Info
x
Caderea parului-cosmarul barbatilor tineri
|
cruelty_2k4 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 11:42
Pentru caderea parului stiu ca tratamentele de la Foltene sunt foarte bune, au si tratament si un sampon
|
|
danalache 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 17:25
caderea parului poate fi ereditara la barbati,
testosteronul ce e principalul vinovat, daca il inhibi dai impotenta - nu exsita tratament la un aspect fenotipic normal conform geneticii - de aceea se poarta moda rasului in cap in lumea occidentala Implanturile nu mai sint actuale pentru ca nu tin decit 5 ani. Restul e abureala, intoxicarea de pielii si comert |
|
credle_of_vlad 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 22:39
deci: faptul ca chelesc de la 15 ani (acum am aproape 19) are si o parte plina paharului?!?
|
|
Fosta membra 9am.ro 19 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 14:26
Ciao belli, a tutti cuanti!
Baieti... si chiar fete!, exista un singur adevar: parul cazut nu mai creste nici sa-i canti de inima albastra! Dupa Revalid, Foltene, Hair Grow, ulei de masline cu usturoi si miere si nici nu mai stiu ce mai puneam acolo - am "descoperit" ca nici vorba de plete-n vant! Ba chiar pista aceea mica de aerodrom s-a transformat in ditamai patinuarul! Si ce? Sant la fel de sanatos, am acelas succes nebun ( daca nu ma credeti, nu mai vb cu voi!) Sa fim seriosi, evident ca un scalp sanatos si un par frumos sant lucruri care plac si ni le dorim dar imaginati-va ca v-ar cadea degetele de la maini si/sau picioare in loc de fire de par ?!? tanto per dire, mi capisci...! Ce e de preferat? Inca mai am de 2 dusuri! Dupa aceea ma spal direct cu batista uda... C'mon! A! By the way! Stiti de ce nu se spala blondele cu sampon, nu? Pt ca pe flacon scrie " Pt par uscat". Pup blondele de pe forum! Central! Ma duc sa-mi pieptan ultimul carliontz!...... A! Nu mai e nevoie! Un realist. |
|
mirceageorgescu 3 mesaje Membru din: 14/11/2008 Oras: Timisoara |
Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 13:46
te rog trimitemi pe mail daca sti ceva metode de regenerare a parului.
|
|
lilianadochita 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 14:17
www.provillus-women.ro sunt pentru femei si au si pentru barbati
|
|
ernstcsilla 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 14:36
sa stii ca nu e chiar asa.eu stiu o tipa care ramasese cheala -cheala in urma unui "tratament" medical ,si care a reusit sa isi regenereze pielea capului si i-a crescut parul din nou.intrr-adevar nu e asa de cret si des ca si cel dianinte ,dar totusi e un par mai slabut cum au si altii.asa ca nu dispera si daca vrei iti dau solutia daca vrei sa incerci si tu.te pup!
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2008, ora 11:57
CE LOTIUNE, PLS LASAMI SCRIS PE ADRESA DE MAIL georgescu_mircea2003
|
|
|
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2008, ora 12:06
te rog spunemi si mie despre lotiune de par, as vrea sa stiu daca e si pentru regenerare
|
|
valisavram 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 18:51
Scapi de chelie numai cu Transplant de par
Vizitati site-ul clinicii specializate in transplant de par www.hdc.com.cy . Daca doriti sa vedeti mai multe rezulate sau sa va informati cu tot ce tine de transplantul de par scrieti-mi pe adresa hdc_cy@hotmail.com PS: clinica plateste biletul de avion, cazare si transferul de la aeroport
|
|
Fosta membra 9am.ro 9 mesaje Membru din: 25/07/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 18:01
De la: valisavram, la data 2008-08-12 13:59:16Scapi de chelie numai cu Transplant de par Si dupa transplant ce faci,ptca parul continua sa cada, apar deci alte goluri,daca nu se aplica macar din acest moment(al transplantului) masurile de prevenire recomandate pe www.prodanciu.ro Apropo! pe Silvio Berlusconi tot voi la-ti "rezolvat"?Daca da,de unde i-ati "luat" atata par pentru transplant?Daca nu,poate stiti,fiind in bransa. |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 15:12
Nu l-am rezolvat noi . Berlusconi este dovada cea mai mare ca se poate face transplant de par cu succes.
Nu ramane nici un gol dupa transplant.Acoperi partea din fata intr-o interventie si golul de care zici tu intr-o interventie urmatoare. In cazul in care domnii nu stiu , s-a ajuns sa se recolteze intr-o singura interventie (daca zona donatoare permite) si 4000 de unitati foliculare.Mai mult de atat, prin metoda STRIP clinica noastra a ajuns la performanta de a nu lasa cicartice. Va doresc o zi superba |
|
marchis_emilia 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 15:03
Daca ai vreun remediu pentru caderea parului, scrie-mi si mie te rog. Cu multumiri, emilia marchis, marchis.emilia@yahoo.com
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 15:20
A! By the way! Stiti de ce nu se spala blondele cu sampon, nu?
Pt ca pe flacon scrie " Pt par uscat". Pup blondele de pe forum! Central! Ma duc sa-mi pieptan ultimul carliontz!...... A! Nu mai e nevoie! Un realist.[/quote] Sunt blonda, dar nu m-a supara bancurile cu si despre blonde. Nici barbatii cu chelie nu-mi displac. Ii consider chiar sexi, au un farmec aparte. Important este sa aiba simtul umorului.
|
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 01:41
De la: marchis_emilia, la data 2008-12-02 15:03:46 Daca ai vreun remediu pentru caderea parului, scrie-mi si mie te rog. Cu multumiri, emilia marchis, marchis.emilia@yahoo.comRemediu pentru caderea parului am eu!Impotriva caderii,nu! |
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 01:48
Mami, mami, de ce tata este chel ?
- Pentru ca este foarte inteligent si trebuie sa se gandeasca la multe lucruri. - Si atunci tu de ce ai atata par ? - Mananca supa aia odata si taci ! |
|
Fosta membra 9am.ro 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 19:05
De la: tvikea, la data 2008-08-01 20:46:57am pierdut din par pe la 25 de ani si nu sa intimplat nici o nenorocire.Cei care patiti lucrul acesta rugativa la Dumnezeu sa va dea sanatate si restul tare. Asadar rezumand; 1.am barbat destept!! 2.am barbat ups..curvar Una peste alta,cred ca este o falsa problema a barbatilor. |
|
gh_dumitrescu 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Medgidia |
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 08:24
Cred ca problema apare la cei mai tineri si din cauza folosirii unor sampoane sau geluri de par (ieftine sau nu),dar cu o compozitie cuprinzand multe substante chimice sintetice.
Deci,folosirea unor produse de ingrijire corporala din gama celor naturiste e mai mult decat benefica. Si asta daca excludem din discutie: ereditatea,excesul de medicamente sau tratamente medicale prost adminiistrate,curele de slabire prin infometare,etc.Pt. detalii accesati gh_dumitrescu@y....
Tinerete este o stare de spirit, nu o varsta!
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 12:47
buna ziua tuturor...eu am avut o asemenea problema cu caderea parului pe la 22 de ani.Acum am 23 si am facut un tratament impotriva caderii parului cu galbenus de ou si ceai de urzica dar e mai complicat tratamentul oricum:)imi cazuse cam 50%din podoapa capilara si mi-am recapatat podoapa capilara pana la 90% cam intr-un an.Barbatii trebuie sa stie un lucru:1 la mana : daca dupa 20 de ani ne cade doar parul ne cade doar PARUL ,nu si radacina...nu confundati...una este parul cand iti cade la 20 de ani si alta e sa-ti cada radacina...oamenii merg intr-o grava E-ROA-RE.Radacina o poti avea si la 80 de ani daca stii sa-ti intretii radacina paruluil si asa mai departe(dovada:marele dirijor sergiu celibidache care la 84 de ani nu avea nici un fir de par cazut).2 la mana:lasati gelul fratilor,fiti mai calmi nu mai fiti stresati...FITI relaxati...ca totul are urmari...io am facut tratament cu galbenus de ou plus altele si pot spune ca a avut rezultate garantate;cn vrea sa-l ajut in problema asta chiar as fi bucuros sa o fac;stiu cum e sa suferi:(e nasol,e cumplit,dar la mine a dat rezultate,asa ca,de ce sa nu ajut si pe altul);cn vrea sa vorbim ma poate gasi la mailul adrian_burhala_2005_2007@yahoo.com sau id:adrian_burhala_2005_2007
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 12:49
imi cer scuze tuturor,am scris podoapa in loc de podoaba;se pare ca m-am grabit:))
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 19:39
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 21:25
E mai rau de cei cu par in cap. O spun din proprie experienta.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 22:29
Nici mie nu-mi plac barbatii cu par sub bratz
Mai nou, am observat ca barbatii cu chelie isi lasa cioc acum
|
|
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 22:37
De la: CAMELYA_, la data 2009-04-22 22:29:01Nici mie nu-mi plac barbatii cu par sub bratz
|
|
Fosta membra 9am.ro 391 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 22:37
De la: tvikea, la data 2008-08-01 20:46:57am pierdut din par pe la 25 de ani si nu sa intimplat nici o nenorocire.Cei care patiti lucrul acesta rugativa la Dumnezeu sa va dea sanatate si restul tare. Cred ca ai mare dreptate! Hm, din totdeauna mi-am dorit sa cunosc un barbat destept si chel dar nu a fost sa fie ... (ghinionul meu!)Idealul ramane ideal, poate vre-o data il voi atinge
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 14:17
Scapi de chelie numai cu Transplant de par
Vizitati site-ul clinicii specializate in transplant de par www.hdc.com.cy . Daca doriti sa vedeti mai multe rezulate sau sa va informati cu tot ce tine de transplantul de par scrieti-mi pe adresa hdc_cy@hotmail.com PS: clinica plateste biletul de avion, cazare si transferul de la aeroport
|
|
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 09:26
Dar de par cum se scapa?
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 09:36
Ai auzit de un om care se numeste frizer?
|
|
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 13:19
Buna ziua tuturor! Exista o solutie impotriva caderii parului, se numeste TONIC CAPILAR , e produsa de DACIA+PLANT, se gaseste la orice plafar, costa in jur de 7 lei. Se da pe pielea capului, se lasa cel putin o ora, dupa care se spala parul. Se repeta la interval de 5-7 zile. La mine a functionat anul trecut cand a inceput sa+mi cada parul dupa trei operatii, deci trei anestezii generale in decurs de trei luni. Mai exista tot la plafar un fel de crema pe baza de petrol, nu mai stiu cum se numeste, mi+am dat pe par de doua ori, dar sincer nu am simtit o imbunatatire a situatiei, si miroase foarte tare a petrol. Se mai poate folosi ceaiul de brusture pentru spalatul parului, sau ceaiul de urzica, sau un sampon impotriva caderii parului, cu ginkobiloba, tot de la centrele naturiste. Dintre toate acestea pe care le+am incercat cea mai buna a fost solutia TONIC CAPILAR. Atentie, exista si Tonic Venos, dar e pentru vene.Multa sanatate!
|
|
popamonica36 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 13:26
mi-a recomandat cineva SAMPON ALPECIN C1..vreau sa-l incerc..L-ati folosit, este eficient?
multumesc... |
|
|
|

sau sa va informati cu tot ce tine de transplantul de par scrieti-mi pe adresa hdc_cy@hotmail.com