back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Caderea parului-cosmarul barbatilor tineri

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

ccde

2 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 17 August 2008, ora 19:57

Si daca asta e o problema falsa? Ce ziceti de alte dileme mai serioase?Uite ce am gasit:claudiu-lucaci.blogspot.com/

loredan_marius

1 mesaj
Oras: Baia Mare

Postat pe: 19 August 2008, ora 09:44

asta e adresa mea de mail: loredan.marius@yahoo.com , spunemi si mie numele produselor

aneta_galus

5 mesaje
Oras: Tulcea

Postat pe: 20 August 2008, ora 00:07

daca va intereseaza produsele doctorului Ciuhrii se numesc pur si simplu lotiune impotriva caderii paruluide si sampon
Nu au denumire deoarece ele se gasec la clinica lui din Bucuresti si la numai cateva farmacii din tara

ionelamaria_copilau

1 mesaj
Postat pe: 20 August 2008, ora 17:13

De la: dana_2na, la data 2008-08-05 08:19:20 buna
ma intereseaza tot ce are legatura cu aceasta problema, deoarece am si eu pe cap asa ceva;daca ai o rezolvare as vrea sa incerc. multumesc anticipat

Buna
Eu am o rezolvare pentru acesta problema atat de frecventa in randul barbatilor, dar si al femeilor. Am deja cazuri rezolvate. Sunt produse 100% naturale.Pentru mai multe informatii va rog sa-mi trimiteti un mail la adresa ionelamaria_copilau@yahoo.com.

credle_of_vlad

3 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 20 August 2008, ora 18:29

salut! am 18 ani (aproape 19), am plete de cand sunt mic (rocker din parinti) si parul am inecput de vreo 4 ani sa-mi cada! in ultimul timp situatia s-a agravat, acum un an avand pe jumatate de cap cat am acum pe tot capul ;((. si de parca n-ar fi fost destul acum 2 saptamani m-am vizat cu chelie ca basescu! cu ce-am gresiiiiiit!?! ;((

ela_dragan

1 mesaj
Postat pe: 20 August 2008, ora 23:21

Incearca produsele dr. Ciuhri, pe baza de insecte...am auzit ca ar fi bune aceste produse si nu sunt nici scumpe . In primul rand banuiesc ca nu ai o alimentatie sanatoasa, legume si fructe multe...Am observat aceste probleme la cativa prieteni si stiu sigur ca nu au timp sa prepare mancare sanatoasa acasa, datorita stresului si orelor multe de lucru la birou mananca ce apuca: chipsuri, hamburgari si alte chimicale...RENUNTATI LA E-URI, COLA(OTRAVA PURA PT ORGANISM, DEJA INTERZISE IN MULTE TARI, din pacate nu si la noi).Iesiti in aer liber, mergeti mult pe jos, cu bicicleta, role ...cu ce vreti, numai faceti miscare(celulelor cancerigene -pe care fiecare dintre noi le avem in corp -nu le place oxigenul, asa ca nu le dati ocazia sa se inmulteasca si sa va treziti cu cancer in jurul varstei de 30-40 de ani, poate chiar si mai devreme).
Am citit mult despre aceste lucruri si nu e de gluma.Mai ales ca in zilele noastre nimic nu mai este natural din ceea ce mancam si de aceea se inmultesc aceste probleme in rndul tinerilor si nu numai, poluare la greu etc.

Aveti grija de organismul vostru din tinerete, daca doriti sa preveniti o boala necrutatoare:cancerul. Numai bine si multa sanatate!

gabi37dia

14 mesaje
Postat pe: 21 August 2008, ora 17:44

Toate solutiile expuse aici sunt putin stiintifice. Caderea parului, atat la barbati, cat si la femei, are cauze hormonale, desi implicarea acelui hormon, dihidrotestosteron, asa cum se vehicula, e mai complexa decat pare la prima vedere. Reducerea nivelului acestui hormon, ca si a testosteronului total NU a influentat chelia. Deci lucrurile sunt mai complexe.
Chelia are legatura cu alimentatia, e adevarat; daca e abundenta, hipercalorica, sansele de a face chelie cresc, DAR, atentie, numai la unii oameni, cu o anumita predispozitie genetica. Unii pot sa se umfle, sa manance zahar cu lingurita, colesterol la greu, si sa aiba parul ca sarma (cunosc astfel de barbati ajunsi la varste respectabile). Cheliosi erau si inainte, e drept, numarul lor e influentat de statusul economic, accesul la hrana abundenta. Bazez toate aceste afirmatii pe date stiintifice. In Japonia, inainte de razboi, din cauza saraciei, chelia era rara. A crescut ulterior.
Produsele cosmetice, sepcile, nu influenteaza caderea parului decat intr-un mod foarte modest, oricum, ele nu conduc la acel model tipic "androgen" al cheliei, cum are Base. Parul cade de peste tot.
Chelia depinde de gene si de mediu. Cu genele e mai greu, dar putem influenta mediul, prin medicamente. Ar exista solutii noi, total diferite de cele deja existente, cu un randament mult mai bun, dar mai e de lucru la ele. Vad ca mai vin si altii cu solutii, cu idei, cu sfaturi. Am o mare curiozitate cati oameni s-ar oferi voluntari pentru testarea unui tratament bazat pe alte principii decat cele deja existente, ieftin, cu un puternic suport teoretic. Dar in stiinta nu poti fi niciodata sigur ca ceva merge pana nu experimentezi.
Mai multe despre mecanismul cheliei la om gasiti in cartea Civilizatia foametei, www.civilizatiafoametei.com

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 August 2008, ora 10:47

Constat aici ca sunt multi cheliosi frustrati avand ca scuza "desteptaciunea"... Barbatii intotdeuna gasesc o justificare la defectele lor...

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 25 August 2008, ora 16:52

La barbati , caderea parului este , de regula , ereditara si e legata de nivelul marit de androgen (hormon sexual masculin).
Caderea parului poate fi accentuata de anumiti factori(seboree si matreata),are un caracter local si progresiv.

Matreata
Matreata uscata apare atunci cand pe pielea capului se instaleaza o ciuperca microscopica. Aceasta este eficient combatuta de sampoanele contra matretii. Cea grasa (seboreica) indica probleme ale intestinului gros si afectiuni ale cailor biliare ,iar in combinatie cu un par gras si devitalizat , indica o dereglare a schimburilor de substante , in special de carbohidrati . Asa incat , ar trebui sa consultati medicul.

Incaruntirea prematura
Consultati-va inima si pancreasul, de asemenea n-ar fi rau sa treceti pe la endocrinolog , pentru a stabili daca nu aveti disfunctii ale tiroidei sau dereglari hormonale. Ar trebui sa excludeti de asemenea factorii care favorizeaza incaruntirea prematura: consumul excesiv de sare , mancarurile foarte acre , reactiile la stres , surmenajul.

Schimbarea culorii
Parul poate deveni mai inchis la culoare in cazul unei anemii. Faceti neaparat o analiza a sangelui.

ancadumitrasconiu

1 mesaj
Postat pe: 25 August 2008, ora 22:26

ionelamaria am incercat sa iti trimit amil dar cred ca adresa nu este corecta daca citesti acest masaj te rog sa imi raspunzi pe adresa ancadumitrasconiu@yahoo.com as dori amanunte despre tratamentul impotriva caderii parului.multumesc

lilianadochita

3 mesaje

Postat pe: 26 August 2008, ora 13:25

valisavram

10 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 August 2008, ora 14:12

Doamnelor si domnilor, NU TOT CE ZBOARA SE MANANCA.

Tratamentul impotriva caderii parului la femeii este hormonal si nu exista asa miraculosul sampon, si gata ai scapat de problema.Sunt sampoane sau picaturi care se aplica pe par si se ia impreuna cu un tratament hormonal.niciodata doar sampon si gata.sau un transplant de par si ai scapat definitiv de prb.

Penru barbati, exista medicamentul Propecia, dar cum am mai zis se ia atata tp cat vrei sa ai par(poate toata viata) si este scump.Asa ca daca iei Propecia cativa ani si tragi o linie la cheltuieli ,mai bine faceai un transplant de par si te tine toata viata(firul de par este prelevat din zona donatoare care genetic parul nu cade nicodata).

Daca e cineva interesat de aceasta interventie sa viziteze site-ul www.hdc.com.cy sau sa-mi scrie pe adresa hdc_cy@hotmail.com

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 28 August 2008, ora 10:27

Parerea mea este ca aceasta mare problema tine cel mai mult de ereditate,si sotul meu cheleste incet si sigur,fiul meu care are 22 ani ii seamana la forma capului atat de mult,incat deja am impresia ca se tot adanceste golul din frunte,cel mic,care are 20 ani,spre norocul lui seamana cu mine,cu par mult mai bogat,chiar daca va cheli si el,se va intampla mult mai tarziu.Ereditatea are cel mai important rol,puteti sa faceti toate tratamentele din lume,gena isi spune cuvantul mai devreme sau mai tarziu.Pana la urma,nu asta e cel mai important lucru,sanatosi sa fiti,degeaba aveti par,dak in rest....

valisavram

10 mesaje

Postat pe: 16 Septembrie 2008, ora 18:25

Scapi de chelie numai cu Transplant de par

Vizitati site-ul clinicii specializate in transplant de par www.hdc.com.cy .

Daca doriti sa vedeti mai multe rezulate sau sa va informati cu tot ce tine de transplantul de par scrieti-mi pe adresa hdc_cy@hotmail.com

PS: clinica plateste biletul de avion, cazare si transferul de la aeroport

biawmust

1 mesaj
Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 20:31

e buna si pt femei??? oare mi-ar folosi si mie??

valisavram

10 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 10:30

Transplantul de par este valabil atat pentru femei cat si pentru barbati.Puteti intra pe forumul Roportal sectiunea Frumusete-Parul-Transplant de par si acolo am postat poze cu pacienti (atat femeii cat si barbati) inainte si dupa operatie precum si rezulatul dupa cateva luni.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 23:13

De ce atatea ;complexe;;!!!! Omul este frumos, pprin ;caracterul lui, nu prin ; bogatia capilara;!! Fiul meu este chel de la 25ani! Nu-si face nici un complex!! Nevasta lui ;zice ca; nu l-ar place deloc daca ar avea par! Si-a avut un par ;;fff, frumos;! Dupa terminarea armatei, dat, bonetei, el zice ca a;chelit! Dr nu este asa! Seamana cu bunicul dupa tata, care era chel!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 23:15

De la: marygeo2006, la data 2008-09-18 23:13:18 De ce atatea ;complexe;;!!!! Omul este frumos, prin ;caracterul lui, nu prin ; bogatia capilara;!! Fiul meu este chel de la 25ani! Nu-si face nici un complex!! Nevasta lui ;zice ca; nu l-ar place deloc daca;; ar avea par! Si-a avut un par ;;fff, frumos;! Dupa terminarea armatei, dat, bonetei, el zice ca a;chelit! Dar ,nu este asa! Seamana cu bunicul dupa tata, care era chel!
Dar la batranete a chelit, bunicul lui!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 14:25

VIO_L88@YAHOO.COM

credle_of_vlad

3 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 16:29

eu am 18 ani :| si chelesc!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 24 Septembrie 2008, ora 15:02

Sa va fie de bine tuturor,eu am 45 de ani,am chelie de la 30 de ani dar nu mi-a daunat nici in cariera nici in dragoste care slava Domnului sint infloritoare amindoua.Nu este o problema reala.Avem noi alte probleme si chiar nu merita sa dam vina pe chelie

lilianadochita

3 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 14:04

au mai aparut ceva pilule pe piata , provillus-women ........ vedeti si voi

tomucu

1 mesaj
Oras: Bacau

Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 15:58

Adresa mea este zvoban@gmail.com trimite-mi si mie numele medicamentelelor te rog! Multumesc anticipat

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 3 Octombrie 2008, ora 14:20

cristina-mari.tomoiaga@daciagroup.com, trimite-mi si mie numele medicamentelelor
va multumesc

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Octombrie 2008, ora 16:23

As avea si eu nevoie de numele medicamentului. multumesc, maria

eusintcata

1 mesaj
Postat pe: 4 Octombrie 2008, ora 17:23

Adresa mea este : ramsesofegypt142yahoo.com.astept sugesti.Multumesc.

ernstcsilla

6 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 09:19

Nu stiu de ce majoritatea cautati ca prima solutie un medicament.Poate nu stiti caTOATE medicamentele au efecte secundare???In primul rind ar trebui sa vedeti asa cum scriau mai sus multi ce mincati,cu ce va dati pe par,pe piele,pentru ca toate chimicalele dau peste cap organismul.De aceea eu recomand sa restabiliti echilibrul natural al organismului cu produse naturale de o reala calitate(pt.sugetii scrieti-mi la ernscsilla@yahoo.com),alaturi de a scoate din folosinta produse de ingrijire corporala sintetice si de proasta calitate. Subliniez ca NU E VORBA AICI DE NICI UN MEDICAMENT!!!!!!.Minunea e in noi ,dar un organism plin de toxine ,bombardat de substante chimice din toate partile ,la un moment dat zice stop!Noi avem datoria de a ajuta organismul sa recapete forta de odinioara!.Multa sanatate tuturor!

alizee_alizee_37

1 mesaj
Oras: Caracal

Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 07:49

Buna ziua , stimata doamna .As avea nevoie de RETETA sau RECOMANDAREA MINUNE .Va admir sincer gestul si va multumesc anticipat !alizee_alizee_37@yahoo.com aceasta este adresa mea

valisavram

10 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 15:36

Singurele medicamente care pot sa va ajute la cresterea parului sunt:
- pt barbati: Propecia tb
- pt. femei: Minoxidil picaturi
Tratamentul sa ia pe o perioada indelungata (ani de zile) si este scump.Ca sa va faceti o idee, Propecia este in jurul a 50-60 de euro x 12 luni = 600/720 de euro va costa pe an.
Asa ca mai bine strangi niste bani si faci un Transplant de Par

Detalii pe www.hdc.com.cy

aneta_galus

5 mesaje
Oras: Tulcea

Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 22:08

nu e nevoie sa cheltuiti atatea euro degeaba daca puteti apela la clinica doctorului Ciuhrii de pe strada Toamnei nr 100 si va puteti achizitiona lotiunea impotriva caderii parului la numai 16.5 lei si samponul la numai 22 lei
pentru detalii aneta_galus
sau sunati la clinica la numarul 2100606sau fax 2100082

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Caderea parului-cosmarul barbatilor tineri
Mergi la: