back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Barbatul unei alte femei

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

ingerashcolorat

534 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Mai 2011, ora 16:58

De la: yuppy016897, la data 2011-05-08 13:19:19Sunt divortata de 2 ani, am un copil cu fostul sot iar de 3 luni am o 'relatie' cu un alt barbat. Imi ofera momente unice, flori, imbratisari, nopti pasionale, se intelege extraordinar de bine cu fiul meu...... tot ceea ce o femeie si-ar dori de la un barbat, insa este CASATORIT. El e dintr-o alta localitate si aici sta cu chirie (fara sotie si cei 2 copii). De fiecare data cand sunt cu el ma simt ca in al 9-lea cer insa constiinta mereu imi aminteste ca el este casatorit cu alta femeie. I-am spus sa aiba mare grija ca sotia lui sa nu banuiasca nimic, sa nu o faca sa sufere deoarece si eu am fost o sotie inselata si stiu cum e sa descoperi ca sotul tau are pe alta. Tin la el enorm insa nu pot sa accept sa fiu a doua si totusi imi ofera ceea ce nu am primit de la un alt barbat (fiind femeia unui singur barbat pana sa-l cunosc pe el). Ce sa fac oare, sa ma complac si sa ma impac cu gandul ca doar atat merit, BARBATUL UNEI ALTE FEMEI, sau sa ....'il eliberez' ??

mai bine "elibereaza-l", putin respect cred ca meriti. si nu te lasa cucerita de barbati insurati care iti ofera cadouri. eu i-as da un sut....sa isi vada de familie, obsedatul ala sexual.

Raporteaza abuz de limbaj
asds
ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2011, ora 17:00

De la: rothmans, la data 2011-05-08 13:28:55
De la: yuppy016897, la data 2011-05-08 13:19:19Sunt divortata de 2 ani, am un copil cu fostul sot iar de 3 luni am o 'relatie' cu un alt barbat. Imi ofera momente unice, flori, imbratisari, nopti pasionale, se intelege extraordinar de bine cu fiul meu...... tot ceea ce o femeie si-ar dori de la un barbat, insa este CASATORIT. El e dintr-o alta localitate si aici sta cu chirie (fara sotie si cei 2 copii). De fiecare data cand sunt cu el ma simt ca in al 9-lea cer insa constiinta mereu imi aminteste ca el este casatorit cu alta femeie. I-am spus sa aiba mare grija ca sotia lui sa nu banuiasca nimic, sa nu o faca sa sufere deoarece si eu am fost o sotie inselata si stiu cum e sa descoperi ca sotul tau are pe alta. Tin la el enorm insa nu pot sa accept sa fiu a doua si totusi imi ofera ceea ce nu am primit de la un alt barbat (fiind femeia unui singur barbat pana sa-l cunosc pe el). Ce sa fac oare, sa ma complac si sa ma impac cu gandul ca doar atat merit, BARBATUL UNEI ALTE FEMEI, sau sa ....'il eliberez' ??

mai ai nevoie dee raspunsuri???
vezi, de aia sunt eu de parere ca unii chiar isi merita soarta

ai dreptate. nu-i asa ca se discuta pe alte topic-uri ca femeile daca nu si-ar ridica coada barbatii si-ar vedea de ale lor??!! b i t c h !!

asds
ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2011, ora 17:03

De la: Goku, la data 2011-05-08 13:45:33
De la: yuppy016897, la data 2011-05-08 13:41:06Si dupa ce-si viziteaza sotia (si copiii), iar apoi e cu mine, e foarte 'naspa' senzatia sau mai bine spus ideea ca tocmai a facut drgoste cu sotia lui iar acum........

mda...Stii oricat de frumos se comporta cu tine,pentru el nu esti nimic mai mult decat o ''dama de companie'' TE ROG SA MA IERTI,DAR NU AM GASIT ALTA COMPARATIE :) chiar daca iti ofera flori,si se comporta minunat,el nu ar renunta niciodata la familie :)

Despre asta ati vorbit ???

asds
rothmans_yuppy

7870 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 9 Mai 2011, ora 17:06

De la: ingerashcolorat, la data 2011-05-09 17:00:58
De la: rothmans, la data 2011-05-08 13:28:55

mai ai nevoie dee raspunsuri???
vezi, de aia sunt eu de parere ca unii chiar isi merita soarta

ai dreptate. nu-i asa ca se discuta pe alte topic-uri ca femeile daca nu si-ar ridica coada barbatii si-ar vedea de ale lor??!! b i t c h !!

waw, cat de transant

ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2011, ora 17:09

De la: yuppy016897, la data 2011-05-08 14:06:59Nici nu i-am cerut sa renunte la familie, repet am trecut si eu prin situatia de a fi inselata cu o alta si sa stiti ca e ....maimult decat penibil, era sa fac depresie pentru ca mereu ma intrebam 'De ce??' Discut cu el despre failia lui intrebandu-l doar despre copii. NU SUNT O SPARGATOARE DE FAMILII!!!! Barbatilor cand va inselatii sotia,iubita,prietena,amanta, faceti-o fara ca ea sa afle vreodata. PROST NU E CEL CARE INSEALA CI CEL CARE ESTE DESCOPERIT.

si nu ti-e asa un pic mila de femeia aia care ia daruit niste copii minunati sa distrugi o casnicie cum ti-a facut-o tie , alta?? eu i-as da in barba. "dute ma la nevasta-ta , de ce-s io "menajera" ta !!".
ei , nici nu e de mirare de ce sunteti batute de soarta!!!

asds
ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2011, ora 17:11

De la: Goku, la data 2011-05-08 14:13:43
De la: yuppy016897, la data 2011-05-08 14:00:07Nu e gelozie.Eu imi stiu locul, stiu cat pot si ce pot dar m-am referit la faptul ca probabil el mereu va face o comparatie intre mine si ea in mintea lui......In fine, sau poate cine stie sotia lui fiind cu 13 ani mai in varsta decat mine el in felul asta isi pastreazasi familia unita si aici ma are pe mine (pe noi). IDEEA E CA NU SUNT FACUTA SA FIU AMANTA, SI TOTUSI EL E UNICUL CARE (pana acum) m-a facut fericita.Din cauza asta si marea dilema daca sa CONTINUI SAU NU.

nici nu intraznesc sa ma uit pe profilul tau sa vad cati ani ai..prefer sa te intreb direct :)

Dupa tine cat crezi ca va tine ''relatia'' asta a voastra ?? gandesti ca o pustoaica... ce conteaza diferenta de varsta intre tine si nevasta-sa... cand va avea ocazia se va intoarce acasa la familie,iar tu vei ramane o simpla femeie cu care si-a petrecut noptile... :)

Nu mi-o lua in nume de rau...dar asta ii adevarul :) el nu simte nimic pentru tine,decat atractie trupeasca...doar ii barbat :)

daca-i place sa schimbe..asternuturiile, da-o..in colo. nush la ce va zbateti sa ii dati sfaturi. e prea plina de ea si nu stie ce vorbeste

asds
ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2011, ora 17:13

De la: ser, la data 2011-05-08 15:00:46
De la: yuppy016897, la data 2011-05-08 14:57:32Asa e, de la tara sunt. Dintr-o familie cu un tata exigent, cu multe restrictii si interdictii virgina pana la casatorie,cu o casnicie esuata...., tocilara pe vremea liceului...... Ce sa mai.............'Gura pacatosului adevar graiestevorbeste'.

hai lasa pacatoas-o...continua sa pacatuiesti ca o faci bine!

obraznicule

asds
ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2011, ora 17:17

De la: yuppy016897, la data 2011-05-08 14:57:32Asa e, de la tara sunt. Dintr-o familie cu un tata exigent, cu multe restrictii si interdictii virgina pana la casatorie,cu o casnicie esuata...., tocilara pe vremea liceului...... Ce sa mai.............'Gura pacatosului adevar graiestevorbeste'.

te-ai grabit frumoaso ca fata mare la maritat.
mai sa stii ca si eu am aproape aceeas poveste , dar nu am copii ink si nici casatorita sau divortata nu am fost.
apoi de ma lasa in plata Domnului merg sa ma calugresc. (ALTU CA EL NUMAI pup).

asds
simplicity

364 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 17:19

Ia te uita! Cata precizie. Nu a fost scapat nici un comment! Si nici o ocazie de a judeca, de a fi transant, de a aplica etichete in cuvinte dure.
De ce? Pentru ca judecandu-i pe altii ne simtim mai buni, mai sus decat "mizeria" altora? Ne simtim superiori cuiva? Din fericire, asta nu inseamna ca suntem superiori...

Un citat din nu mai stiu cine: "Niciodata nu putem judeca viata celorlati pentru ca fiecare isi cunoaste propria durere si renuntare."

Si unul di Marin Preda: "Cineva care sta pe dinafara nu poate judeca ce e pe dinauntru."

Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 17:26

De la: yuppy016897, la data 2011-05-08 14:57:32
Asa e, de la tara sunt.......

Nu are importanta. Daca nu te-ai fi grabit la maritatis si ai fi umblat putin prin targ inainte ..nu ajungeai in situatia asta. Ia-o mai incet, inca esti f tanara

ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2011, ora 17:30

De la: simplicity, la data 2011-05-09 17:19:05Ia te uita! Cata precizie. Nu a fost scapat nici un comment! Si nici o ocazie de a judeca, de a fi transant, de a aplica etichete in cuvinte dure.
De ce? Pentru ca judecandu-i pe altii ne simtim mai buni, mai sus decat "mizeria" altora? Ne simtim superiori cuiva? Din fericire, asta nu inseamna ca suntem superiori...

Un citat din nu mai stiu cine: "Niciodata nu putem judeca viata celorlati pentru ca fiecare isi cunoaste propria durere si renuntare."

Si unul di Marin Preda: "Cineva care sta pe dinafara nu poate judeca ce e pe dinauntru."

nu judec eu pe nimeni. aici sunt parari pro si contra. am dreptu la libera exprimare

asds
simplicity

364 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 17:33

Adica iti spui pararea fara sa judeci...

ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2011, ora 17:34

De la: Oksana_, la data 2011-05-09 17:26:49
De la: yuppy016897, la data 2011-05-08 14:57:32
Asa e, de la tara sunt.......

Nu are importanta. Daca nu te-ai fi grabit la maritatis si ai fi umblat putin prin targ inainte ..nu ajungeai in situatia asta. Ia-o mai incet, inca esti f tanara

mai cunosc baieti tineri care s-au batut cu pumnu in pipet cu insuratoarea lor cu tot, iar acum isi plang de mila ca la 21 de ani nevestele ii tin sub papuc.
asta-i viata, unii vor sa le incerce pe toate iar apoi se bat cu capu de pereti. eu zic: toate la timpul lor

asds
ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2011, ora 17:34

De la: simplicity, la data 2011-05-09 17:33:58Adica iti spui pararea fara sa judeci...

mai exagerez si eu . dar macar invat de la altii

asds
ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2011, ora 17:39

De la: simplicity, la data 2011-05-09 17:19:05 Pentru ca judecandu-i pe altii ne simtim mai buni, mai sus decat "mizeria" altora?

cineva tot trebuie sa ne certe din cand in cand, nu??
presupun ca are o mama care ia spus cu frumosu ce e bine si ce e rau, si un tata mai dur care o certa de fiecare data cand gresea. dar daca nu a inteles mesajul lor..
Acum ce vrei sa facem toti ?? sa o incurajam??? eu nici de cum.
am observat ca altii ia spus-o cu frumosu, dar am impresia ca tot nu a inteles!!!

asds
simplicity

364 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 17:43

Bravo! Ai invatat pret de 2 secunde. Ce? Sa "psihanalizezi"? Eu nu te-am certat, doar te-am atentionat. Cu frumosul. Si am avut impresia ca ai inteles...

Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 17:44

De la: ingerashcolorat, la data 2011-05-09 17:34:07
mai cunosc baieti tineri care s-au batut cu pumnu in pipet cu insuratoarea lor cu tot, iar acum isi plang de mila ca la 21 de ani nevestele ii tin sub papuc.....

Situatia cu Gigeii insurati prematur e dintr-un story diferit ..

Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 17:48

De la: ingerashcolorat, la data 2011-05-09 17:34:07
asta-i viata, unii vor sa le incerce pe toate iar apoi se bat cu capu de pereti. eu zic: toate la timpul lor

Pai ..@yuppy016897 ce altceva incercase ? nimic ..
Dar are timp.

AllSeeingEye

45 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 17:50

Ma bag intr-o discutie care nu ma priveste, dar sunt cateva lucruri care merita punctate:

- pentru unii a se "implica" in problemele altora, nu inseamna decat o detasare de propriile probleme (paiul din ochiul altuia vs. barna din propriul ochi).
- ca si constructie, "ingerash colorat" este un perfect oximoron.
- ma intreb de ce unii completeaza rubrica "citate favorite", dar uita ce au scris acolo in secunda urmatoare.

ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2011, ora 17:54

De la: AllSeeingEye, la data 2011-05-09 17:50:25
- ma intreb de ce unii completeaza rubrica "citate favorite", dar uita ce au scris acolo in secunda urmatoare.

ca sa intrebe.. altii

asds
AllSeeingEye

45 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2011, ora 17:56

In numele lor am o rugaminte: sa ne PUPI!

ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2011, ora 17:57

De la: AllSeeingEye, la data 2011-05-09 17:50:25Ma bag intr-o discutie care nu ma priveste, dar sunt cateva lucruri care merita punctate:

- pentru unii a se "implica" in problemele altora, nu inseamna decat o detasare de propriile probleme (paiul din ochiul altuia vs. barna din propriul ochi).
- ca si constructie, "ingerash colorat" este un perfect oximoron.

observ ca pe unii ii deranjeaza realitatea/adevarul. ce sa-i facem daca nu stiu sa mint frumos.
asta e adevarul, tara e plina de ...fe

asds
ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2011, ora 17:58

De la: AllSeeingEye, la data 2011-05-09 17:56:46In numele lor am o rugaminte: sa ne PUPI!

hai lasa, nu fii si tu asa ..ofilit
veza-ti de amanta

asds
Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 9 Mai 2011, ora 23:06

De la: ingerashcolorat, la data 2011-05-09 17:11:31
daca-i place sa schimbe..asternuturiile, da-o..in colo. nush la ce va zbateti sa ii dati sfaturi. e prea plina de ea si nu stie ce vorbeste

Nu este adevarat :) stie ce vorbeste,doar ca a gresit :) dar si-a dat seama :) si a facut ce trebuie :) nu ma fii asa rea :P

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 9 Mai 2011, ora 23:09

De la: ingerashcolorat, la data 2011-05-09 17:17:36
De la: yuppy016897, la data 2011-05-08 14:57:32Asa
mai sa stii ca si eu am aproape aceeas poveste , dar nu am copii ink si nici casatorita sau divortata nu am fost.

Ai face bine sa ai grija ce vorbesti :P niciodata nu se stie.... si las-o mai moale te rog,cu calugaritul,nu este asa perfect cum spui si crezi :)

Daca Doamne fereste ti se va intampla ceva...sa stii ca poti fii judeca si prin modul tau de a lua deciziile ce vor urma,chiar daca n-ai fost deloc de vina :P

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2011, ora 07:36

De la: Goku, la data 2011-05-09 23:09:51
De la: ingerashcolorat, la data 2011-05-09 17:17:36
De la: yuppy016897, la data 2011-05-08 14:57:32Asa

Ai face bine sa ai grija ce vorbesti :P niciodata nu se stie.... si las-o mai moale te rog,cu calugaritul,nu este asa perfect cum spui si crezi :)

Daca Doamne fereste ti se va intampla ceva...sa stii ca poti fii judeca si prin modul tau de a lua deciziile ce vor urma,chiar daca n-ai fost deloc de vina :P

o sa vad eu pana la proba contrarie. deocamdata traiesc si respir bine. :-P. eu nu o sa.mi plang de mila, sunt destul de mare k sa pot sa iau o decizie. si app. sa va ganditi de doua ori inainte de a face ceva;-)

asds
ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2011, ora 07:39

De la: Goku, la data 2011-05-09 23:06:03
De la: ingerashcolorat, la data 2011-05-09 17:11:31

Nu este adevarat :) stie ce vorbeste,doar ca a gresit :) dar si-a dat seama :) si a facut ce trebuie :) nu ma fii asa rea :P

daca tu zici... astept sa ne spuna. k l.a parasit.
atunci sigur o sa va cred ca si.a dat seama k a gresit.

asds
yazoobebe

2 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 09:24

Poate pic aiurea in discutie dar ia gandeste-te tu la copii lui .. care sunt totusi copii carora indirect le poti face foarte muult rau. Apoi la al tau care nu are tatic langa el. La tine cat ai suferit cand ai patit ce ai patit cu sotul tau. Daca te-ai casatori (prin absurd)cu el si ar apare alta si ti l-ar lua ce ai mai face?? Cunosc destule persoane care fac alegeri de astea si sunt nefericite la sfarsit.. e cumva intr-un fel viata asta de te face sa platesti tot cu varf si indesat.. NU sunt o persoana religioasa dar tot raul (si tot binele :)) se intoarce la un moment dat contra ta. Datoria noastra ca oameni e sa fim ..morali si sa ne invatam si copii sa ajunga oameni mari si morali. Moral nu inseamna extraordinar de fericit dar nici nefericit. Inseamna sa poti merge cu capul sus pe strada si copilul tau sa nu te poata acuza vreodata de ceva. E greu corect, dar cand ai ceva ce nu e al tau, e doar imprumutat, e ca si cum nu ai avea. Ceva temporal.. trece.. dupa ramai cu timp pierdut.. amintiri??.. mie imi pare ca ramai cu nimic. Mai greseste omul dar se mai si opreste. Pune punct si sigur vei gasi pe cineva care sa iti fie si prieten/ iubit poate sot, dar si tata ptr copilasul tau. Copilul tau are nevoie de un tata mai mult decat ai tu nevoie de un amant. NU mai fii asa egoista. Schimba ceva pentru binele amandurora. Te-am pupat.

yazoobebe

2 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 09:31

si oricum .. esti tanara ..Alti barbati ai mai incercat?? 1-2..3 mult prea putini sa spui ca el e singurul care e bun de ceva si restul nu sunt.. mai incearca ca sa ai cu cine compara, daca tot esti la capitolul: vreau sa ma simt bine.

ralukkaa

1 mesaj
Postat pe: 10 Mai 2011, ora 11:59

ai fost o sotie inselata zici???pai atunci de ce dumnezeu stai cu el?nu iti este frica de dumnezeu???cum poti sa stai cu un barbat insurat?ai trecut prin aceeasi situatie si ti-a fost greu...de ce iti cladesti fericirea pe suferinta altcuiva...cu tot respectul dai dovada de imoralitate

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului barbatul unei alte femei
Mergi la: