back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Biblia ne invata:trebuie sa fim misogini

Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2013, ora 00:45

De la: , la data 2009-02-17 09:04:44
De la: dagaio, la data 2009-02-16 20:49:31
De la: maria_tu, la data 2009-02-16 20:41:50Citeste cu atentie mesaju ei "..Biblia si Crestinismul...."
Biblia= VT+NT
Hai sa incheiem discutia.

Draga mea,
daca un baiat care iti face curte este frumos, simpatic, spune poezii frumoase, are 2 facultati, castiga bine, .........dar ii place sa iti traga o palma cateodata ...... il mai vrei de sot???
Cam acelasi lucru e si cu biblia. Ca eu sa-ti recomand o carte, TREBUIE SA FIU DE ACORD CU EA IN PROPORTIE DE CEL PUTIN 99%. Eu nu sunt, asa ca nu ti-o recomand.

Biblia nu este "o carte" oarecare, este Cuvantul Lui Dumnezeu, de aceea indiferent ca esti de acord sau nu cu ea nu imi permit sa nu ti-o recomand.
Daca esti comoda si preferi sa acorzi mai mult timp altor invataturi, carti , e numai responsabilitatea ta, de acest lucru depinde matuirea ta.
Alegerea iti apartine, dar fii atenta caa multe personalitati, oameni de stiinta au studiat-o,si au crezut in Autorul ei, asa ca nu te lasa inselata de aparente.
Ce vrei sa pui tu: Pavel, Petru ,Ioan... si toti ceilalti martiri crestini au murit pentru o .....himera?
Numai Lucifer vrea sa crezi asta.El este MINCINOSUL, INSELATORUL, TATAL MINCIUNII, e alegera ta a cui voie o faci.

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului BIBLIA NE INVATA:TREBUIE SA FIM MISOGINI
Mergi la: