Info
x
Femeie sau barbat?
|
Warchild_ 9 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Tg Mures |
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 23:59
Am vazut shi la TV la o emisiune ca se comparau in anumite situatii. Voi ce ziceti care sunt avantajele si dezavantajele sa fi femeie/barbat?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
berila 1111 mesaje Membru din: 18/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 05:08
Barbatii au voie cu par pe picioare, avantaj EL.
Femeile au voie sa .... nu`mi vine nimic util in minte.
Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
|
|
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 08:35
pai mai sunt si femei cu mustatza eu zic ca e un avantaj ca femeile pot avea orice vor ei de la un barbat, daca-l gasesc pe prostu respectiv
|
|
bianca_92003 36 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Calarasi |
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 22:01
sincer... barbatii au mai multe avantaje... in primul rand ca sunt mai siguri pe ei si nu sunt asa sentimentali ca femeile, lucru extrem de benefic pt ei...ei pot face oricum o gramada de chestii pe care noi nu le putem face... in schimb femeile trebuie sa fie atente mereu
la o sumedenie de detalii... dar totusi noi detinem arta seductiei,si o femeie perversa poate intoarce mintile aproape orcarui barbat... dar in final, tot barbatii au mai multe avantaje... asta e cat se poate de clar... ce as fi vrut sa fiu si eu barbat
|
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 08:42
daca ai vrea sa fi barbat ala deja tine de alt topic, eu cred ca nu-i mai dezavantajos sa fi femeie, sa fim seriosi si barbatii au dezavantaje
|
pif 14 mesaje Membru din: 21/12/2008 Oras: Pitesti |
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 11:18
Cata dreptatee!!!!!!!!!!!!
|
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 15:01
daca as fi fost femeie mi-as fi vandut trupul pe colt
|
Fosta membra 9am.ro 80 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 18:09
De la: claudia07, la data 2008-12-22 22:01:55sincer... barbatii au mai multe avantaje... in primul rand ca sunt mai siguri pe ei si nu sunt asa sentimentali ca femeile, lucru extrem de benefic pt ei...ei pot face oricum o gramada de chestii pe care noi nu le putem face... in schimb femeile trebuie sa fie atente mereu chiar crezi ca barbatii sunt niste fiinte insensibile fara suflet care nu se implica intr-o relatie si dupa ce se incheie relatia ... zambeste ... ? te inseli amarnic baietii spun ... daca as fi fata mi-o puneam cu toti toata ziua fete - daca eram barbat le-o trageam la toate ca sa analizam un pic situatia Femeile conduc lumea - fie ca vrem sa recunoastem sau nu nu mai traim in evul mediu cand femeia nu avea nimic de zis ... si tratat ca pe un obiect ( aici nu includem musulmanii) barbatul este capabil sa isi introduca "capusorul" a se citi penisul in orice loc umed caldut preferabil viu oriunde oricand cu oricine cu femeile e un pic mai complicat cati barbati nu vedeti morocanosi doar ca nu a primit ce a vrut atat timp cand o femeie ii ofera barbatului ce isi doreste el ... AL EI ESTE (asta e pentru barbatii care nu mai calca si stramb ... dar si ei tot la o alta femeie se duc in fond )citeam pe aici pe alt topic daca prietena iti da un mesaj erotic in care iti spune ca te doreste e doar o chestiune de timp pana ajungi la usa ei - si gasesti scuze sa pleci de unde esti Raporteaza abuz de limbaj
„Nu-þi fie fricã de ridicol; dacã simþi ce spui, dacã te pui pe tine curat în cuvinte, n-ai cum sã fii ridicol. Fã-l pe cel de lângã tine sã simtã ce simþi - dinãuntrul lui. Din afarã poþi convinge, ºi poþi înþelege lucrurile, dar fãrã sã le simþi. Lucrurile pe care nu le simþi se uitã, sau te poþi obiºnui pânã la urmã cu ele, ceea ce e ºi mai rãu. Ce pleacã din tine nu se poate uita, ºi nu te înºealã, ºi atunci nu se poate întoarce niciodatã împotriva ta; dar pentru asta trebuie sã fii foarte curat cu tine, ºi asta iar e greu. Ca un zbor cu motorul defect.“
|
|
|
|
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 23:55
Femeile conduc lumea - fie ca vrem sa recunoastem sau nu nu mai traim in evul mediu cand femeia nu avea nimic de zis ... si tratat ca pe un obiect ( aici nu includem musulmanii) barbatul este capabil sa isi introduca "capusorul" a se citi penisul in orice loc umed caldut preferabil viu oriunde oricand cu oricine cu femeile e un pic mai complicat cati barbati nu vedeti morocanosi doar ca nu a primit ce a vrut atat timp cand o femeie ii ofera barbatului ce isi doreste el ... AL EI ESTE (asta e pentru barbatii care nu mai calca si stramb ... dar si ei tot la o alta femeie se duc in fond )citeam pe aici pe alt topic daca prietena iti da un mesaj erotic in care iti spune ca te doreste e doar o chestiune de timp pana ajungi la usa ei - si gasesti scuze sa pleci de unde esti [/quote] fii tu serios unde ai vazut tu atari raritati ? ma faci sa rad , adica eu il sun ii spun dulce "vino draga ...." si el vine ha ha ha , aici nu includem si pe fat frumos in discutie ci doar masculii astia tari suuuuper destepti si suuuuper ocupati care ne inconjoara in viata de zi cu zi on topic : as prefera sa fiu barbat sa fiu mai bine platita ( colegii mei care au aceeasi functie si presteaza aceasi munca sunt mai bine platiti , si pt ca sa pot pocni toti cretinii care fluiera striga obscenitati ( in special muncitorii de pe santier ) sau incearca sa agate tot ce le pica in cale si are pasarica
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
zumzetalbastru 147 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 00:13
De la: gabi8ma, la data 2008-12-28 23:55:15 fii tu serios unde ai vazut tu atari raritati ? ma faci sa rad , adica eu il sun ii spun dulce "vino draga ...." si el vine ha ha ha , aici nu includem si pe fat frumos in discutie ci doar masculii astia tari suuuuper destepti si suuuuper ocupati care ne inconjoara in viata de zi cu zi on topic : as prefera sa fiu barbat sa fiu mai bine platita ( colegii mei care au aceeasi functie si presteaza aceasi munca sunt mai bine platiti , si pt ca sa pot pocni toti cretinii care fluiera striga obscenitati ( in special muncitorii de pe santier ) sau incearca sa agate tot ce le pica in cale si are pasarica [/quote]Desi sunt un minimisogin, pot sa ii dau putina dreptate lui delu ... in istoria omenirii intotdeauna a fost o femeie in spatele barbatului, care "conducea" ... cat despre daca as veni cand sunt sunat ... hmm ... poate doar daca nu am facut-o deloc pana in acel moment, in rest, am si eu intalnirile mele, si sincer chiar nu as renunta la ele, doar ca mi s-a spus sa vin, si chiar daca nu as avea o activitate foarte importanta tot nu as veni cand mi se "ordona", tin foarte mult la orgoliul meu ... Cum am spus mai sus, sunt un minimisogin, prin urmare iubesc statul de barbat, cel putin cand vine vorba de serviciu ... In societatea de astazi, femeia ~(aprox) barbat ... deci tind sa cred ca suntem aproape egali ... dar eu clar as alege sa fiu barbat... si ca sa fiu mai explicit, ma sperie gandul ca in fiecare luna ar trebui sa port un "accesoriu" in plus ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 80 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 00:00
ca uitasem ON TOPIC
suntem ce suntem deci barbat !
„Nu-þi fie fricã de ridicol; dacã simþi ce spui, dacã te pui pe tine curat în cuvinte, n-ai cum sã fii ridicol. Fã-l pe cel de lângã tine sã simtã ce simþi - dinãuntrul lui. Din afarã poþi convinge, ºi poþi înþelege lucrurile, dar fãrã sã le simþi. Lucrurile pe care nu le simþi se uitã, sau te poþi obiºnui pânã la urmã cu ele, ceea ce e ºi mai rãu. Ce pleacã din tine nu se poate uita, ºi nu te înºealã, ºi atunci nu se poate întoarce niciodatã împotriva ta; dar pentru asta trebuie sã fii foarte curat cu tine, ºi asta iar e greu. Ca un zbor cu motorul defect.“
|
|
id_florentin 431 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Botosani |
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 20:41
In foarte multe culturi s-a ajuns la concluzia ca fiecare individ este construit in asa fel incat sa aiba in el cate ceva din amandoua. Deci nu am putea spune ca suntem 100% barbat sau femeie. Avantaje sau dezavandaje? Daca va referiti doar la carcasa, atunci e avantajos sa fii barbat (putere bruta, instinct de vanator, obisnuit in haita etc) Dar nu este nici o regula care sa zica barbatii sunt cei mai tari. Hai sa fim seriosi, cati baieti au fost crescuti de mame, sprijiniti, si adusi in top de femei? Si ce parere aveti despre amazoane?
Femeie sau barbat? Nici macar cromozonii nu mai decid asta, codul genetic, adn-ul si restul dau din umeri neputinciosi. Cate operatii de schimbare de sex sau facut? Cate persoane si-au negat propriul sex? Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 12:36
e bine sa fi barbat
|
ge_andreev 122 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 13:46
daca stai sa cauti dezavantaje atunci sa fii femeie sucks.. mentruatie, sarcina, nastere, interdictiile "morale" impuse de societate/ comunitate, epilarea, etc.in definitiv nu cred ca asa trebuie sa gandim. fiecare, barbat sau femeie, se remarca prin ceea ce este si prin ceea ce realizeaza. nu cred ca Del Piero, Brad Pitt sau Bill Gates ar vrea sa fie femei asa cum nici Angelina Jolie,Coco Chanel sau Monica Belluci ar vrea sa fie barbati. important e sa sa inveti sa te iubesti
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 15:24
De la: kyyttyy, la data 2009-01-24 13:46:38daca stai sa cauti dezavantaje atunci sa fii femeie sucks.. mentruatie, sarcina, nastere, interdictiile "morale" impuse de societate/ comunitate, epilarea, etc.in definitiv nu cred ca asa trebuie sa gandim. fiecare, barbat sau femeie, se remarca prin ceea ce este si prin ceea ce realizeaza. nu cred ca Del Piero, Brad Pitt sau Bill Gates ar vrea sa fie femei asa cum nici Angelina Jolie,Coco Chanel sau Monica Belluci ar vrea sa fie barbati. important e sa sa inveti sa te iubesti eu te iubesc ...am invata sa te iubesc...dar la sub...prefer barbat,,,nush cum as suporta ciclul...si in plus..orice s-ar spune un barbat poate sta cu orice fem,dar fem vor numai barbati puternici,deci e mai bn barbat:P
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 20:04
De la: angel_demon10, la data 2008-12-23 10:30:42daca eram barbat le f****m pe TOATEEEEEE!!! sa mor de nu! da, stim, ai mai mentionat cred o data asta, cand ai declansat tu topicul cu "ce am face daca intr'o zi am fi "celelat"? go girl!!! si eu as face la fel de eram barbat... poate intr'o alta viata!!
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 21:57
era o vorba : mai bine odata barbat decat de 3 x femeie
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 18:30
numai un hermafrodit ar da raspunsul corect
|
Fosta membra 9am.ro 660 mesaje Membru din: 9/02/2009 |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 20:59
Combinatia ideala : trup de femeie si minte de barbat
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:49
De la: iTrainMenToBecomeSluts, la data 2009-02-19 20:59:42Combinatia ideala : trup de femeie si minte de barbat ME. Amen :)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 18:23
De la: iTrainMenToBecomeSluts, la data 2009-02-19 20:59:42Combinatia ideala : trup de femeie si minte de barbat deci lesby. aha. ar fi un punct de vedere
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 13:05
Sunteti interesati de poker? Nu doriti sa investiti proprii bani? www.pokerstrategy.com/uQCWVZ este solutia. Poker fara depozit. Cea mai buna scoala de poker-gratuit o gasiti pe linkul de mai sus!!!Raspundeti la intrebarile de acolo si primiti 50$+100$ gratuit,capital de inceput! Treceti de la incepator la profesionist cu strategiile de pe acel site. Nu trebuie sa depuneti niciodata bani,doar treceti testul si primiti capitalul de inceput. Pasii ce trebuie urmati:
Pasul 1) Intrati pe acest link www.pokerstrategy.com/uQCWVZ Pasul 2)Trebuie sa cititi lectiile de baza corespunzatoare tipului de poker pe care ati ales sa-l jucati. Va sfatuiesc sa alegeti tipul NO LIMIT. Pasul 3) Trebuie sa completati chestionarul pentru a dovedi ca ati invatat lectiile si sunteti pregatiti sa primiti banii.Este simplu. Pasul 4) Trebuie sa alegeti siteul de poker la care doriti sa jucati si sa va inregistrati folosind codul PS150. Trebuie sa va inregistrati cu datele reale "FARA SA FACETI VREUN DEPOZIT". Dupa aceea, daca totul este corect,va veti primi banii dupa cel mult 2 zile. Puteti sa va creati un singur cont per persoana. In unele cazuri s-ar putea intampla: a)Sa va ceara sa trimiteti "o copie scanata sau o fotogradie a cartii de identitate,pasaport sau alt document' care sa va confirme identitatea. b)S-ar putea sa va ceara un numar de telefon unde puteti fi contactat pentru a va verifica identitatea. Aceste cerinte pot fi obligatorii, in orice caz,puteti acoperi datele care nu sunt necesare pentru a se vedea doar cele cerute,,nume,adresa'' ,puteti acoperi fotografii,amprente. Pasul 5) Puteti sa va inregistrati si familia,vecinii,prietenii. Pasul 6) Daca nu v-ati inregistrat inca,nu mai asteptati,accesati linkul www.pokerstrategy.com/uQCWVZ si incepeti sa jucati ca profesionistii,cu banii altora. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 15:11
De la: andaa, la data 2009-02-19 20:59:42Combinatia ideala : trup de femeie si minte de barbat pacat ca majoritatea fem(80-90%)..au trup de fem si minte deloc:)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 11:47
Sunteti interesati de poker? Nu doriti sa investiti proprii bani? ht*tp://w*ww.po*kerstra*tegy.co*m/uQCWVZ (fara *)este solutia. Poker fara depozit. Cea mai buna scoala de poker-gratuit o gasiti pe linkul de mai sus!!!Raspundeti la intrebarile de acolo si primiti 50$+100$ gratuit,capital de inceput! Treceti de la incepator la profesionist cu strategiile de pe acel site. Nu trebuie sa depuneti niciodata bani,doar treceti testul si primiti capitalul de inceput. Pasii ce trebuie urmati:
Pasul 1) Intrati pe acest link ht*tp://w*ww.po*kerstra*tegy.c*om/uQCWVZ Pasul 2)Trebuie sa cititi lectiile de baza corespunzatoare tipului de poker pe care ati ales sa-l jucati. Va sfatuiesc sa alegeti tipul NO LIMIT. Pasul 3) Trebuie sa completati chestionarul pentru a dovedi ca ati invatat lectiile si sunteti pregatiti sa primiti banii.Este simplu. Pasul 4) Trebuie sa alegeti siteul de poker la care doriti sa jucati si sa va inregistrati folosind codul PS150. Trebuie sa va inregistrati cu datele reale "FARA SA FACETI VREUN DEPOZIT". Dupa aceea, daca totul este corect,va veti primi banii dupa cel mult 2 zile. Puteti sa va creati un singur cont per persoana. In unele cazuri s-ar putea intampla: a)Sa va ceara sa trimiteti "o copie scanata sau o fotogradie a cartii de identitate,pasaport sau alt document' care sa va confirme identitatea. b)S-ar putea sa va ceara un numar de telefon unde puteti fi contactat pentru a va verifica identitatea. Aceste cerinte pot fi obligatorii, in orice caz,puteti acoperi datele care nu sunt necesare pentru a se vedea doar cele cerute,,nume,adresa'' ,puteti acoperi fotografii,amprente. Pasul 5) Puteti sa va inregistrati si familia,vecinii,prietenii. Pasul 6) Daca nu v-ati inregistrat inca,nu mai asteptati,accesati linkul ht*tp://w*ww.po*kerstra*tegy.c*om/uQCWVZ si incepeti sa jucati ca profesionistii,cu banii altora. |
|
andu_best 2 mesaje Membru din: 25/01/2009 |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 00:16
Eu sincera sa fiu ma bucur ca sunt femeie,fiindca sunt protejata de foarte multe persoane si evoluez mult mai repede in cariera muzicala nu k as face sex cu cei cu care interactionez ,ci pur si simplu pt. k femeile sunt cele mai potrivite cand vine vorba de arta,fiind niste fiinte pure,suave,gingase si simbol al frumusetii(se exclud parasutele),pe cand barbatii...si ei sa fie acolo+ k fetele sunt mult mai muncitoare,mai serioase cand vine vorba de munca. Fetelor,nu va mai invidiati barbatii care va sunt colegi de serviciu si care castiga mai mult k voi chiar dak presteaza aceeasi munca -raspunsul e simplu:au pile sus sau seful vostru e un misogin!!! Asadar GO girls!!! nu va pierdeti increderea menstruatia va face superioare ca fiinte,nu neaparat in societate...
In societate mai mult ca sigur va face superioare!!!
|
googoodoll 1642 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 00:26
??????????????
|
Fosta membra 9am.ro 195 mesaje Membru din: 9/06/2009 |
Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 12:04
De la: andu_best, la data 2009-07-23 00:16:18Eu sincera sa fiu ma bucur ca sunt femeie,fiindca sunt protejata de foarte multe persoane si evoluez mult mai repede in cariera muzicala nu k as face sex cu cei cu care interactionez ,ci pur si simplu pt. k femeile sunt cele mai potrivite cand vine vorba de arta,fiind niste fiinte pure,suave,gingase si simbol al frumusetii(se exclud parasutele),pe cand barbatii...si ei sa fie acolo+ k fetele sunt mult mai muncitoare,mai serioase cand vine vorba de munca. Fetelor,nu va mai invidiati barbatii care va sunt colegi de serviciu si care castiga mai mult k voi chiar dak presteaza aceeasi munca -raspunsul e simplu:au pile sus sau seful vostru e un misogin!!! Asadar GO girls!!! nu va pierdeti increderea menstruatia va face superioare ca fiinte,nu neaparat in societate... Sunt curioasa cate femei sunt de acord cu teoriile tale iar treaba cu menstruatia e...cireasa de pe tort.Daca te bucuri ca esti femeie de ce ai avatar de barbat
|
Fosta membra 9am.ro 593 mesaje Membru din: 21/07/2009 Oras: Bacau |
Postat pe: 10 August 2009, ora 23:30
De la: andu_best, la data 2009-07-23 00:16:18Eu sincera sa fiu ma bucur ca sunt femeie,fiindca sunt protejata de foarte multe persoane si evoluez mult mai repede in cariera muzicala nu k as face sex cu cei cu care interactionez ,ci pur si simplu pt. k femeile sunt cele mai potrivite cand vine vorba de arta,fiind niste fiinte pure,suave,gingase si simbol al frumusetii(se exclud parasutele),pe cand barbatii...si ei sa fie acolo+ k fetele sunt mult mai muncitoare,mai serioase cand vine vorba de munca. Fetelor,nu va mai invidiati barbatii care va sunt colegi de serviciu si care castiga mai mult k voi chiar dak presteaza aceeasi munca -raspunsul e simplu:au pile sus sau seful vostru e un misogin!!! Asadar GO girls!!! nu va pierdeti increderea menstruatia va face superioare ca fiinte,nu neaparat in societate... da ai dreptate dar astea sunt cam toate lucrurile de care ne bucuram noi , barbatii au parte de mult mai multe... right???
|
baby27 11 mesaje Membru din: 8/06/2009 |
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 20:05
daca as fi fost femeie,ma durea la unspe metri de mine,pe bune ca sunt ca si masinile alea fuul-optzion
|
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 01:27
De la: dudulik, la data 2009-08-10 23:30:01De la: andu_best, la data 2009-07-23 00:16:18Eu sincera sa fiu ma bucur ca sunt femeie,fiindca sunt protejata de foarte multe persoane si evoluez mult mai repede in cariera muzicala nu k as face sex cu cei cu care interactionez ,ci pur si simplu pt. k femeile sunt cele mai potrivite cand vine vorba de arta,fiind niste fiinte pure,suave,gingase si simbol al frumusetii(se exclud parasutele),pe cand barbatii...si ei sa fie acolo+ k fetele sunt mult mai muncitoare,mai serioase cand vine vorba de munca. Fetelor,nu va mai invidiati barbatii care va sunt colegi de serviciu si care castiga mai mult k voi chiar dak presteaza aceeasi munca -raspunsul e simplu:au pile sus sau seful vostru e un misogin!!! Asadar GO girls!!! nu va pierdeti increderea menstruatia va face superioare ca fiinte,nu neaparat in societate... fem sunt superioare,au ciclu,,,eu spun sa il aiba non stop:P Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Am vazut shi la TV la o emisiune ca se comparau in anumite situatii. Voi ce ziceti care sunt avantajele si dezavantajele sa fi femeie/barbat?
pai mai sunt si femei cu mustatza
eu zic ca e un avantaj ca femeile pot avea orice vor ei de la un barbat, daca-l gasesc pe prostu respectiv
la o sumedenie de detalii... dar totusi noi detinem arta seductiei,si o femeie perversa poate intoarce mintile aproape orcarui barbat... dar in final, tot barbatii au mai multe avantaje... asta e cat se poate de clar... ce as fi vrut sa fiu si eu barbat
daca ai vrea sa fi barbat ala deja tine de alt topic, eu cred ca nu-i mai dezavantajos sa fi femeie, sa fim seriosi si barbatii au dezavantaje
...am invata sa te iubesc...dar la sub...prefer barbat,,,nush cum as suporta ciclul...si in plus..orice s-ar spune un barbat poate sta cu orice fem,dar fem vor numai barbati puternici,deci e mai bn barbat:P
Sunt curioasa cate femei sunt de acord cu teoriile tale iar treaba cu menstruatia e...cireasa de pe tort.