back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce amintim de ei doar cand ii pierdem? "acei ce cred ca vorbele de spirit sunt bune numai pentru distractie se insala, ele servesc si ca lectie." gilles menage

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

Sorina_Luca

48 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 21:39

Salut!
Te-ai intrebat vreodata de ce ne amintim de ei, doar cand ii pierdem?
Ma refer aici la oamenii care ne-au facut copilaria, adolescenta, viata mai frumoasa!
Ei au fost actorii si idolii nostrii.
Nu facem nimic, cat sunt in viata chiar daca sunt in varsta, chiar daca mai joaca pe scena, sau nu , nimeni nu isi aminteste macar sa le transmita un "La Multi Ani" de ziua lor, nimeni nu ii intreaba ce mai fac, daca sunt bine sanatosi.
Imi pare rau, parca nu am fi oameni, alergam dupa senzational, cine cu cine s-a cuplat, cine s-a despartit, de unde si-a facut nu stiu cine cumparaturile.
Parca am fi o tara de barfitori, ne afisam in metrou, in statii cu ziare de 2 lei, ziare de scandal care astfel isi castiga existenta, din barfe si scandaluri.
Nu ma mai mir ca sunt persoane care nu pot asculta o melodie populara sau o voce buna, de aici incolo trageti si voi concluzia.
Daca as fi om de afaceri as face cu siguranta o televiziune in care as chema toate valorile, oameni din toate domeniile, fie din arta, cultura, sport sau oameni care intr-adevar au facut ceva pentru Romania.
Ramas bun Stefan Iordache, Ilarion Ciobanu, Dem Radulescu, Amza Pelea, Adrian Pintea, Leopoldina Balanuta, Florian Pitis, Anda Calugareanu, Toma Caragiu, Vali Sterian, Octavian Cotescu, Octavian Paler, Liviu Vasilica, Stefan Banica si lista poate continua.
Tu de cine iti amintesti ?

Raporteaza abuz de limbaj
Unica
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 12:42

....Maria Filotti, Tina Ionescu, Fory Etterle, Nicolaie Baltateanu, Eugenia Popovici, Ionescu Gion, Stefan Ciubotarasu, Mircea Constantinescu, Alexandru Demetriad, Costache Antoniu, Alexandru Giugaru, Nae Roman, G.Trestian, G Groner Sandu Sticlaru, Florica Demion, Carmen Stanescu, Eugenia Zaharia, Alexandru Critico, Cezar Rovintescu, George Mazilu, Dem Hagiac, Corado Negreanu, Horia Serbanescu, Radu Zaharescu,........

Sorina_Luca

48 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 21:39

Mihaela Runceanu, Maria Tanase, Ileana Sararoiu, Maria Lataretu, Ioan L. Mihalea, Birlic, Calboreanu.

Unica
dann2605

2 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 06:25

Mytcor! Printre amintirile tale se numara si Carmen Stanescu...Din fericire este o amintire falsa. Carmen Stanescu nu a murit!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 12:39

De la: dann2605, la data 2008-09-18 06:25:36Mytcor! Printre amintirile tale se numara si Carmen Stanescu...Din fericire este o amintire falsa. Carmen Stanescu nu a murit!

Eu le pastrez tuturor o vie amintire !....chiar si celor pe care-i ascultam in cadrul emisiunii" teatru radiofonic"..intr-un amarat de "defuzor" conf.din lemn (...?! )

Mircea Albulescu,Zephi Alșec, Coca Andronescu,Radu Beligan, Ion Besoiu,Grigore Vasiliu Birlic, Cosma Brașoveanu,Tamara Buciuceanu,Tony Bulandra,Leopoldina Bălănuță, Nicolae Bălțățeanu, Ștefan Bănică, Horia Căciulescu, Puiu Călinescu, Anda Călugăreanu, Costache Caragiale,Magda Catone,Ștefan Ciubotărașu, Toma Caragiu,Dina Cocea,Costel Constantin, George Constantin,Constantin Cotimanis,Gheorghe Cozorici,Silvia Dumitrescu-Timică, Catrinel Dumitrescu, Iurie Darie, Ion Dichiseanu,Florin Zamfirescu,George Vraca, Maria Ventura.Tora Vasilescu, Constantin Tănase, Olga Tudorache, Ilinca Tomoroveanu, Vasilica Tastaman, Mircea Septilici, Lucia Sturza Bulandra, Silviu Stanculescu,...................

Sorina_Luca

48 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 22:17

Mytcor! Imi place ca iti amintesti de atatea personalitati. Insa ar fi trebuitsa ii treci separat, o parte din ei sunt in viata si poate faptul ca nu mai stim nimic de ei ne fac sa credem ca au plecat dintre noi. Oricum toti cei amintiti si poate urmatorii care vor fi trecuti merita aplauzele noastre.

Unica
rstl72

1 mesaj
Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 07:10

De ce ai scris acum mesajul asta?Fiindca acum au inceput sa dispara cei de neinlocuit.Cred ca asta e mai grav,pierdem actorii definitiv.Se muta scena in ceruri,raman ei intre ei,fara umilinta ce o indura aici.Am fost ieri la mormantul lui Stefan Iordache;multe coroane,de la Tariceanu,presrdinte...dar prea tarziu.Nu a stiut nimeni ca e bolnav.Si mai sunt si altii.O sa aflam de ei cand vor muri si iar ne uitam neputinciosi.Moarte lor e subiect de vandut ziare ieftine cu detalii de la mormantare.
Dumnezeu sa-i odihneasca si sa ne ierte si noua nepasarea!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 15:03

Cand ;traiesc; ii vedem! N-avem timp sa ne amintim de ei pt, ca ;traiesc;!! Dupa ce mor, e si normal sa fie ;priviti, cu compasiune! Ne amintim de ei, apoi ; incetul cu incetul, uitarea, ia locul, compasiunii!!!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 16:22

sa_ti_zambeasca_norocul..@ Oras: BUCURESTI, ....

Incepand cu cei tineri, pana la cei in varsta si dincolo de ei, pentru mine, EI , ARTISTII sunt NEMURITORI !...

Daca ai vru sa ai un necrolog al artistilor pe topicul tau, inseamna c-ar trebuii sa-ti cultivi in continuare spiritul pentru a-l ridica pe un alt nivel al intelegerii artistice...

succes !....

Sorina_Luca

48 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 22:32

Nu este rau ca i-ai amintit pe toti cei pe care ii iubim, dar trebuia specificat ca ei s-au dus............. insa pe ei ii mai avem, ii putem vedea inca....... si pentru ca tot vorbim de artistii nostrii, putem sa-i revedem cu ocazia Zilelor Bucurestiului 2008, la amfiteatrul Mihai Eminescu din Parcul National in serile de 19 si 20 septembrie o serie de concerte flok si rock. 19 septembrie :
Mircea Baniciu,Vasile Seicaru,Mircea Vintila,Zoia Alecu,Tatiana Stepa,
Maria Gheorghiu,Mircea Bodolan, Dinu Olarasu,Florin Sasarman

20 septembrie, ora 17:00 - Rock Day

Compact, Adi Manolovici Sindicate, Bucovina, dar si pe Ashaena,True Mind, Glissando, Phenomenon.

Unica
Sorina_Luca

48 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 00:03

Gasesti programul zilelor Bucurestiului 20-21 septembrie pe ceasul-desteptator.blogspot.com/2008/09/ziua-bucurestiului-parcu... sau / si sa-ti-zambeasca-norocul.blogspot.com Week-end minunat

Unica
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 09:32

sa-ti-zambeasca-norocul@

liana_crai

1 mesaj
Oras: Iasi

Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 12:06

Frumoase ginduri. Ideea cu televiziunea e grozava!

Sorina_Luca

48 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 15:20

Multumesc, dar cum o punem in practica?
.......Ne aude cineva?.........mai putem face ceva pentru ei, sa le aratam ca nu i-am uitat, ca ii iubim si ca ne dorim sa-i revedem.
Imi amintesc foarte bine cum s-a anuntat la Tv, cand a mai plecat un actor.
Dar pana atunci de ce nu s-a interesat nimeni de el?
Cum de nu s-a stiut ca era bolnav?
Cum se aloca spatiu pentru secventele din filme sau piese de teatru atunci cand nu mai sunt, se poate?
De ce nu se face lucrul asta macar 30 -45 minute pe zi alocate unei vedete, cerem prea mult?
Sau merita ei prea putin, din partea patronilor de televiziuni?

Unica
terezaferaru

1 mesaj
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 15:29

dar ...de Marcela Rusu, Mia Braia, Maria Tanase, Liviu Vasilica,Nineta Gusti, Tanti si Dina Cocea, Colea Rautu si ....cati multi altii, isi mai aminteste cineva...

Pacat ca in ziua de azi sunt foarte putin promovate actualele valori, dar... si cele autentice din trecut se " bucura" de aceeasi implacabila uitare :

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 16:16

Cineva spunea ca in ziua de azi nu mai sunt asa mari actori. Eu cred ca sunt, intotdeauna va fi un suflet bun si talentat, care iubeste arta. Problema este ca nu mai sunt promovate valorile, nu ajungem sa-i cunoastem. Acum la tv ca si in presa scrisa sunt promovate non-valorile. Acum se discuta cine in ce club a mai fost, cine s-a mai cuplat sau cine a divortat, ce sandale a purtat nu stiu ce "personalitate". Imi aduc aminte cu drag ca erau seri speciale pt teatru tv. Si acum se face arta, dar daca nu locuiesti intr-un oras unde ai acces la spectacole si teatru.. nu prea ai ce sa faci. Ma ingrozeste sa-i vad pe artistii nostri iubiti ca imbatranesc, ca se imbolnavesc, ca au o pensie mizera si ca mai apar la tv de obicei dupa ce dispar.

terra_fortuna

3 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 16:22

Intradevar ....ne amintim doar cand nu mai putem face nimic......ma uitam acum , la inmormantarea lui Stefan Iordache , vazandu-i pe toti cei inca in viata , cu fetele inmarmurite de durere ( prea a fost de tot , unul dupa altul , doi mari actori romani , Ilarion si Stefan ) ma uitam la fetele actorilor nostri ramasi , si sincer , am avut sentimentul ca vreau sa-i adun intr-o zi pe toti , si ca intr-o poza de grup , sa ma aplec in fata lor pana la pamant si sa le multumesc cat inca mai sunt printre noi , pentru tot ce au facut , pentru hrana spirituala care ne-au fost , mai ales in timp de rastriste .
Mi-as fi dorit sa am puterea sa adun la un loc un Beligan , Albulescu , Diaconu , Ion Lucian , Piersic , Popescu-Bitanescu , Carmen Stanescu si mii de scuze celor ce nu le-am pomenit numele dar au loc in casa sufletului meu ,
pe toti as vrea sa-i am in fata si sa imi plec fruntea pana la pamant in fata lor ......CU MULT RESPECT

Sorina_Luca

48 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2008, ora 20:03

Foarte frumos spus, se vede ca nu i-am uitat si ca ne dorim din tot sufletul sa-i revedem.

Unica
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 24 Septembrie 2008, ora 17:10

"nimeni nu isi aminteste macar sa le transmita un "La Multi Ani" de ziua lor, nimeni nu ii intreaba ce mai fac, daca sunt bine sanatosi". De cate ori si cui ati transmis LA MULTI ANI sau ati intrebat de sanatate persoanl?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 10:47

La multi, ani ,pt. toti, cei care trasiesc, iar celor plecati in ;etrnitate; odihna vesnica!!!!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 10:48

De la: marygeo2006, la data 2008-09-27 10:47:08La multi, ani ,pt. toti, cei care ;; traiesc, ((scuze ))iar celor plecati in ;eternitate; odihna vesnica!!!!!!!!

avramdanielbc

5 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 20:56

Asta e legea firii, unul se naste altul moare! Cimitirele sunt pline de "oameni de neinlocuit!" E un non sens, asta e cursul vietii!

vic_myx

10 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2008, ora 16:33

hitler

Fosta membra 9am.ro

23 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 10:49

Stefan Iordache, Ilarion Ciobanu, Dem Radulescu, Amza Pelea, Adrian Pintea, Leopoldina Balanuta, Florian Pitis, Anda Calugareanu, Toma Caragiu, Vali Sterian, Octavian Cotescu, Octavian Paler, Liviu Vasilica, Stefan Banica.

Chiar credeti ca merita toti recunostiinta noastra? Cand nu stiam ce exista si in alte tari, credeam ca sunt cei mai buni, dar astazi avem alte standarde de evaluare. Simgurul Octavian Paler face nota discordanta. El nu are ce cauta printre niste artisti buni pe plan national si atat.
Sa nu ne imbatam cu apa chioara ! Nu sunt asa de grozavi precim am dori noi sa fie

Sorina_Luca

48 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 19:50

Draga mea, este punctul tau de vedere si il respect. De aceea ti-as multumi si tie daca ne-ai respecta punctul nostru de vedere. Spre exemplu Birlic, Giurumia, Lataretu, Tanase, Sararoiu, Ilarion Ciobanu, Stefan Iordache, Dem Radulescu, Stefan Banica, Amza Pelea, Liviu Vasilica, Dan Spataru, Mihaela Runceanu, Balanuta si lista poate continua.

Unica
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 20:53

;; Ne amintim, des,,de ei;! Sunt ;mereu , in gandurile si ;visele noastre! Le daruim; o floare, le aprindem; o lumanare; iar ;dorul din suflet ;dupa cei ;plecati in vesnicie,nu dispare; niciodata !! ;;Flori ;; pentru ei!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 15:39

;;;;;; :sml-love0049;;AU PLECAT,,,, MULTI, AI RAMAS PUTINI,,, TOTUL DISPARE, CULTURA, CIVILIZATIA,, RAMANE, DOAR ;AMINTIREA SI STRESUL;!:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 15:39

De la: marygeo2006, la data 2008-10-19 15:39:25;;;;;; :sml-love0049;;AU PLECAT,,,, MULTI, AI RAMAS PUTINI,,, TOTUL DISPARE, CULTURA, CIVILIZATIA,, RAMANE, DOAR ;AMINTIREA SI STRESUL;!:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 18:57

++++ ;;;;;;;;FLORI,, PENTRU, CEI PLECATI IN ETERNITATE! ++++O LACRIMA O LUMANARE, O RUGACIUNE PENTRU TOTI CEI CARE NU MAI SUNT!!++++ PARINTI, ARTISTI, MEDICI, OAMENI DE RAND,,,,,, +++++

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 17:22

Sunt po,emiti slava DOMNULUI si in timpul vietii !Exista categorii sociale mai mediatizate decat actorii , cantaretii si fotbalistii ? Cel putin astazi acestie reprezinta practic unicul subiect al presei . Maine Parlamentul va fi format aproape exclusiv din dizeuze !

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului De ce amintim de ei doar cand ii pierdem? "Acei ce cred ca vorbele de spirit sunt bune numai pentru distractie se insala, ele servesc si ca lectie." Gilles Menage
Mergi la: