Info
x
Scumpul nostru litoral
|
Unkle 50 mesaje Membru din: 10/07/2008 Oras: Alexandria |
Postat pe: 16 Iulie 2008, ora 11:47
Hotelierii romani de pe litoral sunt absolut incredibili!!!! Cum sa ceri 70 de euro pe o camera la un hotel de 2 stele??? Si stim cu totii ce inseamna 2 stele pe litoralul romanesc!!!!!! Eu dau 62 de euro camera dubla/noapte la un hotel de 4 stele in Madrid...cu mic dejun inclus!!
Cine se mai duce pe litoralul romanesc si de ce??
Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 29 Iulie 2008, ora 16:40
sunt zeci de mii de prosti care platesc dupa cum vezi. de ce nu ar cere si mai mult?
|
|
iulidan2 156 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 31 Iulie 2008, ora 13:10
scumpul, DA, al nostru, NU, ca e numai al lor, nu si al nostru.
eu am invatat din Ardeal - prost nu e ala care mananca 7 paini, ala care da. |
|
cosmin_mocanu_ext 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tulcea |
Postat pe: 1 August 2008, ora 14:20
EU dau 72 de euro pe o noapte la un hotel de 3 stele in Paris la 5 minute de turnul Eifel, cu mic dejun inclus, raman cel putin mirat la asemenea vesti de acasa, deci se pare ca va trebui sa renunt la marea noastra neagra si sa in cerc Atlanticul sau Mediterana, pe Coasta de azur preturile la cazari si o masa asigurata variaza intre 30 si 80 de euro.
|
|
Postat pe: 2 August 2008, ora 16:23
.Uite colea oferta ..Tenerife 7 zile la hotel de 3 stele 350 de euro..medie pensiune.......www.marsans.es/viajes/home.do..
si e Tenerife da-l naibii nu rasuri de locatii....ce bine ca locuiesc in Spania ...chiar daca nu-mi place sa culeg capshuni...
|
|
Postat pe: 4 August 2008, ora 09:33
Buna,
Ce teapa ne-am luat de la o agentie.... am luat bilete in eforie nord la hotel UNION catalogat de 3 STELE... acolo ne-a picat fata cand am vazut cametra unde ne-am cazat perdeler degradate, tapet cojit, igrasie si miros greu de mucegai, saltele patate, sertare si dulap cu usi rupte, usi din lemn mancat de vreme si ani....televizor care nu functiona, aer conditionat stricat... si pentru sejurul facut am platit 2500 ron plus ca dimineata la mic dejun la o cana de apa cu un plic de ceai iti dadeau doar un pliculet de zahar, cred ca aplicau regula " cosumul exacerat de zahar..." pacat ca nu pot posta pozele facute sa vedeti cum arata o camera de 3 stele in realitate!!!!!!!! |
|
dianaa_tears 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 August 2008, ora 13:23
acum 6 ani union era un hotel ok...era chiar frumos, acum am vazut ca l-au scos la vanzare, probabil din aceasta cauza si aspectul deplorabil...
|
|
tucma2you 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 August 2008, ora 14:31
Esti un prost de dai in gropi, intreaba orice agent seios de turism si ai sa vezi ca 2 stele la noi inseamna in afara 3 stele, am fost si eu si in germania, austria ungaria, cel putin in franta la 3 stele nici nu primea licenta in Romania in halul in care arata, dar sunteti toti ca oile luati totul asa cum vi se da fara sa ganditi, tot ce e in afara e mai bun
|
|
|
|
|
Postat pe: 5 August 2008, ora 14:37
cred ca tu nu ai iesit niciodata din tara de vorbesti asa.
|
|
Postat pe: 5 August 2008, ora 20:09
De la: silil20032003, la data 2008-08-05 14:37:10cred ca tu nu ai iesit niciodata din tara de vorbesti asa. Nu neaparat ca ar fi urat litoralul nostru, este chiar minunat ca peisaj, uratenia o da cei care vin aici, multi neciopliti, badarani si .... . Peste tot oameni pusi numai pe "afaceri' ce n-au nimic in comun cu turismul si cei care-i sustin. Nu mapot duce linistit cu familia la scumpul nostru litoral ca trebuie sa am parte din plin de manele, cazare extrem de scumpa pt conditiile care le ofera, servicii deplorabile, etc. Concluzie: mergeti la munte, este mult mai frumos si daca vrei cu adevarat sa te relaxezi nu alegeti Valea Prahovei, alegeti locuri mai ferite si mai incantatoare. |
|
lumy_luminitza2006 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 August 2008, ora 22:17
scumpul nostru litoral(adevar f.scump)MURDAR (adevarat)
|
|
Florin_Bratasanu 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 August 2008, ora 10:20
si eu cred ca vorbesti despre lucruri pe care doar le-ai citit. Nu mai crede tot ce iti servesc cei de la TV sau de prin ziare, si nici n mai vorbi daca nu ai vazut cum este si in alta tara.
poate vorbesti de spatiu mai mic cum ar fi in franta , insa nu se compara .... |
|
Postat pe: 8 August 2008, ora 22:37
fratilor, litoralul romanesc e cel mai tare ... e distractie, socializare, odihna ...degeaba va tot chinuiti sa ii faceti anti-reclama ... asa scump cum este devine din ce in ce mai tare ... cei care se duc afara cred ca au o mici probleme ... dupa ce iau tot felul de bube vin cu coada sus spunind ce bine au dus-o si bla, bla, bla ... unii de rusine nu mai recunosc ca au stat prin tot felul de colibe uitate de lume ... dar au platit cit pentru o pizza in Mamaia ... :-) ... oriunde te duci daca vrei conditii trebuie sa platesti ... dar sa platesc si sa stau ca cucul, sa maninc, sa beau, in cel mai bun caz cu niste prieteni sau rude, si sa casc gura nu ma prea incinta ... afara se duc ori cei cu bani care au intradevar conditii si posibilitati sa fie si distrati sau cei stresati cu ceva bani care incearca sa iasa din anonimat cu ceva "extraordinar", bun de povestit un an de zile rudelor si altora care nu isi permit ... mai auzi pe cite unul - vai ce linistit am fost, de parca in tara nu gasea locuri linistite ... normal ca au fost linistiti cind au vazut preturile din jur si au mincat doar de la autoservire ... dar pentru asta nu e nevoie sa te duci in strainatate ... asa intelege sa mergi sa vizitezi italia, spania, germania, sa vezi ce si cum gindesc altii dar sa te infunzi printr-o gaura uitata de lume unde in afara, dar ma indoiesc, de mincare, bautura si cumparaturi nu mai fac nimic e o mare pierdere de timp ... si de bani ...
|
|
Postat pe: 8 August 2008, ora 22:46
.. iar pentru cei intradeavar dezamagiti exista OPC-ul ... :-) ... oricum si cei care iau teapa in strainatate tot acolo se duc ... :-) ... degeaba cotcodacesc unii daca inghit, mai sint si gunoaie pe litoral ca peste tot, tot ce li se pune in fata ... doar daca nu au platit o camera si au venit cu tot familionul ... ca se mai poarta la romani ... distractie placuta ...
|
|
Postat pe: 8 August 2008, ora 22:53
... azi am vazut una dintre miile de oferte in strainatate ... insula corfu - 80 de euro, 7 zile ... pomana ... nu-i asa ca la pretul asta ati dormi si pe plaja cu un ziar pe fata ??? ...
|
|
popescuroby 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 August 2008, ora 10:26
Alegeti CIPRU este sezon pana in Octombrie
|
|
sturza_angela 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 August 2008, ora 11:23
asa si este... ai perfecta dreptate..oriunde mergi nu trebuie sa uiti ca primesti exact cat platesti..intr-adevar e liniste pe plajele private din afara si nu e aglomeratie, dar distractie mai putin...e dezamagire realmente pt cei care merg in alta tara si cred ca gasesc tot ce si-au imaginat ca nu gasesc la noi. asa ca poate te trezesti ca mergi la all inclusiv si nu poti face baie in mare ...asa ca stai langa o piscina...ai dat un ban doar k sa mergi 1000 de km cand poti sa faci asta f bn si la noi....iar daca scoti mai multi bani ai parte de sevicii bune , e adevarat, dar cam atat....
|
|
ionut_eana 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 August 2008, ora 11:48
Eu personal nu ma mai duc la mare in Romania niciodata! Cine nu a fost prin alte parti vorbeste doar sa se afle in treaba!
|
|
sauron 25 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 August 2008, ora 12:13
Am fost la all inclusive 2 saptamani in Mai in Creta si a fost perfect. Sejurul a costat 1,330Euro (2 persoane) cu tot cu taxe de aeroport, iar hotelul super, plasat pe plaja. Gradina luxurianta, 2 piscine cu apa de mare, vreme excelenta 30 grade in prima sapt. 35 grade in a2a. Romani in hotel 4 in prima 6 in a2a. Dar ce m i sa parut culmea turismului a fost o pereche de tineri romani cu care ne-am impartit impresiile si pe care i-am revazut in Iulie la Mamaia intr-un weekend, la cel mai bun restaurant (parerea mea) "MGM". Lucrau acolo ! Tot sezonul ! Asta spune tot despre scumpul nostru litoral. Asa ca, prefer sa merg in Zakintos in Septembrie, 2 saptamani, 2 persoane, la un club pe plaja cu 700 EURO, cu tot cu taxe, decat sa mai ajung in tigania de la noi.
|
|
mihaelatamauanu 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 August 2008, ora 12:53
Anul acesta am fost de 1 Mai la Bulgari o camera de 3 stele intre 14 si 20 euro cu all inclus, 100 euro tot sejurul doua persoane. Am stat o noapte la hotel President de 4 stele unde mirosea a mucegai 100 euro/ noaptea si bonuri de masa in valoare de 30 lei, dar am avut vedere la mare si am facut poza cu Basescu
plaja plina de alge. Acum fiul meu este in tabara de doua luni in Spania cu 1000 euro. Dar noi suntem fraieri care acceptam si platim.
|
|
marica 4 mesaje Membru din: 29/07/2008 Oras: Deva |
Postat pe: 9 August 2008, ora 13:38
Sunt destui fraieri , asta e romanu , accepta tot ce i se da......culmea ca da bani munciti cu greu........unii
|
|
ecologos23 102 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 August 2008, ora 14:21
DA SIE EU AMPATIT LA FEL SI PRIMA CHESTIE CARE MI-AU CERUT-O A FOST TAXA DE STATIUNE
ASTA ERA MAREA LOR GRIJA |
|
i_kiss 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 9 August 2008, ora 20:20
Romanii i-si merita soarta,daca nu ar merge macar un an pe litoralul romanesc,cel curat,intretinut sii gienic,atunci hotelierii ar avea timp,sa renoveze si sa investeasca,bani si energie,sa ridice standardele LITORALULUI ROMANESC.Avand in vedere ca ROMANUL NU SE LASA si merge in fiecare an,hotelierii nu au cum sa schimbe standardele.
|
|
Postat pe: 9 August 2008, ora 20:30
domnule Cosmin Mocanu eu am dat 62 de eur pe o camera la Paris numai ca faceam 15 min pana la Tour Eiffel cu metroul deoarece camera era in periferia orasului.... HM am luat harta lor de la metrou sa o fac cadou Metrorex-ului ca foarte repede si bine te misti la ei. dar va rog sa spuneti cati metri patrati avea camera???? cumva vreo 6mp sau 7mp..???
|
|
Postat pe: 9 August 2008, ora 20:43
Domnule i_kiss nu din cauza timpului nu se renoveaza hotelurile ci pentru ca nu este necesar. noua ne place sa ne ducem in mizerie si deci nu este nevoie de curatenie. Ar trebui sa nu mai mergem deloc si atunci normal ca se vor lua masuri.Dar vedeti si parte buna a lucrurilor, ne ducem pe MIZERABILUL LITORAL ROMANESC dar nu scoatem banii din tara, sa-i dam Bulgarilor, Grecilor,Turcilor etc... Masurile nu trebuie sa le luam noi ci acei ce conduc acele hoteluri numai ca romanul face busines precum politicienii politica ''baga repede in sac cat inca mai sunt in picioare''
CU RESPECT
|
|
vinti2003 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 August 2008, ora 22:06
AI PICAT CUMVA DIN LUNA ???
|
|
ned_a_laura 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 August 2008, ora 12:12
buna, m-am intors recent de la mare doi din grupul nostru s-au imbolnavit le-a fost rau 3 zilei, la hotel personalul zicei ca el e acolo in vacanta nu noi si la receptie am asteptata pana la ora 4 sa ne cazeze.Cat de despre manacare buna dar scumpa o sala costa 9 lei ..........pe plaja mizerie cat cuprinde asta si din cauza oamenilor dar si lipsa cosurilor de gunoi.
|
|
cristina_cantacuz 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 August 2008, ora 13:02
NU MAI FACETI COMPARATIE .. PT. CA NU EXISTA ASA CEVA. Cine nu a a fost macar la turci, la bulgari sau la greci poate comenta. Este o singura problema ... DISTANTA pt. care scoatem mai multi bani din buzunar. In rest totul este mai ieftin si mai frumos.
In septembrie vreau sa ajung in Croatia ... am intrat pe a doua pagina de Croatia ... si nu stiu ce sa aleg ??? |
|
elena_ciufy 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 August 2008, ora 14:19
A fost cineva la Mamaia anul acesta? Eu am fost chiar de 2 ori si mentionez ca nu este deloc mizerie, preturile nu sunt mari la mancare, iar cazarea pe masura posibilitatilor financiare. De imbolnavit , nici nu se pune problema. Nu vreau sa critic pe nimeni , si nici sa comentez parerile alotora, insa noi suntem un popor condusi mai mult de spiritul de turma.Este de ajuns o singura persoana care sa sustina ca a fost la mare si s-a intors cu boli, nemultumit de pretul cazarii sau de nu mai stiu ce , si se provoaca o adevarata isterie urmata de un verdict eronat: "litoralul romanesc de rahat" .Oameni buni, hai sa fim putin realisti si sa privim prin ochii nostri, nu prin spusele altora. In celelate statiuni nu am fost, asa ca, nu ma pronunt.
Prin comparatie cu alte tari , litoralul romanesc este slab dezvoltat. Posibil vinovati sa fie si vina nivelului economic scazut, si autoritatile, insa si faptul ca suntem un popor needucat. Pacat! |
|
banceanuvasile 105 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 August 2008, ora 14:40
De la: Unkle, la data 2008-07-16 11:47:18Hotelierii romani de pe litoral sunt absolut incredibili!!!! Cum sa ceri 70 de euro pe o camera la un hotel de 2 stele??? Si stim cu totii ce inseamna 2 stele pe litoralul romanesc!!!!!! Eu dau 62 de euro camera dubla/noapte la un hotel de 4 stele in Madrid...cu mic dejun inclus!! Nu am crezut pina nu am vazut preturile la cazare pe coasta de azur , monaco si monte carlo. Nemernici nu sunt hotelierii romani , prosti sunt romanii care accepta sa plateasca mizeria si puturosenia din aceste stabilimente. M-am convins ca nu e un moft sa mergi la IBIZA in spania ci mult mai ieftin si de calitate decit pe litoralul romanesc. In afaceri nu pun sentimente si nu sunt dispus sa platesc din banii mei imbogatirea peste noapte a unor parveniti romani. |
|
|
|

Cine se mai duce pe litoralul romanesc si de ce??
plaja plina de alge. Acum fiul meu este in tabara de doua luni in Spania cu 1000 euro.
Dar noi suntem fraieri care acceptam si platim.
Romanii i-si merita soarta,daca nu ar merge macar un an pe litoralul romanesc,cel curat,intretinut sii gienic,atunci hotelierii ar avea timp,sa renoveze si sa investeasca,bani si energie,sa ridice standardele LITORALULUI ROMANESC.Avand in vedere ca ROMANUL NU SE LASA si merge in fiecare an,hotelierii nu au cum sa schimbe standardele.