necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 02:12
De la: roxanapitis, la data 2009-03-01 00:40:11De la: maria_tu, la data 2009-02-26 01:28:29Ioan 3:16 Fiindcã atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, cã a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sã nu piarã, ci sã aibã viata vesnicã.
Rom 5.8;1Ioan 4.9
Romani 5:8 Dar Dumnezeu Îsi aratã dragostea fatã de noi prin faptul cã, pe când eram noi încã pãcãtosi, Hristos a murit pentru noi.
Ioan 15.13;1Pet 3.18;1Ioan 3.16;1Ioan 4.9-10;
1Ioan 4:9 Dragostea lui Dumnezeu fatã de noi s-a arãtat prin faptul cã Dumnezeu a trimis în lume pe singurul Sãu Fiu, ca noi sã trãim prin El.
Ioan 3.16;Rom 5.8;Rom 8.32;1Ioan 3.16;1Ioan 5.11;
Care incepe primul ?
Hei, blagoslovito, nu te-am vazut interesata de un topic care suna cam asa "Am nevoie de ajutor" postat de user-ul Koka. Mai sunt si altele de acest gen. Puteai contribui macar cu o vorba de duh si tot erai de apreciat. Ia-ti prietenii de mana si catati-va pe topicurile voastre "ne-rpofanate". De buni crestini ce sunteti faceti si voi exact ce face biserica ortodoxa pentru enoriasi. Adica nimic.( Sunt prima? N-am remarcat???)
Esti sigura ca nu ai patit nimic??
Care e pb ta? Nu ai cu cine conversa?
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 02:13
De la: roxanapitis, la data 2009-03-01 01:52:18De la: tilsor, la data 2009-02-26 21:31:00
Tu esti mic. Nu stii nimic. Sper ca nu te superi. Am facut o gluma.
.....de prost gust...
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 12:30
De la: Kenny, la data 2009-02-25 14:11:20De la: dianet, la data 2009-02-25 11:39:27Pentru cei care au altceva in cap in afara de calti, am o mare rugaminte. Va rog sa ma lamuriti si pe mine, daca puteti, ce mama dracului se intampla pe forumul asta. Indiferent de topic, de culoarea, dimensiunile, injuraturile s.a.m.d. "combatantilor", trebuie sa rasara o nuca-n perete gen mantuire, Biblie, credinta, biserica, popi, biserica, popi.... Ce cauta nucarii astia pe orice topic?
Daca apare vreunul pe aici, propun liber aici la luat la misto pana renunta, limbaj la alegere. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Hai ma, nu stii tu sa-i apreciezi De fapt ei au descoperit ca fanatismul religios frizand imbecilitatea e raspunsul universal, indiferent care e intrebarea. Problema suntem noi restu' care n-am gasit inca "unica si adevarata cale" si trebuim "adusi pe ea".
Misto ideea de topic
Subscriu!  Felicitari dianet, esti un observator rafinat si ai gasit perfect perspectiva !
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 12:35
De la: maria_tu, la data 2009-03-01 02:12:44De la: roxanapitis, la data 2009-03-01 00:40:11De la: maria_tu, la data 2009-02-26 01:28:29Ioan 3:16 Fiindcã atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, cã a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sã nu piarã, ci sã aibã viata vesnicã.
Rom 5.8;1Ioan 4.9
Romani 5:8 Dar Dumnezeu Îsi aratã dragostea fatã de noi prin faptul cã, pe când eram noi încã pãcãtosi, Hristos a murit pentru noi.
Ioan 15.13;1Pet 3.18;1Ioan 3.16;1Ioan 4.9-10;
1Ioan 4:9 Dragostea lui Dumnezeu fatã de noi s-a arãtat prin faptul cã Dumnezeu a trimis în lume pe singurul Sãu Fiu, ca noi sã trãim prin El.
Ioan 3.16;Rom 5.8;Rom 8.32;1Ioan 3.16;1Ioan 5.11;
Care incepe primul ?
Hei, blagoslovito, nu te-am vazut interesata de un topic care suna cam asa "Am nevoie de ajutor" postat de user-ul Koka. Mai sunt si altele de acest gen. Puteai contribui macar cu o vorba de duh si tot erai de apreciat. Ia-ti prietenii de mana si catati-va pe topicurile voastre "ne-rpofanate". De buni crestini ce sunteti faceti si voi exact ce face biserica ortodoxa pentru enoriasi. Adica nimic.( Sunt prima? N-am remarcat???)
Esti sigura ca nu ai patit nimic??
Care e pb ta? Nu ai cu cine conversa?
 Ador reciprocitatea, este esentiala. Eu sunt bine, multumesc pentru grija aratata. Sunt gata "sa intorc obrazul"  .
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
15 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 15:04
Ioana a scris:
"ovidiu...stii ce apreciez eu la acest forum?...k e poate singurul din tara kr promoveaza libertatea de exprimare,adik unul dintre principiile fundamentale ale democratiei...
lasa-i pe oameni sa posteze mesaje de kr vor....au dreptul asta...in 1989 o mie de oameni au murit pentru k noi sa ne putem bucura astazi de libertatea de a spune ce gandim...
tu ,la randul tau,ai libertatea de a fii sau nu de acord cu acele mesaje...te poti contrazice cu acei oameni...poti aduce aduce argumente...le poti arata k gresesc si k sunt niste tampiti....
insa a le limita libertatea de exprimare mi se pare un lucru ingrozitor...cei kr au murit in 1989 la revolutie s-ar rasuci in mormant dak ar vedea ce ai scris aici...
deci...iti repet....sunt liberi sa spunem ce vrem!!!!.....niste oameni au murit pentru asta....!!!!!
Draga mea libertatea de exprimare nu inseamna si libertatea de a mai afce propaganda nazist-comunista, nici libertatea unor indivizi plini de ura impotriva celor care vor cu adevarat democratie.Am vazutun topic pe acest forum care m-a scarbit complet, este cel cu tiganii,unde rasistii insetati de sange,de ura isi varsa laturile pe acel topc fara sa vina cu ceva concret, sau macar sa aiba un vocabular civilizat, pentru ca libertatea d exprimare aceasta presupune civilizatie, civilizatie urata si dispretuita de comunist-iliisti.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 15:37
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 15:52
De la: ovidiu_r55, la data 2009-03-01 15:04:52Ioana a scris:
"ovidiu...stii ce apreciez eu la acest forum?...k e poate singurul din tara kr promoveaza libertatea de exprimare,adik unul dintre principiile fundamentale ale democratiei...
lasa-i pe oameni sa posteze mesaje de kr vor....au dreptul asta...in 1989 o mie de oameni au murit pentru k noi sa ne putem bucura astazi de libertatea de a spune ce gandim...
tu ,la randul tau,ai libertatea de a fii sau nu de acord cu acele mesaje...te poti contrazice cu acei oameni...poti aduce aduce argumente...le poti arata k gresesc si k sunt niste tampiti....
insa a le limita libertatea de exprimare mi se pare un lucru ingrozitor...cei kr au murit in 1989 la revolutie s-ar rasuci in mormant dak ar vedea ce ai scris aici...
deci...iti repet....sunt liberi sa spunem ce vrem!!!!.....niste oameni au murit pentru asta....!!!!!
Draga mea libertatea de exprimare nu inseamna si libertatea de a mai afce propaganda nazist-comunista, nici libertatea unor indivizi plini de ura impotriva celor care vor cu adevarat democratie.Am vazutun topic pe acest forum care m-a scarbit complet, este cel cu tiganii,unde rasistii insetati de sange,de ura isi varsa laturile pe acel topc fara sa vina cu ceva concret, sau macar sa aiba un vocabular civilizat, pentru ca libertatea d exprimare aceasta presupune civilizatie, civilizatie urata si dispretuita de comunist-iliisti.
DEMOCRAÞÍE s. f. formã de organizare politicã a societãþii care proclamã principiul deþinerii puterii de cãtre popor. o ~ sclavagistã = tip de democraþie în care puterea era exercitatã de stãpânii de sclavi; ~ burghezã = formã specificã orânduirii capitaliste, prin care se încearcã sã se asigure libertatea ºi egalitatea generalã a cetãþenilor în faþa legilor; ~ popularã = formã de democraþie apãrutã într-o serie de þãri din Europa ºi Asia, dupã cel de-al doilea rãzboi mondial, în care puterea aparþine clasei muncitoare în alianþã cu þãrãnimea ºi alte categorii de oameni ai muncii; ~ internã de partid = principiu organizatoric al partidului marxist-leninist potrivit cãruia toþi membrii sãi ar avea dreptul de a participa efectiv la rezolvarea problemelor legate de politica partidului ºi de viaþa internã de partid; ~ economicã = democraþie care presupune participarea sistematicã directã sau prin reprezentanþi (inclusiv manageri), liber ºi expres aleºi ai poporului, la conducerea ºi realizarea procesului de producþie, repartiþie ºi schimb la toate nivelurile economiei.
Libertatea de exprimare:
Aproape toþi cei 192 de membri ai Organizaþiei Naþiunilor Unite au semnat Declaraþia Universalã a Drepturilor Omului. Articolul 19 al acestei Declaraþii spune cã “Orice persoanã are dreptul la libertatea de opinie ºi de exprimare; acest drept include libertatea de a avea opinii fãrã amestecul cuiva ºi de a cãuta, primi ºi difuza informaþii ºi idei prin orice mijloace media, indiferent de frontiere.” În exprimarea organizaþiei neguvernamentale Freedom House, “Cuvîntul repetitiv este orice (persoanã). Negarea acestei doctrine înseamnã negarea universalitãþii libertãþii de informare, care este un drept fundamental al omului".
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 19:21
Draga se pare ca esti foarte dezinformata. Nu sunt ortodocsa da te inseli spunand ca , crestinii din Romania nu sunt implicati in proiecte umanitare, aici tind sa cred ca este vorba de rautate din partea ta. Nu intru in detalii, poti culege de pe net multe informatii.
Gasesti 2 exemnple si la video la profilul meu.Cat despre crestinii ortodocsi sunt si ei implicati in multe proieste, am vazut chiar un reportaj la tv despre 2 persoane varstnice care impreuna cu cativa prieteni de-ai lor fac regulat pachete (200-300) din baniilor, si le transporta(cu masina lor personala) la domiciluiul persoanelor varstnice si altora care au aumite pb de alta natura.El (sotul doamnei careia i se lua interviul) avusese pb grave de sanatate, fusese operat, dar si in aceasta stare isi continua ...misiunea .
Cred ca ar tb sa fii mai atenta cand emiti judecati.
In locul tau mi-ar fi rusine.
Cat despre topicul de care ai povesti e pb mea ce am de facut si ce am de gand sa fac nu tb sa fac public pt a culege laurii de la oameni.
|
|
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 00:06
Cu o floare nu se face primavara in cadrul institutiei despre care vorbeam. In general enoriasii sunt considerati doar oi de muls sau daca nu oi ratacite. Parerea mea. Tu poti sa ai alta parere, nu deranjeaza! Trebuie sa recunosti insa ca nu stim sa ne facem utili semenilor nici la modul concret nici la modul ideal, cu un gand bun, o vorba buna care i-ar folosi celui in nevoi macar sa se ridice si sa mearga mai departe. Stim in schimb sa emitem baliverne si sa ne laudam cu n diplome despre care nu ne intrebam la ce si cui folosesc in final. Sa fie vorba de zadarnicie? Urat lucru.
All Things Grow With Love
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 00:31
De la: spiridusul_schiop, la data 2009-03-02 00:06:45Cu o floare nu se face primavara in cadrul institutiei despre care vorbeam. In general enoriasii sunt considerati doar oi de muls sau daca nu oi ratacite. Parerea mea. Tu poti sa ai alta parere, nu deranjeaza! Trebuie sa recunosti insa ca nu stim sa ne facem utili semenilor nici la modul concret nici la modul ideal, cu un gand bun, o vorba buna care i-ar folosi celui in nevoi macar sa se ridice si sa mearga mai departe. Stim in schimb sa emitem baliverne si sa ne laudam cu n diplome despre care nu ne intrebam la ce si cui folosesc in final. Sa fie vorba de zadarnicie? Urat lucru.
Roxana, eºti nedreaptã!
Pentru tine nu conteazã putinþa sau neputinþa cuiva de a ajuta? Chiar nu conteazã cã eºti sau nu o persoanã religioasã când este vorba de a ajuta semenii.
ªi eu am citit ce a scris Koca dar dacã am fost conºtientã cã nu o pot ajuta cu nimic am preferat sã-mi vãd de treabã. Mã face asta o persoanã fãrã suflet? Uite, eu prefer sã ajut, de câte ori pot ºi cât pot copiii bolnavi de cancer ºi pe cei din orfelinate. Crezi cã ar fi oportun sã mã bat cu cinci cãrãmizi în piept, cât de grozavã sunt eu?
Toþi avem familii, responsabilitãþi ºi posibilitãþi limitate! Tu dacã ai o situaþie materialã grozavã ºi poþi sã o ajuþi, fã-o!!!! Dar nu mai arunca în stânga ºi-n dreapta cuvinte jignitoare....cã vorba ta: "Urât lucru"!
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 00:44
....ªi încã o întrebare am pentru tine Roxana dragã,
Tu crezi cã dacã faci pe cineva sã se simtã prost de neputinþa lui, o ajuþi în vreun fel pe Koca???
Reflecteazã!!!
|
dianet
202 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 08:51
Am revenit. Nu stiu ce s-a intamplat vineri, ca am incercat sa accesez topicul si aveam mesaj ca "Nu exista pe site!". Eram foarte aproape sa trimit mesaj de dulce admin-ului, ca tot era lasata secului in week-end  . Bine ca n-am trimis  .
Citesc postarile si revin  .
"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton)
Work Shall Set You Free!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 08:52
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-02 00:31:40De la: spiridusul_schiop, la data 2009-03-02 00:06:45Cu o floare nu se face primavara in cadrul institutiei despre care vorbeam. In general enoriasii sunt considerati doar oi de muls sau daca nu oi ratacite. Parerea mea. Tu poti sa ai alta parere, nu deranjeaza! Trebuie sa recunosti insa ca nu stim sa ne facem utili semenilor nici la modul concret nici la modul ideal, cu un gand bun, o vorba buna care i-ar folosi celui in nevoi macar sa se ridice si sa mearga mai departe. Stim in schimb sa emitem baliverne si sa ne laudam cu n diplome despre care nu ne intrebam la ce si cui folosesc in final. Sa fie vorba de zadarnicie? Urat lucru.
Roxana, eºti nedreaptã!
Pentru tine nu conteazã putinþa sau neputinþa cuiva de a ajuta? Chiar nu conteazã cã eºti sau nu o persoanã religioasã când este vorba de a ajuta semenii.
ªi eu am citit ce a scris Koca dar dacã am fost conºtientã cã nu o pot ajuta cu nimic am preferat sã-mi vãd de treabã. Mã face asta o persoanã fãrã suflet? Uite, eu prefer sã ajut, de câte ori pot ºi cât pot copiii bolnavi de cancer ºi pe cei din orfelinate. Crezi cã ar fi oportun sã mã bat cu cinci cãrãmizi în piept, cât de grozavã sunt eu?
Toþi avem familii, responsabilitãþi ºi posibilitãþi limitate! Tu dacã ai o situaþie materialã grozavã ºi poþi sã o ajuþi, fã-o!!!! Dar nu mai arunca în stânga ºi-n dreapta cuvinte jignitoare....cã vorba ta: "Urât lucru"!
|
dianet
202 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 08:52
De la: maria_tu, la data 2009-02-26 20:54:03Forumul asta a devenit cam monoton, plictisitor...
Ce te face sa spui asta?
Work Shall Set You Free!
|
dianet
202 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 08:56
De la: racukoto, la data 2009-02-26 19:49:03Dragi...obisnuiti ai...forum-ului. Ori sunt eu...paranoic, ori incep sa cred si eu ca sunteti ....o secta, sa nu spun setca, care din punct de vedere ...explicativ, sunt aproape ...sinonime. Ambele aduna la ..un loc, la prima...sectantii, la a doua...pestii. De cate ori incerc sa ..postez.."ineptiile" mele, se ...rupe...subiectul
Aveti vreo regula de ...plimbare pe ...forum ? Exista o formula.."temporara" ? Aveti motoare de cautare....sbiectiv personale.
Daca nu vreti sa ....... ma ascultati ( pardon, cititi ), din turnuriel voastre de fildes...strigati in singur cuvant.......MARS baiete ca aici ...vitei nu au ce cauta. si atunci voi intelge ..elitismul vostru si o sa practic limbajul ..uraoaicei, a lui Azazel, a lui Silviu, a lui vasileasca...etc, poate, poate macar asa sa polemizam
Exista o gramada de topicuri pe forum, pe toate gusturile si orientarile. Eu doar voiam sa evidentiez faptul ca se arunca postari aiuristice, care n-au legatura cu subiectele propuse spre discutie. Parerea mea e ca fiecare ar trebui sa posteze acolo unde e interesat si unde poate dezbate un subiect, nu sa improaste cu citate in orice topic nimereste. Atat.
Work Shall Set You Free!
|
dianet
202 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 09:05
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-28 23:47:15ioana,sa nu uiti c-au mai fost 1.289 de retinuti la jilava in noaptea de 21/22,care erau condamnati la moarte si aveau cosciugele pregatite,printre aceia sunt unii care nu sunt de acord cu asa zisa libertate prost inteleasa,cu aberatiile religiilor,cu jaful care s-a desfasurat organizat de atunci incoace si nici cu importul a tot felul de traditii imbecile sau filme de propaganda mistica sau politica[vezi cel cu microcipurile],te rog sa nu amesteci lucrurile,daca ar putea invia respectivii si ar vorbi ai afla ca majoritatea erau tineri si nici ei nu ar fi fost de acord cu cele mentionate de mine,mai sus,despre rest,s-auzim numai de bine!
Ei, pretentios te-ai facut si tu. Mai vrei si coerenta in postari. Asta-i semn de batranete, dragule. Zi mersi ca nu-s off-topic.
A venit primavara, da un martisor la fete, pupa-le si bucura-te de viata
Work Shall Set You Free!
|
dianet
202 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 09:09
De la: roxanapitis, la data 2009-03-01 01:50:07A si inca ceva, Joanna_dark_2007 daca tot te-am prins pe acest topic profan raspunde-mi la o intrebare: Tu atat poti sa intelegi? Ca "au murit niste oameni" pentru ca tu sa ai libertatea sa explici celor ramasi " k sunt niste tampiti" ?
"Nu pui temelia libertatii cand improsti pe cei ce gandesc altfel decat tine" A. de Saint Exupery"
Asta fiindca te tot intalnesc sufocata in propriile dogme pe diverse topicuri sau ai facut progrese si nu mi-am dat eu seama? M-as bucura sincer!
Mi-a placut si asta, si postarea anterioara. E usor sa spui ca esti crestin, dar nu e la fel de usor sa si fii. In ceea ce priveste ochelarii de cal, fiecare si-i poarta, constient sau nu. Ideea e sa aiba talentul de a nu-i arata altora
Work Shall Set You Free!
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 09:18
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-02 00:31:40
De la: spiridusul_schiop, la data 2009-03-02 00:06:45
Cu o floare nu se face primavara in cadrul institutiei despre care vorbeam. In general enoriasii sunt considerati doar oi de muls sau daca nu oi ratacite. Parerea mea. Tu poti sa ai alta parere, nu deranjeaza! Trebuie sa recunosti insa ca nu stim sa ne facem utili semenilor nici la modul concret nici la modul ideal, cu un gand bun, o vorba buna care i-ar folosi celui in nevoi macar sa se ridice si sa mearga mai departe. Stim in schimb sa emitem baliverne si sa ne laudam cu n diplome despre care nu ne intrebam la ce si cui folosesc in final. Sa fie vorba de zadarnicie? Urat lucru.
Roxana, eºti nedreaptã!
HEI !!! Nu asta era esenta acestui topic. Eu m-am comportat aici in spiritul acestui topic si nimic mai mult. Apoi, nu fac pe nimeni sa se simta prost de neputinta lui si nu ma bat cu caramizile in piept, daca asta ati inteles, treaba voastra atat puteti. Va place cu voi si de voi? Perfect. Asta e important ! Vedeti-va mai departe de treaba asa cum stiti. Dar pe aici, pas. Stati liniste, in afara acestui topic eu una nu ma obosesc sa va deranjez! (V-ati prins postez de pe doua conturi !, la inceput din greseala, apoi dupa cum am apucat ... apoi a inceput sa-mi placa) V-am informat ca sa ne putem evita eficient pe viitor.
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 09:29
De la: dianet, la data 2009-03-02 09:05:43De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-28 23:47:15ioana,sa nu uiti c-au mai fost 1.289 de retinuti la jilava in noaptea de 21/22,care erau condamnati la moarte si aveau cosciugele pregatite,printre aceia sunt unii care nu sunt de acord cu asa zisa libertate prost inteleasa,cu aberatiile religiilor,cu jaful care s-a desfasurat organizat de atunci incoace si nici cu importul a tot felul de traditii imbecile sau filme de propaganda mistica sau politica[vezi cel cu microcipurile],te rog sa nu amesteci lucrurile,daca ar putea invia respectivii si ar vorbi ai afla ca majoritatea erau tineri si nici ei nu ar fi fost de acord cu cele mentionate de mine,mai sus,despre rest,s-auzim numai de bine!
Ei, pretentios te-ai facut si tu. Mai vrei si coerenta in postari. Asta-i semn de batranete, dragule. Zi mersi ca nu-s off-topic.
A venit primavara, da un martisor la fete, pupa-le si bucura-te de viata 
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 09:30
am gresit cu ceva?este cazul sa-mi fac mea culpa?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
dianet
202 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 09:38
Dora, nu e cazul sa fii dura cu Roxana. Parerea mea e ca a exagerat cu un exemplu tocmai pentru a-si demonstra ideea. Cred ca oamenii in general sunt satui de vorbe si vor fapte concrete. Eu personal nu astept laude de pe forum, nici nu ma laud cu ce fac sau nu. Ideea e ca nu e cazul sa arunci cu citate religioase in stanga si-n dreapta, indiferent cat de credincios esti si cat de bine faci sau nu. Si eu, ca multi altii, sunt satula de indoctrinari. Am schimbat al XV-lea Congres cu Sfanta Scriptura, sau cum? Pentru asta a fost "Revolutie" si exista acum "Democratie". Stai linistita, ambii termeni sunt la fel de falsi si gaunosi, dar asta e alta discutie, off-topic  .
Bafta sa ai.
Work Shall Set You Free!
|
dianet
202 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 09:39
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-02 09:30:04am gresit cu ceva?este cazul sa-mi fac mea culpa?
Ntz. Glumeam, atat
Work Shall Set You Free!
|
dianet
202 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 09:48
Kenny, tot uit sa-ti spun: superba semnatura (nici filmul n-a fost rau  ). In general asta e citatul care-mi apare in minte cand vad extremisti, ca de exemplu ferventi ai textelor religioase, care le posteaza/spun/fac parada cu ele peste tot. E aplicabil de fapt la orice tip de extremism, nu numai religios. Imaginea din mintea mea e ceva de genul "vai, ce mandru/a sunt ca stiu, pot, fac, demonstrez, s.a.m.d". Vanity, definitely my favourite sin
Work Shall Set You Free!
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 10:06
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-02 00:44:06....ªi încã o întrebare am pentru tine Roxana dragã,
Tu crezi cã dacã faci pe cineva sã se simtã prost de neputinþa lui, o ajuþi în vreun fel pe Koca???
Reflecteazã!!!
Nici aici n-ai prins esenta! Eu doar sustin ca ar fi frumos sa contribuim la realizarea unui vis. Ce ti se pare "rau lucru" in asta? Apoi,daca citesti posturile anterioare ale User-ului maria_tu ai sa vezi ca isi dorea sa fie batjocorita, s-a bagat singura singurica in gura noastra chiar provocandu-ne agresiv in spiritul credintei sale (care o fi, ca nu ma intereseaza, ma informez numai despre lucruri utile mie sau semenilor mei. Cat despre ajutorul meu despre care te interesezi, am inceput prin a atrage atentia cu bun simt asupra existentei topicului respectiv fiindca si mie mi se intampla deseori sa descopar un topic interesant foarte tarziu. Apoi, am constatat ca altele sunt cauzele lipsei de participare pe acel topic. Cel mai bun exemplu ai fi tu si altii asemenea. Nimic de comdamnat doar ca aici m-am umflat la maria_tu, repet in spiritul prezentului topic. Greu de inteles? Va mai trebuie niste doctorate ca sa pricepeti? Sau stai, nu ajuta nici astea ca am intalnit nenumarate cazuri! De unde nu e nici Dumnezeu nu cere! Pe koka am s-o ajut material cu atat cu cat imi va permite bugetul ca nu am o situatie materiala deosebita asa cum incercai sa sugerezi.
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 11:36
De la: dianet, la data 2009-03-02 09:38:51Dora, nu e cazul sa fii dura cu Roxana. Parerea mea e ca a exagerat cu un exemplu tocmai pentru a-si demonstra ideea. Cred ca oamenii in general sunt satui de vorbe si vor fapte concrete. Eu personal nu astept laude de pe forum, nici nu ma laud cu ce fac sau nu. Ideea e ca nu e cazul sa arunci cu citate religioase in stanga si-n dreapta, indiferent cat de credincios esti si cat de bine faci sau nu. Si eu, ca multi altii, sunt satula de indoctrinari. Am schimbat al XV-lea Congres cu Sfanta Scriptura, sau cum? Pentru asta a fost "Revolutie" si exista acum "Democratie". Stai linistita, ambii termeni sunt la fel de falsi si gaunosi, dar asta e alta discutie, off-topic .
Bafta sa ai.
Da Dia, a exagerat ºi a reuºit sã mã facã ºi pe mine sã mã simt prost cã nu pot sã fac nimic pentru biata Koca. Ei...poate acum, Roxana se simte mai bine.
Nici eu nu suport extremismul religios. Când ai deschis acest topic, unul dintre cei cu citatele religioase s-a exprimat pe un alt topic, cam aºa: " ªi-au deschis ereticii un topic numai pentru ei" ºi altul a rãspuns ceva de genul:" Pãi hai acolo cã nebunului, trebuie sã-i rãspunzi cu nebunia lui"....
Mi-a displãcut profund atitudinea rãutãcioasã....de "creºtin" ºi dacã ai vãzut, în postãrile anterioare de pe acest topic, am fost prima care i-am atras atenþia Mariei....
ªi-acum sã te lãmuresc cum stã treaba cu mine. Cred cã Biblia este o mare fãcãturã, menitã sã þinã populaþia "sub papuc". Cred cã binele ºi rãul se aflã în noi, într-o mai micã sau mai mare mãsurã ºi sub nici o formã nu cred cã D-zeu stã în "spatele" fiecãruia sã ºtie tot ce miºcã.
Cred în evoluþie pe toate planurile. Poþi spune cã sunt o idealistã...dar cred într-o lume mai bunã!
P.S. Roxana.....mai puþin venin ºi mai redu puþin din ironiile pe care le-ai afiºat aiurea, cã nu este vina altor persoane cã tu te exprimi cu mai multe înþelesuri! Nu trebuie sã ai trei doctorate sã fi om ºi nici exprimãri cât mai academice!
|
Fosta membra 9am.ro
2055 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 11:45
,,Daca crede cineva ca este prooroc sau insuflat de DUMNEZEU,sa inteleaga ca ce va scriu eu,este o porunca a Domnului. Si daca cineva nu intelege,sa nu inteleaga!'' CORINTENI 14: 37,38
|
Kenny
230 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:17
De la: damacucamelii2007, la data 2009-03-02 11:45:52,,Daca crede cineva ca este prooroc sau insuflat de DUMNEZEU,sa inteleaga ca ce va scriu eu,este o porunca a Domnului. Si daca cineva nu intelege,sa nu inteleaga!'' CORINTENI 14: 37,38
"Prosti, da' multi!" Costache Negruzzi
Uite, am gasit si io un citat.
Vanity, definitely my favorite sin.
|
Kenny
230 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:34
De la: dianet, la data 2009-03-02 09:48:32Kenny, tot uit sa-ti spun: superba semnatura (nici filmul n-a fost rau ). In general asta e citatul care-mi apare in minte cand vad extremisti, ca de exemplu ferventi ai textelor religioase, care le posteaza/spun/fac parada cu ele peste tot. E aplicabil de fapt la orice tip de extremism, nu numai religios. Imaginea din mintea mea e ceva de genul "vai, ce mandru/a sunt ca stiu, pot, fac, demonstrez, s.a.m.d". Vanity, definitely my favourite sin
Sar'na. Exact din motivul anuntat de tine am ales-o.
Vanity, definitely my favorite sin.
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:36
De la: damacucamelii2007, la data 2009-03-02 11:45:52,,Daca crede cineva ca este prooroc sau insuflat de DUMNEZEU,sa inteleaga ca ce va scriu eu,este o porunca a Domnului. Si daca cineva nu intelege,sa nu inteleaga!'' CORINTENI 14: 37,38
Mamãããã! Înþelepciunea ta mã depãºeºte clar!
 Eu chiar nu am înþeles nimic
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:39
De la: Kenny, la data 2009-03-02 12:34:52De la: dianet, la data 2009-03-02 09:48:32Kenny, tot uit sa-ti spun: superba semnatura (nici filmul n-a fost rau ). In general asta e citatul care-mi apare in minte cand vad extremisti, ca de exemplu ferventi ai textelor religioase, care le posteaza/spun/fac parada cu ele peste tot. E aplicabil de fapt la orice tip de extremism, nu numai religios. Imaginea din mintea mea e ceva de genul "vai, ce mandru/a sunt ca stiu, pot, fac, demonstrez, s.a.m.d". Vanity, definitely my favourite sin
Sar'na. Exact din motivul anuntat de tine am ales-o.
Da, Keny, Dia are dreptate e "bestialã" semnãtura....ºi mie mi-au plãcut mult, atât Reeves cât ºi Pacino.....memorabil film!
|
|
|