back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

E greu....dar oare imposibil?

9am158551

5 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 03:27

Acum vreo 3 luni am cunosccut o tipa pe mess frumusik foc desteapta...etc...in perioada in care noi vorbeam pe mess eu eram in italia in concediu! Pana sa ajung in tara am aflat mai multe despre ea, am vb am stabilit sa ne intalnim sa ne cunoastem, zis si facut...vorba aia vazut placut luat! a trecut o luna, doua au inceput sentimente certuri etc dar ultima cearta a fost pe tema ca e distanta intre noi (eu in Tr ea in Ag) ca ne vedem prea rar ca nu tine la mine chestii! Mi-e dor rau de ea nu am vazut-o de 2 sapt si simt ca inebunesc! nu mai pot face nimic sa o conving ca vreau sa am o relatie cu ea si ca intr-un final o sa fie bine!??? please astept un raspuns

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1405 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 17:00

De la: sweet_bbitza, la data 2010-11-02 03:27:21Acum vreo 3 luni am cunosccut o tipa pe mess frumusik foc desteapta...etc...in perioada in care noi vorbeam pe mess eu eram in italia in concediu! Pana sa ajung in tara am aflat mai multe despre ea, am vb am stabilit sa ne intalnim sa ne cunoastem, zis si facut...vorba aia vazut placut luat! a trecut o luna, doua au inceput sentimente certuri etc dar ultima cearta a fost pe tema ca e distanta intre noi (eu in Tr ea in Ag) ca ne vedem prea rar ca nu tine la mine chestii! Mi-e dor rau de ea nu am vazut-o de 2 sapt si simt ca inebunesc! nu mai pot face nimic sa o conving ca vreau sa am o relatie cu ea si ca intr-un final o sa fie bine!??? please astept un raspuns

Du-te in Ag si vorbeste sincer cu ea,ce vrea,daca mai vrea ceva...si mai ales de ce nu ar mai vrea..!

ps. Ai precizat ca ai fost in concediu..sa nu credem altceva nu??

Most people will die without really knowing who they really are...
9am158551

5 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2010, ora 00:50

Da am fost in concediu dar in fiecare seara vorbeam cu ea si eram pe mess ziua ma plimbam si profitam din plin de frumusetile din jur, ma refer la peisaje la locuri si atat! Nu am inselat-o nici macar cu gandul dar in fine!

Adrian_Grig

5 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 10:55

Totul se rezolva prin comunicare si intelegere reciproca... Depinde foarte mult de ceea ce iti doresti si tu sa faci din relatia asta?! Sa fie doar o relatie sau sa se transforme intr-o casnicie?! Femeiele au un mod destul de ciudat cateodata sa spuna niste lucruri. Vorbeste cu ea fata in fata, discutiile prin telefon sau pe mess sunt total in afara subiectului si oricum nu reolva nimic... Fericire maxima!!!

| Varianta pentru tiparire a topicului E greu....dar oare imposibil?
Mergi la: