back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Barbatul unei alte femei

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

10 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 8 Mai 2011, ora 13:19

Sunt divortata de 2 ani, am un copil cu fostul sot iar de 3 luni am o 'relatie' cu un alt barbat. Imi ofera momente unice, flori, imbratisari, nopti pasionale, se intelege extraordinar de bine cu fiul meu...... tot ceea ce o femeie si-ar dori de la un barbat, insa este CASATORIT. El e dintr-o alta localitate si aici sta cu chirie (fara sotie si cei 2 copii). De fiecare data cand sunt cu el ma simt ca in al 9-lea cer insa constiinta mereu imi aminteste ca el este casatorit cu alta femeie. I-am spus sa aiba mare grija ca sotia lui sa nu banuiasca nimic, sa nu o faca sa sufere deoarece si eu am fost o sotie inselata si stiu cum e sa descoperi ca sotul tau are pe alta. Tin la el enorm insa nu pot sa accept sa fiu a doua si totusi imi ofera ceea ce nu am primit de la un alt barbat (fiind femeia unui singur barbat pana sa-l cunosc pe el). Ce sa fac oare, sa ma complac si sa ma impac cu gandul ca doar atat merit, BARBATUL UNEI ALTE FEMEI, sau sa ....'il eliberez' ??

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 8 Mai 2011, ora 13:25

De la: yuppy016897, la data 2011-05-08 13:19:19Sunt divortata de 2 ani, am un copil cu fostul sot iar de 3 luni am o 'relatie' cu un alt barbat. Imi ofera momente unice, flori, imbratisari, nopti pasionale, se intelege extraordinar de bine cu fiul meu...... tot ceea ce o femeie si-ar dori de la un barbat, insa este CASATORIT. El e dintr-o alta localitate si aici sta cu chirie (fara sotie si cei 2 copii). De fiecare data cand sunt cu el ma simt ca in al 9-lea cer insa constiinta mereu imi aminteste ca el este casatorit cu alta femeie. I-am spus sa aiba mare grija ca sotia lui sa nu banuiasca nimic, sa nu o faca sa sufere deoarece si eu am fost o sotie inselata si stiu cum e sa descoperi ca sotul tau are pe alta. Tin la el enorm insa nu pot sa accept sa fiu a doua si totusi imi ofera ceea ce nu am primit de la un alt barbat (fiind femeia unui singur barbat pana sa-l cunosc pe el). Ce sa fac oare, sa ma complac si sa ma impac cu gandul ca doar atat merit, BARBATUL UNEI ALTE FEMEI, sau sa ....'il eliberez' ??

auchh..grea decizie ai de luat :) insa nu cred ca ai fii in stare sa-l eliberezi asa usor,mai ales dupa ce ai trecut prin ce ai trecut :)

Dar nu inteleg un lucru...ce cauta in chirie in alta localitate ?? lucreaza,sau din cauza unei despartiri ??

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
rothmans_yuppy

7870 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 8 Mai 2011, ora 13:28

De la: yuppy016897, la data 2011-05-08 13:19:19Sunt divortata de 2 ani, am un copil cu fostul sot iar de 3 luni am o 'relatie' cu un alt barbat. Imi ofera momente unice, flori, imbratisari, nopti pasionale, se intelege extraordinar de bine cu fiul meu...... tot ceea ce o femeie si-ar dori de la un barbat, insa este CASATORIT. El e dintr-o alta localitate si aici sta cu chirie (fara sotie si cei 2 copii). De fiecare data cand sunt cu el ma simt ca in al 9-lea cer insa constiinta mereu imi aminteste ca el este casatorit cu alta femeie. I-am spus sa aiba mare grija ca sotia lui sa nu banuiasca nimic, sa nu o faca sa sufere deoarece si eu am fost o sotie inselata si stiu cum e sa descoperi ca sotul tau are pe alta. Tin la el enorm insa nu pot sa accept sa fiu a doua si totusi imi ofera ceea ce nu am primit de la un alt barbat (fiind femeia unui singur barbat pana sa-l cunosc pe el). Ce sa fac oare, sa ma complac si sa ma impac cu gandul ca doar atat merit, BARBATUL UNEI ALTE FEMEI, sau sa ....'il eliberez' ??

mai ai nevoie dee raspunsuri???
vezi, de aia sunt eu de parere ca unii chiar isi merita soarta

ser

4151 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 13:36

vezi-ti interesul...n-ai sa mai traiesti marea dragoste vreodata,tot ce urmaresti este sa-ti fie bine tie si copilului...bafta!

nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
Fosta membra 9am.ro

10 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2011, ora 13:38

E rezident iar de fel e de la sat.

Fosta membra 9am.ro

10 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2011, ora 13:41

Si dupa ce-si viziteaza sotia (si copiii), iar apoi e cu mine, e foarte 'naspa' senzatia sau mai bine spus ideea ca tocmai a facut drgoste cu sotia lui iar acum........

ser

4151 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 13:45

De la: yuppy016897, la data 2011-05-08 13:41:06Si dupa ce-si viziteaza sotia (si copiii), iar apoi e cu mine, e foarte 'naspa' senzatia sau mai bine spus ideea ca tocmai a facut drgoste cu sotia lui iar acum........

eeee...acum te-a napadit si gelozia,hai sa fim seriosi!

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2011, ora 13:45

De la: yuppy016897, la data 2011-05-08 13:41:06Si dupa ce-si viziteaza sotia (si copiii), iar apoi e cu mine, e foarte 'naspa' senzatia sau mai bine spus ideea ca tocmai a facut drgoste cu sotia lui iar acum........

mda...Stii oricat de frumos se comporta cu tine,pentru el nu esti nimic mai mult decat o ''dama de companie'' TE ROG SA MA IERTI,DAR NU AM GASIT ALTA COMPARATIE :) chiar daca iti ofera flori,si se comporta minunat,el nu ar renunta niciodata la familie :)

Despre asta ati vorbit ???

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
simplicity

364 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 13:49

Tu vrei sa fii fericita, sa ai ce n-ai avut. Fii fericita... atat cat se va putea. Dar cu dansa-ntr-ansa si cu sufletul in rai, nu se poate.

ser

4151 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 13:51

De la: Goku, la data 2011-05-08 13:45:33

mda...Stii oricat de frumos se comporta cu tine,pentru el nu esti nimic mai mult decat o ''dama de companie'' TE ROG SA MA IERTI,DAR NU AM GASIT ALTA COMPARATIE :) chiar daca iti ofera flori,si se comporta minunat,el nu ar renunta niciodata la familie :)

Despre asta ati vorbit ???

eu cred ca ultima data au vorbit despre concordia chiaja-vointa navodari...

Fosta membra 9am.ro

10 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2011, ora 13:54

Mare adevar ai spus

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2011, ora 13:55

De la: ser, la data 2011-05-08 13:51:41
De la: Goku, la data 2011-05-08 13:45:33[quote

eu cred ca ultima data au vorbit despre concordia chiaja-vointa navodari...

tu de unde stii ?? si la ei te-ai uitat pe gaura cheii ??

Fosta membra 9am.ro

10 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2011, ora 14:00

Nu e gelozie.Eu imi stiu locul, stiu cat pot si ce pot dar m-am referit la faptul ca probabil el mereu va face o comparatie intre mine si ea in mintea lui......In fine, sau poate cine stie sotia lui fiind cu 13 ani mai in varsta decat mine el in felul asta isi pastreazasi familia unita si aici ma are pe mine (pe noi). IDEEA E CA NU SUNT FACUTA SA FIU AMANTA, SI TOTUSI EL E UNICUL CARE (pana acum) m-a facut fericita.Din cauza asta si marea dilema daca sa CONTINUI SAU NU.

rothmans_yuppy

7870 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 8 Mai 2011, ora 14:03

De la: yuppy016897, la data 2011-05-08 14:00:07Nu e gelozie.Eu imi stiu locul, stiu cat pot si ce pot dar m-am referit la faptul ca probabil el mereu va face o comparatie intre mine si ea in mintea lui......In fine, sau poate cine stie sotia lui fiind cu 13 ani mai in varsta decat mine el in felul asta isi pastreazasi familia unita si aici ma are pe mine (pe noi). IDEEA E CA NU SUNT FACUTA SA FIU AMANTA, SI TOTUSI EL E UNICUL CARE (pana acum) m-a facut fericita.Din cauza asta si marea dilema daca sa CONTINUI SAU NU.

de ce intrebi pe altii cand tu deja stii raspunsul?

Fosta membra 9am.ro

10 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2011, ora 14:06

Nici nu i-am cerut sa renunte la familie, repet am trecut si eu prin situatia de a fi inselata cu o alta si sa stiti ca e ....maimult decat penibil, era sa fac depresie pentru ca mereu ma intrebam 'De ce??' Discut cu el despre failia lui intrebandu-l doar despre copii. NU SUNT O SPARGATOARE DE FAMILII!!!! Barbatilor cand va inselatii sotia,iubita,prietena,amanta, faceti-o fara ca ea sa afle vreodata. PROST NU E CEL CARE INSEALA CI CEL CARE ESTE DESCOPERIT.

simplicity

364 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 14:07

De la: yuppy016897, la data 2011-05-08 14:00:07Nu e gelozie.Eu imi stiu locul, stiu cat pot si ce pot dar m-am referit la faptul ca probabil el mereu va face o comparatie intre mine si ea in mintea lui......In fine, sau poate cine stie sotia lui fiind cu 13 ani mai in varsta decat mine el in felul asta isi pastreazasi familia unita si aici ma are pe mine (pe noi). IDEEA E CA NU SUNT FACUTA SA FIU AMANTA, SI TOTUSI EL E UNICUL CARE (pana acum) m-a facut fericita.Din cauza asta si marea dilema daca sa CONTINUI SAU NU.

Haidade! Unicul din doi barbati! Fericirea nu se poate baza pe nefericirea altcuiva. La voi e fornication simplu condimentat cu: :ce bine ar fi daca ne-ar iesi". N-o sa va iasa. Sunt prea multe lucruri mai importante decat gadilatul reciproc. Scoate nasul din cearsafuri ca nu s-au terminat barbatii pe lume. Mergi mai departe.

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2011, ora 14:13

nici nu intraznesc sa ma uit pe profilul tau sa vad cati ani ai..prefer sa te intreb direct :)

Dupa tine cat crezi ca va tine ''relatia'' asta a voastra ?? gandesti ca o pustoaica... ce conteaza diferenta de varsta intre tine si nevasta-sa... cand va avea ocazia se va intoarce acasa la familie,iar tu vei ramane o simpla femeie cu care si-a petrecut noptile... :)

Nu mi-o lua in nume de rau...dar asta ii adevarul :) el nu simte nimic pentru tine,decat atractie trupeasca...doar ii barbat :)

ser

4151 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 14:38

daca ti se pune ce vrei sa auzi...normal ca e singurul care te-a facut fericita!
...lasa dilemele,nu esti in postura in care sa-ti perimiti sa ai dileme,viata e grea si asa,faptul ca l-ai nimerit pe el sa ti-o indulceasca,ar trebui sa te consideri norocoasa,parerea mea despre tine este ca esti o fata crescuta la tara,care de craciun si de paste merge la spovedanie,doar ca, de cand il cunosti pe el,ai cam sarit spovedania si acum ai procese de constiinta tot mai dese...normal sa te apese singuratea cand el pleaca la sotie si te trezesti singura intre patru pereti...dar lasa ca poate ai si tu un print pe undeva pus deoparte si nu esti inca pregatita sa-l cunosti...
eu de exemplu!

ser

4151 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 14:41

De la: simplicity, la data 2011-05-08 13:49:04 Dar cu dansa-ntr-ansa si cu sufletul in rai, nu se poate.

reauooo...lasa-o sa-ncerce!

Fosta membra 9am.ro

10 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2011, ora 14:57

Asa e, de la tara sunt. Dintr-o familie cu un tata exigent, cu multe restrictii si interdictii virgina pana la casatorie,cu o casnicie esuata...., tocilara pe vremea liceului...... Ce sa mai.............'Gura pacatosului adevar graiestevorbeste'.

ser

4151 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 15:00

De la: yuppy016897, la data 2011-05-08 14:57:32Asa e, de la tara sunt. Dintr-o familie cu un tata exigent, cu multe restrictii si interdictii virgina pana la casatorie,cu o casnicie esuata...., tocilara pe vremea liceului...... Ce sa mai.............'Gura pacatosului adevar graiestevorbeste'.

hai lasa pacatoas-o...continua sa pacatuiesti ca o faci bine!

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2011, ora 18:58

De la: ser, la data 2011-05-08 15:00:46
De la: yuppy016897, la data 2011-05-08 14:57:32Asa e, de

haide man termina... macar nu fii nesii cu toata lumea :)

fata a recunoscut ceva ce 100 % din femei n-ar face-o niciodata :)

DE APRECIAT

ser

4151 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 19:01

De la: Goku, la data 2011-05-08 18:58:11
De la: ser, la data 2011-05-08 15:00:46
De la: yuppy016897, la data 2011-05-08 14:57:32Asa e, de

haide man termina... macar nu fii nesii cu toata lumea :)

fata a recunoscut ceva ce 100 % din femei n-ar face-o niciodata :)

DE APRECIAT

ba tu esti normal la capu ala?!
ce din comentul meu arata ca nu am apreciat fata?!

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2011, ora 19:06

De la: ser, la data 2011-05-08 19:01:06
De la: Goku, la data 2011-05-08 18:58:11[quote name='ser'

Cum sa-i spui fetei sa continue ma nu face bine deloc...ceea ce face...si sper sa inteleaga si ea lucrul asta....

ser

4151 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 19:10

De la: Goku, la data 2011-05-08 19:06:13
De la: ser, la data 2011-05-08 19:01:06
De la: Goku, la data 2011-05-08 18:58:11[quote name='ser'

Cum sa-i spui fetei sa continue ma nu face bine deloc...ceea ce face...si sper sa inteleaga si ea lucrul asta....

taci ma...are un copil de crescut...vorbeste cand vei creste tu unul!

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Mai 2011, ora 22:49

Acum intelegi si tu cum a stat situatia cu fostul tau sot.

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2011, ora 22:49

De la: ser, la data 2011-05-08 19:10:08
De la: Goku, la data 2011-05-08 19:06:13[quote name='ser'

bai esti turbat...taci ca nu stii ce vorbesti derutezi drq fata....

Si ce crezi ma ca ala la varsta lui va sta s-ai creasca ei copilul,cand el are 2 copii acasa ??? si o nevasta care ii duce dorul... iar el isi face de cap...

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Mai 2011, ora 22:59

De la: Goku, la data 2011-05-08 22:49:30

Si ce crezi ma ca ala la varsta lui va sta s-ai creasca ei copilul,cand el are 2 copii acasa ??? si o nevasta care ii duce dorul... iar el isi face de cap...

deja o face

ser

4151 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2011, ora 23:01

De la: Goku, la data 2011-05-08 22:49:30

felicitari ... ai castigat titlul de ...inteleptul pwlii!

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2011, ora 23:06

De la: ser, la data 2011-05-08 23:01:44
De la: Goku, la data 2011-05-08 22:49:30[quote name='ser'

felicitari ... ai castigat titlul de ...inteleptul pwlii!

nui nimic :)

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului barbatul unei alte femei
Mergi la: