back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine esti in fata ta?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

oktober

43 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2009, ora 22:29

daca pot sa aleg CINE sa fiu,as vrea sa fiu EU...poate Eu este masca ce mi se potriveste cel mai bine..

aoleu,nu dati ! si eu sunt socata de ce am scris dar era un citat pe care l-am scrijelit pe banca in liceu

Raporteaza abuz de limbaj
rieddell

138 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 22:36

Scuze ca va mai stresez ink o data da nu ma interesat nici-o data subiectul dar ... SUNT MAI "BATRAN" de cat VOI :(((( acum am realizat
(mi-e si rusine ca mai postez si continui sa postez -.-')

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 08:36

omul modern se adapteaza sau asimileaza ceea ce este in pas cu vremea....asa ca in ficare zi se intimpla ceva si incerc sa ..

Cornelia_leia

329 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 08:38

Cred ca in primul rand as incerca sa inteleg de ce persoana de langa mine procedeaza intr-un anumit fel,apoi as ierta unele fapte iar pentru altele pe care le-as considera inpardonabile, as lua masuri imediat.Practic as schimba totul.........

vasorin

3 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 11:00

De la: Sebstian88, la data 2009-01-25 13:01:25Initial.. credeam ca avand multe lipsuri, as relua scoala inca din clasele primare(crede-ma,mare procentaj din populatie la nivel de cultura generala sau studii se afla undeva pe la tabla inmultirii si a inpartirii)da' sincer.. vad la tot pasu(daca vreau sa vad)motive sa nu mai vreau ..se pare ca as putea sa invatz sa traiesc cu asta si nu numai..depinde din ce unghi privesti:)

"inpartirii"? nu asa se scrie !!! Se vede ca ... cam ai dreptate ! Si eu spun ca ar trebui sa repeti clasele din gimnaziu ! Inainte de "p" si "b" se pune "m" !

arald777

5 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 11:22

eu cel putin ma simt bine in pieleaa mea.
daca as schimba ceva?
NIMIC.este o vorba mare dupa care ma conduc:daca ai cazut ridica-te,mergi inainte dar niciodata nu privi inapoi.ce rost ar mai avea actiunile noastre,fie ele bune sau rele daca ar fi precedate de regrete,pareri de rau,frustrari?asta ne-ar arunca mereu in aceeasi mocirla a trecutului,facandu-ne sa nu putem aspira spre mai sus,spre un viitor fie el bun sau rau...eu cel putin INCERC sa traiesc fara regrete si sa incerc sa mai pastrez vie ceva din constiinta cu care sunt dator societatii,cu toate ca ea nu-mi ofera nimic...
exista doar o singura directie:INAINTE.

arald_no_bv

22 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 11:36

De la: cornelia_leia, la data 2009-03-06 08:38:29Cred ca in primul rand as incerca sa inteleg de ce persoana de langa mine procedeaza intr-un anumit fel,apoi as ierta unele fapte iar pentru altele pe care le-as considera inpardonabile, as lua masuri imediat.Practic as schimba totul.........

asta e o mare problema in societatea noastra!
nu vreau sa te jignesc dar ma simt oblogat sa iti raspund printr-o veche zicala romaneasca:cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia...
sau mai simplu:prima data trebuie sa vezi barna din ochiul tau si apoi paiul din ochiul aproapelui tau.
cand vei reusi cu adevarat sa te intelegi si sa te cunosti pe tine in
profunzime atunci doar iri vei da seama ca nu ai nevoie sa ii mai intelegi pe cei de langa tine.ei vor avea nevoie sa te te inteleaga!
iertarea doar Dumnezeu are dreptul sa o ofere,si nu suntem in masura nici unul sa catalogam anumite fapte drept'impardonabile"!
cauta in tine daca vrei sa ii cunosti pe ceilalti...

AMG22

94 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 12:23

De la: Sebstian88, la data 2009-01-25 12:53:14Cum te simti in legatura cu cine esti, ce ai schimba si ce ai pastra..daca ai avea puterea sa schimbi un lucru la tine ,care ar fi acela?Fa public parerea ta despre tine(daca nu te intereseaza doar ce se crede despre tine ) .Acu' sa va vad :)

yo as vrea sa barbat! un tip de vreo 2m si 100kg! mai tare k brad pitt si mai shmeker k deznel!

p.s. sa fiu si negru, cu priza la femei! :D

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul! http://blonda-alexutza.hi5.com
lonenly_wolf2007

40 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 13:15

P.S. "In viata nu stim nici cand ne nastem nici cand vom muri, deci in cocluzie de ce naiba ne mai grabim?"
D.p.d.v. viata merita traita asa cum poti si te simti tu in pielea ta, nu trebuie sa incerci sa copiezi pe altul.... fi tu insati...chiar daca lumea va spune ca esti nebun,....

meyou

1 mesaj
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 14:38

eu nu prea stiu cine sunt. am stiut...dar acum parca nu mai sunt ce eram. incerc sa ii multumesc pe altii si eu raman de multe ori pe langa. cred ca depind prea mult de unele persoane sau lucruri...si ma vad pierdut fara. ce sa fac? raspunde dak te vezi.. io nu ma mai vad

cili_br

49 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 16:30

De la o varsta incepe sa nu mai para un subiect interesant. Nu vrei sa te mai schimbi. Ce folos? Incerci totusi sa-i ajuti pe cei tineri sa nu treaca prin ce-ai trecut tu, dar degeaba...E o vorba: "Focul care nu arde caleste" si asa ne calim in timp.

id
ovi93

146 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 17:45

Deci eu in general ma privec ca pe o persoana care vrea sa fie prietena cu toata lumea si fiecare sa isi vada de treburile fara sa se bage in lucrurile altuia.Problema mea este ca in unele momente reactionez putin prea dur cu persoanele din jurul meu si le supar....dar un lucru bun ar fi ca stiu apoi sa imi recunosc greseala sau sa ii spun de ce m-am enervat si ma impca cu acea persoana,dar acest lucru nu poate dura la infinit,unele persoane se pot satura de astfel de reactii si risti sa pierzi unele lucruri....

danodan

41 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 20:42

De la: Sebstian88, la data 2009-01-25 14:43:13Cititi asta si comentati cat se poate de sincer .E tot ce va rog..nu va cunoaste nimeni personal.. asa k dece n-ati face-o?

Roxana: u ce`ai facut intre timp?
$™®SeBassTian®™$: am postat p un forum
$™®SeBassTian®™$: eram inregistrat d mult..din 2007
$™®SeBassTian®™$: si p fiekre zi primesc mail cu kte 1 subiect..si azi sau ieri mi-au trimis un mail cu sub:
$™®SeBassTian®™$: "cum poti face o femeie sa ai ba orgasm"
$™®SeBassTian®™$: si m-am uitat..
$™®SeBassTian®™$: si toti, ori se dau mari macho kre stiu..
$™®SeBassTian®™$: ori alti computer-living-isti se dau inteligenti cu t miri c argumente la adresa alora..
$™®SeBassTian®™$: si am pus si yo un subiect..
$™®SeBassTian®™$: "Cine esti in fatza ta" ..si au inceput oamenii sa fie mai oameni
Roxana: da?
Roxana: cine esti in fatza ta?
Roxana: si la ce anume teai referit?
$™®SeBassTian®™$: nu prea stiu exact cine sunt in fatza mea pt k nu de mult am inceput sa-mi pun intrebarea asta kre nu e deloc una usoara..raspunsul se schimba la cu fiekre lucru kre-l observ la mn..kre-l descopar..oriqm sunt cu totu' altceva dekt arat sau/si dekt se vede ..si toata lumea face asta..si e o greseala kre schimba total lumea ..d fapt..dak n-ar fi asta..s-ar schimba total lumea
Roxana: fiecae om....poarta o masca
$™®SeBassTian®™$: adevarat
Roxana: da stii...e necesar uneori...
Roxana: doar k nu
Roxana: trebuie...sa uiti cine esti tu cu adevarat
Roxana: indiferent de ce lasi sa se vada
$™®SeBassTian®™$: stiu..da' nu crezi k ar fi o revolutie dak ar face cineva cva k un cancer kre se raspandeste-n lume, in societate sa distruga masca aia.. ?
$™®SeBassTian®™$: ar fi o sfidare pt societatea de azi..si o revolutie pt lume
Roxana: nimeni niciodata n'o sa poata sa scape de masca aia
Roxana: ma refer la intreaga populatie..
Roxana: scapand de ea..pe unii i`ar putea face mai slabi
$™®SeBassTian®™$: ba da..pt k e ceva cu care nu s-a nascut nimeni ..si tot ce nu e natural.. dispare in timp..
$™®SeBassTian®™$: da..si ?
$™®SeBassTian®™$: .pana knd..
$™®SeBassTian®™$: nu si dak aia fara mask ar fi mai multi..si mai multi si tot mai multi
Roxana: tot se gaseste cineva sa profite de oamenii fara masca...de slabiciunea lor
Roxana: si s`ar inchide si mai mult..
Roxana: traind intr`o societate k asta ..vrand nevrand avem nevoie de o masca si d'un scut
Adelus Roxana: in unele situatii clar
$™®SeBassTian®™$: da..fara mask..cineva are un ceva in interior..si dak cei cu mask ar trai pe langa unu' singur fara ea..kre sa poata sa o distruga asa cum a distrus-o p-a lui..ar fi un proces ca cel cu maru' strikt..numai k aici ar fi invers
Roxana: chiar crezi k ar putea exista asa ceva?
Roxana: unii oameni se tem de ceea ce inseamna ei
$™®SeBassTian®™$: toata lumea pierde puterea superficiala si isi lasa jos masca si garda knd e atins la dedesubturi..parerea mea
$™®SeBassTian®™$: dak 1 sg ar sti sa fak asta cu toti cei care intra in contact cu el sau cu care intra in contact..ar fi revolutie (si dak ar face-o cu makr 10% din ei..sau poate doar cu unu')
Roxana: eu nu cred in asta
Roxana: nu e posibil asta
Roxana: din punctul meu de vedere
Roxana: u renunti la masca ta?
$™®SeBassTian®™$: da..am inceput de mult..nu poti s-o faci brusc pt k lumea e nu vede ceva ce nu i se arata
Roxana: ce ziceam ..
Roxana: da..
Roxana: lumea o sa profite d asta
Roxana: si u singur nu o sa poti schimba asta
$™®SeBassTian®™$: d mn nu prea are cum..
Roxana: da...si sunt altii mai slabi
$™®SeBassTian®™$: yo nu vreau sa am nicio treaba cu nimeni..
$™®SeBassTian®™$: vreau doar sa am libertatea sa fiu cum simt nevoia sa fiu
Roxana: si nu poti?
Roxana: eu pot sa fiu asa
Roxana: sunt cum vreau eu
$™®SeBassTian®™$: da' eu vreau sa fiu fara masca
Roxana: uite
Roxana: cu mnine poti sa fi fara masca
Roxana:
Roxana: si eu sunt
$™®SeBassTian®™$: atata vreau..si pt asta tre' sa fie si "lumea" asa..k sa nu mai fie nevoie sa ma inchid in cercul meu pentru' k astfel ma limitez
$™®SeBassTian®™$: si dc tre' sa fie bisericutze pt asta...suntem toti oameni, si consider k avem acelasi scop,dak nu acelasi scop, aceleasi lipsuri, nevoi, viata
Roxana: pt ca unii oameni nu te accepta
Roxana: pt simplu fapt...
Roxana: nush
Roxana: pt k oamenii sunt rai
Roxana: si nu dau sanse altor oameni decat dak cine stie ce...
Roxana: e o lume condusa de valori materiale si imagine exterioara
Roxana: si o sa ajungem
Roxana: ca niste roboti
Roxana: o sa vezi
$™®SeBassTian®™$: toate au un inceput..
$™®SeBassTian®™$: nu au fost rai de la inceput
$™®SeBassTian®™$: frica ii face rai p toti..
$™®SeBassTian®™$: o frik exista undeva..
Roxana: sunt de acod cu tine
$™®SeBassTian®™$: tot lipsta libertatii
$™®SeBassTian®™$: de a fi deschis..
Roxana: sunt unii oameni ...kre patesc cva anume..kre ii face sa sufere
Roxana: si atunci nu mai dau alta sansa
$™®SeBassTian®™$: frica de cum reactioneaza lumea..
Roxana: asta inseamna sa nu ai personalitate ta
Roxana: si caracterul tau
Roxana: si k nu ai incredere in sine
Roxana: dak ti`e frica cum reactioneaza lumea..si atunci incepi sa te shcimbi
$™®SeBassTian®™$: brb 3 min
Roxana: o sa`mi continuu ideea
Roxana: u o a citesti
Roxana: pt k atunci knd ai tarie de caracter n`o sa`ti fie frik de rectia lumii...sau probabil..o safi putin speraiat..da` nu lasi asta sa`ti afecteze viata si decizile tale
$™®SeBassTian®™$: am revenit
Roxana: citeste
Roxana: si comenteza
$™®SeBassTian®™$: ..
$™®SeBassTian®™$: stai putin
Roxana: k
$™®SeBassTian®™$: k m-am detasat kteva momente
$™®SeBassTian®™$: stii..
$™®SeBassTian®™$: conversatiile cu tine imi ies atat de bine..
$™®SeBassTian®™$: si e foarte vizibil k e datorita faptului k lipseste masca
$™®SeBassTian®™$:
Roxana: asa e
$™®SeBassTian®™$: iti dai seama cum ar fi asta la nivel mondial
$™®SeBassTian®™$:
$™®SeBassTian®™$: auzi..
$™®SeBassTian®™$: ai auzit de filmu' "The Secret" ..dak nu cumva ti-am mai zis d el
$™®SeBassTian®™$:
Roxana: nu..
Roxana: nu`mi amintesc
$™®SeBassTian®™$: e..cauta p DC++ filmu'..k e cva kre tu (Toma Necredinciosu) ai nevoie sa vezi
Roxana: eu
Roxana: toma necrediniicosu?))
$™®SeBassTian®™$:
$™®SeBassTian®™$: da tu
$™®SeBassTian®™$:
Roxana: dc imi zici si tu asta
Roxana: ?
$™®SeBassTian®™$: pt k tocmai ce ti-am zis cva mai devreme si nu crezi..si nu e nici p departe singuru'..
Roxana: faza cu masca?
Roxana: n`am zis k nu ar fi asa
Roxana: pur si simplu nu cred
Roxana: ca e psibil
Roxana: k toti oamenii sa reununte la masca
Roxana: e aproae imposibil
$™®SeBassTian®™$: toti avem ceva in care credem.. fiekre alegem kre sa fie acela..da' dak am constientiza asta toti.. ar fi totu' mult mai bine pt k diferit e putin spus si nu mereu diferit inseamna bine

and the winner goes to..

yuppy000308

14 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 21:16

Cine sunt in fatza mea? Hmmm incerc sa fiu acelasi si nu-mi iese merge? Nu am principii si motto calauzitor ci doar limite impuse si autompuse de societate. Anumite limite au ramas pe altele am reusit sa le termin. Tot in tot nu stiu daca as schimba ceva la mine. Daca ma refer la un caz specific da poate as gandi altfel cu mintea de acum situatia de atunci dar pentru ca in viatza nu am preview la ce o sa urmeze e cam greu si inapoi e greu sa te intorci. Ce pot sa spun e ca viatza mi-a aruncat destule in fatza sa imi schimbe anumite preconceptii despre societate si despre oameni in general.
Mi se pare subiectul mult prea larg sa apuc sa ma "destainui" pe un site. In plus de fiecare data cand am facut-o lumea m-a banat asa ca am invatzat sa imi pastrez persoana virtuala la fel de privata ca si cea personala.
Acum revenind la intrebare sunt un om simplu, obisnuit nici mai prost nici mai destept ca altii cu probleme cu sperantze, cu vise.
Se mai intampla sa fiu si roman ceea ce in anumite cazuri nu mi-a fost de nici un folos dar nu m-am apucat sa neg ceea ce as fi. E inutil sa regret ca nu m-am nascut altceva. Incerc sa ma descurc cum pot si sa-mi tin cativa apropiati aproape. In rest salutare taica si noroc daca lumea se va duce in galeata ma indoiesc ca tocmai eu sau sebi sau oricare dintre forumisti o sa o apuce de toarta.
Eu zic ca ajunge si ca intrebarea trebuie pusa mai exact ca nu inteleg exact ce se vrea cu ea. Se vrea o definitie a mea care sigur nu se aplica si altora? Se vrea ceva la un nivel general care poate s-ar aplica la mai multi? Cat despre experientze subiective imi pare rau, dar intra toate la capitolul Povesti nemuritoare pentru mine.

napau_bobo

3 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 11:09

nu stiu ce parere au unii cu privire la cine sunt ei,dar eu stiu sigur ca nu as schimba nimic la mine.pt ca orice ai schimba,tot fa fi ceva gresit in ceea ce faci.asa ca imi traiesc viata la turatii maxime,si nu ma gandesc ce am facut,ce voi face,ce as schimba la mine,sau ce voi face maine.conteaza prezentul.

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 13:00

De la: Sebstian88, la data 2009-01-25 12:53:14Cum te simti in legatura cu cine esti, ce ai schimba si ce ai pastra..daca ai avea puterea sa schimbi un lucru la tine ,care ar fi acela?Fa public parerea ta despre tine(daca nu te intereseaza doar ce se crede despre tine ) .Acu' sa va vad :)

Ma simt perfect in pielea mea, sunt ceea ce vreau sa fiu, sunt cum vreau sa fiu... Chestiile care cik ash vrea sa le schimb, pur si simplu le schimb nu stau sa pun intrebari existentiale si de 2 lei k tine

Blaze two then call me in the mornin' PEAAAAAAAAAACE !
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 13:17

De la: snowhite, la data 2009-03-04 22:29:58 daca pot sa aleg CINE sa fiu,as vrea sa fiu EU...poate Eu este masca ce mi se potriveste cel mai bine..

aoleu,nu dati ! si eu sunt socata de ce am scris dar era un citat pe care l-am scrijelit pe banca in liceu

Bravo! Foarte frumos si...la obiect!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 16:24

Eu ma simt acea persoana sigura cu o coloana vertebrala greu de indoit care nu regreta nici o decizie pe care a luato, desi nu mereu a fost decizia cea mai buna. Poate daca ar fi ceva de care sa imi para rau ar fi faptul ca nu am facut unele lucruri.
Daca as vrea sa schimb ceva la mine cred ca ar fi 2 mici minusuri ale mele: gradul scazut de socializare si increderea scazuta pe care o am in oameni.

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 09:48

De la: azalea, la data 2009-01-31 11:10:40

imi place sa fiu, sa ma simt femeie.
as vrea sa pot schimba atitudinea celor din jur fata de mine.
urasc cand mi se spune ca-s naiva.
urasc cand sunt luata de fraiera.
urasc cand se fac presiuni asupra mea, cand mi se impun anumite lucruri.
urasc cand sunt perceputa ca o persoana slaba.
urasc cand n-am puterea sa ma apar.
urasc cand imi vine sa plang prea repede din orice.
in astfel de momente invidiez barbatii.

vrei sa te simti fem...e greu pt fem sa se simta fem:)) sua barbati...pt barbatii e usor...esti nornal esti barbat,daca bei si te dai cu capu de betton de 10 ori devii fem si poate ai si un hematom cerebral...sau ceva de genu:))

grigorescu_nelutu

125 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 23:35

Global Domains International; ati auzit de aceasta companie? este pe cale sa devina lider mondial in ceea ce priveste distribuirea domeniilor web in intreaga lume cu extensia .ws; Fondatorii companiei au ales sa faca acest lucru cu ajutorul colaborarii de tip franciza, motiv pentru care e sansa noastra sa ne alaturam si sa facem foarte multi bani. Vezi prezentarea oficiala (video) la www.banifrumosi.ws/filmulet.html si mai multe informatii pe www.banifrumosi.ws ; astept pareri pro si contra si daca vreti sa ma contactati direct intrati pe site-ul meu www.banifrumosi.ws

Ai timp de pierdut pe net? copiaza metoda mea si castiga bani.. Viziteaza: www.banifrumosi.ws
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 12:13

as vrea sa devin hamster:D

pearl_seeker

61 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 14:20

Caracterele umane sunt atat de schimonosite si pline de masti incat nu-i de mirare ca mii si mii de familii se destrama zilnic, ca relatiile interumane sunt atat de superficiale, etc..... How did we ever get so low.......

Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 19:50

De la: pearl_seeker, la data 2009-04-27 14:20:59 Caracterele umane sunt atat de schimonosite si pline de masti incat nu-i de mirare ca mii si mii de familii se destrama zilnic, ca relatiile interumane sunt atat de superficiale, etc..... How did we ever get so low.......

Mai iti dau dreptate (nu ca ai avea nevoie)... traim ciudat, ne purtam ciudat unii cu altii, de multe ori interpretam aiurea cuvintele, vorbele, gandurile, sentimentele...
Ce pacat ca nu se pune pret pe sentiment... poate suntem prea egoisti... si totusi este "lumea" creata de noi...

"Niciodatã nu putem judeca viaþa celorlaþi, pentru cã fiecare îºi cunoaºte propria durere ºi renunþare. Una este sã crezi cã eºti pe drumul cel bun ºi alta e sã crezi cã drumul tãu e unic"
Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 10:17

hmmm ... cate teoreme ... cata filosofie ... Doamne ... Dumnezeule ... numa masti ... numa fitze ... io nu ma schimb ... io nu mai fac pe mine de la 2 ani ... io nu o iau sus si nu o dau jos ... nici in fund nu am poopat pe nimeni ... mda ... cam asea va eschivati multi ... in schimb sunteti falsi ... putini se pot ascunde in fatza cuiva care are experientza de viatza mai avansata ... mie imi e sila de "mascatii" de genul asta ... si cred ca tocmai de aia nu mai am prieteni ... ei nu stiu ca nu ii mai consider prieteni ... nu le-am zis ... inca ... sper sa isi dea seama si singuri ...

cine sunt eu in fata mea ??? foarte usor de zis : sunt adevarat !!! asta nu inseamna ca tre sa va apucati voi sa imi dati vreo valoare ... chiar nu ma intere ... :D:D:D

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 10:24

"cine sunt eu in fata mea ??? foarte usor de zis : sunt adevarat !!! asta nu inseamna ca tre sa va apucati voi sa imi dati vreo valoare ... chiar nu ma intere ... :D:D:D"

Observam asta!!!...de-aia te-ai si apucat sa postezi la mai toate topicurile!

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 14:05

De la: rose, la data 2009-05-05 10:24:35"cine sunt eu in fata mea ??? foarte usor de zis : sunt adevarat !!! asta nu inseamna ca tre sa va apucati voi sa imi dati vreo valoare ... chiar nu ma intere ... :D:D:D"

Observam asta!!!...de-aia te-ai si apucat sa postezi la mai toate topicurile!

care e problema ta ??? sincer ... nu vreau sa intelegi ca ma iau de tine ... tot incerc sa ma las pe mine in pace de cele mai multe ori ... si incerc sa nu ma mai iau de nimeni ... care e problema ta ca scriu eu la mai multe subiecte ... spuneam doar sa nu inceapa careva sa faca aprecieri la adresa mea ... inca ... dech ... inca nu am lasat sa se vada cine sunt si cum sunt ... dech ... inca o data te intreb destul de frumos ... si astept un raspuns cam tot asea ... adik civilizat ... care e problema ta ca scriu eu la mai multe subiecte ???

adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 5 Mai 2009, ora 22:34

am ajuns misoginul perfect ascuns....

david...romantic incurabil
Cornelia_leia

329 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 17:54

Interbarea m-a facut sa ma gandesc indelung si dupa ce mi-am imaginat diferitele posibilitati(schimbari), am tras o singura concluzie.Nu as face nici o schimbare, daca as putea sa o iau de la inceput , deoarece daca as schimba ceva cat de putin atunci ar fi posibilitatea(probabilitatea) sa nu mai fiu cine /ceea ce sunt si nu cred ca mi-ar place.

GEKADOS

134 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 13:02

cine sint eu in fata mea,grea intrebare..un om rau nu sint,imi raspund la provocarii,si noutati,desi citeodata din cauza ambitiei mele am suferit ,gasesc intotdeauna o cale de a iesi din situatie,fiindca merg pe ideia ca nimic nu este imposibil,ci doar mai greu de realizat..

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 13:23

Cine sunt eu in fata mea...sunt eu 100%, sunt eu asa cum am devenit dupa o viata in care am trait tot ce poate oferi o viata de om, incepand cu o copilarie normala, o adolescenta frumoasa si lipsita de griji, o tinerete plina de dragoste, maturitatea care a urmat aducand cu sine implinirea dorita de orice femeie (casatorie, copil, situatie sociala normala, etc), sunt eu in pragul batranetii deja, cu speranta ca aceasta "stare" sa ma nu ma gaseasca singura, sa fim doi cat mai mult timp...iar daca ma privesc in oglinda...vad acelasi chip, al meu...insa din ce in ce mai "marcat" de trecerea anilor, cu riduri care au aparut de la zambete, de la ras in hohote, dar si de la multe, foarte multe griji, probleme, necazuri, vad un chip pe care inca mai gasesc seninatatea privirii unui om ce-l poate privi in ochi pe cel de langa el!...
Cine sunt eu in fata mea...in "oglinda din perete" si in cea a sufletului meu, sunt EU, cea dintotdeuna!...

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine esti in fata ta?
Mergi la: