Info
x
Raiffeisen bank, dispretuieste clientii
|
costelcalcis 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 14:14
parca numai banca asta...da firma mult renumita ORANGE care a permis teapa atator persoane cu incarcari ale cartelelor...ditamai firma de telefonie si nu putea ea gasii pe acei infractori, care operau de atata timp..acest lucru mi-a dat de gandit ca chiar marile corporatii la noi in tara cu acesti angajati autohtoni, pun la cale tot felul de marsavii...
Cand se vor introduce si cipurile de indentificare personala, care nu va dura mult, pregatitiva sa vi se fure si indentitatea pentru a o putea rascumpara... |
|
Fosta membra 9am.ro 118 mesaje Membru din: 21/02/2009 |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 04:10
Cu cat pretuesti o banca mai mult, oricare, cu ata esti mai dispretuit. Chiar nu te poti descurca fara banii lor. Oricum trebuie sa-i dai dublu inapoi.
|
|
claudiu28t 4 mesaje Membru din: 3/12/2008 Oras: Arad |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 14:49
am lucrat si eu cu banca asta minunata....practica cele mai mari comisioane de pe piata ....in concluzie mi-am inchis contul de la ei si mi-am deschis la alta banca
|
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 21/10/2008 |
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 14:06
multa vreme am lucrat doar prin Raiffeisen eram multumit chear mi se parea cea mai moderna banca apoi am apelat si la alte banci si micile probleme de la Raiffeisen le-am vazut si la celelalte banci mai rau este cand esti tratat cu nesimtire si mai si declara seful lor ca prioritar pentru banca este recunoasterea respectului asumat fata de clienti
|
|
eduard87_2005 77 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 14:04
upload your muzic.upload funny pictures and meet new frends
got-you.org/ |
|
Fosta membra 9am.ro 23 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 16:56
Sunt unul dintre cei mai batrani informaticieni din Romania, dar nu tin pe card sume mai mari de 300 ron. Orice banca cauta sa scape de raspundere ! Va asteptati sa-si ceara scuze banca ?
|
|
brokerservice 5 mesaje Membru din: 11/04/2009 |
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 19:56
RoConsultanta este o firma specializata pe consilierea financiar-bancara avand oferte pentru persoane fizice si juridice.Oferim consultanta chiar si persoanelor ce se afla in Biroul de Credit.Pentru mai multe informatii: www.roconsultanta.co.cc Tel;0723.015.333 ; 0766913652 e-mail:brokerservice@ymail.com Analiza dosar persoane fizice -credit de nevoi persoanle maxim 5 zile. Analiza situatie financiara a firmei si un raspuns clar in 24 de ore. www.roconsultanta.co.cc
|
|
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 00:45
sant total indignat si intrigat de ce la aceasta banca pentru a primi un card de cumparaturi printr-o oferta telefonica a banci imi cere CNP-ul meu si al sotiei ????justificarea lor este ca se poate ca intre timp eu sa imi fii schimbat datele din buletin !!!!!!!!!!! dar ce conteaza acest aspect atata timp cat eu cardul il voi ridica tot de la o sucursala a bancii???????????si astfel inainte de inmanare se poate face verificarea !!!!!!!!!!!!! mentionez faptul ca acest card mi -se oferea fara a mai tine cont de gradul de indatorare !!!!!!!!!!!ok era bine !!!!!!!!!!!!!!!!dar de ce aceasta oferta era doar prin telefon daca as fii mers la banca mi-ar fi cerut toate hartiile !!!!!!! eu am mers la banca intrigat de cerinta CNP-ului ,foarte politicosi mi-au spus ca se poate sa fiu inclus intro oferta si daca vreau voi fii contactat intre orele 15-16 am fost contactat dar tot imi cereau CNP-ul culmea este ca nici macar nu sant in stare sa isi administreze convorbirile deoarece eu am fost sunat (cum stabilisem anterior cu cel ce se prezentase ca angajat al bancii )la ora 18 si astfel am descoperit singur ca este o invalmaseala mare in aceasta banca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
9am031078 64 mesaje Membru din: 12/04/2009 |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 21:28
-Chiar credeti ca undeva in lume ve-ti gasi bancheri (camatari le este numele adevarat) carora sa le pese in vreun fel de muritorii de rand ?!?!?!? , documentati-va si ve-ti afla cine sunt cei cu adevarat vinovati de toate nenorocirile din lume si de asemeni , ce ni se pregateste pentru viitor .
|
|
grigorescu_nelutu 125 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Mai 2009, ora 12:24
Pentru toate bancile din Romania esti un client fidel daca accepti toate conditiile lor. In general bancile fac contractele in asa fel incat sa nu isi asume foarte multe responsabilitati. Cu toate astea daca cineva imi cloneaza cardul nu mi se pare normal ca eu sa fiu vinovat (atata timp cat folosesc ATM-rile lor si fac plata la anumiti comercianti cu cardul). Guvernul nostru nu stie decat sa dea legi prin care sa mareasca sau sa impuna tot felul de impozite, nu se gandesc ca e bine sa impuna ca si bancile noastre (care ne jermanesc pe unde apuca) sa ne respecte mai mult ca si client. Parerea mea este ca proverbul "Clientul nostru, stapanul nostru" nu se aplica si bancilor din Romania.
Ai timp de pierdut pe net? copiaza metoda mea si castiga bani.. Viziteaza: www.banifrumosi.ws
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 12:00
Nu numai. Bancile au lucrat si lucreaza pe baza unor norme BNR care le-a permis toate abuzurile si iata ca suntem un popor de datornici deznadajduiti, la periferia societaii. Sunt conditii normale, au clienti ca sa-i dispretuiasca, isi permit ca au de unde.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
stefalnico 29 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 14:20
Cred ca sunteti un privilegiat! Parerea mea? N-o sa mai calc pe la ei ! Infatuati, neinformati, mojici, comozi, etc!
|
|
bobby_agatha 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Suceava |
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 04:05
aceesi chestie patesc si eu. In fiecare saptamana primesc vreo 5-6 si toate doar pentru reiffaisen. Foarte curios!
|
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 18:17
Am primit un anunt pe mail de la Raiffeisen cum ca am castigat 50000 E si trebuie sa completez un document atasat incare imi spuneau sa nu dau nr contului la altcineva,sa completez nr tel ,parola..etc ..dar eu nici macar nu am cont la ei .....o tzeapa desigur ...
|
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 August 2009, ora 15:47
De la: brokerservice, la data 2009-04-11 19:56:10RoConsultanta este o firma specializata pe consilierea financiar-bancara avand oferte pentru persoane fizice si juridice.Oferim consultanta chiar si persoanelor ce se afla in Biroul de Credit.Pentru mai multe informatii: www.roconsultanta.co.cc Tel;0723.015.333 ; 0766913652 e-mail:brokerservice@ymail.com Analiza dosar persoane fizice -credit de nevoi persoanle maxim 5 zile. Analiza situatie financiara a firmei si un raspuns clar in 24 de ore. www.roconsultanta.co.cc si? a pus botu' cineva la consultatia ta?
|
|
gabriel_palanet2 1 mesaj Membru din: 26/02/2009 |
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 18:18
am primit si eu dispret de la raiffeisen........m-au pacalit grosolan si cu banca lor pentru locuinte.....cel putin 60 % care au depus la ei au fost intepati
dadeau agentilor comision indiferent cum aduceau clienti, cu orice risc! agentii nici macar nu isi asumau raspunderea la minciunile pe care le spuneau ca sa te pacaleasca apoi o responsabila de la agentia centrala vroia sa imi faca legatura cu cineva de la banc post pentru credit, nu indeplineam conditiile pt a lua credit de la ei!!!!!!!!!!!!!!!aceleasi conditii le aveam ca inainte cu 2 ani cand am depus o multime de bani la ei adevarati escroci! ganditi va de 2 ori inainte sa mergeti la ei! am schimbat toate conturil;e la banca romaneasca si e ok, sunt multumit! respecta chiar si cel mai umil client |
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 16:43
Atentie, la contractele , care de obicei , v-i se baga sub nas , si sub pretextul unei bune afaceri care urmeaza s-o incheiati cu banca , dvs. semnati ceva asa de vreo 3-4 foi a4 , si care , de obicei nu ai timp sa le citesti...etc. , semnand iti asumi practic ceea ce scrie acolo....
