back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine esti in fata ta?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 14:37

va rog frumos ayleen, angi nu puteti sa faceti asta o sa-i furati ideea lui dasca si o sa va dea in judecata pentru plagiat si in plus eu cu cine mai schimb pareri , cu cine mai schimb versuri

Raporteaza abuz de limbaj
fantassy

630 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 15:49

De la: nick_titi, la data 2009-01-29 14:37:40va rog frumos ayleen, angi nu puteti sa faceti asta o sa-i furati ideea lui dasca si o sa va dea in judecata pentru plagiat si in plus eu cu cine mai schimb pareri , cu cine mai schimb versuri

nicky, sunt 173 de topicuri deschise la forumul "Femei", azi 30 ianuarie 2009, ora 15:39. majoritatea sunt de C^C^T!!!! si toata lumea care a fost pe aici mai de la inceput stie asta...

nu ni se posteaza comentariile cum trebuie, adica daca nu trec de niste filtre... PA! suntem oameni mari si nu cred ca, atata timp cat articolele de pe site scrise de administratori (logic) contin cuvinte si "idei" legate de arhi-cunoscutul subiect S#X, de ce noi suntem cenzurati de-a-m-p*lea?!?!!?

plus de asta, nu mai fac fatza la cate persoane incearca sa intre in acest grup format acum luuuuni de zile de cateva persoane printre care tu, eu si Radhookoo... nu-i vorba ca fac discriminari, adica, pana mea, eu am fost cea care v-a convocat la "meeting" pentru ca am vrut sa va cunosc eu in primul rand, si apoi sa ne cunoastem mai bine cu totii intre noi... am gresit cu ceva?!!? si acum daca intru sa las o PARERE, nu un comment , sar toti de parca le-as lua paine de la gura...

problema mea nu este de fapt cea, cum carcotasii vor veni sa "dea comm" dup-aia, ca nu mai sunt bagata in seama sau ca sunt ofticata ca nu mai imi canta nimeni in struna... ci aceea ca eu cred, de dragul acestui super-grup facut aici sa... mai strangem randurile...

din nou, parerea mea... dar, pana nu se mai schimba cate ceva pe aici si nu se face un pic de "curatenie"... imi bag pwla in el de site si de forum...

in fine intru in polemici aiurea, sa vedem daca imi vor posta comentariul, chiar sunt curioasa...

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 16:12

De la: ayleen, la data 2009-01-25 12:56:57
De la: Sebstian88, la data 2009-01-25 12:53:14Cum te simti in legatura cu cine esti, ce ai schimba si ce ai pastra..daca ai avea puterea sa schimbi un lucru la tine ,care ar fi acela?Fa public parerea ta despre tine(daca nu te intereseaza doar ce se crede despre tine ) .Acu' sa va vad :)

inainte imi doream sa invat sa tac! dar nu pot! si am invatat sa traiesc cu asta!... as pastra tot ce am / ce sunt... mi-as mai dori doar sa pot pune in aplicatie si in viata mea toate sfaturile pe care le dau altora...

fa doar ce zice popa nu si ceea ce face

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 16:15

si in legatura cu topicul : in fata mea sunt perfect. ma ador. n-am nici un defect. problema e ca nu sunt asa si in fata altora

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 16:22

nu. nu sunt narcisist. ci doar cred ca merit ceea ce e mai bun pentru mine. (asta ca sa raspund unor eventuale sic urmatoare comenturi)

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 16:24

De la: angel_demon10, la data 2009-01-30 15:49:26
De la: nick_titi, la data 2009-01-29 14:37:40va rog frumos ayleen, angi nu puteti sa faceti asta o sa-i furati ideea lui dasca si o sa va dea in judecata pentru plagiat si in plus eu cu cine mai schimb pareri , cu cine mai schimb versuri

nicky, sunt 173 de topicuri deschise la forumul "Femei", azi 30 ianuarie 2009, ora 15:39. majoritatea sunt de C^C^T!!!! si toata lumea care a fost pe aici mai de la inceput stie asta...
nu ni se posteaza comentariile cum trebuie, adica daca nu trec de niste filtre... PA! suntem oameni mari si nu cred ca, atata timp cat articolele de pe site scrise de administratori (logic) contin cuvinte si "idei" legate de arhi-cunoscutul subiect S#X, de ce noi suntem cenzurati de-a-m-p*lea?!?!!?
plus de asta, nu mai fac fatza la cate persoane incearca sa intre in acest grup format acum luuuuni de zile de cateva persoane printre care tu, eu si Radhookoo... nu-i vorba ca fac discriminari, adica, pana mea, eu am fost cea care v-a convocat la "meeting" pentru ca am vrut sa va cunosc eu in primul rand, si apoi sa ne cunoastem mai bine cu totii intre noi... am gresit cu ceva?!!? si acum daca intru sa las o PARERE, nu un comment , sar toti de parca le-as lua paine de la gura...
problema mea nu este de fapt cea, cum carcotasii vor veni sa "dea comm" dup-aia, ca nu mai sunt bagata in seama sau ca sunt ofticata ca nu mai imi canta nimeni in struna... ci aceea ca eu cred, de dragul acestui super-grup facut aici sa... mai strangem randurile...
din nou, parerea mea... dar, pana nu se mai schimba cate ceva pe aici si nu se face un pic de "curatenie"... imi bag pwla in el de site si de forum...
in fine intru in polemici aiurea, sa vedem daca imi vor posta comentariul, chiar sunt curioasa...

ubito, sigur ca ti'l posteaza, nu fii asa de suparata pe admini... pff....
in legatura cu cele spuse de tine mai sus, ai mare dreptate, asta e.... ne comformam (ne mulam pe criza asta jegoasa care ne macina pana la vene... )

pana mea, hai sa luam o pauza.
eu una asa voi face, cat de curand, pt ca imi voi schimba multe aspecte ale vietii pe care o am acum, voi taia multe de pe lista si voi adauga altele. sau pur si simplu le voi pune pe stand by pe termen nelimitat.
ne vom regasi tot pe aici, sau chiar vom face intalnirea aia INTR'UN FINAL bine meritat, sau de ce nu... VOI organiza chiar eu o plecare de un weekend la munte cu cei mentionati de tine la un moment dat pe un topic care acum nu mai exista
am luat la cunostinta.
pupateas my dear angie!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 16:28

apropo, dupa examene si TOT! voi petrece.
prin urmare, voi avea inca un motiv de sarbatorit in plus:
o sa fac un an curand!
si o sa beau si in cinstea voastra la petrecerea din fiecare an de ANTI Valentines DAY!

va voi anunta ora si locatia.
(care se stie deja, dar momentan va las sa ghiciti care e)

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 17:43

ca de obicei nu mi-a postat commentul bag pwla scuzati expresia....ideea e ca nici nu injurasem idioti sunt cei de la forum care verifica commenturile

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 17:49

mai incerc odata.....cel mai bine mutam la o cafea forumul dar o sa fim urmariti general de ceilalti va trebui sa ne deghizam sa ne ascundem care pe unde putem cu cine putem sa ne intalnim numai noaptea in baza secreta.... o sa trimita cei de la yuppy recuperatorii dupa noi ne vor pandii de pe blocuri cu magnumul(pusca cu luneta) sa ne aduca innapoi pe forum......ce tare ar fii .....pup fetele dau o bere la baieti in baza secreta

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 17:50

acum a mers mai bag odata in idiotii de la forum si imi cer din nou scuze in fata fetelor pentru comentariul neadecvat

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 23:09

De la: nick_titi, la data 2009-01-30 17:49:06mai incerc odata.....cel mai bine mutam la o cafea forumul dar o sa fim urmariti general de ceilalti va trebui sa ne deghizam sa ne ascundem care pe unde putem cu cine putem sa ne intalnim numai noaptea in baza secreta.... o sa trimita cei de la yuppy recuperatorii dupa noi ne vor pandii de pe blocuri cu magnumul(pusca cu luneta) sa ne aduca innapoi pe forum......ce tare ar fii .....pup fetele dau o bere la baieti in baza secreta

asta da imagine , da pe mine cine ma asteapta ? inca 2 ani si dupa aia nu stiu , e asa mica lumea si eu vreau sa o vad pe toata

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 23:11

De la: gabi8ma, la data 2009-01-30 23:09:14
De la: nick_titi, la data 2009-01-30 17:49:06mai incerc odata.....cel mai bine mutam la o cafea forumul dar o sa fim urmariti general de ceilalti va trebui sa ne deghizam sa ne ascundem care pe unde putem cu cine putem sa ne intalnim numai noaptea in baza secreta.... o sa trimita cei de la yuppy recuperatorii dupa noi ne vor pandii de pe blocuri cu magnumul(pusca cu luneta) sa ne aduca innapoi pe forum......ce tare ar fii .....pup fetele dau o bere la baieti in baza secreta

asta da imagine , da pe mine cine ma asteapta ? inca 2 ani si dupa aia nu stiu , e asa mica lumea si eu vreau sa o vad pe toata

care-i faza cu 2 ani ?

adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 00:54

in fata mea sunt multe gagici bune cu draci si nu stiu pe care sa o aleg de nevasta...ii voie sa dau cu zaru....ca n-am intrebat...

david...romantic incurabil
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 01:49

De la: angel_demon10, la data 2009-01-30 15:49:26

hear, hear!

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 01:50

De la: nick_titi, la data 2009-01-30 17:43:16ca de obicei nu mi-a postat commentul bag pwla scuzati expresia....ideea e ca nici nu injurasem idioti sunt cei de la forum care verifica commenturile

nu verifica nimeni commenturile. sunt filtre automate.

nu-i asa adminule?

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 01:56

treaba e mai simpla de atat. tot timpul e mai simpla. asa m-am obisnuit sa vad eu lucrurile.

1. forumul a prins un pic de avant, si-au venit oamenii. e ok. problema e ca multi intra o data si gata. si altii sunt ID-uri ale aceleiasi persoane. (nu-i asa?)

2. noi, care am format un nucleu, si am adus si pe altii, oricum avem the upper hand. :) dar nu ne intereseaza sa o folosim. eu ma pis pe toti noii veniti pana nu demonstreaza ceva. de dasca m-am luat urat la inceput (daca va amintiti) si omu' a aratat ca poate mai mult decat ce arata aici.

3. oricum suntem la cheremu' lu' adminu' de forum. pana mea... ne mutam altundeva. problema lui e ca nu-si da seama ca noi asa cum am adus oameni, putem sa-i tinem deoparte. adica sa stea el si cu amicii lui, ca pe mirc si sa discute aici, daca noi nu avem nimic de spus despre ce se intampla aici.

4. angel, i-ai uitat pe unii.. de ex, gabi8ma..

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 08:53

cu topicuri idioate am venit si eu:)))....hmm..dar la subiect...e si normal dupa un timp in care intri mult si vezi cam aceleasi sub..si aceleasi pareri si comentarii si ink vreo cativa prosti...sa iti vn sa iesi ,sa te lasi,de asta vroiam si eu sa ma las,prea multi cocalari si pitzi cateodata,..la inceput poate era un forum serios...acum a devenit amuzament..macar atat decat nik,,,poate o pauza e buna,reveniti dupa un timp cand va plictisiti si vreti sa mai radeti..alt forum nu e solutia pt ca o sa se intample la fel ca aici..daca ne retragem toti o vreme,ma refer la astia cu care ai ceva de discutat,si ii lasam numai pe idioti...o sa fie amuzant sa vb intre ei..o sa se inteleaga perfect..oricum radhookoo,angel si cine a mai deschis site-ul bv voua...o idee buna

jtazjmen

651 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 10:55

Cata inversunare mai oameni buni... dar ce v-a suparat asa de rau de fapt??? nu stiu de ce dar mie imi miroase ca motivele ar fi mult mai complexe decat cele relatate de voi!!

In primul rand: spuneti ca sunt multi neaveniti care va tulbura existenta.. puteti intotdeauna sa ii ignorati dc va deranjaza!! dar ganditi-va cum ar fi sa fii nou pe un forum, sa ai si tu ceva de zis, sa astepti un raspuns si lumea sa nu te bage in seama!! sa strigi disperat dupa ajutor si lumea sa treaca pe langa tine ca si cum nu ai exista!!! NOT FAIR!!

In al 2-lea rand, asta e un forum de discutii libere pe care intra cine vrea si cine are ceva de zis. E ca in viata de zi cu zi.. pe unde te duci, intalnesti oameni noi.. nimeni nu te obliga sa legi prietenii cu toti.... pe unii ii ignori, altora le raspunzi doar din politete si nu te imprietenesti decat cu cei care sunt compatibili cu tine..

eu, spre exemplu, intru aici ca sa ma distrez.. sa ma deconectez .. sa respir.. desigur ca sunt subiecte care ma plictisesc ingrozitor.. sunt posturi pe care citindu-le ma iau cu mainile de par dar sunt oameni si oameni printre oameni!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 11:10

De la: Sebstian88, la data 2009-01-25 12:53:14Cum te simti in legatura cu cine esti, ce ai schimba si ce ai pastra..daca ai avea puterea sa schimbi un lucru la tine ,care ar fi acela?Fa public parerea ta despre tine(daca nu te intereseaza doar ce se crede despre tine ) .Acu' sa va vad :)

imi place sa fiu, sa ma simt femeie.
as vrea sa pot schimba atitudinea celor din jur fata de mine.
urasc cand mi se spune ca-s naiva.
urasc cand sunt luata de fraiera.
urasc cand se fac presiuni asupra mea, cand mi se impun anumite lucruri.
urasc cand sunt perceputa ca o persoana slaba.
urasc cand n-am puterea sa ma apar.
urasc cand imi vine sa plang prea repede din orice.
in astfel de momente invidiez barbatii.

jtazjmen

651 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 12:47

De la: azalea, la data 2009-01-31 11:10:40

tocmai ce ti-ai dat in vileag toate slabiciunile o sa ma gandesc cum sa profit de ele ca sa te fac sa suferi si sa plangi ca eu sa ma simt bine

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 13:10

te-ai vandut dusmanului. ai vazut cum te-a si taxat lawyer

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 13:16

De la: lawyer, la data 2009-01-31 12:47:40

tocmai ce ti-ai dat in vileag toate slabiciunile o sa ma gandesc cum sa profit de ele ca sa te fac sa suferi si sa plangi ca eu sa ma simt bine

se pare ca bancurile alea despre avocati sunt adevarate

Azgard

657 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 16:48

angel , radhookoo , etc , nu stiu de ce sunteti asa stresati , in primul rand daca vrei o discutie serioasa nu incepi aicia , stai pe mes cu prieteni(exista optiunea de :conferinta...) , sau la o cafenea , sau la un metru de bere prin alta parte ... , aici daca vrei sa intri , mai mult intri sa faci putin misto de uni si atli ...

e adevarat ca pe la inceput parca era:... chiar interesant .... , acum nu stiu , parerea mea este ca inainte nu posta tot poporul , doar sa se bage in seama , nu repetau uni si alti de nu stiu cate ori aceasi chestie pe care au zis-o alti inainte (e o vorba : intr-un an inveti sa vorbesti si in 60 inveti sa taci),pe langa asta prea a prins contur de site de dating ... , cel putin cu fazele din alea: ca x ti-a vazut profilul /pozele... etc ,

si daca tot am postat , sa fiu on topic (nu am citit decat primele 2 posturi si ultimile ,m-am plictisit repede )

cine sunt in fata mea :: sunt perfect , sunt un semi-zeu , daca ar fi sa schimb ceva in viata mea , nu as schimba absolut nimca , as vrea sa vad o segventa din viata mea , din alt unghi , dar aia e alta poveste .... , defecte ca tot omul am si eu, si incerc pe marea majoritate sa le corectez cand le vad /in timp /etc (ca la un mom dat sa nu mai fiu doar semi zeu ), iar un defect, imi placea prea mult sa vreau sa il schimb ....

burn baby, burn ...
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 12:51

De la: Azgard, la data 2009-01-31 16:48:33angel , radhookoo , etc , nu stiu de ce sunteti asa stresati , in primul rand daca vrei o discutie serioasa nu incepi aicia , stai pe mes cu prieteni(exista optiunea de :conferinta...) , sau la o cafenea , sau la un metru de bere prin alta parte ... , aici daca vrei sa intri , mai mult intri sa faci putin misto de uni si atli ...
e adevarat ca pe la inceput parca era:... chiar interesant .... , acum nu stiu , parerea mea este ca inainte nu posta tot poporul , doar sa se bage in seama , nu repetau uni si alti de nu stiu cate ori aceasi chestie pe care au zis-o alti inainte (e o vorba : intr-un an inveti sa vorbesti si in 60 inveti sa taci),pe langa asta prea a prins contur de site de dating ... , cel putin cu fazele din alea: ca x ti-a vazut profilul /pozele... etc ,
si daca tot am postat , sa fiu on topic (nu am citit decat primele 2 posturi si ultimile ,m-am plictisit repede )
cine sunt in fata mea :: sunt perfect , sunt un semi-zeu , daca ar fi sa schimb ceva in viata mea , nu as schimba absolut nimca , as vrea sa vad o segventa din viata mea , din alt unghi , dar aia e alta poveste .... , defecte ca tot omul am si eu, si incerc pe marea majoritate sa le corectez cand le vad /in timp /etc (ca la un mom dat sa nu mai fiu doar semi zeu ), iar un defect, imi placea prea mult sa vreau sa il schimb ....

chiar ma.. nu m-am gandit la treaba cu dating-u' =)) problema nu e cu cei ca tine, problema e mai complicata. adica, de ce mama dracu sunt 100 de conturi ale aceleiasi persoane? adica macar de-ar fi consistente, da' acuma vrea sa intrebe de probleme de erectie, si maine vrea sa stie cum e cu misoginii. e acelasi. vorba aia: "asa simt io".

Azgard

657 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 17:29

De la: radhookoo, la data 2009-02-01 12:51:17
De la: Azgard, la data 2009-01-31 16:48:33angel , radhookoo , etc , nu stiu de ce sunteti asa stresati , in primul rand daca vrei o discutie serioasa nu incepi aicia , stai pe mes cu prieteni(exista optiunea de :conferinta...) , sau la o cafenea , sau la un metru de bere prin alta parte ... , aici daca vrei sa intri , mai mult intri sa faci putin misto de uni si atli ...

chiar ma.. nu m-am gandit la treaba cu dating-u' =)) problema nu e cu cei ca tine, problema e mai complicata. adica, de ce mama dracu sunt 100 de conturi ale aceleiasi persoane? adica macar de-ar fi consistente, da' acuma vrea sa intrebe de probleme de erectie, si maine vrea sa stie cum e cu misoginii. e acelasi. vorba aia: "asa simt io".

da ma , dar daca intrebi tampeni din aste te faci de toata cacaua , ca unele chesti sunt aiurea rau , si daca se gandeste ca e site cu ceva tente de dating , isi mai face un cont nou ca asa sterge trecutul cu buretele , si acuma poate sa fie smecher , problema este ca tot prost a ramas ,parerea mea , dar in fine ,
eu tot nu inteleg stresul vostru , te obliga cineva sa intri pe topicurile alea ?, eu unul cand mai postez , postez rar , si daor la inceput ca dupa aia ma plictiseste subiectul si nu mai intru pe el
, apropo am intrat acuma pe kudica , au niste subiecte mult mai aiurite ca astea de pe yuppy , de genul :" barbati se pot indragosti? " , de parca am fi niste roboti ...

burn baby, burn ...
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 04:57

De la: Azgard, la data 2009-02-01 17:29:29

da ma , dar daca intrebi tampeni din aste te faci de toata cacaua , ca unele chesti sunt aiurea rau , si daca se gandeste ca e site cu ceva tente de dating , isi mai face un cont nou ca asa sterge trecutul cu buretele , si acuma poate sa fie smecher , problema este ca tot prost a ramas ,parerea mea , dar in fine ,
eu tot nu inteleg stresul vostru , te obliga cineva sa intri pe topicurile alea ?, eu unul cand mai postez , postez rar , si daor la inceput ca dupa aia ma plictiseste subiectul si nu mai intru pe el
, apropo am intrat acuma pe kudica , au niste subiecte mult mai aiurite ca astea de pe yuppy , de genul :" barbati se pot indragosti? " , de parca am fi niste roboti ...

am postat si eo pe kudica la vreo 2-3 subiecte.. :) e prea plin de gagici... si nu prea beau ele bere... :))

Azgard

657 mesaje

Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 23:01

De la: radhookoo, la data 2009-02-06 04:57:02
De la: Azgard, la data 2009-02-01 17:29:29

am postat si eo pe kudica la vreo 2-3 subiecte.. :) e prea plin de gagici... si nu prea beau ele bere... :))

da , fetele beau mai mult vin si vin fiert

burn baby, burn ...
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 21:10

De la: ayleen, la data 2009-01-25 12:56:57

inainte imi doream sa invat sa tac! dar nu pot! si am invatat sa traiesc cu asta!... as pastra tot ce am / ce sunt... mi-as mai dori doar sa pot pune in aplicatie si in viata mea toate sfaturile pe care le dau altora...

Este pt prima oara cand sunt 100% de acord cu cineva!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
rieddell

138 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 22:23

wa ... eo cred ca ai probleme serioase, as putea sa te boscorovesc nitel cu un "halucinantule ce esti", eo cred ca masca aia e la tine, nu cred ca e la altii, ca altii in fata mea sunt ca si despuiati in pitpalacul gol (ca sunt baieti, ca sunt fete, ca au 20 de ani, ca au 30 de ani, ca e presedinte, ca e nenea politimilitianu') nici-unu nu mi-se mai pare fermecator. Cu timpul ajungi sa crezi in tine, sa iti fi propria stea si propria calauza, sa nu mai depinzi de absolut nimeni, iar atunci cand cazi ... te scuturi frumos si pleci mai departe in asteptarea viitorului.

Ce as schimba eu? daca as avea puterea de a schimba ceva?
As schimba faptul ca sunt din materie, cu alte cuvinte m-as metamorfoza si rezuma doar la energie pura (ceea ce e din abundenta in jurul meu), si faptul ca nu pot sa prind diverse forme (-.-' ... cva gen zeu ...). Dar nu pt putere ci pt cunoastere as vrea sa schimb asta, nu sunt egoist, din contra, sunt altruist. Mereu ma fascinat ceea ce se afla in jurul meu si marea mea tristete e ca nu voi apuca sa cuprind in vecii vecilor amin tot ce se poate cuprinde. Ar mai exista o varianta la primul impediment ... lumea viselor, dar asta ar insemna sa lucrez in mod constant si in mod sustinut ... ceea ce e cam greu ca te cam istoveste de energie, asta dk vrei sa o faci din proprie initiativa .... -.-' deja am intrat in polemici prea profunde ...

Si in concluzie as vrea sa le dau dreptate celor dinaintea mea si celor "batrani", si cu riscul de a ma repeta o sa o mai zic o data.
Inainte primeam instintari de la 3 site-uri care erau legate de asta, acuma primesc doar de la asta, care e combinatia. si inainte primeam articole nu forumuri, de intrat pe forum m intrat ca fiind o distractie alternativa, un timp de pierdut (nu ca as avea timp de pierdut ... -.-'). Dupa cum se zicea si inaintea mea e cam prosteasca ideea cu cenzura, stiu ca am prins o perioada de necenzurare, ma luat prin surprindere chestia asta, si dupa mine eo cred totusi si imi sustin ca asta e site de pwli nu de pasarici ;)) (fara aluzie misogina), deci in concluzie ma asteptam sa gasesc niste solutii si nish raspunsuri, dar se pare ca am dat de altceva care e nociv si addictive din pura placere de a scrie. Sincer ... si mie mi-se pare cam prosteasca ideea de a sta la taifas pe o tastatura si un monitor ... dar din lipsa de limitari "tehnice" ... n-am ce face.
Intr-o alta ordine de idei (sper sa nu mi-o luati in nume de rau), dintr-un alt punct de vedere se vede altel problema propusa cum ca "sa ramana astia noi si idioti". Cum am citit asta nu m-am putut sa ma abtin sa nu imi treaca prin minte faptul ca ati putea fi chiar voi cei pe care i huliti voi. Repet, ink o data, nu e v'o injuratura adusa nimanui, cum nu e nici jignire sau injurii aduse cuiva anume sau in directia unora, e doar pur o parere (pe care banuiesc ca trebuia sa o tin pt mine), dar mai ganditi si din alte puncte de vedere si sa vedeti atunci ce o sa iasa.
Si cu asta am incheiat, stiu ca de data asta am intrecut ori ce lmita ... dar trebuia zis cumva si de catre cineva.

rieddell

138 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 22:28

P.S.: Sper sa aveti o lectura frumoasa si ca nu scriu chiar atat de imbecil (in sensul de citit) pe cat cred ca ar parea.
P.S. 2.1.0: Inainte cand am aterizat p'aci dadeam cate un post 2 la 2 3 luni, acum sunt zilnic, cred ca ma las ... -.-' ca nu mai merge treaba ...
P.S. 2.1.1: Acum din cauza cenzurii inainte de a trimite trebuie sa dai copy la tot ce ai scris din cauza ca s-ar putea sa nu iti mai apara ...
P.S. 2.1.2: Era sa uit -.-" ... cand dati citate incercati sa dati citat doar la pe cine vreti sa citati, nu mai citati citate, ca o sa se ajunga sa scriem pe forum in citate si nu se mai intelege nimeni ce scrie si cred ca nici timp nu mai ai sa cuprinzi tot. Nu trebuie sa ai cine stie ce cunoastinte in ale calculatoarelor, si nici sa fi pc geek. P_U_N_C_T

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine esti in fata ta?
Mergi la: