back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Prietena cea mai buna a fostei

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

audi_a_abc

11 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 01:41

De la: valy_apahi, la data 2008-12-23 15:50:34prietena cea mai buna a fostei
te doreste intotdeauna
un lucru bun.

adevarat poate te doreste dar unde sunt principii......... sunt cate unii care s-ar duce si cu o gaina moarta :) de ce o prietena de-a ei cand sunt o groaza de alte variante

Raporteaza abuz de limbaj
audi_a_abc

11 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 01:42

De la: berila, la data 2008-12-23 15:16:36Ok! Si daca ea este cea care vrea?

eu am refuzat

audi_a_abc

11 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 01:43

De la: Greenie, la data 2008-12-23 16:24:43auzi tu, dar poate "fosta" s-a laudat prietenelor ei ce bun esti tu in pat, ce si cum, ulalala.... si una singura a luat initiativa, si anume, gagica in spetza (cea de care spui), asta nu o face decat o tipa curioasa!!
si apoi, daca a pus-o 'fosta' sau nu sa se dea la tine...... nu ai de unde stii... uite, o sa ma gandesc special pentru tine la o metoda de a afla

ce lume nebuna, nebuna de tooot (ca in BUGMafia)

daca este refuzata politicos cu siguranta castigi mult mai mult decat daca ai accepta

ppc_

5 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 02:29

berila

1111 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 03:17

De la: kiku, la data 2008-12-24 00:30:01
De la: berila, la data 2008-12-22 04:59:51Mai uite, apropo de asta... acum cateva saptamani eram cu 2 amici si am vazut pe strada o tipa care a trecut pe la toti prin cartier cand eram si noi mai pustani, mie sincer mi`a placut de ea la vremea respectiva mai mult decat o simpla partida, dar ce sa faci nu puteam sa`mi pup toti cunoscutii in ... asa ca am renuntat.
Era cu unu de mana si se sarutau de mama focului, si din ce am observat noi pe scurt asa cam avea si verigheta gagica. Nu mai comentez in plus.
Nu`ti face tu probleme pentru femeile usoare si pentru fustangii, ca nu e chiar asa. Tot se gaseste cate unu care sa le devina pereche.

aaaaa... seamana povestea aproape cuvint cu cuvint...am auzit-o cind am fost in vizita la cineva..un coleg de serviciu...ma voi ce faceti preluati povestile si le dati drept ale voastre...ca oricum nu va stie nimeni...si vreti sa se comenteze?

Cred ca ataci fara sa fii in cunostinta de cauza... in fine gagica exista si e militianca, vrei sa va fac cunostinta?

What's cookin`, good lookin`?
berila

1111 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 03:18

De la: audi_a_abc, la data 2008-12-24 01:43:36
De la: Greenie, la data 2008-12-23 16:24:43auzi tu, dar poate "fosta" s-a laudat prietenelor ei ce bun esti tu in pat, ce si cum, ulalala.... si una singura a luat initiativa, si anume, gagica in spetza (cea de care spui), asta nu o face decat o tipa curioasa!!
si apoi, daca a pus-o 'fosta' sau nu sa se dea la tine...... nu ai de unde stii... uite, o sa ma gandesc special pentru tine la o metoda de a afla

ce lume nebuna, nebuna de tooot (ca in BUGMafia)

daca este refuzata politicos cu siguranta castigi mult mai mult decat daca ai accepta

Concret ce castigi? Ca m`ai facut curios. Daca aveam vointa ma lasam de fumat pana acum.

kiku

154 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 19:15

militianca? adica ,cam citi ani are acum? si tu vb de tineretea ta? tu citi ani ai?

dupa obisnuinta ta baniuesc ca ai 40..poate siiii

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 19:19

De la: kiku, la data 2008-12-24 19:15:36militianca? adica ,cam citi ani are acum? si tu vb de tineretea ta? tu citi ani ai?

te inseli!
e in floarea varstei!

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 21:41

De la: Greenie, la data 2008-12-24 19:19:50
De la: kiku, la data 2008-12-24 19:15:36militianca? adica ,cam citi ani are acum? si tu vb de tineretea ta? tu citi ani ai?

te inseli!
e in floarea varstei!

poate abia a terminat studiile deci prospatura - in academie nu a prea avut tip si nici libertatea ( de care ar fi avut in alte parte) sa isi faca si pastreze un prieten

sau o comunista ! la 40 de ani care are pretentia sa i se zica domnisoara - si te pune sa faci flotari

povestea cu prietena fostei ... care se comporta frumos o patesc si eu acum.
dupa ce povestea mea de iubire a luat sfarsit brusc si crunt ( pentru mine cel putin)
la vreo 4-5 luni dupa drama vietii mele, apare o prietena - inca din copilarie cu ea ( se cunosc de la gradinita) - cu dorinta de a o ajuta sa o las la calc sa isi faca nu'stiu ce referat - eu ok ... nu ma doare sa o las o seara sa stea sa isi faca treaba, pe la ora 21, deja oile mele erau in tarc si ma intorceam pe partea cealalta (si nu, nu sforai) ... ea se baga in pat langa mine ... si se cuibareste la pieptul meu o simt, ma trezesc si o las - adorm la loc si din prostul obicei - mai mult inconstient - o stang in brate caci asa m-am trezit in noapte - cu ea in brate cu ochii atintiti spre mine si cu gatul lungit spre mine, am tacut ... am strans-o mai tare in brate si am bagat capul in perna, dimineata, se trezeste si ea ii fac o cafea, se imbraca ma pupa pe obraz si pleaca.
trece o zi si ma cauta iar aceeasi "pretext"dar nu a mai dormit la mine
ma mai suna ... am mai iesit la un suc la o cana de vin fiert
ce vrea nu stiu caci nu am apucat sa stau de vorba cu ea - nici nu stiu daca e cazul ea are deja prieten de 4 luni - ea e draguta -
dar efectiv nu pot sa ma ating de ea - nu stiu ce e in capul ei dar stiu ce este in al meu
nu pot pentru ca nu sunt genul - nu pot pentru ca inca tin la amintirile cu fosta - nu pot pentru ca ea mi-ar aduce mereu aminte de fosta

„Nu-þi fie fricã de ridicol; dacã simþi ce spui, dacã te pui pe tine curat în cuvinte, n-ai cum sã fii ridicol. Fã-l pe cel de lângã tine sã simtã ce simþi - dinãuntrul lui. Din afarã poþi convinge, ºi poþi înþelege lucrurile, dar fãrã sã le simþi. Lucrurile pe care nu le simþi se uitã, sau te poþi obiºnui pânã la urmã cu ele, ceea ce e ºi mai rãu. Ce pleacã din tine nu se poate uita, ºi nu te înºealã, ºi atunci nu se poate întoarce niciodatã împotriva ta; dar pentru asta trebuie sã fii foarte curat cu tine, ºi asta iar e greu. Ca un zbor cu motorul defect.“
berila

1111 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 03:43

Academie? Da plutonier ce are?? A facut scoala aia de sub-ofiteri sau ce dracu e si invarte pulanu prin postu dintr`o comuna obscura
sau in intersectie , ma lasi A facut aia academie cum am facut eu teologia...

Cat despre un sfat, habar n`am ca si eu sunt in aceeasi situatie, si concluzia mea a fost fa ce`i mai bine pentru tine (probabil ca ma matolesc bine si o sa aflu )

Oricum, succes, orice vei alege!

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 10:33

probabil sta print-o comuna sau se plimba zilnic cu loganul iar in intersectie da din umeri ( isi arata gradele )

situatia e oarecum dificila - nu vreau sa complic situatia
nici pentru mine nici pentru ea nici pentru fosta

acum stau si ma intreb daca nu cumva mi se pare mie si toata treaba e ca defapt ea este inocenta si acestea au fost doar gandurile mele - adica hormonii

PS in politie nu mai sunt grade militare acum sunt agenti si comisari

„Nu-þi fie fricã de ridicol; dacã simþi ce spui, dacã te pui pe tine curat în cuvinte, n-ai cum sã fii ridicol. Fã-l pe cel de lângã tine sã simtã ce simþi - dinãuntrul lui. Din afarã poþi convinge, ºi poþi înþelege lucrurile, dar fãrã sã le simþi. Lucrurile pe care nu le simþi se uitã, sau te poþi obiºnui pânã la urmã cu ele, ceea ce e ºi mai rãu. Ce pleacã din tine nu se poate uita, ºi nu te înºealã, ºi atunci nu se poate întoarce niciodatã împotriva ta; dar pentru asta trebuie sã fii foarte curat cu tine, ºi asta iar e greu. Ca un zbor cu motorul defect.“
anaeva_yuppy

13 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 01:55

cu siguranta nu e inocenta,e evident ce vrea,doar ca e atat de wrong incat nu-ti vine nici tie sa crezi.

anaeva_yuppy

13 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 02:07

mi se par patetice femeile care se cupleaza cu fostul/actualul prietenei lor. sunt niste tarfulite de prost gust macinate de complexe de inferioritate probabil...ori niste disperate dupa p...:) iar barbatii care se cupleaza cu prietena cea mai buna imi fac greata la modul voma. sper sa nu mi se intample niciodata

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 12:18

in spirit de sarbatori iti zic :" Nu spune niciodata, niciodata!"
Caci aceasta zicala este adevarata in multe situatii.

nu as putea fi cu aceasta fiinta pentru ca sufletul meu inca e pustiu si gol, dupa ce cu ajutorul fostei mi-am conturat bine liniile pe care vreau sa merg in viata, linii care au dat sens vietii mele, care mi-au definit caracterul pe care il am acum.
cu toate ca am iubit-o si inca o fac am inceput sa am sentimente confuze fata de ea - oarecum si ea m-a impins aici (nu scapa nici o ocazie sa imi arunce vorbe cand incerc sa vb cu ea)
dar daca s-ar intoarce sa fim din nou ... nu as putea sa o iert

berila

1111 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 15:47

De la: anaeva, la data 2008-12-28 02:07:32mi se par patetice femeile care se cupleaza cu fostul/actualul prietenei lor. sunt niste tarfulite de prost gust macinate de complexe de inferioritate probabil...ori niste disperate dupa p...:) iar barbatii care se cupleaza cu prietena cea mai buna imi fac greata la modul voma. sper sa nu mi se intample niciodata

E ironic sa vezi ce oameni ai de fapt langa tine, nu?
Sper sa te fereasca drumurile de situatii de genul asta, si daca vrei sa discutam probleme de etica si morala, te astept. Dar argumentat nu ca tzatza Floarea sa`mi ghicesti in stele si sa`l trantesti ca pe un adevar universal si absolut, cius.

ushergabi

31 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 16:51

subiectul e bn ales, daca nu ai iubit-o da e super oke, dar daca da..atunci e clar ii faci in necaz ,de fapt totul e bn si mai bn daca e prietena ei. LA MULTI ANI fericite

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 23:23

De la: delu2001ro, la data 2008-12-28 12:18:06

m-am gandit f mult la ceea ce ai scris , pt ca si eu arunc , rusine nerusine asta e nu pot sa trec peste o tradare , pur si simplu nu pot , si vreau incerc crede-ma , incerc din rasputeri dar mi-e frica daca se mai intampla odata ? precedentul exista , si de cate ori am un atac de panica arunc cu toate amintirile urate pe care le-am strans de-alungul anilor , si din pacate ultimii ani au fost catastrofali , si arunc chiar daca stiu ca reincercam sa ne refacem relatia , pur si simplu nu reusesc sa trec peste

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 23:25

De la: berila, la data 2008-12-28 15:47:10
De la: anaeva, la data 2008-12-28 02:07:32mi se par patetice femeile care se cupleaza cu fostul/actualul prietenei lor. sunt niste tarfulite de prost gust macinate de complexe de inferioritate probabil...ori niste disperate dupa p...:) iar barbatii care se cupleaza cu prietena cea mai buna imi fac greata la modul voma. sper sa nu mi se intample niciodata

Sper sa te fereasca drumurile de situatii de genul asta, si daca vrei sa discutam probleme de etica si morala, te astept. Dar argumentat nu ca tzatza Floarea sa`mi ghicesti in stele si sa`l trantesti ca pe un adevar universal si absolut, cius.

aaaaaaaaaaaa tu vroiai un discurs etico-moral referitor la probabilitatea imoralitatii relatiei descrise de tine ?

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
berila

1111 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 13:18

De la: gabi8ma, la data 2008-12-28 23:25:36
De la: berila, la data 2008-12-28 15:47:10

aaaaaaaaaaaa tu vroiai un discurs etico-moral referitor la probabilitatea imoralitatii relatiei descrise de tine ?

Mhm! De facut stiu ca pot sa o fac, cea mai mare teama a mea va fi sa ma privesc in oglinda apoi...

Abordarea cu: Dupa mine, potop!! ar fi o solutie cred, in fine... undeva in timp frustrarea va atinge cote maxime si... atunci sa vedem.

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 21:12

sa stii ca o vreme o sa eviti oglinda

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 23:30

@ gabi depinde de om

e posibil sa calce odata stramb din cauza curiozitatii a laturei pe care nu o stie, sau un gest prostesc

este posibil sa apara acel pitic pe creier si toata viata lui sa fie mustrat de ce a facut sa traiasca cu rusine

dar la fel de posibil e sa nu exista acel pitic si sa fie 2 ... si amandoi sa il impinga sa faca iarasi pe sistemul daca s-a intamplat odata o sa fie si a doua,treia oara

chiar aseara vorbeam cu un prieten bun care imi zicea ca toata chestia asta cu partenera/partenerul este o loterie

referitor la povestea cu fosta tot el imi zice (am sa incerc sa reporoduc cuvintele lui)

"incearca . de ce nu? ea te cauta pe tine nu tu pe ea

esti un bou daca nu

si ce o sa vina X sa iti reproseze ca te-ai culcat cu prietena ei?

nu ai de unde sa stii ce o sa iasa, profita"

am mai fost numit prost, fraier, iarasi bou

"pune mana pe telefon si zii sa va intalniti, vezi ce vrea, si nu fi bou, doar nu o inseli pe X, oricum X nu se mai intoarce la tine, ti-a zis ca nu te mai iubeste "

degeaba am incercat sa ii explic ca nu pot :((

dar parca mi-a mai dat un pic de incredere in mine, si mi-a adus aminte ca sunt om

voi ce ati face? ( la masculi ma refer, cu un pic de ratiune si inteligenta sa nu vina din zona bazinului)

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 23:40

da ce finut si elegant m-ai scos din discutie , multam

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 23:56

De la: gabi8ma, la data 2008-12-30 23:40:06da ce finut si elegant m-ai scos din discutie , multam

scuzele mele incercam sa fiu si ontopic

hmm partea ciudata e ca simt nevoie sa fumez ... partea si mai ciudata e ca eu nu sunt fumator ... nici ocazional ! is wrong with me?

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 00:02

gaseste-ti ocupatie , si descarca-ti hormonii , si dupa aia priveste inainte

nicu_balea

2 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 00:46

ar fi perfecta prietena fostei

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 01:05

De la: gabi8ma, la data 2008-12-31 00:02:18gaseste-ti ocupatie , si descarca-ti hormonii , si dupa aia priveste inainte

gabi nu cred ca e vorba de hormoni - iar de privit inainte ... am binoclu si o luneta iar activitate - somnul e preferata de ceva timp (am ajuns sa dorm cate 12-14 ore pe zi ... asta e iarna putina activitate in orice domeniu)

tocmai am fost trezit pe lumea asta - din lumea mea

mi-a fost adus la cunostinta ca azi e revelionul

Un an nou fericit si multa sanatate caci la asta se rezuma totul !

pt cei care aveti partener - un Mare nimic
pentru restu' mergeti la braduletul din centru' orasului vostru -> o dorinta si poate se indeplineste
a hand job is not a
daca nici cu una nici cu alta ramane un singur lucru sau

Un an nou mai bun decat cel care trece !

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 18:30

musai trebuie sa faci ceva sa iesi din depresie , faptul ca dormi atata este un semn de depresie si inca una profunda , fa si tu un exces sa zicc asa de vointa si cand ti-e somn iesi in oras , fa un tur pe la magazine , probeaza 100 de haine si nu lua nici una , flitreaza cu vanzatoarea , cu tipa de langa tine , fa orice numai ce ti-e comod nu , fa ore suplimentare la servici , orice , numai dormi cat trebuie , manaca echilibrat si fa sport , ramai sanatos pe toate planurile si restul vine de la sine

dr_lecter8606

13 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 02:29

de acord cu adi stan... este multi domle...

adivesa

54 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 16:24

De la: berila, la data 2008-12-20 18:13:05Ok, ce ziceti?
Subiect tabu sau ceva realizabil?
In special punctul de vedere feminin.

Gangbang!!!

adivesa

54 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 16:31

De la: berila, la data 2008-12-22 04:59:51Mai uite, apropo de asta... acum cateva saptamani eram cu 2 amici si am vazut pe strada o tipa care a trecut pe la toti prin cartier cand eram si noi mai pustani, mie sincer mi`a placut de ea la vremea respectiva mai mult decat o simpla partida, dar ce sa faci nu puteam sa`mi pup toti cunoscutii in ... asa ca am renuntat.
Era cu unu de mana si se sarutau de mama focului, si din ce am observat noi pe scurt asa cam avea si verigheta gagica. Nu mai comentez in plus.
Nu`ti face tu probleme pentru femeile usoare si pentru fustangii, ca nu e chiar asa. Tot se gaseste cate unu care sa le devina pereche.
Nu o spun ca sa ma apar, ci doar ca exista si o a doua varianta la orice problema.
Cat despre ce ar putea fi intre mine si acea femeie, habar n`am ma intriga pentru moment si atat. Ce`i mai dureros e ca fosta (nici nu stiu daca ii pot spune asa pentru ca inca ne mai vedem si mai pui ca mai facem si treaba rusinoasa... in fine) nu stie ce scorpie sustine si cu cine s`a inhaitat.

Cu toata stima...

Ha ha! Tare...asta-i ca-n filmul ala comedie, cu fata care se culca cu toata echipa de fotbal a liceului (gangbang! )si apoi se casatoreste cu un senator :)) Ce poti sa mai zici?!

Aaa, ai grija ca cine se aseamana, se cam aduna, si am vazut cateva fete schimbandu-se incet-incet in prietenele cartierului, si apoi trec la urmatorul cartier...

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Prietena cea mai buna a fostei
Mergi la: