back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Viata de noapte...

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

romica_2000_2001

158 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 12:25

Salut la baieti si Buna la fete
Am incercat 2 ore scriu ceva concret aici da nu am reusit...poate ca e un subiect despre care nu se poate spune multe dar l-am deschis pt ca pt mine e f important...adik..eu dorm ziua si noaptea ies...ori in club cu prietenii...ori cu masina prin oras..sau la plimbari in oras...depinde...
Voi aveti o viata de noapte?daca da...cat de activa este?ce faceti?

Raporteaza abuz de limbaj
b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 17:54

Dumnezeu a inventat lumea intr-o noapte.
prejudecata despre noapte este ca tre sa bei ca porcii, sa mergi intr-un loc in care da muzica atat de tare incat nu ne auzim si oricum n-avem nimic de zis. deci salivam, dam din posterioare si ne bataiam haotic.
deci? deci e bine si cu noaptea daca tot intrebi si nimic din ce s-a intamplat interesant in toata viata mea nu s-a intamplat intre 11 si 19(mai putin turu frantei pe eurosport). pana si badea are emisiune de la 23:00

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 19:25

De la: xanax, la data 2009-01-24 17:54:32Dumnezeu a inventat lumea intr-o noapte.
prejudecata despre noapte este ca tre sa bei ca porcii, sa mergi intr-un loc in care da muzica atat de tare incat nu ne auzim si oricum n-avem nimic de zis. deci salivam, dam din posterioare si ne bataiam haotic.
deci? deci e bine si cu noaptea daca tot intrebi si nimic din ce s-a intamplat interesant in toata viata mea nu s-a intamplat intre 11 si 19(mai putin turu frantei pe eurosport). pana si badea are emisiune de la 23:00

deci?? ce faci diseara???

b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 19:30

haha. ma duc la ziua unui varsator in curtea berarilor-revenge. de unde-l sun pe numitul cretzu(raducu pe forum) in timp ce ne transhumam printr-un club ceva sa ne batzaim juma de ora pana sa ajungem la varsator acasa unde continuam petrecerea. il sun pe raducu ca sper sa vina si el asa mai cu blatu... sa ne distram si noi (ai auzit ma?)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 19:34

De la: xanax, la data 2009-01-24 19:30:50haha. ma duc la ziua unui varsator in curtea berarilor-revenge. de unde-l sun pe numitul cretzu(raducu pe forum) in timp ce ne transhumam printr-un club ceva sa ne batzaim juma de ora pana sa ajungem la varsator acasa unde continuam petrecerea. il sun pe raducu ca sper sa vina si el asa mai cu blatu... sa ne distram si noi (ai auzit ma?)

s-a notat! zi-i varsatorului "la multi ani" din partea mea, si lu' cretzu sa ia o sticla de vin, daca are de gand sa mearga pe blat la ziua lu' ala...
hai s-aveti fun!

p.s: deci ce-o fi important se va intampla pana in ora 23... right?

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 19:35

eu merg in seara asta in Upload (e un club nou pt mine) si daca nu imi place, dau o fuga prin Crossroads ca e aproape, si deh nu..... club a (oldies are goldies!!!!!)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 19:45

De la: Greenie, la data 2009-01-24 19:35:25eu merg in seara asta in Upload (e un club nou pt mine) si daca nu imi place, dau o fuga prin Crossroads ca e aproape, si deh nu..... club a (oldies are goldies!!!!!)

sa-mi zici "noroc" in gand cand iei prima gura de bere... eu o sa am treaba... tre sa scriu un email... dar promit ca beau si eu o bere'n cinstea ta

romica_2000_2001

158 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 16:26

Ce noroc pe voi...va duceti in club...eu sunt raciiit:(( imi explodeaza capu de durere doar cat fac 2 pasi...da sa merg in club.....:((
Singurul loc unde am ajuns/ajung week-endu asta e in bucatarie la o bere si 1 pachet de tigari cu tovarasii...distractiv?nu prea...fara club sunt mort.

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 16:42

De la: xanax, la data 2009-01-24 19:30:50haha. ma duc la ziua unui varsator in curtea berarilor-revenge. de unde-l sun pe numitul cretzu(raducu pe forum) in timp ce ne transhumam printr-un club ceva sa ne batzaim juma de ora pana sa ajungem la varsator acasa unde continuam petrecerea. il sun pe raducu ca sper sa vina si el asa mai cu blatu... sa ne distram si noi (ai auzit ma?)

1. n-ai mai sunat. si acum dormi pentru ca mi-ai respins apelu
2. oricum nu veneam ca am stat cu gagica-mea. revizia tehnica a relatiei...

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 16:45

De la: Rommy, la data 2009-01-25 16:26:31Ce noroc pe voi...va duceti in club...eu sunt raciiit:(( imi explodeaza capu de durere doar cat fac 2 pasi...da sa merg in club.....:((
Singurul loc unde am ajuns/ajung week-endu asta e in bucatarie la o bere si 1 pachet de tigari cu tovarasii...distractiv?nu prea...fara club sunt mort.

fratzica, e naspa sa fi racit. da' cred ca e mai naspa sa fi dependent de club. plm.. cat e aia o sapt?! trece imediat! oamenii din club sunt tot aia, se intampla acelasi lucru, si cand te vei intoarce, vei relua lucrurile din acelasi punct in care le-ai lasat.

HAI! Fa-te SANATOS!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 22:41

De la: Greenie, la data 2009-01-24 19:35:25eu merg in seara asta in Upload (e un club nou pt mine) si daca nu imi place, dau o fuga prin Crossroads ca e aproape, si deh nu..... club a (oldies are goldies!!!!!)

intr'un final, am ajuns in Golden si in cele din urma, in Expirat.

romica_2000_2001

158 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 21:28

De la: Greenie, la data 2009-01-25 22:41:57

intr'un final, am ajuns in Golden si in cele din urma, in Expirat.

mi-a trecut si durerea de cap si toate...chiar dupa week-end...asta e...astept urmatorul week-end...salut!

b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 23:05

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:17

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:19

b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 14:30

grohot e numele sau prenumele?

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 15:37

De la: Endemic, la data 2009-01-28 14:30:10grohot e numele sau prenumele?

ie nicneimu

b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 04:24

ba, iar am spamuit discutia ca porcii.
deci. revenind la subiect. ce-ntelegeti voi prin viata de noapte si prin ce locuri v-o irositi?

hasu_jr

106 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 01:01

De la: Rommy, la data 2009-01-24 12:25:38Salut la baieti si Buna la fete
Am incercat 2 ore scriu ceva concret aici da nu am reusit...poate ca e un subiect despre care nu se poate spune multe dar l-am deschis pt ca pt mine e f important...adik..eu dorm ziua si noaptea ies...ori in club cu prietenii...ori cu masina prin oras..sau la plimbari in oras...depinde...
Voi aveti o viata de noapte?daca da...cat de activa este?ce faceti?

seara asta nu stiu cum draq am ramas acasa.. .....Din 30-31 zile cate are o luna,cel putin 29-30 ies prin te miri ce bar sau undeva tot ies...acasa nu stau nici daca vine sfarsitul lumii.Prea activa nu e viata mea,decat uneori cand ne imbatam foarte rau si mai facem cine stie ce boacane..in rest,hai noroc

romica_2000_2001

158 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 19:45

mda...stiu cum e sa stai in casa...sunt in italia la parintii mei...si deja am pierdut un week-end in tara...si vor mai fi multe altele...nu stau 24/24 in casa dar...e nasol tare knd nu ai tovarasii langa tine:)abia astept sa ajung in tara sa ma pun in cap:))
hai salut

redhair

1 mesaj
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 07:27

salutare la toata lumea eu am si viata de zi si viata de noapte din cauza ca sunt pe un vas de croaziera unde viata poate fi dura dar noaptea e loc de "fiestas" ceea ce ne face pa mine si prieteni mei de aici sa fim fericiti si nu mai conteaza ca maine o sa fim obositi la noi nu mai exista maine de milt timp ci doar treieste noptile la intensitate maxima. hai pa va pup pe toti. zile bune si pline de party.

apocalypse_yo

1172 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 08:09

zac acu... e de la mancare, nu de la bautura...

xxxander_27

1 mesaj
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 09:09

singura mea bucurie e viatza de noapte :). cu asta cred k am spus tot

Fosta membra 9am.ro

47 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 09:22

Inseamna ca esti un pierde vara (iarna, primavara) traiesti pe banii lu* taticu si mamica, nu stii ce inseamna valoarea banului, dai nainte, vezi sa nu te inpotmolesti sau sa ruginesti

Fosta membra 9am.ro

391 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 11:45

Nu stiam cum sa-mi petrec si eu Ziua de Nastere, unde sa merg sa serbez ???
Este rau cand n-ai ''viata de noapte''

Ne-am urcat in masinute si ... p-aci ti-e drumu'
Oi avea eu noroc sa gasesc ceva ca lumea, mi-am zis

Ei, si chiar am avut!
Una dintre amice a dat niste telefoane si dintre mai multe recomandari, am ales Restaurantul RUSTIC
Ni se atrasese atentia ca s-ar putea sa nu gasim locuri, fara sa fi facut o rezervare, caci este foarte cautat.

Mai sa fie!?
Si asa a si fost

Dar stiti vorba ceea, de esti dat afara pe use, tu sa intri inapoi pe geam? Cam asta am facut si eu

Adevarul este ca Seful de acolo a fost un tip SUUUPEEER DRAGUT si ce credeti ca mi-a oferit - caci era Ziua mea de Nastere (!!!) Ghiciti?
Mi-a asezat frumusel o masa chiar pe SCENA
Cand am auzit, am crezut ca face ''misto''! Dar chiar asa a si facut!

A fost un Dulce

Ii multumesc tare mult, si mai ales ca a fost o masa TARE GUSTOASA, si chiar si serviciul a fost super O.K.

Ei, nu este un CLUB, dar este un Restaurant SUPER O.K.!
Vi-l recomand !!!

IoanDanila

81 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 12:38

ROMY, DAR LA MUNCA CAND TE DUCI? MUNCESC BABACII PENTRU TINE? NU CREZI CA E CAZUL CA LA VARSTA TA SA TE APUCI DE O MUNCA UTILA TIE SI SOCIETATII?
POATE CA ACUM CAND CE-I CE-TI POARTA DE GRIJA O FAC PT., CA-I TIN PUTERILE INSA DACA VA FI NEVOIE SA TE INTRETII SINGUR, CE VEI FACE? VEI MAI BATE CARCIUMILE, CAZINOURILE SI TOATE CLUBURILE? LA INTEMEIEREA UNEI FAMILII VA TREBUI SA-TI ATRIBUI NISTE RESPONSABILITATI. CUM CREZI CA VA EVOLUA O FAMILIE SUBVENTIONATA? VEI TRAI DIN MILA ALTORA SAU VEI DORI SA-TI CREEZI O INDEPENDENTA PRIN PROPRIA-TI VOCATIE SAU INDELETNICIRE, DACA AI ASA CEVA.
EU PERSONAL NICI NU A-SI INDRAZNI SA IES CU O ASA PROBLEMA IN ATENTIA FORUMISTILOR.
SCUZE DACA TE-AM FACUT SA CREZI CA TE-AM DOJENIT CU RAUTATE INSA, VIATA SE CLADESTE CU TINERI APTI PENTRU A SE INTEGRA IN TUMULTUL ACESTA VIJELIOS - EXISTENTIAL.

romica_2000_2001

158 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 12:59

De la: IoanDanila, la data 2009-03-01 12:38:24ROMY, DAR LA MUNCA CAND TE DUCI? MUNCESC BABACII PENTRU TINE? NU CREZI CA E CAZUL CA LA VARSTA TA SA TE APUCI DE O MUNCA UTILA TIE SI SOCIETATII?
POATE CA ACUM CAND CE-I CE-TI POARTA DE GRIJA O FAC PT., CA-I TIN PUTERILE INSA DACA VA FI NEVOIE SA TE INTRETII SINGUR, CE VEI FACE? VEI MAI BATE CARCIUMILE, CAZINOURILE SI TOATE CLUBURILE? LA INTEMEIEREA UNEI FAMILII VA TREBUI SA-TI ATRIBUI NISTE RESPONSABILITATI. CUM CREZI CA VA EVOLUA O FAMILIE SUBVENTIONATA? VEI TRAI DIN MILA ALTORA SAU VEI DORI SA-TI CREEZI O INDEPENDENTA PRIN PROPRIA-TI VOCATIE SAU INDELETNICIRE, DACA AI ASA CEVA.
EU PERSONAL NICI NU A-SI INDRAZNI SA IES CU O ASA PROBLEMA IN ATENTIA FORUMISTILOR.
SCUZE DACA TE-AM FACUT SA CREZI CA TE-AM DOJENIT CU RAUTATE INSA, VIATA SE CLADESTE CU TINERI APTI PENTRU A SE INTEGRA IN TUMULTUL ACESTA VIJELIOS - EXISTENTIAL.

caut de munca....dar dupa cum probabil stii romanii nu prea sunt agreati aici...tu crezi ca mie imi place sa stau pe banii lor?tu crezi ca mie imi place sa stau??nu ai de ce sa iti ceri scuze...

romica_2000_2001

158 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 13:09

De la: strengaru, la data 2009-03-01 09:22:04 Inseamna ca esti un pierde vara (iarna, primavara) traiesti pe banii lu* taticu si mamica, nu stii ce inseamna valoarea banului, dai nainte, vezi sa nu te inpotmolesti sau sa ruginesti

nu am vreo 25 de ani sa fiu vreun pierde vara de care au grija parintii ca nush care am vazut pe la tv sau chiar si in realitate...in tara imi e f greu(aproape imposibil) sa gasesc un loc de munca care sa imi ofere si timp pt facultate pt. ca am un program aiurea si nu prea imi pot permite sa lipsesc...
In fine...nu mai vb aiurea daca nu stii cum sta treaba...vroiai sa ma trezesti la realitate?...crede-ma...sunt destul de treaz
hai noroc

lonenly_wolf2007

40 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 13:19

Rommy sa nteleg ca esti satudent la poly? si eu am avut aceeasi problema cu jobul...dar daca perseverezi gasesti..insa nu iti recomand sa te apuci de un job n timpul facultatii e foarte naspa...in schimb in cazul meu ,, cand nu prea ami ai ce pune pe masa e cam dificil ...

aditzugl

13 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 13:25

salut...nu prea scriu eu pe acest forum mai deloc...dar acuma acest subiect mi se pare interesant...adevaru e ca viata de noapte iti cam distruge viata...bine` avand in vedere k am doar 22 de ani ...nu prea simt...dar oriqm...cearcane...oboseala dimineata la munca....ziua dorm muuuuult :))...si seara dupa ora 9 ies ...uneori constientizez k nu`i bine ceea ce fac dar na`...aja m`am invatat...club vineri si sambata..iar in timpu saptamanii mereu se gaseste cate cineva kre sa fie singur aksa ...:)))...eu stau in Galati..un oras plictisitor...numa vineri si sambata ce mai e de un club sau o petrecere...in rest...pauza ...ma bucur k nu stau in Bucuresti...sigur ajungeam un zombi :)))

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Viata de noapte...
Mergi la: