Info
x
Prietena cea mai buna a fostei
|
berila 1111 mesaje Membru din: 18/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 18:13
Ok, ce ziceti?
Subiect tabu sau ceva realizabil? In special punctul de vedere feminin. Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
|
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 20:23
dar care e povestea cu cea mai buna prietena a fostei??
te bagi pe ea? sau vrei sa aflii din perspectiva femeilor, de ce prietena cea mai buna a fostei se poarta asa de frumos cu tine?? :)) cheers my dear, nu ne'am mai auzit de ceva vreme :(
|
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 20:31
|
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 20:33
|
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 22:24
e jenanat
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 15:03
Haha, exact Greenie!
Asta sunt foarte curios, de ce se poarta frumos in anumite situatii? Asta ca sa demonstram inca odata ca femeile sunt mai parsive decat barbatii... Eu am intrebat doar, nu e neaparat ceva ce am in plan, doar ca m`a facut curios. Gabi te ascult cu interes, poate elaborezi o fraza cu tot cu subiect?
|
|
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 00:48
mda , ar fi prea mult de scris , si oricum pe larg pe forum no coment , in alta ordine de idei , femeile nu sunt neaparat mai parsive , ci doar o competitivitate acuta , poate sa fie draguta pt ca te place , sau fosta ta prietena vrea sa se razbune si foloseste tot ce are , poate te vrea in colectie , cine stie eu as intreba-o direct eu procedez asa cu toata lumea(sau ma rog aproape) cand am o nedumerire intreb : mai tu te uiti asa insistent la mine pt ca ma placi sau pt ca mi s-a stricat fermoarul la fusta ?
nimeni nu zice ca e irealizabil , dar e un subiect semi tabu , si daca o faci eu in locul tau m-as cam feri de fosta , tu crezi ca femeile nu vb ca barbatii : uite-l ma si pe ala , a pai da il stiu a trecut si prin patul meu , si prin a lui x si y , mda bunicel ( bun sau rau in functie de performante ) pai nu stiu ce paote fi de capul lui cam a trecut cam pe la toate din grup , naaaa , altu ... Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 04:59
Mai uite, apropo de asta... acum cateva saptamani eram cu 2 amici si am vazut pe strada o tipa care a trecut pe la toti prin cartier cand eram si noi mai pustani, mie sincer mi`a placut de ea la vremea respectiva mai mult decat o simpla partida, dar ce sa faci nu puteam sa`mi pup toti cunoscutii in ...
asa ca am renuntat.Era cu unu de mana si se sarutau de mama focului, si din ce am observat noi pe scurt asa cam avea si verigheta gagica. Nu mai comentez in plus. Nu`ti face tu probleme pentru femeile usoare si pentru fustangii, ca nu e chiar asa. Tot se gaseste cate unu care sa le devina pereche. Nu o spun ca sa ma apar, ci doar ca exista si o a doua varianta la orice problema. Cat despre ce ar putea fi intre mine si acea femeie, habar n`am ma intriga pentru moment si atat. Ce`i mai dureros e ca fosta (nici nu stiu daca ii pot spune asa pentru ca inca ne mai vedem si mai pui ca mai facem si treaba rusinoasa... in fine) nu stie ce scorpie sustine si cu cine s`a inhaitat. Cu toata stima...
|
|
|
|
|
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 00:15
De la: berila, la data 2008-12-22 04:59:51Mai uite, apropo de asta... acum cateva saptamani eram cu 2 amici si am vazut pe strada o tipa care a trecut pe la toti prin cartier cand eram si noi mai pustani, mie sincer mi`a placut de ea la vremea respectiva mai mult decat o simpla partida, dar ce sa faci nu puteam sa`mi pup toti cunoscutii in ... mai mai mai , "fosta" in devenire ? sau e prea bine si nu merge sa renunti asa dintr-o data ? ma rog , stii totusi cred ca am intuit bine : competitia
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 00:17
si inainte sa sari la mine cu pietre sa stii ca te inteleg mai bine decat crezi , si nici nu-ti dai seama cat ma urasc pt asta , pe ca mi se pare ca n-am tarie de caracter... si totusi mi-e asa greu sa renunt
|
|
Pacat0su 21 mesaje Membru din: 8/12/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 08:29
Salut! Scuze ca ma bag in discutia voastra, dar fiind vorba de cea mai buna prietena...nu am putut sa nu ma bag.
Intr-o anume relatie anterioara, am fost cu sora "prietenei" mele de atunci. In alta relatie anterioara am fost cu cea mai buna prietena a ei (din copilarie si pana in prezent chiar) si pe langa ea, inca alte cateva prietene cat de cat bune. Unele dintre ele au tacut si au pastrat secretul pentru ele, iar altele "au dat cu ciocu' ". Deci, este mai mult decat realizabil atata timp cat ai "laudatori", dupa cum a spus si gabi...femeile/fetele vorbesc foarte mult intre ele. :D Tot ce conteaza este sa nu fii insensibil atunci cand vine vorba de ele, sa iti pese, sa fii atent, sa asculti, sa fii romantic, sa fii bland, iubitor, etc... :)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
sageatah 17 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 09:02
eu zic ca e realizabil ... si o spun din proprie experienta...
pe vremea cand eram prin liceu "mi-a reusit" o astfel de "performanta" .... sincer nu as recomanda nimanui... pe langa faptul ca cea de-a 2-a stia extrem de multe despre mine sau despre felul meu de a fi de la prima ( ca deh....girls chat ) mai urmeaza reprosurile ceva gen:aaaa!!!! ca la inceput ai preferat-o pe aia si nu pe mine....deci eu sunt mai urata....cand esti cu mine te gnadesti la ea ? bla bla bla bla bla..... si inevitabil se va strica si relatia lor de prietenie ( cel putin in cazul celor cu care am fost eu asa s-a intamplat.....cu o cearta ffffoarte mare ) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 21 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Tg Mures |
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 09:17
Probabil ca o competitie pentru "el" este factorul care o determina, mai ales ca "ea" stie de la prietena ei (fosta) ce perfomante sexuale are si cum se comporta. Dar este si factorul siguranta: ca se (pe)trece cu un tip care este "curat". Au fost cel putin la cateva iesiri impreuna; el cu fosta, iar ea cu cine o fi fost impreuna atunci. Daca la gasit simpatic si cu umor la momentul in care el a devenit liber ea la atras, considerand ca daca relatia cu fosta s-a incheiat nu are nici o obligatie fata de prietena ei.
Invers, cel mai bun prieten al lui Ics cu fosta, este mai putin probabil sa se intample ca o relatie de durata, ci doar ca o victorie sexuala asupra celei careia i s-au dat papucii (chiar daca in realitate a fost invers). Suntem diferiti ca gandire si ne comportam ca atare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
adi_stan80 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 10:54
L-a atras, l-a ...frecat pe ridichie...
La dracu cu toti analfabetii.. Vezi diferenta ? La revedere Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am076742 35 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 11:06
Exact asta patesc si eu. Insa la mine e altfel. M-am despartit de fosta si acum o prietena de-a ei, nu as putea spune cea mai buna, insa pe aproape, se poarta foarte frumos cu mine. Pe mine nu ma atrage foarte tare, insa as vrea o relatie cu ea k sa ma razbun pe fosta :D. Acu incepeti sa aruncati cu pietre ...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 11:39
De la: DarkChild, la data 2008-12-23 11:06:17Exact asta patesc si eu. Insa la mine e altfel. M-am despartit de fosta si acum o prietena de-a ei, nu as putea spune cea mai buna, insa pe aproape, se poarta foarte frumos cu mine. Pe mine nu ma atrage foarte tare, insa as vrea o relatie cu ea k sa ma razbun pe fosta :D. Acu incepeti sa aruncati cu pietre ... n'am pietre in forma de emoticon!! fighting club! sau in pat? grrrrrrrrrr RrroOooorrr Raporteaza abuz de limbaj |
|
fantassy 630 mesaje Membru din: 24/10/2008 |
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 11:42
De la: DarkChild, la data 2008-12-23 11:06:17Exact asta patesc si eu. Insa la mine e altfel. M-am despartit de fosta si acum o prietena de-a ei, nu as putea spune cea mai buna, insa pe aproape, se poarta foarte frumos cu mine. Pe mine nu ma atrage foarte tare, insa as vrea o relatie cu ea k sa ma razbun pe fosta :D. Acu incepeti sa aruncati cu pietre ... A. Hmm... Nasol... asa de nesigur esti pe tine? poate este doar o cursa.. nu-ti spun ce si de ce, ca nu meriti. Haide, fa-o si ne spui si noua dupa cum a fost sau daca ai obtinut ce ai vrut!
|
nicamihai 1 mesaj Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 11:57
le iei pe toate, nu numai pe una si o sa te tina minte toata viata
|
assdash 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 12:11
Salut!!Am vazut subiectul disc. si mi s-a parut interesant,pt ca si eu am avut o experienta de genul asta ,mai exact la litera cu subiectul:am fost cu o fata 6 luni,dar in primele 2 sapt am cunoscut-o pe prietena ei,si nush cu ce sau cum m-a vrajit ca efectiv nu-mi mai puteam lua ochii de la ea de atunci ,si de fiecare data cand ma intalneam cu prietena propuneam sa mergem la Angela (prietena cea mai buna )sa jucam carti cum ne obisnuisem.Acum nu zic ca prietena nu era pe placul meu sau nu ma satisfacea, dar Angela avea un farmec al ei ,un fler un...
,ma dadea pe spate.Am cazut amandoi de acord sa se petreaca totul in secret si cred ca avem amandoi un talent in a camufla totul ca nici nu s-a stiut vreodata ,veneam la ea ,ea la mine era totul ok,iar in rest cu pretena .Am stat impreuna 3 luni juma .Cand ne-am despartit a fost de comun acord ,ea isi gasise pe cineva si am discutat si am fost de acord ca tre sa se termine ,ca eu am prietena ea are prieten "suntem oameni mari de acum" .Si chiar si dupa ce m-am desp. de prietena inca mai vb cu Angy si ne intelegem bine.V-am pupat.....
|
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 12:18
Cred ca pana la urma intrebarea este daca te simti bine in pielea ta facand asta, dar sa nu intram in moralitate ca e de belea.
Plusul de adrenalina nu strica niciodata, totusi.
|
|
audi_a_abc 11 mesaje Membru din: 25/03/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 13:00
pai acum depinde daca fosta m-a ranit si treaba cu prietena ei este realizabila peste 80% da, daca balanta este 50% mai bine ma las ca risc sa devin penibil :) si mai este varianta cand tu pui capat unei legaturi atunci in nici un caz nu incerci sa o combini pe prietena ei
parerea mea
|
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 15:16
Ok! Si daca ea este cea care vrea?
|
|
valy_apahi 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 15:50
prietena cea mai buna a fostei
te doreste intotdeauna un lucru bun. |
|
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 16:24
auzi tu, dar poate "fosta" s-a laudat prietenelor ei ce bun esti tu in pat, ce si cum, ulalala.... si una singura a luat initiativa, si anume, gagica in spetza (cea de care spui), asta nu o face decat o tipa curioasa!!
si apoi, daca a pus-o 'fosta' sau nu sa se dea la tine...... nu ai de unde stii... uite, o sa ma gandesc special pentru tine la o metoda de a afla ce lume nebuna, nebuna de tooot (ca in BUGMafia)
|
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 17:49
De la: Greenie, la data 2008-12-23 16:24:43auzi tu, dar poate "fosta" s-a laudat prietenelor ei ce bun esti tu in pat, ce si cum, ulalala.... si una singura a luat initiativa, si anume, gagica in spetza (cea de care spui), asta nu o face decat o tipa curioasa!! Stii tu ce stii! Astept ideea
|
|
evelin_f 603 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 18:54
eu zic de ce nu? daca ea vrea, chiar daca ar fi pusa de fosta prietena asta e dovedeste-i ca esti "magarul" care il vede in tine daca atat de "multa" incredere are... e vina ei
|
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 20:03
BERILAAAAAAA
STIU!!!! mi'a sunat clopetzulul!! cere'i un trio!!!! vezi daca accepta, poate "fosta" se dovedeste a fi BI......... te'ar incanta si pe tine!!!!! las' ca stiu euuuuu...
|
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 20:41
Ha nu trebuie sa fie bi! Ca eu abuzez de ea
|
|
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 21:21
De la: Greenie, la data 2008-12-23 20:03:31BERILAAAAAAA asta a fost o idee de zile mari , nota zece cu steluta berila iti recomand calduros ideea lui gre
|
|
kiku 154 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 00:30
De la: berila, la data 2008-12-22 04:59:51Mai uite, apropo de asta... acum cateva saptamani eram cu 2 amici si am vazut pe strada o tipa care a trecut pe la toti prin cartier cand eram si noi mai pustani, mie sincer mi`a placut de ea la vremea respectiva mai mult decat o simpla partida, dar ce sa faci nu puteam sa`mi pup toti cunoscutii in ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

sau e prea bine si nu merge sa renunti asa dintr-o data ? ma rog , stii totusi cred ca am intuit bine : competitia
,ma dadea pe spate.Am cazut amandoi de acord sa se petreaca totul in secret si cred ca avem amandoi un talent in a camufla totul ca nici nu s-a stiut vreodata ,veneam la ea ,ea la mine era totul ok,iar in rest cu pretena