back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce se intampla pe forum?!?!?

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

dianet

202 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 11:39

Pentru cei care au altceva in cap in afara de calti, am o mare rugaminte. Va rog sa ma lamuriti si pe mine, daca puteti, ce mama dracului se intampla pe forumul asta. Indiferent de topic, de culoarea, dimensiunile, injuraturile s.a.m.d. "combatantilor", trebuie sa rasara o nuca-n perete gen mantuire, Biblie, credinta, biserica, popi, biserica, popi.... Ce cauta nucarii astia pe orice topic?

Daca apare vreunul pe aici, propun liber aici la luat la misto pana renunta, limbaj la alegere. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton) Work Shall Set You Free!
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 11:42

sunt eu picasso

waky

49 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 11:48

ma alatur si eu dianetei !!

waky

49 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 11:50

vreun client, ceva ... ???

dianet

202 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 11:53

Ai rabdare, ca mai dureaza putin pana descopera topicul . Si am vazut ca nu rateaza niciunul.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 11:57

L-am descoperit. Ce se intimpla pe aici?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
dianet

202 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 12:02

De la: nastasemihail, la data 2009-02-25 11:57:00L-am descoperit. Ce se intimpla pe aici?

"Ce sa fie? Nu-i nimic. A trecut acceleratul". Intrebam de ce indoctrinarea asta pe orice gen de postare. Asta acum, cat mai e timp de limbaj adecvat si civilizat. Nu mai "este" la moda manelele si tzop (n-am diacritice) religie peste tot? Romanii chiar nu mai stiu altceva? Asteptam raspunsuri pertinent-rationale si instigam impotriva celorlalte. Atat .

Fosta membra 9am.ro

15 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 12:02

De la: dianet, la data 2009-02-25 11:39:27Pentru cei care au altceva in cap in afara de calti, am o mare rugaminte. Va rog sa ma lamuriti si pe mine, daca puteti, ce mama dracului se intampla pe forumul asta. Indiferent de topic, de culoarea, dimensiunile, injuraturile s.a.m.d. "combatantilor", trebuie sa rasara o nuca-n perete gen mantuire, Biblie, credinta, biserica, popi, biserica, popi.... Ce cauta nucarii astia pe orice topic?

Daca apare vreunul pe aici, propun liber aici la luat la misto pana renunta, limbaj la alegere. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Dianet si eu am pus aceiasi intrebare administratorului, am facuto direct, dar pana acum nu am primit nici un raspuns.Rasism ,schiZofrenie,ura de rasa, de clasa, fata de toti cei care ridica valul de pe chipurile ascunse in spatele anonimatului pe care-l da net-ul.

Propaganda rasista, nazista,comunist-totalitara este interzisa prin lege.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 12:07

De la: extraterestra, la data 2009-02-25 11:42:23sunt eu picasso

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 12:09

bai cazuto din cer nu ai unde sa te plimbi?galaxia-i mare,te invit la o plimbare

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
dianet

202 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 12:09

Ovidiu, am spus-o si pe alte topicuri: nu am orientare politica de nici o culoare, am doar convingeri proprii si personale. Imi place sa aflu pareri si idei de la alti oameni, dar mi se ridica parul in cap cand vad intoxicare masiva, indiferent de tema data spre intoxicare, ca incepe sa semene cu facatura deja. Asta nu inseamna ca sunt extremista sau atee.
Poate ar trebui interzisa prin lege si propaganda religioasa, pentru ca oamenii care gandesc tind sa aiba reactii contrare la ea. Sau poate asta se urmareste, mai stii?

waky

49 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 12:56

De la: dianet, la data 2009-02-25 12:09:29Ovidiu, am spus-o si pe alte topicuri: nu am orientare politica de nici o culoare, am doar convingeri proprii si personale. Imi place sa aflu pareri si idei de la alti oameni, dar mi se ridica parul in cap cand vad intoxicare masiva, indiferent de tema data spre intoxicare, ca incepe sa semene cu facatura deja. Asta nu inseamna ca sunt extremista sau atee.
Poate ar trebui interzisa prin lege si propaganda religioasa, pentru ca oamenii care gandesc tind sa aiba reactii contrare la ea. Sau poate asta se urmareste, mai stii?

mai bine nu m-as fi exprimat nici eu, despre mine, adicatelea. o votez de dianet drept liderul grupului ! .

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 13:23

Fiecare e liber sa posteze pe forum ce subiect vrea .

Cat timp se vorbeste civilizat, fara jigniri mi se pare ok

Cui nu-i convine subiectul ..il poate schimba dintr-un singur click pe mouse

dianet

202 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 13:28

De la: camelia_mng, la data 2009-02-25 13:23:41Fiecare e liber sa posteze pe forum ce subiect vrea .

Cat timp se vorbeste civilizat, fara jigniri mi se pare ok

Cui nu-i convine subiectul ..il poate schimba dintr-un singur click pe mouse

Perfect de acord, in conditiile in care respecti tema subiectului dat. Ma refeream la cei care intra pe topicul "Sa ne testam cultura generala" si posteaza: "Imbratiseaza-L pe Iisus caci el te va mantui!". Ce-are a face subiectul cu tema? Reciteste eventual mesajul de deschidere, ala cu nuca-n perete.

jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 13:59

Pe forum se intampla multe lucruri anormale unei culturi si a unei civilizatii;
intoleranta,vulgaritate,impunerea propriilor concepte prin insulte si jigniri,multa "desteptaciune " a unora,devieri de la subiecte,dar cate nu se intampla? A-ti spune parerea este un drept personal,o asumare a ceea ce spui,a -ti impune parerea in mod necivilizat este un abuz si o proasta crestere. Atragerea atentiei pentru o greseala trebuie sa se faca in mod manierat,iar daca se face asa,cel avizat nu trebuie sa considere asta un afront,ba chiar sa multumeasca. Cel luat de val cu eventuale apostrofari nervoase,trebuie sa aiba bun-simt sa-si ceara scuze.
In acest fel fiecare ar avea de castigat.

dianet

202 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 14:07

De la: jojondurant, la data 2009-02-25 13:59:09Pe forum se intampla multe lucruri anormale unei culturi si a unei civilizatii;
intoleranta,vulgaritate,impunerea propriilor concepte prin insulte si jigniri,multa "desteptaciune " a unora,devieri de la subiecte,dar cate nu se intampla? A-ti spune parerea este un drept personal,o asumare a ceea ce spui,a -ti impune parerea in mod necivilizat este un abuz si o proasta crestere. Atragerea atentiei pentru o greseala trebuie sa se faca in mod manierat,iar daca se face asa,cel avizat nu trebuie sa considere asta un afront,ba chiar sa multumeasca. Cel luat de val cu eventuale apostrofari nervoase,trebuie sa aiba bun-simt sa-si ceara scuze.

Perfecta dreptate si aici. Insa nu stiu cum se face ca bunele maniere si modul civilizat de exprimare tind sa fie inghitite de postari fanatice care nu tin cont nici de tema data, nici de postatori. La asta ma refeream cand vorbeam de facatura. Devierile de la subiect, avand ca punct de plecare subiectul, sunt de inteles, si chiar bine-venite uneori. Dar de la asta si pana la exemplul din postarea mea anterioara e o cale destul de lunga.
P.S. Nu cer neaparat un raspuns, dar mi-ar placea sa stiu parerea ta: tu ai impresia ca postatorii de nuci (nucarii) vad argumentele si contra-argumentele rationale exprimate intr-o maniera civilizata? Daca te hotarasti sa raspunzi, te rog argumenteaza. Pentru ca pana acum eu am vazut exact contrariul.

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 14:11

De la: dianet, la data 2009-02-25 11:39:27Pentru cei care au altceva in cap in afara de calti, am o mare rugaminte. Va rog sa ma lamuriti si pe mine, daca puteti, ce mama dracului se intampla pe forumul asta. Indiferent de topic, de culoarea, dimensiunile, injuraturile s.a.m.d. "combatantilor", trebuie sa rasara o nuca-n perete gen mantuire, Biblie, credinta, biserica, popi, biserica, popi.... Ce cauta nucarii astia pe orice topic?

Hai ma, nu stii tu sa-i apreciezi De fapt ei au descoperit ca fanatismul religios frizand imbecilitatea e raspunsul universal, indiferent care e intrebarea. Problema suntem noi restu' care n-am gasit inca "unica si adevarata cale" si trebuim "adusi pe ea".

Misto ideea de topic

Vanity, definitely my favorite sin.
alice_corina

186 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 14:21

De la: jojondurant, la data 2009-02-25 13:59:09Pe forum se intampla multe lucruri anormale unei culturi si a unei civilizatii;

Referitor la limbajul folosit pe multe topicuri ... Probabil ca altfel ar sta lucrurile fata-in-fata. Aici multi se “ascund” in spatele virtualului, si forumul devine cumva un loc de refulare. Poate ca aici pot fi ei insisi. Nestiuti de nimeni ...
Sau poate ca sunt eu mult prea optimista, si aceasta este cruda realitate: ca incepem sa devenim tot mai agresivi, precum limbajul acestor oameni??!
In acest caz, inseamna ca sunt o norocoasa: in viata de zi-cu-zi nu am intalnit asa persoane. Chiar daca, de multe ori parerile nu au coincis.
In curand, va trebui sa ridicam COMUNICAREA LA RANG DE ARTA ... in special in lumea virtuala ...

"Nimic nu este ceea ce pare a fi!"
dianet

202 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 14:28

Kenny, multumesc frumos. Astept cu interes sa vad cat te mai tine spiritul de combativitate pe alte postari. De fapt, cel mai simplu e sa-ti trimit o invitatie, sa nu mai "sap" dupa postarile tale

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 14:39

Ei, da !...natura , Soare, aer curat, ciripit de pasarele, boare de vant, coltul crud al ierbii, ce sa mai .....inspirati- expirati , si...1-2-3-4, inspirati-expirat !...priviti spre stele si strigati, ecce homo !....

Felicitari !...@ dianet

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 14:44

De la: dianet, la data 2009-02-25 14:28:38Kenny, multumesc frumos. Astept cu interes sa vad cat te mai tine spiritul de combativitate pe alte postari. De fapt, cel mai simplu e sa-ti trimit o invitatie, sa nu mai "sap" dupa postarile tale

Ce zici, merge si un top al habotnicilor? Cu voturi, tot ce trebe, sa nu zica lumea ca am manarit alegerile?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 01:28

Ioan 3:16 Fiindcã atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, cã a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sã nu piarã, ci sã aibã viata vesnicã.
Rom 5.8;1Ioan 4.9
Romani 5:8 Dar Dumnezeu Îsi aratã dragostea fatã de noi prin faptul cã, pe când eram noi încã pãcãtosi, Hristos a murit pentru noi.
Ioan 15.13;1Pet 3.18;1Ioan 3.16;1Ioan 4.9-10;

1Ioan 4:9 Dragostea lui Dumnezeu fatã de noi s-a arãtat prin faptul cã Dumnezeu a trimis în lume pe singurul Sãu Fiu, ca noi sã trãim prin El.
Ioan 3.16;Rom 5.8;Rom 8.32;1Ioan 3.16;1Ioan 5.11;

Care incepe primul ?

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 11:18

De la: maria_tu, la data 2009-02-26 01:28:29Ioan 3:16 Fiindcã atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, cã a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sã nu piarã, ci sã aibã viata vesnicã.
Rom 5.8;1Ioan 4.9
Romani 5:8 Dar Dumnezeu Îsi aratã dragostea fatã de noi prin faptul cã, pe când eram noi încã pãcãtosi, Hristos a murit pentru noi.
Ioan 15.13;1Pet 3.18;1Ioan 3.16;1Ioan 4.9-10;

1Ioan 4:9 Dragostea lui Dumnezeu fatã de noi s-a arãtat prin faptul cã Dumnezeu a trimis în lume pe singurul Sãu Fiu, ca noi sã trãim prin El.
Ioan 3.16;Rom 5.8;Rom 8.32;1Ioan 3.16;1Ioan 5.11;

Care incepe primul ?

Ai postat asta ca sa vezi ce? Daca te injura cineva?

racukoto

209 mesaje
Oras: Tulcea

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 19:49

Dragi...obisnuiti ai...forum-ului. Ori sunt eu...paranoic, ori incep sa cred si eu ca sunteti ....o secta, sa nu spun setca, care din punct de vedere ...explicativ, sunt aproape ...sinonime. Ambele aduna la ..un loc, la prima...sectantii, la a doua...pestii. De cate ori incerc sa ..postez.."ineptiile" mele, se ...rupe...subiectul
Aveti vreo regula de ...plimbare pe ...forum ? Exista o formula.."temporara" ? Aveti motoare de cautare....sbiectiv personale.
Daca nu vreti sa ....... ma ascultati ( pardon, cititi ), din turnuriel voastre de fildes...strigati in singur cuvant.......MARS baiete ca aici ...vitei nu au ce cauta. si atunci voi intelge ..elitismul vostru si o sa practic limbajul ..uraoaicei, a lui Azazel, a lui Silviu, a lui vasileasca...etc, poate, poate macar asa sa polemizam

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:54

Forumul asta a devenit cam monoton, plictisitor...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:54

Sincer?
Da.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:56

Nu numai ca o dau pe religie...da-si fac si reclama gratis la tot felul de site-uri de rahat de genul
www.schimbdeneveste.ro

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 21:01

De la: maria_tu, la data 2009-02-26 20:54:54
Maria, scuze....eºti sado-maso? Altfel nu-mi explic!
De ce þii cu tot dinadinsul sã fi înjuratã....?

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 21:09

De la: dora_visinescu, la data 2009-02-26 21:01:50

Pai, sa vad si eu la ce nivel or sa coboare unii, ce crezi ca daca cineva ma injura ma afecteaa cu ceva?
Stai linistita, pacatele sunt la ei, nu la mine.

Dora, uite care e treaba , sunt f multi care isi vad de treaba si sar peste mesajele care nu-i intereseaza, sau cele care ii deranjaza.
Am vazut multe topicuri pe care nu au intrat "incuiatii " sau cum vreti voi sa ne spuneti, se injura unii, se ironizeaza, dar nu vad de ce tocmai noi suntem oile negre ale forumului.Cine a deschis cele mai multe topicuri pe teme religioase??
Noi?
NU, FLORIN .

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 21:19

De la: maria_tu, la data 2009-02-26 21:09:47
De la: dora_visinescu, la data 2009-02-26 21:01:50
Da, Maria, lumea se mai ironizeazã, se mai înjurã, lumea socializeazã pe forum, dar trebuie sã recunoºti cã nici pe topicurile voastre nu este totul foarte roz. De ce te miri cã lumea înjurã? Voi, cei care vã consideraþi niºte super-creºtini ºi care încercaþi sã bãgaþi cu dea sila credinþa în ceilalþi , voi nu sunteþi în stare sã vã puneþi de acord.....ºi voi vã ironizaþi ºi vã certaþi între voi pe topicuri....

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce se intampla pe forum?!?!?
Mergi la: