back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Evreii

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

midragosro

1 mesaj
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 15:35

Am tot vazut in ultima perioada tot felul de postari gen cavalerii templieri sua late parti marcante ale istoriei . Ca si tema de gandire propun notiunea de evreu si ce implica . Si intrebarea este urmatoare : Dintre toate natiunile supuse de Hitler de ce pe evrei a vrut sa ii extermineze? Cati dintre voi considera ca evreii conduc economia globala si unde se va ajunge asa?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

46 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 14:34

Te rog intra pe youtube si cauta "DESPRE EVREI" si daca nu intelegi ceva,sau mai ai ceva de intrebat, revino ca sa-ti explicam noi cum sta de fapt treaba cu evreii !

Far_Cry

305 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 15:05

D-le "midragos'! Ne-am cam obisnuit sa le atribuim evreilor calificativul de "raii si speculantii acestei lumi" !...Inca din scrierile vechi ,poporul evreu a fost ursit sa fie intr-un vesnic peregrinaj,sa nu-si gaseasca linistea niciodata si sa dispuna de creiere luminate ,fara ca acestea sa fie in slujba propriului popor ! Hitler ca si Imparatul Romei,ca si Faraonii Egiptului(de la Tutmes la... Ramses),ca si cohortele persane ale lui Xerxe sau Darius ,ca si falangele lui Macedon sau ca si armatele lui Napoleon ,NICIODATA N-AU PUTUT SUPUNE SI SA IMPUNA REGULI PAMANTULUI SFANT !!! Si niciodata ARABII CARE IMPRESOARA ISRAELUL DE LA NORD LA SUD SI DINSPRE EST ,NU VA AJUNGE SA STAPANEASCA VREODATA IERUSALIMUL !!! HITLER A FOST UN "PARANOIC" OBSEDAT DE CULTUL PERSONALITATII SI UN "VISATOR" STAPAN AL PAMANTULUI ! EL AFLAND CA ARE O SAMANTA EVREIASCA PRIN UNUL DIN BUNICI SI STIIND CA GERMANIA ANILOR 39'SUFEREA DATORITA CRIZEI MONDIALE CARE A INCEPUT IN SUA CU 10 ANI INAINTE SI CA EVREII DETINEAU MAJORITATEA CASELOR DE CAMATARIE SI DE AMANET,BANCI,ACTIUNI INDUSTRIALE SI ALTE SOCIETATI DE CREDIT ,A HOTARAT SA-I EXTERMINE SI SA LE CONFISTE AVERILE CU CARE SA-SI ALIMENTEZE MASINARIA DE RAZBOI CU CARE SA CUCEREASCA LUMEA !!! LUI II MAI INTRASE IN CAP IDEEA DE A FI ULTIMUL EVREU CARE SA RAMANA IN VIATA SI PRIN CEEA CE VA FACE,TOTI EVREII SA FIE PRIN EL MANTUITI !!!(numai intr-o berarie sau intr-o spelunca din LINZ ,insotit de cativa " bolnavi cu capul "iti pot veni astfel de" idei marete"!!!)Din cate cunosc si din cate m-am informat,"REFORMATORII NOII ORANDUIRI AI GLOBALIZARII" SUNT MASONII,SUNT ...CEI 12 "ILUMINATTI"(CEI 12 PROFETI AI GRAALULUI,CEI 12 TEMPLIERI AI NOULUI ORDIN,...etc)SI NUMAI UNUL AR FI DE ORIGINE EVREIASCA !!!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 15:16

De la: Andrei_Popescu10, la data 2010-04-21 14:34:07Te rog intra pe youtube si cauta "DESPRE EVREI" si daca nu intelegi ceva,sau mai ai ceva de intrebat, revino ca sa-ti explicam noi cum sta de fapt treaba cu evreii !

Eu nu stiu despre evrei decat ceea ce am invatat la istorie, am vazut in filme (artistice sau documentare), sau am inteles din informatiile disparate care au ajuns la mine pe o cale sau alta.

Dincolo de toate acestea si de patimile provocate de tot ce presupune cuvantul "evreu", consider ca toti suntem oameni, ca nimeni nu merita sa fie tratat cum au fost ei tratati de Hitler (vezi prima postare), iar in ceea ce priveste faptul ca ar conduce lumea, care e problema? Doar cei inteligenti si puternici o pot face, si atunci?!...

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
kuhein

37 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 16:08

Ei se cam victimizeaza asa de cateva mii e ani ...
eu prefer sa ma joc asta : www.arhaic.ro/ref_2

Fosta membra 9am.ro

46 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 14:39

De la: daria_ta, la data 2010-04-22 15:16:00
De la: Andrei_Popescu10, la data 2010-04-21 14:34:07Te rog intra pe youtube si cauta "DESPRE EVREI" si daca nu intelegi ceva,sau mai ai ceva de intrebat, revino ca sa-ti explicam noi cum sta de fapt treaba cu evreii !

Eu nu stiu despre evrei decat ceea ce am invatat la istorie, am vazut in filme (artistice sau documentare), sau am inteles din informatiile disparate care au ajuns la mine pe o cale sau alta.

Dincolo de toate acestea si de patimile provocate de tot ce presupune cuvantul "evreu", consider ca toti suntem oameni, ca nimeni nu merita sa fie tratat cum au fost ei tratati de Hitler (vezi prima postare), iar in ceea ce priveste faptul ca ar conduce lumea, care e problema? Doar cei inteligenti si puternici o pot face, si atunci?!...

Cititi mai intai ca sa putem sa discutam mai apoi :
paulgoma.free.fr/paulgoma_pdf/pdf/FRP_SAPTAMANA_ROSIE_ianuarie_2...

Fosta membra 9am.ro

46 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 08:03

De la: midragos, la data 2010-04-20 15:35:43Am tot vazut in ultima perioada tot felul de postari gen cavalerii templieri sua late parti marcante ale istoriei . Ca si tema de gandire propun notiunea de evreu si ce implica . Si intrebarea este urmatoare : Dintre toate natiunile supuse de Hitler de ce pe evrei a vrut sa ii extermineze? Cati dintre voi considera ca evreii conduc economia globala si unde se va ajunge asa?

Nicolae Iorga, dupã ce enumera toate documentele în care este menþionatã prezenþa unor evrei pe teritoriul Þãrii Româneºti ºi al Moldovei, rãspunzând de fapt lucrãrii L’histoire des Israelites roumains et le droit d’intervention (Paris 1913) a evreului Bernard Stambler, formuleazã urmãtoarea concluzie: “Astfel am ajuns la [anul] 1600 fãrã a gãsi menþiunea unui element evreiesc aºezat în pãrþile noastre”.

Adevãrul despre apariþia evreilor pe pãmânturile românilor a fost totuºi scris de adevãraþii cercetãtori, mulþi dintre ei chiar evrei. Este vorba despre autorii istoriei “Imperiului Khazar”, numit ºi “Regatul Evreiesc”, sau cele “Nouã Tãrâmuri” ale khazarilor – popor barbar rãspândit în Caucaz, pe Volga ºi pe Don, convertit la mozaism în anul 740, integrat mai apoi ca “evreu” în Ucraina ºi Polonia, dupã care împins cu urã de cãtre aceste gazde spre românii din Moldova, ulterior anului 1600. În limba românã a fost publicatã traducerea remarcabilului studiu al lui Arthur Koestler, Al treisprezecelea trib, Khazarii (în 1987 la Roma, de cãtre editura Nagard, anagramare a numelui Drãgan, al finanþatorului Iosif Constantin Drãgan). Click aici pentru a descãrca versiunea în limba englezã (format PDF, 984 KB).

O listã foarte mare de studii israeliene (în limba ebraicã), dar ºi din întreaga lume, folosite ca surse de cãtre evreul Koestler, conduc la o concluzie cutremurãtoare: cetãþenii actualului stat Israel nu au nici o legãturã geneticã ºi rasialã cu evreii de acum douã mii de ani (semiþi), autori ai textelor biblice, deºi au complotat ºi revendicat teritoriul Palestinei pentru a înfiinþa Israelul, în baza dreptului lor natural asupra vechiului lor stat. Aceºti israelieni îºi trag originea din sãlbaticii khazari (numiþi ºi aºkenazi), bãutorii de sânge uman, popor fãrã culturã scrisã, care împreunã cu rudele lor aliate, hunii, au îngrozit douã continente acum 1.000 de ani, prin sadism ºi plãcerea de a ucide.

Unul dintre pionierii cercetãrilor privind obârºia khazarã a evreimii de astãzi este Abraham N. Poliak, profesor de istorie medievalã a evreilor la Universitatea din Tel Aviv, subminând astfel legenda “poporului ales”, afirmã A. Koestler, prin cele douã studii ale sale în limba ebraicã: Convertirea khazarilor la iudaism (1941 editura Zion, Ierusalim) ºi Khazaria – istorja unui regat evreieºti în Europa (1951 editura Mossad Bialik, Tel Aviv). În introducerea lucrãrii sale, A. Poliak scrie cã “Realitãþile impun un nou mod de abordare, atât a problemei relaþiilor dintre evreimea khazarã ºi celelalte colectivitãþi evreieºti, cât ºi a întrebãrii cât de departe putem merge în considerarea acestei evreimi khazare drept nucleu al marii comunitãþi evreieºti din Europa orientalã [cu principal debuºeu România - n.n.]. Descendenþii acesteia – cei care au rãmas pe loc, cei care au emigrat în Statele Unite ºi în alte þãri, precum ºi cei care s-au dus în Israel – formeazã astãzi marea majoritate a evreimii mondiale.” La rândul sãu Koestler adaugã: “Marea majoritate a evreilor care au supravieþuit în lumea contemporanã sunt de origine est-europeanã, ºi deci, probabil, mai ales khazarã…, strãmoºii lor veneau nu de pe malurile Iordanului, ci de pe ale Volgãi, nu din Canaan, ci din Caucaz. Deci din punct de vedere genetic, ei se înrudesc mai de aproape cu triburile hunilor, ungurilor ºi maghiarilor decât cu seminþiile lui Abraham, Isaac ºi Iacob.”

Înainte de a arãta pe scurt istoria acestor barbari travestiþi în popor biblic, khazarii, vom arãta temerile autorilor evrei, privind propriile lor dezvãluiri, acelea cã “evreii nu sunt evrei”.

“Sunt conºtient de primejdia ca lucrarea mea sã fie interpretatã – scrie A. Koestler, de origine evreu khazar – ca o negare a dreptului la existenþã a statului Israel. Dar acest drept nu se bazeazã pe originile ipotetice ale poporului evreu ºi nici pe legãmântul mitologic al lui Abraham (ºi al lui Iacob) cu Dumnezeu; el se întemeiazã pe dreptul internaþional, adicã pe hotãrârea luatã de Naþiunile Unite în 1947″. Îl înþelegem pe Koestler, cã trebuie sã se apere în faþa conaþionalilor sãi, dar noi trebuie sã ne amintim cã hotãrârea luatã de Naþiunile Unite se bazeazã pe ºantajul baronului bancher evreu Rothschild asupra Marii Britanii, ca “evreii sã îºi primeascã patria înapoi”, adicã pãmânturile Palestinei. Neexistând, însã, nici o justificare a prezenþei actualei rase de evrei (khazari) pe teritoriul de astãzi al Israelului, Koestler insistã cu justificãri fabricate la întâmplare ºi noroc: “Oricare ar fi originile rasiale ale cetãþenilor Israelului [adicã cele khazare - n.n.] ºi oricare ar fi iluziile nutrite de ei în aceasta privinþã [cã ar fi urmaºi ai poporului biblic - n.n.], statul lor existã de jure ºi de facto [?]… împãrþirea Palestinei a fost rezultatul unui secol de imigraþie paºnicã ºi eforturi de pionierat ale evreilor, ceea ce oferã justificarea eticã pentru existenþa legalã a statului Israel. Dacã cromozomii populaþiei sale conþine gene de origine khazarã… e un lucru irelevant ºi nu poate afecta dreptul Israelului la existenþã”. Noi credem cã dimpotrivã, nu numai cã NU justificã dreptul la existenþa modernã a unui stat evreu, dar astfel de studii, cu realã bazã ºtiinþificã, dãrâmã chiar ºi orice pretenþie (a la Teºu Solomovici) de ascendenþã a evreilor de azi asupra teritoriilor româneºti.

“Paradoxul” descoperit de aceste cercetãri ºtiinþifice, este acela cã nu urmaºii vechilor evrei semiþi (ai celor 12 triburi biblice) sunt cei pe care astãzi, sub identitate evreiascã, îi regãsim ca cei mai mari conspiratori la adresa tuturor celorlalte popoare, ci un popor asiatic rãzboinic, violent ºi rapace, înrudit cu hunii (ºi, într-o mai micã mãsurã, chiar cu turcii), anume khazarii sau aºkenazii, care în anul 740 dupã Hristos au trecut la religia evreiascã, mozaismul, deoarece le satisfãcea instinctele primitive, criminale ºi de jaf.

Evreii khazari sau aºkenazi, turcomani din stepele Asiei, sunt astãzi proprietarii marilor afaceri din întreaga lume, a marilor finanþe, ei conduc organismele mondialiste ºi oligarhice ale lumii occidentale, sub identitate evreiascã.

Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
tutenes

1250 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 19:42 Citeaza Raspunde

Nicolae Iorga, «De ce atâta urã?» (6 iulie 1940):
„Se adunã ºi cresc vãzând cu ochii documentele ºi
materialele, actele oficiale ºi declaraþiile luate sub jurãmânt.
Înalþi magistraþi ºi bravi ofiþeri cari ºi-au riscat viaþa ca sã
apere cu puterile lor retragerea ºi exodul românilor, au vãzut cu
ochii lor nenumãrate acte de sãlbãticie, uciderea nevinovaþilor,
lovituri cu pietre ºi huiduieli. Toate aceste gesturi infame ºi
criminale au fost comise de evreimea furioasã, ale cãrei valuri de
urã s-au deslãnþuit ca sub o comandã nevãzutã.
De unde atâta urã?
Aºa ni se rãsplãteºte bunãvoinþa ºi bunãtatea noastrã?
Am acceptat acapararea ºi stãpânirea iudaicã multe
decenii ºi evreimea se rãzbunã în ceasurile grele pe care le trãim.
ªi de nicãieri o dezavuare, o rupere vehementã ºi publicã de
isprãvile bandelor ucigaºe de sectanþi sangvinari. Nebunia
organizatã împotriva noastrã a cuprins târguri, oraºe ºi sate.
Fraþii noºtri îºi pãrãseau copiii bolnavi, pãrinþii bãtrâni,
averi agonisite cu trudã. În nenorocirea lor ar fi avut nevoie de un
cuvânt bun, mãcar de o fãrâmã de milã. Sprijin cald ºi un cuvânt
înþelegãtor, fie ºi numai sentimental, ar fi fost primit cu
recunoºtinþã. Li s-au servit gloanþe, au fost sfârtecaþi cu
topoarele, destui dintre ei ºi-au dat sufletul.
Li s-au smuls hainele ºi li s-a furat ce aveau cu dânºii, ca
apoi sã fie supuºi tratamentului hain ºi vandalic. Românimea
aceasta, de o bunãtate prosteascã faþã de musafiri ºi jecmãnitori,
merita un tratament ceva mai omenesc din partea evreimii, care
se lãuda pânã mai ieri cã are sentimente calde ºi frãþeºti faþã de
neamul nostru în nenorocire”. (Nicolae Iorga, De ce atâta urã?, 6 iulie 1940, Neamul
Românesc – Regãsiþi textul în volumul: Ion Coja, Holocaust în România?

pulicafranaru

14 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 13:52

De la: midragos, la data 2010-04-20 15:35:43Am tot vazut in ultima perioada tot felul de postari gen cavalerii templieri sua late parti marcante ale istoriei . Ca si tema de gandire propun notiunea de evreu si ce implica . Si intrebarea este urmatoare : Dintre toate natiunile supuse de Hitler de ce pe evrei a vrut sa ii extermineze? Cati dintre voi considera ca evreii conduc economia globala si unde se va ajunge asa?

evreii conduc planeta,se victimizeaza de cateva mii de ani,ei fac toate filmele acelea unde neamtul inpusca copilul in cap......dar de ce nu fac filme in care sa arate cum dau familiile afara din casa pentru a construi un mall,de ce nu arata cum au ingenuncheat economia planetei? hittler? faraonii? romanii? au stiut ca aici se va ajunge. pelerinaje? de ce drecu nu au stat in patratica lor ca toata lumea? ce nevoie aveau de pelerinaj? sa vada ce mai e de cumparat si de vandut? cautau ceva de devalizat legal???
de ce nemtii nu sunt asa imprastiati pe toata planeta precum evreii? de ce spaniolii nu sunt imprastiati? de ce fiecare sta in banca lui si ei bantuie si acapareaza totul? nu cumva au vrut mereu sa domine? sa detina ei totul? nu cumva au stiut toti acei genii malefici care incercau sa scape lumea de ei?

sa ma mai lase dr.cu in pace cu filmele lor in care nemtii dadeau cu ei de toti peretii.... numai pe victimele fac... am citit o data o carte cand eram mai pusti...nu mai stiu cum se numea..in acea carte era vorba de faptul ca ei au scris biblia ,au inventat toate povestiile de acolo si cele 10 porunci. ca sa fie urmate de toti inafara de ei

din punctul meu de vedere evreii sunt cei mai mari golani din lumea asta

eumi

27 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 18:44

Evreii sint mai albi,tiganii,mai negri.
O mica diferenta

Eumi
Fosta membra 9am.ro

632 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 22:36

evreii e rai dom'le ca nu mananca porc....si stim cu toatele ca hitler era innebunit dupa pulpe de porc 'nabusite....

loading new asshole script..please wait...
mihaist25

73 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 14:58

De la: FarCry, la data 2010-04-22 15:05:46 D-le "midragos'! Ne-am cam obisnuit sa le atribuim evreilor calificativul de "raii si speculantii acestei lumi" !...Inca din scrierile vechi ,poporul evreu a fost ursit sa fie intr-un vesnic peregrinaj,sa nu-si gaseasca linistea niciodata si sa dispuna de creiere luminate ,fara ca acestea sa fie in slujba propriului popor ! Hitler ca si Imparatul Romei,ca si Faraonii Egiptului(de la Tutmes la... Ramses),ca si cohortele persane ale lui Xerxe sau Darius ,ca si falangele lui Macedon sau ca si armatele lui Napoleon ,NICIODATA N-AU PUTUT SUPUNE SI SA IMPUNA REGULI PAMANTULUI SFANT !!! Si niciodata ARABII CARE IMPRESOARA ISRAELUL DE LA NORD LA SUD SI DINSPRE EST ,NU VA AJUNGE SA STAPANEASCA VREODATA IERUSALIMUL !!! HITLER A FOST UN "PARANOIC" OBSEDAT DE CULTUL PERSONALITATII SI UN "VISATOR" STAPAN AL PAMANTULUI ! EL AFLAND CA ARE O SAMANTA EVREIASCA PRIN UNUL DIN BUNICI SI STIIND CA GERMANIA ANILOR 39'SUFEREA DATORITA CRIZEI MONDIALE CARE A INCEPUT IN SUA CU 10 ANI INAINTE SI CA EVREII DETINEAU MAJORITATEA CASELOR DE CAMATARIE SI DE AMANET,BANCI,ACTIUNI INDUSTRIALE SI ALTE SOCIETATI DE CREDIT ,A HOTARAT SA-I EXTERMINE SI SA LE CONFISTE AVERILE CU CARE SA-SI ALIMENTEZE MASINARIA DE RAZBOI CU CARE SA CUCEREASCA LUMEA !!! LUI II MAI INTRASE IN CAP IDEEA DE A FI ULTIMUL EVREU CARE SA RAMANA IN VIATA SI PRIN CEEA CE VA FACE,TOTI EVREII SA FIE PRIN EL MANTUITI !!!(numai intr-o berarie sau intr-o spelunca din LINZ ,insotit de cativa " bolnavi cu capul "iti pot veni astfel de" idei marete"!!!)Din cate cunosc si din cate m-am informat,"REFORMATORII NOII ORANDUIRI AI GLOBALIZARII" SUNT MASONII,SUNT ...CEI 12 "ILUMINATTI"(CEI 12 PROFETI AI GRAALULUI,CEI 12 TEMPLIERI AI NOULUI ORDIN,...etc)SI NUMAI UNUL AR FI DE ORIGINE EVREIASCA !!!

Prietene, cred ca fiecare are dreptul la o parere. Ceea ce te indemn eu e sa citesti bine Talmudul si sa interpretezi obiectiv continutul si mesajul Cartii sfinte evreiesti! S-ar putea sa ai niste senzatii ciudate, intai de "destupare" a mintii, apoi de furie. Hitler nu a fost prost, ci doar nebun! Legat de masoni, mi-ar placea sa-ti impartasesc din cunostintele mele, atat despre filozofia lor cat si despre tipologia lor si modul de exprimare (am avut un conflict cu unul si nu a iesit bine pentru ambele parti!). Hai sa ne documentam mai bine inainte sa tragem concluzii atat de transante, ok?

9am044364

26 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 20:35

Poporul evreu format din mai multe semintii (traditia istorica este confirmata si de izvoarele istorice) este unul dintre cele mai vechi popoare. Daca multe dintre popoarele lumii antice au disparut ( la noi, dacii!)cel evreesc a reusit sa treaca prin intreaga istorie a umanitatii. Chiar daca au avut de multe ori de suferit in istoria lor multimilenara au renascut din propria cenusa. Istoricii considera ca rolul major in supravietuirea cu totul exceptionala l-au jucat religia si normele lor educationale. Cu certitudine ei au si acum un rol de prima marime deoarece ii regasim in politica si economia mondiala intotdeauna in prim plan.

Vava

2 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 23:52

Evreii sefarzi, care s-au stabilit în Peninsula Ibericã, începând din timpul dominaþiei romane ºi care au fost influenþaþi în cei 700 de ani de stãpânire arabã ºi de cultura mauro-spaniolã.
În urma presiunilor inchiziþiei spaniole, fondatã în 1478 de monarhii catolici Ferdinand ºi Isabela (ºi care a fost abolitã în 1834, în timpul domniei Isabelei a II-a), s-a decretat, în 1492, exilul evreilor din Spania. Ei s-au refugiat în Africa de Nord, în Imperiul Otoman (inclusiv Grecia, Bulgaria ºi Valahia), Italia, Olanda (de unde au trecut ºi în Insulele Britanice) ºi în America de Sud ºi de Nord.

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 08:29

Ca tot se vorbeste de evrei pe acest topic..Am sa va spun eu cum stau lucrurile.La fel ca tiganii,evreii au fost un popor nomad.Le-a placut munca ca la magar fuga.Au fugit intotdeauna cand au dat de greu.Pusi numai pe specula si inselaciune asta fac si in ziua de azi.Iar sfera lor de influenta a fost atat de puternica dupa cel de-al doilea razboi mondial.incat mai marii lumii printr-un tratat comun au hotarat sa deposedeze de pamant palestinienii si sa dea tiganilor de evrei..chipurile ce a fost al lor.Ca cineva le da apa la moara si considera natia evreiasca victima secolului greseste enorm.Au fost si alte natii care au suferit la fel de mult.Pe ei nu-i mai plange nimeni.Hitler ia transformat in victime perpetue.Si asta in opinia mondiala le-ar da dreptul sa va dea in cap daca aveti ceva de comentat la adresa lor.Deci..evreii au fost si raman un neam de nomazi ce au fugit intotdeauna de greu.Au folosit biblia ca pretext existential pentru a domina pe cei mai prosti si predispusi sa puna botul la aburelile lor.Dumnezeul ala de care vorbesc toti ignorantii acestei lumi a imbogatit pe unii si saraceste in continuare pe altii....Sa auzim de bine.

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
yuppy001569

7 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 22:22

si ca sa te completez, tara Israel si-au facut-o din miliardele de euro date de nemti ca despagubiri, de aceea se victimizeaza ca sa ia in continuare de la europeni despagubiri pentru un holocaust in care conteaza doar victimele evreiesti , celelalte victime nefiind importante.

In fine ar mai fi faptul ca evreii ii considera pe neevrei goimi adica animale , vite, ei fiind poporul ales...De mentionat ca Dumnezeu nu are un popor ales toti suntem creati de El, evreii chiar l-au renegat si ucis pe Iisus...

Dita

153 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 22:40

si totusi, de ce sa nu ne gandim la prietenii nostri evrei? eu ma gandesc, si pe cuvant ca nu descopar nimic in ei din ce scrieti voi aici

raw sugar...
yuppy012478

13 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 01:28

..mai midragos, Hitler nu a vrut sa-i ,, extermineze,, doar pe ovrei, au mai fost pe linga si homosexualii(fagotii,bulanjii,poponarii etc..) si romii (tigani,ciori,ciori cu reactie etc...) ,despre care nimeni nu prea spune nimic. Si asa ca o mica paranteza ,faza cu ceea ce a facut si a vrut sa faca Hitler ,istoria nu o povesteste prea bine si adevarat , adevarul curat poate ca v-a iesi la iveala peste ceva timp. Ceea ce este cert este ca ovreii conduc caruselul acesta in care ne invirtim cu totii,iar cavalerii templieri au fost( mai ales de cind au primit un sut in fund de la biserica crestina) si v-or fi intotdeauna ,,executorii,, celor dictate de catre dumnealor......

Vava

2 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 09:04

"Mai intai au venit dupa comunisti si eu nu am protestat, fiindca nu am fost un comunist. Apoi au venit dupa social-democrati si eu am tacut iarasi, nu eram un social democrat. Si apoi au venit dupa sindicalisti, dar n-am zis nimic, nu eram un sindicalist. Au venit mai apoi dupa evrei, dar nu am cracnit - nu sunt evreu. Apoi au venit dupa mine si nu a mai ramas nimeni care sa vorbeaca pentru mine."
(Pastorul Martin Niemoller)

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 15:50

De la: Dita, la data 2010-05-02 22:40:18si totusi, de ce sa nu ne gandim la prietenii nostri evrei? eu ma gandesc, si pe cuvant ca nu descopar nimic in ei din ce scrieti voi aici

Prietenii nostri evrei...Ahahaha
Ti-au ridicat cumva statuie?Sau..Ce beneficii ai de pe urma lor?Nu am nimic cu ei..sa nu se inteleaga gresit.Dar...ce se vede cu ochiul liber..nici nu poate sa spuna ca nu e adevarat..

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Dita

153 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 15:54

LOL, am amici/prieteni, cum vrei sa le spui care sunt evrei... nu multi ce-i drept, dar nah... si nu vad absolut nimic diferit la ei fata de ceilalti prieteni ai mei care nu sunt evrei :)

raw sugar...
Ic3

922 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 16:02

De la: yuppy001569, la data 2010-05-02 22:22:32si ca sa te completez, tara Israel si-au facut-o din miliardele de euro date de nemti ca despagubiri, de aceea se victimizeaza ca sa ia in continuare de la europeni despagubiri pentru un holocaust in care conteaza doar victimele evreiesti , celelalte victime nefiind importante.

In fine ar mai fi faptul ca evreii ii considera pe neevrei goimi adica animale , vite, ei fiind poporul ales...De mentionat ca Dumnezeu nu are un popor ales toti suntem creati de El, evreii chiar l-au renegat si ucis pe Iisus...

Lasand la o parte religia
.Dupã Ferdinand Otto Miksche în Publicatia.Das Ende der Gegenwart, München 1991, p.107: „In 1933 trãiau în Europa, fãrã URSS, 5,6 milioane evrei (American Jewish Conference, New York Times 11.01.1945). Din aceºtia trebuie scãzut un milion, care au rãmas în est dupã trasarea graniþei Molotov-Ribbentrop. Dacã dupã 22 iunie 1941 jumãtate se retrag cu Armata Roºie, mai mult de cinci milioane de evreii nu erau în Europa. Dintre aceºtia trãiau în þãri neutre: Gibraltar 868, Anglia 300.000, Portugalia 1.200, Spania 4.000, Suedia 6.653, Elveþia 17.973, Irlanda 3.686, Turcia, 78.730, total 413.110. (World Almanach 1942) Hitler dispunea de soarta a 4,5 milioane. Din care se scad emigranþii … 1933-1945 au emigrat în Anglia 120.000, Suedia 23.000, Elveþia 60.000, Spania ºi Portugalia 5.000, Canada 60.000, USA 450.000, America Centralã 75.000, America de Sud 225.000, Australia 15.000, China/ªanghai 35.000, India 25.000, Africa 45.000, Palestina 300.000, total circa 1,5 milioane. Pentru URSS nu existã statistici, totuºi dupã New York Times din Polonia au emigrat în URSS 500.000 de evrei, unde exista din anul 1934 „Regiunea autonomã evreiasca”, Birobidjan (36.000 km2) … La declanºarea rãzboiului trãiau în Europa – fãrã URSS – 1.559.660 evrei ..Asa ca...Stati linistiti..Nu au fost atat de victime pe cat i-au facut altii..dupa razboi.Sau mai mult decat alte rase asuprite de nazisti.
Asta..ca o paranteza la ce spuneam legat de faptul ca au fost si raman un neam nomad si pus pe capatuire pe spatele altora.

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 16:03

De la: Dita, la data 2010-05-03 15:54:55LOL, am amici/prieteni, cum vrei sa le spui care sunt evrei... nu multi ce-i drept, dar nah... si nu vad absolut nimic diferit la ei fata de ceilalti prieteni ai mei care nu sunt evrei :)

Exact...nu au nimic diferit..Cu toate astea calaresc toata lumea..!

terzi_p_yahoo_com

125 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 16:04

Problema actuala nu este daca evreii conduc lumea !
Eu consider ca problema care va trebui rezolvata, in viitorul apropiat, este faptul ca aparitia statului evreu si evolutiile care au urmat in special, in urma caderii comunisnului, a dus la estomparea confruntarii ideologice CAPITALISM-COMUNISM, si intensificarea in schimb a confruntarii ideologico-religioase IUDAISM-ISLAMISM. Daca in primul caz miza a fost cu substrat al sferelor de influenta, acum planul s-a schimbat in, teritorial-religios. Ceace traim acum este confruntarea a doua conceptii religioase in care una este fidela devizei: OCHI PENTRU OCHI - DINTE PENTRU DINTE pe cand cealata este fidela principiului RAZBUNAREA SANGELUI, care este mult mai coplexa. Conform traditiei islamiste fratele celui ucis este obligat sa-i preia familia si sa lupte toata viata pentru gasirea si omorarea criminalului.
Cred ca acest fapt l-a facut pe Malreau, sa afirme: SECOLUL 21 VA FI RELIGIOS - SAU NU VA FI DELOC. Eu privesc cu ingrijorare inarmarea nucleara a Iranului si atribui o mare responsabilitate morala conducatorilor de tara actuali, care "inchid ochii" la ajutorarea Iranului in realizarea programului nuclear.
Ma rog divinitatii, sa dea minte actualilor conducatori.
Hai sa privim mai mult inainte, bine inteles ramanand si cu ochii spre trecut, ca omenirea contemporana sa nu mai treaca prin suferintele curciadelor !

Fosta membra 9am.ro

46 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 20:07

Eu cred ca ar trebui sa priviti cu aceeasi ingrijorare inarmarea nucleara a Israelului si utilizarea spatiului Romaniei ca baza de lansare de atacuri(posibil nucleare) impotriva Iranului. Mie, pana acum acest popor nu mi-a facut nimic. In schimb evreii au zamislit doua razboaie mondiale si ne-au adus si comunismul pe cap. De ce am fi de partea iudaismului ? Cea mai buna solutie ar fi ca toti evreii din toata lumea sa se duca in Statele Unite unde le e cald si bine si sa-i lase pe arabi in pace. Crearea statului Israel, asa cum s-a creat el de catre ONU,nu a fost si nu este cea mai buna solutie pentru omenire. Cred ca ar trebui sa se revina de dragul stabilitatii mondiale. Rusia nu va fi niciodata de partea Israelului.Iata pericolul !

KNIGHT_31

944 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 4 Mai 2010, ora 08:55

De la: yuppy006657, la data 2010-05-03 16:04:11Problema actuala nu este daca evreii conduc lumea !
Eu consider ca problema care va trebui rezolvata, in viitorul apropiat, este faptul ca aparitia statului evreu si evolutiile care au urmat in special, in urma caderii comunisnului, a dus la estomparea confruntarii ideologice CAPITALISM-COMUNISM, si intensificarea in schimb a confruntarii ideologico-religioase IUDAISM-ISLAMISM. Daca in primul caz miza a fost cu substrat al sferelor de influenta, acum planul s-a schimbat in, teritorial-religios. Ceace traim acum este confruntarea a doua conceptii religioase in care una este fidela devizei: OCHI PENTRU OCHI - DINTE PENTRU DINTE pe cand cealata este fidela principiului RAZBUNAREA SANGELUI, care este mult mai coplexa. Conform traditiei islamiste fratele celui ucis este obligat sa-i preia familia si sa lupte toata viata pentru gasirea si omorarea criminalului.
Cred ca acest fapt l-a facut pe Malreau, sa afirme: SECOLUL 21 VA FI RELIGIOS - SAU NU VA FI DELOC. Eu privesc cu ingrijorare inarmarea nucleara a Iranului si atribui o mare responsabilitate morala conducatorilor de tara actuali, care "inchid ochii" la ajutorarea Iranului in realizarea programului nuclear.
Ma rog divinitatii, sa dea minte actualilor conducatori.
Hai sa privim mai mult inainte, bine inteles ramanand si cu ochii spre trecut, ca omenirea contemporana sa nu mai treaca prin suferintele curciadelor !

NICI EVREII SI NICI MUSULMANII NU SUNT CRESTINI

Cornelia_leia

329 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 4 Mai 2010, ora 13:28

Banul(respectiv cel ce il are) conduce lumea si nu e necesar sa iasa in "fata" o poate face extrem de linistit din "umbra"

Van_Dyke

25 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 5 Mai 2010, ora 09:41

Evreii nu sunt nici mai buni nici mai rai decat alte popoare...

Procedeaza si ei ca si noi ....sunt sionisti...asa cum noi putem fi nationalisti...si-i uram pe altii..explicandu-ne necazurile proprii drept vina altora...

Holocaustul a fost...nu-l poate justifica nimeni ...asa cum nu poate fi justificata cruzimea oamenilor...

Acum avem drept preocupare mentala ura impotriva tiganilor....si ne felicitam pentru ceea ce le-am facut itlienilor...cu internetul...

`` Alte masti, aceeasi piesa,``

`` Pentru cine o cunoaste
Toate-s vechi si noua toate``

Numai sa nu uitam ca umanitatea e un tot...

Viata e suprema valoare... Omul e suprema valoare... Valoarea lui creste si persista prin demnitate...
Fosta membra 9am.ro

46 mesaje
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 12:42

Crimele si ororile comise de comunistii evrei impotriva românilor este un subiect care descrie atrocitãþile si trãdãrile fãcute de comunistii evrei impotriva românilor in perioada evacuãrii din Basarabia si Bucovina in special in vara lui 1940. Aceste fapte sunt parte a Holocaustului Rosu.

Subiectul pune in context istoric problema revizionismului istoric iudaic. Acesta nu inceteazã sã rescrie istoria românilor in funcþie de interesele strãine românilor. Inventând antisemitisme false, apoi pictând pe români in culorile mincinoase ale unui oprobiu dezlãnþuit contra unui neam intreg revizionismul istoric iudaic neagã Holocaustul rosu prin care zeci de milioane de crestini dintre care peste douã milioane de români au pierit sub bolsevici, condusi de cadre iudaice.

Scriitori de rea credinþã au putut descrie, pentru a ilustra minciuna cã România ar fi "ucis, ucis, ucis", jandarmi români operând in teritoriile ocupate de teroarea horthystã! Când minciuna lui Elie Wiesel este dezvãluitã de Eugen Ionescu in direct la televiziunea francezã, acuzatorul incepe sã oscileze si se dã singur in vileag declarând sforãitor cã "oricum ascultãtorii nu se preocupã de istorie". Ei bine, istoria preocupã intens pe români, care, desi iartã crestineste, au suferit prea mult pentru ca sã uite vreodatã :[1] Trebuie precizat cã NV Transilvaniei a fost sub ocupaþie maghiarã ca urmare a Dictatului de la Viena, din 30 august 1940 si pânã la 25 octombrie 1944, ziua când Transilvania este eliberatã in intregime[2].

1 Context istoric
2 Desfasurarea evenimentelor
3 Faptele
4 Note
5 Bibliografie

Context istoric
Incã din vremea lui Mihail Kogãlniceanu, numãrul tot mai mare de refugiaþi evrei care se agitau pentru denigrarea României prin Alianþa izraelitã au obligat instituþiile democratice ale þãrii sã ia act de efectele dezastruoase ale trãdãrii neamului românesc de cãtre acesti refugiaþi. Pentru economia româneascã, dinamica iesirilor de capital sub controlul noilor refugiaþi (atingând intr-o singurã generaþie numãrul de câteva sute de mii) se fãcea tot mai simþitã. Situaþia era fãrã iesire mai ales din cauza intervenþiei conjugat anti-românesti a puterilor strãine, manipulate de Alianþa izraelitã. In fine, prin arendarea pãmânturilor moldovenesti in mod concentrat sub controlul acestor refugiaþi, care au folosit sãlbãticie contra þãranilor români, s-a ajuns la marea rãscoalã din 1907, in urma cãreia mii de români si-au pierdut viaþa.

Winston Churchill a explicat intr-un articol faimos din anii 1920 cã evreimea organizatã s-a divizat in timpul primului rãzboi mondial intre bolsevism (ale cãrui ravagii acum la aproape optzeci de ani de la evenimente se pot mãsura in zeci de milioane de victime si un atac fãrã precedent impotriva crestinismului) si sionism, care este o miscare ideologicã fascistã, rasistã si de purificare etnicã[3].

Ambele grupuri de ideologi, agenþi si teroristi au trãdat statul român, care le oferise protecþie si adãpost timp de multe generaþii.

Bolsevicii, luptând direct si fãrã oprire contra românilor, prin sabotarea Unirii, prin uneltiri si prozelitism, au ameninþat fiinþa naþionalã româneascã, statul naþional român, biserica naþionalã, si civilizaþia crestinã. pentru a inþelege acest fapt este suficient a constata dezastrul programat al crestinilor in Rusia bolsevizatã, unde milioane de crestini au fost martiri, apoi toate bisericile au fost desacrate sau distruse, in timp ce nici o sinagogã nu a fost atinsã.

Sionistii urmãreau ruperea unei pãrþi din teritoriul naþional român si vinderea lui prin alipirea de imperiul bolsevic. Prima incercare istoricã a evreilor de a se regrupa a fost in Basarabia româneascã, pe care cetãþenii români evrei basarabeni, trãdând interesele þãrii, au fãcut totul pentru a o aduce sub bolsevici, chiar sub numele de Republica Socialistã Sovieticã Evreiascã[4][5][6].

Desfãsurarea evenimentelor

Potrivit istoricului Dinu C. Giurescu, trupele sovietice intrã in Basarabia si Bucovina, "incã din noaptea de 27 spre 28 iunie", la ora 3 a.m., strãpungând teritoriul românesc prin cinci puncte. In acelasi timp, grupuri specializate organizeazã acþiuni antiromânesti in vederea creãrii panicii, dezorganizãrii si confuziei generale. Astfel de acþiuni au loc in orasele: Chisinãu, Cernãuþi, Soroca,Tighina, Reni. Starea de spirit a populaþiei basarabene, incã de la inceputul evacuãrii armatei, administraþiei si civililor români, este consemnatã de sursele sovietice astfel: "...rusii indiferenþi; evreii aclamã intrarea Sovietelor in Basarabia. Românii de la sate surprinsi de evenimente, nu inteleg ce se petrece". Documentele strânse aratã cã "actele de agresiune si batjocorire" intreprinse impotriva armatei române care se replia incepând cu data de 28 iunie 1940, au fost iniþiate si desfãsurate de armata sovieticã in colaborare cu bandele formate mai ales din minoritari, "intre care si o suma de evrei"[7].

Faptele

In timpul celui de-al doilea rãzboi mondial doar maresalul român Ion Antonescu, ministrul de externe Mihai Antonescu, si Miscarea Legionarã i-au susþinut pe sionisti, preferând sã-i vadã pe cetãþenii români evrei mai degrabã plecaþi din România in Palestina decât rãmasi, ca sã fie trãdãtori, activi in chip de agenþi comunisti ai puterilor strãine cu care România era in rãzboi. România este astfel singura þarã care nu a deportat pe evrei[8], [9], [10] un numãr considerabil dintre acestia regãsindu-se in Palestina.

Desi au fost numãraþi printre victime de mai multe ori de holocaustologii ce folosesc incã mijloacele de propagandã comunistã, chiar aflându-se, prin aceasta, in plin negaþionism al holocaustului rosu (al cãror teoreticieni si practicieni erau ca fosti profesori de marxism) evreii români dupã invazia sovieticã erau mai numerosi decât inainte de rãzboi! [11]. Un autor sionist deosebit de discreditat de poziþia sa manifest anti-româneascã este Matatias Carp. Cele trei volume sub semnãtura sa sunt singura sursã de date privind populaþia evreiascã, secret de stat. Lucrarea sa este publicatã imediat dupã invazia sovieticã, in acest context, pentru a fi citatã in extenso azi, la peste 60 de ani de la evenimente... Mai mult, istoricul Dinu C. Giurescu remarcã faptul cã cele trei volume scoase in 1947 la Bucuresti, de cãtre Matatias Carp, sunt "fãrã trimiteri la fondurile de arhivã"[12].

Alexandru Safran, fost rabin sef, intr-o declaraþie din 1946 recunoaste faptul cã anexarea Basarabiei si Bucovinei de Nord de cãtre sovietici "a fost intâmpinatã cu bucurie de unii evrei din aripa stângã si comunisti".

In timpul evacuãrii din Basarabia si Bucovina de Nord a armatei române si a populaþiei refugiate române, provocatã de ultimatumul din 26 iunie 1940 prin care Uniunea Sovietica a cerut României cedarea acestor provincii amintite, populaþia evreiascã de aici a iniþiat si desfãsurat o serie de manifestãri si asasinate antiromânesti:
-uciderea si batjocorirea ofiþerilor si militarilor români;
-jefuirea si maltratarea refugiaþilor români;
-asasinarea oficialilor români din diferite instituþii publice si devastarea acestora;
-distrugerea si denigrarea insemnelor oficiale românesti[13].

Aceste fapte grave antiromânesti nu au fost intâmplãtoare, ci ele au fost programate si organizate cu mult timp inainte, existând in Basarabia 118 organizaþii teroriste si un Plan de bolsevizare a României in care comunistii evrei erau implicaþi foarte mult[14].

Incepând cu data de 28 iunie 1940, evreii de pe tot cuprinsul Basarabiei si Bucovinei de Nord si-au manifestat bucuria cã au devenit cetãþeni sovietici, unii dintre ei s-au inarmat si fluturau niste liste negre dorind sã-i pedepseascã pe cei notaþi acolo. Aceste liste negre vor fi folosite mai târziu pentru denunþarea românilor care erau consideraþi "trãdãtori de þarã" faþã de Rusia, intre ei si mulþi membri ai Sfatului Tãrii. Alte liste destinate execuþiilor au fost redactate chiar de intele ctualii evrei comunisti ca: avocat Carol Steinberg, avocat Etea Diner, dr. Dorevici. Mai mult, avocatul evreu Steinberg, a condus un grup de evrei ce loveau cu pietre armata românã aflatã in retragere[15].

La Cernãuþi, imediat ce a fost anunþat ordinul de evacuare, evreii au iniþiat si desfãsurat acþiuni antiromânesti: aurupt si scuipat steagurile tricolore românesti, iar pe monumentul Unirii au pus steagul rosu sovietic. Dupã ce au vandalizat insemnele oficiale românesti, evreii au distrus crucea de pe catedralã si "au inlocuit-o cu steagul rosu si portretul lui Stalin". Au mai fost consemnate devastãri si impuscãturi. Tot la Cernãuþi, evreii si puscãriasii eliberaþii, i-au atacat pe românii care se refugiau, jefuindu-i si maltratându-i. Preotul bisericii catolice si câþiva gardieni au fost impuscaþi de evrei. In timp ce preoþii si teologii români erau maltrataþi iar militarii umiliþi de evrei, alþi evrei de pe margine stãteau si fotografiau aceste scene.

Ziarul "Universul" relateazã faptul cã populaþia ucraineanã din Cernãuþi a manifestat un comportament corect faþã de populaþia româneascã ce se refugia, in timp ce populaþia evreiascã a avut o atitudine atât de neomeneascã incât i-a revoltat si pe comandanþii armatei de ocupaþie rusesti.

La Chisinãu, evreii plasaþi in intersecþii au atacat refugiaþii români si i-au jefuit, ba mai mult, au aruncat atât asupra lor cât si asupra militarilor români aflaþi in retragere, cu pietre, cu oale cu apã clocotitã, si conþinutul oalelor de noapte. Sub protecþia unor soldaþi rusi, evreii au batjocorit militarii din armata românã, ofiþerilor fiindu-le smulse tresele, iar unor ostasi lis-au tãiat nasturii de la pantaloni, dupã care intr-o primã fazã li s-a dat drumul in hohote de râs, pentru ca mai apoi, sã fie luaþi de soldaþii rusi.

In momentul aterizãrii la Chisinãu a unui grup de 20-30 de avioane rusesti, "imediat evreii au arbora drapele rosii" si au inceput sã manifeste pe stradã. Lor li s-au alãturat si comunistii proaspãt eliberaþi din inchisoarea localã. Impreunã, "manifestanþii evrei si comunistii" au strigat lozinci antiromânesti si defãimãtoare la adresa armatei române: "Jos Armata Românã!", si impotriva regelui, "Jos Carol!", precum si de susþinere a ocupantului sovietic "Trãiascã Stalin si Armata Rosie!". De asemenea, ei au blocat strãzile, nepermiþând refugiaþilor români accesul spre garã. Incercând sã facã ordine pentru ca populaþia sã poatã ajunge la garã si sã se refugieze, comisarii Pascu Nicolae, Mateescu Constantin, Severin si Stol, au fost prinsi de evrei si executaþi prin impuscare in pinã stradã. Alte incidente s-au inregistrat pe strada Alexandru cel Bun, unde funcþionarii români refugiaþi care doreau sã ajungã la garã au fost opriþi de "o masã compactã de evreis i rusi" care postându-se pe trotuare ameninþau si aruncau cu pietre.

La Soroca, primãria si poliþia au fost ocupate de evreii comunisti aflaþi sub comanda avocatului evreu Michel Flexer (Flexor). La poliþie, acesta a þinut un discurs prin care a defãimat autoritãþile si administraþia româneascã, apoi i-a asasinat pe comisarul Murafa si pe ajutorul acestuia Eustaþiu Gabriel in faþa statuii Generalului Poetas.

A fost jefuit tezaurul administraþiei financiare, din camionul in care era transportat iar Dirigintele Oficiului Postal, Vartolomei, avocatul Gheorghe Stãnescu si locotenentul Pavelescu, insoþit de mai mulþi subofiþeri au fost prinsi de evrei si li s-au rupt galoanele. Administratorul Ion Gheorghe si cãpitanul Georgescu au fost impuscaþi. Pavelescu si Vartolomei au scãpat dând 50-60 de mii de lei unor evrei. Subofiþerul Ene a fost impuscat pe la spate in timp ce incerca sã fug, iar avocatul Stãnescu a fost coborât din masinã si imp uscat de avocatul evreu Pizaresky Alexandru.
Maiorul Virtic Gheorghe comandantul jandarmilor din Soroca si cãpitanul Ramadan, dorind sã plece cu o masinã au fost prinsi de evrei, au fost dezarmaþi si li s-au rupt galoanele. Preoþii care voiau sã se refugieze din oras au fost opriþi de evrei si intorsi din drum.

La Vijniþa, cei care au provocat dezordini au fost evreii comunisti cãrora li s-au alãturat si ucrainenii. Astfel, seful sanatoriului din localitate, dr. evreu Winer a rupt drapelul românesc, pãstrând numai fâsia rosie pe care si-a legat-o peste piept strigând cã "a sosit ceasul evreilor". Tot el a interzis personalului românesc sã pãrãseascã sanatoriul. In momentul intrãrii armatei sovietice in oras, aceasta a fost asteptatã de populaþia evreiascã in frunte cu evreul Satran. Perceptorul si preotul au fost atacaþi si jefuiþi de un grup de evrei condus de avocatul Raufberger.
Fapte grave s-au mai inregistrat la Românesti in judeþul Lãpusna, unde elevii evrei i-au agresat pe profesori, la Reni unde s-au inregistrat incidente intre evrei cu banderole rosii pe mâini si autoritãþi, la Tighina unde jandarmii români au fost dezarmaþi de evrei, si li s-au luat si uniformele, si la Cetatea Albã unde evreii au dat foc la primãrie. La Lipcani, peste Prut de Rãdãuþi, evreii strigau "Trãiascã Rusia Sovieticã si Stalin!"

In data de 29 iunie 1940 regele Carol al II-lea isi noteazã in jurnalul personal "cã mai ales evreii" sunt cei "care-i atacã si-i insultã pe ai nostri" si cã acestia i-au batjocorit pe ofiþerii români.

Presa strãinã relateazã si ea despre cele intâmplate in Basarabia si Bucovina de Nord: Corriere della Serra scrie cã in ziua de 29 iunie aproximativ 3000 de evrei care au trecut pe la Reni in Basarabia au atacat atât refugiaþii civili, cât si armata românã pe care i-au bãtut cu pietre, i-au impiedicat sã-si continuie drumul, i-au jefuit, le-au luat armamentul si le-a distrus mijloacele de transport. Mai mult chiar, cãutau sã-i instige si pe localnicii români impotriva acestora. Si Gazzeta dell Popolo confirmã situaþiile grave create de evrei consemnând cã la Galaþi, comunistii evrei locali impreunã cu cei veniþi din alte pãrþi, au provocat dezordine, atacând forþele de poliþie si garnizoana, rezultând 15 morþi. Tot Gazzeta dell Popolo vorbeste si despre Cernãuþi arãtând cã dupã evacuarea militarilor români, evreii in numãr de câteva zeci de mii, dupã ce au comis numeroase delicte, au eliberat deþinuþii din inchisori, i-au inarmat si "au inceput cu furie sã masacreze pe românii aflaþi pe strãzi, au jefuit bãncile, casele particulare, au incendiat bisericile si palatele". Corriere della Sera relateazã si el despre cele intâmplate la Galaþi vorbind despre faptul cã evreii veneau din toate pãrþile la Galaþi pentru a trece in Basarabia si dupã ce i-au dezarmat pe soldaþii din gardã, au atacat orasul, trãgând nebuneste, devastândvitrinele si agresând cetãþenii români.

Notele fãcute de armata românã constatã la data de 30 iulie 1940 cã evreii din Basarabia nu s-au refugiat si cã au rãmas, instigând la acþiuni antiromânesti si fãcând manifestaþii comuniste. Refugiaþii din Basarabia au declarat cã cei care le-au fãcut greutãþi pe parcursul evacuãrii au fost comunistii locali, in majoritate evrei si cã acestia i-au torturat, i-au lovit cu pietre, le-au jefuit bagajele, i-au impiedicat sã se deplaseze, le-au luat animalele si le-au devastat vehiculele folosite pentru deplasare.

La Chisinãu, incã inainte de apariþia trupelor rusesti, evreii din baroul local si-au legat la mâini banderole rosii si i-au supus pe funcþionarii români la tot felul de violenþe. In toate gãrile de la chisinãu si pânã la Ungheni, bandele de evrei inarmaþi cu pistoale si bâte loveau populaþia românã pentru a o impiedica sã urce in trenuri. Si in Bucovina, la Cernãuþi, inainte de intrarea soldaþilor sovietici, evreii au fãcut manifestaþii antiromânesti, au devastat biserici si au asasinat personalitãþi românesti si ofiþeri. Se mai raporteazã cã un grup de evrei comunisti cu vârste de 15-16 ani au sãvârsit crime si acte de barbarie, ucigând soldaþi, ofiþeri si jandarmi români cu propriile baionete, dupã ce iniþial ii dezarmaserã. Tot la Cernãuþi, grupuri de muncitori au devastat clãdiri si cãmine studenþesti, au eliberat deþinuþii din inchisori si au maltratat armata si populaþia românã care se refugia.

La Stampa din ziua de 1 iulie 1940 prezintã articolul "Ororile si devastãrile comise de evrei in Basarabia si Bucovina" in care vorbeste de manifestãrile de bucurie ale evreilor faþã de armata de ocupaþie sovieticã si consemneazã faptul cã la Cernãuþi s-a constituit un guvern provizoriu din evrei comunisti. Acelasi gen de iniþiative a avut loc si la Reni, Ismail, si in alte locuri.

O notã a armatei din 1 iulie 1940 confirmã faptul cã incã inainte ca armata sovieticã sã-si facã apariþia, populaþia evreiascã din Cernãuþi a devastat bisericile si i-a asasinat pe mulþi dintre sefii autoritãþilor locale. Se raporteazã si cã Brigada de Cavalerie aflatã sub comanda domnului Postelnicu a trecut cu greu Prutul, având lipsã ofiþeri si soldaþi precum si echipament din cauza greutãþilor, sicanelor si umilinþelor la care au fost supusi de cãtre armata sovieticã in colaborare cu bandele de civili formate din "bolsevici si jidani".

O sintezã a zilei din 2 iulie 1940, aratã cã evreii au organizat in difetite orase comitete revoluþionare in vederea preluãrii puterii. La Cernãuþi, evreul Salo Brul a devenit comisar al poporului, primar si viceprimar sunt tot doi evrei, Glaubach si respectiv Hitzig, iar prefect este evreul Meer. Sovietul comunal din Chisinãu, este condus de un evreu originar din Husi, si anume, avocatul Steinberg. Comitetul local infiinþat la Chilia Nouã il are ca sef pe un evreu medic din oras, dr. Rabinovici. La Soroca este indicat ca fiind "conducãtorul acþiunii teroriste" un evreu gardian public in serviciul poliþiei locale, pe nume Leizer Ghinsberg. Alþi doi evrei fosti ziaristi la Adevãrul si Dimineaþa au luat posturi importante in Basarabia. Ei sunt Terziman si Cândea.
Sunt consemnate atentate si asasinãri impotriva oficialitãþilor si impotriva românilor civili, din partea evreilor comunisti. Bandele evreo-comuniste din Chisinãu futurând steaguri rosii, acþionau in gãri pentru a-i determina pe cãlãtori sã coboare din trenuri. Refugiaþii români care nu puteau sã se apere au fost jefuiþi de acestia, si doar cei care au avut arme au putut sã le respingã atacurile. Tot la Chisinãu, intervenþia unui detasament de jandarmi i-a salvat pe studenþii teologi de a nu fi linsaþi de o bandã de evrei comunisti, asta dupã ce jandarmii au fost nevoiþi sã facã uz de armã. Insã doi inspectori financiari, Preotescu si Pãdureanu, nu au mai putut fi salvaþi, fiind impuscaþi. De asemenea, teroristii evrei i-au mai ucis pe perceptorul si notarul din Ceadâr-Lunga, judeþul Tighina, pe preotul Bujacovski din Tighina, pe fostul senator colonelul Adamovici, pe seful poliþiei din Abaclia, tot din judeþul Tighina. La Cazaclia si Ceadâr-Lunga au mai fost omorâþi notari, preoþi si poliþisti. Evreii din Reni, ce purtau banderole rosii, i-au impuscat pe doi marinari români, ceea ce a determinat o ripostã a autoritãþilor si au fost lichidaþi, in urma confruntãrilor, circa 15-20 de evrei comunisti.

Fapte atroce s-au petrecut la Cetatea Albã, unde preoþii au fost schingiuiþi de bande comuniste de evrei. Preoþilor le-au fost arse bãrbile cu þigãri aprinse, iar bisericile au fost devastate. La Cernãuþi, bandele de evrei au atacat cu pietre douã autocare cu soldaþi români, iar atacul lor a fost respins numai prin folosirea armelor.
La Brãila, fraþii Birnbaum ameninþau cã "multora dintre români le-a sunat ceasul" si cã ei ii au pe câþiva in vedere pentru ca sã se rãfuiascã cu ei. In alt caz, o persoanã pe nume Iancu, zis si Jean, ameninþa si el cã in scurt timp pe Palatul Regal va flutura drapelul rosu sovietic.
O telegramã din data de 3 iulie 1940, venitã de la graniþã, informeazã cã populaþia evreiascã manifestã o atitudine ostilã tot mai pronunþatã in zona Prutului si cã acest fapt face ca localitãþile locuite de evrei sã fie focare comuniste periculoase.

Ziarul maghiar Pesti Ujsag din 3 iulie 1940, scos la Budapesta, face referire la "presa italianã care condamnã uneltirile evreilor din România" arãtând cã ziarele italiene consemneazã cã "Evreii au provocat incidente sângeroase prin atitudinea lor provocatoare ".

Alte informaþii transmise de armatã relateazã cã la Cernãuþi au fost vandalizate mai multe biserici, printre cea mai importantã Sf. Nicolae. La Bolgrad, evreii comunisti care manifestau pe strãzi, purtau steaua evreiascã in 6 colþuri si o banderolã rosie. Un grup de evrei a atacat cu focuri de armã depozitul de muniþii din Rãdãuþi, insã atacul a fost respins de cãtre gardã, iar atacatorii s-au retras lãsând doi morþi in urmã. Acþiunea de asasinare a românilor din orasul Cetatea Albã a fost condusã de evreul Abram Carolic. Intre victime, au fost protopopul judeþului Crisan Folescu, preotul Petru Siniþã, seful gãrii si ajutorul acestuia. Tot la Cetatea Albã, evreii comunisti au oprit un tren si au incercat sã dezarmeze un divizion de artilerie, si numai intervenþia sovieticilor a im piedicat acest lucru. Si la Volintiri, grupurile de evrei comunisti i-au terorizat pe români, fiind ucise mai multe persoane printre care grefierul Stirbu Iosif. La Bãlþi, bandele de evrei au creat panicã printre românii care se refugiau, fiind trase focuri de armã asupra lor. Tot in acest timp, au fost rupte crucile bisericilor si arborate in locul lor, steagurile rosii sovietice. La Chisinãu, ziarele Sovietskaia Bessarabia si Bessarabskaia Pravda scoase de ocupaþia sovieticã, sunt conduse de redactori evrei. La Ismail, morarii si brutarii evrei au instigat bandele de teroristi evrei impotriva manutanþei locale rãspândind zvonul cã armata a rechiziþionat fãina. Au fost asasinaþi lt. Alexandrescu si plt. mj. Jianu. Manipulaþi de instigãrile evreo-comuniste, la acþiune au participat si soldaþi aparþinând manutanþei. La Reni, un grup de comunisti evrei impiedicã populaþia ce dorea sã se imbarce pe vaporul Carpaþi pentru a se refugia in þarã, lovindu-i cu bãtele. Vaporul a reusit totusi sã plece doar dupã ce s-au tãiat parâmele de ancorare.

In comuna Ashita, evreii au impuscat in picioare doi soldaþi români care rãmãseserã in urmã. La Chilia Nouã, bande de evrei comunisti au devastat bisericile, au arborat steaguri sovietice pe instituþii si au impiedicat populaþia româneascã sã se refugieze.
Un soldat originar din Piatra Neamþ, care era rãnit a fost ingropat de viu, la ordinul si sub indrumarea comisarilor sovietici evrei, care au ignorat rugãminþile acestuia de a nu fi ingropat pentru cã avea acasã 4 copii.
Un alt soldat român care era bolnav, si care era transportat cu o cãruþã a fost impuscat pentru cã agresorii voiau cãruþ ;a. Cererile ofiþerilor români de a le lãsa acea cãruþã pentru a putea transporta soldatul bolnav, nu au fost luate in seamã, si unul dintre agresori a tras câteva gloanþe sfãrâmându-i þeasta.

Note
1↑ Elie Wiesel, contra intereselor României, Teofil Ivanciuc, p.18
2↑ Cronologie privitoare la membrii familiei regale. Cronologia se bazeaza pe cartile "Istoria Romanilor de la origini pana in prezent" de Vlad Georgescu, ed. Humanitas, Bucuresti 1992 si "Monarhia in Romania 1866-1947" de Ioan Scurtu, ed. Danubius, Bucuresti 1991, si pe presa romana de dupa 1989
3↑ Zionism versus Bolshevism: A Struggle for the Soul of the Jewish People, nr. din 8 februarie 1920, al ziarului "Illustrated Sunday Herald"
4↑ Numeroase surse din arhivele locale
5↑ Secretul sabiei de foc, Radu Mihai Crisan, p. 56
6↑ Sãptãmâna Rosie (Ediþia august 2006), Paul Goma, p. 154
7↑ Evreii din România (1939-1944), Dinu C. Giurescu
8↑ A Study of History, 12 volume, Oxford University Press
9↑ Surse evreiesti
10↑ Rabinul Clujului Moshe Carmilly
11↑ Ioanid, Carp
12↑ Evreii din România (1939-1944), Dinu C. Giurescu
13↑ Cercetarea are la bazã: rapoarte oficiale ale armatei române, articole din presa vremii, jurnale personale ale oficialilor si civililor, mãrturii, toate prezentate in eseul "Sãptãmâna Rosie" de Paul Goma
14↑ Sãptãmâna Rosie (Ediþia august 2006), Paul Goma, p. 94-96
15↑ Sãptãmâna Rosie (Ediþia august 2006), Paul Goma, p. 164, 177, 219
ht tp://casa-regala.blogspot.com/2007/12/crimele-comunistilor-evrei...

poppiq_2000

11 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 6 Mai 2010, ora 09:05

brealsouL

415 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 6 Mai 2010, ora 13:22

intr-adevar, youtube e o sursa de incredere, pacat ca toti moronii pot posta orice.

99% manelisti..
probabil singurul adevar spus in tara asta in ultimu`mileniu.

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Evreii
Mergi la: