back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Intrebari pentru politicieni.

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

profesor2010

438 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 20:35

~Deci locul 7 in Europa. Economic, militar.
Ca nivel de trai poate fi si mai bine. Pe cind? ~

Visătorule! sunteți singura țară din UE fără armată....economic, locul unu la coadă...Felicitări,și când te gândești că-n 89 nu aveați datorie....

Raporteaza abuz de limbaj
sunt un tip timid,nu vrei să mă cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 02:28

Nu avem intrebari fiindca ei politicienii zilelor noastre NU mai conteaza pentru moment. Sunt simple unelte de lucru pentru cei care isi desavarsesc "lucrarea" Treaba e clara. Speram intr-o minune caci ceea ce se intampla e impotriva firii.

All Things Grow With Love
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 02:56

De la: profesor2010, la data 2010-09-11 20:35:05~Deci locul 7 in Europa. Economic, militar.

Visătorule! sunteți singura țară din UE fără armată....economic, locul unu la coadă...Felicitări,și când te gândești că-n 89 nu aveați datorie....

Esti simtit sa vorbesti cu politicienii, nu cu noi. Asa e topicul, intrebari adresate lor.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 02:57

De la: nastasemihail, la data 2010-09-07 17:17:52Eu insist cu intrebarea pusa de mine mai sus.
Cind au de gind POLITICIENII, CEI CE CONDUC SOCIETATEA, sa ridice nicelul de trai si locul nostru in Europa?
La masuri punitive si legionarii si comunistii au fost campioni. Conducatorii lor. Populatia a fost pacalita de respectivii.

DECI CIND AVETI DE GIND ORI VOI, ORI SA NE LASATI PE NOI SA NE RIDICAM CA NATIE.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
marco

627 mesaje
Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 03:02

De la: nastasemihail, la data 2010-09-12 02:56:33
De la: profesor2010, la data 2010-09-11 20:35:05~Deci locul 7 in Europa. Economic, militar.

Esti simtit sa vorbesti cu politicienii, nu cu noi. Asa e topicul, intrebari adresate lor.

... politicienii sint oglinda majoritatii populatiei ...

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 12 Septembrie 2010, ora 11:05

INTREBAREA ZILEI

Domnilor politicieni ,tin sa va intreb la modul cel mai serios posibil,ce program de redresare si relansare economica aveti si cum il veti implementa,tinand cont de faptul ca timp de douazeci de ani nu ati fost in stare de absolut nimic in afara de a jefui,a fura-n ca-n codru,a vinde si privatiza fraudulos absolut tot ce mai producea ceva in tara asta ???

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
virtualworld

50 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 10:21

Pe politicieni ca pe orice alti angajati ii inteeseaza sa castige bani. Toata lumea se duce la munca pt a castiga bani.

Daca ar exista "FIRME" unde sa te duci, sa nu faci nimic toata ziua si sa si furi pana nu mai poti .... toata lumea s-ar angaja acolo.

De fapt astfel de "FIRME" sunt institutiile de stat. Nu exista un PATRON care sa ii dea afara, care sa supravegheze. PARONUL ar trebui sa fie poporul. Dar cum poporul e fraier...

Poti sa fii POLITIST (PROCUROR, JUDECTOR) si sa iei si salariu, sa iei si spaga si nu te intreaba nimeni de ce hotii si violatorii sburda liberi.

Poti sa lucrezi in PRIMARIE, la GARDA FINANCIARA, la GUVERN, la PARLAMENT. Nimeni nu te da afara, nimeni nu te trage la raspundere.

Asadar nu va mai faceti sperante desarte. Alte popoare o duc mai bine pt ca reusesc sa isi indeplineasca rolul de PATRON. Cum poporul roman e fraier niciodata nu o sa isi indeplineasca rolul de PATRON.

Dumnezeu este ca Viitorul. Nimeni nu poate sti ce ne rezerva VIITORUL si nimeni nu stie ce vrea DUMNEZEU. Dar se gasesc destui smecheri care sa pretinda ca ei stiu si fara sa munceasca se imbogatesc (de obicei idioti care afirmau ca soarele se invarte in jurul pamantului)
Fosta membra 9am.ro

115 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 14:13

De ce lasam sa domine prostia si minciuna peste tot sa domine ?
De ce Nu se fac diferite teste , 1,2,3,4,5, ptr politicieni inainte de a candida la o functie mai inalta in stat , chiar la nivel comunal ! ??
De ce barfa si lacomia este prioritar si acum intre politicieni ?
Unde a ramas OMENIA aceea care , dar s-a format la varstnici ( 60- 80 ani azi !) indiferent de regim in care au trait !
Politicienii nesimtiti sunt cei care au devenit peste noapte milionari , DE ce nu cautati finantistii ca de unde au putut devenii ??!!
De ce omul care munceste este totdeauna care trebuie sa fie supus presiunilor , stressului, si mai ales necazurilor zilelor noastre .
Cum au putut forma de 15 ani aceste bande, clanuri , de cartier , oras, judeti , itranationale etc , NU doar cu ajutorul politicienilor si a celor in uniforma ( vamesi, militari, preoti, politie, CFR, etc ) !!??

Poate veti ridica la programele Tv celor care sunt tot timpul la emisiuni in loc de unii care si stiu sa vorbeasca si mai au si scoala , nu pe hartie si falsificat !!
Ramanati cu bine dragi politicieni dar sa stiti ca oamenii de rand nu sunt prosti , asa ca treptat veti primii portia de rasplata cu totii in viata !!

nicugh25_gmail_com

43 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 09:41

De ce mai existati inca?

virtualworld

50 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 13:58

De la: Zoltan, la data 2010-09-13 14:13:50

Ramanati cu bine dragi politicieni dar sa stiti ca oamenii de rand nu sunt prosti , asa ca treptat veti primii portia de rasplata cu totii in viata !!

Da vor primi functii inalte si bani multi. O vor duce foarte greu. De ce nu vor oamenii sa accepte ca asa vor sta lucrurile in Romania mereu ? Poporul este mult prea fraier asa ca impinge in fata toti retardatii.

Poporul poate fi prostit mult prea usor. Si atunci bineinteles ca toti cretinii care se prind ca poti imbarliga populatia atat de usor ... se vor folosi de asta si vor sta in frunte mereu.

Dumnezeu este ca Viitorul. Nimeni nu poate sti ce ne rezerva VIITORUL si nimeni nu stie ce vrea DUMNEZEU. Dar se gasesc destui smecheri care sa pretinda ca ei stiu si fara sa munceasca se imbogatesc (de obicei idioti care afirmau ca soarele se invarte in jurul pamantului)
Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 22:27

Ce mai vorbiti ............discutii !!!

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2010, ora 04:37

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 00:35

INTREBAREA ZILEI

Domnilor politicieni,de cate ori v-ati pus intrebarea daca nu cumva sumele cu care sunteti platiti nu sunt in concordanta cu eforturile depuse de dumneavoastra si deci nu le meritati...???

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 02:05

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 20:08

IN ATENTIA TUTUROR POLITICIENILOR ,indiferent de partidul din care provin. Nemernicilor a venit momentul sa plecati in pastele mami voastre si sa luati labele de pe aceasta tara. Nu va mai suporatm si nu mai este mult, pana cand datorita vietii grle pe care o ducem sa ajungem la singura solutie de scapare. ORI VOI ,ORI NOI......... MAI JAVRELOR , LUATI LABELE DE PE ROMANIA !!

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 20:32

De la: corcodel, la data 2010-09-20 20:08:46IN ATENTIA TUTUROR POLITICIENILOR ,indiferent de partidul din care provin. Nemernicilor a venit momentul sa plecati in pastele mami voastre si sa luati labele de pe aceasta tara. Nu va mai suporatm si nu mai este mult, pana cand datorita vietii grele pe care o ducem sa ajungem la singura solutie de scapare. ORI VOI ,ORI NOI......... MAI JAVRELOR , LUATI LABELE DE PE ROMANIA !!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 21:23

De la: XYW, la data 2010-09-17 00:35:35INTREBAREA ZILEI

Domnilor politicieni,de cate ori v-ati pus intrebarea daca nu cumva sumele cu care sunteti platiti nu sunt in concordanta cu eforturile depuse de dumneavoastra si deci nu le meritati...???

Bai nene, cat m-am balacarit eu cu Ciorba Grecul asta din Prazilia, dar nu pot sa nu-i dau dreptate! Ce-i al lui, e al lui, frate! Cand are dreptate, nu pot decat sa imi scot palaria in fata lui!

Chiar asa mai nea Crine, ti-ai pus vreodata intrebarea cum mama iti ridici tu salariul de parlamentar cu o prezenta de 0,92% la lucrarile Parlamentului? Cat de groasa este pingeaua aia de ii zici matale obraz?

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 22:41

Eu, nu va inteleg ! Dece va faceti politicieni,daca nu va pricepeti si nu aveti cunostinta despre nimic?
Si pe urma,gros obraz aveti daca nu crapa de la injuraturile alegatorilor !

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 22:41

Eu, nu va inteleg ! Dece va faceti politicieni,daca nu va pricepeti si nu aveti cunostinta despre nimic?
Si pe urma,gros obraz aveti daca nu crapa de la injuraturile alegatorilor !

GELU1938

113 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 14:16

EU AS INTREBA, POLITICIENI CAND NE VA DA LOCUL DE CASA LOAT ABUZIV IN ANI 1973 DE CATRE PRIMARI SI VANDUT DE ACESTEA??

GHE NITULICA
Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 14:44

NEMERNICILOR.....Asta noapte, sambata spre duminica (2 spre 3 octombrie) in blocul 4 din str Bleea Buhusi , o batranica care avea in ingrijire si un sot paralizat, plina de datorii si amaraciune , a facut gestul suprem si s-a aruncat de la etajul 8 al cladirii.Cum este posibil ca bataranii nostri sa-si puna capat zilelor datorita hotiilor voarte? Credeti ca nu veti da socoteala pentru tot raul pe care il faceti acestui popor amarat? Dumnezeu sa o odihneasca.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 15:39

De la: corcodel, la data 2010-10-03 14:44:49NEMERNICILOR.....Asta noapte, sambata spre duminica (2 spre 3 octombrie) in blocul 4 din str Bleea Buhusi , o batranica care avea in ingrijire si un sot paralizat, plina de datorii si amaraciune , a facut gestul suprem si s-a aruncat de la etajul 8 al cladirii.Cum este posibil ca bataranii nostri sa-si puna capat zilelor datorita hotiilor voarte? Credeti ca nu veti da socoteala pentru tot raul pe care il faceti acestui popor amarat? Dumnezeu sa o odihneasca.

Sub regimul lui Base, iubitor de popor, traiesc oamenii asa de rau ca se arunca de la geam ?! Hm,nu ma asteptam dupa ce le-a promis PDL la alegeri pensii de 500Euro.... .Lasa, ca daca mai prinde un mandat Base sau daca ajunge premier, rezolva el si problema asta . .Sunt convins ca poate si sa o invie pe doamna aceasta ,victima inocenta a lui Patriciu,Tariceanu,Vantu,KGB,PCR,etc ...

PS:De ce doamna aceasta nu si-a luat o slujba si a stat ca miloaga cu mana intinsa la Base ,nu inteleg ...Educatia comunista dom'le,educatia comunista....

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2010, ora 16:36

De la: vaneamarin, la data 2010-10-03 15:39:25
De la: corcodel, la data 2010-10-03 14:44:49NEMERNICILOR.....Asta noapte, sambata spre duminica (2 spre 3 octombrie) in blocul 4 din str Bleea Buhusi , o batranica care avea in ingrijire si un sot paralizat, plina de datorii si amaraciune , a facut gestul suprem si s-a aruncat de la etajul 8 al cladirii.Cum este posibil ca bataranii nostri sa-si puna capat zilelor datorita hotiilor voarte? Credeti ca nu veti da socoteala pentru tot raul pe care il faceti acestui popor amarat? Dumnezeu sa o odihneasca.

Sub regimul lui Base, iubitor de popor, traiesc oamenii asa de rau ca se arunca de la geam ?! Hm,nu ma asteptam dupa ce le-a promis PDL la alegeri pensii de 500Euro.... .Lasa, ca daca mai prinde un mandat Base sau daca ajunge premier, rezolva el si problema asta . .Sunt convins ca poate si sa o invie pe doamna aceasta ,victima inocenta a lui Patriciu,Tariceanu,Vantu,KGB,PCR,etc ...

PS:De ce doamna aceasta nu si-a luat o slujba si a stat ca miloaga cu mana intinsa la Base ,nu inteleg ...Educatia comunista dom'le,educatia comunista....
Cinic asa cum sunt si stapanii tai politicienii. Poate ca nu prea intelegi, dar aceasta doamna era trecuta de 70 ani.PS. Postarea ta data la miso are date suficiente pentru a te face partas moral la tot dezastrul care sa abatut asupra acestei tari, tocmai datorita unor ,,democrati'' ca matale.

Fosta membra 9am.ro

875 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 17:39

Am adus in actualitate acest topic pentru ca nici un politician nu a nimerit acest Forum si mai ales topicul. Dar, pentru ca toate intrebarile au devenit retorice si sunt de actualitate poate doar sa mai scriem cati oameni s-au mai sinucis si de ce! Sa nu asteptam sa vina data deschiderii topicului pentru a sarbatori un an de la baterea in piua a framantarilor noastre.

Experienta te invata sa pretuiesti mai mult caracterul decat inteligenta. Galina
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 16:37

De la: corcodel, la data 2010-09-01 17:10:09Deschid acest topic cu speranta de a fi citit in primul rand de catre politicieni si poate vor medita macar un moment la nenorocirile pe care ei le-au adus acestei tari si acestui popor. De ce aveti atata ura pe acest popor si va bateti joc de viitorul nostru? Nu este suficient cat ati furat ? Nu este suficient faptul ca am ajuns ultima tara din Europa datorita lacomiei voastre?Ce mai asteptati? Nu vedeti ca poporul este ingenunchiat de povara datoriilor si ca doar hotii o duc bine ? Cand aveti de gand sa lasati deoparte lacomia si sa va mai ganditi si la noi? Stiu ca de multa vreme noi nu prea mai insemnam prea mult pentru voi, dar ce veti mai face cu bogatiile acumulate daca ne exterminati . Chiar nu pricepeti ca populatia tarii este la un pas de a iesi in strada ? Chiar sunteti mandri de realizarile voastre? Oare cat timp credeti ca vom mai rabda aceasta bataie de joc?Aveti grija ca data scadentei se apropie vertiginos si nu se stie cum va iesi. Acum nu mai puteti sa ne pacaliti .

Corcodele,desi intrebarea ta a fost clara,constat ca vinovatul principal pentru nenorocirea poporului ,Basescu,tace si te ignora ! .Poate intr-adevar nu stie ce sa-ti raspunda ,poate nu-l intereseaza persoana ta,poate te va trimite la munca si iti va spune ca esti un gaozar pomanagiu . Incearca sa faci rost de numarul lui de telefon si ii pui la telefon intrebarile astea care te framanta ! Sa nu incerci insa dimineata, ca am inteles ca este foarte prost dispus

PS:Ce-ti mai face noul partid care va castiga alegerile?

altul

853 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 16:47

De la: corcodel, la data 2010-09-01 17:10:09Deschid acest topic cu speranta de a fi citit in primul rand de catre politicieni si poate vor medita macar un moment la nenorocirile pe care ei le-au adus acestei tari si acestui popor. De ce aveti atata ura pe acest popor si va bateti joc de viitorul nostru? Nu este suficient cat ati furat ? Nu este suficient faptul ca am ajuns ultima tara din Europa datorita lacomiei voastre?Ce mai asteptati? Nu vedeti ca poporul este ingenunchiat de povara datoriilor si ca doar hotii o duc bine ? Cand aveti de gand sa lasati deoparte lacomia si sa va mai ganditi si la noi? Stiu ca de multa vreme noi nu prea mai insemnam prea mult pentru voi, dar ce veti mai face cu bogatiile acumulate daca ne exterminati . Chiar nu pricepeti ca populatia tarii este la un pas de a iesi in strada ? Chiar sunteti mandri de realizarile voastre? Oare cat timp credeti ca vom mai rabda aceasta bataie de joc?Aveti grija ca data scadentei se apropie vertiginos si nu se stie cum va iesi. Acum nu mai puteti sa ne pacaliti .

parca esti o fufa ututa si abandonata!!
ce te plangi ca broasca de inundatie ?
nu-ti place? fugi, in pantofi adidas
vrei sa schimbi ceva?
intra in joc
ne lamentam ca baba-n balci
si oricum, cat au asteptat politicienii sa deschizi acest topic ....sa citeasca si ei emanatiile plangacioase si bolnavicioase
trezeste-te
suntem in capitalism
nici ai nostri nu-s mai rai, nici ai lor nu-s mai buni
cand pleci de jos, dupa atatia ani de ... lafaiala comunista
e greu sa faci fata concurentei
hai pa
ca deja te-am bagat prea mult in seama

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 16:50

De la: vaneamarin, la data 2011-07-01 16:37:55

Corcodele,desi intrebarea ta a fost clara,constat ca vinovatul principal pentru nenorocirea poporului ,Basescu,tace si te ignora ! .Poate intr-adevar nu stie ce sa-ti raspunda ,poate nu-l intereseaza persoana ta,poate te va trimite la munca si iti va spune ca esti un gaozar pomanagiu . Incearca sa faci rost de numarul lui de telefon si ii pui la telefon intrebarile astea care te framanta ! Sa nu incerci insa dimineata, ca am inteles ca este foarte prost dispus

da' nu-mi vine sa cred ca @corcodel a scris asa ceva ! ca nimic in bine nu s-a schimbat ,ba dimpotriva, asta face parte din nesimtirea politicianului , dar CUM de'a scris el asa ceva Marelui Strateg al Ravasirii Nationale ? nu pricep !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2011, ora 08:18

De la: gabigabi, la data 2011-07-01 16:50:26
De la: vaneamarin, la data 2011-07-01 16:37:55

da' nu-mi vine sa cred ca @corcodel a scris asa ceva ! ca nimic in bine nu s-a schimbat ,ba dimpotriva, asta face parte din nesimtirea politicianului , dar CUM de'a scris el asa ceva Marelui Strateg al Ravasirii Nationale ? nu pricep !

Ce este de mirare in ce a scris Corcodel ?

Lucrurile stau simplu pentru Corcodel .In primul rand Basescu nu este politician ci este Mesia pe un norisor portocaliu .In al doilea rand, toti politicienii sunt rai ,dar Base este cel mai bun deoarece nu este politician ,iar daca este ,este doar putin de tot si doar in privinta realizarilor sale care sunt mereu minunate, dar pe care nu le poate niciodata enumera. Oricum,Basescu face ceva din punctul de vedere al lui Corcodel ,pe cand ceilalti nu .Si ceilalti mai fac cate ceva, dar numai rele ! Oricum,Base este cel mai bun, iar de restul, Corcodel este adanc scarbit .Oricum Corcodel are partidul lui si nu ii va vota pe politicieni , ci doar eventual va sustine pe ici pe colo cate putin PDLul si pe Basescu din lipsa de alternativa serioasa... .In final ,sunt sigur ca "la data scadentei ",Corcodel o sa fie prezent ca sa-i multumeasca nepoliticianului Basescu pentru realizarile sale minunate si sa le bata obrazul politicienilor care si-au batut joc de Romania... condusa de Basescu

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2011, ora 08:41

multam' , Vanea ! eram derutata de textul lui Corcodel si nemultumirea lui ,dar acum mi-a trecut, caci lamurirea ta e perfecta si s-a facut lumina in capul meu ! bine ar fi sa-ti citeasca explicatia si alde Silviu si Black : si ei sunt scirbiti de Toti politicienii, numai de Ingerasul Basescu , NU !

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Intrebari pentru politicieni.
Mergi la: