juliette_nazomer
8 mesaje
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 02:49
Am dat intamplator de mesajul tau si daca imi poti spune ce solutii sunt pentru indeirea parului. Iti multumesc anticipat. Juliette_nazomer@yahoo.com
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 21:17
Nu stiu cui te-ai adresat, Juliette. Sfatul meu ptr. regenerarea parului e solutia Tonic Capilar, se gaseste la farmaciile naturiste, nu e scump, se da direct pe pielea capului. Se mai poate face o masca din ou si cateva picaturi din solutia asta, dupa cum scrie pe cutie, dar la mine cadea mai tare din cauza oului care e lipicios si scapam greu de el. Asa ca am dat cu solutie pur si simplu si s-a regenerat parul in aproape doua luni. Am dat de mai multe ori, cam o data pe saptamana, mai multe luni, cu pauze. Se cunosc imbunatatiri dupa doua saptamani. Numai bine!
|
Ebony
14969 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 21:46
Nu e chiar un cosmar,uneori si barbatii cu chelie,sau rasi pe cap pot fi atragatori,mai ales daca chelia luceste ca becul(vb ,serios)
|
gigilipianu
443 mesaje
Oras: Tg Jiu
|
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 19:57
Stralucirea mintii este infinit mai valoroasa decat stralucirea cheliei. Gigi.
|
|
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 20:05
De la: gigilipianu, la data 2009-06-10 19:57:29Stralucirea mintii este infinit mai valoroasa decat stralucirea cheliei. Gigi.
Aici trebuie sa-ti dau dreptate Domnule Gigi,apropo te-am salutat odata pe un topic,dar nu mi -ai raspuns....in fine .....Multa sanatate sa aveti....
|
nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 02:55
De la: gigilipianu, la data 2009-06-10 19:57:29Stralucirea mintii este infinit mai valoroasa decat stralucirea cheliei. Gigi.
Acum imi dau seama de ce avem par. Ca sa nu facem accidente la mers pe strada. Ne-am orbii unii pe altii.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Ebony
14969 mesaje
|
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 09:25
|
|
|
catel
32 mesaje
|
Postat pe: 7 August 2009, ora 00:19
ATENTIE la NEATENTIE !!!
Nu luati tot felul de medicamente pt. ca va afecteaza automat altceva. De ce nu incercati ceva retete naturale sau sa consumati chiar si preventiv polen de albine. Ati citit vreodata cate propietati are polenul ? Binenteles polenul proaspat cules si congelat. incercati sa aflati. aici aveti o parte mica : "Proprietãþile principale ale polenului sunt legate de bogaþia mare în elemente nutritive (aminoacizi, vitamine, enzime etc.). Datoritã complexitãþii elementelor lui componente polenul a fost utilizat drept "medicament" sau "stimulent al creºterii" de mult timp. " Daca vreti mai multe inf. va stau la dispoz. cu cea mai mare placere pe mess. dog.catel.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 7 August 2009, ora 00:54
De la: catel, la data 2009-08-07 00:19:02ATENTIE la NEATENTIE !!!
Nu luati tot felul de medicamente pt. ca va afecteaza automat altceva. De ce nu incercati ceva retete naturale sau sa consumati chiar si preventiv polen de albine. Ati citit vreodata cate propietati are polenul ? Binenteles polenul proaspat cules si congelat. incercati sa aflati. aici aveti o parte mica : "Proprietãþile principale ale polenului sunt legate de bogaþia mare în elemente nutritive (aminoacizi, vitamine, enzime etc.). Datoritã complexitãþii elementelor lui componente polenul a fost utilizat drept "medicament" sau "stimulent al creºterii" de mult timp. " Daca vreti mai multe inf. va stau la dispoz. cu cea mai mare placere pe mess. dog.catel. HAU,HAU,HAU !!!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
9am108108
3 mesaje
|
Postat pe: 7 August 2009, ora 08:52
Buna ziua. Este in China un aparat de masaj si stimulare a cresterii parului cu infrarosu si laser. Il poti incerca. Costa 490 lei. Daca vrei ti-l comand eu. Scrie-mi pe casatanejoim@yahoo.com
|
Fosta membra 9am.ro
1639 mesaje
Oras: Mangalia
|
Postat pe: 7 August 2009, ora 11:10
O fetita o intreaba pe mama sa:
- Mama, de ce tata e asa de chel?
- Deoarece are multa minte.
- Dar de ce tu ai asa de mult par pe cap?
- Mananca si taci!
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 8 August 2009, ora 06:43
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
Oras: Craiova
|
Postat pe: 8 August 2009, ora 07:08
De la: shlomo_imre, la data 2009-01-29 01:48:08Mami, mami, de ce tata este chel ?
- Pentru ca este foarte inteligent si trebuie sa se gandeasca la multe lucruri.
- Si atunci tu de ce ai atata par ?
- Mananca supa aia odata si taci ! Sa citez si eu un clasic in viata..
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 8 August 2009, ora 07:21
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-08-08 07:08:54De la: shlomo_imre, la data 2009-01-29 01:48:08Mami, mami, de ce tata este chel ?
- Pentru ca este foarte inteligent si trebuie sa se gandeasca la multe lucruri.
- Si atunci tu de ce ai atata par ?
- Mananca supa aia odata si taci ! Sa citez si eu un clasic in viata.. Concluzia...mincarea e dusmanul parului....
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
|
Postat pe: 8 August 2009, ora 08:23
Barbatul fara chelie,e ca mertzanul fara stema!
|
Fosta membra 9am.ro
1639 mesaje
Oras: Mangalia
|
Postat pe: 8 August 2009, ora 09:44
|
gab_top
2 mesaje
|
Postat pe: 8 August 2009, ora 11:47
adresa mea de e"mail gab_top@yahoo.com te rog frumos trimite-mi si mie adresa medicului de pe strada toamnei cu lotiunea si samponul ms mult
|
gab_top
2 mesaje
|
Postat pe: 8 August 2009, ora 11:52
salut adresa mea este:gab_top@yahoo.com te rog frumos trimite-mi si mie adresa medicului cu lotiune si samponul ms mult
|
maluseba77
3 mesaje
|
Postat pe: 8 August 2009, ora 18:31
buna .
da-mi te rog si mie niste detalii ...
adresa mea de mail e maluseba77@yahoo.com
|
Ana_carmen_baciu
989 mesaje
|
Postat pe: 8 August 2009, ora 21:46
oh, barbatii! Dragii de voi  voi faceti ce faceti, dar noi femeile?
|
catel
32 mesaje
|
Postat pe: 8 August 2009, ora 23:17
is curios de rezultate, dar pana atunci consumati polen de albine ca e bun la toate. mai ales la potenta. fara glume
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 00:14
De la: catel, la data 2009-08-08 23:17:35is curios de rezultate, dar pana atunci consumati polen de albine ca e bun la toate. mai ales la potenta. fara glume HAU,HAU,HAU !!!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 04:00
De la: catel, la data 2009-08-08 23:17:35is curios de rezultate, dar pana atunci consumati polen de albine ca e bun la toate. mai ales la potenta. fara glume hohoho. polenul de albine. Eu daca maninc prea mult...ma maninca peste tot. Am glumit, inca nu am facut nici o cura din asta.
|
catel
32 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 17:11
De la: nastasemihail, la data 2009-08-09 04:00:56De la: catel, la data 2009-08-08 23:17:35is curios de rezultate, dar pana atunci consumati polen de albine ca e bun la toate. mai ales la potenta. fara glume hohoho. polenul de albine. Eu daca maninc prea mult...ma maninca peste tot. Am glumit, inca nu am facut nici o cura din asta.
si ce te opreste sa consumi polen ? ai avea mai multa energie, ai elimina oboseala, .... s.a.
"Un rol important pentru functionarea normala a sistemului nervos revine unei alte substante continute in polen - anevrina. In plus, polenul este un stimulent al poftei de mancare, inlesneste digestia, imbunatateste tonusul, alunga oboseala, previne rahitismul, caderea parului si chiar face sa creasca mai bine parul, hranindu-i radacinile. "
|
Shlomo_Mire_Ivan
1640 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 17:23
|
9am108108
3 mesaje
|
Postat pe: 10 August 2009, ora 15:42
Buna ziua. Am citit pe (am ca ai probleme cu parul. Sa stii ca este un aparat cu infrarosu si laser care previne, opreste caderea parului, regenereaza. Costa 450 lei. Si eu vreau sa mi- l comand din China. Daca vrei sa-l cumperi din Romania te cost aproape 700 lei. Daca doresti iti comand si tie si ti-l expediez prin ramburs. Cu cat suntem mai multi cu atat scad costurile cu transportul din China. email castanejoim@yahoo.com
|
9am108108
3 mesaje
|
Postat pe: 10 August 2009, ora 15:44
Buna ziua. Am citit pe (am ca ai probleme cu parul. Sa stii ca este un aparat cu infrarosu si laser care previne, opreste caderea parului, regenereaza. Costa 450 lei. Si eu vreau sa mi- l comand din China. Daca vrei sa-l cumperi din Romania te cost aproape 700 lei. Daca doresti iti comand si tie si ti-l expediez prin ramburs.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 10 August 2009, ora 15:50
De la: catel, la data 2009-08-09 17:11:08De la: nastasemihail, la data 2009-08-09 04:00:56De la: catel, la data 2009-08-08 23:17:35is curios de rezultate, dar pana atunci consumati polen de albine ca e bun la toate. mai ales la potenta. fara glume hohoho. polenul de albine. Eu daca maninc prea mult...ma maninca peste tot. Am glumit, inca nu am facut nici o cura din asta.
si ce te opreste sa consumi polen ? ai avea mai multa energie, ai elimina oboseala, .... s.a.
"Un rol important pentru functionarea normala a sistemului nervos revine unei alte substante continute in polen - anevrina. In plus, polenul este un stimulent al poftei de mancare, inlesneste digestia, imbunatateste tonusul, alunga oboseala, previne rahitismul, caderea parului si chiar face sa creasca mai bine parul, hranindu-i radacinile. "
La miere am avut alergie. nu stiu daca mai am, ca nu prea am mai mincat.
Apropo de avatarul tau. Am vazut azi la tv un ciine subnutrit, cum latra numai la ciinele tau. Fara gluma. Semana probabil cu ceva ce nu-i placea. Era tare hazliu.
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 10 August 2009, ora 15:55
De la: nastasemihail, la data 2009-08-10 15:50:36De la: catel, la data 2009-08-09 17:11:08De la: nastasemihail, la data 2009-08-09 04:00:56De la: catel, la data 2009-08-08 23:17:35is curios de rezultate, dar pana atunci consumati polen de albine ca e bun la toate. mai ales la potenta. fara glume hohoho. polenul de albine. Eu daca maninc prea mult...ma maninca peste tot. Am glumit, inca nu am facut nici o cura din asta.
La miere am avut alergie. nu stiu daca mai am, ca nu prea am mai mincat.
Apropo de avatarul tau. Am vazut azi la tv un ciine subnutrit, cum latra numai la ciinele tau. Fara gluma. Semana probabil cu ceva ce nu-i placea. Era tare hazliu. HAU,HAU,HAU
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 10 August 2009, ora 15:59
De la: catel, la data 2009-08-09 17:11:08De la: nastasemihail, la data 2009-08-09 04:00:56De la: catel, la data 2009-08-08 23:17:35is curios de rezultate, dar pana atunci consumati polen de albine ca e bun la toate. mai ales la potenta. fara glume hohoho. polenul de albine. Eu daca maninc prea mult...ma maninca peste tot. Am glumit, inca nu am facut nici o cura din asta.
Era un ciine dintr-un calendar perfect asemanator cu al tau.
|
|
|