back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Intrebari pentru politicieni.

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:

statelucia

28 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 07:33

Domnilor politicieni! Nu vedeti ca nu aveti idei viabile pt. a scoate tara mai repede din criza? Lasati pe altii sa o faca poate vor reusi in asa fel incat romanii nu se vor simtii paria planetei Romanii ar pleca si in Zair numai sa scape de asuprirea voastra .Pe masura ce clasa politica se imbogateste titularii si familiile lor ceilalti saracesc Este bine asa? Ia mai ganditi-va sa faceti ceva si pt.tara!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 08:16

De la: XYW, la data 2010-09-04 22:19:56
De la: black10131307, la data 2010-09-04 21:06:13
De la: XYW, la data 2010-09-03 16:44:29
De la: vaneamarin, la data 2010-09-03 16:38:36
De la: XYW, la data 2010-09-03 16:25:51INTREBAREA ZILEI

De ce cand schimbi niste ministri prosti,ii inlocuiesti cu alti politicieni mai prosti...???

Ca sa se bucure si sa se mai linisteasca prostii,din ce alte motive crezi ? PENTRU INTERESELE PARTIDULUI,EXACT ASA A SI SPUS UN PDList LA TV.

Prostii au impresia acum ca au guvern nou, desi tot de Base este condus si tot aceleasi masuri cretine si furturi le vor continua. . Au fost insa demiteri dom'le ,s-au luat masuri "de sus" ,asa gandeste prostu impresionat tot .Apoi urmeaza pariurile,"ce crezi,o sa fie mai bine ",schimba astia ceva"?

La fel procedau si comunistii .Din cand in cand cand situatia devenea prea nasoala,partidu' ,schimba "de sus", cate dou trei popandai, iar pe unii ii declara chiar responsabili cu lucrurile care au mers prost . . Nu se atingea nimeni insa de Tovarasu sau de Tovarasa si nici de Bobu' ,bufonul lor de casa.Observati ceva asemanari ?

PS:AM SI EU O INTREBARE ...DE CE NU AU FOST REMANIATI SI MINSTRII DE LA UDMR ?Ce bafta trebuie sa aiba UDMR ca are numai ministrii buni

io gandesc ca au fost nascuti toti la sapte luni sau de-aceeasi mama,altfel nu-mi explic cum de ei este buni,destepti si frumosi,iar altii toti e prosti

Ce banc bun: cica io gandesc...

normal sa te-apuce rasu' blecica,verbul a gandi---gandire,pt.tine nu exista,este ca girafa de la zoo,in concluzie orice prost rade de ceva cu care este in permanent paralelism si nu stie ce inseamna

Pai cu ce sa gandesti mai, manca-te-ar purecii? Cu dovleacul ala sec de Dabuleni umplut cu zaibar? Vise, taica!

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 08:19

Oare cind ne vom ocupa acel loc meritat 7 in Europa?
Inainte de razboi eram a 4-a in conditiile in care populatia nu era pe locul 4, ci mai mare ca numar, poate tot 7.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 12:54

De la: XYW, la data 2010-09-05 02:03:04INTREBAREA ZILEI

De ce nici un politician nu are curajul sa ceara aplicarea legii confiscarii averilor celor care nu pot justifica legal provenienta acelor averi ???
Pentru ca nu exista politician cinstit.....toti sunt doar niste hoti nesimtiti.

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 15:26

De la: black10131307, la data 2010-09-05 08:16:32
De la: XYW, la data 2010-09-04 22:19:56
De la: black10131307, la data 2010-09-04 21:06:13
De la: XYW, la data 2010-09-03 16:44:29
De la: vaneamarin, la data 2010-09-03 16:38:36
De la: XYW, la data 2010-09-03 16:25:51INTREBAREA ZILEI

De ce cand schimbi niste ministri prosti,ii inlocuiesti cu alti politicieni mai prosti...???

Ca sa se bucure si sa se mai linisteasca prostii,din ce alte motive crezi ? PENTRU INTERESELE PARTIDULUI,EXACT ASA A SI SPUS UN PDList LA TV.

Prostii au impresia acum ca au guvern nou, desi tot de Base este condus si tot aceleasi masuri cretine si furturi le vor continua. . Au fost insa demiteri dom'le ,s-au luat masuri "de sus" ,asa gandeste prostu impresionat tot .Apoi urmeaza pariurile,"ce crezi,o sa fie mai bine ",schimba astia ceva"?

La fel procedau si comunistii .Din cand in cand cand situatia devenea prea nasoala,partidu' ,schimba "de sus", cate dou trei popandai, iar pe unii ii declara chiar responsabili cu lucrurile care au mers prost . . Nu se atingea nimeni insa de Tovarasu sau de Tovarasa si nici de Bobu' ,bufonul lor de casa.Observati ceva asemanari ?

PS:AM SI EU O INTREBARE ...DE CE NU AU FOST REMANIATI SI MINSTRII DE LA UDMR ?Ce bafta trebuie sa aiba UDMR ca are numai ministrii buni

io gandesc ca au fost nascuti toti la sapte luni sau de-aceeasi mama,altfel nu-mi explic cum de ei este buni,destepti si frumosi,iar altii toti e prosti

Ce banc bun: cica io gandesc...

normal sa te-apuce rasu' blecica,verbul a gandi---gandire,pt.tine nu exista,este ca girafa de la zoo,in concluzie orice prost rade de ceva cu care este in permanent paralelism si nu stie ce inseamna

Pai cu ce sa gandesti mai, manca-te-ar purecii? Cu dovleacul ala sec de Dabuleni umplut cu zaibar? Vise, taica!

PT.BLACK cel NEGRU si CREIERU-I GOL

Daca mintea ar creste pe toate drumurile, ar paste-o si magarii....CA TINE...

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îţi faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 22:41

De la: corcodel, la data 2010-09-01 17:10:09Deschid acest topic cu speranta de a fi citit in primul rand de catre politicieni si poate vor medita macar un moment la nenorocirile pe care ei le-au adus acestei tari si acestui popor. De ce aveti atata ura pe acest popor si va bateti joc de viitorul nostru? Nu este suficient cat ati furat ? Nu este suficient faptul ca am ajuns ultima tara din Europa datorita lacomiei voastre?Ce mai asteptati? Nu vedeti ca poporul este ingenunchiat de povara datoriilor si ca doar hotii o duc bine ? Cand aveti de gand sa lasati deoparte lacomia si sa va mai ganditi si la noi? Stiu ca de multa vreme noi nu prea mai insemnam prea mult pentru voi, dar ce veti mai face cu bogatiile acumulate daca ne exterminati . Chiar nu pricepeti ca populatia tarii este la un pas de a iesi in strada ? Chiar sunteti mandri de realizarile voastre? Oare cat timp credeti ca vom mai rabda aceasta bataie de joc?Aveti grija ca data scadentei se apropie vertiginos si nu se stie cum va iesi. Acum nu mai puteti sa ne pacaliti .

Politicienii nu intra pe forumuri din astea, sunt prea ocupati cu furatul si/sau cu fitele si aroganta. Daca vrem o schimbare noi trebuie sa incepem sa actionam, sa ne facem auzita vocea, prin orice mijloc posibil. De exemplu: este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 03:42

Deci locul 7 in Europa. Economic, militar.
Ca nivel de trai poate fi si mai bine. Pe cind?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 13:42

INTREBAREA ZILEI
DEDICATIE SPECIALA PT.,,DOAMNA'' UDREA LU'COCOS

De ce ati cheltuit sume enorme din bugetul si asa saracit pt.o frunza sau alte dude cretine cand exista o gramada de tineri talentati care nu aveau nevoie de atatia ,,ieuroi'' pt.a realiza ceva mult mai reprezentativ pt.sigla tarii noastre si cu mult mai bine realizat din toate punctele de vedere???cine v-a permis si inca va tolereaza hotiile si cretinismele in fruntea a doua ministere,cumulate doua-ntrunu' ca cafeaua???

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îţi faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
9am242087

3 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 15:05

De la: corcodel, la data 2010-09-01 17:10:09Deschid acest topic cu speranta de a fi citit in primul rand de catre politicieni si poate vor medita macar un moment la nenorocirile pe care ei le-au adus acestei tari si acestui popor. De ce aveti atata ura pe acest popor si va bateti joc de viitorul nostru? Nu este suficient cat ati furat ? Nu este suficient faptul ca am ajuns ultima tara din Europa datorita lacomiei voastre?Ce mai asteptati? Nu vedeti ca poporul este ingenunchiat de povara datoriilor si ca doar hotii o duc bine ? Cand aveti de gand sa lasati deoparte lacomia si sa va mai ganditi si la noi? Stiu ca de multa vreme noi nu prea mai insemnam prea mult pentru voi, dar ce veti mai face cu bogatiile acumulate daca ne exterminati . Chiar nu pricepeti ca populatia tarii este la un pas de a iesi in strada ? Chiar sunteti mandri de realizarile voastre? Oare cat timp credeti ca vom mai rabda aceasta bataie de joc?Aveti grija ca data scadentei se apropie vertiginos si nu se stie cum va iesi. Acum nu mai puteti sa ne pacaliti .

Basescu si gasca de interlopi PDL guverneaza doar pentru interesul lor,ce le pasa de popor!

9am242087

3 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 15:08

De la: corcodel, la data 2010-09-05 12:54:55
De la: XYW, la data 2010-09-05 02:03:04INTREBAREA ZILEI

De ce nici un politician nu are curajul sa ceara aplicarea legii confiscarii averilor celor care nu pot justifica legal provenienta acelor averi ???
Pentru ca nu exista politician cinstit.....toti sunt doar niste hoti nesimtiti.

Oricum averile dobindite de politicieni,se puteau cistiga in 2000 de ani in mod cinstit,dar cu ajutorul prostimii electorale au scurtat termenul.

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 15:09

Eu in locul dumneavostra nici nu puneam aceasta intrebare !@!

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 15:12

De la: XYW, la data 2010-09-06 13:42:36INTREBAREA ZILEI

De ce ati cheltuit sume enorme din bugetul si asa saracit pt.o frunza sau alte dude cretine cand exista o gramada de tineri talentati care nu aveau nevoie de atatia ,,ieuroi'' pt.a realiza ceva mult mai reprezentativ pt.sigla tarii noastre si cu mult mai bine realizat din toate punctele de vedere???cine v-a permis si inca va tolereaza hotiile si cretinismele in fruntea a doua ministere,cumulate doua-ntrunu' ca cafeaua???

Cum crezi tu ca as putea achita datoria de 3,5 milioane de euro la banca,daca nu as avea drept sursa 2 ministere

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Sandel

271 mesaje

Postat pe: 6 Septembrie 2010, ora 22:59

Nu-i iau apararea, dar banii aia s-au cheltuit pt BRAND-UL turismului romanesc iar acea frunza e o sigla, emblema , cum vreti sa-i spuneti. Un BRAND (urasc sa folosesc anglicisme, dar n-am cum altfel) nu inseamna numai niste desene cu frunze si dude

Regret ca traiesc in Romania
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 13:40

INTREBAREA ZILEI

De ce auzim in jurul nostru numai injuraturi la adresa tuturor politicienilor romani,asta pe langa vaicarelile ca cresc preturile la gaze,electricitate,haleala,servicii si nici sa crapam nu putem,nu mai avem loc nici in morminte deoarece locu' de veci,popa si bolboroselile lui te costa cat o masina functionala la mana a doua ...???

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 13:42

De la: Sandel, la data 2010-09-06 22:59:52

Nu-i iau apararea, dar banii aia s-au cheltuit pt BRAND-UL turismului romanesc iar acea frunza e o sigla, emblema , cum vreti sa-i spuneti. Un BRAND (urasc sa folosesc anglicisme, dar n-am cum altfel) nu inseamna numai niste desene cu frunze si dude

in final n-ai zis nimic decat ai plimbat trei vorbe prin gura si le-ai scuipat printre dinti

Sandel

271 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 15:17

"Un brand este modul in care este vazut un produs, un serviciu, o idee, un stat, o persoana sau o companie in ochii celor cu care interactioneaza, carora se adreseaza". Cei care nu stiu fac confuzie intre brand si logo, logo-ul este o parte din brand, in anumite situatii poate fi acelasi, insa in cazul de fata avem de-a face cu mai mult de un logo. Am crezut ca se intelege ce am spus prin acele 3 vorbe, dar se adevereste o afirmatie care am spus-o mai demult pe forum
Sper ca acum am spus mai mult de 3 vorbe.

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 16:18

De la: Sandel, la data 2010-09-07 15:17:17"Un brand este modul in care este vazut un produs, un serviciu, o idee, un stat, o persoana sau o companie in ochii celor cu care interactioneaza, carora se adreseaza". Cei care nu stiu fac confuzie intre brand si logo, logo-ul este o parte din brand, in anumite situatii poate fi acelasi, insa in cazul de fata avem de-a face cu mai mult de un logo. Am crezut ca se intelege ce am spus prin acele 3 vorbe, dar se adevereste o afirmatie care am spus-o mai demult pe forum
Sper ca acum am spus mai mult de 3 vorbe.

sandele,esti recalcitrant si repezit,d'aia nu-ti ies vorbele cum trebuie,fii mai calm si vei vedea cum poti explica orice doar din doua vorbe,altfel vei insira pagini intregi din care nimeni nu va intelege nimic,sper ca am fost destul de explicit,BAFTA MULTA-N VIATA SA AI !!!

Sandel

271 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 17:14

daca am zis pe scurt, am vorbit de nu s-a inteles, daca am explicat am fost recalcitrant si repezit. pai zi alea doua vorbe. Eu am explicat ce inseamna "brand" ca unii , mai ales dumneata ai inteles gresit acest termen. Daca tot esti in ceata, acei bani s-au cheltuit pt brandul turismului romanesc si nu pt acel logo (in mod special). De acord ca se cheltuiesc niste bani aiurea, dar sa nu acuzam aiurea din cauza neintelegerii sau nestiintei asupra unor termeni. Nu vad unde e cearta.
Repet n-ai inteles in alea 3 vorbe, ti-am explicat mai pe larg, ai zis ca m-am luat la cearta cu tine. Cum ai vrea sa te fac sa intelegi ca banii s-au cheltuit pentru BRAND si nu pt logo-ul cu frunze si dude?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 17:17

Eu insist cu intrebarea pusa de mine mai sus.
Cind au de gind POLITICIENII, CEI CE CONDUC SOCIETATEA, sa ridice nicelul de trai si locul nostru in Europa?
La masuri punitive si legionarii si comunistii au fost campioni. Conducatorii lor. Populatia a fost pacalita de respectivii.

DECI CIND AVETI DE GIND ORI VOI, ORI SA NE LASATI PE NOI SA NE RIDICAM CA NATIE.

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2010, ora 19:26

De la: Sandel, la data 2010-09-07 17:14:15daca am zis pe scurt, am vorbit de nu s-a inteles, daca am explicat am fost recalcitrant si repezit. pai zi alea doua vorbe. Eu am explicat ce inseamna "brand" ca unii , mai ales dumneata ai inteles gresit acest termen. Daca tot esti in ceata, acei bani s-au cheltuit pt brandul turismului romanesc si nu pt acel logo (in mod special). De acord ca se cheltuiesc niste bani aiurea, dar sa nu acuzam aiurea din cauza neintelegerii sau nestiintei asupra unor termeni. Nu vad unde e cearta.
Repet n-ai inteles in alea 3 vorbe, ti-am explicat mai pe larg, ai zis ca m-am luat la cearta cu tine. Cum ai vrea sa te fac sa intelegi ca banii s-au cheltuit pentru BRAND si nu pt logo-ul cu frunze si dude?

mersi sandele,acum am inteles,banii au intrat in buzunarul cui trebuia sau au fost aruncati aiurea pt.o himera----brand,cum ii zici tu----pai omule, respectul,cinstea si omenia ar trebui sa reprezinte brandul oricarei tari,serviciile de calitate si tratamentul nepreferential al celor ce ofera servicii in turism,amabilitatea receptionerilor si a chelnerilor,a cameristelor si a lu' nenea ala cu porumbu' fiert.astea sunt ,,BRANDUL'' unei tari,nu balivernele cu logouri cu frunze,cu dude,cu alune,reclame de doi bani,in majoritate mincinoase,afara-i vopsit gardu',inauntru-i leopardu'

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2010, ora 13:24

De la: nastasemihail, la data 2010-09-07 17:17:52Eu insist cu intrebarea pusa de mine mai sus.
Cind au de gind POLITICIENII, CEI CE CONDUC SOCIETATEA, sa ridice nicelul de trai si locul nostru in Europa?
La masuri punitive si legionarii si comunistii au fost campioni. Conducatorii lor. Populatia a fost pacalita de respectivii.

DECI CIND AVETI DE GIND ORI VOI, ORI SA NE LASATI PE NOI SA NE RIDICAM CA NATIE.
Buna ziua. Nu cred ca avem sanse daca stam in casa si nu ne implicam cu mic cu mare impotriva acestor derbedei numiti politicieni. Cainele nu pleaca de buna voie de la mecelarie, asa ca singura solutie este de a iesi in strada si a ne cere drepturile , iar daca va fi necesar chiar sa-i obligam sa plece in pastele masi si sa ne lase in pace . De acesti monstrii numiti politicieni nu trebuie sa mai avem mila si trebuiesc striviti ca pe niste gandaci. Romania nu a avut NICIODATA DUSMANI MAI INVERSUNATI si mai vicleni ca acesti politicieni indiferent din partidul din care provin. Cand ne vor sti de frica poate atunci va dispare jaful pe care il fac .

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2010, ora 15:01

INTREBAREA ZILEI

De ce domnilor politicieni niciodata poporul nu este consultat in probleme nationale de interes major,cum ar fii integrarea in nato,ue,crearea brandului de tara si in schimb este chemat la urne doar pt.a legitima hotiile fostilor si viitorilor politicieni,la adapostul votului popular...???

Megieee

279 mesaje
Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 11:08

In Romania totul scade !!! :))))))))

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 12:37

INTREBAREA ZILEI

Cand vreodata vreunul dintre politicienii romanii va respecta legile votate chiar de ei in parlament si cand vreodata politicienii vor incerca sa ajute populatia concret nu numai din patru-n patru ani ???

profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 13:42

Oare cind ne vom ocupa acel loc meritat 7 in Europa?
Inainte de razboi eram a 4-a in conditiile in care populatia nu era pe locul 4, ci mai mare ca numar, poate tot 7.

Da, iar trăiți din amintiri, din copilărie, a lui Creangă, probabil și nivelul de inteligență este undeva sub...Domnule, puneți mâna cu toți să munciți, în România nu există producție industrială...învățământul este la pământ, ați desființat școlile profesionale…eu știu că din prea mult zel avem impresia că noi suntem buricul pământului, dar numai cu studii superioare, nu vom porni țara din nouă…Mai în toate satele există învățământ universitar, dar ucenicie, școală profesională…românul s-a născut poet… Dar așa dragul meu noi nu vom ajunge, nici de la coadă, invers pe locul patru, că acolo la ora actuală suntem la mare concurs, și se pare că vom învinge pentru locul unu …cu albanezii… dar la drumuri deja suntem în pierdere față de ei… așa că nu ne rămâne de cât să visăm, mai departe…Auzi,…locul patru…ha,ha, ha dar atunci toți erau în concediu? Iar murdărim, mințim, trezim iluzii…sunteți un om matur, coborâți cu picioarele pe pîmânt….Mulțumesc.!

sunt un tip timid,nu vrei să mă cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 13:46

In Romania totul scade !!!

Greșit,... prostia, minciuna, defăimarea istorie și realității contemporane, hoția, non valoarea, necinstea, șovinismul, naționalismul, etc. ....este mult, ...mult în creștere!

sunt un tip timid,nu vrei să mă cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 15:36

”Nu-i iau apararea, dar banii aia s-au cheltuit pt BRAND-UL turismului romanesc iar acea frunza e o sigla, emblema , cum vreti sa-i spuneti. Un BRAND (urasc sa folosesc anglicisme, dar n-am cum altfel) nu inseamna numai niste desene cu frunze si dude”

Dar pentru numele lui, Dumnezeu, voi credeți că fără să oferim ceva, valoare, vor venii străinezii cu euroii lor, și vor cheltuii bani pe murdăria, neprofesionalism, hoția existentă în România? Greșit…Am avut acum câteva zile o întâlnire cu niște Austrieci, se întorceau de pe nisipul de aur, Bulgăresc. Erau entuziasmați ce au întâlnit acolo…toată marea este presărat de hoteluri, care mai de care… un lux! Iar prețurile nu sunt mari, îmi spuneau. A fost și pentru ei o surpriză foarte plăcută…cea ce a fost rău a fost că a trebuit să traverseze România…când au venit, că la întoarcere, nu au mai servit, din amenzile de la polițiști,”ascunși, care vânau mașinile străine….” – îmi povesteau…A fost cel mai hazlie experiență autostrada Transilvaniei…la coborâre, au crezut că au ajuns, pe câmpiile Bărăganului, că acela numai, drum nu era… SI NOI cheltuim pe …CE? Că nu avem hoteluri, infrastructură…nu avem decât ospitalitate românească, dar asta nu ajunge…hotelurile noastre, sunt cu dotările din vremea lu’ Nea Ceaușescu… Mai bine cheltuiam acești bani, pentru BRAND…pentru drumuri, hoteluri etc. Dar la noi … în afara, unor naționaliști, care vor să vadă totul în roz, și că aici totul este perfect, iar strugurele din vecini este acru… Și știu mai bine totul de cât cei implicați… Pe meleagurile unde trăiesc mi-a fost să văd, cum se poate face turism inteligent… Sunt câteva, sate pe aici unde autoritățile locale au construit cu bani UE niște băi termale, care sunt mai ieftine ca cele Austriece, și să vedeți ce este aici la sfârșit de săptămână…Trimiteți pe doamna blondină pe meleagurile din Zala să vadă cum trebuie făcut turism…

dulceatamirela

112 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 00:09

CAND IESIM DIN CRIZA?
CAND DATI DE LUCRU LA ROMANI, AICI IN ROMANIA?
CAND STATUL ITI VA INLESNI ACTIUNILE TALE?
CAND SCADE SOMAJUL?
CAND SCADE MORTALITATEA?
UNDE SUNT FABRICILE SI UZINELE DE ALTADATA? MACAR TOT ATATEA LA NUMAR SA EXISTE DACA NU SI MAI MULTE.
DE CE SUNTETI CATA IARBA SI FRUNZA ACOLO IN PARLAMENT, SENAT, GUVERN?
DE CE NU PROMOVATI ROMANIA?
DE CE TINERELE TALENTE SI CEI CU POTENTIAL NU SUNT PASTRATI IN TARA?
DE CE NU INTRODUCETI....OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT...MULT HAOS ESTE ACUM IN TARA!..POATE SI DIN ACEASTA CAUZA.
.......LISTA POATE CONTINUA, DAR MAI TARZIU.pe curand!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 13:37

VREAU SA AJUNG SI EU POLITICIAN!.............cum sa fac?

GELU1938

113 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 12:01

DA AS DORI SI EU CATEVA INTREBARI.. DE CE NU NE DATI CE NEA LOAT.REGIMUL TOTALITAR IN ANI 1973,ADICA LOCUL DE CASA PE CARE PRIMARIEA COM CURTISOARA LA VANDUT ALTUI CETATEAN,, SI NU VOR SA MIL MAI DEA INAPOI,, DE CE JUDECATORI JUD OLT, MEA RESPINS ACTIUNILE MELE, DE JUDECATA,, SI NU MISA DAT CE ACE MI SA LOAT PRIN ABUZ DE ACESTA PRIMARIE.

GHE NITULICA
Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Intrebari pentru politicieni.
Mergi la: