Info
x
Barbatul unei alte femei
|
viespi 192 mesaje Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 14 Mai 2011, ora 00:26
ma uimesc tot mai mult pe zi ce trece. fara cuvinte. viata e foarte simpla, oamenii o complica.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
mimiela 8 mesaje Membru din: 16/06/2009 |
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 01:39
draga mea, am si eu o relatie cu un barbat casatorit, doar ca eu nu sunt si nici n-am fost casatorita. parerea mea e ca, daca nu vei fi tu in continuare a doua femeie din viata lui, va fi alta. asa ca lasa deoparte toate mustrarile de constiinta si traieste-ti viata. nu te mai gandi din postura de ''nevasta inselata''. asta e viata. nu ai fost prima, dar nici ultima femeie care a fost sau va fi inselata. daca el isi inseala nevasta, probabil ca are un motiv. sau poate ca asta este firea lui ... dar ce mai conteaza atata timp cat e galant cu tine, te respecta si ce-i mult mai important, iti iubeste copilul. asa ca, toate cele bune si numai bine.
|
simplicity 364 mesaje Membru din: 23/09/2010 |
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 01:48
un singur gand: o miminea, doua miminele.
|
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 02:08
care e problema ta, simplicity??? hai explica-mi si mie in asa fel incat sa o inteleg ...
|
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 02:18
si ce ''puii mei'' o tot dati cu ''e imoral'' sau ''nu o sa fi fericita pt ca o sa platesti ceea ce faci''??? in primul rand, cine poate sa-mi dea definitia ''fericirii''??? sau inca nu stiti ca fericirea e relativa? dar lasati-o sa-si traiasca viata asa cum crede ea ca va fi ''fericita''. FEMEIE, daca te simti implinita in bratele lui, da-i inainte cu tupeu. nu-ti face iluzii ca relatia o sa dureze toata viata, dar atat cat e sa fie, macar sa fie super.
|
ser 4151 mesaje Membru din: 1/03/2011 |
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 02:41
De la: ralukkaa, la data 2011-05-10 11:59:10ai fost o sotie inselata zici???pai atunci de ce dumnezeu stai cu el?nu iti este frica de dumnezeu???cum poti sa stai cu un barbat insurat?ai trecut prin aceeasi situatie si ti-a fost greu...de ce iti cladesti fericirea pe suferinta altcuiva...cu tot respectul dai dovada de imoralitate cu tot respectul...hai sictir! in cazul tau, nu-mi vine in minte decat o vorba din popor..."s-a apucat cwrwa de matanii" ai dat dovada de o nesimtire fara margini sa aduci vorba de dzeu,imoralitate... in cazul asta tie ar trebui sa-ti fie rusine... raluKKAA,stiai tu ce stiai cand ti-ai ales id-ul asta!
Raporteaza abuz de limbaj
nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
|
|
ser 4151 mesaje Membru din: 1/03/2011 |
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 02:56
De la: yazoobebe, la data 2011-05-10 09:24:06Poate pic aiurea in discutie dar ia gandeste-te tu la copii lui .. care sunt totusi copii carora indirect le poti face foarte muult rau. Apoi la al tau care nu are tatic langa el. La tine cat ai suferit cand ai patit ce ai patit cu sotul tau. Daca te-ai casatori (prin absurd)cu el si ar apare alta si ti l-ar lua ce ai mai face?? Cunosc destule persoane care fac alegeri de astea si sunt nefericite la sfarsit.. e cumva intr-un fel viata asta de te face sa platesti tot cu varf si indesat.. NU sunt o persoana religioasa dar tot raul (si tot binele :)) se intoarce la un moment dat contra ta. Datoria noastra ca oameni e sa fim ..morali si sa ne invatam si copii sa ajunga oameni mari si morali. Moral nu inseamna extraordinar de fericit dar nici nefericit. Inseamna sa poti merge cu capul sus pe strada si copilul tau sa nu te poata acuza vreodata de ceva. E greu corect, dar cand ai ceva ce nu e al tau, e doar imprumutat, e ca si cum nu ai avea. Ceva temporal.. trece.. dupa ramai cu timp pierdut.. amintiri??.. mie imi pare ca ramai cu nimic. Mai greseste omul dar se mai si opreste. Pune punct si sigur vei gasi pe cineva care sa iti fie si prieten/ iubit poate sot, dar si tata ptr copilasul tau. Copilul tau are nevoie de un tata mai mult decat ai tu nevoie de un amant. NU mai fii asa egoista. Schimba ceva pentru binele amandurora. Te-am pupat. n-ai decat s-o pupi in fund...mai sunteti multe cu sfaturi de-astea de doi lei?!
nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
|
|
viespi 192 mesaje Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 09:07
ca sa vezi cine are cu adevarat dreptate e cam dificil, depinde si din perspectiva cui privesti lucrurile. ca de obicei, cati oameni atatea " gandiri drepte". fiecare crede ca gandeste corect in felul lui, ideea e ca nimeni nu cred ca o face cu adevarat.
nu da-ti vina pe mine nu am facut eu lumea, Aristotel a facut logica, dar nu a numit-o asa, tot mai des in ultimul timp aud ca oamenii nu sunt perfecti, sincer nu stiu ce ii impiedica . cel mai bun sfat: traiti-va viata, cand o sa da-ti de dracu, va astept cu bratele deschise!
|
|
|
|
9am182790 1 mesaj Membru din: 5/03/2010 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 10:28
Un sfat iti poate da orisicine, dar o hotatare trebuie luata numai de tine.
|
Fosta membra 9am.ro 1701 mesaje Membru din: 17/02/2011 |
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 10:33
Barbatul asta minunat calca stramb; zice cineva mai sus ca ar face-o oricum si cred ca asa e. Nu asta e problema ta, ci cum vrei tu sa traiesti mai departe.
Daca amandoi aveti grija sa nu afle nevasta-sa, motivul nu e ca sa nu sufere ea, sa fim seriosi, ci ca sa nu suferiti voi. Barbatul minunat se joaca un picut pe-afara, dar casa e casa si nu vrea sa o strice, asa ca la cel mai mic deranj domestic va disparea in ceata. Ramane sa te gandesti cum te descurci tu cu asta. Raporteaza abuz de limbaj
Am gusturi simple. Mã mulþumesc cu ce-i mai bun. Oscar Wilde
|
|
adnas 152 mesaje Membru din: 9/10/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 10:56
Draga mea sunt sigura ca nu ti-a fost usor sa te desparti de sotul tau,dar de ce esti masichista ? inteleg o relatie de tranzitie care te-a gasit descoperita ,vulnerabila ,dar mai departe ?copilul se invata cu el,tu o sa-l iubesti si o alta femeie va suferi sau tot tu.Barbatul e vinator prin excelenta ,asta stie el sa faca si te-a gasit pe tine care va trebui sa te ascuzi sa-ti consumi idila si apoi sa faci alta femeie sa sufere sau ce-i mai trist va suferi copilul tau care chiar nu are nici-o vina,si apoi barbatul va merge mai departe spre o alta idila .Gindeste-te ai fost cucerita in minciuna si ai accepat-o,mai poti avea pretentii de la viata sa nu mai fi mintita ?invata-ti lectia si mergi mai departe. CU SIGURANTA VA VENI SI FERICIREA TA dar avind un suport curat(iti cunosc temerea de a nu ramane singura_) dar daca esti pozitiva de asta vei avea parte.BAFTA
|
viermishor 3157 mesaje Membru din: 23/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 11:18
De la: Emm_, la data 2011-05-15 10:33:43Barbatul asta minunat calca stramb; zice cineva mai sus ca ar face-o oricum si cred ca asa e. Nu asta e problema ta, ci cum vrei tu sa traiesti mai departe. oare cum? ....sunt tare curioasa.....si femeia aia daca afla ...ce sa faca ?
viata e mai tare decat mizeriile ei / G.Bacovia
|
|
aneta26 5 mesaje Membru din: 29/01/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 11:43
buna, Problema ta nu e unica, dar tu ai curaj sa vorbesti despre ea! Nu intotdeauna viata merge " ca la carte", despartiri vor fi mereu, am trecut si eu prin ce trece actualul tau prieten. Am mai fost ca o albinutza " din floare in floare" dar la familie nu am renuntzat si era mereu pe primul plan. Am divortzat totusi cand s-au ivit problema cu sotia, probleme care nu aveau nimic in comun cu "delegatziile" mele. De la o varsta, sansele in viatza devin mai rare, fiecare tinde catre mai bine... Incearca sa gandesti in locul tau, NU IN LOCUL ALTEIA!
|
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 12:07
De la: viermishor, la data 2011-05-15 11:18:49De la: Emm_, la data 2011-05-15 10:33:43Barbatul asta minunat calca stramb; zice cineva mai sus ca ar face-o oricum si cred ca asa e. Nu asta e problema ta, ci cum vrei tu sa traiesti mai departe. Si ea a trecut prin asta si a divortat, adica si-a oferit barbatul celeilalte. Tinand cont ca nici nu o facea prea fericita, n-o fi fost asa greu. Daca spera sa procedeze la fel si sotia iubitului, atunci e mai bine sa nu se fereasca. Dar EL vrea? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Reen 35 mesaje Membru din: 8/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 19:56
De la: yuppy016897, la data 2011-05-08 14:06:59Nici nu i-am cerut sa renunte la familie, repet am trecut si eu prin situatia de a fi inselata cu o alta si sa stiti ca e ....maimult decat penibil, era sa fac depresie pentru ca mereu ma intrebam 'De ce??' Discut cu el despre failia lui intrebandu-l doar despre copii. NU SUNT O SPARGATOARE DE FAMILII!!!! Barbatilor cand va inselatii sotia,iubita,prietena,amanta, faceti-o fara ca ea sa afle vreodata. PROST NU E CEL CARE INSEALA CI CEL CARE ESTE DESCOPERIT. Nu esti in masura sa dai sfaturi din astea...ai cerut raspunsuri, asa ca asteapta-le...si tine-ti gura. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 20:00
De la: Reen, la data 2011-05-15 19:56:39Esti o tampita Eu?
|
|
Reen 35 mesaje Membru din: 8/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 20:03
De la: Emm_, la data 2011-05-15 20:00:11De la: Reen, la data 2011-05-15 19:56:39Esti o tampita Iarta-ma...am uitat sa dau "citeaza". Acum am modificat mesajul ca sa ma fac inteles.
|
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 20:06
De la: Reen, la data 2011-05-15 20:03:44De la: Emm_, la data 2011-05-15 20:00:11De la: Reen, la data 2011-05-15 19:56:39Esti o tampita Deci nu eu...uh!
|
|
ingerashcolorat 534 mesaje Membru din: 6/05/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 22:32
De la: Reen, la data 2011-05-15 19:56:39De la: yuppy016897, la data 2011-05-08 14:06:59Nici nu i-am cerut sa renunte la familie, repet am trecut si eu prin situatia de a fi inselata cu o alta si sa stiti ca e ....maimult decat penibil, era sa fac depresie pentru ca mereu ma intrebam 'De ce??' Discut cu el despre failia lui intrebandu-l doar despre copii. NU SUNT O SPARGATOARE DE FAMILII!!!! Barbatilor cand va inselatii sotia,iubita,prietena,amanta, faceti-o fara ca ea sa afle vreodata. PROST NU E CEL CARE INSEALA CI CEL CARE ESTE DESCOPERIT.
asds
|
|
lucishadow2000 187 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Mai 2011, ora 14:04
De la: yuppy016897, la data 2011-05-08 13:19:19Sunt divortata de 2 ani, am un copil cu fostul sot iar de 3 luni am o 'relatie' cu un alt barbat. Imi ofera momente unice, flori, imbratisari, nopti pasionale, se intelege extraordinar de bine cu fiul meu...... tot ceea ce o femeie si-ar dori de la un barbat, insa este CASATORIT. El e dintr-o alta localitate si aici sta cu chirie (fara sotie si cei 2 copii). De fiecare data cand sunt cu el ma simt ca in al 9-lea cer insa constiinta mereu imi aminteste ca el este casatorit cu alta femeie. I-am spus sa aiba mare grija ca sotia lui sa nu banuiasca nimic, sa nu o faca sa sufere deoarece si eu am fost o sotie inselata si stiu cum e sa descoperi ca sotul tau are pe alta. Tin la el enorm insa nu pot sa accept sa fiu a doua si totusi imi ofera ceea ce nu am primit de la un alt barbat (fiind femeia unui singur barbat pana sa-l cunosc pe el). Ce sa fac oare, sa ma complac si sa ma impac cu gandul ca doar atat merit, BARBATUL UNEI ALTE FEMEI, sau sa ....'il eliberez' ?? Si iarasi o poveste expirata cu o iubire imposibila cu sfirsit nefericit.Experienta prin care a trecut valoreaza un zero barat.Intr-adevar unele femei sunt contruite pentru a fi numai amante. E insurat, are 11 mii de copii si inca 10 amante, dar e asa de bun si de galant.... Oricum femeia s-a "dat la fund" si si-a sters userul. In rest fericire maxima tuturor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
ungadrian 18 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 16 Mai 2011, ora 18:58
multe proaste pe la noi
si prostitutia e o meserie mai frumoasa ca ceea ce ai povestit tu ! iti doresc sa mori in chin si cancer!
|
Postat pe: 17 Mai 2011, ora 19:36
vezi sa nu patesti tu chestia asta, nesimtitule si netrebnicule! hai ca duc gunoiul, unde sa te las?
|
rothmans_yuppy 7870 mesaje Membru din: 1/05/2010 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 26 Mai 2011, ora 15:59
De la: mimiela, la data 2011-05-17 19:36:03vezi sa nu patesti tu chestia asta, nesimtitule si netrebnicule! hai ca duc gunoiul, unde sa te las?
|
emily76 125 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Mai 2011, ora 16:20
Daca isi insala nevasta VA MAI FACE SI PE VIITOR .Sa zicem ca divorteaza ,copii raman la mama si se casatoreste cu tine.
Dupa un timp omu o sa vrea sa schimbe sangele.....si ai sa vezi cum o sa fii in situatia fostei.... Lumea este plina de barbati. Nu mai pierde timpul ca inaintezi in varsta si ai sa regrezi fiecare clipa petrecuta cu el. Mult succes!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
juvvyy4u 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 28 Mai 2011, ora 12:42
pai daca tu faci acelasi lucru care ti sa intamplat tie si ai avut de suferit cam iti meriti soarta si ai sa fii lasata toata viata asa ca eu zic sa ti vezi de copilul tau si lasa sa vina barbatul tau nu al alteia
|
Postat pe: 29 Mai 2011, ora 06:47
Caz inchis, doamna si-a sters contul.
|
|
yuppy015099 6 mesaje Membru din: 1/02/2015 |
Postat pe: 29 Mai 2011, ora 09:09
Ai mare dreptate,eu n-as spune ca e prost sau destept,as spune ca se autopacaleste ,ca fiecare relatie lasa o amprenta cat de mica pe sufletul fiecaruia,locul-carte a vietii-din care nu poti sterge nimic cu radiera,dar cel care e descoperit e mai mult decat penibil.RASPUNSUL ADEVARAT E IN SUFLETUL TAU,ASCULTA-L VINE SI RASPLATA,CHIAR DACA NU IMEDIAT,CHIAR DACA TE VA SCUTI DOAR DE O SUFERINTA MULT MAI MARE SII POATE CHIAR DE PENIBIL. mAI TARZIU VEI SUPORTA MULT MAI GREU CONSECINTELE INDECIZIEI TALE, SI CREDE-MA CU CAT ANII TREC FORTA TA DE REZISTENTA SI VICTORIE SCADE. PRIVESTE ATENT LA CE-TI DORESTI,SIGUR DACA TE IUBESTE DACA CREDE IN VIITORUL VOSTRU FARA SA CERI NIMIC VA VENI SI VETI FI FERICITI.FII BINECUVANTATA SI TU SI EL SI FAMILIILE VOASTRE.
|
Razzyy 1194 mesaje Membru din: 19/03/2013 |
Postat pe: 29 Mai 2011, ora 10:46
pierzi timp pretios cu/ intr-o relatie care il avantajaza numai pe el
|
ingerashcolorat 534 mesaje Membru din: 6/05/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Mai 2011, ora 22:35
De la: Emm_, la data 2011-05-29 06:47:37Caz inchis, doamna si-a sters contul. poate a speriat-o comentariile sau a prins-o iubitu stand pe yuppy si discutand despre el.
asds
|
|
yuppy101048 58 mesaje Membru din: 30/05/2011 |
Postat pe: 10 Iunie 2011, ora 17:03
sfatul mai batrîn, este sa renunți, așteaptã, mai sunt și alți barbați, care, probabil au calitați mai bune decât acest individ. cu aceasta ocazie scapi de procesele de conștiințã care te apasa. Conteaza foarte mult sa ai un somn linistit.
|
|
|

ma uimesc tot mai mult pe zi ce trece. fara cuvinte. viata e foarte simpla, oamenii o complica.
nu da-ti vina pe mine nu am facut eu lumea, Aristotel a facut logica, dar nu a numit-o asa, tot mai des in ultimul timp aud ca oamenii nu sunt perfecti, sincer nu stiu ce ii impiedica
. cel mai bun sfat: traiti-va viata, cand o sa da-ti de dracu, va astept cu bratele deschise!
....sunt tare curioasa.....si femeia aia daca afla ...ce sa faca ?
Eu?