back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu ce ai face?

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 11:23

Salut

Scriu in disperare de cauza. Sper ca exista oameni inspirati aici care sa ma sfatuiasca acum cand mintea mea e blocata efectiv. Ce se intampla de fapt.

Sunt casatorit de 12 ani si avem 2 copii. De la inceput sotia mea a fost cam rece la capitolul sex (aprox 35 de ori pe an) dar am acceptat asa si m-am multumit cu ce este. O iubesc mult, imi place de ea si o apreciez tare. Imi ziceam ca poate timpul petrecut langa mine ii va da inceredere , ca varta o va face sa fie altfel dupa un timp, etc, toate au cazut dar nu ar fi asta o prblema ca am reusit pana acum voi reusi si de aici inainte.

Zilele trecute am aflat un lucru care m-a dat peste cap. Am aflat ca Ea pe care nu o credeam niciodata in stare sa ma insele a facut-o. Mai mult desi am anuntat-o dupa nunta ca am observat ca nu e virgina a negat intotdeauna ca ar fi fost ceva inainte. Cu toate astea am aflat acum ca a fost cuplata cu fratele ei si in plus il iubeste si acum.

Un alt lucru e ca m-a mintit mereu ca ii plac relatiile sexuale cu mine. Sunt un om calm si niciodata nu am facut sex pentru mine. Mereu am urmarit ca ea sa fie satisfacuta pana sa imi permit eu sa ajung la final. Am aflat ca rar a ajuns la orgasm desi eu am intrebat-o de fiecare data cum vrea, ce vrea, ce sa fac dar ea a jucat teatru 12 ani. Sunt bulversat acum.

O iubesc mult. Nu ii voi spune ce am aflat. Dar nu stiu cum sa ma port de aici inainte cu ea. Pot ierta infidelitatea si trecutul dar imi este foarte greu sa trec peste faza cu minciuna.

Voi ce ati face barbatilor? Sau fetele care sunt pe aici spuneti-mi voi ce ar trebui sa fac.

Sunt blocat, sper sa ma puteti sfatiu in bine. Varianta de despartire nu o iau in calcul.

Multumesc cu anticipatie.

Raporteaza abuz de limbaj
Nea Ilie
yuppiy_ta

1297 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 11:29

"Mai mult desi am anuntat-o dupa nunta ca am observat ca nu e virgina a negat intotdeauna ca ar fi fost ceva inainte. Cu toate astea am aflat acum ca a fost cuplata cu fratele ei si in plus il iubeste si acum. "

mai departe de atat, nici nu ma obosesc sa citesc...ce subiect la vrajala!! Ce va mai plictisiti unii...

rothmans_yuppy

7870 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 11:32

De la: radufrost, la data 2011-02-06 11:23:05Salut

Scriu in disperare de cauza. Sper ca exista oameni inspirati aici care sa ma sfatuiasca acum cand mintea mea e blocata efectiv. Ce se intampla de fapt.

Sunt casatorit de 12 ani si avem 2 copii. De la inceput sotia mea a fost cam rece la capitolul sex (aprox 35 de ori pe an) dar am acceptat asa si m-am multumit cu ce este. O iubesc mult, imi place de ea si o apreciez tare. Imi ziceam ca poate timpul petrecut langa mine ii va da inceredere , ca varta o va face sa fie altfel dupa un timp, etc, toate au cazut dar nu ar fi asta o prblema ca am reusit pana acum voi reusi si de aici inainte.

Zilele trecute am aflat un lucru care m-a dat peste cap. Am aflat ca Ea pe care nu o credeam niciodata in stare sa ma insele a facut-o. Mai mult desi am anuntat-o dupa nunta ca am observat ca nu e virgina a negat intotdeauna ca ar fi fost ceva inainte. Cu toate astea am aflat acum ca a fost cuplata cu fratele ei si in plus il iubeste si acum.

Un alt lucru e ca m-a mintit mereu ca ii plac relatiile sexuale cu mine. Sunt un om calm si niciodata nu am facut sex pentru mine. Mereu am urmarit ca ea sa fie satisfacuta pana sa imi permit eu sa ajung la final. Am aflat ca rar a ajuns la orgasm desi eu am intrebat-o de fiecare data cum vrea, ce vrea, ce sa fac dar ea a jucat teatru 12 ani. Sunt bulversat acum.

O iubesc mult. Nu ii voi spune ce am aflat. Dar nu stiu cum sa ma port de aici inainte cu ea. Pot ierta infidelitatea si trecutul dar imi este foarte greu sa trec peste faza cu minciuna.

Voi ce ati face barbatilor? Sau fetele care sunt pe aici spuneti-mi voi ce ar trebui sa fac.

Sunt blocat, sper sa ma puteti sfatiu in bine. Varianta de despartire nu o iau in calcul.

Multumesc cu anticipatie.

nasol tipu', cred ca si un calugar face sex de mai multe ori pe an(probabil nu toti) dar ce mai astepti daca te insala inclusiv cu fratele ei? spui ca varianta cu despartirea nu o iei in calcul, eu zic sa te mai gandesti si neaparat sa ii spui si ei, dar ca si pe un ultimatum in cazul in care totusi vrei sa iti prelungesti agonia. oricum bafta

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje

Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 11:34

:( atat de mult asi vrea sa nu fie realitate... dar este. Apropo mai sunt oameni care nu fac sex pana la nunta cum a fost cazul meu. SI ma asteptam si ea sa fie la fel pt ca asa mi+a spus.

Nea Ilie
yuppiy_ta

1297 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 11:42

De la: radufrost, la data 2011-02-06 11:34:59:( atat de mult asi vrea sa nu fie realitate... dar este. Apropo mai sunt oameni care nu fac sex pana la nunta cum a fost cazul meu. SI ma asteptam si ea sa fie la fel pt ca asa mi+a spus.

In ce secol traiesti bre>? ma lasi?

rothmans_yuppy

7870 mesaje

Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 11:48

De la: yuppiy_ta, la data 2011-02-06 11:42:41
De la: radufrost, la data 2011-02-06 11:34:59:( atat de mult asi vrea sa nu fie realitate... dar este. Apropo mai sunt oameni care nu fac sex pana la nunta cum a fost cazul meu. SI ma asteptam si ea sa fie la fel pt ca asa mi+a spus.

ei na, voi femeile...nu credeti nimic

yuppiy_ta

1297 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 11:53

De la: rothmans, la data 2011-02-06 11:48:12

Ha ha! Nu suntem asa credule unele... ce sa-i faci ,nu toate avem "calitati"

rothmans_yuppy

7870 mesaje

Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 12:14

De la: yuppiy_ta, la data 2011-02-06 11:53:25

hai mai, nici macar pe unul la cateva zeci de mii?

yuppiy_ta

1297 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 12:21

De la: rothmans, la data 2011-02-06 12:14:05
De la: yuppiy_ta, la data 2011-02-06 11:53:25

hai mai, nici macar pe unul la cateva zeci de mii?

....defecte? cred ca gasesc unul daca ma gandesc bineee

smario44

3 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 08:38

Nu cred ca e important ce am face noi in situatia ta . Parerea mea e sa faci ce simti si sa nu ti cont de parerea nimanui pentru ca nimeni nu e in situatia ta si dupa cum spune romanul ...dupa razboi multi viteji se arata.
Nimeni nu cred ca stie ce a fost in casa voastra in cei 12 ani deci nu cred ca e cineva in stare sa iti dea sfaturi morale.Ce crezi tu e cel mai important...si inca ceva : nu fa compromisuri . O zi frumoasa sa ai!

hudreaadi

10 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 08:43

sincer ar trebui sa iei in calcul despartirea. dak e sa fie "true story" asta ar fi cel mai bine sa faci.
chestia cu virginatatea, hmmm, si eu am patit-o cu una; cu sexu, iar e discutabila faza; ori avea pe altu, ori nui prea placea ei sa faca sex; dar din moment ce as stat cu nuj cine si facea sex si dastea, e faza cu inselatu;
sau poate vedea in tine altceva; nu un partener de sex; anyway, dak vrei sa vb cu cin, da add la hudreaadi@yahoo.com
dar oricum, dai papucii;

alexandra_roman1987

11 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 08:54

Nu stiu daca vei ajunga sau nu sa citesti mesajul meu dar tot cw pot sa iti spun este ca te admire pentru faptul ca ai asteptat pana la nunta,putini sunt barbatii care asteapta si tot putin sunt barbatii care nu sunt innebuniti dupa sex si stiu sa isi respect sotia.Din pacate ea nu te-a respectat pe tine si te-a mintit.Ceea ce poti face este sa vorbesti cu ea despre ceea ce ai aflat.Daca se culca cu alt barbat era ok intr-ul fel dar cu propriul ei frate e de neconceput.
Comunicarea e cea mai importanta intr-o relatie iar cand aceasta nu exista in cele din urma relatia se destrama.
Vorbiti deschis si citeste cartea lui john grey pasion paradox, o sa te ajute.
Iti doresc toate cele bune si sper ca problema ta sa se rezolve.

Fosta membra 9am.ro

250 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 08:58

cu fratele ei? ba tu esti nebun? cum sa accepti o femeie care comite incest? da o draq si gaseste ti alta...

layla
Fosta membra 9am.ro

274 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 09:37

eu i as trage un sut in fund

diana27
yuppy016002

7 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 10:22

eu sint femeie si sincer as pleca singura,daca eu vreau sa fiu iubita apreciata,dorita si respectata ,si celalant are dreptu asta,de ce sa ne batem joc.daca sint iertata pentrufaptele astea atunci el e un fraier.

yuppiy_ta

1297 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 10:28

De la: alida, la data 2011-02-08 08:58:33cu fratele ei? ba tu esti nebun? cum sa accepti o femeie care comite incest? da o draq si gaseste ti alta...

...e putzin confuz!

vany

5 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 10:31

....cu fratele zisesi???....atunci e grav....k asta deja e o tulburare patologica....adik nah....acum cum crezi tu insa din cate mi dau seama nu prea te deranjeaza ca si-o trage cu fratele ci k nu a fost virgina....macar acum stii cine a dezvirginat-o

vany

5 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 10:34

...eu totusi ma gandesc ca poate ai vrut sa scrii cu prietenul fratelui ....dar nu cu fratele...poate din repezeala aia scris asa:D

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 11:17

Multumesc da gandurile voastre ale celor care au spus altceva decat bataie de joc. Revin cu unele clarificari. Se pare ca nu am fost inteles f bine.

Relatia cu fratele ei a inceput pe fondul unui abuz lam 9 ani. Dupa aceea fratele a profitate de ea si a cumparat-o cu bani ca sa taca pana la 15 cred.

Inselatul de care vorbeam nu e cu fratele ei recent ci cu alticneva despre care nu stiu. Ma straduiesc sa aflu si voi afle dar nu il stiu. Fratele ei nu e sigur ca distanta nu face posibila varianta asta. Deci e altcineva.

Oricum am hoatart sa o iert si sa nu ii spun ca stiu. Sper ca imi va spune ea vreodata. Ma doare tare insa ca a mintit in relatiile noastre intime. Aseara am discutat cu ea unele chestii si m-am simtit fals si aiurea ea sa imi povesteasca una alta si eu sa stiu mai mult decat vrea sa spuna.

Nea Ilie
hudreaadi

10 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 12:08

nici o sansa sa o ierti; dao incoplo de ceapa; inselatu nu merita iertat; te ia de fraiert; cu cat o ierti mai mult cu atat esti mai fraier; asculta de mine; om patit;

Megieee

279 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 12:20

Mai baiatule toate ca toate dar daca s-a cuplat cu frate-su, las-o balta ! Fa o reclamatie la politie , chestiile astea tre' pedepsite doar nu vrei sa fie tara asta si mai plina de prosti decat e !!!!!!!!!!!! Nu stii ca dintre neamuri ies oligofreni,si si asa e plin ?

azzumi

111 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 12:30

De la: radufrost, la data 2011-02-08 11:17:41Multumesc da gandurile voastre ale celor care au spus altceva decat bataie de joc. Revin cu unele clarificari. Se pare ca nu am fost inteles f bine.

Relatia cu fratele ei a inceput pe fondul unui abuz lam 9 ani. Dupa aceea fratele a profitate de ea si a cumparat-o cu bani ca sa taca pana la 15 cred.

Inselatul de care vorbeam nu e cu fratele ei recent ci cu alticneva despre care nu stiu. Ma straduiesc sa aflu si voi afle dar nu il stiu. Fratele ei nu e sigur ca distanta nu face posibila varianta asta. Deci e altcineva.

Oricum am hoatart sa o iert si sa nu ii spun ca stiu. Sper ca imi va spune ea vreodata. Ma doare tare insa ca a mintit in relatiile noastre intime. Aseara am discutat cu ea unele chestii si m-am simtit fals si aiurea ea sa imi povesteasca una alta si eu sa stiu mai mult decat vrea sa spuna.

dl Radu..pai dc v-ati hotarat sa nu va despartiti de o asa mare doamne, ce dracu ne mai intrebati pe noi pe-acilea????

azzumi

111 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 12:31

mare doamna am vrut sa spun.

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 12:54

De la: Patrycia, la data 2011-02-08 12:20:47Mai baiatule toate ca toate dar daca s-a cuplat cu frate-su, las-o balta ! Fa o reclamatie la politie , chestiile astea tre' pedepsite doar nu vrei sa fie tara asta si mai plina de prosti decat e !!!!!!!!!!!! Nu stii ca dintre neamuri ies oligofreni,si si asa e plin ?

SI ce sa fac? Daca nu o iert fac mai bine? si daca spun la politie ce? ce mai pot face ei? In plu sa o alung pentru o coiparie pe care si ea o uraste? Nu nu voi face asta, scopul meu nu e sa o distrug sau sa ma razbun ci sa o castig, sa ii arat ce inseamna dragoste adevarata dincolo de abuzurile trecutului si de placerea de moment a unei relatii fugare. Cu ce asi fi mai bun decat ei. Asi iubi-o pt interesul meu si cand nu mai e buna asi arunca-o. Asta au facut fratele ei si cel cu care a avut recent scaparea aceea, asa sa fac si eu?

Oare de ce oamenii sunt atat de categorici cand vine vorba de greseala altora si cauta ingaduinta si intelegere cand ei au gresit?

Nea Ilie
Fosta membra 9am.ro

8 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 12:55

De la: hudreaadi, la data 2011-02-08 12:08:02nici o sansa sa o ierti; dao incoplo de ceapa; inselatu nu merita iertat; te ia de fraiert; cu cat o ierti mai mult cu atat esti mai fraier; asculta de mine; om patit;

Sper si imi doresc sa nu ai dreptate.

Nea Ilie
cornelianita_04

10 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 13:34

Radu, esti sigur ca sotia ta stie cat de mult o iubesti ? Pentru ca tu chiar o iubesti, numai ca trebuie sa existe o reala comunicare intre voi, mai ales in domeniul sexual, care reprezinta baza unei relatii. Incearca sa fii cat poti tu de deschis, pentru ca femeia e mult mai "casnica " decat barbatul, e mult mai "pisica", adica nu pleaca prin straini decat daca nu e acasa foarte bine si gaseste mangaiere in alta parte.

yuppy014250

2 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 13:59

Daca ai o situatie financiara stabila,sa poti sta singur,sa te intretii,incearca asta....ia in calcul si ca ciorba reincalzita nu mai e la fel de buna,da-i o lectie(doar daca iti permiti)nu tre sa stai legat de ea,parerea mea...gandeste-te foarte bine la toate posibilitatile.

lucishadow2000

187 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 14:29

De la: radufrost, la data 2011-02-08 12:54:25
De la: Patrycia, la data 2011-02-08 12:20:47Mai baiatule toate ca toate dar daca s-a cuplat cu frate-su, las-o balta ! Fa o reclamatie la politie , chestiile astea tre' pedepsite doar nu vrei sa fie tara asta si mai plina de prosti decat e !!!!!!!!!!!! Nu stii ca dintre neamuri ies oligofreni,si si asa e plin ?

SI ce sa fac? Daca nu o iert fac mai bine? si daca spun la politie ce? ce mai pot face ei? In plu sa o alung pentru o coiparie pe care si ea o uraste? Nu nu voi face asta, scopul meu nu e sa o distrug sau sa ma razbun ci sa o castig, sa ii arat ce inseamna dragoste adevarata dincolo de abuzurile trecutului si de placerea de moment a unei relatii fugare. Cu ce asi fi mai bun decat ei. Asi iubi-o pt interesul meu si cand nu mai e buna asi arunca-o. Asta au facut fratele ei si cel cu care a avut recent scaparea aceea, asa sa fac si eu?

Oare de ce oamenii sunt atat de categorici cand vine vorba de greseala altora si cauta ingaduinta si intelegere cand ei au gresit?

In primul rind oamenii nu se schimba si nu ii poti schimba, cel mult forta sa faca niste compromisuri.
Atita timp cit tu nu iei atitudine, ea va continua sa greseasca facind sex cu altii.
Nu-ti pot da sfaturi, nu sunt in masura, dar problema ta este mai grava decit pare, iar faza cu tacerea si iertarea e doar o solutie pe termen scurt care nu se va termina prea bine.
Sa ai bafta si sa iei cea mai buna decizie pentru tine.

azzumi

111 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 15:36

De la: radufrost, la data 2011-02-08 12:54:25

da...o iubiti cu adevarat fara indoiala, dar Dl Radu...ce sa facem acum...daca am avut o copilarie nefercita sa ne-o tragem cu cine ne iese in cale, chiar dc avem barbat acasa care ne iubeste?????

Fosta membra 9am.ro

231 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 16:01

As merge cu ea la psiholog.Ar ajuta-o enorm.Nu te-ai gandit si la varianta asta?

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu ce ai face?
Mergi la: