faca ceva pentru noi sau ne imbatam cu apa rece?
chiar asa , buna intrebarea,oare chiar avem nevoie de ea?nu sunt in tema cu relatiile romania america dar stiu ca spunea si bunicul ca asteapta americani,oare de ce? pentru mine, mi se pare ca america e un popor care insaminteaza moarte in gradina altora mai putin in a ei...dar cum spunea e doar o parere personala.

im the best no matter what you see it
Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 10:50

America, cel mai ordinar continent cu SUA, un stat plin de criminali, drogati , mafioti, perversii,rasisti, de au imprastiat in lume cele mai murdare exemple, au ajuns sa hotarasca prin comada politica in lume , sa fie politia lumii, nu nu vrem mizeria americana , vrem sa lase Romania , Europa in pace !!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 17:15

si Romania e tara aia plina de oameni draguti si buni? hai sa fim seriosi... oamenii sunt la fel peste tot... diferenta e ca unii au reusit sa isi faca viata mai comfortabila iar nemtii si americanii sunt, pana una alta, campioni la asta. Deci... ok, poate la nivel politic merita injurata America dar... oamenii de rand sunt ca oricare altii, e aberant sa judeci popoare intregi dupa deciziile conducatorilor lor... sau dupa "reziduurile" sociale (care sunt si in Romania cat cuprinde ba au mai invadat si Europa). Oricum, am ocazia sa compar si atat cat am vazut eu sunt si aici (in America) si in Europa oameni civilizati, draguti dar si nesimtiti, needucati etc. parca totusi am intalnit mai multi de genul asta in Romania, asa cum si in America sunt zone de o saracie lucie, frapanta chiar pentru un om care a vazut saracie in Romania. SI inca ceva, nu mi-as permite sa comentez pe tema asta daca nu as fi vazut cu ochii mei... nu am citit in ziare si nu am preluat ideile altora..

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 16:50

De la: robertzica, la data 2009-12-02 17:15:11si Romania e tara aia plina de oameni draguti si buni? hai sa fim seriosi... oamenii sunt la fel peste tot... diferenta e ca unii au reusit sa isi faca viata mai comfortabila iar nemtii si americanii sunt, pana una alta, campioni la asta. Deci... ok, poate la nivel politic merita injurata America dar... oamenii de rand sunt ca oricare altii, e aberant sa judeci popoare intregi dupa deciziile conducatorilor lor... sau dupa "reziduurile" sociale (care sunt si in Romania cat cuprinde ba au mai invadat si Europa). Oricum, am ocazia sa compar si atat cat am vazut eu sunt si aici (in America) si in Europa oameni civilizati, draguti dar si nesimtiti, needucati etc. parca totusi am intalnit mai multi de genul asta in Romania, asa cum si in America sunt zone de o saracie lucie, frapanta chiar pentru un om care a vazut saracie in Romania. SI inca ceva, nu mi-as permite sa comentez pe tema asta daca nu as fi vazut cu ochii mei... nu am citit in ziare si nu am preluat ideile altora..

Este o mica diferenta intre acesti oameni adica intre americani si Europa,intre romani si nemti si romani si americani, ma refer la conceptia lor despr om si binele lui, este adevarat ca presedintele SUA e o jigodie mincinoasa ca si politica lor ,a luat premiul Nobel si duce razboaie sa ia petrolul tarilor arabe !! minte lumea ca-s teroristi . !!Se stie ca romanii sunt cei mai ospitalieri, fata de nemti de exemplu, sunt mai civilizati fata de americani, si mult mai inteligenti [ un mare prof.universitar american ,s-a laudat ca stie cum sa-l prinda pe Dracula, dar trebuie platit !!!!!!!!!!!!},romanii sunt mai realisti, americanii sunt mai increzuti, ei vor imunitate generala ,[cazul Teo Peter] fac pe politistii lumii, ei sunt in stare sa-si vanda si mamele pentru bani. mai inumani , mai putin civilizati decat nemtii , cam asa e america !!!!

Ticu
USA

6 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 18:11

Intradevar gelozia este o boala grea-stiti cine sint americanii? Noi toti, Romani,Germani, Indieni, Unguri,Italieni,etc. deci ceea ce faceit dumneavoastra care criticati si aruncati cu noroi este - va criticati propria natie ......nu are rost sa spun mai mult.

De la: Tycu, la data 2009-12-05 16:50:03
De la: robertzica, la data 2009-12-02 17:15:11si Romania e tara aia plina de oameni draguti si buni? hai sa fim seriosi... oamenii sunt la fel peste tot... diferenta e ca unii au reusit sa isi faca viata mai comfortabila iar nemtii si americanii sunt, pana una alta, campioni la asta. Deci... ok, poate la nivel politic merita injurata America dar... oamenii de rand sunt ca oricare altii, e aberant sa judeci popoare intregi dupa deciziile conducatorilor lor... sau dupa "reziduurile" sociale (care sunt si in Romania cat cuprinde ba au mai invadat si Europa). Oricum, am ocazia sa compar si atat cat am vazut eu sunt si aici (in America) si in Europa oameni civilizati, draguti dar si nesimtiti, needucati etc. parca totusi am intalnit mai multi de genul asta in Romania, asa cum si in America sunt zone de o saracie lucie, frapanta chiar pentru un om care a vazut saracie in Romania. SI inca ceva, nu mi-as permite sa comentez pe tema asta daca nu as fi vazut cu ochii mei... nu am citit in ziare si nu am preluat ideile altora..

Este o mica diferenta intre acesti oameni adica intre americani si Europa,intre romani si nemti si romani si americani, ma refer la conceptia lor despr om si binele lui, este adevarat ca presedintele SUA e o jigodie mincinoasa ca si politica lor ,a luat premiul Nobel si duce razboaie sa ia petrolul tarilor arabe !! minte lumea ca-s teroristi . !!Se stie ca romanii sunt cei mai ospitalieri, fata de nemti de exemplu, sunt mai civilizati fata de americani, si mult mai inteligenti [ un mare prof.universitar american ,s-a laudat ca stie cum sa-l prinda pe Dracula, dar trebuie platit !!!!!!!!!!!!},romanii sunt mai realisti, americanii sunt mai increzuti, ei vor imunitate generala ,[cazul Teo Peter] fac pe politistii lumii, ei sunt in stare sa-si vanda si mamele pentru bani. mai inumani , mai putin civilizati decat nemtii , cam asa e america !!!!

USA

6 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 9 Decembrie 2009, ora 18:28

NU -NU STIU EXACT DESPRE CARE PRESEDINTE AMERICAN VORBESTI-DAR ACTUAL PRESEDINTE OBAMA- NU SE INCADREAZA IN CRITICILE VOASTRE- ACEST OM ESTE ATIT DE DESTEPT SI CORECT INCIT EU NU POT DECIT SA SPUN -CINSTE LUI PENTRU CA A READUS AMERICA LA CEEA CE A FOST O DATA - O TARA A TUTUROR OPORTUNITATIOLOR. EL A SCHIMBAT CEEA CE BUSH SI ADMINISTRATIA LUI A REUSIT SA STRICE -IMAGINEA USA IN LUME.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 14:22

De la: USA, la data 2009-12-09 18:28:06NU -NU STIU EXACT DESPRE CARE PRESEDINTE AMERICAN VORBESTI-DAR ACTUAL PRESEDINTE OBAMA- NU SE INCADREAZA IN CRITICILE VOASTRE- ACEST OM ESTE ATIT DE DESTEPT SI CORECT INCIT EU NU POT DECIT SA SPUN -CINSTE LUI PENTRU CA A READUS AMERICA LA CEEA CE A FOST O DATA - O TARA A TUTUROR OPORTUNITATIOLOR. EL A SCHIMBAT CEEA CE BUSH SI ADMINISTRATIA LUI A REUSIT SA STRICE -IMAGINEA USA IN LUME.

Daca acest Obama este asa corect , de ce nu inceteaza cu Iraqul si Afganistan, de ce nu retrage armata din aceste tari ? ce tot au cu talibanii ? au nevoie de petrolul tarilor arabe, ii intarata pe talibani si ne mint pe noi ca e lupta antiterorista !si noi trebuie sa-i credem !? Si cum adica noi suntem de natie SUA?

Ticu
mariuca312003

14 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 14:44

Offf.!!!!!!!!!!!!
Da ce ne mai place sa/i criticam pe altii....daca nu va place America stati acasa si lasati/va furati si injositi de o mizerie de guvern si de sarlatani..ca nu va obliga nimeni sa veniti.O fi si greu ca esti departe de ai tai dar,chiar nu exista comparatie.Si pina la urma fiecare padure are uscaturile ei...doar ca in ultima vreme se vad doar uscaturile in Romania dragii mei.
SA TRAITI BINE CUM VA SPUNE STITI VOI CINE

Raporteaza abuz de limbaj
VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 22:07

De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-11-14 17:27:25De la America , nimic ! Romanii , trebuie sa proceapa ca sunt cetatenii unui stat independent , numit Romania !

dupa anul 24096 anul galactic si anul terestru 1904,omenirea a intrat in faza sinucigasa prin consunul de tabac,cafea,alcool si carne putreda(cadavre de animale conservate,a existat si canibalismul uman).
Omul la origine se hranea cu vegetale si bea apa de izvor,putine din aceste stravechi familii traiesc inca in Amazoane in padurile necalcate de criminalul om modern.Acesti indivizi traiesc 350- 700 de ani fata de locuitorii lumii moderne dar incepind cu anul 24028 galactic si 1972 terestru,o parte dintre tinerii acestei civilizatii sau avintat in lumea moderna iar la intoarcere au adus microbii care au inceput sa infesteze familiile vechii civilizatii,care nu luasera contact cu lumea moderna,in prezrent maladiile rapun sute de persoane saptaminal si se crede ca toata straveche civilizatie va fi distrusa.In secret membrii unei expeditii incearca sa captureze citiva membrii ai stravechii civilizatii ,trebuins sa umble cu foarte mare precautie deoarece in mare parte la contactul cu oamenii moderni ,membrii tribului se sinucid.

dupa anul 24096 anul galactic si anul terestru 1904,omenirea a intrat in faza sinucigasa prin consunul de tabac,cafea,alcool si carne putreda(cadavre de animale conservate,a existat si canibalismul uman).
Omul la origine se hranea cu vegetale si bea apa de izvor,putine din aceste stravechi familii traiesc inca in Amazoane in padurile necalcate de criminalul om modern.Acesti indivizi traiesc 350- 700 de ani fata de locuitorii lumii moderne dar incepind cu anul 24028 galactic si 1972 terestru,o parte dintre tinerii acestei civilizatii sau avintat in lumea moderna iar la intoarcere au adus microbii care au inceput sa infesteze familiile vechii civilizatii,care nu luasera contact cu lumea moderna,in prezrent maladiile rapun sute de persoane saptaminal si se crede ca toata straveche civilizatie va fi distrusa.In secret membrii unei expeditii incearca sa captureze citiva membrii ai stravechii civilizatii ,trebuins sa umble cu foarte mare precautie deoarece in mare parte la contactul cu oamenii moderni ,membrii tribului se sinucid.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 08:53

De la: Tycu, la data 2009-12-05 16:50:03

nu trada pe cea care t-ea leganat si crescu,invatat si aparat.......nu muisca mana care ate-a ocrotit..........nu fi parsiv si ipocrit,caci roata se invarte

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului America, ce vrem de la ea? Ideal sau iluzie pentru romani?
Mergi la: