Info
x
Intrebari pentru politicieni.
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 17:10
Deschid acest topic cu speranta de a fi citit in primul rand de catre politicieni si poate vor medita macar un moment la nenorocirile pe care ei le-au adus acestei tari si acestui popor. De ce aveti atata ura pe acest popor si va bateti joc de viitorul nostru? Nu este suficient cat ati furat ? Nu este suficient faptul ca am ajuns ultima tara din Europa datorita lacomiei voastre?Ce mai asteptati? Nu vedeti ca poporul este ingenunchiat de povara datoriilor si ca doar hotii o duc bine ? Cand aveti de gand sa lasati deoparte lacomia si sa va mai ganditi si la noi? Stiu ca de multa vreme noi nu prea mai insemnam prea mult pentru voi, dar ce veti mai face cu bogatiile acumulate daca ne exterminati . Chiar nu pricepeti ca populatia tarii este la un pas de a iesi in strada ? Chiar sunteti mandri de realizarile voastre? Oare cat timp credeti ca vom mai rabda aceasta bataie de joc?Aveti grija ca data scadentei se apropie vertiginos si nu se stie cum va iesi. Acum nu mai puteti sa ne pacaliti .
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 17:20
Chiar speri ca ei citesc aici?
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 17:26
Dar voi nu intelegeti ca ei vor sa arunce oamenii in strada in mod organizat. Vezi legea falimentului sau faptul ca furnizorii de utilitati au dreptul la orice, dar oamenii nu au dreptul la un consum asumat. Adica in loc sa aiba numai dreptul de a opri utilitatea raului platnic, ii pot lua ce vor ei. O aberatie.
Deci strada, prin lege. Un cinism la nivel de lege. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 17:30
Haideti oameni buni, macar virtual sa realizam o revolutie ! Aveti curajul si puneti intrebari acestor nemernici care ne conduc destinele de 20 de ani si poate in acest mod reusim sa sensibilizam aceste brute.
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Septembrie 2010, ora 22:41
INTREBARE
Cine va incalta si va-mbraca de dimineata domilor politicieni de sunteti asa de desculti in gandire si de mici la suflete ??? Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 09:46
Ce parere aveti mai politicienilor ( borfasilor) de urmatorul scenariu ? Daca acest popor va ajunge la limita disperari si se lasa cu iesiri in strada pe care sa nu le mai puteti controla? Credeti ca va mai poate scapa dracu de linsaj? Cat as dori sa va vad pe toti la canal cu lanturi la picioare. Daca voi ne vreti raul , noi de ce nu am avea aceleasi ganduri la adesa voastra?
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 10:21
De la: corcodel, la data 2010-09-01 17:10:09Deschid acest topic cu speranta de a fi citit in primul rand de catre politicieni si poate vor medita macar un moment la nenorocirile pe care ei le-au adus acestei tari si acestui popor. De ce aveti atata ura pe acest popor si va bateti joc de viitorul nostru? Nu este suficient cat ati furat ? Nu este suficient faptul ca am ajuns ultima tara din Europa datorita lacomiei voastre?Ce mai asteptati? Nu vedeti ca poporul este ingenunchiat de povara datoriilor si ca doar hotii o duc bine ? Cand aveti de gand sa lasati deoparte lacomia si sa va mai ganditi si la noi? Stiu ca de multa vreme noi nu prea mai insemnam prea mult pentru voi, dar ce veti mai face cu bogatiile acumulate daca ne exterminati . Chiar nu pricepeti ca populatia tarii este la un pas de a iesi in strada ? Chiar sunteti mandri de realizarile voastre? Oare cat timp credeti ca vom mai rabda aceasta bataie de joc?Aveti grija ca data scadentei se apropie vertiginos si nu se stie cum va iesi. Acum nu mai puteti sa ne pacaliti . Domnule Corcodel,eu nu sunt deloc sigur ce anume vreti dumneavoastra. Din cate inteleg eu vreti sa schimbati actuala clasa politica de care sunteti absolut nemultumit .Succes si spor la treaba. ... Pot sa va intreb insa cu cine sau cu ce intentionati sa o schimbati ? Pretutindeni in lume ,toate tarile sunt conduse prin politicieni.Daca acei politicieni nu isi fac treaba bine intr-un sistem normal,atunci ei nu mai sunt alesi. La noi insa lucrurile stau ALTFEL. Cei care isi fac treaba sunt terfeliti prin noroi ,iar cei care fura sunt alesi in draci, deoarece poporul nu vrea obligatoriu un nivel de trai ridicat, ci lupte cu mogulii, scandaluri, "actiune". Cred ca romanii sunt un popor mai idealist decat altele,ei nu voteaza dupa "stomac" ci dintr-o adanca constiinta proletara. Populatia este intr-adevar la un pas de a iesi in strada. Sa stiti insa ca nu iese in strada pentru a rasturna clasa politica , ci deoarece este foarte nemultumita de actuala guvernare a presedintelui Basescu. Ati aflat dumneavoastra ceva de nemultumirile poporului insa nu cred ca v-ati documentat suficient in privinta motivelor acestor nemultumiri.Este ca si cum dumnevoastra ati primi un pumn in figura de la un derbedeu, si v-ati duce la politie nemultumit ca sa reclamati ...sistemul de invatamant din Romania. |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 10:38
. Cum credeti ca se mai poate iesi din amaraciunea in care traim, daca nu retezam raul de la baza? Cum credeti ca mai pot avea incredere in clasa politica atata timp cat a dovedit si dovedeste ca nu sunt responsabili pentru bunastarea tarii si doar sunt pusi pe capatuiala? De ce as mai avea incredere in aceste partide care s-au perindat la guvernare iar noi tot saraci am ramas?Sa nu aveti impresia ca nu-mi doresc sa ma fi inselat in privinta lor, dar realitatea este una cruda, iar ei indiferent de partid au un singur tel, acela de a ne desfinta ca popor. Cat priveste actuala guvernare si eu ca si dumneavoastra sunt de parere ca este cea mai anti-romaneasca , dar nu se diferentiaza cu prea mult fata de cele precedente. Cunosc multe familii care sunt la limita suportabilului , chiar daca sunt oameni cu profesii onorabile , care in alt colt de lume ar trai bine. Sunt convins ca dupa perioada Basesciana tot rau vom trai, deoarece politica de stat a Romaniei este doar jefuirea tari de catre clasa politica.
|
|
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 10:42
De la: corcodel, la data 2010-09-03 10:38:56. Cum credeti ca se mai poate iesi din amaraciunea in care traim, daca nu retezam raul de la baza? Cum credeti ca mai pot avea incredere in clasa politica atata timp cat a dovedit si dovedeste ca nu sunt responsabili pentru bunastarea tarii si doar sunt pusi pe capatuiala? De ce as mai avea incredere in aceste partide care s-au perindat la guvernare iar noi tot saraci am ramas?Sa nu aveti impresia ca nu-mi doresc sa ma fi inselat in privinta lor, dar realitatea este una cruda, iar ei indiferent de partid au un singur tel, acela de a ne desfinta ca popor. Cat priveste actuala guvernare si eu ca si dumneavoastra sunt de parere ca este cea mai anti-romaneasca , dar nu se diferentiaza cu prea mult fata de cele precedente. Cunosc multe familii care sunt la limita suportabilului , chiar daca sunt oameni cu profesii onorabile , care in alt colt de lume ar trai bine. Sunt convins ca dupa perioada Basesciana tot rau vom trai, deoarece politica de stat a Romaniei este doar jefuirea tari de catre clasa politica. Bun,ce propuneti si ce solutie vedeti dumneavoastra ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Sandel 271 mesaje Membru din: 14/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 11:00
De la: vaneamarin, la data 2010-09-03 10:42:18De la: corcodel, la data 2010-09-03 10:38:56. Cum credeti ca se mai poate iesi din amaraciunea in care traim, daca nu retezam raul de la baza? Cum credeti ca mai pot avea incredere in clasa politica atata timp cat a dovedit si dovedeste ca nu sunt responsabili pentru bunastarea tarii si doar sunt pusi pe capatuiala? De ce as mai avea incredere in aceste partide care s-au perindat la guvernare iar noi tot saraci am ramas?Sa nu aveti impresia ca nu-mi doresc sa ma fi inselat in privinta lor, dar realitatea este una cruda, iar ei indiferent de partid au un singur tel, acela de a ne desfinta ca popor. Cat priveste actuala guvernare si eu ca si dumneavoastra sunt de parere ca este cea mai anti-romaneasca , dar nu se diferentiaza cu prea mult fata de cele precedente. Cunosc multe familii care sunt la limita suportabilului , chiar daca sunt oameni cu profesii onorabile , care in alt colt de lume ar trai bine. Sunt convins ca dupa perioada Basesciana tot rau vom trai, deoarece politica de stat a Romaniei este doar jefuirea tari de catre clasa politica. Daca nu poti invinge dusmanul , aliaza-te cu el, spune o vorba. Deci ori ne apucam sa furam si sa ne batem joc cu totii, ori tacem si ne vedem de treaba noastra. Am vorbit recent cu o persoana cu o relativa influenta in factorul decizional al turismului romanesc (Hermann Roesler) si din spusele lui, o miscare inteligenta pana in 2012 ar fi ca Elena Udrea sa fie prim ministru, pt ca in turism oricat ati ironiza, oricat ati spune ca s-au cheltuit bani , s-a mai miscat ceva de cand a venit ea. E o femeie deschisa la propuneri, o reformista asa cum spune si Badea. Nu sunt portocaliu, nu-s usor de influentat ,dar alta alegere in situatia de fata nu prea e. Un primministru de la alt partid va inrautati lucrurile, unul independent (desi sunt putini incadrati aici si aia nu vor) va fi marginalizat. Raporteaza abuz de limbaj
Regret ca traiesc in Romania
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 11:06
Primul pas cerd ca ar fi o miscare sociala de amploare si nu un dans al pinguinului. O miscare sociala de durata care sa oblige toata clasa politica in primul rand la alegeri anticipate si schimbarea paragrafelor din constitutie in care magistratii sunt numiti. Consider ca reprezentantii justitiei trebuiesc alesi prin vot , iar ei prin mandatul dat de catre cetateni sa treaca la curatarea tuturor gunoaielor din viata politica si economica a tari. Singura institutie care poate salva de la dezastru acest popor , este o justitie aleasa de catre cetateni, iar completele sa fie formate si din jurati asa cum se practica in SUA. Atunci poate vom putea spera la un trai mai bun.
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 12:46
De la: corcodel, la data 2010-09-03 11:06:27Primul pas cerd ca ar fi o miscare sociala de amploare si nu un dans al pinguinului. O miscare sociala de durata care sa oblige toata clasa politica in primul rand la alegeri anticipate si schimbarea paragrafelor din constitutie in care magistratii sunt numiti. Consider ca reprezentantii justitiei trebuiesc alesi prin vot , iar ei prin mandatul dat de catre cetateni sa treaca la curatarea tuturor gunoaielor din viata politica si economica a tari. Singura institutie care poate salva de la dezastru acest popor , este o justitie aleasa de catre cetateni, iar completele sa fie formate si din jurati asa cum se practica in SUA. Atunci poate vom putea spera la un trai mai bun. Dar politicienii nu tot prin vot se aleg? Pe ce logica puteti considera ca justitia ar functiona mai bine daca reprezentantii ei ar fi alesi prin vot , decat politicienii spre exemplu ,de care sunteti absolut nemultumit ,si care si ei tot prin vot au fost alesi?... |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 12:53
De la: Sandel, la data 2010-09-03 11:00:50De la: vaneamarin, la data 2010-09-03 10:42:18De la: corcodel, la data 2010-09-03 10:38:56. Cum credeti ca se mai poate iesi din amaraciunea in care traim, daca nu retezam raul de la baza? Cum credeti ca mai pot avea incredere in clasa politica atata timp cat a dovedit si dovedeste ca nu sunt responsabili pentru bunastarea tarii si doar sunt pusi pe capatuiala? De ce as mai avea incredere in aceste partide care s-au perindat la guvernare iar noi tot saraci am ramas?Sa nu aveti impresia ca nu-mi doresc sa ma fi inselat in privinta lor, dar realitatea este una cruda, iar ei indiferent de partid au un singur tel, acela de a ne desfinta ca popor. Cat priveste actuala guvernare si eu ca si dumneavoastra sunt de parere ca este cea mai anti-romaneasca , dar nu se diferentiaza cu prea mult fata de cele precedente. Cunosc multe familii care sunt la limita suportabilului , chiar daca sunt oameni cu profesii onorabile , care in alt colt de lume ar trai bine. Sunt convins ca dupa perioada Basesciana tot rau vom trai, deoarece politica de stat a Romaniei este doar jefuirea tari de catre clasa politica. Ok,am inteles ideea dumneavoastra.Deci salvarea tarii o vedeti prin numirea doamnei Udrea ca premier .Trebuie sa recunosc ca este o idee de salvare a Romaniei absolut originala ,inedita,ceva chiar surprinzator din punctul meu de vedere... PS: Nu stiu exact ce anume "s-a miscat in turism" de cand a venit doamna Udrea deoarece : 1)Turismul este privatizat in marea sa majoritate. 2)Numarul de turisti straini in Romania a scazut enorm fata de de perioada lui Tariceanu .A crescut in Bulgaria si Turcia ,tari care impreuna cu Grecia au un program comun turistic. In Romania insa,numarul turistilor straini ,cu tot land of choice-ul si cu toate indicatoarele si gradinile Carpatilor, A SCAZUT. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 13:11
De la: vaneamarin, la data 2010-09-03 12:46:02Judecatorii onesti sunt mult mai usor de identificat si aparitia juratilor in sistem va face ca actul dreptatii sa fie mult mai sigur. Consider ca la alegerile locale pe langa primari si consilieri sa avem pe buletinele de vot si magistratii care vor realiza actul de justitie in localitatea (sectorul) respectiv.De la: corcodel, la data 2010-09-03 11:06:27Primul pas cerd ca ar fi o miscare sociala de amploare si nu un dans al pinguinului. O miscare sociala de durata care sa oblige toata clasa politica in primul rand la alegeri anticipate si schimbarea paragrafelor din constitutie in care magistratii sunt numiti. Consider ca reprezentantii justitiei trebuiesc alesi prin vot , iar ei prin mandatul dat de catre cetateni sa treaca la curatarea tuturor gunoaielor din viata politica si economica a tari. Singura institutie care poate salva de la dezastru acest popor , este o justitie aleasa de catre cetateni, iar completele sa fie formate si din jurati asa cum se practica in SUA. Atunci poate vom putea spera la un trai mai bun. |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 13:25
De la: corcodel, la data 2010-09-03 13:11:19De la: vaneamarin, la data 2010-09-03 12:46:02De la: corcodel, la data 2010-09-03 11:06:27Primul pas cerd ca ar fi o miscare sociala de amploare si nu un dans al pinguinului. O miscare sociala de durata care sa oblige toata clasa politica in primul rand la alegeri anticipate si schimbarea paragrafelor din constitutie in care magistratii sunt numiti. Consider ca reprezentantii justitiei trebuiesc alesi prin vot , iar ei prin mandatul dat de catre cetateni sa treaca la curatarea tuturor gunoaielor din viata politica si economica a tari. Singura institutie care poate salva de la dezastru acest popor , este o justitie aleasa de catre cetateni, iar completele sa fie formate si din jurati asa cum se practica in SUA. Atunci poate vom putea spera la un trai mai bun. Deci poporul voteaza prost doar in materie de politica ,doar acolo incurca albul cu negru si cinstea cu minciuna.In justitie insa ii vor alege pe cei mai onesti dintre magistrati. In plus vor exista si juratii,care,nu-i asa, vor fi garantia suprema a unei justitii corecte, deoarece nu se vor uita pe OTV sa vada intai ce parere are Dan Diaconescu despre proces, si nu vor afla de acolo daca este sau nu "Cioaca" vinovat. |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 14:09
Corect ca au scazut, n-am cifre la indemana ca sa expun pe ele. Dar, turismul nu inseamna doar Ministerul turismului, ci si infrastructura, aparare, finante etc. E un sistem intreg, faptul ca multi s-au indreptat catre bulgari si alti vecini e ca ei au fost mai destepti si au inteles ideea ca intai facm pt ei si apoi ne luam si noi cascavalul, la noi mereu e invers. Am spus ca ar fi ceva sa fie numita premier, dar asta nu inseamna ca solutia salvatoare care va scoate Romania din impas e ea, in niciun caz, am zis ca decat altcineva ea mi se pare cea mai buna alegere. Preferatul meu pt postul de premier este Isarescu, insa el nu va mai intra in teatrul lui Base.
Si daca nu ma insel gradul cel mai mare de absorbite al fondurilor UE, este la turism, 17% paca, d asta am spus ca s-a mai miscat ceva. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 16:25
INTREBAREA ZILEI
De ce cand schimbi niste ministri prosti,ii inlocuiesti cu alti politicieni mai prosti...???
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 16:29
De la: XYW, la data 2010-09-03 16:25:51INTREBAREA ZILEI Raspuns - ca sa tii singur carma/ Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 16:34
Am mai afirmat si poate au mai afirmat si altii. Base va incurca itele atat de tare incat nici el nu va mai putea sa iasa. A mai fost unul in istoria noastra iar Base ii calca pe urme
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 16:38
De la: XYW, la data 2010-09-03 16:25:51INTREBAREA ZILEI Ca sa se bucure si sa se mai linisteasca prostii,din ce alte motive crezi ? PENTRU INTERESELE PARTIDULUI,EXACT ASA A SI SPUS UN PDList LA TV. Prostii au impresia acum ca au guvern nou, desi tot de Base este condus si tot aceleasi masuri cretine si furturi le vor continua. . Au fost insa demiteri dom'le ,s-au luat masuri "de sus" ,asa gandeste prostu impresionat tot .Apoi urmeaza pariurile,"ce crezi,o sa fie mai bine ",schimba astia ceva"? La fel procedau si comunistii .Din cand in cand cand situatia devenea prea nasoala,partidu' ,schimba "de sus", cate dou trei popandai, iar pe unii ii declara chiar responsabili cu lucrurile care au mers prost . . Nu se atingea nimeni insa de Tovarasu sau de Tovarasa si nici de Bobu' ,bufonul lor de casa.Observati ceva asemanari ?PS:AM SI EU O INTREBARE ...DE CE NU AU FOST REMANIATI SI MINSTRII DE LA UDMR ?Ce bafta trebuie sa aiba UDMR ca are numai ministrii buni
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 16:44
De la: vaneamarin, la data 2010-09-03 16:38:36De la: XYW, la data 2010-09-03 16:25:51INTREBAREA ZILEI io gandesc ca au fost nascuti toti la sapte luni sau de-aceeasi mama,altfel nu-mi explic cum de ei este buni,destepti si frumosi,iar altii toti e prosti
|
|
9am242042 7 mesaje Membru din: 4/09/2010 |
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 07:05
De la: corcodel, la data 2010-09-01 17:30:45Haideti oameni buni, macar virtual sa realizam o revolutie ! Aveti curajul si puneti intrebari acestor nemernici care ne conduc destinele de 20 de ani si poate in acest mod reusim sa sensibilizam aceste brute. BAIAT bisexual tanar, 25 ani, 1,80 m. Absolvent de facultate, curat, discret nu boschetar. Caut cuplu, barbat sau transsexuala sa ii slujesc. Accept orice fantezie a ta. Incepator in domeniu. Contact pe mess, 03 Sep 11:00 ** Email: bine_bine_da@yahoo.com
|
spyon_007 3 mesaje Membru din: 4/12/2009 |
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 12:32
eu propun 2 solutii radicale ,care dupa parerea mea sunt singurele care ar avea efecte imediate!
indiferent de meseria pe care o practiati de domeniu ,activitate ,sa ne strangem cu totii in fata guvernului si sa le spunem asa:" domnilor parlamentari ati slugit 20 de ani ptr interesele proprii , ati furat ati luat comisioane ,va-ti imbogatit legal sa nu poata cineva sa va ia la intrebari. binenteles dupa legile pe care tot domnile voastre ati binevoit sa le promulgati in parlamentul romaniei!!! ,parlament pe care la-ti transformat in propria casa ptr legi de imbogatire si bunastare materiala!!! dar doar ptr voi!!!, a sosit momentul sa dati poporului ceea ce merita ,ptr ca de 20 de ani ne-ati schilodit cu taxe si impozite marite si inmultite ca ciupercile dupa ploaie!!!, cat credeti ca mai puteti sa trageti pielea de pe oamenii de rand ?!?!?!/ am ajuns la momentul 0 in care daca nu luati masuri ptr popor atunci veti pleca !!! daca nu de buna voie alungati, batuti si batjocoriti! veti pleca cu forta!!!, pai ce e si cu noua lege a salarizarii???, tot cei bine platiti vor fi si mai bine platiti iar cei amarati vor lua salarii mai mici, sa nu mai spun ca salariu minim pe economie il vor reduce la 600 de lei!!!,ce vom face in iarna asta??? noi nu trebuie sa mancam? noi nu avem banci de platit?, noi nu avem copii de crescut??? cu ce daca vom plati incalzire 4-5 milioane? , in fine as avea atatea sa le spun dar as prefera sa o fac in fata lor!!! iar a doua varianta si cea mai buna ar fi sa plecam cu totii in strainatate!!! absolut orice om care munceste , indiferent de varsta sa ne luam si sa plecam in strainatate sa muncim acolo si sa ii lasam pe ei cu tara si cu pensionarii sa nu mai aiba de unde sa ia un leu din impozite pe salarii ,si sa vedem ce or sa faca cu muntii de bani pe care iau furat acestui popor parca blestemat sa isi duca crucea!!! sunt foarte dezamagit si sper sa iasa toata suflarea romaneasca in strada sa nu le mai permitem sa isi bata joc de noi!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am037261 58 mesaje Membru din: 1/05/2009 |
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 15:02
d-le Popovici dupa cum vad esti abonat la realitatwea[tv] Intrebare esti cel mai mare certarez din PDL?
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 15:05
INTREBAREA ZILEI
Cand vreodata domnii politicieni isi vor face mea culpa pt.promisiunile halucinante facute in campaniile electorale si nerespectate??? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 16:55
De la: XYW, la data 2010-09-04 15:05:07INTREBAREA ZILEI Niciodata..pune si tu intrebari mai grele... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am148844 32 mesaje Membru din: 5/01/2010 |
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 19:43
ma scuzati domnilor si doamnelor !!!...imi amintesc cum tata venea acasa mai mereu cu propuneri catre mama ca a vazut nu stiu unde un lucru frumos si ar vrea sa-l faca si el in curte; ca a auzit nu stiu unde nu stiu ce si.... incepea sa aplice ideile FURATE ( in limita posibilitatilor)
INTREBARE CATRE POLITICISM: Domnilor politicieni va plimbati fundul in toata lumea de ani verzi si ati vazut cum traieste altii de foarte multa vreme! V-ati gandit vreodata sa aplicati vreo tehnologie sau metoda de pe unde ati umblat? Voi raspunde eu ca ei nu o vor face niciodata cel putin aici! NUUUUUUU! NU ATI FACUT NIMIC,DOAR ATI ACCEPTAT SA VINA INVESTITORII ASA ZISI SI V-ATI LUAT COMISIONELE SI ATI VANDUT TARA LA FIER VECHI! acum cine sa o mai scoata din vechituri!! asta e....... lume! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 21:06
De la: XYW, la data 2010-09-03 16:44:29De la: vaneamarin, la data 2010-09-03 16:38:36De la: XYW, la data 2010-09-03 16:25:51INTREBAREA ZILEI Ce banc bun: cica io gandesc...
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 22:19
De la: black10131307, la data 2010-09-04 21:06:13De la: XYW, la data 2010-09-03 16:44:29De la: vaneamarin, la data 2010-09-03 16:38:36De la: XYW, la data 2010-09-03 16:25:51INTREBAREA ZILEI normal sa te-apuce rasu' blecica,verbul a gandi---gandire,pt.tine nu exista,este ca girafa de la zoo,in concluzie orice prost rade de ceva cu care este in permanent paralelism si nu stie ce inseamna
|
|
Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 02:03
INTREBAREA ZILEI
De ce nici un politician nu are curajul sa ceara aplicarea legii confiscarii averilor celor care nu pot justifica legal provenienta acelor averi ??? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

decat altele,ei nu voteaza dupa "stomac" ci dintr-o adanca constiinta proletara.
. Nu se atingea nimeni insa de Tovarasu sau de Tovarasa si nici de Bobu' ,bufonul lor de casa.Observati ceva asemanari ?