Info
x
Scumpul nostru litoral
|
banceanuvasile 105 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 August 2008, ora 14:46
De la: elena_ciufy, la data 2008-08-16 14:19:19A fost cineva la Mamaia anul acesta? Eu am fost chiar de 2 ori si mentionez ca nu este deloc mizerie, preturile nu sunt mari la mancare, iar cazarea pe masura posibilitatilor financiare. De imbolnavit , nici nu se pune problema. Nu vreau sa critic pe nimeni , si nici sa comentez parerile alotora, insa noi suntem un popor condusi mai mult de spiritul de turma.Este de ajuns o singura persoana care sa sustina ca a fost la mare si s-a intors cu boli, nemultumit de pretul cazarii sau de nu mai stiu ce , si se provoaca o adevarata isterie urmata de un verdict eronat: "litoralul romanesc de rahat" .Oameni buni, hai sa fim putin realisti si sa privim prin ochii nostri, nu prin spusele altora. In celelate statiuni nu am fost, asa ca, nu ma pronunt. Stimata doamna si eu m-am nascut in romania , insa am avut fericita ocazie sa circul in europa . Italia, Austria,Monaco, Franta , Spania, sunt tari normale dar catolice de religie. Romania este o tara preponderent ortodoxa. Daca ati avea ocazia sa mergeti macar prin aceste tari , la revenirea in romania o sa vedti ca aveti ocazia sa simtiti adevarata ortodoxie si sa pomeniti toti cristosii mamii lor de romani , cite sosele cu hirtoape sunt , cit suntem de salbatici pentru anii 2008, cite servicii proaste la preturi exagerate sunt in tara si altele, nu mai zic de ciini vagabonzi UNICAT IN EUROPA. Raporteaza abuz de limbaj |
|
elena_ciufy 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 August 2008, ora 18:19
domnule baceanu, sunt de acord ca tarile mentionate de dvs sunt tari mai dezvoltate insa nu cred ca tine neaparat de religie ci mai degraba de educatie. Atat timp cat in Romania se mai gasesc inca oameni care atunci cand semneaza fac un X cu pixul , nu putem avea pretentii in ceea ce priveste comportamentul acestora in societate, si nici nu putem avea pretentii sa ne numim o tara evoluata.Cat despre cainii vagabonzi, ei chiar nu au nici o vina ca niste dobitoci i-au aruncat in strada.Referitor la religie , adevarat ca Romania este o tara majoritar ortodoxa, si ca intradevar biserica este una dintre cele mai mari puteri,insa nu as vrea sa dezvoltam aici un alt subiect, decat cel de la care am plecat. Litoralul romanesc.
|
|
marmoserv 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Pitesti |
Postat pe: 16 August 2008, ora 20:07
Esti penibil cred ca esti din POPLACA nu sti ce inseamna hotelurile din afara.
|
|
mariusboarici 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 August 2008, ora 09:48
salut pe toata lumea am citit cam tot ce ati scris pe aici ,si eu sunt roman dar prefer sa-mi cheltui bani prin italia spania germania si elvetia ,esti tratat asa cum se cuvine esti respectat ai garantia ca ceea ce comanzi de mancare este de calitate conditile de cazare sunt net superiore fata de hotelurile din tara noastra nu trebuie sa dai bacsis sa fi respectet si ca o paranteza zilele trecute am alimentat cu benzina la o statie de benzina OMV si cand m-am dus sa platesc fata de casa vorbea la telefon si-mi spune sa ma duc la colega ca ea are treaba ,si multe alte umiliri pe care le primesti zilnic pe bani nostri .dincolo in europa stiu sa-si atraga clienti .pe litoralul nostru nu am mai fost de 11 ani si din ceea ce vad la televizor vad ca nu am pierdut nimic .vorba unei colege din inaintea mea AVEM O TARA FRUMOASA PACAT CA ESTE POPULATA .
|
|
grasan 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 17 August 2008, ora 23:33
dragii mei va raspund in cunostiinta de cauza a unei peroane ce de 41 de ani traieste si locuieste in constanta. adica de cand m-am nascut-
faceti o mare prostie ca veniti la mamaia - este INFECT CU BANI MAI PUTINI PUTETI SA VA DUCETI IN GRECIA, PORTUGALIA, SPANIA NUUUUUUUUUUUUUUUUUUU IN BULGARIA mamaia este o mizerie, iar celelalte statiuni sunt jalnice eu daca vreau sa fac o plaja buna si sa ma simt bine iau calea bejeniei |
|
i_kiss 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 18 August 2008, ora 00:49
Am impresia ca nu ai platit nici-o nota de plata sau ai confundat cifrele.Nota de plata se face in RON si se adauga 4 zerouri pentru a vedea valoarea in LEI vechi.Eu am petrecut recent un weekend in Ungaria la aquaparc.Cazare 25.000 Ft adica 107 Euro pentru 4 zile adica 3 nopti cu 2 mese pe zi,micul dejun si cina.Apartament cu pat dublu,televizor color si internet.Am mai cheltuit 100 Euro pentru mancare si distractie,dupa care am venit acasa,fara sa am parte de mizerie si mancare de proasta calitate.Pe zi ce trece tot mai multi ROMANI se duc acolo.OARE DE CE???????
|
|
mihaelatamauanu 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 August 2008, ora 22:20
Vacanta Placuta in Croatia, pt ca am fost si este super cazarea, nu exista pic de praf pe strazi, doamna de serviciu stia italiana si engleza, palmieri spui ca sunt pictati., dezavantajul sunt plajele, comparate cu cea din Cap Aurora. Daca iti programezi vacanta din timp nu este asa scump transportul. Fiul meu petrece doua luni in Spania cu 1000 euro inclus si trasportul de 100 euro dus-intors, deci 60 de zile cu 35 de milioane. Biletele le-am revervat din luna ianuarie. Distractie placuta
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 21 August 2008, ora 10:13
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 33 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 August 2008, ora 15:52
salut !!! am citit ce s-a scris . sunt de acord cu toata lumea . va recomand sa mergeti in turcia . la hotel botanik in alanya . este super si in antalya la hotel fame residence .este foarte frumos .pretul foarte bun.
in carrefour sunt niste oferte la ocna sibiului .la pret mai mare decit la un hotel in antalya de 4stele all inclusive . putem noi asteptam mult si bine sa se schimbe ceva in sistemul nostru hotelier .nu se va intimpla curind. va doresc concediu placut !!! |
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 14:50
Litoralul romanesc e un jeg cumplit...prefer muntele! Ar trebui sa nu mai mearga nimeni la marea noastra draga...poate asa si-ar da si ei seama ca multe pot fi facute pe litoralul nostru, insa paradoxul e ca au incasat profituri mult mai mari ca in precedentii ani. Acum, nu noi suntem cei vinovati ca incurajam astfel de paradoxuri? Am stat la un hotel de 2 stele, in oferta era de 3 stele, si nu facea nicio o stea, si la final tot noi a trebuit, pe langa serviciile proaste care ni s-au oferit, sa mai achitam si un prosop pe care nici macar nu le foloseam.
Cele mai placute concedii se fac la munte sau la Mare distanta! Mai are sens sa sesizam protectia consumatorilor. Nu cred. Singura sesizare e lipsa noastra de pe litoralul nostru.
|

Am impresia ca nu ai platit nici-o nota de plata sau ai confundat cifrele.Nota de plata se face in RON si se adauga 4 zerouri pentru a vedea valoarea in LEI vechi.Eu am petrecut recent un weekend in Ungaria la aquaparc.Cazare 25.000 Ft adica 107 Euro pentru 4 zile adica 3 nopti cu 2 mese pe zi,micul dejun si cina.Apartament cu pat dublu,televizor color si internet.Am mai cheltuit 100 Euro pentru mancare si distractie,dupa care am venit acasa,fara sa am parte de mizerie si mancare de proasta calitate.Pe zi ce trece tot mai multi ROMANI se duc acolo.OARE DE CE???????