back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Biblia ne invata:trebuie sa fim misogini

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 16:32

,,Si am gasit femeia mai amara decat moartea,pentru ca ea este o cursa,inima ei este un lat si mainile ei sunt catuse.Cel ce este bun inaintea lui DUMNEZEU scapa,iar pacatosul este prins.'' ECCLESIASTUL 7;26 COMENTATI DUMNEAVOASTRA,EU DEJA .......S-AUZIM NUMAI DE BINE!

Raporteaza abuz de limbaj
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

474 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 19:02

totusi cei Ecclesiastul asta?

SpitzeDumy
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 09:47

Propun crestinilor sa nu posteze pe aceste topicuri a caror "titlu" nu au nici o legatura ce Biblia sau cu Dumnezeu, acestea constituind doar "bogata" imaginatie a celui ce le-a creat.

dagaio

1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:02

De la: maria_tu, la data 2009-02-16 09:47:22Propun crestinilor sa nu posteze pe aceste topicuri a caror "titlu" nu au nici o legatura ce Biblia sau cu Dumnezeu, acestea constituind doar "bogata" imaginatie a celui ce le-a creat.

MARIA_TU,

ESTI FEMEIE? ESTI SIGURA? ATUNCI MI-E MILA DE TINE DE DOUA ORI!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:09

De la: dagaio, la data 2009-02-16 17:02:34
De la: maria_tu, la data 2009-02-16 09:47:22Propun crestinilor sa nu posteze pe aceste topicuri a caror "titlu" nu au nici o legatura ce Biblia sau cu Dumnezeu, acestea constituind doar "bogata" imaginatie a celui ce le-a creat.

MARIA_TU,

Isteat-o , citeste si restul si apoi sa vorbesti.
Stiu ca esti inteligenta dar nu judeca inainte sa te informezi!

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:11

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-15 16:32:00,,Si am gasit femeia mai amara decat moartea,pentru ca ea este o cursa,inima ei este un lat si mainile ei sunt catuse.Cel ce este bun inaintea lui DUMNEZEU scapa,iar pacatosul este prins.'' ECCLESIASTUL 7;26 COMENTATI DUMNEAVOASTRA,EU DEJA .......S-AUZIM NUMAI DE BINE!

Cu alte cuvinte: FERITI-VA DE DRAGOSTEA FEMEII, CA DRAGOSTEA EI E PACAT!

Adica dragostea MAMEI este NEPLACUTA lui "Dumnezeu"?
Adica dragostea SOTIEI este NEPLACUTA lui "Dumnezeu"?
Adica dragostea FIICEI este NEPLACUTA lui "Dumnezeu"?

CINE DRACU-I DUMNEZEUL ASTA?

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:13

Maria Tudorie, nu cred ca ai dreptul sa impui unui forumist sa raspunda sau nu provocarilor lansate de un alt forumist.

Caracterul f�r� �n�elepciune poate mult, dar inteligen�a f�r� caracter nu valoreaz� nimic - Cicero
dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:16

�Si am gasit femeia mai amara decat moartea, pentru ca ea este o cursa, inima ei este un lat si mainile ei sunt catuse. Cel ce este bun inaintea lui Dumnezeu scapa, iar pacatosul este prins. Iata ce-mi cauta si acum sufletul, si n-am gasit. Am gasit insa un om la o mie, dar n-am gasit nici o femeie din toate cate sunt.�
Ecclesiastul

Nu stiu daca frumusetea �Cantarii Cantarilor� compenseaza suficient uratenia acestor spuse. Oribila traditia aceasta cu origine in toate religiile lumii, traditia de a blama femeia, de a o minimaliza, de a o blestema, de a-i refuza dezvoltarea si libertatea de a decide cu privire la propriul ei destin, de a o ucide, de a o scuipa, de a-i aduce injurii, de a o transforma in sclava! Nimic mai groaznic decat ceea ce a inteles barbatul din femeie, decat ce a facut barbatul cu femeia prin veacuri.

Ai, poate, dreptul de a fi suparat pe femeia care, sa zicem, te-a inselat, dar ar trebui sa mori de rusine daca ai constientiza ca ti-a scapat, la suparare, o afirmatie precum aceasta: �Am gasit insa un om la o mie, dar n-am gasit nici o femeie din toate cate sunt.�! Nu e vorba despre �desertaciunea desertaciunilor�, ci �uratenia urateniilor� defineste astfel de ganduri, siroinde in josul zidurilor mintii autodesemnatului intelept.

La naiba cu toti inteleptii, daca asa le porunceste intelepciunea lor sa glasuiasca! Prefer de o mie de ori sa stau la masa cu nebunul, cu cel �fara de minte�, care isi saruta, cu drag, sotia, decat sa beau nisip din cupa inteleptului cu otrava nerusinata-n glas si vesnici spini in priviri. Prefer de un milion de ori compania �pacatosului� celei a �sfantului� pentru care scurtimea unei haine este un motiv suficient pentru a-l deterermina sa blesteme si sa arunce buzduganul.

Nu e oare o mirare pentru nimeni ca toate �cartile sfinte� sunt scrise de barbati, ca printre cei doisprezece apostoli nu se numara nici o femeie, ca toate trinitatile sunt exclusiv �virile�, ca femeia nu poate imbraca haina preoteasca, faptul ca femeia nu are voie in altar (de ce nu are voie?), ca, in timpul menstruatiei, ar cam trebui sa uite de biserica, aceea ca pana si sublimul Buddha a evitat cat a putut sa initieze femei, ca, potrivit religiei mahomedane, femeia nu trebuie sa iasa niciodata din cuvantul barbatului (au si o pilda in acest sens: o trasura se frange si deraiaza daca este condusa de doi vizitii), ca, potrivit traditiei milenare cu sorgintea in Vede, sotiile barbatilor indieni erau arse de vii pe rugul funerar alaturi de cadavrul raposatului lor sot (obiceiul a fost interzis abia printr-o decizie a stapanirii britanice)?!?

Toata aceasta cumplita mizerie nu poate straluci ca aurul, trebuie sa avem curajul sa o spunem! Este un trecut oribil, din cauza caruia marturisesc ca ma simt uneori stingher inaintea femeii, mi-e teribil de rusine de ceea ce noi, barbatii, i-am facut femeii dintotdeauna.

Insa acest �dintotdeauna� nu trebuie sa fie si �pentru totdeauna�. Genocidul - fie el �doar� moral - trebuie sa inceteze! Imi pasa mult mai mult de lacrima unei femei, chiar si numai in posibilitatea sa, in dreptul sau, decat ma intereseaza impasul prelatilor si teologilor, care nu au curajul de a fi sinceri si nu scot in relief chestiunile oribile afirmate in multe pagini ale scripturilor, temandu-se ca nu cumva sa para eretici.

Cum poate fi numita �sfanta� o carte in care femeia este tratata intr-un asemenea hal?!? Orbire, fanatism, ipocrizie sau interes � sunt numele celor care traiesc si se-ngrasa de pe urma Bibliei, fara a recunoaste, fata de sine si fata de enoriasi, ca mult mai subtire ar fi trebuit sa fie Cartea, ca sunt sute de pasaje, de versete, de idei, de orori care nu au ce cauta intr-o carte �sfanta�.

Ar mai fi multe de spus. Naduf, cu siguranta, mai e destul. Dar voi mai adauga doar atat, voi rescrie - iata, ce tupeu! - textul biblic: �Si am gasit femeia mai dulce decat viata, pentru ca ea este o lacrima si un suras de floare, inima ei este divina chemare si mainile ei sunt tamaduire, apa vie in arsita sufletului. Cel ce este bun inaintea lui Dumnezeu o afla, iar pacatosului ii este refuzata.(�)Am gasit insa mii de oameni intr-un om, dar n-am gasit nici o femeie din toate cate sunt, atat de tainic se-nvaluie-n mister.�.

Liviu Plesoianu

CITAT: LIVIU PLESOIANU

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:18

Dagio!
Aici este vb de un anumit tip de femeie, citeste trimiterile(in cazul in care ai o biblie si daca nu stii ce sunt trimiterile intreaba cum se cauta dupa ele)
Ai mai ridicat odata o probelma care nu avea nici o legatura cu ceea ce intrebai tu.(Tamar)
Eu cand nu cunosc anumite lucruri, nici macar ABC-ul, nu ma bag in discutii, intreb dar nu emit judecati.
Nu pot sta pasiva si sa particip la modul cum Florin Il batjocoreste pe Dumnezeu.Daca vrei sa te faci partasa la aceasta e tb ta.

26 Si am gãsit cã mai amarã dec�t moartea este femeia, a cãrei inimã este o cursã si un lat, si ale cãrei m�ini sunt niste lanturi; cel plãcut lui Dumnezeu scapã de ea, dar cel pãcãtos este prins de ea.
Prov 5.3-4;Prov 22.14;
Uite trimiterile
Proverbe 5:3 Cãci buzele femeii strãine strecoarã miere, si cerul gurii ei este mai lunecos dec�t untdelemnul;
Prov 2.16;Prov 6.24;Ps 55.21;

Proverbe 5:4 dar la urmã este amarã ca pelinul, ascutitã ca o sabie cu douã tãisuri.
Ecl 7.26;Evr 4.12;

Proverbe 22:14 Gura curvelor este o groapã ad�ncã; pe cine vrea sã-l pedepseascã Domnul, acela cade �n ea. -
Prov 2.16;Prov 5.3;Prov 7.5;Prov 23.27;Ecl 7.26

Deci e vb de un anumit tip de femeie.......

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:19

De la: The, la data 2009-02-16 17:13:22Maria Tudorie, nu cred ca ai dreptul sa impui unui forumist sa raspunda sau nu provocarilor lansate de un alt forumist.

Am spus Propun!!!!
Nu impun, tu poti sa faci ce vrei tu, facati-va partasi la aceasta bataie de joc la adresa Lui Dumnezeu.
Eu refuz.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:20

De la: dagaio, la data 2009-02-16 17:11:47
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-15 16:32:00,,Si am gasit femeia mai amara decat moartea,pentru ca ea este o cursa,inima ei este un lat si mainile ei sunt catuse.Cel ce este bun inaintea lui DUMNEZEU scapa,iar pacatosul este prins.'' ECCLESIASTUL 7;26 COMENTATI DUMNEAVOASTRA,EU DEJA .......S-AUZIM NUMAI DE BINE!

Cu alte cuvinte: FERITI-VA DE DRAGOSTEA FEMEII, CA DRAGOSTEA EI E PACAT!

Adica dragostea MAMEI este NEPLACUTA lui "Dumnezeu"?
Adica dragostea SOTIEI este NEPLACUTA lui "Dumnezeu"?
Adica dragostea FIICEI este NEPLACUTA lui "Dumnezeu"?

CINE DRACU-I DUMNEZEUL ASTA?

Vai de tine, spui ca esti femeie, halal limbaj!!!!

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:22

Ura iudaica impotriva femeilor
Wednesday, 24 September 2008
1. Care este rolul femeii in Biserica ? “Ca �n toate Bisericile sfintilor, femeile voastre sa taca �n biserica, caci lor
nu le este �ngaduit sa vorbeasca, ci sa se supuna, precum zice si Legea. Iar daca voiesc sa �nvete ceva, sa �ntrebe acasa
pe barbatii lor, caci este rusinos ca femeile sa vorbeasca �n biserica.” (I Corintieni 14: 34-35). 2. Care este rolul
femeii in procesul educational ?
“Femeia sa se �nvete �n liniste, cu toata ascultarea. Nu �ngaduiesc femeii nici sa �nvete pe altul, nici sa stap�neasca
pe barbat, ci sa stea linistita. Caci Adam a fost zidit �nt�i, apoi Eva. Si nu Adam a fost amagit, ci femeia, amagita fiind, s-a
facut calcatoare de porunca.” (I Timotei 2: 11-14).
3. Unei sotii ii este permis sa actioneze dupa propria-i constiinta ? “Femeile sa se supuna barbatilor lor ca
Domnului. Pentru ca barbatul este cap femeii, precum si Hristos este cap Bisericii, trupul Sau, al carui m�ntuitor si este. Ci
precum Biserica se supune lui Hristos, asa si femeile barbatilor lor, �ntru totul.” (Efeseni 5: 22-24). “Dar
voiesc ca voi sa stiti ca Hristos este capul oricarui barbat, iar capul femeii este barbatul, iar capul lui Hristos:
Dumnezeu.” (I Corintieni 11: 3). “Femeilor, supuneti-va barbatilor vostri, precum se cuvine, �n
Domnul.” (Coloseni 3: 18). 4. Cine este mai valoros in ochii lui Dumnezeu ? Femeia sau barbatul ? “A
grait Domnul cu Moise si a zis: “Vorbeste fiilor lui Israel si le spune: De va fagadui cineva sa-si afieroseasca
sufletul sau Domnului, pretuirea ta sa fie asa: Pretul pentru un barbat, de la douazeci p�na la saizeci de ani, sa fie
cincizeci de sicli de argint, dupa siclul sf�nt. Iar daca este femeie, pretul sa fie treizeci de sicli. De la cinci p�na la douazeci
de ani, pretul sa fie pentru barbat douazeci de sicli, iar pentru femeie zece sicli. Iar de la o luna p�na la cinci ani, pretul sa
fie pentru barbat cinci sicli de argint, si pentru femeie trei sicli de argint. De la saizeci de ani �n sus pretul sa fie pentru
barbat cincisprezece sicli de argint, si pentru femeie zece sicli…” (Leviticul 27: 1-7). 5. Care este rolul
unei vaduve ? “Cea cu adevarat vaduva si ramasa singura are nadejdea �n Dumnezeu si staruieste �n cereri si �n
rugaciuni, noaptea si ziua. Iar cea care traieste �n desfatari, desi e vie, e moarta.” (I Timotei 5: 5-6) 6. Cat timp
dupa actul nasterii este femeia “necurata” ? “Si a grait Domnul lui Moise si a zis: "Graieste fiilor lui
Israel si le zi: Daca femeia va zamisli si va naste prunc de parte barbateasca, necurata va fi sapte zile, cum e necurata si
�n zilele regulei ei. Iar �n ziua a opta se va taia pruncul �mprejur. Femeia sa mai sada treizeci si trei de zile si sa se curate
de s�ngele sau; de nimic sf�nt sa nu se atinga, si la locasul sf�nt sa nu mearga, p�na se vor �mplini zilele curatirii ei. Iar de va
naste fata, necurata va fi doua saptam�ni, ca si �n timpul regulei ei; apoi sa mai stea saizeci si sase de zile pentru a se
curati de s�ngele sau.” (Leviticul 12: 1-5). 7. Cum trebuie sa se infatiseze o femeie ? “Asemenea si
femeile, �n �mbracaminte cuviincioasa, fac�ndu-si lor podoaba din sfiala si din cumintenie, nu din par �mpletit si din aur, sau
din margaritare, sau din vesminte de mult pret.” (I Timotei 2: 9). “Si ca pentru o femeie, daca �si lasa parul
lung, este cinste? Caci parul i-a fost dat ca acoperam�nt.” (I Corintieni 11: 15). 8. Poti sa ai incredere in
promisiunile unei femei ? “Si am gasit femeia mai amara dec�t moartea, pentru ca ea este o cursa, inima ei este
un lat si m�inile ei sunt catuse. Cel ce este bun �naintea lui Dumnezeu scapa, iar pacatosul este prins.”
(Ecclesiastul 7: 26). “Si barbatul ei a auzit si a tacut asupra acesteia si n-a oprit-o, atunci toate fagaduintele ei se
vor tine si orice legam�nt si-ar fi pus asupra sufletului sau se va tine.” (Numerii 30: 12). 9. Sub ce circumstante
trebuie sa crutam viata unei femei logodite sau maritate care a fost violata ? “De va fi vreo fata t�nara, logodita cu
barbat si cineva o va �nt�lni �n cetate si se va culca cu d�nsa, Sa-i aduceti pe am�ndoi la poarta cetatii aceleia si sa-i ucideti
cu pietre: pe fata pentru ca n-a tipat �n cetate, iar pe barbat pentru ca a necinstit pe femeia aproapelui sau. Si asa sa
st�rpesti raul din mijlocul tau. Iar fetei sa nu-i faci nimic. Asupra fetei nu este vina de moarte, caci aceasta este tot una ca
si cum cineva s-ar ridica asupra aproapelui sau si l-ar omor�; Pentru ca el a �nt�lnit-o �n c�mp si, desi fata logodita va fi
strigat, n-a avut cine s-o scape.” (Deuteronomul 22: 23-27). “De va dormi cineva cu femeie, �mpreun�ndu-se,
si aceea va fi roaba, logodita cu un barbat, dar nerascumparata �nca sau daca nu i s-a dat �nca slobozenia, sa-i pedepsiti
pe am�ndoi, dar nu cu moarte, pentru ca ea nu este sloboda” (Leviticul 19: 20). 10. In timp de razboi, care este
promisiunea lui Dumnezeu fata de femeile din zonele cucerite ? “Si c�nd Domnul Dumnezeul tau o va da �n m�inile
tale, sa lovesti cu ascutisul sabiei pe toti cei de parte barbateasca din ea. Numai femeile si copiii, vitele si tot ce este �n
cetate, toata prada ei sa o iei pentru tine si sa te folosesti de prada vrajmasilor tai, pe care ti i-a dat Domnul Dumnezeul
tau �n m�na. Asa sa faci cu toate cetatile care sunt foarte departe de tine si care nu sunt din cetatile popoarelor acestora.
Iar �n cetatile popoarelor acestora pe care Domnul Dumnezeul tau ti le da �n stap�nire, sa nu lasi �n viata nici un
suflet;” (Deuteronomul 20: 13-16). “C�nd vei iesi la razboi �mpotriva vrajmasilor tai si Domnul Dumnezeul tau
ti-i va da �n m�inile tale si-i vei lua �n robie, Si vei vedea printre robi femeie frumoasa la chip si o vei iubi si vei vrea s-o iei
de sotie, S-o aduci �n casa ta, sa-si tunda capul sau, sa-si taie unghiile, Sa-si dezbrace de pe ea haina sa de robie, sa
locuiasca �n casa ta si sa-si pl�nga pe tatal sau si pe mama sa timp de o luna; iar dupa aceea vei intra la ea, ca sa fii
barbatul ei si ea sa-ti fie femeie.” (Deuteronomul 21: 10-13).

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:23

Cantarea Cantarilor E UNA DIN CEA MAI DIFICILA CARTE DIN BIBLE , chiar si cei mai invatati se abtin s-o discute oricum cu atat mai putin noi care suntem aproape necunoscatori.

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:24

dagaio...
in zilele de azi se urmareste desfiintarea tuturor religiilor si crearea unei religii unice kr sa fie impusa cu forta tuturor oamenilor de pe glob....de ce?....pentru k atat timp cat oamenii isi pastreaza credinta pot fii foarte greu manipulati...relgia se opune tendintelor unora de a stapani intreaga omenire...

ce pretext se invoca pentru desfiintarea lor?...ca atata timp cat vor exista religii vor exista si razboaie...k cele mai cumplite razboiae se duc in numele religiei...
se incearca in permanenta(si tind sa cred k se reuseste) discreditarea religiilor clasice....
iti convine,nu?
mie scarba....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:27

Pai eu iti propun sa te duci intr-o biserica si sa incepi sa vorbesti.
Ce o sa spui?Ai cunostintele necesare pt a vorbi?
Sti tu mai multe decat preotul/pastorul?
Dagio, citeste Biblia si apoi sa vii sa dai lectii. Tu nu faci nimic altceva decat sa cauti argunmente sa-l denigrezi pe Dumnezeu.
SPOR LA LUCRU, AI CU CINE STA DE VORBA, BATJOCORITORI SUNT DESTUI PRIN ZONA.

The_rose_of_Saron

74 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:37

MARIA_TU,

pt. Dagaio.
n-o mai compatimi tu pe Maria. Maria pe care o si cunosc este o femeie, puternica, responsabila, mama deosebita, si nu in ultimul rand respectata si iubita de sot.
Tu poti spune la fel?
Si vreau sa te asigur, ca femeile crestine, care s-au intors la Dumnezeu, sunt binecuvantate si fericite. Si pe deasupra se simt bine sa fie supuse sotilor lor ca Domnului. Ti-o spun din proprie experienta. Faca Domnul cat mai multe femei crestine. Si sa stii ca pocaitele nu mint si nu se lauda..AMIN.

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:45

De la: The_rose_of_Saron, la data 2009-02-16 17:37:00

MARIA_TU,

pt. Dagaio.

n-o mai compatimi tu pe Maria. Maria pe care o si cunosc este o femeie, puternica, responsabila, mama deosebita, si nu in ultimul rand respectata si iubita de sot.

Tu poti spune la fel?

Si vreau sa te asigur, ca femeile crestine, care s-au intors la Dumnezeu, sunt binecuvantate si fericite. Si pe deasupra se simt bine sa fie supuse sotilor lor ca Domnului. Ti-o spun din proprie experienta. Faca Domnul cat mai multe femei crestine. Si sa stii ca pocaitele nu mint si nu se lauda..AMIN.

Dragut trandafiras pocaitele nu mint si nu se lauda ??? ... no coment

In alta ordine de idei te asigur ca Dagaio este inteligenta si sensibila si sunt convinsa ca este iubita si respectata de catre sotul ei, sunt convinsa ca este fericita !

Nu te grabi sa arunci judecati ......

Caracterul f�r� �n�elepciune poate mult, dar inteligen�a f�r� caracter nu valoreaz� nimic - Cicero
The_rose_of_Saron

74 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:50

scumpa mea :
din adancul inimii vorbeste gura.
stii zicala cine se aseamana se aduna.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:50

The, ai luat locul lui Homeo , in tribune?Faci galerie?

Trandafir, nu intra in detalii, te rog, nu este cazul.

Dagio nu intelege multe din Scriptura pentru ca nu a citit-o, ca multi altii.Asta nu inseamna ca nu este inteligenta si sensibila, nu esta prima si nici ultima care ma judeca intr-un anumit fel.Nu ma deranjeaza.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:52

De la: The_rose_of_Saron, la data 2009-02-16 17:37:00

MARIA_TU,

pt. Dagaio.
Tu poti spune la fel?

Dagaio este o persoan� minunat�, sensibil� �i cu mult bun sim�.
Te rog nu mai judeca pe cei din jurul t�u f�r� s�-i cuno�ti.

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:53

Cand mai dati citate, cautati si trimiterile scrise sub verset, acesta va trimit la alte versete care va ofera o imagine mai completa a informatiei care tb tramsmisa.

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:54

Asadar aveam dreptate !
Nu conteaza daca cineva vorbeste urat sau frumos ... pentru voi sunt corecte doar mesajele care va dau dreptate !
Imediat ce vedeti ca cineva nu va impartaseste punctul de vedere va si grabiti sa-i puneti tot felul de etichete !

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:54

De la: maria_tu, la data 2009-02-16 17:50:24The, ai luat locul lui Homeo , in tribune?Faci galerie?
Dagio nu intelege multe din Scriptura pentru ca nu a citit-o, ca multi altii.Asta nu inseamna ca nu este inteligenta si sensibila, nu esta prima si nici ultima care ma judeca intr-un anumit fel.Nu ma deranjeaza.

Maria, eu am citit Biblia �i te rog s� m� crezi, Vechiul Testament, m� oripileaz� de-a dreptul!
E aproape ireal ce scrie acolo....f�r� nici o ra�iune...

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:55

Multumesc mult The si Dora!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 17:58

De la: dumy, la data 2009-02-15 19:02:05totusi cei Ecclesiastul asta?

Ecclesiastul este SOLOMON, FIUL LUI DAVID-al doilea rege al iudeilor- cel care a luptat cu Goliat,primul rege al iudeilor a fost Saul.Este caracterizat (Solomon)in Biblie ca fiind cel mai intelept om care a exstat si va exista vreodata.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 18:07

De la: dora_visinescu, la data 2009-02-16 17:54:53
De la: maria_tu, la data 2009-02-16 17:50:24The, ai luat locul lui Homeo , in tribune?Faci galerie?

Maria, eu am citit Biblia �i te rog s� m� crezi, Vechiul Testament, m� oripileaz� de-a dreptul!
E aproape ireal ce scrie acolo....f�r� nici o ra�iune...

Pentru ca nu o intelegi.
Eu am ascultat multe predici (de-a lungul anilor), am citit multe carti pe a reusi sa deslusesc ce se intampla. De aceea prefer pastorii si nu preotii pt ca ei ne explica in detaliu ce anume a vrut sa se spuna in VT si NT(care e si el destul de dificil)
Va recomand cartea lui Iosif Ton :Oameni mari din Vechiul Testament , care ia pe fiecare personalitate in parte si explica in detaliu multe despre ei si de ce s-au intamplat multe in VT.(ed. cartea crestina Oradea)

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 18:11

De la: The_rose_of_Saron, la data 2009-02-16 17:50:01scumpa mea :
din adancul inimii vorbeste gura.
stii zicala cine se aseamana se aduna.

Asa este trandafiras, din adancul inimii vorbeste gura si tocmai de aceea ne putem apropia .... prin schimbul de idei ..... prin simpatie si prin intelegere, indiferent de religia fiecareia.
Daca ne judecam si daca ne ponegrim una pe alta nu vom avea nimic de castigat si nici rugaciunea serii nu ne va gasi sufletul impacat !

Ps. cand te numesc trandafiras vreau sa precizez ca o fac cu drag ... iubesc trandafirii

The_rose_of_Saron

74 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 18:16

Si eu, pisicutele, am doua. Iarta-ma daca am fost prea agresiva.

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 18:17

De la: maria_tu, la data 2009-02-16 17:58:53
De la: dumy, la data 2009-02-15 19:02:05totusi cei Ecclesiastul asta?

Ecclesiastul este SOLOMON, FIUL LUI DAVID-al doilea rege al iudeilor- cel care a luptat cu Goliat,primul rege al iudeilor a fost Saul.Este caracterizat in Biblie ca fiind cel mai intelept om care a exstat si va exista vreodata.

De ce Solomon este considerat cel mai intelept om care a existat vreodata?
PENTRU CA ASA ZICE BIBLIA????
SPUNE-MI DOVEZI, daca stii ( exceptand stupida poveste despre cele doua femei care doreau acelasi copil si el a gasit care din ele e mama adevarata pt ca cealalta era dispusa sa il taie in doua )!
Daca Platon, Aristotel sau Socrate nu au fost destul de intelepti pt. capul tau, poate au fost Galileo Galilei, Leonardo DaVinci, Kant, Spinoza, Ghandi, Dalai Lama, Carl Jung, etc.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 18:24

Vezi tu Maria, tocmai asta este tragedia , c� am �n�eles-o perfect!
Ceea ce am spus mai sus despre Vechiul Testament, nu sunt vorbe aruncate dup� ce am citit o dat� Biblia. Am c�utat peste tot s� �n�eleg c�t mai corect �i am �ntrebat pe to�i cei care au fost �n m�sur� s�-mi dea un r�spuns. Pur �i simplu nu pot s� cred multe, foarte multe din cele scrise acolo.

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului BIBLIA NE INVATA:TREBUIE SA FIM MISOGINI
Mergi la: