Info
x
Viata de noapte...
|
n_icus 16 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 14:33
ma bucur ca mai exista si tineri cu ganduri serioase,cum ar fii cariera,familia etc. dar, intr-adevar cand programul e asa de incarcat(ziua studii, noaptea cluburi,dar cine il crede?),cand sa te mai tii si de servici?ce pot sa-i uram, decat, BAFTA! si ce-i place lui mai mult: hai noroc (copile fa si tu ceva bun,ca atunci cand vor veni ai tai in tara sa ai si tu cu ce sa te lauzi,nu cu vreo "restanta")
Raporteaza abuz de limbaj |
|
eusidoaratat 42 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 14:48
Mai sa fie...nu mai inteleg nimic! In primul post ai zis ca ziua dormi si noaptea iesi...nu? Atunci...cand mergi tu la facultate (unde nici nu poti lipsi) sau cand iti cauti job-ul ala care...culmea nu-l gasesti? N-ai sa-l gasesti ....nu pentru ca nu exista...ci pentru ca...dormi!
|
bucurraul19 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 15:41
sal'tare ...scuze de deranj dar am dat despre o super afacere online si vreau sa va cer parerea voastra....scuze de deranj ,va multumesc !!! www.magneticmarketing.ro/?r=b7552391dc846af688761a873ac6780b
|
IoanDanila 81 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 17:21
CE-I CARORA LI E GANDUL SA PLECE DIN TARA LA ORI CE OCAZIE IVITA, N-AU TIMP SA SE GANDEASCA LA UN JOB IN ROMANIA.
aM COPII SI CUNOSTINTE CARORA LI SAU OFERIT CONTRACTE SIGURE IN STRAINATATE INSA DE FIECARE DATA AU REFUZAT. DECE? TOCMAI PENTRU FAPTUL CA SI IN ROMANIA DACA STAPANESTI O MESERIE POTI AVEA UN VENIT DECENT, CHIAR DACA E MAI MIC CU 1000 EURO FATA DE MIRAJUL EXTERN. LA LUAREA UNOR ASTFEL DE DECIZII A AVUT IN VEDERE CHELTUIELILE CE LE IMPLICA O CHIRIE DECENTA SI NU BARACILE TIGANILOR DE PRIN ITALIA, SPANIA, GERMANIA SI DIN ALTE ORASE MARI ALE LUMII SI FAPTUL CA ORI CE IMPLINIRE O POTI IMPARTASII CU CEI DRAGI TIE, PARINTI, FRATI, SURORI SI PRIETENI. VA DAU CUVANTUL MEU CA SI IN ROMANIA SE POATE CASTIGA BINE SI SUNT FIRME CARE PLATESC LA NIVEL EUROPEAN. TREBUIE DOAR SA JUSTIFICI CA POTI SA TE INCADREZI INTR-UN COLECTIV DE MUNCA ADUCAND VENITURI FIRMEI SI DECE NU, TIE. PESTE ACEASTA CRIZA INVENTATA DE OCCIDENT NOI ROMANII PUTEM TRECE USOR DACA NU NE CRIZAM. SUCCES Raporteaza abuz de limbaj |
|
talentatul 8 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 17:25
avand in vedere ca majoritatea nenorocirilor se petrec noaptea eu as prefera sa nu am o viata de noapte chiar daca e frumos in cluburi as prefera un loc cat mai lipsit de oameni dominati mai mult de alcool si alte substante care ii fac sa se creada zmei
|
lucian_mcv 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 18:13
se poate imbina foarte bine viata de noapte cu viata de zi, eu unul merg si la facultate, unde nu am un orar prea stabil, merg si la job, unde programul e destul d ok, doar part-time,
iar in fiecare week-end ies si vineri si sambata si uneori si in cursul saptamanii....dap, nu prea mai dorm, cel putin nu suficient, dar nu ma plang life goes on
|
romica_2000_2001 158 mesaje Membru din: 18/11/2008 |
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 20:48
De la: aditzugl, la data 2009-03-01 13:25:12salut...nu prea scriu eu pe acest forum mai deloc...dar acuma acest subiect mi se pare interesant...adevaru e ca viata de noapte iti cam distruge viata...bine` avand in vedere k am doar 22 de ani ...nu prea simt...dar oriqm...cearcane...oboseala dimineata la munca....ziua dorm muuuuult :))...si seara dupa ora 9 ies ...uneori constientizez k nu`i bine ceea ce fac dar na`...aja m`am invatat...club vineri si sambata..iar in timpu saptamanii mereu se gaseste cate cineva kre sa fie singur aksa ...:)))...eu stau in Galati..un oras plictisitor...numa vineri si sambata ce mai e de un club sau o petrecere...in rest...pauza ...ma bucur k nu stau in Bucuresti...sigur ajungeam un zombi :))) da...si eu tot in galati stau...ai dreptate...in afara de vineri si sambata...pt noi e un oras "putin cam f mort"...in ce club iesi in gl?sa nu imi zici Divino ca innebunesc...
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 20:53
De la: eusidoaratat, la data 2009-03-01 14:48:46Mai sa fie...nu mai inteleg nimic! In primul post ai zis ca ziua dormi si noaptea iesi...nu? Atunci...cand mergi tu la facultate (unde nici nu poti lipsi) sau cand iti cauti job-ul ala care...culmea nu-l gasesti? N-ai sa-l gasesti ....nu pentru ca nu exista...ci pentru ca...dormi!] ma refer in timpul week-end-ului...pt k in timpul saptamanii in galati nu prea sunt cluburi...de fapt...nu sunt deloc...e un oras mort...iar in week-end nu fac facultate... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 21:02
oricum...lasand la o parte jobul si facultatea...am abia 19 ani...cred k mai rezist...sau imi mai permit vreo 2-3 ani sa o duc asa...cu nopti nedormite si week-end-uri in club...cat se poate se poate cat nu...cand termin facultatea am de gand sa imi gasesc un job permanent...pana atunci daca gasesc ceva gasesc daca nu...asta e...hai noroc
astept commenturi cu viata de noapte nu cu joburi si intrebari despre viata mea de zi cu zi
|
aditzugl 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 23:30
mmmm...ultima oara am fost in divino knd au venit rhyno si silvya ..in rest n`am mai fost de anu trecut :)).....ma depaseste situatia din clubu asta...pitzi...cocas` :)) ...generatia asta ma lasa perplex ... freddy`s nu`mi place ...prea inghesuit...si nu vreau sa par vreun ingamfat...dar clubu viva mi se pare super tare..nu lasa pe orcine...dak ejti smecher si faci figuri te`au dat afara....oricat de multi bani ai avea ....nu ajunge toata populimea ... si fiecare isi vede de treaba lui....super tare...da k sa fiu si mai sincer nu prea sunt un clubber man ...deci...as prefera mai mult o distractie intre prieteni dekt o seara in club :))
P.S. : o viata de noapte zbuciumata Raporteaza abuz de limbaj |
|
calavera 5 mesaje Membru din: 5/02/2009 |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 11:55
De la: IoanDanila, la data 2009-03-01 17:21:00CE-I CARORA LI E GANDUL SA PLECE DIN TARA LA ORI CE OCAZIE IVITA, N-AU TIMP SA SE GANDEASCA LA UN JOB IN ROMANIA. Salut. Tu scrii bine ce scrii. Si inca de doua post-uri. Dar chiar nu poti scrie normal ? Trebuie caps neaparat ? Pentru mine este deranjant. Si on-topic: Este ok viata de noapte. Dar ce-i prea mult strica. Hai sa nu fim paraziti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:03
De la: aditzugl, la data 2009-03-01 23:30:12mmmm...ultima oara am fost in divino knd au venit rhyno si silvya ..in rest n`am mai fost de anu trecut :)).....ma depaseste situatia din clubu asta...pitzi...cocas` :)) ...generatia asta ma lasa perplex ... freddy`s nu`mi place ...prea inghesuit...si nu vreau sa par vreun ingamfat...dar clubu viva mi se pare super tare..nu lasa pe orcine...dak ejti smecher si faci figuri te`au dat afara....oricat de multi bani ai avea ....nu ajunge toata populimea ... si fiecare isi vede de treaba lui....super tare...da k sa fiu si mai sincer nu prea sunt un clubber man ...deci...as prefera mai mult o distractie intre prieteni dekt o seara in club :)) in viva chiar nu am fost ca nu am carte de membru de aia..sau cum se cheama:D stii cumva cum sa imi fac ?: ![]() In Divino...ai dreptate...
|
tilvio_mr 32 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 15:59
daca nu ai fi un tip de bani gata si ai avea responsabilitati....nu ai mai avea o viata asa de parazit. pentru ca din ce spui tu nu reiese ca muncesti cevaq ...undevaa....
traiasca babacii! nu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 18:10
De la: tilvio_mr, la data 2009-03-02 15:59:30daca nu ai fi un tip de bani gata si ai avea responsabilitati....nu ai mai avea o viata asa de parazit. pentru ca din ce spui tu nu reiese ca muncesti cevaq ...undevaa.... eu zic de viata de noapte...tu imi zici de bani...de unde stii ca nu fac nimic?poate am femei la produs...poate vand coca...nu cred ca ar trebui sa te/va intereseze de unde vin banii...mai ales ca topicul e despre viata de noapte. Parca sunteti copii...am deschis un topic despre ceva voi imi ziceti de altceva...
|
|
aditzugl 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 15:35
eu am un prieten..ma rog...cunostinta de`a lu tata...si mi`a facut abonamentu gratis...din kte am intzeles costa 1milion sau ceva de genu asta..numai k sa intri in campus....restu costa...club abonamentu pe o luna ceva de genu 2-3 milioane....si restu la fel ...in functie de facilitati! Apropo..sambata in viva vine budoar : boys & girls show !!! se incinge atmosfera :d/ :d/ :d/
|
aditzus 63 mesaje Membru din: 4/03/2009 |
Postat pe: 4 Martie 2009, ora 13:46
pana la vre-o 12-16:00 , dupa aceea ma trezesc , fac un dus , mananc ceva , fumez o tigara , beau o cana de capucino , sa prin energie , mai ma cert cu cate cineva si o iau din loc pe la 19:00-20:00. Am 22 de ani , nu muncesc pentru nimeni , doar pentru mine , lucru care este foarte bun , mergem la o cafea sau intre-un loc unde putem manca bine , un biliard sau un film pe la 22:30-23:30 .... daca nu un bowling , ne vedem cu alti prieteni mai stam la o vorba doua , mai facem niste banuti prin comunicarea intre noi si dupa aceea o luam spre centru sa mancam iarasi :D Terminam si mergem la unu din prieteni sau dam o fuga la munte sau la mare , in functie de preferinte :)) si venim si bem vorbim discutam pana dimineata , dar nu in stilul barbar pe care toti il abordeaza. Si cam asa decurge o noapte ... doar una , ca restu mai variaza si ele :))aaa si tin sa precizez ca nu am treaba cu ai mei , ma descurc on my own de 6 ani :P Raporteaza abuz de limbaj
Fiecare gand , poate deveni un proiect de succes.
SmartProjects(dot)ro
|
|
aditzus 63 mesaje Membru din: 4/03/2009 |
Postat pe: 4 Martie 2009, ora 13:53
De la: IoanDanila, la data 2009-03-01 17:21:00CE-I CARORA LI E GANDUL SA PLECE DIN TARA LA ORI CE OCAZIE IVITA, N-AU TIMP SA SE GANDEASCA LA UN JOB IN ROMANIA. Correct , cel mai bine e la noi acasa , eu am fost plecat afara un pic mai mult , si e ok , sa te duci cateva zile saptamani sa faci niste banuti dar sa te intorci repede. Eu ma ocup cu un proiect publicitar European , si de promovare a imaginii pt tarile ce doresc sa-si dezvolte turismul , si e greu , foarte greu , dar mai usor e sa fii acasa in tara. SUNTEM DESTEPTI eu sunt mandru ca sunt ROMAN dar imi vad de treaba mea. HOME SWEEET HOOMEEE www.4nfo.ro , daca va intrebati :P si poate va dati seama ce vreau sa fac sau ma puteti intreba :) Raporteaza abuz de limbaj
Fiecare gand , poate deveni un proiect de succes.
SmartProjects(dot)ro
|
|
NASHU2033 33 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 22:26
tovarase,pe aici se vorbea de iesit in oras,viata da noapte....tierete fara batranete....matale de unde ai picat cu propaganda asta pro-romanica.
fara suparare,dupa mine ai oarece dreptate,insa numai intr-o mana
|
eduard87_2005 77 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:42
daca esti la munca si sefu nu te lasa sa stai pe mess,vrei sa vb cu un prieten direct de pe site fara sa instalezi vreun program acum ai posibilitatea.
got-you.org/ Raporteaza abuz de limbaj |
|
love_wendy00 47 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 19:52
Dupa vinerea asta imi vine sa las viata de noapte ...
www.realitatea.net/politistii-de-la-rutiera-au-retinut-163-de-pe... www.ziare.com/Bucuresti_60_de_soferi_care_participau_la_curse_il... blog.auto-secondhand.ro/curse-ilegale/ Sunt fericitul posesor al una bucata proces verbal in valoare de 500 ron
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 19:55
nu stiu frate, si mie imi vine sa las viata de noapte.. m'am cam saturat asa, stii sentimentul nu?
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 23:49
De la: Greenie, la data 2009-04-13 19:55:12nu stiu frate, si mie imi vine sa las viata de noapte.. m'am cam saturat asa, stii sentimentul nu? NU
Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 00:26
Cati bani s-au dus in noptile astea, cate ore nedormite, cat stres din cauza politiei care pandeste fiecare miscare doar doar sa greseasca vreunul si sincer ma plictisesc nu mai e ce a fost o data ...
|
allexino 4 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Iasi |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 12:11
hai sa fim serios akum ..dak nu mergi in club sau cu prietenii noapte pe undeva la un party ceva ....unde e distractia ? sau stai pe net toata ziua.. parerea mea ... just live your life !!
|
areku 7604 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 19:24
De la: allexino, la data 2009-04-14 12:11:36hai sa fim serios akum ..dak nu mergi in club sau cu prietenii noapte pe undeva la un party ceva ....unde e distractia ? sau stai pe net toata ziua.. parerea mea ... just live your life !! just live your life !!!
Raporteaza abuz de limbaj
live your life so u have nothing to regret
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 21:44
De la: Greenie, la data 2009-04-13 19:55:12nu stiu frate, si mie imi vine sa las viata de noapte.. m'am cam saturat asa, stii sentimentul nu? parerea mea e ca tre sa iei o pauza...dupa o sa iti fie dor...cred:D
|
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 21:46
De la: areku, la data 2009-04-14 19:24:11De la: allexino, la data 2009-04-14 12:11:36hai sa fim serios akum ..dak nu mergi in club sau cu prietenii noapte pe undeva la un party ceva ....unde e distractia ? sau stai pe net toata ziua.. parerea mea ... just live your life !! chiar asa....uneori tre sa uiti de toate si sa iti traiesti viatza
|
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 16:16
Gata, am luat destula pauza ... ne vedem la noapte
|
dubiostudio_micutzu 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 14:59
Joi 23 Aprilie 2009 in Clubul Bucurestean Fabrica va avea loc un eveniment sub titulatura de Manifest, manifest muzical impotriva ultimelor chestii implementate fara acordul populatiei. La acest concert intrarea va fi libera.
Lineup: Gojira - Intro Aforic Axes Bitza cu FaiboX & Junky Carbon Cedry2k Cheya CTC Grasu XXL K-Gula La Familia(in seara de 23 Aprilie 2009 la ora 22:00 Club Gossip, Turneu de promovare a albumului Romanisme Partea I) Nasta Nimeni Altu' Pacha Man RAN-S RapArta Shy Beatz Specii Veritasaga Zale Dj Vasile - After |
|
Fosta membra 9am.ro 660 mesaje Membru din: 9/02/2009 |
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 15:21
De la: cristian83, la data 2009-04-13 19:52:22Dupa vinerea asta imi vine sa las viata de noapte ... ..esti unul din membrii grupului infractional de pe TimisoriiCe loc v-ati ales si voi pentru cursa, strada cu dead end, unde se patruleza din 30 in 30 min ...si chiar la sfarsit de 4tuningdays ,cand lumea tinde sa fie mai vigilenta :D Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

ma bucur ca mai exista si tineri cu ganduri serioase,cum ar fii cariera,familia etc.
dar, intr-adevar cand programul e asa de incarcat(ziua studii, noaptea cluburi,dar cine il crede?),cand sa te mai tii si de servici?ce pot sa-i uram, decat, BAFTA! si ce-i place lui mai mult: hai noroc
(copile fa si tu ceva bun,ca atunci cand vor veni ai tai in tara sa ai si tu cu ce sa te lauzi,nu cu vreo "restanta")
life goes on

..esti unul din membrii grupului infractional de pe Timisorii