Info
x
Ce viitor oferim copiilor nostrii, cand scoala nu le ofera nici-o sansa!
|
Fosta membra 9am.ro 149 mesaje Membru din: 3/12/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 15:20
CRIO PROBLEMA NU E ASTA.............COPILUL TREBUIE AJUTAT SI STIMULAT.........VOI PARINTI AR TREBUI SA VA BUCURATI CA SCOLILE DIN ROMANIA PANA LA CLASA 12 SUNT GRATUIETE SI DE STAT IAR FACULTATAILE LA FEL
CUM AR FI DACA FIUL TAU AR VREA SA FAC FACULTATEA IN AMERICA UNDE UN AN DE SCOAL 40.OOO$? SA NU UITAM CA DIN ROMANIA SAU RIDICAT MULTI SAVANTI SI OAMENI DE VALOARE..................NU MA REFER LA ORATANIIILE DIN ZIUA DE AZI CARE FAC O CARTE ,O TIPARESC SI APOI AFLI CA E PLAGIATURA
|
|
Fosta membra 9am.ro 50 mesaje Membru din: 15/07/2009 |
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 15:24
scoala le asigura o diploma, o meserie, dar nu si locurile de munca, insa din cite stiu eu la sfirsitul anului scolar la multe licee vin diferiti angajatori care recruteaza forta de munca dintre absolventii de licee...ce sa-i faci nu mai sunt timpurile comuniste cind li se asigura loc de munca, casa si masa....acum suntem in plina ascensiune capitalista, alta orinduire, insa sper ca ne vom adapta si ne vom descurca....sa nu asteptam sa ne mai dea cineva mura in gura, lupta cu viata asta sa facem, cel mai bun invinge,cei mai putini buni se multumesc cu putin.
|
|
9am103862 4 mesaje Membru din: 22/07/2009 |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 22:28
Nostri -asa se ortografiaza! Vezi bine ca scoala ne mai invata cate ceva ,pe unii!!! (vezi titlul!)
De ce suntem sceptici? Nu scoala e incapabila de a educa, ci sistemul intreg.Parintii de acasa ,unii, inoculeaza copiilor ca pot face ce vor: sa se strecoare cu pregatirea la ore, sa faca antrenamente epuizante de trei ore,de totatatea ori pe saptamana,sa-si prelungeasca vacantele cu zile bune, ca si asa se motiveaza absentele, se pleaca in vacante cu doua zile mai devreme ,fara ca adultii sa-si bata capul prea mult cu programul scolar,etc...Se incurajeaza fuga de responsabilitate, lenea, atitudinea: merge si asa chiar de acasa...Scoala e vinovata doar pentru ca nu este lasata sa functioneze ba de legi si regulamente instabile, ba de lipsa de perspectiva si neracordare la nevoile societatii, aflata si ea in degringolada desavarsita.Scoala are nevoie de sustinere, nu de subminare! Totul se va razbuna crunt pentru balbaielile de azi.Cu totii ar trebui sa fim constienti de asta si sa-i responsabilizam pe cei ce azi nu vor sa miste un pai.Fapte,oameni buni,nu vorbe!! Sagetatoare Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am134815 44 mesaje Membru din: 14/09/2009 |
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 20:19
Dragi parinti,scoala te invata,iti baga in cap niste comori,dar dupa cum domnul iti da, dar nu-ti baga si in traista,ramane ca fiecare sa valorifice aceste comori dupa mintea si priceperea sa,daca si-au format-o,pefectat-o.Vreti cumva ca dupa ce copii termina scoala,sa le vina maincare pe gratis,distractie pe gratis,etc..Inseamna ca nu ati inteles in calitate de parinte sensul invataturii si datii mai departe odraslei voastre mancare,distractie,mobile,..pe gratis.Nimeni nu se supara daca sunteti atat de darnici.Ce cultivati,ce semanati aia culegeti neghina!!!!!!!!
Scoala nu este nici biserica,nici stadion.nici teatru,nici parlament unde se face poltica sau ce va inchipuiti mintii voastre ca ar trebui sa insemne.Nu e nici Cismigiu unde se duc toti ratanii si isi dau cu parerea despre meciurile de fotbal.Daca aveti copii si vreti sa iese oameni din ei si nu altceva,comunicati cu scoala,.ce va e greu sa treceti pe la scoala,fara insinuari, ca nu va cere nimeni nimic,suntem prea saraci cu totii ca sa ne mai si escrociem unii pe altii.Lipsa de comunicare intre parinti,profesori si copii este cauza tutoror relelor! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 834 mesaje Membru din: 13/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 09:09
De la: crinado, la data 2009-12-13 15:24:32scoala le asigura o diploma, o meserie, dar nu si locurile de munca, insa din cite stiu eu la sfirsitul anului scolar la multe licee vin diferiti angajatori care recruteaza forta de munca dintre absolventii de licee...ce sa-i faci nu mai sunt timpurile comuniste cind li se asigura loc de munca, casa si masa....acum suntem in plina ascensiune capitalista, alta orinduire, insa sper ca ne vom adapta si ne vom descurca....sa nu asteptam sa ne mai dea cineva mura in gura, lupta cu viata asta sa facem, cel mai bun invinge,cei mai putini buni se multumesc cu putin.Si ala mare mananca pe ala mic ,ala slab devine sluga la ala tare,si nu vei pute exista daca nu vei apartine unui clan Raporteaza abuz de limbaj |