.Eu tare as vrea sa vad banca aia , cre dupa ce ma lasa sa citesc bine un contract , m-ar lasa sa adaug si eu cateva amendamente... , sau masuri care , in caz de doamne fereste , m-ar proteja si pe mine... . Deci , prin urmare , vrei bani sau carduri , TREBUIE sa accepti termenii bancii !! . Nu numai Reiffeisen au o politica gresita de piata si angajati , cel putin reprobabili , eu cred ca tot sistemul bancar romanesc e la pamant...! Multa lume de la noi nu a avut contact , poate , si cu alt sistem . Diferenta este de la cer la pamant !! Domnule Isarescu , pe cand o reforma a sistemului bancar romanesc ? Pana cand sa-i toleram pe bancherii astia straini care ne rup cu dobanzile lor foarte mari? Dvs. ca protector al economiei romanesti nu aveti nici un cuvant de spus sau masuri de luat in ce priveste politica dobanzilor ce le aplica banci straine in Romania ?? . Sau nu suna nici un clopotel pe-acolo in aceasta privinta ?? . Halal guvernator de banca avem...altfel un bun profesionist... Un fost intreprinzator , rupt in doua de dobanzile nesimtite ale bancilor...! Va multumim domnule Isarescu ,ca sprijiniti initiativa privata , de nu mai puteti...(depinde unde pui accentul !)
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 16:28
sa instituit o noua taxa cu acordul bnr?????? sotia mea a trebuit sa plateasca 3lei sau 4 in plus deoarece ea merge sa imi plateasca creditul fara a avea un acord scris oferit de mine in cadru bancii ,oare acordul dat in fata ofiterului stariii civile nu este suficient??????
|
|
Pufy_Adyna 14 mesaje Membru din: 21/04/2009 Oras: Dej |
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 18:08
Raporteaza abuz de limbaj
:P
|
|
chiwii 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 21:17
la bcr se plateste daca depune altcineva decat titularul in cont. la raiffeisen doar persoanele juridice au comision de depunere, dar nu toate firmele...unele au comisioane negociate si chia au 0. Iar persoanele fizice nu au comisioane de depunere. In plus daca nu utilizezi contul km 3 luni se restrictioneaza sa nu se mai ia comisioane.
iar pt furt de card, clonari etc exista asigurari. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am174829 21 mesaje Membru din: 28/11/2009 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 18:44
inca de acum 2 ani am simtit ca RB nu-i coreecta
m-a atras cu o dobanda mare la un depozit, apoi, dupa o luna am consattat ca domabda era f. mica iar la intrebarea mea raspunsul a fost de neimaginat :'a fost o promotie'..., promotie la ce..?, la c arne, la salata...niste nemernici Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am180937 2 mesaje Membru din: 26/01/2010 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 21:25
nu am facut eu mai bine cand am luat credit de la ei si pe urma le-am dat-o prin "gura"? are de luat! mai am un an si gata ies si din baza lor de date ca m-au dat la recuperari acum 6 ani. si asha nu au sa vada ei un leu de la mine in bancile lor de chachat. tine-ti bani sub saltea ca mamaie ca etse mai sigur. hai va pup si la mai mare!
|
|
mittru 6 mesaje Membru din: 26/03/2009 |
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 12:34
Bancile au avut si vor avea succes in lume datorita felului in care isi conduc businessul.
-Au sedii luxoase,o imbracaminte cat mai oficiala,vocabular bogat in cuvinte care intentionat nu sunt pe intelesul tuturor tocmai a se da drept AUTORITATI. Pentru ca respectul orb al romanului pentru autoritati dupa atatia ani de conducere comunista, e ceva de speriat. -Se folosesc de nevoile noastre pentru a prospera si pentru a ne face sclavii lor . Atata timp cat oamenii musca din momeala advertisingului,bancile vor prospera . NU VA MAI UITATI LA RECLAME! Va vor face sa va simtiti mult mai saraci decat sunteti,va vor induce un fals sentiment de nevoie pt acel produs si cand aveti ceva bani ii lasati pe toti in supermarket-uri. FITI CHIBZUITI ,investiti in propria persoana si a fratilor si parintilor vostri. Faceti activitati impreuna,construiti ceva,sprijiniti-va si nu mai apelati la banci oameni buni. Ei sint cei care SLAVESC lacomia omului si o alimenteaza zi de zi cu aceasta falsa nevoie de bani si bunuri. Daca sinteti sanatosi,aveti tot ce va trebuie. DACA NU VOR MAI AVEA CLIENTI VOR PLECA CU COADA INTRE PICIOARE Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am134815 44 mesaje Membru din: 14/09/2009 |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 13:44
Astia sunt urmasii lui Hitler,veniti sa se pricopseasca de pe spinarea amaratilor de romani.Cata aroganta au in ei,salariatii lor,parca ar fi semizeii,cine dracu i-a adus si pe astia in Romania.Exista peste 20 banci in Romania,la ce bun,sa spolieaze tara,dictonul ,,Bancheri din toata lumea unitiva ca in Romania e unt si miere,terminati-o!!!" Au terminat-o,sa se duca dracu de unde au venit,ce vor sa ne faca canibali,bestii imputite,nu se uita in ce huzur traiesc ei,iar romanii mor de foame?????Au dat spaga,au mituit,guverne,parlamente,presedentii,justitii,politii,elita statelor ca sa darame omenirea,putori infantile la munca cu ei,de aia cu sapa si nu cu mapa!!
|
|
mittru 6 mesaje Membru din: 26/03/2009 |
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 11:38
asa e cum spune omul asta
Raporteaza abuz de limbaj |
|
valy_ade 1 mesaj Membru din: 3/09/2010 Oras: Resita |
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 13:34
Buna ziua ,am si eu un credit ipotecar la raiffasen bank de 2 ani jumate si deja sunt disperata cand lam facut ne-au pacalit pe mine si pe sotu meu.Am facut creditul pe 38 ani pentru suma de 13000 euro[dar am luat in franci elvetieni] ne-au spus ca e cea mai cautata valuta atunci ,si am crezut atunci aveam o rata de 350 lei dupa 2 ani am ajuns sa am aproape 600 lei si va mai creste, imi este foarte frica pentru ca am girat cu casa mea.Eu nu inteleg cum poate sa iti dea un credit atat de mare la salarul care lam avut atunci inpreuna cu sotul[1000 lei] si dupa 2 ani jumate sa platesc numai rata mai bine de jumatate din venitul care il aveam atunci.Acum eu sunt in somaj am 400 lei,am fost la ei si mi-au oferit pe o perioda de 1an sa platesc rata la jumatate dar ce fac dupa un an cand nu mai iau nici cei 400 lei.Sunt o banca de tota jena daca stiam ce imi fac ei nu ma mai bagam in veata mea in rate.Alti iau apartamente scot 30000-40000 de euro si platesc 40 de ani si eu am scos 13000 si dau inapoi 30000 nu stiu daca e corect ce fac ei.Nu stiu ce sa fac nu mai am liniste mintala simnt ca o iau razna cand ma gandesc ca nu o sa imi mai permit sa platesc.O fata de la banca mi-a sugerat o data sa merg la protectia consumatorului dar nu stiu ce tre sa fac daca ma baga in seama daca am dreptate eu sau nu .VOI CE CREDETI .
|
|
pictat 1 mesaj Membru din: 6/07/2011 |
Postat pe: 6 Iulie 2011, ora 16:54
evitati Raiffeisen, sa va povestec dece ... sunt cei mai mari mincinosi posibili ! Au publicitate la greu ca ofera credit de nevoi personale in 24 ore ... bun ... zis si facut ... fiind primul credit m`am dus la ei ... joi 30 iunie ... cu actele, mi`au spus ca e ok si ca " MAINE " vineri 1.iulie e gata ! Acum este 6 iulie ... si astazi mi`a promis doamna de la agentie ca o sa primesc un raspuns pana la ora 17.30 ... este ora 16.54 ... si nici un semn ! Deci ... mincinosi si pe deasupra te trateaza ca si cum ai fi ultimul rahat de caine ....
|
ramona123 1 mesaj Membru din: 4/08/2011 |
Postat pe: 4 August 2011, ora 10:37
Cei care vorbesc frumos despre Raiffeisen bank sunt niste mincinosi , eu de multe ori am avut probleme cu ei... mentionez ca eu nu am credit nici la ei si nici in alta banca. am cont deschis in euro, i-mi trimite sotul salariul lui din Germania. de cate ori vreau sa scot banii din cont de atatea ori nu au banii azi sa vin maine sau nu poate sa-mi dea in euro trebuie sa-mi dea in lei, practic ma obliga sa-mi schimbe ei banii. si niste angajate care i-ti vorbesc de sus cu o superioritate de parca cer ceva de mila sau de pomana sau imprumut.... eu dor vreau baniii mei din contul meu. oricum mi-am facut alt cont in euro la alta banca. o nagajata mi-a spus din Craiova de pe calea bucuresti a fost atat de aroganta cu mine ca nu intelegeam de ce atata rautate si ce se intampla. mi-a spus -Draga, daca am 5 dobitoace ca tine intr-o zi ce fac? dar stiti cum ? cu un zambet dulce pe buze, i-am spus ca merg la director si iar ea ridicanduse in picioare: -Rog pe cineva din colegii mei sa-mi preia clienta deoarece nu ne intelegem. am ramas cu gura cascata si pur si simplu am multumit, am dat buna ziua si am plecat,am fost la alta banca , am fost cat mai umila ... si pupand in fund pe una tinerica ca sa-mi scot banii si mi-am facut alt cont la alta banca. In Craiova personalul se poarta urat sau cel putin pe calea bucuresti.
|
di_marlenne 1 mesaj Membru din: 29/08/2011 |
Postat pe: 22 Mai 2013, ora 11:05
Raiffeisen este banca cu cea mai mare bataie de joc din cate banci am vazut. Am aplicat la ei pentru un credit ipotecar, m-au tinut 2 LUNI in care mi-au cerut cate un act pe saptamana, m-au asigurat ca totul e ok, ca dupa 2 luni sa-mi refuze creditarea fara un motiv anume. Atata bataie de joc nu am intalnit la nicio banca! Evitati Raiffeisen cat puteti! Eu una asa o sa fac. Mi-am retras de la ei tot, am desfiintat si contul firmei mele si cele personale. Eu inteleg sa te refuze o banca, dar sa aiba bunul simt sa-ti spuna intr-o saptamana, maxim doua, NU IN DOUA LUNI!
|
9am_2365 1 mesaj Membru din: 25/07/2013 |
Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 09:09
Acelasi lucru i s-a intamplat unei prietene, tot cu un card de debit Raiffeisen, anul trecut, doar ca fusese furat cardul si cineva i-a jucat banii la jocuri de noroc. Nu a fost atentionata, nu s-a blocat cardul, etc. In schimb, eu i-am blocat cardul de pensie unchiului meu din USA acum 3 saptamani, dupa ce i l-am trimis prin posta si nu a ajuns, apoi am intrebat la banca ce imi trebuie sa-l redeschid si m-am trezit ca dupa ce mi s-a spus sa aduc procura simpla, de la notariat - operatiune care-a durat si ea 3 saptamani - si dupa ce la SUCURSALA DRUMUL TABEREI mi s-a spus alaltaieri ca procura e in regula, deci ne apucam de completat documente (care-au durat 2 zile), aseara m-au dat in suturi afara din banca, la sfarsitul operatiunii, spunandu-mi ca de fapt procura nu este valabila fara POSTILA CONFORM CONVENTIEI DE LA HAGA (o chestie care se cere la tranzactii imobiliare, reprezentari la mosteniri si alte operatiuni de acest fel, dar care pana acum nu s-a cerut la ridicare pensie/card pensie si alte drepturi legate de pensie).
Pentru ca am indraznit sa ripostez si sa incerc sa apar dreptul unchiului meu de a avea acces la proriii lui bani din contul Raiffeisen, mi s-a vorbit mizerabil, iar atunci cand am explicat ca vreau sa incerc macar sa-i transfer banii DIN CONTUL LUI RAIFFEISEN IN CONTUL LUI WELLS FARGO a tipat o fatuca (probabil sefa sucursalei) la mine, spunandu-mi "NU MA INTERESEAZA CUM A FOST PANA ACUM, DAR AZI, 24 IULIE, AICI, PROCURA NU ESTE VALABILA, DECI NU SE POATE FACE NICIO OPERATIUNE" - adica nu pot sa semnez o hartie prin care transfer banii unchiului meu DIN CONTUL LUI IN CONTUL LUI! Mai era vorba si despre procura matusii mele din USA, pentru care voiam sa deschid cont pentru pensie si, evident, mi s-a comunicat ca nu se poate fara apostila Haga, dupa ce, initial, mi se spusese ca e nevoie de procura simpla, apoi se verificase procura, mi se comunicase inca o data ca e in ordine, drept pentru care am completat toate actele, timp de 2 zile, ca la final sa mi se comunice ca nu se poate fara apostila Haga. De fapt, Raiffeisen DA SOLUTII DIFERITE PENTRU SITUATII SIMILARE, in functie doar de starea de spirit, dispozitia si nivelul de exces de zel al fiecarui reprezentant al departamentului JURIDIC. Dupa ce le-am spus de 5 ori ca stiu foarte sigur ca s-au rezulvat astfel de situatii cu procuri simple, aceeasi duduie agresiva care m-a dat afara din banca m-a intrebat DE UNDE STIU. Tocmai ii spusesem de 5 ori care sunt sursele mele de informatie, si-i spusesem de fatza cu toata lumea, dar, ca la un interogatoriu, ea sustinea ca nu-i spusesem pana atunci absolut nimic legat de acest subiect. Partea asta a problemei nu stiu cum s-o explic. Poate s-a inregistrat pe camerele video discutia si poate-mi explica cineva de ce s-a ajuns la aceasta situatie jenanta, pentru o incercare de a recupera niste bani blocati tot de mine intr-un cont Raiffeisen. Cand am intrebat, la final, cine plateste dobanda la banii care stau deja blocati de 3 luni in cont si vor mai sta cel putin 2 pana vine procura apostilata Haga - operatiune lunga si costisitoare care nu e necesara in situatii de acest fel decat daca juristul sufera de exces de zel - aceeasi duduie a tipat la mine si mi-a spus NIMENI: CONFORM CONTRACTULUI PE CARE L-A SEMNAT, EXISTA O DOBANDA MINIMA SI BANCA NU SUPORTA NICIO DESPAGUBIRE LA ACESTE CARDURI. TREBUIA SA STIE ASTA CAND A SEMNAT CONTRACTUL! Imi pare foarte rau ca nu aveam reportofonul la mine ieri, dar cred ca le mai fac o vizita azi, in cursul zilei, sa reeditez cosmarul, ca sa-l pot inregistra. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

.Eu tare as vrea sa vad banca aia , cre dupa ce ma lasa sa citesc bine un contract , m-ar lasa sa adaug si eu cateva amendamente...
, sau masuri care , in caz de doamne fereste , m-ar proteja si pe mine...
. Deci , prin urmare , vrei bani sau carduri , TREBUIE sa accepti termenii bancii !!
. Nu numai Reiffeisen au o politica gresita de piata si angajati , cel putin reprobabili
, eu cred ca tot sistemul bancar romanesc e la pamant...! Multa lume de la noi nu a avut contact , poate , si cu alt sistem . Diferenta este de la cer la pamant !! Domnule Isarescu , pe cand o reforma a sistemului bancar romanesc ? Pana cand sa-i toleram pe bancherii astia straini care ne rup cu dobanzile lor foarte mari? Dvs. ca protector al economiei romanesti nu aveti nici un cuvant de spus sau masuri de luat in ce priveste politica dobanzilor ce le aplica banci straine in Romania ??
. Sau nu suna nici un clopotel pe-acolo in aceasta privinta ??
. Halal guvernator de banca avem...altfel un bun profesionist...
Un fost intreprinzator , rupt in doua de dobanzile nesimtite ale bancilor...! Va multumim domnule Isarescu ,ca sprijiniti initiativa privata , de nu mai puteti...(depinde unde pui accentul !)