back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Viata de noapte...

Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:

romica_2000_2001

158 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 01:23

De la: LgGerm, la data 2009-06-15 21:40:26
De la: Rommy, la data 2009-01-24 12:25:38Salut la baieti si Buna la fete
Am incercat 2 ore scriu ceva concret aici da nu am reusit...poate ca e un subiect despre care nu se poate spune multe dar l-am deschis pt ca pt mine e f important...adik..eu dorm ziua si noaptea ies...ori in club cu prietenii...ori cu masina prin oras..sau la plimbari in oras...depinde...
Voi aveti o viata de noapte?daca da...cat de activa este?ce faceti?

Si eu is asa. o sapt nopti albe, 3 zile

dormi cam mult nu crezi?

Raporteaza abuz de limbaj
laurraa

1 mesaj
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 00:43

buna
nu vreau decat sa te intreb un singur lucru....pe unde dai cu sapa noaptea de produci un ban,.. nu de alta dar tare mi-as dori si io sa umblu noaptea si sa dorm ziua, din pacate nu pot caci trebuie sa muncesc mai bine zis sa dau cu sapa ziua sa am un ban in buzunar...
sper sa nu te superi din cauza expresiei referitoare la sapa, asa imi place mie sa spun la munca....

romica_2000_2001

158 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 16:03

De la: laurraa, la data 2009-07-31 00:43:09buna
nu vreau decat sa te intreb un singur lucru....pe unde dai cu sapa noaptea de produci un ban,.. nu de alta dar tare mi-as dori si io sa umblu noaptea si sa dorm ziua, din pacate nu pot caci trebuie sa muncesc mai bine zis sa dau cu sapa ziua sa am un ban in buzunar...
sper sa nu te superi din cauza expresiei referitoare la sapa, asa imi place mie sa spun la munca....

eu?de unde am bani?mmm nu cred ca e asta asa important...
u cati cati ai?

Fosta membra 9am.ro

593 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 9 August 2009, ora 13:18

noaptea se pot face chestii mult mai tari decat ziua , si sa fim seriosi daca nu ne distram acum , cand???/ cand o sa avem copii nu o sa ne mai arda asa de tare de distractie ........... asa ca have fun noaptea

romica_2000_2001

158 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 17:11

De la: dudulik, la data 2009-08-09 13:18:48noaptea se pot face chestii mult mai tari decat ziua , si sa fim seriosi daca nu ne distram acum , cand???/ cand o sa avem copii nu o sa ne mai arda asa de tare de distractie ........... asa ca have fun noaptea

corect...daca nu acum la 20 de ani atunci cand....la 60?cand astepti sa vina "frumoasa cu coasa"?

areku

7604 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 August 2009, ora 11:03

De la: Rommy, la data 2009-08-09 17:11:36
De la: dudulik, la data 2009-08-09 13:18:48noaptea se pot face chestii mult mai tari decat ziua , si sa fim seriosi daca nu ne distram acum , cand???/ cand o sa avem copii nu o sa ne mai arda asa de tare de distractie ........... asa ca have fun noaptea

corect...daca nu acum la 20 de ani atunci cand....la 60?cand astepti sa vina "frumoasa cu coasa"?
lasa man..ca pana la 60 de ani vine o alta frumoasa mai periculoasa..si vine doar cu un inel

live your life so u have nothing to regret
romica_2000_2001

158 mesaje
Postat pe: 10 August 2009, ora 16:20

De la: areku, la data 2009-08-10 11:03:44
De la: Rommy, la data 2009-08-09 17:11:36

lasa man..ca pana la 60 de ani vine o alta frumoasa mai periculoasa..si vine doar cu un inel

la asta nu m-am gandit...sau nu am vrut:))

Octavian_b

145 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 09:08

Mie`mi place sa ies noaptea...numai in cursul spt...in weekend ies toti taranii si nu am vreo placere nebuna sa ma calc pe picioare cu ei, sau sa-i vad pe "baietii de dorobanti" cum se rup in partzuri cu masini puternice pe Magheru si alte boulevarde Bucurestene !
Totusi...ma simt excelent cand ies seara undeva...mai ales daca nu este foarte mult haos in respectivul club...
In afara de asta...am inceput sa inclin spre plecarile nocturne in orese noi...pe care nu le-am mai vazut...este fffffff tare !!!!! Anturez 2-3 cetateni pe care-i urc in masina...si plecam intr-un oras

romica_2000_2001

158 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 20:09

De la: Octavian_b, la data 2009-09-15 09:08:18Mie`mi place sa ies noaptea...numai in cursul spt...in weekend ies toti taranii si nu am vreo placere nebuna sa ma calc pe picioare cu ei, sau sa-i vad pe "baietii de dorobanti" cum se rup in partzuri cu masini puternice pe Magheru si alte boulevarde Bucurestene !
Totusi...ma simt excelent cand ies seara undeva...mai ales daca nu este foarte mult haos in respectivul club...
In afara de asta...am inceput sa inclin spre plecarile nocturne in orese noi...pe care nu le-am mai vazut...este fffffff tare !!!!! Anturez 2-3 cetateni pe care-i urc in masina...si plecam intr-un oras

super tare!!! chiar e de facut chestia asta:)

Fosta membra 9am.ro

1214 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 21:11

De la: Rommy, la data 2009-09-15 20:09:53
De la: Octavian_b, la data 2009-09-15 09:08:18Mie`mi place sa ies noaptea...numai in cursul spt...in weekend ies toti taranii si nu am vreo placere nebuna sa ma calc pe picioare cu ei, sau sa-i vad pe "baietii de dorobanti" cum se rup in partzuri cu masini puternice pe Magheru si alte boulevarde Bucurestene !

super tare!!! chiar e de facut chestia asta:)

Drum bun spre Vanju Mare!

Asavei59

243 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 21:27

La mine in oras toti au o problema majoritatea taranilor iesa si unde credeti La Mall ca doar nah lumea buna acolo merge ....deci prin oras adik in viata de noapte nu prea ii gasesc avand una destul de activa din cauza serviciului nu e foarte rau sa ai o viata de noapte cel putin la varsta mea dar nici bine nu e pt ca sanatatea se distruge odata cu nesomnul si bautura (pt cei care beau) si fumatul excluzand bautura va spun din ceva experienta deja 3 ani...si cred ca am sa dau chix la un moment dat

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 00:33

De la: Asavei59, la data 2009-09-15 21:27:34La mine in oras toti au o problema majoritatea taranilor iesa si unde credeti La Mall ca doar nah lumea buna acolo merge ....deci prin oras adik in viata de noapte nu prea ii gasesc avand una destul de activa din cauza serviciului nu e foarte rau sa ai o viata de noapte cel putin la varsta mea dar nici bine nu e pt ca sanatatea se distruge odata cu nesomnul si bautura (pt cei care beau) si fumatul excluzand bautura va spun din ceva experienta deja 3 ani...si cred ca am sa dau chix la un moment dat

ooook. am inteles: bautura si tigari. dar de femei nu zici nimic ?

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
MihaiCristian

3 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 03:23

La mine in oras viata de noapte aproape ca nu exista. 3-4 cluburi razlete, in care se duc doar pustani si, evident, foarte multi tarani. Eu noptile le petrec la volan sau la un pahar intr-un pub, ceva.Sau jucand carti cu prietenii :D

brealsouL

415 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 03:26

is satul de cluburi. ce altceva poti face in orasul tau in afara de a merge la cluburi? in toate orasele.

au disparut discotecile, chefurile de casa mai ca nu mai exista...nimic nu mi se pare mai plictisitor decat "cluburile", dar asta e n ai de ales.

oricum in orasul meu, si pariez ca in toate orasele din tara nu prea ai alternativa.

sala, innot, prieteni, prietene si clubismele de weekend, ca asta e...

sa nu mai vorbesc de moda cu mallurile, care imi face sincer greata.

jumbo_quattro

28 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 14:01

pai eu unu ies prin oras ...o tura doua trei cu masina ...iar de 1 an m-am specializat in iesiri in alte orase Pitesti , C de ARGES ,Valcea ,Brasov ...

aditzus

63 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 15:40

Viata de noapte .... hmmm , suna bine , dar nu pentru toti. Cunosc lume care devreme sunt la somn si mai rar ies noaptea afara ...e trist ..

Eu unul sunt adeptul vietii de noapte de 6 ani si sunt foarte multumit si fericit. Ies frate cand vreau , unde vreau , ori vre-un club ceva , ori vre-un film , o plimbare pana la munte / mare (cand e situatia) , o sticla , doua de JB cu prietenii , un prost , doi , un ps3 , merg sa mananc , mai muncesc , mai rad , mai un fotbal , mai una alta.

E misto viata de noapte , eu la 4-7 dimineata am ora mea de somn , ma trezesc 12-14 , tabieturile zilnice , facturi , magazin , cheltuieli alte alea si pe seara , afara !

Fiecare gand , poate deveni un proiect de succes. SmartProjects(dot)ro
aditzus

63 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 15:43

Bine zici de petrecerile in casa ... vorbeam cu niste prieteni despre asta acu vre-o saptamana , si ar fi misto sa dam o petrecere dasta indoor. numa cei ce se cunosc , intr-un loc izolat unde putem sa ne distram fara a fi deranjati. Am gasit chiar si locul (la sala polivalenta), este un cort alb , cred ca pentru tenis sau ceva de genu asta (in parcarea din partea dreapta a Salii Polivalente).

Se baga cineva ? putem rezolva cu totul

aditzus

63 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2009, ora 15:45

bv bro !!!!!

Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Viata de noapte...
Mergi la: