Info
x
Prorocii din bisericile crestine din romania
|
capalneananca 47 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 16:07
Am nevoie de un nr de tel al unui proroc ca sa vb cu el. Trec printr-o perioada fff grea din viata mea. Prietenul meu dupa o relatie de aproape 4 ani s-a despartit de mine pentru o alta fata care culmea nu e pocaita ca si noi. Nu pot sa inteleg de ce a facut asta. Trebuia sa ne casatorim anul asta.
Ajutati-ma va rog mult. Am slabit 10 kg in 2 sapt, plang aproape tot timpul. I-l iubesc din tot sufletul meu.... |
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 17:43
Draga mea, te inteleg ca suferi..
Dar nu stiu daca asta este solutia. Proroc??? Daca esti crestina, stii ca ghicirea viitorului este un pacat!!! Dumnezeu a dezvaluit cele viitoare in unele situatii pentru a intoarce oamenii catre el. Dar ghicitul viitorului este cu totul altceva!!! Este cu desavarsire interzis. Mai bine ai cauta un duhovnic! Te poate ajuta. |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 18:01
10 kg in 2 sapt? Nu poti manca, nu poti dormi, nu poti gandi, nu simti decat durere ... stiu asta. Imi pare rau.
Dar daca te consoleaza cu ceva, chiar casatorita cu barbatul visurilor tale.. si tot poti sa treci prin asta!! Si nu o data. Vestea buna: toate trec! Timpul chiar vindeca durerea. (Daca mai ai energie, fa-ti un abonament la fitness. O ora zilnica de alergat, una de aerobic, tae-bo sau toate la un loc iti schimba dispozitia!! Dupa o saptamana deja se simt efectele! Aranjeaza-te si iesi cu prietenele, daca ai, asculta povestile altora: nimeni nu este scutit de mizerii. Asculta muzica vesela... Nu te lasa doborata!!) Cat despre casatorie... mi-a placut cartea nuntii scrisa de Danion Vasile: www.sfaturiortodoxe.ro/nunta/index.htm Citeste-o. Crezi ca el era intr-adevar cel potrivit?? |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 18:01
Nu vreau sa par rautacios,fiecare a trecut prin suferinte mai mari sau mai mici in viata din cauza unor oameni sau intamplari nefericite,dar vorba lui nenea silviu brucan[fie-i sufletul chinuit in veci]ideologul de serviciu,oracolul din damaroaia si prorocul de la ,,SCANTEIA'':pune mana si mananca o friptura in sange,bea un pahar de vin rosu si cauta-ti un barbat[nu mascul]adevarat care sa te merite,s-auzim numai de bine!
|
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 18:48
De la: capalneananca, la data 2009-01-22 16:07:25Am nevoie de un nr de tel al unui proroc ca sa vb cu el. Trec printr-o perioada fff grea din viata mea. Prietenul meu dupa o relatie de aproape 4 ani s-a despartit de mine pentru o alta fata care culmea nu e pocaita ca si noi. Nu pot sa inteleg de ce a facut asta. Trebuia sa ne casatorim anul asta. Scumpa mea! Daca acest baiat te-a parasit, inseamna ca nu te merita. Ce te-ai fi facut daca te casatoreai cu el, si dupa 2-3 ani ori te parasea, ori ajungeai in pragul divortului cu copilasii in brate. Citeste romani 8-28, cautati alinarea in Domnul Isus, si asteapta-l pe cel pregatit de Dumnezeu pentru tine. Ia legatura cu pastorul tau, sau cu un grup de surori si rugati-va impreuna. Domnul cu tine. Amin. |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 18:57
dragul meu multumesc de incurajari. dar cred ca o foarte lunga perioada de timp n-o sa mai pot sa ma uit la alt baiat. i-l iubesc din suflet si am facut totul pt el. numai viata nu mi-am dat-o pt el. inca sper sa-si revina si sa impacam. ma rog pentru asta si numai Dumnezeu stie ce e mai bine pentru mine.
|
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 19:01
draga mea draga,nu te mai minti singura,incearca sa-ti revii,pune mana si fa ceva cu viata ta,deoarece DUMNEZEU iti da dar nu-ti baga si in traista,daca tu nu te decizi si nu alegi calea dreapta[uita-l pe nerecunoscator],nimeni,nici macar DUMNEZEU nu va putea face nimic pt.tine,s-auzim numai de bine!
|
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 19:31
De la: capalneananca, la data 2009-01-22 18:57:06dragul meu multumesc de incurajari. dar cred ca o foarte lunga perioada de timp n-o sa mai pot sa ma uit la alt baiat. i-l iubesc din suflet si am facut totul pt el. numai viata nu mi-am dat-o pt el. inca sper sa-si revina si sa impacam. ma rog pentru asta si numai Dumnezeu stie ce e mai bine pentru mine. Iubita mea, daca spui ca numai viata nu ti-ai dat-o pt el... asculta sfatul meu: fugi de el!!!! Fugi cat poti!!! Un om care apreciaza, apreciaza fiecare lucru mic pe care-l faci. Cine nu vede.. nu va vedea nicicand nimic!! Nu stiu cum sa-ti explic, dar poate tu iti imaginezi ca-l iubesti pentru ca....(aici completezi tu). Eu cred ca atunci cand iubesti NU exista un motiv. Deci nu te astepta sa te iubeasca pentru ca ai facut ceva pt el! Nu se va intampla!!!! Un om care te iubeste nu cere/ nu accepta sacrificii!!! |
|
|
|
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 19:43
ms de incurajari dragul meu. o sa incerc sa-l uit dak asta vrea Dumnezeu.
am gasit ceva pe net care m-a incurajat mult: ,, Când furtunile vieții uneori îți întunecă seninul din ochii tăi , lăsându-ți privirile ațintite spre pământ, iar sufletul obosit își oprește pentru o clipă zborul spre cer , când privești în jur și observi că florile tinereții se scutură încet ,iar stâncile din cale își răsucesc pasul ușor fără să poți face ceva,aruncă-ți ancora pe țărmul iubirii. Îndreaptă-ți pasul spre cer și ochii spre țărmul veșniciei . Acolo unde durerile pier și lacrimile dispar,acolo te așteaptă IUBIREA Adu-ți aminte aici , acum de cuvintele Iubirii Divine : ,,Am suferit întristările tale , am trecut demult prin ceea ce treci tu acum , prin luptele și ispitele tale , am gustat durerea și suferința din plin.Cunosc lacrimile tale; și Eu am fost lovit ;și Eu am fost adeseori singur. Să nu crezi că ești singură Anquita: și părăsită. Eu care pentru tine am ales să mor , nu te voi părăsi niciodată, cu nici un chip ,, Pot să se mute munții , pot să se clatine dealurile , dar dragostea Mea nu se va îndepărta de la tine și nici legământul meu nu se va clătina, zice Domnul care are milă de tine Cerul nu poate dărui nimic mai mult decât a dăruit El!! Ai încredere! Și această iubire care-ți este oferită , niciodată , o..niciodată nu te va dezamăgi ! Ea va fi puterea vieții tale , puterea sufletului tău , puterea credinței tale ..Pentru că Iubirea .Iubirea este .ISUS sper sa depasesc cat mai repede perioada asta grea prin care trec. |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 20:00
draga mea irina....inteleg foarte bine ce-mi scrii dar uite hai sa-ti spun numai cate lucruri am facut pt el in aproape 4 ani: l-am ajutat cu bani de n ori cu bani si nu i-am mai luat inapoi de la el, ce avea nevoie ii cumparam,l-am dus in grecia pe gratis, la sinaia, etc. i-am facut licenta singura + prez in power point (a fost foarte laudat de comisie) desi nu era domeniul in care am terminat eu, i-am facut peste 40 de referate in facultate + master stand de multe ori pana la 4 dimineata pe laptop pt ca dimineata la 8 trebuia sa aiba referatul, imi dadea doar titlul referatului si eu rezolvam totul, isi doarea foarte mult o masina pt ca toti prietenii lui aveau....am plecat in sept in germania pt 4 luni la lucru ca sa poata sa-si cumpere masina ... sa-i indeplinesc visul asta ... am mers pentru el pt ca eu am un job destul de bun in sibiu si nu duceam lipsa de bani...3 luni au fost ok... in prima decada din decembrie mi-a zis ca vrea sa ne despartim ca el s-a indragostit de o fata care era si ea acolo la munca tot romanca. si de atunci s-a schimbat total...n-a mai vb cu mine sau dak o facea ma jignea...era tot dupa fundul aleia... am plans mult cat am mai stat acolo pana pe 9 ian cand am plecat spre tara.
si culmea este ca nici macar nu m-a adus cu masina m-a trimis cu autocarul...fata aia a mai ramas in germania deci putea macar sa ma ia... poate acum ma intelegi mai bine prin ce trec....si ce am scris sus sunt o selectie a tot ceea ce am facut pentru el.... nu-l pot intelege....am ajuns pe 10 ian in tara fiecare cu ce a venit ....nu-mi scrie nici un mesaj....l-am incarcat cu 15 euro ca am zis ca poate n-are bani pe tel....nu ma suna...daca-l sun imi raspunde si vb urat cu mine....si ma doare enorm.... eu n-as fii putut sa fac ce face el acum mai bine ma spanzuram.... astept sa vad ce-mi mai scrii..... |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 20:06
Anca, roaga-te si incearca sa-ti revi. Irina are dreptate.Nu cred ca acest baiat te merita si vorba Mihaelei decat sa te trezesti mai tarziu si cu copii si abandonata, mai bine ca ruptura s-a produs acum.Nu ne-ai spus cati ani ai.
Te rog sa ne tii la curent cu ce ti se intampla.Ai grija de tine si incearca sa nu fii singura. Te asiguram ca suntem cu inima alaturi de tine |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 20:10
De la: capalneananca, la data 2009-01-22 20:00:30draga mea irina....inteleg foarte bine ce-mi scrii dar uite hai sa-ti spun numai cate lucruri am facut pt el in aproape 4 ani: l-am ajutat cu bani de n ori cu bani si nu i-am mai luat inapoi de la el, ce avea nevoie ii cumparam,l-am dus in grecia pe gratis, la sinaia, etc. i-am facut licenta singura + prez in power point (a fost foarte laudat de comisie) desi nu era domeniul in care am terminat eu, i-am facut peste 40 de referate in facultate + master stand de multe ori pana la 4 dimineata pe laptop pt ca dimineata la 8 trebuia sa aiba referatul, imi dadea doar titlul referatului si eu rezolvam totul, isi doarea foarte mult o masina pt ca toti prietenii lui aveau....am plecat in sept in germania pt 4 luni la lucru ca sa poata sa-si cumpere masina ... sa-i indeplinesc visul asta ... am mers pentru el pt ca eu am un job destul de bun in sibiu si nu duceam lipsa de bani...3 luni au fost ok... in prima decada din decembrie mi-a zis ca vrea sa ne despartim ca el s-a indragostit de o fata care era si ea acolo la munca tot romanca. si de atunci s-a schimbat total...n-a mai vb cu mine sau dak o facea ma jignea...era tot dupa fundul aleia... am plans mult cat am mai stat acolo pana pe 9 ian cand am plecat spre tara. Tu ai dat dovada de iubire curata si adevarata si ai fost sincera , iar daca el a putut sa te paraseasca si nu a fost capabil sa aprecieze iubirea ta inseamna ca nu te merita. Dumnezeu sa te ocrotesca si sa aline suferinta ta ! |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 20:18
Pai,fato,totul devine limpede din descrierea ta,lasa-l in pace,nu-l mai suna,nu merita nici macar respectul tau,inseamna ca nu te iubeste si nici macar nu te-a iubit decat pt.ceea ce tu reprezentai ca femeie[femela],uita-l si cauta-ti dragostea adevarata in alta parte,roaga-te lui DUMNEZEU sa-ti arate un semn despre cel care-ti va fi adevaratul barbat al vietii tale si nu ezita,indragosteste-te din nou dar cu prudenta da frau sentimentelor,ca sa nu o iei din nou in barba,iti doresc succes si s-auzim numai de bine!
|
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 20:20
DRAGUTA MEA AM 24 DE ANI...nu-mi vine sa cred ca mi-am pierdut anii alaturi de el si............roaga-te pt mine
|
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 20:22
oare a profitat doar de bunatatea mea si a vrut sa-si atinga anumite scopuri alaturi de mine?
toata lumea imi zice la fel.....dar parca mie nu-mi vine sa cred....i-l iubesc asa de mult....of Doamne da-mi putere |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 20:45
Nu e cuplat inca cu fata dupa care umbla. Ea a ramas inca o perioada la sora ei in Germania si fiindca eram si eu pe acolo n-a putut face nimic. Numai ca vorbesc la tel isi scriu mesaje si na...............
de asta vroiam sa mai lupt pt el pana se intoarce asta din ger....dar simt ca m-au lasat toate puterile nu mai pot....ieri am lesinat si m-am lovit la cap si o mana....fam mea sufera enorm din cauza suferintei mele si uite-asa.... |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 20:46
Anca, pune punct, nu te mai umili .
NU-L MAI SUNA, NU-L MAI CAUTA. INCEARCA SA -TI REVI . INCONJOARA-TE DE CEI DRAGI, SA NU RAMAI SINGURA. O SA CUNOSTI PE ALTCINEVA CARE O SA TE IUBEASCA SI CARE O SA AIBE GRIJA EL DE TINE, NU TU DE EL. |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 20:55
o sa incerc sa fac asta numai ca mi-e foarte foarte greu deocamdata. ma rog lui D-zeu sa-l uit sa nu ma mai gandesc la el si parca pe zi ce trece i-l iubesc tot mai mult si mai mult....oare de ce? numai Domnul stie....
|
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 20:55
24 ani?
F bine!! Pai daca ai fi avut 35-40 si trei copii in brate??!! Referate? Ar fi trebuit sa te opresti cand ai vazut ca nu apreciaza! ( Si eu am citit din cartile lui de specialitate (el nici nu le-a rasfoit pe unele) ca sa avem "subiect de discutie" ca ma gandeam ca asta ar ajuta relatiei! Sa-l vad pe el cand va citi ceva din ceea ce ma intereseaza pe mine pt a sustine un dialog!!!)Asa sunt unii... cred ca totul li se cuvine intr-o relatie! Tu ai gresit cand l-ai ales pe el, nu prin ceea ce ai facut!! Dar eu inteleg ca tu esti desteapta si o sa te descurci f bine fara el. Mergi la fitness (nu glumesc, ajuta enorm cand esti trista!), tunde-te trendy, iesi in oras cu prietenele!!! In fiecare seara! have fun!!!! Trebuie sa ai incredere in tine, ai o viata inainte. Lumea nu incepe si nu se termina cu el!!! Ca el gasesti 10! O suta, chiar!! Deschide ochii, draga mea. Nu-l mai astepta!! Daca se intoarce trebuie sa fii pe picioarele tale ca sa-i poti da un sut in.. ca acum nu trebuie sa i le menajezi!! |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 20:58
Stii ca Dumnezeu mangaie si vindeca sufletul si inima. Trebuie sa crezi acest lucru.
I-o de la capat in relatia ta cu Dumnezeu si el te va ajuta sa iti revi.Orice ai facut El e alaturi de tine, nu uita, El e cel mai bun prieten ... Ieremia 17:7 Binecuvântat sã fie omul, care se încrede în Domnul, si a cãrui nãdejde este Domnul! Ps 2.12;Ps 34.8;Ps 125.1;Ps 146.5;Prov 16.20;Isa 30.18; |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 21:05
De la: capalneananca, la data 2009-01-22 20:55:18o sa incerc sa fac asta numai ca mi-e foarte foarte greu deocamdata. ma rog lui D-zeu sa-l uit sa nu ma mai gandesc la el si parca pe zi ce trece i-l iubesc tot mai mult si mai mult....oare de ce? numai Domnul stie.... PENTRU CA TE GANDESTI NUMAI LA EL, INTELEGI? NU MERITA. NU TE MERITA. FAPTUL CA DEJA SE "UITA" DUPA ALTA SPUNE MULTE. ESTI RANITA , SUFERI, TE DOARE, ROAGA-TE MULT SI PACEA VA VENI SI LINISTEA VA VENI. NU TE MAI GANDI DE LOC LA TIMP INVESTIT, LA SENTIMENTE, ALUNGA ORICE GAND CARE TE FACE SA TE UITI INAPOI. UITA TOT. GANDESTE-TE CA ESTI FOARTE TANARA, AI ATATIA ANI IN FATA, TRANSFORMA-I IN CEVA PLACUT, NU INDOLIA ACESTI ANI PENTRU O PERSOANA CARE NU MERITA ATATA SUFERINTA, AI TAI TE IUBESC, GANDESTE-TE SI LA EI CAT SUFERA ALATURI DE TINE. |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 21:12
Un sut in fund este un pas inainte!
Gandeste-te ce ar insemna infidelitatea DUPA ce te casatoresti si faci copii!! Gandeste-te ca NU TI-AI PERMITE NICI MACAR SA PLANGI!!! ca sa nu te vada copiii!! Nu ai putea sa iesi in oras cu prietenii (ca sa te consoleze) pentru ca nu ai avea cu cine sa-i lasi pe cei mici!!! Gandeste-te cum este sa-ti inveti copiii mici sa sune la salvare in caz ca tu lesini ca nu poti manca nimic de multe zile.. Gandeste-te ca ar trebui sa ascunzi toata mizeria de familie si copii ... pana ajungi sa rezolvi situatia!! Este greu acum?? AR FI MULT MAI GREU DUPA CASATORIE!!! Mare atentie ce-ti doresti!! Considera ca ai o sansa! Deschide bine ochii acum! Esti sigura ca-l astepti pe el? Infidelitatea in casatorie este iadul pe pamant! Mai bine singura zece vieti! |
|
Fosta membra 9am.ro 311 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 21:34
capalneanca draga, nu uita ca Dumnezeu, in marea Lui iubire, nu ne vrea raul, ne vrea binele.
In acest moment, poate iti pare ilogic, dar este evident ca Dumnezeu nu a considerat ca ti-ar fi bine langa acel barbat. Iti vorbesc despre Dumnezeu pentru ca am inteles ca esti pocaita si in mod cert Dumnezeu ocupa un loc mult mai important in viata ta decat acel barbat. In afara de rugaciuni, poate ca nu ti-ar strica si sa dai frau liber furiei pe care acum o simti fata de el si fata de tine! Uite, ai acest topic la dispozitie, nu te vede nimeni aici, in sensul propriu! Daca simti nevoia sa fii furioasa pe el, fii ! Da-ti frau liber sentimentelor aici, in virtual, ca sa nu mai ajungi sa cazi din picioare in realitate. Sunt convinsa ca nu o sa te judece nimeni. Esti furioasa din cauza lui? |
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 21:46
dak il iubesti asa mult nu renunta la el....de iubire oricum nu vei putea scapa....
sfatul meu....nu mai fii trista si asteapta!!!....dak e sa fiti impreuna veti fii....trebuie doar sa astepti..... in tot acest timp sa-l urmaresti...sa vezi mereu ce face ,unde este...etc....poate reusesti sa te imprietenesti cu el pe motiv k vrei sa fiti buni amici si atat..... cat timp astepti umpleti timpul cu ce ti-a spus irina...sport,frumusete etc... lasa sa mai treaca timpul (timp in care esti cu ochii pe el)....va veni si momentul potrivit sa-l iei inapoi....dak o sa-l mai vrei si nu o sa te indragostesti de altul.... si nu mai cauta prooroci...ce vrei tu sa faci se numeste magie si nu are legatura cu religia....prin magie incerci sa-i impui supranaturalului sa faca asa cum vrei tu si cat mai repede....in schimb prin religie tu doar il rogi pe dumnezeu...lasand apoi la latitudinea lui sa fac cum vrea.... de ce spun sa nu te mai gandesti la magie....se poate intoarce impotriva ta....!!! |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 21:55
pe perioada cat nu esti cu el renunta la tristete....asta nu te va aduce mai aprope de el...din contra!!
dak te vede trista din cauza lui o sa simta mandru k te-a parasit si nu va mai vrea sa se intoarca la tine.... fii tare...o fata vesela este intodeauna placuta de cei din jurul ei.... |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 21:59
a...ink ceva....
nu renunta la el doar dak esti sigura suta la suta k iubirea ta e atat de mare incat ai fii gata sa accepti sa-l imparti si cu altele doar sa stii k este si al tau....dak nu poti accepta asta...mai bine uita-l !!!! |
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 23:05
De la: maria_tudorie, la data 2009-01-22 20:46:33Anca, pune punct, nu te mai umili . Mare dreptate ai Maria !
|
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 23:30
Anca, nu de prorocii ai nevoie,ci de liniste,de calm, de intelepciune.
Nu te duce la proroci, ce sa-ti spuna?< Cauta un om, persoana abilitata sa te sfatuiasca, poti sa faci chiar un tratament pe baza de plante pentru depresie , ceva de genul asta nu ma pricep prea bine dar ai grija la extreme, pastreaza solutia care iti da linistea. Lumea e plina de oameni cu suflet bun si capabili sa te aprecieze. Pacea Domnului in inima ta sa vina. |
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 11:24
draga mea nu sunt furioasa pe el....i-l iubesc prea mult ca sa pot fii....chiar i-am spus ca dak isi revine eu nu sunt suparat pe el si n-o sa-i scot ochii pentru ce mi-a facut....
numai DOMNUL ma mai poate ajuta in cazul asta....stie EL cel mai bine de ce ma trece prin suferinta asta....ca sa ma apropiu mai mult de EL....sa-l iubesc pe EL tot mai mult.... |
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 11:30
inteleg ce vrei sa-mi spui draga mea numai ca el nu mai vrea nici buni amici sa fim dupa tot ce-a fost intre noi. el considera ca daca vom fi buni prieteni eu tot timpul o sa mai sper ceva mai mult de la el si el nu mai vrea, nu mai poate....n-as fii putut sa-i fac ce face el niciodata...nici celui mai mare dusman al meu...in sufletul meu i-l iubesc din suflet chiar dak dupa tot ce mi-a facut pare o nebunie....asta e....greseala mea e ca m-am indragostit prea mult de el si poate am facut prea multe pentru el....mi-a simtit slabiciunea si a mers inainte amagindu-ma.....chiar nu pot sa-l inteleg desi ma rog sa inteleg asta....
|
|
|
|

Si eu am citit din cartile lui de specialitate (el nici nu le-a rasfoit pe unele) ca sa avem "subiect de discutie" ca ma gandeam ca asta ar ajuta relatiei! Sa-l vad pe el cand va citi ceva din ceea ce ma intereseaza pe mine pt a sustine un dialog!!!)