Info
x
Prorocii din bisericile crestine din romania
|
capalneananca 47 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 11:33
nu prea pot sa renunt la tristete....ma simt asa de ranita in sufletul meu de numai Dumnezeu stie...de miercuri dimineata nu mai tiu nimic de el....si atunci mi-a trimis un sms scurt si sec dupa ce eu i-am trimis vreo 10....vreau sa ma stapanesc si sa nu-i mai scriu....numai ca mi-e teama ca se intoarce tipa din germania sapt viitoare si se intalneste cu ea...cu ea sunt sigura ca vb la tel isi scriu mesaje....de ce .... cu ce e mai buna ea decat mine....cu ce?
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 11:37
va trebui cred sa fac un tratament pentru depresie pt c-am ajuns in halul ala sa plang foarte repede cam din orice....pe langa ca atunci cand ma gandesc ca nu-mi da nici un semn de viata incep iarasi sa plang...
vreau sa mai plang doar in rugaciune....DOAMNE AJUTA_MA te rog... |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 11:42
Nu te mai intreba atata cu ce este ea mai buna decat tine deoarece uneori in viata facem lucruri fara cea mai mica logica[in special barbatii],viata nu este intotdeauna asa cum vrem noi sa fie,ea isi urmeaza destinul implacabil scris de un scenarist cu mult mai inteligent decat noi,vei vedea acest lucru peste ani si ani,si-mi vei da dreptate,in concluzie nu uita ca esti om[femeie]si trebuie sa traiesti frumos ,indiferent de rautatile celor din jur,mult succes in viata si s-auzim numai de bine!
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 11:47
inteleg asa de bine ce vrei sa-mi spui si o sa incerc sa-ti urmez sfaturile ... numai ca e asa de greu ...
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 11:54
Draguto,gindeste-te asa:EL NU SE VA MAI INTOARCE LA TINE.
EL ARE VIATA LUI CE NU TE INCLUDE PE TINE EL A PROFITAT DE TINE EL NU TE IUBESTE. EL NU VA MAI FACE PARTE DIN VIATA TA NICIODATA IN SFIRSIT DUMNEZEU TI-A ARATAT CA NU EL ESTE BARBATUL PTR.TINE. doar ca tu refuzi sa vezi asta.Ai doar 24 de ani.Ai fost cu un barbat nepotrivit ptr tine.Si? Ce-i cu asta?Citor femei nu li se intimpla?!!! Poti sa fii si maritata si s suferi mai rau decit suferi tu.Tu chiar crezi ca daca te umilesti,te rogi ,plingi,ii spui ca il ierti si-l iubesti,se va intoarce?Te va iubi?!!!! Draguto,revino-ti,nu te iubeste!!!!!!!! Cred ca nu te-a iubit niciodata.Ridica-ti fruntea sus si fa-ti o viata! Traieste ptr tine nu ptr un barbat oricare ar fi ala.Barbatii in general dezamagesc.Nu le da totul.Doamne mari greseli faceti.Crezi ca poti cumpara iubirea cuiva? Daca i-ai cumparat masina te-a iubit mai mult?Din contra.Asculta-ma,se va intilni cu acea femeie,si-o vor trage animalic ca doi catei,se vor plimba cu masina cumparata de tine,in timp ce tu vei plinge in continuare dupa el...Asta-i imaginea care te reprezinta? Ce proroc iiti trebuie tie?! Tie iti trebuie o viata adevarata,cum a spus Irina: fa-te frumoasa,cunoaste alti barbati,lasa-i pe ei sa iti faca mofturille si sa te alinte nu invers.El?Acel barbat,e trecut mergi mai departe,nici macar nu-ti mai aminti de el. |
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 12:34
inteleg tot ce-mi scrieti toti si stiu ca trebuie sa depasesc acest moment numai ca mi-e foarte foarte greu ........... of Doamne da-mi putere ....
|
|
Fosta membra 9am.ro 311 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 13:56
draga mea, eu te-am rugat sa iti exprimi furia, furia pe care o simti fata de el, dar si fata de tine. chiar am zis ca o poti face pe acest topic. trebuie sa intelegi ca depresia vine din faptul ca nu ne exteriorizam sentimentele, toate sentimentele sau ca nu suntem constienti ca anumite sentimente chia exista in noi. Le blocam din cauza diferitelor conceptii despe cum trebuie sa ne purtam, ce trebuie sa simtim, ce e voie sau nu, ce e bine sa simtim sau nu. Dar adevarul este ca omul simte foarte mult, amestecat, niciodata in alb sau negru, ci permanent in gri.
Asa ca intrebaea mea este, ce mai simti altceva in afara de tristete? Cauta putin mai adanc in tine sursa acestei tristeti. Spui ca l-ai ajutat atat de mult pe acel barbat. Foarte bine. ce simti acum cand iti amintesti asta? Intelegi, nu e vorba de ce ai simtit atunci, ci despre ce simti acum amintinu-ti. O sa fie bine pana la urma, o sa vezi. Ai incredere ca Cineva, acolo Sus, ne doreste numai si numai binele! |
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 14:26
De la: capalneananca, la data 2009-01-23 12:34:51inteleg tot ce-mi scrieti toti si stiu ca trebuie sa depasesc acest moment numai ca mi-e foarte foarte greu ........... of Doamne da-mi putere .... ai grija sa ai in permanenta ceva de facut.....ocupa-ti timpul cu orice...fa sport,mergi la saloane de frumusete,iesi in club...danseaza pana simti k nu mai poti...muzica data foarte tare si miscarea ritmica induc o stare de hipnoza....te pierzi...uiti de tine si de el..uiti de tot ...nu mai conteaza decat muzica.... gresesti dak nu mananci...slabind asa mult o sa te uratesti...si iti dai seama ce mandru de el se va simti cand o sa vada cat sufera o fata pentru el...o sa-i satisfaci orgoliul masculin....du-te si cumpara-ti repede ceva bun de mancare...da-le incolo de calorii...mananca un hamburgher,o pizza,o shaorma...prajituri....orice iti place tie....concentreaza-te asupra gustului pe care il simti....nici nu o sa te ingrasi dak vei face sport,sau dak arzi in club caloriile pe care le consumi.... intra pe topicurile de aici...cele mai importante discutii se duc pe teme de religie sau dreptul la viata...spune-ti parerea...razboieste-te cu astia pe aici...o sa vezi k pe zi ce trece tu vei avea mintea ocupata cu discutiile de aici...o sa incepi sa te gandesti doar la o replica inteligenta pe kr sa o dai cuiva kr te-a injurat.....asta o sa ti-l mai alunge din ganduri...de cate ori te gandesti la el aminteste-ti de forumul asta...intra si incepe sa participi la discutiile de aici....o sa-ti prinda bine..... la servici incearca sa stai in permanenta concentrata asupra lucrului pe care il ai de facut....sa nu-ti neglijezi serviciul fiindk te gandesti la el....nu asa o sa scapi de imaginea lui si pe deasupra o sa-ti mai pierzi si jobul....habar nu ai cat de mult te ajuta munca acum.....!!! nu sta singura in casa plangand...iesi din casa si plimba-te pe strazi...sau ..si mai bine....cumparaturi!!!!!...cumpara-ti ceva...orice..... ce sa NU faci....nu consuma alcool!!!..chiar dak multi au tendinta sa faca asta cand sunt tristi tu nu o face.....alcoolul in cantitati mici intr-adevar te linisteste si iti alina suferinta....problema este k tu dak vei vedea k o sa te simti mai bine o sa ai tendinta de a bea din ce in ce mai mult...iar consumat in cantitati mari are exact efect opus...creeaza depresii!!!....induce o stare de tristete profunda.... nu fuma!!!...creeaza dependenta...dupa ce o sa te indragostesti de altcineva vei vrea sa te lasi de fumat si nu vei mai putea....la fel si in cazul drogurilor chiar dak este vorba de droguri usoare....vei ramane cu aceste vicii chiar dak suferinta ti-a trecut.... dak ti-a spus k nu mai vrea nici makr sa fiti amici...asta e....se pare k nu mai vrea deloc sa fiti impreuna....dak nu mai ai nicio sansa cu el...asta e ....mai sunt barbati!!!.....o sa gasesti altul de o mie de ori mai bun ca el....o sa fii si tu iubita.....pana atunci ocupa-ti timpul cu ce ti-am spus.... |
|
|
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 17:54
CU TOATE CA AM FACUT ATATEA PENTRU EL NU POT SA-L URASC ..... DESI AM O DURERE MARE IN SUFLET CARE NU VREA NICI CUM SA DISPARA DE ACOLO SIMT MAI ADANC IN SUFLETUL MEU CA-L IUBESC DIN SUFLET .... CA-L VREU LANGA MINE.... DE MIERCURI DIMINEATA NU MAI STIU NIMIC DE EL ..... AM AFLAT ACUM DE LA O FOSTA COLEGA DE-A LUI PE UNDE A FOST AZI ....
DUPA CATE REFERATE I-AM FACUT DE-A LUNGUL FACULTATII + PRIMUL AN DE MASTER .... AM AFLAT SI REFERATELE PE CARE LE ARE DE FACUT ACUM PT SESIUNEA DIN IARNA , 4 LA NUMAR SI I LE-AM FACUT + PREZENTARI IN POWER POINT .... EL VROIA SA SE RETRAGA PENTRU CA EL NU E IN STARE SA FACA UN REFERAT SI ... SI-A ANUNTAT TOTI COLEGII CA EL SE RETRAGE .... EU AM VB CU COLEGA LUI FARA CA EL SA STIE SI AM AFLAT TEMELE REFERATELOR .... STIU CA SUNT PROSTA DAR I-L IUBESC ENORM DE MULT .... A VORBIT IN URMA CU CATEVA MINUTE COLEGA LUI CU EL SI I-A ZIS CA REFERATELE LUI SUNT FACUTE DE MINE SI DEJA PREDATE LA FACULTATE.... REACTIA LUI A FOST: " DU-TE TU , NA LASA CA-I SCRIU UN MESAJ SA-I MULTUMESC " ...... DOAMNE CE N-AS FACE PENTRU EL ..... UNDE AM GRESIT OARE ? |
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 17:57
AM AVUT CONCEDIU PANA AZI ... DE LUNI O SA INCEP SA-MI OCUP TIMPUL CU SERVICIUL IN PRIMUL RAND SI APOI CU ALTE ACTIVITATI CARE SA MA FACA SA-L UIT ....
NU FUMEZ, NU CONSUM ALCOOL SI NICI DROGURI SI PRIN ORICE GREUTATE VOI TRECE IN VIATA ASTA NU MA VOI APUCA DE NICI UNUL DIN ACESTE VICII ..... |
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 18:27
De la: capalneananca, la data 2009-01-23 17:57:52AM AVUT CONCEDIU PANA AZI ... DE LUNI O SA INCEP SA-MI OCUP TIMPUL CU SERVICIUL IN PRIMUL RAND SI APOI CU ALTE ACTIVITATI CARE SA MA FACA SA-L UIT .... imi pare sincer rau k suferi...insa dak se va intoarce sau nu la tine tine doar de el...tu nu mai poti face nimik...ai facut tot ce ti-a stat in putinta..... am vazut pozele tale...esti o fata frumoasa si vei gasi repede pe altcineva...o sa te indragostesti iar si atunci chiar dak el va vrea sa se intoarca la tine tu nu o sa-l mai vrei.... ar fii unele metode sa-l faci sa se intoarca la tine...ti le spun doar dak esti suta la suta convinsa k vei putea accepta infidelitatea lui...adica vei stii in permanenta k el mai are si pe altcineva si vei putea sa accepti asta fara sa suferi absolut deloc..... dak suferi din cauza infidelitatii mai bine uita-l....vei avea o viata ingrozitoare alaturi de el..... si e mare pacat...sunt multi alti barbati de o mie de ori mai buni ca el...si kr isi doresc o prietena.....si vor stii sa o faca fericita.....ai incredere!...de indata ce vei gasi un astfel de barbat o sa-l uiti definitiv pe asta nu te arunca insa in bratele primului kr iti spune sa fii iubita lui....asteapta sa mai treaca timpul....iesi in oras cu baietii insa fa-ti un iubit deabea cand simti k ai descoperit o persoana kr sa te respecte ..... sa nu uiti un lucru...dak infedelitatea te face nefericita nu ai nevoie de el...fugi de el cat te tin picioarele....nu il mai suna....si nici dak vrea sa se intoarca la tine nu il mai primi inapoi... |
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 18:36
De la: capalneananca, la data 2009-01-23 17:54:21CU TOATE CA AM FACUT ATATEA PENTRU EL NU POT SA-L URASC ..... DESI AM O DURERE MARE IN SUFLET CARE NU VREA NICI CUM SA DISPARA DE ACOLO SIMT MAI ADANC IN SUFLETUL MEU CA-L IUBESC DIN SUFLET .... CA-L VREU LANGA MINE.... DE MIERCURI DIMINEATA NU MAI STIU NIMIC DE EL ..... AM AFLAT ACUM DE LA O FOSTA COLEGA DE-A LUI PE UNDE A FOST AZI .... un mare fraier fiindk te-a parasit..o sa-si dea seama mai incolo....insa asa cum spuneam nu-l mai primi inapoi dak stii k suferi din cauza infidelitatii.... va vrea cu siguranta sa se iintoarca la tine(cine altcineva il mai iubeste asa mult?)...insa in permanenta isi va cauta o amanta..... tipul asta nu te iubeste...insa toata viata va vrea sa profite de pe urma ta...nu va putea trai fara amante...ai putea sa accepti asta? nu il urasti acum...acum ink il iubesti....in momentul in care vei simti k incepi sa-l urasti inseamna k incepi sa-ti revii...o perioada il vei uri mult de tot...dupa ce acea perioada va trece singurul lucru pe care o sa-l mia simti pentru el o sa fie indiferenta.... |
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 18:41
mi-as dori sa-l uit dar nu as vrea chiar sa-l urasc. n-as putea sa fac asta. dar ma rog sa mi-l scot din cap desi mi-l doresc langa mine.....
ma bucur ca pot discuta cu voi si asta ma face sa mai uit suferinta din inima mea ..... |
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 18:53
De la: capalneananca, la data 2009-01-23 18:41:47mi-as dori sa-l uit dar nu as vrea chiar sa-l urasc. n-as putea sa fac asta. dar ma rog sa mi-l scot din cap desi mi-l doresc langa mine..... ura fata de el o sa se instaleze mai incolo...stai linistita...e absolut normal...e un semn k incepi sa-ti revii stiu k acum nu crezi k vei ajunge sa-l urasti...insa atunci cand ti se va intampla sa stii k e un semn bun..... ce sa nu faci....nu te razbuna pe el!!!...se poate termina urat si nu te ajuta cu nimik.... o sa-l urasti si atat...ura o sa te tina vreo saptamana sau 2 si apoi o sa constati k nu te mai gandesti la el...k ti-e indiferent!...atunci o sa incepi sa zambesti iar...si o sa observi ca un coleg de servici se tot uita la tine.....!!! asta prin care treci tu acum e cea mai grea perioada....il iubesti ink si vrei sa se intoarca la tine...ti-am spus ce sa faci...sa ai mereu timpul ocupat cu ceva...fie k e vorba de discutii pe net,job,sport sau cumparaturi.... iar...ce sa nu faci in perioada asta.....nu te arunca in bratele unui tip crezand k un *one night stand* te va face sa te simti mai bine.....nimik mai fals!!! te va face sa te simti folosita...si atat....in plus te poti alege cu o boala cu transmitere sexuala de mai mare dragul..... apeleaza cu incredere la un duhovnic....o discutie cu un preot iti va face foarte mult bine!!! |
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 20:45
nu cred ca voi putea prea curand sa mai incep o relatie cu vreun baiat .....nu cred....nu ma lasa constiinta .....
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 23:18
De la: capalneananca, la data 2009-01-23 20:45:59nu cred ca voi putea prea curand sa mai incep o relatie cu vreun baiat .....nu cred....nu ma lasa constiinta ..... stai linistita...va veni zi ziua cand o sa-l intalnesti pe El.... |
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 23:19
De la: capalneananca, la data 2009-01-23 20:45:59nu cred ca voi putea prea curand sa mai incep o relatie cu vreun baiat .....nu cred....nu ma lasa constiinta ..... Pai cine vorbeste de alte relatii? O sa te descurci minunat. Daca ai incredere in tine o sa apara barbati pe langa tine, oricum! Gaseste ceva de facut sa-ti ocupe mintea si timpul. Eu am zis de iesit cu prietenele. Viata ta s-a schimbat. Nu e un lucru rau. Marcheaza schimbarea: schimba-ti tunsoarea, garderoba (daca e posibil), arunca lucrurile lui, rearanjeaza lucrurile prin casa (ca sa para diferita: pune perdele de alta culoare..arunca lucrurile care nu-ti plac..gasesti tu!), cheama-ti prietene sa te ajute cu asta si apoi da petrecere cu prietenii tai. Tot ai mult timp? Inscrie-te la un curs de limbi straine, mergi la fitness... NU STA SINGURA!!!!!! |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 15:46
de miercuri dimineata nu mi-a mai dat nici un semn.....ce sa fac sa-l sun? ajutati-ma va rog.....ce sa mai fac cu el....vreau sa-l uit dar nu pot .... i-l iubesc din suflet ....
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 15:46
de miercuri dimineata nu mi-a mai dat nici un semn.....ce sa fac sa-l sun? ajutati-ma va rog.....ce sa mai fac cu el....vreau sa-l uit dar nu pot .... i-l iubesc din suflet ....
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 15:47
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 15:47
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 15:48
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 15:48
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 16:09
Dumnezeule,fetito,esti...NU-L SUNA.IL STRESEZI SI VA AJUNGE SA TE CREADA PIAZA REA PTR EL.VA FI SCIRBIT DE TINE ASTA VEI FACE DIN EL DACA TE TOT MILOGESTI ATITA.ESTI SUB ORICE CRITICA,NU AI NICI UN FEL DE DEMNITATE,ESTI DEMNA DE MILA DAR NU DE IUBIRE SI RESPECT.REVINO-TI ODATA! CHIAR NU INTELEGI CA NU TE VREA?! Si daca tragi atit de el il indepartezi si mai tare.Barbatii nu vor femei care sa traga de ei,sa plinga,sa se roage,sa implore,sa se smiorcaie ca o curca beata si fara nici un rost pe lume.Barbatii iubesc femeile care nu-i iubesc.Exact ceea ce-mi inspiri mie asta simte si el acuma ptr tine:esti patetica.Dar daca te-ar vedea cu o cuafura diferita ,cu niste toale sexy,la bratul unui mascul adevarat sa-l vezi atunci cum va plinge el ca MILOGU SRL.dupa tine!!!!!!!!! Dar asa nu.
|
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 16:29
De la: capalneananca, la data 2009-01-24 15:48:59de miercuri dimineata nu mi-a mai dat nici un semn.....ce sa fac sa-l sun? ajutati-ma va rog.....ce sa mai fac cu el....vreau sa-l uit dar nu pot .... i-l iubesc din suflet .... ... dute dupa el ... lasa telefonul ... atit mai poti face ... AI GRESIT CA MULTE ALTELE ... sa-ti fie invatatura de minte si tie si parintilor care te-au lasat sa experimentezi ... ... si inca ceva ... IN BISERICILE CRESTINE NU SINT PROOROCI ... te-au mintit pocaitii ... |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 18:37
exista prooroci stimate domn care prorocesc in bisericile crestine. dak vreti sa va convingeti mergeti la o biserica penticostala.
|
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 18:50
De la: capalneananca, la data 2009-01-24 18:37:38exista prooroci stimate domn care prorocesc in bisericile crestine. dak vreti sa va convingeti mergeti la o biserica penticostala. ... mmmmmda ... trebuia sa spuneti asta de la inceput ... eu nu consider acele biserici ca fiind ''crestine'' ... atita tot ... |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 19:43
Ascultă draguță!
Tu ai mare nevoie de un control riguros de la gât în sus! Care parte din : nu vrea să știe de tine nimic nu ai înțeles-o???? Îmi vine să vărs când văd atâta prostie și idioțenie! Din cauza unora ca și tine sunt catalogate femeile drept tâmpite și sunt trate precum niște cârpe. Nu ai nici cea mai mică idee ce înseamnă demnitate și mândrie. Te mai și lauzi că l-ai ajutat să facă facultatea și i-ai cumpărat mașină. Păi tu ești mai proastă decât prevede legea dacă nu ai văzut până acum că ai fost folosită.
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 20:43
De la: dora_visinescu, la data 2009-01-24 19:43:41Ascultă draguță! dora...o judeci prea aspru....proasta e mult spus...a fost doar indragostita..... din dragoste oamenii fac lucruri pe care cei din jurul lor nu le inteleg si le catalogheaza drept *prostii*.... dragostea te orbeste....nu te mai lasa sa vezi nimik .... anca....cred k ar fii o ocazie buna sa descoperi ortodoxia....e o religie foarte frumoasa....uite...noi cand avem vreo problema mergem la preot k sa ne spovedim fiindk consideram k problema a aparut datorita pacatelor....noi vorbim cu un dohovnic....asta ne ajuta....duhvnicul este un om sfintit...poarta duh sfant....prin el lucreaza dumnezeu.... |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 20:51
anca...intra pe topicurile despre religie...acolo se duc discutii foarte aprinse....spune-ti si tu parerea....
o sa aflii multe lucruri noi....vei vedea k gandindu-te la o replica inteligenta spusa exact acolo sunt sunt discutii mai aprinse o sa uiti de el.....o sa te gandesti mai mult la forum.... defapt....ori de cate ori incepi sa te gandesti la el aminteste-ti de forumul asta....cum iti vine cate o amintire despre el intra aici si posteaza mesaje.... dar nu pe topicuri despre iubire si alte lucruri kr sa-ti fak mai mult rau....ti-am zis pe ce fel de topicuri sa intrii....religie,dreptul la viata,....politica(acolo o sa vezi niste injuraturi de te doare mintea)..orice nu are legatura cu dragostea fata de un baiat... chiar dak te mai injura cate unii..stai linistita..si eu am primit multe *cuvinte frumoase*...paguba-n ciuperci.....!!! ideea e sa ai tu mintea ocupata cu altceva decat iubirea...si vei reusi! |
|
|
|