back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu ce ai face?

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 16:36

De la: Cristal, la data 2011-02-08 16:01:23As merge cu ea la psiholog.Ar ajuta-o enorm.Nu te-ai gandit si la varianta asta?

La niste sedinte de electro???

Raporteaza abuz de limbaj
“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
Fosta membra 9am.ro

593 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 16:43

De la: Cristal, la data 2011-02-08 16:01:23As merge cu ea la psiholog.Ar ajuta-o enorm.Nu te-ai gandit si la varianta asta?

mai bine la sexolog

ushergabi

31 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 18:01

uite ca am trait sa mai citesc si ca altora li se intampla chestii mai nasoale decat mi s-ar intampla mie personal... ce-ti ramane de facut in afara de divort, pantaj si alte kestii de-astea? pai mergi pe burta cumetre... k altceva nu sh ce ai mai putea face, daca asa iti place si mai mult de atat la tn dragostea se confunda cu obisnuinta sau poate chiar cu neputinta ta de a-ti crea o noua viata, dar ce zic eu aici?! e greu al dreacu de greu dar probabil k peste o luna o sa uiti de actul ei de infidelitate pt k nu-i asa dupa un timp totul se uita...

Fosta membra 9am.ro

215 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 18:30

De la: radufrost, la data 2011-02-06 11:23:05Salut

Scriu in disperare de cauza. Sper ca exista oameni inspirati aici care sa ma sfatuiasca acum cand mintea mea e blocata efectiv. Ce se intampla de fapt.

Sunt casatorit de 12 ani si avem 2 copii. De la inceput sotia mea a fost cam rece la capitolul sex (aprox 35 de ori pe an) dar am acceptat asa si m-am multumit cu ce este. O iubesc mult, imi place de ea si o apreciez tare. Imi ziceam ca poate timpul petrecut langa mine ii va da inceredere , ca varta o va face sa fie altfel dupa un timp, etc, toate au cazut dar nu ar fi asta o prblema ca am reusit pana acum voi reusi si de aici inainte.

Zilele trecute am aflat un lucru care m-a dat peste cap. Am aflat ca Ea pe care nu o credeam niciodata in stare sa ma insele a facut-o. Mai mult desi am anuntat-o dupa nunta ca am observat ca nu e virgina a negat intotdeauna ca ar fi fost ceva inainte. Cu toate astea am aflat acum ca a fost cuplata cu fratele ei si in plus il iubeste si acum.

Un alt lucru e ca m-a mintit mereu ca ii plac relatiile sexuale cu mine. Sunt un om calm si niciodata nu am facut sex pentru mine. Mereu am urmarit ca ea sa fie satisfacuta pana sa imi permit eu sa ajung la final. Am aflat ca rar a ajuns la orgasm desi eu am intrebat-o de fiecare data cum vrea, ce vrea, ce sa fac dar ea a jucat teatru 12 ani. Sunt bulversat acum.

O iubesc mult. Nu ii voi spune ce am aflat. Dar nu stiu cum sa ma port de aici inainte cu ea. Pot ierta infidelitatea si trecutul dar imi este foarte greu sa trec peste faza cu minciuna.

Voi ce ati face barbatilor? Sau fetele care sunt pe aici spuneti-mi voi ce ar trebui sa fac.

Sunt blocat, sper sa ma puteti sfatiu in bine. Varianta de despartire nu o iau in calcul.

Multumesc cu anticipatie.

Cel mai ciudat in toata povestea asta mi se pare felul in care vezi tu lucrurile. Practic minimizezi ceea ce e cu adevarat grav (incestul, adulterul) si acorzi o foarte mare importanta unui lucru aproape neinsemnat - minciuna.
Ea te poate minti pentru a te proteja - nu poti s-o acuzi de asta...
Iar daca nu te-ar minti crezi ca ai fi mai fericit?
Cum crezi ca ti-ar pica sa-ti auzi sotia: "Dragule, ma duc la fratele meu sa ma culc cu el, ca iar s-a certat cu cumnata-mea" sau "Vezi ca azi ma intalnesc cu amantul meu si ajung acasa mai tarziu... sa fiti cuminti!"

gregtoshi

6 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 18:46

Radule cu tot respectul (datorita faptului ca nu ne cunoastem), eu zic ca cel ce trebuie sa mearga la psihiatru esti chiar tu!!!
nu se poate sa gasesti justificari tampite la situatii inimaginabile de catre oamenii intregi la minte si sa le mai si povestesti pe la forum.
nu inteleg cum oare esti asa orb sa ti dai seama ce situatie scarbita e respectiva, nestiind daca si copii matale Doamne fereste! sunt chiar ai tai, sau rezultatul incestului sau al 'relatiei fugare'.
Oare cum poti dormi in acelasi pat (cand stii ce se intampla cu nevasta ta cand nu e langa tine), sa stai la aceeasi masa, sa te comporti omeneste la o situatie neomeneasca.
Repet omule, esti tu cel ce are nevoie de ingrijire mediacla, pana nu e prea tarziu.
Doamne fereste-ne de situatii ca aceasta si de oameni ca Radu!

lauradalea

29 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 20:30

cam nasoala toata treaba
dar daca tu chiar o iubesti si esti capabil sa o ierti pentru tot
cea mai buna idee....e sa mergi cu ea la psiholog

yuppy012322

7 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 01:01

buna seara stimate domn
ani ci ple
eu unu as pierde tot si as pleca din zona fratelui ei
as pune totul cap la cap aca ca de si printro vb dulce as discuta cu ea ce metode se pot lua de nu toata viata ta ai sa ramii sclavu iubiri
nimic nu te poate face sa uiti cei 12 ani dar trebuie un nou inceput in relatie
fara reprosuri ca si cum ar fi prima zi
sper sa ai curajul de a vb si cu fratesu de care ea este indragostita
si sa faci ca relatia dintre ei sa ia sf
dumnezeu te va ajuta
roagate lui

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 05:45

De la: yuppy012322, la data 2011-02-09 01:01:46buna seara stimate domn
ani ci ple
as pune totul cap la cap aca ca de si printro vb dulce as discuta cu ea ce metode se pot lua de nu toata viata ta ai sa ramii sclavu iubiri
dumnezeu te va ajuta
roagate lui

3
Meci mult , esti primul care pledeaza aici pt salvarae relatiei. Problema nu mai e fratele neaparat acum desi e posibil sa revina cand el va fi in tara. Deocamdata e departe si ma rog ca acolo sa-l tina Dumnezeu ca de vine in tara si ii da prin gand sa ne si viziteza nu sunt sigur ca ma voi putea controla si nu sunt sigur ca imi voi pastra logica si calmul.

Ai fost primul care a raspuns unei faramantari mari. daica: Sa ii spun ca stiu tot sau nu ?

Nea Ilie
Fosta membra 9am.ro

8 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 05:47

De la: lalyeleny, la data 2011-02-08 20:30:19

cam nasoala toata treaba

Eu nu ma dau in inapoi de la asta dar ea nu stie ca am aflat. Am facut un gest nasol spionand-o. Daca ii spun nu risc sa o pierde de tot, sau daca trebuie sa ii spun cum sa o fac*?

Nea Ilie
Fosta membra 9am.ro

8 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 05:49

De la: greg21, la data 2011-02-08 18:46:22Radule cu tot respectul (datorita faptului ca nu ne cunoastem), eu zic ca cel ce trebuie sa mearga la psihiatru esti chiar tu!!!
nu se poate sa gasesti justificari tampite la situatii inimaginabile de catre oamenii intregi la minte si sa le mai si povestesti pe la forum.
nu inteleg cum oare esti asa orb sa ti dai seama ce situatie scarbita e respectiva, nestiind daca si copii matale Doamne fereste! sunt chiar ai tai, sau rezultatul incestului sau al 'relatiei fugare'.
Oare cum poti dormi in acelasi pat (cand stii ce se intampla cu nevasta ta cand nu e langa tine), sa stai la aceeasi masa, sa te comporti omeneste la o situatie neomeneasca.
Repet omule, esti tu cel ce are nevoie de ingrijire mediacla, pana nu e prea tarziu.
Doamne fereste-ne de situatii ca aceasta si de oameni ca Radu!

Da cred ca ai dreptate ca daca nu gasesc repede o cale sa rezolv situatia asta cumva e posibil sa imi puste ceva pe la cap. Dubiile astea le am si ma macina dar sper injca intr-o rezolvare pozitiva a lucrurilor chiar cu rscul de a fi considerat nebun de unii.

Nea Ilie
yuppy001357

12 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 08:32

Intrebarea e : de unde ai certitudinea ca ceea ce ai aflat este si adevarat?
Sincer mi se pare cam deplasat o astfel de relatie..................
Daca esti convins vb si cu ea, oricum pana la urma iti va recunoaste, si sincer daca esta asa, cea mai buna varianta ar fii sa va despartiti.
Tu oricat ai tine la ea nu vei suporta ceea ce s-a intamplat, vesnic iti vei aminti

Fosta membra 9am.ro

215 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 10:38

De la: radufrost, la data 2011-02-09 05:47:48

cam nasoala toata treaba

Eu nu ma dau in inapoi de la asta dar ea nu stie ca am aflat. Am facut un gest nasol spionand-o. Daca ii spun nu risc sa o pierde de tot, sau daca trebuie sa ii spun cum sa o fac*?

radufrost, eu nu inteleg de ce ai mai deschis topicul asta pt ca vad ca decizia ta e deja luata...
eu inteleg sa iubesti o femeie... sa-ti iubesti sotia... dar sentimentul trebuie sa fie reciproc.
tu ce crezi... ea te iubeste? ...te-a iubit vreodata?
probabil ati fost o perioada prieteni inainte de casatorie... gandestete ca in perioada aia ea si-o tragea cu fratesu iar tu o plimbai si te masturbai la wc.
scuza-ma cati spun dar te-a jucat si te joaca pe degete... si asta pt ca ai permiti... pt ca-i faci toate voile... ca te lasi calcat in picioare de frica sa nu o pierzi...
crezi ca asa nu o vei pierde?
practic tu ce reprezinti pt ea? o sursa de bani, un statut social, un ajutor in casa. daca chestiile astea le-ar gasi la altul nu cred ca ar ezita sa te paraseasca...
tu ai discutat problemele astea cu parintii tai... ai ei... cu fratesu... cu un preot? iti sugerez sa o faci cat mai repede pt ca altfel te consumi si innebunesti.
lasa psihologul ca ala iti ia banii degeaba si nuti face nimic... la ea nu e o problema psihologica... spui ca a fost abuzata dar nu a spus nimanui pt ca a platit-o... deci a acceptat relatia incestuoasa. daca a trait de la 9 ani in aceasta tensiune probabil ca placerea sexuala pt ea depinde de aceste conditii extreme... senzatia de vinovatie, stresul ca poate fi surprinsa, etc. e posibil ca tohmai aceste legaturi periculoase sa-i provoace placere.
sper sa reusesti sa faci ce e mai bine...
bafta!

chiagaovidiu

4 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 10:59

treci peste faza asta cat mai repede!!!!!!!! si ca sa treci tre sa vorbesti cu ea! sa ii spui ca stii aia sia cealalta si etc....vezi cum reeactioneaza si FII BARBAT porca vacca troia...
pt ca si eu am trecut prin asta dar am trecut! ucu greu dadr mi=am revenit si acum sunt okappa....ma vad cu cineva...facem planuri...etc...dar tre sa FII TARE SI MAI ALES BARBAT...daca te=a inselat si mintit nu e alta solutie! nu a avut numai o aventura..... 12 ani sia batut joc de tine! apropo cei 2 copii esti sigur ca sunt ai tai???????

monaco

1609 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 16:06

Esti sigur de ceea ce spui ?
Cum ai aflat toate grozaviile astea si de la cine ?

Actimel

"necompletat..,necompletat..,fara comentarii pe forum ..." Daca se simte ..cineva....: atunci, de ce vrei prieteni aici? Dupa avatar?? Cred ca glumesti... TRADUCERE : NU colectionarilor de avatare !
KNIGHT_31

944 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 17:54

De la: diana27, la data 2011-02-08 09:37:24eu i as trage un sut in fund

COOL

ser

4151 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 17:59

eu as juca-o la barbut!

nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
ser

4151 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 18:02

cam nasoala toata treaba
si zici ca te-ai gandit tu din spatele tejeghelei,ca ar fi bine asa,da ii dai tu bani sa mearga,sau poate il consiliezi tu pe om...mmm,ce zici printzi???

ser

4151 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 18:08

De la: monaco, la data 2011-02-09 16:06:11

Esti sigur de ceea ce spui ?
Cum ai aflat toate grozaviile astea si de la cine ?

Actimel
de la tanti mrgioala de la 5 ca ia zis aia de la 9 de pe strada MISEL care se intalni la piata cu octogenara ce-si cauta dantura ramasa-n taraba lu gicu de la 3 strazi distanta de marin care era cumnat cu niculina,vara primara cu nea andrei din acelasi bloc cu radu,care se cunosc de mici astia,ca nevasa trecu ptr control pe la el....acum intelege-ti voi adevarata problema???

ser

4151 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 23:50

De la: radufrost, la data 2011-02-09 05:45:44
De la: yuppy012322, la data 2011-02-09 01:01:46buna seara stimate domn
ani ci ple
dumnezeu te va ajuta
roagate lui

3
Meci mult , esti primul care pledeaza aici pt salvarae relatiei. Problema nu mai e fratele neaparat acum desi e posibil sa revina cand el va fi in tara. Deocamdata e departe si ma rog ca acolo sa-l tina Dumnezeu ca de vine in tara si ii da prin gand sa ne si viziteza nu sunt sigur ca ma voi putea controla si nu sunt sigur ca imi voi pastra logica si calmul.

Ai fost primul care a raspuns unei faramantari mari. daica: Sa ii spun ca stiu tot sau nu ?

ba omule tu te auzi ce debitezi...ii multumesti aluia care iti spune sa traiesti ca un prost toata viata ma intreb oare cum arati tu,sigur ai un handicap ceva,sau mai simplu,n-ai cap esti un balaur de om caruia ii lipseste un cap,cum ***a mea sa mai stai cu una care-si iubeste familia la propriu...multumeste-mi si mie care iti racomand sa te spanzuri ca faci de ras genul barbatesc,tu nu esti decat o prostituata in casa si probabil asta vei ramane...alta recomandare...raduFrost,schimaba F cu P si sigur te regasesti in descriere,trezest-te femeieeeeee...ti-o trage nevasta-ta cu varf si indesat,si tu vii si pishi ochii aici,ca un adevarat ,,naomi,, ....hai ca ma vomitat destul pe topicul tau,sper sa cureti aici pana intru si sa-ti revii fiinta nevertebrata,ca barbat nu pot spune!

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu ce ai face?
Mergi la: