back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce se intampla pe forum?!?!?

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

tilsor

1415 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 21:31

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 21:48

INTRU SI EU CA MUSCA IN LAPTE....NU SARITI LA GATU MEU...PAI MARIE DRAGA NU PREA ESTI SANTOASA LA CAP.....SINCER......PAI DACA SUNT TOPICURI DESCHISE NUMAI PE BAZA DE RELIGIE MERI SI SCRIE ACOLO....SAU ITI PLACE CA SA SE VORBEASCA URAT DESPRE CONFESIUNILE RELIGIOASE...????II FI UNA DIN AIA CARE SE DA UNA DAR DE FAPT II ALTA......LASA OAMENII SI NU-I SUFOCA ....CA NU TE DUCE DUMNEZEU IN CER DACA STAI SI POCAIESTI OAMENI PE NET....CA DACA EL II ARE IN PLAN STAI TU LINISTITA CA NU PE NET S-OR INTOARCE LA CAILE DOMNULUI....SI EU IS DE PARERE CA E BINE SA SE RAMANA STRICT LA SUBIECT ,NU???

mama prostilor e mereu gravida
jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:06

dianet; sper ca nu te-am contrazis in ce priveste nucarii. Numai ca nu prea ai ce sa le faci,decat sa-i ignori. Pe de alta parte nu trebuie sa-i bagam pe toti;mistici,religiosi habotnicii in aceeasi oala. Daca ei sunt la subiect pe tema religiilor,trebuie tolerati. Eu fac distinctie intre a fi credincios si a fi religios in mod ritual. Un religios habotnic,indoctrinat in canoane,este atat de convins in acest taram,necunoscand si alte doctrine,incat va fi greu sa-l convingi.
De altfel se constata o agresivitate intre diferite religii,disputandu-si intaietatea si perfectiunea. Sigur,nucarii despre care pomenesti sunt inoportuni dar si puerili ca in exemplul pe care l-ai dat cu imbratisarea lui isus... S-ar mai putea spune si zicala cu musca in lapte.

Kenny; daca vrei sa deschizi un topic despre credinciosii habotnici va trebui sa gasesti un titlu care sa faca distinctie intre adevarata credinta din religii si bigotism,respectiv,habotnici religiosi indoctrinati in canoane.

jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:08

citeste ; Isus

jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:16

maria-tu; dece ispitesti? Chiar, ai rabdare poate se va deschide un TOPIC,sau deschide-l tu pe tema religiei tale,dar s-o numesti, Eu voi fi unul care voi comenta pe el despre ce trebuie crezut sau nu.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 11:21

De la: sweet_sarah, la data 2009-02-26 21:48:16INTRU SI EU CA MUSCA IN LAPTE....???

Tu ai spus-o!

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 11:34

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Kenny

230 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 12:25

De la: maria_tu, la data 2009-02-26 20:54:54

Bun, hai sa continuam rationamentul. Presupunem ca te-am injurat eu, dupa aia ce spui? "Iarta-i, Doamne ca nu stiu ce fac"? Te simti un fel martira HTML-ica sau te frustrezi ca necredinciosii n-au gasit inca adevarata cale si te apuci sa ne explici desi nu te-a intrebat nimeni?

Vanity, definitely my favorite sin.
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 15:28

1.De ce sa ma injuri?Asa ai fost invatat sa injuri de dragul de a injura?

Nu te supara dar si voi postati pe topicuri cu teme religioase , deci e cazul sa fi considerat.....o nuca?

2..................sa ne explici desi nu te-a intrebat nimeni?

deja ai pus niste intrebari....

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 15:37

De la: maria_tu, la data 2009-02-27 15:28:30

Ce te-am intrebat a fost "ai postat ca sa te injure cineva"? Din moment ce ai raspuns "da", presupunem ca te-am injurat eu, din moment ce nu au existat alti ofertanti, ca sa continuam ideea.
Nu ma supar. "Noi" postam pe topicuri religioase idei legate de topicurile in cauza. Nu "postam"(ghilimelele fac referire la "noi") Inger ingerasul meu pe un topic despre motoarele cu ardere interna.

Cand am spus "nu te-a intrebat nimeni" am spus ca nu te-a intrebat nimeni ce citate din biblie mai stii.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 15:46

........Inger ingerasul meu pe un topic despre motoarele cu ardere interna.

(unde e...scrisa????)

Dragule, off topic fac toti peste tot, asa ca nu mai exagera.

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 15:54

De la: maria_tu, la data 2009-02-27 15:46:03........Inger ingerasul meu pe un topic despre motoarele cu ardere interna.

(unde e...scrisa????)

Dragule, off topic fac toti peste tot, asa ca nu mai exagera.

Cred ca ai inteles ce am vrut sa spun, n-are haz sa ne strofocam in detalii.
Off-topic e una, "prostia incremenita in tipar", altceva. Nu exagerez, statistic vorbind, daca imparti off-topicurile in categorii, vezi ce-ti iese castigator.
Vezi, se poate discuta si fara citate de mare efect si nebanuita intelepciune.

"Dragule" e peiorativ sau te-a apucat dragul de mine?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 16:04

eu las pe toata lumea sa zica orice-o vrea cu sau fara legatura cu topicurile...important e ca eu tratez unele chestii drept SF, altele ca "Fantastice" si multe altele ca "sataniste"...a zis cineva ceva de religie omni prezenta?....lasati oameni buni lumea sa vorbeasca...nu obliga nimeni pe nimeni sa comenteze sau sa tina cont de ceea ce nu-l intereseaza...
nu exista nici un forum in lumea asta unde lumea sa se tina doar de subiect...dar totul e sa treci peste cei "pe-alaturi" si sa mergi pe fir...

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 16:06

Hei! Ce se intampla aici? Da se poate?

Cum va permiteti sa vorbiti urat despre crestinii adevarati? .... sau foarte somnorosi, dar fooooooooaaaaaaaaarte vorbareti.........

Voi care duceti numele lui Dumnezeu in "desert" .... sau prajitura?????

Ei ei, mai mai !!!!

Un blestem ceva? O amenintare de tipul arderii in iad?
? ? OF OF

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 16:08

Nu te cunosc(nu ti-am citit postarile) ca sa iti pot spune daca "m-a apucat dragul de tine", dar la modul cum pui problemele s-ar putea sa nu.

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 16:22

De la: maria_tu, la data 2009-02-27 16:08:20

Hai ca-ti fac rezumatul postarilor: mi-ar placea sa bag un popa si un habotnic intr-o camera si last man standing poate iesi inainte sa dau drumu' la rottweileri.
Mor de curios care dintre ei ar avea "al mai crestin" spirit si si-ar iubi mai tare aproapele.
Deci io zic asa ca nu prea te-ar apuca dragu' de mine.

Revenind, ti se pare ca se exagereaza cand se spune ca cele mai multe postari "din putzul gandirii" si fara legatura cu topicul in cauza sunt de natura religioasa?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 16:47

Comunistii ai inchis impreuna in celule si popi si pastori si hoti si criminali, unii au murit pentru ceea ce au crezut, altii au trait si ne-au impartasit ce s-a intamplat acolo. Au fost batuti, umiliti, dar in fata suferintei s-au sustinut reciproc, multi raufacatori s-au convertit chiar si unii "temniceri".

Ce e mai important e ca nu au renuntat la Hristos.

Daca vei baga intr-o incapere un popa si un..."habotnic" posibil sa ajunga se se cunoasca mai bine, sa se roage impreuna, de ce crezi ca s-ar omori???

Vezi cat de putine cunosti in acest domeniu?

Tu ce crezi ca daca nu sustin anumite doctrine asta inseamna ca vor recurge la violenta pt asi impune crezul?

Neoprotestantii nu au ucis in numele lui Hristos, ei au fost victimele altora.

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:01

Draga Maria tu,

sa inteleg ca esti neoprotestanta, dar ce zici de urmatorul filmulet? Ti se pare NORMAL ce se intampla acolo????

www.youtube.com/watch?v=LACyLTsH4ac

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:11

Iti spun eu, daca cumva nu observi:

1. INDOCTRINARE EXTREMA A UNOR COPIII CU SUFLETELE TINERE SI CURATE SI INCA FARA CAPACITATEA DE A ALEGE SINGURI.
2. INSTIGARE LA URA SI VIOLENTA PT. CEILALTI OAMENI.
3. BAGAT CU LIGURITA IN CAP SENTIMENTE DE VINOVATIE IREALE SI ILOGICE . CE PACATE POT SA AIBA ACESTI COPII???????
4. INVATAT SA FIE OAIE SI SA BEHAIE DUPA CUM I SE SPUNE.
5. JOC CU SUFLETELE LOR, ATRACTIE SPRE SPIRITUALITATE PROST INTELEASA SI PERICULOASA.
6. CREAREA UNUI VIITOR IN CARE ACESTI COPII DEVIN AGRESORI IN NUMELE LUI ISUS PT. CA LI SE BAGA INCAP CA EI SUNT SUPERIORI CELORLALTI SI AU DREPTUL SA-I PEDEPSEASCA

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:23

De la: maria_tu, la data 2009-02-27 16:47:18Comunistii ai inchis impreuna in celule si popi si pastori si hoti si criminali, unii au murit pentru ceea ce au crezut, altii au trait si ne-au impartasit ce s-a intamplat acolo. Au fost batuti, umiliti, dar in fata suferintei s-au sustinut reciproc, multi raufacatori s-au convertit chiar si unii "temniceri".

Daca vei baga intr-o incapere un popa si un..."habotnic" posibil sa ajunga se se cunoasca mai bine, sa se roage impreuna, de ce crezi ca s-ar omori???

Tu ce crezi ca daca nu sustin anumite doctrine asta inseamna ca vor recurge la violenta pt asi impune crezul?

Vezi c-ai dat cu bata da' ai ratat subiectul. In exemplul meu nu faceam referire la vreo 15 ani, ci la vreo 5 minute.

Hai sa-ti dau un exemplu real, mi s-a intamplat acu vreo 9-10 ani, cand stateam in Regie.

Deci: cum stateam io ca o floricica si ma chinuiam sa trag cabluri pentru niste boxe, cioc-cioc la usa. Cu mine in camera era un coleg. Ma duc io si deschid, la usa erau un chinezoi mic (mi-a zis ulterior ca e coreean) si o gagica. Martorii lui Iehova, au venit sa ma invite la "studiul individual al bibliei".

Bun, ii las sa intre sa vorbim noi asa ca intre credinciosi, chinezoiu' se aseaza langa mine la masa, gagica se duce sa stea de vorba cu colegul.

E, si vorbim noi asa vreo 20 de minute, timp in care asta micu se chinuia sa ma convinga de cum o sa ma iubeasca pe mine Dumnezeu mai mult daca ma apuc de studiat biblia cu ei. L-am intrebat cum e cu aia "Dumnezeu ii iubeste pe toti la fel"..s-a lalait el acolo.

Aici fac o paranteza: eu nu arat foarte prietenos, adica daca ma treci pe langa mine mai pe inserat asa, ori treci in liniste, ori mai pe la distanta. N-am ceafa la 3 randuri da' seman destul de bine cu baietzi' pe care-i vezi de obicei cautati de Interpol.

Continuand: se lalaie el se lalaie, dupa care il intreb si io (pe masa la care stateam era un cutit): "Bun, si daca-ti zic io acuma ca iau cutitu' asta si-ti tai gatu' tu ce faci? Te caci pe tine de frica, sau te bucuri ca o sa te intalnesti cu Dumnezeu?" Nu pot sa descriu in cuvinte fata pe care a facut-o. Dupa ce a facut o pauza de vreo 30 de secunde, in care se uita cand la mine cand la cutit, a zis ceva de genul "pai normal, intai m-as speria, da' dupa aia m-as bucura ca ma intalnesc cu Dumnezeu". Nu trebuie sa-ti mai spun ca nu a mai trecut un minut pana a luat-o pe aia de o aripa si au disparut amandoi.

Exemplul (ala teoretic) pe care ti l-am dat e din ciclul: "Ia sa vedem noi care functioneaza, balacareala dogmatica pe care o molfaie multi in conditii normale sau instinctul de conservare in conditii extreme. Io as pune pariu pe instinctul de conservare.

Oricum,

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:25

De la: maria_tu, la data 2009-02-27 16:47:18Comunistii ai inchis impreuna in celule si popi si pastori si hoti si criminali, unii au murit pentru ceea ce au crezut, altii au trait si ne-au impartasit ce s-a intamplat acolo. Au fost batuti, umiliti, dar in fata suferintei s-au sustinut reciproc, multi raufacatori s-au convertit chiar si unii "temniceri".

Uitasem: neoprotestantii n-au omorat pe nimeni pentru ca n-au avut ocazia. Iasa fi fost ei in floare in contextul istoric favorabil si sa vezi ce veselie iesea.

Din nou,

Deci: ce mama dracu' facem pe forumu' asta?

Fosta membra 9am.ro

15 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 08:42

De la: dianet, la data 2009-02-25 12:09:29Ovidiu, am spus-o si pe alte topicuri: nu am orientare politica de nici o culoare, am doar convingeri proprii si personale. Imi place sa aflu pareri si idei de la alti oameni, dar mi se ridica parul in cap cand vad intoxicare masiva, indiferent de tema data spre intoxicare, ca incepe sa semene cu facatura deja. Asta nu inseamna ca sunt extremista sau atee.
Poate ar trebui interzisa prin lege si propaganda religioasa, pentru ca oamenii care gandesc tind sa aiba reactii contrare la ea. Sau poate asta se urmareste, mai stii?

Iti impartasesc parerea.Si eu am impresia ca pe acest forum se practica propaganda nazist-comunista.Locotenetii criminalului comunist iliescu ion ataca in cel mai securist mod pe toti cei care spun adevarul despre crimele savarsite impotriva romaniulor de catre PSD-ul lui iliscu ion.vadim tudor este spoleit ca un inger, zau este pur si simplu caraghios.

Chiar daca faci sau nu parte dintr-un partid p[olitic tot esti afecat(a)de actuala politica securist-comunist-nazist-iliist-PSD--PDL-ta.Acestia sunt dusmanii romanilor.

As dori sa stiu daca acest forum este al PSD-lui sau a l oricarui alt partid comunisto-nazist.Am vazut pe un alt topic , cel cu tiganii cum prostituate rasiste sunt lasate de catre administrator sa se reproduca fara a mai exista vreun regulament al acestui forum.

Fosta membra 9am.ro

15 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 08:43

Administratorul acestui forum sa-si faca publica apartenenta sau nonapartenenta la nazism-comunism si rasism.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 23:20

Aici e un forum liber. Daca spui ceva si nu-ti convine ce spui, ala esti, te pocnesti singur.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 23:30

De la: ovidiu_r55, la data 2009-02-28 08:42:14
De la: dianet, la data 2009-02-25 12:09:29Ovidiu, am spus-o si pe alte topicuri: nu am orientare politica de nici o culoare, am doar convingeri proprii si personale. Imi place sa aflu pareri si idei de la alti oameni, dar mi se ridica parul in cap cand vad intoxicare masiva, indiferent de tema data spre intoxicare, ca incepe sa semene cu facatura deja. Asta nu inseamna ca sunt extremista sau atee.
Poate ar trebui interzisa prin lege si propaganda religioasa, pentru ca oamenii care gandesc tind sa aiba reactii contrare la ea. Sau poate asta se urmareste, mai stii?

Iti impartasesc parerea.Si eu am impresia ca pe acest forum se practica propaganda nazist-comunista.Locotenetii criminalului comunist iliescu ion ataca in cel mai securist mod pe toti cei care spun adevarul despre crimele savarsite impotriva romaniulor de catre PSD-ul lui iliscu ion.vadim tudor este spoleit ca un inger, zau este pur si simplu caraghios.

Chiar daca faci sau nu parte dintr-un partid p[olitic tot esti afecat(a)de actuala politica securist-comunist-nazist-iliist-PSD--PDL-ta.Acestia sunt dusmanii romanilor.

As dori sa stiu daca acest forum este al PSD-lui sau a l oricarui alt partid comunisto-nazist.Am vazut pe un alt topic , cel cu tiganii cum prostituate rasiste sunt lasate de catre administrator sa se reproduca fara a mai exista vreun regulament al acestui forum.

ovidiu...stii ce apreciez eu la acest forum?...k e poate singurul din tara kr promoveaza libertatea de exprimare,adik unul dintre principiile fundamentale ale democratiei...
lasa-i pe oameni sa posteze mesaje de kr vor....au dreptul asta...in 1989 o mie de oameni au murit pentru k noi sa ne putem bucura astazi de libertatea de a spune ce gandim...
tu ,la randul tau,ai libertatea de a fii sau nu de acord cu acele mesaje...te poti contrazice cu acei oameni...poti aduce aduce argumente...le poti arata k gresesc si k sunt niste tampiti....
insa a le limita libertatea de exprimare mi se pare un lucru ingrozitor...cei kr au murit in 1989 la revolutie s-ar rasuci in mormant dak ar vedea ce ai scris aici...
deci...iti repet....sunt liberi sa spunem ce vrem!!!!.....niste oameni au murit pentru asta....!!!!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 23:40

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-28 23:30:16
De la: ovidiu_r55, la data 2009-02-28 08:42:14

ovidiu...stii ce apreciez eu la acest forum?...k e poate singurul din tara kr promoveaza libertatea de exprimare,adik unul dintre principiile fundamentale ale democratiei...
lasa-i pe oameni sa posteze mesaje de kr vor....au dreptul asta...in 1989 o mie de oameni au murit pentru k noi sa ne putem bucura astazi de libertatea de a spune ce gandim...
tu ,la randul tau,ai libertatea de a fii sau nu de acord cu acele mesaje...te poti contrazice cu acei oameni...poti aduce aduce argumente...le poti arata k gresesc si k sunt niste tampiti....
insa a le limita libertatea de exprimare mi se pare un lucru ingrozitor...cei kr au murit in 1989 la revolutie s-ar rasuci in mormant dak ar vedea ce ai scris aici...
deci...iti repet....sunt liberi sa spunem ce vrem!!!!.....niste oameni au murit pentru asta....!!!!!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 23:47

ioana,sa nu uiti c-au mai fost 1.289 de retinuti la jilava in noaptea de 21/22,care erau condamnati la moarte si aveau cosciugele pregatite,printre aceia sunt unii care nu sunt de acord cu asa zisa libertate prost inteleasa,cu aberatiile religiilor,cu jaful care s-a desfasurat organizat de atunci incoace si nici cu importul a tot felul de traditii imbecile sau filme de propaganda mistica sau politica[vezi cel cu microcipurile],te rog sa nu amesteci lucrurile,daca ar putea invia respectivii si ar vorbi ai afla ca majoritatea erau tineri si nici ei nu ar fi fost de acord cu cele mentionate de mine,mai sus,despre rest,s-auzim numai de bine!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 00:40

De la: maria_tu, la data 2009-02-26 01:28:29Ioan 3:16 Fiindcã atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, cã a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sã nu piarã, ci sã aibã viata vesnicã.
Rom 5.8;1Ioan 4.9
Romani 5:8 Dar Dumnezeu Îsi aratã dragostea fatã de noi prin faptul cã, pe când eram noi încã pãcãtosi, Hristos a murit pentru noi.
Ioan 15.13;1Pet 3.18;1Ioan 3.16;1Ioan 4.9-10;

1Ioan 4:9 Dragostea lui Dumnezeu fatã de noi s-a arãtat prin faptul cã Dumnezeu a trimis în lume pe singurul Sãu Fiu, ca noi sã trãim prin El.
Ioan 3.16;Rom 5.8;Rom 8.32;1Ioan 3.16;1Ioan 5.11;

Care incepe primul ?

Hei, blagoslovito, nu te-am vazut interesata de un topic care suna cam asa "Am nevoie de ajutor" postat de user-ul Koka. Mai sunt si altele de acest gen. Puteai contribui macar cu o vorba de duh si tot erai de apreciat. Ia-ti prietenii de mana si catati-va pe topicurile voastre "ne-rpofanate". De buni crestini ce sunteti faceti si voi exact ce face biserica ortodoxa pentru enoriasi. Adica nimic.( Sunt prima? N-am remarcat???)

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 01:50

A si inca ceva, Joanna_dark_2007 daca tot te-am prins pe acest topic profan raspunde-mi la o intrebare: Tu atat poti sa intelegi? Ca "au murit niste oameni" pentru ca tu sa ai libertatea sa explici celor ramasi " k sunt niste tampiti" ?

"Nu pui temelia libertatii cand improsti pe cei ce gandesc altfel decat tine" A. de Saint Exupery"

Asta fiindca te tot intalnesc sufocata in propriile dogme pe diverse topicuri sau ai facut progrese si nu mi-am dat eu seama? M-as bucura sincer!

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 01:52

De la: tilsor, la data 2009-02-26 21:31:00

Tu esti mic. Nu stii nimic. Sper ca nu te superi. Am facut o gluma.

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce se intampla pe forum?!?!?
Mergi la: