back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce amintim de ei doar cand ii pierdem? "acei ce cred ca vorbele de spirit sunt bune numai pentru distractie se insala, ele servesc si ca lectie." gilles menage

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 02:03

atotputernicule... nu ai sa te schimbi niciodata. la fel ai sa ramai. cateodata ma gandesc daca te`a schimbat tot ce ai povestit tu ca s-a intamplat in viata ta. mie daca mi s-ar intampla asa ceva as fii mai bun... nu asa dintr-o bucata ca tine... ce taie in carne vie tot ce intalneste in cale.
ador teatrul... si tot ce tine de el. teatrul nu este o meserie cum ai spus tu. nu te trezesti dimineata .. mergi al munca... vi acasa ... bei o bere , iei telecomanda in mana si adormi asa. Teatrul este un mod de viata. este o pasiune... un vis... O VIATA. si este trist ca unii dupa O VIATA de scena... ajung sa moare intr-o camera cu peretii mucegaiti... si poate si singuri. pt aceia sa ne para rau.

Raporteaza abuz de limbaj
pastinn

4 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 16:09

Imi place sa observ ca oamenii sunt preocupati de subiecte de suflet .Alergam prea mult dupa bani si concret , uitand , da , ca fericirea , in esenta ei pura , ne-a fost oferita cu generozitate de EI , CEI CE NU MAI SUNT
E o mandrie sa fii contemporan cu cei sensibili , ca autorul acestui "subiect".
Nu-i inteleg insa pe cei care, in contradictie cu sistemul nostru de valori , trebuie sa ne tulbure momentul de reculegere si de pioasa aducere aminte .
Nu-ti place , nu mananci , sau schimbi restaurantul !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 16:12

Nu ne amintim de ei doar cand ii pierdem!...doar ca unii apreciaza ceva sau pe cineva doar dupa ce l-au pierdut,unora doar lipsa a celui ceva sau cineva,ii face sa-i vada valoarea!!!

Sorina_Luca

48 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 09:21

S-a mai stins o stea!
Anca Parghel a murit in aceasta dimineata la Spitalul Judetean Timisoara.
Vorbele sunt de prisos, suntem neputinciosi in fata sortii, iar lupta cu viata este poate cea mai parsiva, niciodata nu poti stii cine invinge. Lacrimi si durere.
Dumnezeu sa o ierte!.
Sincere condoleante familiei !

Unica
dcmauto

46 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 12:41

De la: sa_ti_zambeasca_norocul, la data 2008-12-05 09:21:37S-a mai stins o stea!
Anca Parghel a murit in aceasta dimineata la Spitalul Judetean Timisoara.
Vorbele sunt de prisos, suntem neputinciosi in fata sortii, iar lupta cu viata este poate cea mai parsiva, niciodata nu poti stii cine invinge. Lacrimi si durere.
Dumnezeu sa o ierte!.
Sincere condoleante familiei !

dcmauto

46 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 12:46

Pt. ca in timpul vietii din pacate nu mai avem timp sa vedem si sa simtim ce si cine este de calitate si culmea, foarte aproape de noi...

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 16:28

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 23:14

De ce amintim de ei doar cand ii pierdem?

Ne amintim de ei doar cand ii pierdem pentru ca atata timp cat traiesc nu sunt "suficient" de interesanti.
Una din caracteristicile poporului roman: poporului roman ii plac mult pomenirile si pomenile .

Dan PURIC : " Îl înțeleg pe Coandă că a fugit. Cred că Brâncuși, dacă rămânea aici, făcea sculpturi la un restaurant. Sau, dacă Michael Jackson trăia în România, vorba lui Gheorghe Dinică, ar fi cântat la Gogoșaru! "(209.85.129.132/search?q=cache:Dao0s7JTSW4J:www.adevarul.ro/artic...)

In America fiecare vedeta are o stea pe celebra alee a stelelor .
In Romania artistii au o alee in cimitirul Bellu.

La noi artistii apar la televiziune sau in ziare doar cand ajung in faza disperarii .
De ce ?
Pentru ca atunci "dau bine", atunci se vand bine.

La noi, la romani, nu conteaza ce poti face pentru un om cat este in viata, conteaza sa ii faci pomenirile cum se cuvine.
De ce?
Ca sa nu te vorbeasca vecinii de rau, ca sa "crape vecinul de ciuda".

La noi , la romani ........

In rest,

DanaP

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 08:38

cotidianul.ro/dinica__moraru___i_beligan_au_ridicat_sala_in_pici...

Dinică, Moraru și Beligan au ridicat sala în picioare (video)
12 Dec 2008 Alexandra Badicioiu, Cosmin Popan | 0 comentarii
Rating: 3 voturi

Cei trei actori, care au primit trofee de excelență pentru întreaga carieră, au ținut sala în picioare, aplaudând minute în șir.

“Nu contează anii din viața ta, ci viața din anii tăi. Dacă putem să trăim în lumea aceasta atât de zbuciumată, trebuie să mulțumim acelor români care reușesc să ne-o liniștească prin operele lor. Cea mai frumoasă operă e o viață bine trăită. Eu sunt mulțumit de mine însumi”, a spus Radu Beligan, care peste câteva zile va împlini 90 de ani. “Sunt mulțumit că alături de mine în sală e nepoțica mea de 9 ani. Sunt un om fericit, câți poți să spună asta?”, a adăugat actorul.

Dinică s-a ținut scurt, dar în stilu-i caracteristic: “La mulți ani, România, și numai bine!”.

La fel și Marin Moraru. Publicul a desemnat, însă, alte nume în vârful clasamentului la categoria actori.

Florin Piersic a primit cele mai multe voturi din partea românilor, fiind urmat pe podium de Alexandru Arșinel, Stela Popescu, Maia Morgenstern, Jean Constantin, Sergiu Nicolaescu, Draga Olteanu Matei, Gheorghe Dinică (derutat puțin de cele două premii), Tamara Buciuceanu Botez, Nicoleta Luciu.

Câștigătorul publicului a ținut, de asemenea, sala în picioare, a stârnit cele mai multe hohote și nu s-a dezmințit: a ținut cel mai lung discurs al serii. În câteva rânduri, i-a adresat câteva îndemnuri și lui Giuliani. Primarul “Americii” râdea, de asemenea, molipsit de sala de la Ateneu, în ciuda barierii de limbă.

Florin Piersic, care a făcut anul acesta rocadă pentru primele două locuri cu Alexandru Arșinel, își aduce aminte de replica de anul trecut cu care l-a “înțepat” pe colegul său de scenă. “I-am zis Puștiule, eu meritam locul 1, dar te las pe tine că ești mai tânăr. Anul acesta, ieșit al doilea el mi-a zis în replică: La vârsta asta nu mai aud bine”.

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
oprea_lili_2006

4 mesaje
Oras: Calarasi

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 11:10

poate ca asa este, poate ca au fost comunisti, poate ca au ciripit la secu, dar ti-ai pus intrebarea: ce ne-am fi facut fara ei in zilele acelea de trista amintire? ei erau cei care ne mai descreteau fruntile!

lili
Sorina_Luca

48 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 16:19

Draga mea, daca ai ceva de spus, poti spune dar fara a jigni pe ceilalti. Nu cred ca ti-ar fi placut sa-ti spuna cineva ca pupi......stii tu unde. Mi-e rusine sa ma pronunt. Alta data incearca sa fi mai respectuoasa fata de ceilalti . O zi buna.

Unica
Sorina_Luca

48 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 16:21

pasadro iti multumesc, felicitari pentru cuvintele frumoase

Unica
dirlo1964

167 mesaje
Oras: Medias

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 20:10

De la: pasadro, la data 2008-12-08 23:14:55De ce amintim de ei doar cand ii pierdem?

Ne amintim de ei doar cand ii pierdem pentru ca atata timp cat traiesc nu sunt "suficient" de interesanti.
Una din caracteristicile poporului roman: poporului roman ii plac mult pomenirile si pomenile .

Dan PURIC : " Îl înțeleg pe Coandă că a fugit. Cred că Brâncuși, dacă rămânea aici, făcea sculpturi la un restaurant. Sau, dacă Michael Jackson trăia în România, vorba lui Gheorghe Dinică, ar fi cântat la Gogoșaru! "(209.85.129.132/search?q=cache:Dao0s7JTSW4J:www.adevarul.ro/artic...)

In America fiecare vedeta are o stea pe celebra alee a stelelor .
In Romania artistii au o alee in cimitirul Bellu.

La noi artistii apar la televiziune sau in ziare doar cand ajung in faza disperarii .
De ce ?
Pentru ca atunci "dau bine", atunci se vand bine.

La noi, la romani, nu conteaza ce poti face pentru un om cat este in viata, conteaza sa ii faci pomenirile cum se cuvine.
De ce?
Ca sa nu te vorbeasca vecinii de rau, ca sa "crape vecinul de ciuda".

La noi , la romani ........

In rest,

DanaP

Pai asa-i vorba batraneasca:"Nu conteaza mortu' ,pomana sa fie!"

dirlo1964

167 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 20:14

Mai stiu si eu cativa :Dobrin,Dumitrache,Linca,Crisan!Au fost zei copilariei mele!

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 20:25

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 11:24

Asa, de dragul discutiei ....
De ce trebuie sa idolatrizez eu un actor, o personalitate din sport, din muzica sau orice alt tip de personalitate publica ?
De ce trebuie sa-i pomenesc ? Sa-i tamaiez ?
M-am intalnit, in urma cu un an, intr-o parcare cu Gheorghe Dinica. Ma intreba unde este o adresa. Chiar de acolo veneam. I-am spus, mi-a multumit si a dat sa-si vada de treaba. I-am mai spus ca il apreciez si ca i-am vazut aproape toate filmele si unele piese in care a jucat si ca ar fi o onoare pentru mine sa-i pot strange mana. A zambit, mi-a intins mana, mi-a multumit pentru cuvintele frumoase si a plecat. Simplu...
In decembrie 2007 am fost la Sala Polivalenta la un spectacol al unei formatii celebre straine. La intrare l-am vazut pe Pataichin, merele canotor. Un tip extraordinar de modest si la locul lui. Toata lumea trecea pe langa el si parea un anonim. M-am gasit eu sa ma opresc, m-am protapit in fata lui, i-am spus ca-l apreciez pentru tot ce a facut in cariera lui si pentru ca m-a facut sa fiu mandru ca sunt roman si i-am cerut voie sa-i strang mana. Mi-a intins mana zambind, mi-a multumit cu modestie si ne-am despartit. A durat 15 secunde.
In urma cu 32 de ani, cand eram in liceu, am fost la un spectacol jucat de Ion Lucian. Atat de mult mi-a placut incat, dupa ce s-a terminat spectacolul m-am dus in culise sa-l felicit pe maestru. M-a primit in cabina lui, oarecum contrariat in prima faza si apoi a zambit, mi-a strans mana, m-a intrebat daca nu vreau un coniac mic ... Eram tanar emotiv dar curajos, am refuzat coniacul mic, desi as fi avut nevoie.. si nici nu mai stiu ce am banguit. Maestrul mi-a dat un autograf pe numele meu scriind aproape o pagina ....

Cam asa cred eu ca se pot pretui personalitatile ... sa nu treci pe langa ele fara sa le spui o vorba care sa le mangaie inima.
In rest sunt numai vorbe de multe ori ipocrite.
Nu mi-a placut lumea care trecea pe langa Ivan Pataechin de parca ar fi fost un oarecare, ca mine ... Asa ca m-am gasit eu sa-i strang mana !
Intelegeti acum care e diferenta dintre mine si voi ?
Poate ma insel dar va asimilez cu ceilalti, cu cei care erau nepasatori cand prin preajma lor trecea o personalitate pe care aici pe forum si in discutii cu prietenii va intreceti s-o ridicati in slavi ...?
Eu ma mandresc cu faptul ca fac parte dintre acei putini care se ridica in picioare si aplauda o personalitate care intra in carciuma (restaurant) incinta, sala de sport, stadion pentru a-i arata respectul cuvenit, dar care pare ridicol in ochii concetatenilor lui pentru ca ei sunt altfel....

Sa fiti sanatosi si ....
La multi ani !

Acum nu e momentul !
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 14:59

Anca Parcghel va fi cu noi in fiecare an de Craciun. Ne-a lasat "Colinde pentru Romania!"

All Things Grow With Love
dirlo1964

167 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 15:52

Pai ce sa facem atotputernicule , nu toata lumea poate intalni asa mari personalitati ca tine! Noi astia neatotputernici nu-i vedem decat la televizor,insa in constiinta noastra au un loc foarte bine determinat :ei sunt ,au fost ATOTPUTERNICI !Asta face mai mult decat sa dai mana in realitate cu ei !Acest lucru denota ca ei ATOTPUTERNICII si-au facut meseria cu destoinicie si har ,ptr.ca au ramas in mintea unui neatotputernic!Aceasta-i deosebirea dintre noi !Noi nu ne "protapim",preferam sa-i pastram in inimi si-n constiinte!

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 20:16

De la: Atotputernicul, la data 2008-12-15 11:24:57Asa, de dragul discutiei ....
De ce trebuie sa idolatrizez eu un actor, o personalitate din sport, din muzica sau orice alt tip de personalitate publica ?
De ce trebuie sa-i pomenesc ? Sa-i tamaiez ?
M-am intalnit, in urma cu un an, intr-o parcare cu Gheorghe Dinica. Ma intreba unde este o adresa. Chiar de acolo veneam. I-am spus, mi-a multumit si a dat sa-si vada de treaba. I-am mai spus ca il apreciez si ca i-am vazut aproape toate filmele si unele piese in care a jucat si ca ar fi o onoare pentru mine sa-i pot strange mana. A zambit, mi-a intins mana, mi-a multumit pentru cuvintele frumoase si a plecat. Simplu...
In decembrie 2007 am fost la Sala Polivalenta la un spectacol al unei formatii celebre straine. La intrare l-am vazut pe Pataichin, merele canotor. Un tip extraordinar de modest si la locul lui. Toata lumea trecea pe langa el si parea un anonim. M-am gasit eu sa ma opresc, m-am protapit in fata lui, i-am spus ca-l apreciez pentru tot ce a facut in cariera lui si pentru ca m-a facut sa fiu mandru ca sunt roman si i-am cerut voie sa-i strang mana. Mi-a intins mana zambind, mi-a multumit cu modestie si ne-am despartit. A durat 15 secunde.
In urma cu 32 de ani, cand eram in liceu, am fost la un spectacol jucat de Ion Lucian. Atat de mult mi-a placut incat, dupa ce s-a terminat spectacolul m-am dus in culise sa-l felicit pe maestru. M-a primit in cabina lui, oarecum contrariat in prima faza si apoi a zambit, mi-a strans mana, m-a intrebat daca nu vreau un coniac mic ... Eram tanar emotiv dar curajos, am refuzat coniacul mic, desi as fi avut nevoie.. si nici nu mai stiu ce am banguit. Maestrul mi-a dat un autograf pe numele meu scriind aproape o pagina ....

Cam asa cred eu ca se pot pretui personalitatile ... sa nu treci pe langa ele fara sa le spui o vorba care sa le mangaie inima.
In rest sunt numai vorbe de multe ori ipocrite.
Nu mi-a placut lumea care trecea pe langa Ivan Pataechin de parca ar fi fost un oarecare, ca mine ... Asa ca m-am gasit eu sa-i strang mana !
Intelegeti acum care e diferenta dintre mine si voi ?
Poate ma insel dar va asimilez cu ceilalti, cu cei care erau nepasatori cand prin preajma lor trecea o personalitate pe care aici pe forum si in discutii cu prietenii va intreceti s-o ridicati in slavi ...?
Eu ma mandresc cu faptul ca fac parte dintre acei putini care se ridica in picioare si aplauda o personalitate care intra in carciuma (restaurant) incinta, sala de sport, stadion pentru a-i arata respectul cuvenit, dar care pare ridicol in ochii concetatenilor lui pentru ca ei sunt altfel....

Sa fiti sanatosi si ....
La multi ani !

Ce am inteles eu din acest mesaj, blonda fiind?
Am inteles ca toate numele care sunt cu adevarat mari sunt purtate de oameni care considera, apreciaza, ca starea de normalitate este atunci cand faci ceea ce faci din placere, pentru a-ti asigura tie in primul rand o stare de bine, iar mai departe si ceilalti sa "profite de tine".
Din pacate, pentru foarte multi dintre noi, la ora actuala functioneaza regula inversa: profit de altii pentru a-mi fi mie bine .
In rest, No comment.

Dana P

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 10:07

Oameni buni, am o gramada de discuri cu Tudor Gheorghe, cu multi folkisti, am piese de teatru pe disc, ambele discuri ale lui Caragiu, cate si mai cate...
Imi plac la nebunie.
V-am spus cum reactionez daca soarta ma aduce fata-n fata cu ei ...
(s-a si gasit un idiot care sa rastalmaceasca si chestia asta) ....
Ii consider niste valori, mari valori ....
Am vrut doar sa spun ca nu-mi plac omagierile desantate, spectacolele in care se tamaiaza unii pe altii de-mi vine sa vomit, nu pot sa uit cu cat patos spuneu unii dintre ei poezii omagiale la adresa lui Ceausescu, nu pot sa uit ca n-au facut nimic impotriva dictatorului iar acum sunt mai datatori cu parerea si formatori de opinie ... nu pot sa nu ma intreb unde era Dan Puric asta de le stie pe toate acum, spre exemplu, si ce gandea el atunci cand imi era greu .... Nu vad nici un motiv sa-i omagiez pe niste actori sau sportivi si pentru ca simt in vorbele multora dintre cei ce sunteti dati pe spate aici sau aiurea, o mare si obisnuita ipocrizie, pentru ca majoritatea dintre voi nu v-ati duce sa le strangeti mana daca v-ati intalni cu ei si nici n-ati face ceva concret pentru ei, dar la vorbe .... nu va intrece nimeni. Cam d-aia.
Altminteri n-am nimic de impartit cu personalitatile astea.
Slaviti-le cat doriti !
Poate sufar si de vreo tara de pe vremea comunista cu omagiile astea.... cine stie, poate suferiti voi ...

Sa fiti sanatosi !

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 10:36

Dragii mei.....nu fiti tristi...ne vom revedea in PARADIS....nimic nu se pierde.....SPERANTA moare ultima.....sa fiti iubiti....

dirlo1964

167 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 16:42

Idiot este fiul tatalui tau!Mai "protapitule" !!!

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 13:08

From: olga cridland [mailto:olga_cridland@yahoo.co.uk]
Sent: 19 decembrie 2008 07:51
To: Asociatia P.A.V.E.L.
Subject: Rugaciunea postului

Rugaciunea postului :

Tata din Ceruri,
te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, si pe cei care citesc aceasta rugaciune chiar in acest moment.
Arata-le Tu o noua imagine a dragostei si puterii Tale nemarginite.

Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti , chiar in acest moment. Acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta. Acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau. Unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti.

Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia, munca,da-le Intelepciune si Lumina in viata lor.

Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa, mergi inaintea lor si deschide-le calea.

Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor.
Iarta-le lor pacatele facute cu voie sau fara de voie, cu stiinta, din nestiinta sau pe cele pe care nu si le amintesc.

Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfinta,
In Numele Fiului Tau, Iisus Hristos.
Doamne Tata, Fiule si Duhule Sfint, iti multumesc ca tu vei face mai mult decit iti pot eu cere.

Amin

*Daca Domnul ti-a pus pe inima sa trimiti aceasta rugaciune la mai mult de patru persoane, esti cu adevarat o
persoana binecuvantata.

Olga Cridland
www.asociatiapavel.ro ; www.asociatiapavel.home.ro
ro.netlog.com/OlgaCridland
www.ceruldinnoi.ro/pages/argument.htm

dirlo1964

167 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 16:33

De la: pasadro, la data 2008-12-19 13:08:22From: olga cridland [mailto:olga_cridland@yahoo.co.uk]
Sent: 19 decembrie 2008 07:51
To: Asociatia P.A.V.E.L.
Subject: Rugaciunea postului

Rugaciunea postului :

Tata din Ceruri,
te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, si pe cei care citesc aceasta rugaciune chiar in acest moment.
Arata-le Tu o noua imagine a dragostei si puterii Tale nemarginite.

Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti , chiar in acest moment. Acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta. Acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau. Unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti.

Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia, munca,da-le Intelepciune si Lumina in viata lor.

Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa, mergi inaintea lor si deschide-le calea.

Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor.
Iarta-le lor pacatele facute cu voie sau fara de voie, cu stiinta, din nestiinta sau pe cele pe care nu si le amintesc.

Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfinta,
In Numele Fiului Tau, Iisus Hristos.
Doamne Tata, Fiule si Duhule Sfint, iti multumesc ca tu vei face mai mult decit iti pot eu cere.

Amin

*Daca Domnul ti-a pus pe inima sa trimiti aceasta rugaciune la mai mult de patru persoane, esti cu adevarat o
persoana binecuvantata.

Olga Cridland
www.asociatiapavel.ro ; www.asociatiapavel.home.ro
ro.netlog.com/OlgaCridland
www.ceruldinnoi.ro/pages/argument.htm
AMIN!

Fosta membra 9am.ro

21 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 20:16

Prin "simplul fapt" ca ii amintim acum si aici, inseamna ca nu i-am uitat. Ok ok, am inteles mesajul, desigur. De ce nu ii pomenesc televiziunile si nu doar noi, cei cativa pe care ne citesc alti cativa? De ce nu-i vedem la TV la fel de tare sau si mai tare ar fi corect, decat ii vedem pe manelisti (scuze pt exempul asta), sau pe maratonista star porno care vrea sa-i rezolve pe 60 de tipi intr-o singura sedinta, de exemplu. Ati vazut bine ca dc o televiziune invita o taratura, a 2-a zi, taratura apare la cealalta televiziune? De ce oare? Raspunsul intr-un singur cuvant: rating. Ratingul face piata si banii din care sunt hraniti multi, f multi. Imediat si usor se cade in capcana in care, de dragul ratingului, se renunta la emisiuni cu oameni adevarati ca cei pomeniti mai sus. Apropos, in acele emisiuni, ratingul este f scazut, deci si banii incasati de TV-ziuni sunt la fel de putini. Astfel In functie de cat de calice sunt unele TV in raport cu altele, dau mai mult sau mai putin pe cei adevarati, pe cei care formeaza imaginea pozitiva si "istoria prezenta" a tarii. Piata, stimati colegi, piata, cererea si oferta dicteaza mai presus de vointa unui grup minoritar format din ... noi. PS: da' si cand om creste si ne-om face mari... sa vezi atunci emisiuni culturale cu rating ridicat ... ?

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 09:33

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 09:43

Multumesc de link....

florescu_vasile2001_2

326 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 19:25

Nu toti uitam de cei valorosi...Depinde in ce sistem social ti-ai facut bruma de cultura....De timpul disponibil de stazi ,cand trebuie sa alergi dupa...Ajungi acasa si...A doua zi o iei de la inceput.Nu mai ai timp nici de copii sa vezi ce-au facut la scoala,nici de parinti-sa-i intrebi daca au terminat medicamentele...Sa sune trompeta "SILANCE"!!!!

silviu_popescu2004

1 mesaj
Oras: Caracal

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 19:52

Sigur ca este meseria lor.Sigur ca sunt mai mult sau mai putin platiti pt. ea. Sigur ca unii sunt comunisti, alti nazisti, capitalisti, ezoteristi, homosexuali. Aici era vorba despre geniu ! Iti place Mihaela Radulescu?Admir-o in continuare!

costelaeg

170 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 22:34

DE ce nu ne mai amintim?
Pentru ca ne lipseste educatia .
Imi aduc aminte daca nu cumva gresesc ca in scoala primara faceamm EDUCATIE CETATENESCA . oare era bine . Eu zic ca da . Invatamantul romanesc intre anii 1950 -1989 se facea cu adevarat . acum oha ce e aia carte daca te poti ambogati fara un dram de carte , numai trebuie sa fii smecher si e suficient.Pentru cei care au plecat dintre noi REGRETsi Rugaciune Pentru cei care se mai afla printre noi RESPECT si Admiratie . Iar pentru cei ce se formeaza ca oameni acum sa invete de la inaintasi .

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului De ce amintim de ei doar cand ii pierdem? "Acei ce cred ca vorbele de spirit sunt bune numai pentru distractie se insala, ele servesc si ca lectie." Gilles Menage
Mergi la: