Info
x
Prorocii din bisericile crestine din romania
|
capalneananca 47 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 21:28
am ramas socata de ceea ce mi-a scris dora si m-am simtit ca un gunoi in lumea asta. iti multumesc ca ma intelegi si mi-ai luat apararea in fata ei....multumesc mult
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 21:32
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-01-24 20:51:29anca...intra pe topicurile despre religie...acolo se duc discutii foarte aprinse....spune-ti si tu parerea.... Măi Ioana, nu o judec deloc. Ea a deschis topicul și n-are decât să suporte consecințele. Tu îți dai seama cât rău a făcut Anca? Gândește-te că viața ta, la un moment dat depinde de competența tâmpitului ăluia pe care l-a ajutat să facă facultete pentru că el singur nu a fost în stare...Așa-i că Doamne ferește? Așa că unul ca ăla distruge vieți? Mai gândește-te logic, dacă ce simte ea este dragoste sau iubire...nici gănd! Este OBSESIE, PUNCT! Dragoste, iubire, înseamnă a uita de tine pentru fericirea celuilalt!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 21:36
De la: capalneananca, la data 2009-01-24 21:28:42am ramas socata de ceea ce mi-a scris dora si m-am simtit ca un gunoi in lumea asta. iti multumesc ca ma intelegi si mi-ai luat apararea in fata ei....multumesc mult dak nu a iubit niciodata la fel de mult cum iubesti tu nu te poate intelege.... stai linistita....oamenii percep in mod diferit dragostea.....te pot considera nebuna sau proasta sau...cum vor ei..... numai tu stii k defapt ai fost doar indragostita...... asta e! pe forum o sa primesti injuraturi....ce ti-a zis dora nu inseamna nimik fata de ce mi-au zis mie altii....m-au facut intunecata la minte si....in multe alte feluri....ti-am mai zis...paguba-n ciuperci!!! ar trebui insa k pe viitor sa fii mai mandra....sa accepti sa faci orice pentru un barbat,dar sa-i ceri si tu multe lucruri....Iisus a zis *cere si ti se va da*...e valabil si in dragoste.....nu mai accepta sa faci in mod gratuit totul pentru un baiat....ai curajul sa-i ceri si tu unele lucruri....exista barbati kr de-abea asteapta sa-ti indeplineasca orice dorinta..... |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 21:39
De la: dora_visinescu, la data 2009-01-24 21:32:54De la: joanna_dark_2007, la data 2009-01-24 20:51:29anca...intra pe topicurile despre religie...acolo se duc discutii foarte aprinse....spune-ti si tu parerea.... da...asa e ...poate ala a facut chiar medicina...dak va vrea sa trateze un om ce va face?....o va chema pe ea? insa eu ma refeream la ea....l-a iubit!!!...mult de tot.... nu si-a dat seama....a fost orbita de aceasta dragoste.... i-am spus sa fie mai mandra pe viitor....sa aiba curajul sa ceara unui barbat unele lucruri.... ank...nu ne-ai spus....voi aveati copii impreuna?..... |
|
Fosta membra 9am.ro 311 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 22:20
Furia nu inseamna ura! Cainele care latra, nu musca! Mai bine sa fii furioasa acum pe el, decat sa ajungi sa il urasti. A fi furioasa, nu inseamna a fi manioasa!
Sa inteleg ca tu continui sa ii faci referatele? Foarte bine! Pe bune, nu glumesc! Dar cum te simti cand faci asta? Te simti folosita? Si daca da, de catre cine sau ce anume? |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 22:40
Așa Anca, ajută-l pe "iubitul" ăsta al tău să-și dea licența......dar înainte de asta gândește-te la incompetentul ăsta într-un post de conducere. Gândește-te că el va "conduce" o întreprindere...evident spre dezastru și vor rămâne familii întregi pe drumuri, fără o slujbă, gândește-te că va fi inginer constructor și într-o bună zi se vă dărâma totul.....gândește-te că va fi profesor și vor fi generații întregi de copiii neinformați.....GÂNDEȘTE!!!!
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 22:51
De la: dora_visinescu, la data 2009-01-24 22:40:26Așa Anca, ajută-l pe "iubitul" ăsta al tău să-și dea licența......dar înainte de asta gândește-te la incompetentul ăsta într-un post de conducere. Gândește-te că el va "conduce" o întreprindere...evident spre dezastru și vor rămâne familii întregi pe drumuri, fără o slujbă, gândește-te că va fi inginer constructor și într-o bună zi se vă dărâma totul.....gândește-te că va fi profesor și vor fi generații întregi de copiii neinformați.....GÂNDEȘTE!!!! dora...tu ai mare dreptate in ceea ce zici...insa nu-l mai fa pe iubitul ei nenorocit sau in alt fel...tine cont de faptul k ea ink il iubeste...si nu suporta sa vorbeasca cineva urat despre el....o sa aiba tendinta sa-l apere...nu va pricepe din mesajul tau decat atat...ca trebuie sa-l apere.....si nu o sa-si dea seama la ce te referi de fapt.... |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 22:58
Măi Ioana, mi se-apleacă atunci când văd atâta prostie. Asta nu este iubire....ți-am mai spus asta este obsesie. Fata asta este obsedată!
Nici un om întreg la minte nu poate să fie atât de ignorant!
|
|
|
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 22:59
Pur și simplu fac alergie la prostie.
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 23:27
Draga Anca,
Asculta-ma cu atentie: am studiat psihanaliza, psihodrama, psihoterapie (toate acestea ca materii in facultate, desi nu asta urma sa fie specializarea mea, le-am studiat si EXPEIMENTAT ca si "pacient"- trebuie sa stii ca orice psihanalist TREBUIE sa aiba psihanalistul lui. In conluzie, asculta-ma cu atentie ca nu vorbesc balarii; bat eu campii de multe ori, dar in zona asta, cred ca te pot ajuta - altfel nici nu m-as fi bagat, sincer. In concluzie: 1. Vrei sa ii trimiti sms-uri?! FA-O DE CATE ORI SIMTI NEVOIA, CHIAR DE AR FI DIN MINUT IN MINUT! mandria nu are ce cauta aici. Cine iti zice altceva, MINTE! 2. Simti ca te umilesti intreband alte persoane despre el? Umileste-te! umilinita si umilirea proprie nu e ceva rau, din contra: TE AJUTA! Cine iti spune altceva, HABAR N-ARE, MINTE si SE minte! 3. te simti rau ca el nu iti raspunde la telefoane?! Foarte bine!!! Suna-l in continuu! crede-ma, SI EL SE SIMTE RAU CA TREBUIE SA ITI DEA REJECT! 4. simti nevoia sa ii spui colegei lui ca il iubesti foarte mult si ca te face sa suferi? Fa-o pana la capat! Vede-te cu ea la un suc; spune-i sa te ajute, sa te tina la curent cu ce mai face, cere-i sprijinul! FEMEILE SE AJUTA INTRE ELE, cand e vorba de "inamic". Se spune: sa te fereasca Dumnezeu sa ajungi in gura femeilor! 5. Vrei sa vorbesti despre el, cat de minunat a fost (si chiar cred ca a fost, ca altfel nu l-ai fi iubit atat) VORBESTE. Spune-le prietenilor, amicilor, spune-ne noua cat de mult il iubesti si mai ales DE CE! Prietenull a nevoie se cunoaste; daca se vor plictisi sa te asculte sau iti dau cu flit, nici nu merita sa fie prietenii tai. Poate ca dupa un timp ii vei considera din nou prietenii tai, dar daca acum nu au stiut sa te asculte..EJECT! 6. Sa nu te rusinezi niciodata de sentimentele tale. Unii nu inteleg, dar ei nu inteleg pentru ca se mint si se mint pentru ca uita, se prefac ca uita! TU NU O SA-L UITI NICIODATA PE EL! NU UITA ASTA! Tu nu poti fi o prefacuta care isi uita trecutul! Tu esti o FEMEIE, iar o femeie nu uita! IARTA, DAR NU ISI UITA NICIOADATA TRECUTUL, chiar daca acest trecut a insemnat uneori umilinta. Mandria si IUBIREA nu merg mana in mana, sunt total paralele. Umilindu-te ai aflat cat de mult IL IUBESTI, umilindu-te in continuare, vei afla cat de mult poti IUBI. 7. Eu nu iti zic ca ai sa gasesti sau nu un alt tip care sa te iubeasca inmiit si care sa te merite. Eu iti zic ca singurul lucru valoros ESTE CE SIMTI ACUM FATA DE ACEST BARBAT! Restul sunt vrajeli! Cui ii pasa ca o sa gasesti un Fat Frumos 2 peste cinci saptamani, cand TU ACUM SUFERI DUPA FAT FRUMOS 1 ! 8. Ceea ce conteaza ESTI TU, tu cea adevarata, nu mironosita, nu cosanzeana, nu mama, nu tata, nu prietena, nu SORA. Contezi TU pentru ca DOAR TU TRAIESTI CEEA CE TRAIESTI. Da, doar tu si suferinta ta sunt importante acum si ASA TREBUIE SA FIE ! Toti vrem sa fim Dumnezei, Hristosi, sa ne ridicam deasupra suferintei, dar adevarul este ca nu suntem decat OAMENI! Iar oamenii SUFERA, pe oameni cand ii doare sufletul, ii doare carnea pe ei! SI ASA TREBUIE SA FIE! CINE ITI ZICE ALTCEVA, MINTE si TE minte! 9. nu iti voi spune sa te comporti ca si cum viata, mintea, sufletul tau sunt in alta parte! Iti voi spune sa traiesti aceasta poveste de iubire cu sfarsit trist ca si cum, este ultima si singura poveste de iubire din viata ta. SI CHIAR ASA ESTE ACUM. 10. dupa ce vei face ce ti-am spus mai sus, iti promit ca am sa iti spun si al zecelea "sfat". PROMIT si crede-ma , ATUNCI VA FI BINE. Pana atunci insa, incearca, NU E GREU, sa faci ce ti-am zis mai sus. |
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 00:05
Ma uimesti, Funnymoon, as vrea sa inteleg, dar nu pot.
Cu cat te adancesti mai rau in suferinta, cu atat este mai rau. Ca si cum ai cadea intr-o groapa fara capat: aluneci si este din ce in ce mai greu sa "urci" in "normalitate". Ai perfecta dreptate cand spui ca atunci cand te doare sufletul te doare si carnea pe tine... de ce sa traiasca asta pana la capat? Eu stiu ca barbatilor LE PLACE sa umileasca! Am vazut asta de atatea ori! Sunt de o cruzime mare. Crezi ca el se simte rau cand ii inchide telefonul? Ma indoiesc. Eu cred ca se considera "indreptatit" sa faca asta. Se simte "deranjat", "agasat" etc. Nu pledez si eu pentru "mandrie", asta este apanajul barbatilor. El mandru - ea mandra.. nu se ajunge nicaieri.. Evident femeia renunta, ca intelege mai usor ca este nevoie de sacrificiu. Dar si daca te trateaza ca o carpa si-ti arunca din cand in cand cate o bucatica de zahar.. apoi iar numai pelin.. an dupa an.. pana nu mai ai nici macar amintiri de care sa te agati... De ce sa te umilesti?? Sa dai zeci de telefoane.. poate-i raspunde, poate chiar se intalnesc.. doar o sa-si construiasca iar vise desarte. Chiar nu ai vazut ca un barbat nu are limite cand chinuieste o femeie? |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 01:08
o sa-ti raspund Irina
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 01:26
Draga mea, proorocii sunt pentru a vorbi în numele Domnului, nu pentru a-ți ghicii ție viitorul cu un ticălos profitor.
Vrei să te simți mai bine, ia și mănâncă vreo 10 ciocolăți...face bine la "tărtăcuță" și mai pui vreo două, trei kg. pe tine....îți faci părinții fericiți!
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 10:50
draga mea iti multumesc din suflet pentru acest mesaj....sa stii ca plang....mi-am dat seama ca poate tu esti singura care ma intelegi de pe acest forum...toti ma condamna ca-l iubesc asa de mult unii ma sfatuiesc sa fac un tratament pentru depresie....unii ma cred nebuna , obsedata .... eu sunt doar o fiinta care iubesc ....iti multumesc din suflet .....
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 10:54
nu facut medicina a terminat ingineria....nu aveam copii impreuna....slava Domnului....urma sa ne casatorim si pe urma.....dar.............
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 11:03
draga mea n-as putea sa fiu furioasa sau sa-l urasc niciodata....nu cred ca voi cadea in extrema asta ...
ii fac referatele pentru ca simt ca trebuie sa-l ajut .... a vrut sa renunte la master pentru ca dak nu mai e cu mine nu mai are cine sa i le faca .... a simtit ca trebuie sa i le fac .... pentru ca imi parea rau de cele 2 semestre din anul I in care i-am facut atatea referate.... simteam ca munca mea se duce pe apa Nilului ... si m-am gandit atunci ca asa putea sa fac asta pentru el .... ma doare ca a aflat de la colega lui ca eu i-am facut referatele pentru sesiunea asta si nu m-a sunat nici macar sa-mi multumeasca ..... ma rog Domnului si cred ca El va face lumina in acest caz cat mai curand .... |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 11:05
nu sunt obsedata draga mea.... pur si simplu iubesc .... nu sunt nici nebuna nici proasta ... iubesc .... si cred ca nu are dreptul nimeni sa ma condamne pentru asta ....
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 13:15
Măi fătucă!
Tu nu înțelegi ceva, și anume că el ți-a făcut un mare bine că te-a lăsat acum. Ce făceai dacă te măritai, mai făceai și vreo doi copiii și își întâlnea dragostea atunci? Te lăsa cu ochii în soare! Tu habar n-ai ce norocoasă ești! Of,of! Mai vorbim noi peste vreo lună....
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 13:17
Dacă-l iubești sincer....lasă-l!
Iubirea nu poate fi egoistă și nici agasantă...etc. Get a life girl!
|
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 14:03
De la: dora_visinescu, la data 2009-01-24 22:40:26Așa Anca, ajută-l pe "iubitul" ăsta al tău să-și dea licența......dar înainte de asta gândește-te la incompetentul ăsta într-un post de conducere. Gândește-te că el va "conduce" o întreprindere...evident spre dezastru și vor rămâne familii întregi pe drumuri, fără o slujbă, gândește-te că va fi inginer constructor și într-o bună zi se vă dărâma totul.....gândește-te că va fi profesor și vor fi generații întregi de copiii neinformați.....GÂNDEȘTE!!!! ... ...
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 14:04
De la: dora_visinescu, la data 2009-01-25 01:26:47Draga mea, proorocii sunt pentru a vorbi în numele Domnului, nu pentru a-ți ghicii ție viitorul cu un ticălos profitor. ... ...
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 18:53
cred k numai cine nu e in stare sa iubeasca asa cum iubeste fata asta nu intelege prin ce trece ea acum....
e vorba de o mare iubire... pur si simplu nu si-a dat seama k era folosita....a crezut k o iubeste si el...mai ales dak ii promisese k se va insura cu ea....ar fii facut orice i-ar fii cerut barbatul ei....se putea opune?....putea spune NU VREAU?....eu i-am zis k trebuia si ea sa ceara la randul ei multe lucruri....k iubirea e foarte frumoasa...ea merita sa fie fericita.... anca....era mai ok dak aveati un copil impreuna...acum ai fii suferit mult mai putin dupa el...ai fii strans copilul in brate si suferinta ti s-ar fii alinat mult.... insa si asa exista posibilitati sa scapi de suferinta.... ti-am mai spus...trebuie sa faci orice kr sa-ti necesite atentia....sa te gandesti in alta parte....cu timpul..dak vei fii mereu ocupata cu ceva o sa-l uiti..va fii mai greu ,dar vei reusi!!! |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 20:07
Ioana, te înșeli!
Eu am cunoscut dragostea și am iubit din tot sufletul și cu toată ființa. Dar trebuie să fie și reciprocitate. Dacă nu e și te mulțumești cu firimituri....nu este bine! tot ce i-am spus este adevărat. Știu asta din proprie experiență. Poate îți mulțumește Anca pentru "umărul" pe care i l-ai dat, dar totodată trebuie să-și dea seama că ce vrea ea este cât se poate de greșit. Anca, pe mine ce mă nedumerește cel mai tare este cum de părinții tăi nu " l-au citit" pe acest individ ?! Orice mamă vede când ceva nu este în regulă....apropos de copiii ei! Nu înțeleg cum te-au putut lăsa să te afunzi în așa ceva fără să-și dea seama....
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 00:26
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-01-25 18:53:12cred k numai cine nu e in stare sa iubeasca asa cum iubeste fata asta nu intelege prin ce trece ea acum.... ... aici dora are dreptate ... asa cum zice si dora toti iubesc, iar femeile sint mai profunde, dar de multe ori cel din fata e pur si simplu incapabil sa fie om ... mai ales cind e ''asaltat'' de o alta sau de o ''problema'' cum ar fi o sarcina, sau chiar de lucruri muuuuult mai simple ... de asta cred ca era bine inainte, unde apropierea fizica si sentimentala era aminata si tatonata pentru a gasi puncte comune iar parintii isi supravegheau copii ... se evitau multe ''esecuri'' ... sau cel putin nu erau asa disperate ... ... as fi curios daca pentru viitorul sot va mai plinge la fel ... joaca de-a familia lasa rani adinci ... nimic nu mai este la fel dupa aia ... ingheata totul ... |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 00:35
De la: dora_visinescu, la data 2009-01-25 13:15:21Măi fătucă! ... e lasa ... nu face o tragedie ... daca se marita si o lasa cu doi copii nu era asa de rau ... nu raminea singura ... copii fac minuni ... macar isi ''minca'' partea de fericire ... mai rau e acum ... conteaza mult prima iubire ... foarte mult ... |
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 22:52
Buna, Anca.
Am dat peste un blog si mi-am amintit de tine. deaia.wordpress.com/ (stiu ca tu nu il urasti, dar ai putea sa citesti ce scrie acolo, poate te va destinde..) (mi-au placut pozele tale: zambesti) |
|
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 09:24
Nu pot sa-l urasc si n-as putea niciodata .... astazi am poate cea mai grea zi din viata mea .... e ziua lui si nu vrea sa ne vedem.... ma uraste si nu inteleg de ce .... i-am trimis prin curierul rapid un cadou .... Doamne da-mi putere ....
|
|
quasar 73 mesaje Membru din: 7/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 08:40
De la: capalneananca, la data 2009-01-22 16:07:25Am nevoie de un nr de tel al unui proroc ca sa vb cu el. Trec printr-o perioada fff grea din viata mea. Prietenul meu dupa o relatie de aproape 4 ani s-a despartit de mine pentru o alta fata care culmea nu e pocaita ca si noi. Nu pot sa inteleg de ce a facut asta. Trebuia sa ne casatorim anul asta. Ai nevoie de un pshiolog(nu-pshianalist)-care culmea nu e pocaita ca si noi? Io cred ca asta-i problema,esti prea pocaita
afara este trist si cenusiu.........
|
|
tilvio_mr 32 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 09:13
CIOCOLATE
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 09:15
esti liber sau libera sa crezi ce vrei .... Dumnezeu sa te binecuvinteze...
|
|
|
|