Info
x
Cine esti in fata ta?
|
Fosta membra 9am.ro 13 mesaje Membru din: 17/07/2014 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 12:53
Cum te simti in legatura cu cine esti, ce ai schimba si ce ai pastra..daca ai avea puterea sa schimbi un lucru la tine ,care ar fi acela?Fa public parerea ta despre tine(daca nu te intereseaza doar ce se crede despre tine )
.Acu' sa va vad :)
Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 12:56
De la: Sebstian88, la data 2009-01-25 12:53:14Cum te simti in legatura cu cine esti, ce ai schimba si ce ai pastra..daca ai avea puterea sa schimbi un lucru la tine ,care ar fi acela?Fa public parerea ta despre tine(daca nu te intereseaza doar ce se crede despre tine ) inainte imi doream sa invat sa tac! dar nu pot! si am invatat sa traiesc cu asta!... as pastra tot ce am / ce sunt... mi-as mai dori doar sa pot pune in aplicatie si in viata mea toate sfaturile pe care le dau altora... |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 13:01
Initial.. credeam ca avand multe lipsuri, as relua scoala inca din clasele primare(crede-ma,mare procentaj din populatie la nivel de cultura generala sau studii se afla undeva pe la tabla inmultirii si a inpartirii)da' sincer.. vad la tot pasu(daca vreau sa vad)motive sa nu mai vreau ..se pare ca as putea sa invatz sa traiesc cu asta si nu numai..depinde din ce unghi privesti:)
|
|
eatmyrockets 16 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Botosani |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 13:02
De la: ayleen, la data 2009-01-25 12:56:57De la: Sebstian88, la data 2009-01-25 12:53:14Cum te simti in legatura cu cine esti, ce ai schimba si ce ai pastra..daca ai avea puterea sa schimbi un lucru la tine ,care ar fi acela?Fa public parerea ta despre tine(daca nu te intereseaza doar ce se crede despre tine ) e grea treaba cu tinutul cont de sfaturile care le dai altora chiar daca stii ca`s bune ce as schimba? poate sa stiu in cine sa am incredere, timpul in care traiesc, starea de acum...cam multe si mie greu sa le enumar
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 13:06
De la: darkmonk13, la data 2009-01-25 13:02:06De la: ayleen, la data 2009-01-25 12:56:57De la: Sebstian88, la data 2009-01-25 12:53:14Cum te simti in legatura cu cine esti, ce ai schimba si ce ai pastra..daca ai avea puterea sa schimbi un lucru la tine ,care ar fi acela?Fa public parerea ta despre tine(daca nu te intereseaza doar ce se crede despre tine ) iti trebuie puteri supraomenesti ca sa le schimbi pe ultimele 2... iar in ceea ce priveste increderea, daca ai stii de la inceput in cine e bine sa ai incredere, ce farmec ar mai avea? pana la urma chiar si dezamagirile, si faptul ca suferi contribuie la faptul ca esti om.si cum a zis un om destept (nu stiu cine), "doar prostii invata din greselile altora"... so... fruntea sus!
|
ge_andreev 122 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 13:11
De la: Sebstian88, la data 2009-01-25 12:53:14Cum te simti in legatura cu cine esti, ce ai schimba si ce ai pastra..daca ai avea puterea sa schimbi un lucru la tine ,care ar fi acela?Fa public parerea ta despre tine(daca nu te intereseaza doar ce se crede despre tine ) In primul rand ca acel "daca ai avea" nu exista.avem puterea de a ne schimba. Nimeni nu e perfect, dar e perfect normal sa tinzi spre perfectiune. Ca sa-ti raspund la intrebare: ma simt al naibii de bine in pielea mea.Defecte toti avem, asa ca le am si eu pe ale mele,insa am invatat demult sa fiu autocritic, sa-mi evaluez comportamentul si sa il modific, sa imi dezvolt personalitatea asa cum imi doresc si fac asta permanent.Daca seara cand mergi la culcare nu te intrebi ce ai gresit in ziua respectiva si vazandu-ti greseala s-o indrepti, atunci nu vei evolua niciodata ca om. asa ca nu as schimba nimic la mine, dar invat in fiecare zi sa-mi dezvolt calitatile si aptitudinile si sa-mi transform defectele Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 14:35
DÁCÃ conj. 1. (Introduce o propoziþie condiþionalã) În cazul cã..., presupunând cã..., de... Doar dacã. Numai dacã. 2. (Introduce o propoziþie optativã) Numai de... Dacã nu m-ar vedea cineva. 3. (Introduce o propoziþie temporalã, având uneori ºi o nuanþã condiþionalã sau cauzalã) Când, în (sau din) momentul când, de îndatã ce, dupã ce. 4. (Introduce o propoziþie cauzalã) Fiindcã, pentru cã, deoarece. Dacã nu ºtia sã scrie, umbla de la unul la altul. ♦ De vreme ce. 5. (Introduce o propoziþie concesivã) Cu toate cã, deºi. 6. (Introduce o propoziþie interogativã indirectã) Cã, de... 7. (Cu valoare adverbialã) Cu greu, abia. 8. (În expr.) Las' dacã = a) desigur cã nu; b) (în construcþii negative) nu mai încape îndoialã cã... – De4 + cã.
Sursa: DEX '98 | Trimisã de ionel_bufu, 20 Jun 2003 | Greºealã de tipar Pentru mine exista :) Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 14:53
e simplu: u esti cine esti u cu adevarat+ cine vrei sa fii+ cum pari pentru altii
|
|
|
|
romicojocaru 251 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 15:08
salut sebastian,
prietene ma indoiesc ca tu sa nu fi citit ceva carti de filozofie si morala, eventual si unele care sa aduca ceva explicatii asupra intrebarii tale, dar poti oricand sa mai citesti. Eu nu vreau sa comentez sau sa imi dau cu parerea la cum ma percep si ce schimbari as vrea sa aduc in viata mea, pt ca nu consider ca este ceva ce se pune pe un forum...nu ne cunoastem, nu suntem apropiati si nu vreau sa spun asemenea lucruri unor oameni care uneori sunt f. rautaciosi. NU cred ca vei gasi aici raspunsul !
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 15:15
e foarte bine ca ai inceput sa "te cauti", pe tine,asa cum esti in interior, insa vazand un singur film, un singur documentar, n-o sa faci asta. ideea principala e sa fii deschis, sa vezi posibilitatile, nu sa iei o idee drept buna,ptr ca asa au concluzionat unii, fara a o trece prin filtrul mintii tale. urmareste "the water", "what the bleep do wu know", "rabbit hole", "zeitgeist",etc, citeste carti de psihologie si dezvoltare personala. dar nu considera ca daca ai vazut filmul acela si ai impresia ca stii mai mult ca altii ai realizat ceva, nu te comporta de parca ai descoperit piatra filozofala. cauta in continuare si daca te vei considera intelept nu incerca sa arati asta intr-un topic pe forum, nu lua aroganta ca atitudine pentru ca astfel arati ca nu ai invatat nimic
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 15:19
Culmea..nu am citit nicio carte de filozofie..da' ma macine gandu' k suntem o tzara in kre numarul celor kre muncesc fizic e mult mai mare dekt al celor care muncesc la birou spre deosebire de SUA ..da' nici rezolvarea asteia nu m-ar multumi..ma doare si mai mult faptu' k suntem o droaie de DOBITOCI (altfel nu pot sa spun) kre sufera intr-un sistem creat de ei insisi si maltratati de cei p kre tot ei si-i au pus la conducere.si imi pun tot felu' de intrebari de unde pleaca toata maladia asta de greseli si conceptii care ne-au adus aici.CHIAR O SA STATI SA TRAITI DUPA CUM VOR EI, CHIAR O SA STATI CU MAINILE IN SAN INTR-UN SISTEM DE TOT KKTU', CHIAR N-O SA FACETI NIMIC ALTCEVA DEKT SA "VA DUCETI CRUCEA" (k doar sunteti muritori de rand)?Efortul pe care-l depuneti in viata de zi cu zi in sistemu' si societatea asta, energia kre v-o risipiti prin trairi de tot felu' kre se conformeaza "standardelor" lor(mai multe nefericite)dak v-ati directiona-o spre a schimba astea.. YO CRED K S-AR SCHIMBA TOT.dak nici aici unde nu va cunoaste nimeni nu puteti sa fiti indiferenti fata de cum va sunt receptionate adevaratele personalitati atunci VINDETI-VA SUFLETU' IN CONTINUARE K O MERITATI!
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 15:40
Apreciez faptu' k ai o parere(nu prea bine conturata) si dak tu crezi k gresesc in anumite privinte..da-ti cu parerea pt k logic odata c consideri k fac sau zic cva gresit ai tu o parere mai buna, insa tu n-ai inteles nimic din c am yo cu forumu', c ma motiveaza sa gandesc asa si dc anume vreau sa aud si parerea altora si sa "sap" in cautare de raspunsuri atata timp kt spui "e foarte bine ca ai inceput sa "te cauti", pe tine,asa cum esti in interior, insa vazand un singur film, un singur documentar, n-o sa faci asta." si k fac p inteleptu'.. denota doar k la un moment dat pt tine a avut un asemenea efect filmu' respectiv si ai ajuns la o concluzie ce nu ti-a placut si ai inceput sa gasesti argumente contradictorii. In acelasi timp tot prin prisma filmului mentionat ti-ai distras atentia de la subiect si o dai in argumentari.. esti o fire usor revoltatoare si kre ar tinde spre un loc d lider si.. k oricine sa iasa in evidenta.t rog mult nu mai face asta pt k nu asta vreau d la forum, nu asta vreau d la subiectu' meu p forum, nu asta vreau d la cei kre or sa mai comenteze subiectu'.Iti spun tot c vrei sa stii despre mn pt k n-am nicio retinere fata d cineva kre n-are nicio influenta asupra mea si in fond am si eu o parte d critic cum ai spus tu , la adresa mea..si una foarte mare, atat de mare inkt instinctual(in vazu' nimanui)imi dau pumni in cap pt greseli c depasesc normalu' pt mine si sunt un om pozitionat destul de joc p scara sociala DAR NU ASTA MA NELINISTESTE.Pur si simplu' sunt satul d subiecte c nu duc nikieri,de actiuni c nu duc nikieri, d "panarame"(valabil pt toate sensurile cuvantului)si dak nu adopt o stare ignoranta(dak nu ma adaptez societatii)fac pasi plutind p o mare d prostie ,vicii,obsesii ,"neplacuturi, neajunsuri,critici,hotii,falsitati iar partile ce ne aduc satisfactie si bucurie, iubire etc sunt undeva in minoritate si precedate de sacrificii si riscuri.. si toate din cauza banilor si a celor kre au puterea prin noi si prin felu' asta de viata. :)..suntem atat de prosti da' O MERITAM CU VARF SI INDESAT :)
Cat despre film kyty :)..l-am vazut aq 1-2 ani si mi s-a parut k isi avea 1 parte de rol in sit respectiva.si la mine la fel..isi are un rol..de lamurire sa zic..precum il au toate trairile in viata unui om..numai k difera din multe pct d vedere..ca intensitate..gen..etc P.S Cu mainile-n san oricum n-o sa stati..tot voi va mancati din posibilitati fara sa va dati seama.. si o sa ajungeti..ma rog..n-am dc sa ma explud AJUNGEM sa vrem sa facem ceva atunci knd o sa ni se umple paharu(treptat si separat unii de altii) si sa ne aruncam cu capu' inainte fara nimic planuit,gandit ..ceva nesemnificativ si vom finaliza prin a ne conforma..sau muri,sinucide,comite t miri ce infractiune :)..si poate spui/spuneti k aberez sau aduc vorba de partea din societate care iese din discutie..da' dece ar iesi..nu sunt conectati la acelasi sistem, nu fac si ei compromisuri, sacrificii, calca pe orgoliu, isi vinde sufletu' pana face o escapada nesabuita :)..THINK ABOUT IT! Raporteaza abuz de limbaj |
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 15:45
ooooookay!
1. sunt aproape sigur ca provenim din medii culturale diferite si cu probleme diferite, amandoi reusind sa rupem din noi ceea ce ne leaga de viata ca sa putem merge mai departe. ASADAR, probabil n-ai sa fi de acord cu ce zic eu in totalitate. Te rog doar sa ai rabdare sa citesti. promit sa fiu scurt. 2. eu cred ca tu vrei sa ne convingi sa ne uitam la The Secret. eu te sustin, desi sunt sigur ca lumea stie mult din ce e in filmul ala. e un film destul de bun, dar nu genial. 3. tu ai o problema cu TINE nu cu cei din jur. Nu masca trebuie data jos ci trebuie reconstruit in spatele ei. 4. poate ti se pare dubios, dar citeste te rog astea doua posturi de pe blogul meu. or sa-ti raspunda la parerea mea despre topicul tau, si ai sa intelegi mai pe larg de ce spun eu ca masca aia te defineste social si nu pe tine cel dinauntru. primul post este pseudo-literatura.. cineva mi-a spus ca seamana mult cu stilul in care sunt scrise vreo 2-3 povestiri ale lui G. G. Marquez. Al doilea, e o reducere la absurd a filozofiei lui Nietzsche. Ceea ce spune Nietzsche e adevarat. Construim o ipoteza presupusa adevarata, introducem o greseala de rationament, scoate pe partea cealalta o concluzie absurda care se bate cap in cap cu Nietzsche. Comparam. Alegi ce vrei ca pana la urma Liberul Arbitru te ajuta sa mergi mai departe. Daca gasesti greseala din rationament, te-ai aliat de la bun inceput cu cine esti tu defapt. daca esti de acord cu absurdul situatiei construite, ignoranta ta este maximala, asadar esti fericit. Toate se reduc la puncte de vedere. laraducu.wordpress.com/2008/11/10/r/ laraducu.wordpress.com/2009/01/12/din-filozofiile-gandirii-limitate/ Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 15:48
"VINDETI-VA SUFLETU' IN CONTINUARE K O MERITATI! " asta e revolta. merci pentru analiza, care e oarecum "pe langa".acel film nu l-am vazut recent si nu mi-a distras atentia de la subiect. reactia ta m-a dus cu gandul la el.cat despre pozitia de lider.. o detin deja de cativa ani. si cu asta am eu incheiat orice discutie la acest topic, caci nu vreau sa ies in evidenta si sa-ti stric topicul, cum ai afirmat
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 15:50
De la: kyyttyy, la data 2009-01-25 15:15:00e foarte bine ca ai inceput sa "te cauti", pe tine,asa cum esti in interior, insa vazand un singur film, un singur documentar, n-o sa faci asta. ideea principala e sa fii deschis, sa vezi posibilitatile, nu sa iei o idee drept buna,ptr ca asa au concluzionat unii, fara a o trece prin filtrul mintii tale. urmareste "the water", "what the bleep do wu know", "rabbit hole", "zeitgeist",etc, citeste carti de psihologie si dezvoltare personala. dar nu considera ca daca ai vazut filmul acela si ai impresia ca stii mai mult ca altii ai realizat ceva, nu te comporta de parca ai descoperit piatra filozofala. cauta in continuare si daca te vei considera intelept nu incerca sa arati asta intr-un topic pe forum, nu lua aroganta ca atitudine pentru ca astfel arati ca nu ai invatat nimic chiti, scuza-ma: zeitgeist e cea mai mare porcarie manipulatoare din ultima vreme... asa poti sa te uiti si pe sfaturiortodoxe.ro/_muzicarock.htm si pe asta il pot demonta argument cu argument. pentru ca la argumentare ma pricep eu cel mai bine. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
romicojocaru 251 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 16:21
De la: Sebstian88, la data 2009-01-25 15:19:34Culmea..nu am citit nicio carte de filozofie..da' ma macine gandu' k suntem o tzara in kre numarul celor kre muncesc fizic e mult mai mare dekt al celor care muncesc la birou spre deosebire de SUA ..da' nici rezolvarea asteia nu m-ar multumi..ma doare si mai mult faptu' k suntem o droaie de DOBITOCI (altfel nu pot sa spun) kre sufera intr-un sistem creat de ei insisi si maltratati de cei p kre tot ei si-i au pus la conducere.si imi pun tot felu' de intrebari de unde pleaca toata maladia asta de greseli si conceptii care ne-au adus aici.CHIAR O SA STATI SA TRAITI DUPA CUM VOR EI, CHIAR O SA STATI CU MAINILE IN SAN INTR-UN SISTEM DE TOT KKTU', CHIAR N-O SA FACETI NIMIC ALTCEVA DEKT SA "VA DUCETI CRUCEA" (k doar sunteti muritori de rand)?Efortul pe care-l depuneti in viata de zi cu zi in sistemu' si societatea asta, energia kre v-o risipiti prin trairi de tot felu' kre se conformeaza "standardelor" lor(mai multe nefericite)dak v-ati directiona-o spre a schimba astea.. YO CRED K S-AR SCHIMBA TOT.dak nici aici unde nu va cunoaste nimeni nu puteti sa fiti indiferenti fata de cum va sunt receptionate adevaratele personalitati atunci VINDETI-VA SUFLETU' IN CONTINUARE K O MERITATI! pune mana si citeste!!! daca vrei iti pot face cateva recomandari pe privat! Nu vreau sa vad toti, mai ales kyyttyy si dana1701, ce citesc eu!
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 17:10
Nu vreau sa ma cert cu nimeni ..da' nici sa ma-ntelegeti gresit..si dak am spus cva gresit imi cer scuze
Si poc..o tranteste unu'.."yo cred k tu vrei sa ne convingi sa vedem the secret" (say sa citim nu mai stiu) pfff..fa pauza k te-ai gandit totusi Raporteaza abuz de limbaj |
|
saka666 72 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Galati |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 18:20
cine sunt ?
nu stiu nici eu...am aproape 20 de ani dar niciodata nu am considerat ca stiu cine sunt si nu am trait niciodata dupa vreo regula...am facut ceea ce mi-a venit pe moment in cap sa fac...iar de schimbat...deocamdata nu as schimba nimic...sunt tanar...imi convine ceea ce fac si cine sunt..poate pe la 25-30 de ani m-as schimba, dar acum nici nu as putea.
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 03:17
De la: Sebstian88, la data 2009-01-25 17:10:23Nu vreau sa ma cert cu nimeni ..da' nici sa ma-ntelegeti gresit..si dak am spus cva gresit imi cer scuze nu cred ca ai inteles nimic. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 05:02
posibil....tre' sa recunosc k m-am grabit la postu' ala
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 16:24
toti suntem o apa si un pamant ,sebi ,e k,fii cine vrei u ,lasa masca si nu mai fi complexat de tine...
|
jtazjmen 651 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 17:22
De la: ayleen, la data 2009-01-25 13:06:51De la: darkmonk13, la data 2009-01-25 13:02:06De la: ayleen, la data 2009-01-25 12:56:57De la: Sebstian88, la data 2009-01-25 12:53:14Cum te simti in legatura cu cine esti, ce ai schimba si ce ai pastra..daca ai avea puterea sa schimbi un lucru la tine ,care ar fi acela?Fa public parerea ta despre tine(daca nu te intereseaza doar ce se crede despre tine ) Aylen, acel om destept a zis ca oamenii inteligenti, invata din greselile altora.. desteptii din propriile greseli iar prosti, nu invata de niciunde!!!! ca sa raspund si eu la intrebare.. eu mi-as schimba freaza.. dar nu am timp sa ma tund, asa ca sunt nevoit sa ma suport in continuare! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 17:40
De la: Romeo86, la data 2009-01-25 16:21:38De la: Sebstian88, la data 2009-01-25 15:19:34Culmea..nu am citit nicio carte de filozofie..da' ma macine gandu' k suntem o tzara in kre numarul celor kre muncesc fizic e mult mai mare dekt al celor care muncesc la birou spre deosebire de SUA ..da' nici rezolvarea asteia nu m-ar multumi..ma doare si mai mult faptu' k suntem o droaie de DOBITOCI (altfel nu pot sa spun) kre sufera intr-un sistem creat de ei insisi si maltratati de cei p kre tot ei si-i au pus la conducere.si imi pun tot felu' de intrebari de unde pleaca toata maladia asta de greseli si conceptii care ne-au adus aici.CHIAR O SA STATI SA TRAITI DUPA CUM VOR EI, CHIAR O SA STATI CU MAINILE IN SAN INTR-UN SISTEM DE TOT KKTU', CHIAR N-O SA FACETI NIMIC ALTCEVA DEKT SA "VA DUCETI CRUCEA" (k doar sunteti muritori de rand)?Efortul pe care-l depuneti in viata de zi cu zi in sistemu' si societatea asta, energia kre v-o risipiti prin trairi de tot felu' kre se conformeaza "standardelor" lor(mai multe nefericite)dak v-ati directiona-o spre a schimba astea.. YO CRED K S-AR SCHIMBA TOT.dak nici aici unde nu va cunoaste nimeni nu puteti sa fiti indiferenti fata de cum va sunt receptionate adevaratele personalitati atunci VINDETI-VA SUFLETU' IN CONTINUARE K O MERITATI! ei tu nebunule si o lasi tu pe danuta nesatisfacuta sa se destrabaleze aici pe forum ? nu-i frumos fiecare varsta are crizele ei sebi , tu tocmai treci printr-o criza de identitate , dupa vei fi un adult matur , te mai vaccineaza viata cu una in freza , si iti inchizi aripile , le pui in dulap si gata , apoi din diverse motive mai tragi cu ochiul sa vezi daca mai sunt acolo , ai vrea sa le incerci da iti trece repede ..... bun venit in lume mort viu
Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 17:44
Sebastian.. ce ai vrut sa demonstrzi cu acea lectie de gramatica postata de tine?? dar cu acea discutie privata de pe mess intre tine si roxana?? si in legatura cu discutia: ce ai vrut sa ii demonstrezi ei?? dar noua??
Cine esti tu defapt? ti-ai pus intrebarea asta in realitate sau doar asa de ochii lumii?? pentru ca, omule, mie, sincer, nu mi se pare ca ai fi sincer nici cu noi si nici cu tine insuti!! si nici cu Roxana nu ai fost, ca ai incercat sa o vrajesti cu "moartea caprioarei" si alte abureli de genu'.. pe care, sa fim seriosi.. nu le-ai fi discutat pe mess cu Georgel .. `ci decat cu o pipitza pe care ti-ai pus in cap sa o cuceresti!! Nu te inteleg.. de ce ai atatea probleme existentiale?? esti in divort? ai nevoie de un avocat? here I am!!
|
fantassy 630 mesaje Membru din: 24/10/2008 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 17:55
De la: ayleen, la data 2009-01-25 13:06:51De la: darkmonk13, la data 2009-01-25 13:02:06De la: ayleen, la data 2009-01-25 12:56:57De la: Sebstian88, la data 2009-01-25 12:53:14Cum te simti in legatura cu cine esti, ce ai schimba si ce ai pastra..daca ai avea puterea sa schimbi un lucru la tine ,care ar fi acela?Fa public parerea ta despre tine(daca nu te intereseaza doar ce se crede despre tine ) de fapt, vorba era "prostii invata din greselile lor, desteptii din greselile altora"... oricum, parerea mea este ca e un pic cinica expresia... dar trebuie sa recunosc ca am invatat multe din chestii traite de altii, si ca sa fiu sincera pana la capat, mereu am incercat o chestie a carei idee in sine de a o face m-a atras, daca a fost bine sau rau, inainte, in timp ce sau dupa asta-i altceva, dar sunt unele chestii (NU toate, mentionez) pe care TREBUIE sa le incerci (pe care, tine de la om la om) si apoi poti sa-ti dai cu parerea daca merita sau nu facute... in continuare
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 18:00
De la: angel_demon10, la data 2009-01-27 17:55:07De la: ayleen, la data 2009-01-25 13:06:51De la: darkmonk13, la data 2009-01-25 13:02:06De la: ayleen, la data 2009-01-25 12:56:57De la: Sebstian88, la data 2009-01-25 12:53:14Cum te simti in legatura cu cine esti, ce ai schimba si ce ai pastra..daca ai avea puterea sa schimbi un lucru la tine ,care ar fi acela?Fa public parerea ta despre tine(daca nu te intereseaza doar ce se crede despre tine ) offf mai angel... daca prostii invata din greselile lor, cei care nu invata de niciunde in ce categorie ii bagi????? deci desteptii invata din greselile lor iar prostii nu invata niciodata!!!
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 14:20
Va Multumesc!
|
fantassy 630 mesaje Membru din: 24/10/2008 |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 14:25
De la: lawyer, la data 2009-01-27 18:00:47De la: angel_demon10, la data 2009-01-27 17:55:07De la: ayleen, la data 2009-01-25 13:06:51De la: darkmonk13, la data 2009-01-25 13:02:06De la: ayleen, la data 2009-01-25 12:56:57De la: Sebstian88, la data 2009-01-25 12:53:14Cum te simti in legatura cu cine esti, ce ai schimba si ce ai pastra..daca ai avea puterea sa schimbi un lucru la tine ,care ar fi acela?Fa public parerea ta despre tine(daca nu te intereseaza doar ce se crede despre tine ) ooooffff... de ce am eu impresia ca am devenit sufocant de multi pe-aici?!?! ma retrag... for good!!! sa va mearga bine everybody!!!
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 14:30
De la: angel_demon10, la data 2009-01-29 14:25:32 m-am gandit si eu la asta... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 14:32
De la: ayleen, la data 2009-01-29 14:30:01De la: angel_demon10, la data 2009-01-29 14:25:32 da ma, si eu m'am gandit de mult la asta, dar pana mea, e tambalau cu, concursul acum, ce naiba.... daca plecati va impusc, ma jur!! luati'va concediu, o sa va prinda bine! pls pretty pls. o sa fac la fel cu pauza... destul de curand.. only for my girls
|
|
|

.Acu' sa va vad :)
chiar daca stii ca`s bune
nu stiu nici eu...am aproape 20 de ani dar niciodata nu am considerat ca stiu cine sunt si nu am trait niciodata dupa vreo regula...am facut ceea ce mi-a venit pe moment in cap sa fac...iar de schimbat...deocamdata nu as schimba nimic...sunt tanar...imi convine ceea ce fac si cine sunt..poate pe la 25-30 de ani m-as schimba, dar acum nici nu as putea.
ei tu nebunule si o lasi tu pe danuta nesatisfacuta sa se destrabaleze aici pe forum ? nu-i frumos