back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Am sa ma sinucid pentru ca sunt bolnav de scleroza multipla

 


 
Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:
 
necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 15:03

Cred ca este cea mai buna solutie suicidul pentru mine. Sunt bolnav de scleroza multipla iar sansele de vindecare sunt nule . Decat sa indur intreg cortegiul simptomatic al acestei boli , mai bine ma sinucid, asa , vor ramane prietenii mei cu imaginea mea de om normal nu debil cum ma va face boala candva .

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 21:57

staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai................
cum sa faci asa ceva?
chiar astazi?in ziua de boteaza te-ai gandit si tu?
apropo...ai fost astazi la biserica?....sau dak nu te poti deplasa....ai trimis pe cineva sa-ti aduca putina agheasma?
nu fii deznadajduit....nu-ti pierde increderea in dumnezeu pina in ultima clipa din viata ta...tu crezi acum k nimeni nu te poate ajuta....dar...in sus te-ai uitat vreo clipa?...lui Dumnezeu i-ai cerut ajutorul? El te poate scapa de boala...
roaga-te Lui...
ink ceva....
dak te sinucizi vei ajunge in mod categoric in iad....vei indura acolo chinuri cumplite....
tu nu vrei asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tu vrei sa te eliberezi de o suferinta,nu sa o inlocuiesti cu una de o suta de ori mai mare...kr pe deasupra mai e si vesnica!!!!
asculta-ma....regaseste-L pe Dumnezeu!!!!asa te vei regasi pe tine insuti!!!!
chiar dak nu vei scapa de boala si vei muri din cauza ei...dak nu te sinucizi vei ajunge in rai(cei kr au suferit mult pe lumea asta nu vor mai suferi pe lumea cealalta)...cheama repede un preot....spovedeste-te si spunei ce gand ti-a trecut prin minte(Dumnezeu te va ierta)...de asemenea...roaga-l sa mai ia cu el un alt preot si sa-ti faca amandoi sfantul maslu(e una dintre cele 7 taine ale BOR)...sfantul maslu se face celor grav bonavi...te va pune sa deschizi biblia si in functie de capitolul unde o vei deschide ti se va arata kr va fii viitorul tau(moartea sau insanatosirea)...orice ti se va arata sa nu te sperii....dak vei muri,o sa mori impacat cu tine insuti(in suflet o sa simti o bucurie kr iti va usura durerile trupesti)....
ai incredere in dumnezeu!!!!
ai incredere in tine!!!!


te astept sa revii pe forum si sa ne spui k ti-ai facut sfantul maslu si ce ti s-a prezis....
e valabil pentru toti cei kr citesc acest topic si sunt grav bonavi.....NU VA SINUCIDETI! FACETI-VA SFANTUL MASLU!
NU SCHIMBATI O SUFERINTA PE UNA MAI MARE CI SCAPATI DE EA!!!!


Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 22:04

si stai linistit....prietinii (aia adevarati....de restul nici nu ai nevoie)...te vor iubi pina in ultima clipa din viata ta!!!!
in ochii lor vei ramane k un erou....un luptator...un om kr s-a luptat pina in ultima clipa din viata lui cu boala....un om pe care numai moartea l-a putut invinge!
vor avea numai respect pentru tine....
arata-le k esti puternic....
arata-le k nu iti este frica!
sinuciderea e un gest de lasitate...nu o sa castigi deloc respectul lor....si cand vei ajunge in iad datorita unei pareri aiurea pe care o ai tu despre oameni(tu crezi k ei nu tin la tine suficient) o sa regreti!
NU RENUNTA LA LUPTA!
NU RENUNTA LA ACEASTA VIATA!
DUMNEZEU KR NE IUBESTE PE TOTI TE IUBESTE SI PE TINE!!!!


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 23:06

Cred ca este cea mai buna solutie SUICIDUL . Nu exista tratament pentru aceasta boala. Este foarte grea aceasta maladie , la un moment dat iti vei pierde si vederea si auzul
. Si se ca instala o stare de debilitate , in plus te va imobiliza fizic . In fine moartea este o alternativa , nu stiu care ar fi metoda cea mai potrivita pentru suicid.
Poate o supradoza de morfina


Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 23:13

Nu esti singurul om bolnav!

Dumnezeu ii incearca pe cei pe care-i iubeste. Dar nimeni nu este incercat peste puterile sale!!! Trebuie sa ai incredere si speranta.
Nu te lasa inselat, sa nu cazi in disperare!! La inceput este cel mai greu: cand afli. Vorbeste cu un preot.

www.danionvasile.ro/carte.php?id=2


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 23:43

Am avut pe cineva in familie care a murit din cauza acestei boli, medicii i-au dat de inteles ca suicidul este o optiune fireasca, ca alternativa la suferinta inimaginabila provocata de aceasta boala. A murit nu puteam sa nu plang mereu pentru el , mai ales cand m-a intrebat UNDE ESTI , NUTE VAd, isi pierduse vederea , iar mai tarziu nu mai auzea nimic , medicii spuneau ca si-a pierdut auzul si ca urma sa inebuneasca . In ziua cand am aflat ca a murit , am plans de bucurie gandindu-ma ca a scapat de suferinta. De cand am aflat ca si-a pierdut auzul nu l-am mai vazut . Doar la inmormantare l-am vazut , insa nu-l mai puteam recunoaste , era complet schimbat . Am lacrimi in ochi in acest moment , as dori ca sa nu mai fie nimeni bolnav de aceasta boala. Am vazut toate stadiile acestei boli si sunt speriata de perspectivele pe care le ai . Nu vreau sa te descurajez dar nici nu vreau sa ti se ascunda realitatea . Crede-ma , e mai buna moartea. Imi pare rau ca trebuie sa-ti zic asta.


dagaio

1073 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 01:01

Draga udarsulumor,

boala ta are 4 feluri de evolutie! Numai intr-unul ( 1 ) din cele 4 mori in chinuri asa cum ai citit mai sus! Unele persoane au trait cu mintea limpede pana la sfarsit, dar mobilizati de la brau in jos.
Posibil daca tu esti POZITIV si OPTIMIST sa nu fie tragic cazul tau! Gandeste-te! Acum esti depresiv si trebuie sa lupti cu negativismul tau pt. ca nu-ti face deloc bine -- negativismul iti face mai mult rau decat crezi , iti evolueaza boala mai repede si mai grav asa!

Apoi esti complet sigur ca ai aceasta boala?
Ai fost la mai multi medici?
Ti-ai facut toate testele?
Trebuie sa fii complet sigur pt. ca aceasta boala are simptome foarte asemanatoare cu multe alte boli.

Multa SANATATE si OPTIMISM!



vieru_cezar_iasi

247 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 01:03

Pentru udarsulumor:

Pentru numele lui Dumnzeu, sa nu faceti asta pentru nimic in lume ! CINE SE SINUCIDE AJUNGE ÎN IAD, PENTRU CÃ MOARE CU ACEST PÃCAT PE SUFLET ! Numai Dumnezeu e stapanul vietii ! Nimeni nu are dreptul sa se sinucida pentru nimic in lume, oricat ar suferi ! Oricum suferinta pamanteasca se va sfarsi, dar suferinta din iad nu are sfarsit !

Daca va veti sinucide credeti ca prietenii vor ramane cu o imagine mai buna despre dumneavoastra? Va asigur ca nu! Dimpotriva, cei care se sinucid sunt in general dispretuiti si considerati lasi, dezertori din fata luptei vietii!

Ceea ce trebuie sã faceti este sa va curatiti sufletul prin pocainta de pacate si sa asteptati clipa in care va va chema Dumnezeu. El va stie suferinta si stie si clipa in care va va chema, panand capat suferintei pe care o aveti si daca veti astepta clipa intalnirii cu Dumnezeu cu sufletul curat, veti ajunge la fericirea vesnica si fara sfarsit!

Sunt atatea exemple in Biblie printre care si Iob din Vechiul Testament care a primit toate incercarile, printre care si o boala grea si in ciuda tuturor acestor incercari a ramas un om drept, spunand : « Domnul a dat, Domnul a luat (sanatatea). Fie binecuvantat numele Domnului ! »

Sunt doctorand in domeniu si nu o spun nicidecum ca lauda, ci pentru a arata ca sunt foarte bine pregatit în domeniu.

Sunt foarte multe argumente si dovezi ca exista Dumnezeu si viata de dincolo de moarte. Unele dintre ele sunt redate pe blogul urmator:
www.cezar-iasi.blogspot.com/
Pe blog mai puteti vedea : inregistrari video cu miracole, videoclipuri, legaturi cu numeroase site-uri deosebit de interesante (unele dintre ele contin si posturi TV on-line si posturi de radio), carti foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fara a necesita descarcare in propriul calculator), articole, adrese, numere de telefon si site-uri ale unor asociatii care ofera servicii gratuite, etc.
Puteti intra si pe blogul urmator:
www.augustincezar.blogspot.com/
Va rog intrati pe bloguri si trimiteti-le mai departe. Chiar se merita.

Cine se sinucide va regreta dupa deces, dar va fi prea târziu, pentru cã în clipa decesului se încheie timpul harului ºi nu mai poate primi iertare. Iatã câteva versuri scrise de poetul Traian Dorz care se adreseazã cuiva care refuzã sau amânã pe pamant pocãinþa de pãcate ºi poate fi surprins de clipa decesului cu sufletul necurãþit de pãcate (aceste versuri sunt la fel de valabile si pentru cei care se sinucid, pentru ca, asa cum spuneam, ei ajung in iad pentru ca mor cu acest pacat pe suflet)
Cãci va veni un ceas amar ºi-o vreme de obidã
Când uºa marelui sãu har pe veci o sã se-nchidã
Iar tu vei ramâne pe veci în focul de afarã
În plânsul nesfârºit sã-þi treci a vecilor povarã.
Dar chinul cel mai greu ºi-amar va fi încredinþarea
C-a fost ºi pentru tine har, dar i-ai respins chemarea.

Necazurile au intrat in lume datorita pacatului omului, datorita folosirii rele a liberului arbitru. In general, necazurile se impart in trei mari categorii : unele pe care ni le provocam singuri, altele pe care ni le provoaca altii in egoismul si rautatea lor, altele care sunt permise ca incercari pentru noi. In legatura cu a treia categorie, a necazurilor care vin ca incercari: Toti suntem incercati pe pamant. Dar Dumnezeu ne spune in Biblie ca el nu permite ca cineva sa fie incercat peste puterea sa, chiar daca, atunci cand pierdem sau suferim in viata, noua ni se pare ca necazurile noastre sunt prea mari pentru noi. Nici un om nu e incercat peste puterea sa, nici cei cu handicap, boli incurabile sau diferite deficiente mai mult sau mai putin grave. Un om e incercat mai mult, altul mai putin, pentru ca unul e capabil sa suporte incercari mai mari, altul e capabil sa suporte incercari mai mici, dar nimeni nu este incercat peste puterea sa.

Pe de alta parte, suferinta are si rolul de a ne da ocazii pentru a practica iubirea unii fata de altii. In acest sens, papa Ioan Paul al II – lea scria despre suferinta : „Suferinta e prezenta in lume pentru a face sa se descatuseze iubirea, pentru a face sa se nasca fapte de iubire fata de aproapele.”

Necazurile si raul din lume sunt explicate mult mai pe larg de ramura teologiei numita teodicee.

Va doresc putere si curaj pana la capatul vietii pamantesti trecatoare si va rog sa ma contactati sa discutam putin pe messenger. Am id-ul vieru_cezar_iasi


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 01:36

mestere,iar dau de tine si aici?lasa omul in pace cu prostiile tale abjecte despre sinucidere,viata si moarte pt.ca ai demonstrat ca nu stii nimic despre toate acestea,tot ce ai spus si cu alte ocazii despre rai,iad si alte potlogarii popesti se regaseste si aici,mai schimba si talica placa ,nu vezi ca-i tocit acul?omul are o problema reala de ordin medical si social,nu-l poti ajuta intunecimea ta ,cu sfaturi de doi lei pt.copii debili mintali,singurul sfat valabil pt.un asemenea om este sa-si traiasca viata din plin alaturi de prieteni,de familie si de toti cei dragi lui,sa inteleaga ca orice boala isi gaseste vindecarea prin cuvant[sugestie si autosugestie],sa consulte una din cartile care trateaza psihologia bolii si terapia prin hipnoza si prin ras si in rest sa incerce sa evite supararile,tristetea ,sa-si stearga din memorie programul de moarte,sa evite conflictele de orice fel si sa spere intr-o vindecare rapida si completa CREDE,SPERA SI VISEAZA OMULE SI SIGUR VEI REUSI!S-AUZIM NUMAI DE BINE!


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 02:43

De la: dagaio, la data 2009-01-07 01:01:23Draga udarsulumor,

boala ta are 4 feluri de evolutie! Numai intr-unul ( 1 ) din cele 4 mori in chinuri asa cum ai citit mai sus! Unele persoane au trait cu mintea limpede pana la sfarsit, dar mobilizati de la brau in jos.
Posibil daca tu esti POZITIV si OPTIMIST sa nu fie tragic cazul tau! Gandeste-te! Acum esti depresiv si trebuie sa lupti cu negativismul tau pt. ca nu-ti face deloc bine -- negativismul iti face mai mult rau decat crezi , iti evolueaza boala mai repede si mai grav asa!

Apoi esti complet sigur ca ai aceasta boala?
Ai fost la mai multi medici?
Ti-ai facut toate testele?
Trebuie sa fii complet sigur pt. ca aceasta boala are simptome foarte asemanatoare cu multe alte boli.

Multa SANATATE si OPTIMISM!



sulumorudar

24 mesaje
Membru din: 7/01/2009
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 02:45

M-am hotarat , ma sinucid.Asta e , oricum sant singur si nu voi putea sa-mi platesc nici chiria daca nu voi mai putea munci. Nici cei de la fondul locativ nu mi-au lasat nici o speranta ca voi primi o locuinta sociala. Deocamdata a fost destul de bine ca am muncit si am castigat cat de cat ceva bani ca sa-mi pot plati chiria care este foarte scumpa. Ce sa mai zic de medicamente care sant scumpe si ele. Ma bucur ca nu am familie , copii care sa sufere din cauza mea. Eu stiu de la varsta de 15 ani ca am aceasta boala . Atunci mi-am propus sa nu ma casatoresc niciodata si sa nu fac copii ca nu cumva sa mosteneasca boala asta. In acelasi timp speram ca se va descoperi vreun tratament pentru boala asta , dar vad ca nu prea am noroc in privinta asta. Medicii mi-au spus ca raul vine in jurul varstei de 40 de ani . Acum am 39 de ani si inving aceasta boala prin faptul canu i-am dat nici o sansa sa fie mostenita iar in final o voi ucide odata cu mine.


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 02:45

PT.NENEA FILOZOFUL CARE NU STIE NIMIC DAR SE BAGA-N TOATE CELE DAND SFATURI TEMBELE,CITESTE DRAGULE SI IA AMINTE ASA TREBUIE SA ARATE UN COMENTARIU ADEVARAT PT.UN OM AFLAT IN SUFERINTA CUM ESTE CAZUL PRIETENULUI NOSTRU,S-AUZIM NUMAI DE BINE!


sulumorudar

24 mesaje
Membru din: 7/01/2009
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 02:58

Pentru mine iadul e aici nu altundeva. Vreau sa simt cum piere boala din mine . O voi simti in ultima zi a vietii mele care se apropie cu pasi mari si repezi Nu am timp de credinte sterile.
Din data de 12 ianuarie ar trebui sa incep lucrul , sper sa nu ma aflu pe lista de disponibilizati. Daca nu ma voi afla pe oastfel de lista ma voi bucura ca mai am inca paine si locuinta. Oricum m-am gandit sa-mi cumpar o funie groasa, a vazut intr-un magazin , e putin cam scumpa dar e buna nu se rupe.


sulumorudar

24 mesaje
Membru din: 7/01/2009
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 03:05

As fi incercat cu morfina , dar cum sa-mi procur , ca nu se vinde asa la oricine numai cu reteta. Poate are cineva pe aici , am sa platesc pentru o doza letala , cat imi cere cal care are . Dar de funie sant sigur ca nu va da gres.Poate morfina ma va trada .


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 03:51

De la: sulumorudar, la data 2009-01-07 02:45:34 M-am hotarat , ma sinucid.Asta e , oricum sant singur si nu voi putea sa-mi platesc nici chiria daca nu voi mai putea munci. Nici cei de la fondul locativ nu mi-au lasat nici o speranta ca voi primi o locuinta sociala. Deocamdata a fost destul de bine ca am muncit si am castigat cat de cat ceva bani ca sa-mi pot plati chiria care este foarte scumpa. Ce sa mai zic de medicamente care sant scumpe si ele. Ma bucur ca nu am familie , copii care sa sufere din cauza mea. Eu stiu de la varsta de 15 ani ca am aceasta boala . Atunci mi-am propus sa nu ma casatoresc niciodata si sa nu fac copii ca nu cumva sa mosteneasca boala asta. In acelasi timp speram ca se va descoperi vreun tratament pentru boala asta , dar vad ca nu prea am noroc in privinta asta. Medicii mi-au spus ca raul vine in jurul varstei de 40 de ani . Acum am 39 de ani si inving aceasta boala prin faptul canu i-am dat nici o sansa sa fie mostenita iar in final o voi ucide odata cu mine.


dagaio

1073 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 03:56

Draga sulumorudar sau udarsulumor, cum vrei sa-ti spui,

acum esti prea depresiv si pt. ca esti singur, cam sarac si inchis in casa. Nu mi-e greu sa te inteleg. E trist, dar gandeste-te ca SPERANTA MOARE ULTIMA! Acolo undeva in sufletul si in mintea ta, ceva iti spune ca mai ai sanse. Trebuie sa te asculti mai mult si sa vezi viata cu alti ochi. Sa vezi partea plina a paharului e extrem de important. Si crede-ma ca mai este destul lichid in pahar.

Gandeste-te ca ai supravietuit de la 15 ani pana acum la 39 de ani "miraculos" acestei boli fara sa-ti pierzi vederea, memoria si capacitatea motorie. CUM S-A INTAMPLAT? Vezi ca esti un supravietuitor, asa fara sa stii?

ESTI UN LUPTATOR! ESTI MAI PUTERNIC DECAT CREZI! AI DEMOSTRAT DEJA!

Vrei sa fii las si slab, cand tu esti exact invers?

Studiile spun ca aceasta boala NU este sigur mostenita, e doar o presupunere a specialistilor. Este cineva in familia ta care are aceasta boala?

Cum ai putut sa ajungi singur la 39 de ani?
Ce ai facut cu femeia vietii tale?
Poate acum e nefericita. TU ( SI NUMAI TU ) AI MENIREA SA O FACI FERICITA ASA CUM DOAR EA ARE MENIREA SA TE FACA FERICIT! Fugi de ea? FUGI DE IUBIRE? FUGI DE FERICIRE? FUGI DE VIATA? FUGI DE SANSA TA?

Hai acum si DU-TE SA TRAIESTI, DU-TE SA IUBESTI? E TIMPUL TAU SA FII FERICIT, NU CREZI?
TREBUIE DOAR SA LUPTI PUTIN SI VEI VEDEA CA VIATA E FRUMOASA!

SUCCES!





necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 04:12

in primul rand din ce oras esti?unde muncesti,la ce societate?si ce functie detii acolo?daca esti din iasi ,ia urgent legatura cu cezar care in ciuda contazicerilor pe care le am frecvent cu el si inca le voi avea deoarece avem viziuni total diferite despre viata,moarte,suferinta si religii ,te poate ajuta concret prin cunostintele pe care le are in oras[o fundatie,un ong,primarie etc.],daca esti din bucuresti putem lua legatura telefonic sa vedem ce putem rezolva,in al doilea rand cei care ti-au dat informatia ca vei ajunge foarte grav bolnav in jurul varstei de40ani,nu au fost medici ci criminali,ti-au creat prin sugestie negativa un program mental de moarte,pe care-l vei putea sterge sigur mergand la un psihoterapeut unde dupa cateva sedinte de hipnoza prin care-ti va fi sters acel program mental,vei putea tot cu ajutorul psihologului sa-ti creezi un program de vindecare prin autosugestie si bioenergie[nu ezita sa consulti medici adevarati care vor sa te ajute]si nu uita NIMIC NU SE COMPARA CU VIATA,TREBUIE SA TRAIESTI,SIGUR VEI SUPRAVIETUI SI TE VEI INSANATOSI,ESTI UN BARBAT PUTERNIC LA VARSTA DE39ANI,ASA CA BOALA VA FI INVINSA,SIGUR!TOTUL DEPINDE DE TINE,TREBUIE SA LUPTI,SA INVINGI SI SA TRAIESTI,NIMENI NU-I IUBESTE PE INVINSI,CREAZA-TI UN TEL PE CARE-L SA-L DUCI LA INDEPLINIRE,VIATA-I FRUMOASA SI ESTE CEL MAI FRUMOS DAR PRIMIT DE LA DUMNEZEU,ESTI OM DIN NEAMUL OAMENILOR NU O LEGUMA OARECARE ASA CA TREBUIE SA LUPTI,NUMAI ASTFEL VEI INVINGE!ALEGE SA FII INVINGATOR,TREBUIE SA FII INVINGATOR!S-AUZIM NUMAI DE BINE!


sulumorudar

24 mesaje
Membru din: 7/01/2009
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 14:06

De la: dagaio, la data 2009-01-07 03:56:42Draga sulumorudar sau udarsulumor, cum vrei sa-ti spui,

acum esti prea depresiv si pt. ca esti singur, cam sarac si inchis in casa. Nu mi-e greu sa te inteleg. E trist, dar gandeste-te ca SPERANTA MOARE ULTIMA! Acolo undeva in sufletul si in mintea ta, ceva iti spune ca mai ai sanse. Trebuie sa te asculti mai mult si sa vezi viata cu alti ochi. Sa vezi partea plina a paharului e extrem de important. Si crede-ma ca mai este destul lichid in pahar.

Gandeste-te ca ai supravietuit de la 15 ani pana acum la 39 de ani "miraculos" acestei boli fara sa-ti pierzi vederea, memoria si capacitatea motorie. CUM S-A INTAMPLAT? Vezi ca esti un supravietuitor, asa fara sa stii?

ESTI UN LUPTATOR! ESTI MAI PUTERNIC DECAT CREZI! AI DEMOSTRAT DEJA!

Vrei sa fii las si slab, cand tu esti exact invers?

Studiile spun ca aceasta boala NU este sigur mostenita, e doar o presupunere a specialistilor. Este cineva in familia ta care are aceasta boala?

Cum ai putut sa ajungi singur la 39 de ani?
Ce ai facut cu femeia vietii tale?
Poate acum e nefericita. TU ( SI NUMAI TU ) AI MENIREA SA O FACI FERICITA ASA CUM DOAR EA ARE MENIREA SA TE FACA FERICIT! Fugi de ea? FUGI DE IUBIRE? FUGI DE FERICIRE? FUGI DE VIATA? FUGI DE SANSA TA?

Hai acum si DU-TE SA TRAIESTI, DU-TE SA IUBESTI? E TIMPUL TAU SA FII FERICIT, NU CREZI?
TREBUIE DOAR SA LUPTI PUTIN SI VEI VEDEA CA VIATA E FRUMOASA!

SUCCES!





sulumorudar

24 mesaje
Membru din: 7/01/2009
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 14:13

Mama mea a suferit de aceeasi boala. Ea a avut mai mult noroc i-a cedat inima. Dar abia dupa ce paralizase si dobandise lacunarism cerebral. Dar nu ajunseseinca la orbire si surzenie, parca o aud siacum gemand de durere.
Imiera asa de mila de ea si sufeream multpentru ea. Acum a venit randul meu doar ca eu nu voiavea pe nimeni cine sa ma ingrijeasca . Dar sper ca nu va fi nevoie asta in cazul in care ma voi sinucide.


Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 19:57

De la: gaytravestit, la data 2009-01-06 23:06:26 Cred ca este cea mai buna solutie SUICIDUL . Nu exista tratament pentru aceasta boala. Este foarte grea aceasta maladie , la un moment dat iti vei pierde si vederea si auzul
. Si se ca instala o stare de debilitate , in plus te va imobiliza fizic . In fine moartea este o alternativa , nu stiu care ar fi metoda cea mai potrivita pentru suicid.
Poate o supradoza de morfina


nu-l baga in seama...
exista multi cretini pe lume...
ai incredere in tine....


razvankyokushin

288 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Sibiu

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 20:12

vedeti oameni buni... cum ne pricepem noi la sfaturi? ca iad, ca rai, ca doare, ca nu doare, ca te vindeci, ca nu te vindeci... ca una alta. dar de unde stiti voi? cati dintre voi trec prince trece el? cum puteti spune ca stiti princ e trece si ce sa faca? eu persoanal NU POT SA-I SPUN NIMIC ACESTI OM. ce sa`i spun? cum o sa fie? nu stium cum o sa fie. ca se vindeca? de unde stiu eu? ca e bine sa se sinucida sau din contra... sa traiasca pana in ultima secunda?
nici macar nu stiti in ce stadiu se afla acum... ! si daca Doamne fereste ar fii sa mor dintr-o boala fara leac... nu stiu ce asi face. nu gandesti la fel cand esti in situatia respectiva! nu pot spune decat... Sanatate multa si putere sa treci peste atat cat poti trece!


Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 20:14

De la: sulumorudar, la data 2009-01-07 02:45:34 M-am hotarat , ma sinucid.Asta e , oricum sant singur si nu voi putea sa-mi platesc nici chiria daca nu voi mai putea munci. Nici cei de la fondul locativ nu mi-au lasat nici o speranta ca voi primi o locuinta sociala. Deocamdata a fost destul de bine ca am muncit si am castigat cat de cat ceva bani ca sa-mi pot plati chiria care este foarte scumpa. Ce sa mai zic de medicamente care sant scumpe si ele. Ma bucur ca nu am familie , copii care sa sufere din cauza mea. Eu stiu de la varsta de 15 ani ca am aceasta boala . Atunci mi-am propus sa nu ma casatoresc niciodata si sa nu fac copii ca nu cumva sa mosteneasca boala asta. In acelasi timp speram ca se va descoperi vreun tratament pentru boala asta , dar vad ca nu prea am noroc in privinta asta. Medicii mi-au spus ca raul vine in jurul varstei de 40 de ani . Acum am 39 de ani si inving aceasta boala prin faptul canu i-am dat nici o sansa sa fie mostenita iar in final o voi ucide odata cu mine.


NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
SA NU TE SINUCIZI!...NU TE SPERIA DE FAPTUL CA ACUM NU AI BANI!...VEI AVEA!!!
SUNT CONVINSA K DAK TOTI CEI DE PE TOPICUL ASTA AR DA LUNAR CATE UN LEU S-AR STRANGE BANI PENTRU TINE....SUFICIENTI!!!!
PROMITE K NU TE VEI SINUCIDE SI DESCHIDE UN CONT PE NUMELE TAU...PUBLICA APOI CONTUL PE ACES TOPIC....O SA-TI TRIMITEM BANI!!!
NU O SA TE LASAM NOI SA MORI!....NU-TI FACE PROBLEME PENTRU CHIRIE!!!
CAT DESPRE DURERE.....
ITI MAI REPET ODATA....NU SCHIMBA ACEASTA DURERE PE UNA DE O MIE DE ORI MAI MARE SI...ATENTIE!!!...VESNICA!!!!
ELIBEREAZA-TE DE EA....NU INLOCUI O SUFERINTA CU ALTA....


AI VORBIT CU UN PREOT?...TI-AI FACUT SFANTUL MASLU?...AI DESCHIS SFANTA EVANGHELIE?...CE TI-AU PREZIS PREOTII?


Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 20:18

Esti tu convins ca viata incepe si se termina aici pe pamant?
Ca nu este nimic dupa???
O sa ai o mare surpriza... Si sinuciderea este un pacat de moarte, te desparte definitiv de Dumnezeu.
Citeste Sufletul dupa moarte de Seraphim Rose!!
link: www.sfaturiortodoxe.ro/sufletul-dupa-moarte/index.htm

Citeste intai ce te asteapta, gandeste-te daca mai ai de rezolvat unele lucruri in viata!!!
Ca toata lumea moare! Dar conteaza sa fii pregatit pentru ce este dincolo!!


maighiun73

1 mesaj
Membru din: 7/01/2009
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 20:20

Ar fi bine sa consulti un psihiatru ,cred ca te-ar putea ajuta siucidul nu ste o solutie ,ci mai degraba fuga din fata destinului..mai reflecteaza..


Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 20:21

De la: razvankyokushin, la data 2009-01-07 20:12:57vedeti oameni buni... cum ne pricepem noi la sfaturi? ca iad, ca rai, ca doare, ca nu doare, ca te vindeci, ca nu te vindeci... ca una alta. dar de unde stiti voi? cati dintre voi trec prince trece el? cum puteti spune ca stiti princ e trece si ce sa faca? eu persoanal NU POT SA-I SPUN NIMIC ACESTI OM. ce sa`i spun? cum o sa fie? nu stium cum o sa fie. ca se vindeca? de unde stiu eu? ca e bine sa se sinucida sau din contra... sa traiasca pana in ultima secunda?
nici macar nu stiti in ce stadiu se afla acum... ! si daca Doamne fereste ar fii sa mor dintr-o boala fara leac... nu stiu ce asi face. nu gandesti la fel cand esti in situatia respectiva! nu pot spune decat... Sanatate multa si putere sa treci peste atat cat poti trece!


razvane...si eu am incercat sa ma sinucid in liceu....
acum ii multumesc lui Dumnezeu k nu am reusit!
chiar dak de la acea data si pina acum am avut si probleme mai grave totusi nu am renuntat....
sunt convinsa k indiferent ce greutati as avea in viata niciodata nu imi voi pune capat zilelor...
ma gandesc acum cu groaza k dak as fii reusit atunci acum nu as mai fii fost in camin scriind mesaje pe 9 am...acum as fii fost un suflet damnat....si ma gandesc la sarmanul om....nu isi da seama la ce lucru ingrozitor s-a gandit....
oricat de dure ar fii suferintele sale,nu sunt vesnice....si oricum...nu se compara cu cele din iad....


razvankyokushin

288 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Sibiu

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 20:22

eu nu am sa`ti tin predici nici din biblie nici din viata de zi cu zi... nici de moralitate. insa ideea ioanei este una buna. deschide`ti un cont...sunt oameni care te vor ajuta! pot sa fiu unul dintre ei! la ce costuri se ajunge tot....dupa ce nu mai poti muncii?


Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 20:25

Sunt convinsa ca treci prin momente foarte dureroase... Dar nu te lasa cuprins de disperare!!
Nu esti singur pe lumea asta! Si nici nu esti singurul care sufera.
Trebuie sa existe grupuri de suport, oameni care trec prin aceleasi lucruri, oameni pregatiti care pot sa te ajute!!
Stiu ca cei din jur nu te inteleg.
Dar cauta ajutor, sunt convinsa ca vei gasi, nu esti singur!


Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 20:27

De la: razvankyokushin, la data 2009-01-07 20:22:03eu nu am sa`ti tin predici nici din biblie nici din viata de zi cu zi... nici de moralitate. insa ideea ioanei este una buna. deschide`ti un cont...sunt oameni care te vor ajuta! pot sa fiu unul dintre ei! la ce costuri se ajunge tot....dupa ce nu mai poti muncii?


SI EU TE VOI AJUTA!
SI SE VOR MAI GASI SI ALTII!


vieru_cezar_iasi

247 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 20:29

CUNOSC FOARTE MULTE FUNDAÞII, ASOCIAÞII ªI ONG-URI CARE TE POT AJUTA! TE ROG IA LEGÃTURA CU MINE PE MESSENGER. AM ID vieru_cezar_iasi

CINE SE SINUCIDE AJUNGE ÎN IAD, PENTRU CÃ MOARE CU ACEST PÃCAT PE SUFLET ! NUMAI DUMNEZEU E STAPÂNUL VIEÞII ! NIMENI NU ARE DREPTUL SÃ SE SINUCIDÃ, ORICÂT AR SUFERI! DACÃ TE-AI SINUCIDE NU AI SCÃPA DE NICIDECUM DE SUFERINÞÃ, DIMPOTRIVÃ, AI AJUNGE ÎN SUFERINÞA IADULUI CARE E CU MULT MAI MARE DECÂT ACEASTA ªI PE DEASUPRA NICI NU ARE SFÂRªIT! ORICUM SUFERINÞA PÃMÂNTEASCÃ SE VA SFÂRªI, DAR SUFERINÞA DIN IAD NU ARE SFÂRªIT!

Raiul ºi iadul chiar existã, sã ºtii, sunt foarte multe argumente ºi dovezi. Am citit ºi am studiat de ani ºi ani de zile, te rog sã ai încredere în ce îþi spun! Sunt doctorand in domeniu si nu o spun nicidecum ca lauda, ci pentru a arata ca sunt foarte bine pregatit în domeniu.

Sunt foarte multe argumente si dovezi ca exista Dumnezeu si viata de dincolo de moarte. Unele dintre ele sunt redate pe blogul urmator:
www.cezar-iasi.blogspot.com/
Pe blog mai puteti vedea : inregistrari video cu miracole, videoclipuri, legaturi cu numeroase site-uri deosebit de interesante (unele dintre ele contin si posturi TV on-line si posturi de radio), carti foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fara a necesita descarcare in propriul calculator), articole, adrese, numere de telefon si site-uri ale unor asociatii care ofera servicii gratuite, etc.
Puteti intra si pe blogul urmator:
www.augustincezar.blogspot.com/
Va rog intrati pe bloguri si trimiteti-le mai departe. Chiar se merita.

Cine se sinucide va regreta amarnic dupa deces, dar va fi prea târziu, pentru cã în clipa decesului se încheie timpul harului ºi nu mai poate primi iertare. Iatã câteva versuri scrise de poetul Traian Dorz care se adreseazã cuiva care refuzã sau amânã pe pamant pocãinþa de pãcate ºi poate fi surprins de clipa decesului cu sufletul necurãþit de pãcate (aceste versuri sunt la fel de valabile si pentru cei care se sinucid, pentru ca, asa cum spuneam, ei ajung in iad pentru ca mor cu acest pacat pe suflet)
Cãci va veni un ceas amar ºi-o vreme de obidã
Când uºa marelui sãu har pe veci o sã se-nchidã
Iar tu vei ramâne pe veci în focul de afarã
În plânsul nesfârºit sã-þi treci a vecilor povarã.
Dar chinul cel mai greu ºi-amar va fi încredinþarea
C-a fost ºi pentru tine har, dar i-ai respins chemarea.

Sunt atatea exemple in Biblie printre care si Iob din Vechiul Testament care a primit toate incercarile, printre care si o boala grea si in ciuda tuturor acestor incercari a ramas un om drept, spunand : « Domnul a dat, Domnul a luat (sanatatea). Fie binecuvantat numele Domnului ! »



Fosta membra 9am.ro

121 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Ploiesti

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 20:30

....Suicidul nu este o solutie pentru ceea ce ti se intampla. Poate ca necazul asta care s-a abatut asupra familiei tale este un test, asa cum este insasi viata. Cred ca ar trebui sa iei legatura cu un psiholog, cu siguranta discutiile de acolo te vor face sa te simti mai bine si sa privesti cu mai mult optimism viata.

Toti avem cate un rol pe scena vietii...depinde doar cum il interpretam...nu capitula in fata bolii...fii puternic!


Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Am sa ma sinucid pentru ca sunt bolnav de SCLEROZA MULTIPLA
Mergi la: