back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum seduci un barbat?pana unde merg femeile in arta seductiei?

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Mai 2009, ora 14:23

Cineva spunea odata ca trebuie sa te folosesti de toate armele de care dispui pt a atrage u tip pe care il placi, sa-l seduci , sa-l tachinezi, sa il atingi sa il saruti pasional, jucaus, sa te vada doar pe tine ......opiniiii

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 20:15

Pina unde merg femeile?Unde nimeni nu poate ajunge unde limitele isi pierd limita si barbatul isi pierde capul...si cardurile...si libertatea..si tot

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 20:20

De la: AMETYST, la data 2009-05-23 14:23:38Cineva spunea odata ca trebuie sa te folosesti de toate armele de care dispui pt a atrage u tip pe care il placi, sa-l seduci , sa-l tachinezi, sa il atingi sa il saruti pasional, jucaus, sa te vada doar pe tine ......opiniiii

Mda.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 20:22

De la: AMETYST, la data 2009-05-23 14:23:38Cineva spunea odata ca trebuie sa te folosesti de toate armele de care dispui pt a atrage u tip pe care il placi, sa-l seduci , sa-l tachinezi, sa il atingi sa il saruti pasional, jucaus, sa te vada doar pe tine ......opiniiii

trebuie sa stii sa privesti un barbat, ca sa il dai pe spate.asta cred ca eu ca e arma fatala, daca stii sa o folosesti

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 20:23

Cu mine mergea asa pina pe la 35 ani. Fiindca nu am avut parte ABSOLUT DELOC de asa ceva, ma distreaza jocul asta. Dar nu va luati dupa mine ca eu stric apele oricui.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 20:25

De la: nastasemihail, la data 2009-05-24 20:23:39

Cu mine mergea asa pina pe la 35 ani. Fiindca nu am avut parte ABSOLUT DELOC de asa ceva, ma distreaza jocul asta. Dar nu va luati dupa mine ca eu stric apele oricui.

ohhhhh....ce-mi place cand voresti ca un om trecut prin viata

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 20:32

Adnana!!! Tu fetita,si ce-ti mai place? La tine pina unde merg antenutele?

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 20:34

De la: aadnanaaa, la data 2009-05-24 20:22:25

trebuie sa stii sa privesti un barbat, ca sa il dai pe spate.asta cred ca eu ca e arma fatala, daca stii sa o folosesti

Ce sa privesti??? Atit? M-ai dat pe spate? Adevarul e ca prea usor de dus de nas ne credeti!!

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 20:43

De la: vasix, la data 2009-05-24 20:34:02Adevarul e ca prea usor de dus de nas ne credeti!!

Adevarul este ca uneori o luam razna in prezenta unei femei. Problema se pune de la caz la caz. In cazul meu, cu riscul de a atrage unele antipatii, este greu, eu zic imposibil, sa ma "zapaceasca" o femeie. Singura femeie care m-a "zapacit" este sotia mea pentru care as muta si muntii din loc. Mai conteaza si alegerea.

Religia este o r�m�i�� a copil�riei inteligen�ei noastre, ea se va stinge pe m�sur� ce adopt�m ra�iunea �i �tiin�a ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 20:49

Pai?!!! Si te mai si umfli in pene!! Te-a ametit atit de tare ptr o viata!!! Bravo ei,fa-te mic si stai in banca ta

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 20:53

De la: vasix, la data 2009-05-24 20:49:05Pai?!!! Si te mai si umfli in pene!! Te-a ametit atit de tare ptr o viata!!! Bravo ei,fa-te mic si stai in banca ta

Bun. Problema este ca eu nu privesc relatia intre o femeie si un barbat ca pe o competitie. Daca tu asa o privesti ai un mare minus. Si asa o vorba intre noi: "uneori ma mai umflu si in pene".

Religia este o r�m�i�� a copil�riei inteligen�ei noastre, ea se va stinge pe m�sur� ce adopt�m ra�iunea �i �tiin�a ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 20:59

Nu e o competitie..Doar in capul lor!! Si nu ma lua pe mine la minusuri ca te iau la plusuri de nu te vezi!!!

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 21:01

De la: vasix, la data 2009-05-24 20:34:02
De la: aadnanaaa, la data 2009-05-24 20:22:25

Ce sa privesti??? Atit? M-ai dat pe spate? Adevarul e ca prea usor de dus de nas ne credeti!!

nu e vorba de dus de nas. ci de cucerit draga....cum il cuceresti...sau cum il seduci

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 21:06

Pai da dar daca tu crezi ca poti da gata un barbat doar dintr-o privire inseamna ca acel barbat e cam superficial si ..nu cred ca e ok.Sau..gusturile nu se discuta.La mine daca nu-mi gidila in mod placut neuronii paaaaaa.Poate sa fie si..Naomi Cambell.No no no...Deci chestia cu privirea...hm...

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 21:19

De la: vasix, la data 2009-05-24 21:06:21Pai da dar daca tu crezi ca poti da gata un barbat doar dintr-o privire inseamna ca acel barbat e cam superficial si ..nu cred ca e ok.Sau..gusturile nu se discuta.La mine daca nu-mi gidila in mod placut neuronii paaaaaa.Poate sa fie si..Naomi Cambell.No no no...Deci chestia cu privirea...hm...

nu as vrea sa ai o logodnica si mai tanara, ca m-as apuca sa te vrajesc...cu ochii mei

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 21:36

Mda..ai foarte multa incredere in tine ceea ce nu e rau dar...cind vei creste mareeee,si vei da peste lupul cel rau vei vedea ca oricit de frumos ai privi si oricit de albastri ti-ar fi ochii iti va trebui nmai mult.Si atunci vei vedea,te vei aprofunda ,iti vei cunoaste propria-ti entitate mult mai bine si ajungi la exact ce ti-am spus aici.
Of,Doamne auzi la ea..scufita rosie in picioare!!!

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 21:43

De la: vasix, la data 2009-05-24 21:36:17Mda..ai foarte multa incredere in tine ceea ce nu e rau dar...cind vei creste mareeee,si vei da peste lupul cel rau vei vedea ca oricit de frumos ai privi si oricit de albastri ti-ar fi ochii iti va trebui nmai mult.Si atunci vei vedea,te vei aprofunda ,iti vei cunoaste propria-ti entitate mult mai bine si ajungi la exact ce ti-am spus aici.
Of,Doamne auzi la ea..scufita rosie in picioare!!!

eu vorbesc aici doar despre arta seductiei.fara sa fac vre-un viitor din ea

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 21:47

"Arta seduc�iei"...nu are limite!

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 09:11

Seductia este o arta de care ai nevoie sa o perfectionezi o viata intreaga.Daca cineva isi inchipuie ca e nevoie de ea doar ca sa cuceresti o singura data se inseala.E nevoie de seductie in fiecare minut al vietii daca vrei o relatie pasionala,intriganta,incitanta de durata,unica.Plafonarea si rutina sint end-ul al tot-ului.Daca la un moment dat comunicarea de cuplu se reduce la:buna! ce maninci? sau alte intrebari si raspunsuri scurte si la obiect..caci se poate mai rau,ca de exemplu...in seara asta facem sex? e clar ca totul se apropie de sfirsit .Deci a seduce e o arta pe care o perfectezi o viata intreaga.
Si da Adnana seductia nu este un viitor,face parte din viitorul tau ca femeie,ca viitoare sotie daca vrei sa ai un sot numai al tau ptr toata viata,si sa te si adore.

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 13:17

De la: vasix, la data 2009-05-25 09:11:21Seductia este o arta de care ai nevoie sa o perfectionezi o viata intreaga.Daca cineva isi inchipuie ca e nevoie de ea doar ca sa cuceresti o singura data se inseala.E nevoie de seductie in fiecare minut al vietii daca vrei o relatie pasionala,intriganta,incitanta de durata,unica.Plafonarea si rutina sint end-ul al tot-ului.Daca la un moment dat comunicarea de cuplu se reduce la:buna! ce maninci? sau alte intrebari si raspunsuri scurte si la obiect..caci se poate mai rau,ca de exemplu...in seara asta facem sex? e clar ca totul se apropie de sfirsit .Deci a seduce e o arta pe care o perfectezi o viata intreaga.
Si da Adnana seductia nu este un viitor,face parte din viitorul tau ca femeie,ca viitoare sotie daca vrei sa ai un sot numai al tau ptr toata viata,si sa te si adore.

Haide draga eu doar am glumit.Banuiesc ca o sa reusesc sa am si eu o relatie care va duce la casatorie si asa mai departe. si probabil ma voi folosi de arta seductiei ca sa nu se termine niciodata.Merci pt sfaturi

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 13:45

Imi place sa dau sfaturi.Defect profesional..Sau poate ca e din cauza ca am si eu o fetita care e frumoasa foc si-mi tremura inima ptr viitorul ei.Femeile frumoase sint in general nefericite.De asta as vrea sa feresc pe toata lumea :de nefericire.Mai ales o femeie si frumoasa si desteapta..uuuuhhh,greu foarte greu va fi fericita.Trebuie mult sacrificiu.Casnicia ei trebuie sa fie un sacrificiu ptr a fi fericita.Adica in loc de pasiune si iubire infocata trebuie sa aleaga un barbat care s-o iubeasca,sa fie cu un pas inaintea ei,dar automat nu va fi pe gustul visurilor ei.Trebuie sa aleaga echilibru indiferent ce inseamna asta. Astfel,in timp,in acceptare va fi si fericita. Sorry.

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 14:01

De la: vasix, la data 2009-05-25 13:45:56Imi place sa dau sfaturi.Defect profesional..Sau poate ca e din cauza ca am si eu o fetita care e frumoasa foc si-mi tremura inima ptr viitorul ei.Femeile frumoase sint in general nefericite.De asta as vrea sa feresc pe toata lumea :de nefericire.Mai ales o femeie si frumoasa si desteapta..uuuuhhh,greu foarte greu va fi fericita.Trebuie mult sacrificiu.Casnicia ei trebuie sa fie un sacrificiu ptr a fi fericita.Adica in loc de pasiune si iubire infocata trebuie sa aleaga un barbat care s-o iubeasca,sa fie cu un pas inaintea ei,dar automat nu va fi pe gustul visurilor ei.Trebuie sa aleaga echilibru indiferent ce inseamna asta. Astfel,in timp,in acceptare va fi si fericita. Sorry.

ooohhh....nu vreau sa fie chiar asa...macar la inceput sa fiu fericita, pana ma obisnuiesc sau nu stiu, dar nu vreau sa fie asa cum spui tu.Nu gandi negativ nici pentru fetita ta.fii optimist.nu trebuie sa fie chiar asa

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 14:07

Nu spun din ceea ce gindesc ci din statistici .imi pare rau. Dar cred ca vrei sa fii fericita.Si vei fi.Daca vei alege cu mintea si nu cu inima. Si ptr fetita mea daca voi vedea ca iubeste prea mult imi voi folosi toate resursele,si am destule sa o conving sa renunte.E dureros,ma doare inca de pe acum dar stiu ca la un moment dat imi va multumi si va fi fericita.Nu trebuie sa iubeasca,trebuie ea sa fie adorata.Ce faci daca soarta te desparte de cel pe care-l iubesti cu toata fiinta ta? Nimeni nu trebuie sa treaca prin asta. Nimeni nu trebuie sa stie durerea. Si se poate daca te protejezi.
Oricum ideea este ca fericirea nu ti-o da nimeni din ceruri,ti-o faci singur daca iti folosesti mai mult mintea.

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 14:16

De la: vasix, la data 2009-05-25 14:07:55Nu spun din ceea ce gindesc ci din statistici .imi pare rau. Dar cred ca vrei sa fii fericita.Si vei fi.Daca vei alege cu mintea si nu cu inima. Si ptr fetita mea daca voi vedea ca iubeste prea mult imi voi folosi toate resursele,si am destule sa o conving sa renunte.E dureros,ma doare inca de pe acum dar stiu ca la un moment dat imi va multumi si va fi fericita.Nu trebuie sa iubeasca,trebuie ea sa fie adorata.Ce faci daca soarta te desparte de cel pe care-l iubesti cu toata fiinta ta? Nimeni nu trebuie sa treaca prin asta. Nimeni nu trebuie sa stie durerea. Si se poate daca te protejezi.
Oricum ideea este ca fericirea nu ti-o da nimeni din ceruri,ti-o faci singur daca iti folosesti mai mult mintea.

daca o sa fie educata si cum te vad eu pe tine, nu am nicio indoiala ca va face alegerea potrivita de una singura

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 14:17

De la: vasix, la data 2009-05-25 14:07:55Nu spun din ceea ce gindesc ci din statistici .imi pare rau. Dar cred ca vrei sa fii fericita.Si vei fi.Daca vei alege cu mintea si nu cu inima. Si ptr fetita mea daca voi vedea ca iubeste prea mult imi voi folosi toate resursele,si am destule sa o conving sa renunte.E dureros,ma doare inca de pe acum dar stiu ca la un moment dat imi va multumi si va fi fericita.Nu trebuie sa iubeasca,trebuie ea sa fie adorata.Ce faci daca soarta te desparte de cel pe care-l iubesti cu toata fiinta ta? Nimeni nu trebuie sa treaca prin asta. Nimeni nu trebuie sa stie durerea. Si se poate daca te protejezi.

Victor....gre�e�ti! Las� �n puii mei statisticile....ce?! E�ti mai economist dec�t mine?!
Faci gre�ala vie�ii tale dac� nu-�i la�i feti�a s� iubeasc� trup �i suflet!!!!
Nu to�i r�m�nem v�duvi....nu pe to�i ne p�r�se�te fiin�a iubit�!
Ce fel de fericire poate avea doar prin faptul c� cineva o ador� �i face orice pentru ea? Cel mult se va sim�ii flatat� o perioad�....pe urm� o va durea �n cot �i �n final va suferii cum nici tu nu ai putea s�-�i imaginezi �n cele mai groaznice co�mare....
Ce ai scris tu aici este o mare, foarte mare m�g�rie!!!!

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 14:29

De la: Dorulet, la data 2009-05-25 14:17:33

Victor....gre�e�ti! Las� �n puii mei statisticile....ce?! E�ti mai economist dec�t mine?!
Faci gre�ala vie�ii tale dac� nu-�i la�i feti�a s� iubeasc� trup �i suflet!!!!
Nu to�i r�m�nem v�duvi....nu pe to�i ne p�r�se�te fiin�a iubit�!
Ce fel de fericire poate avea doar prin faptul c� cineva o ador� �i face orice pentru ea? Cel mult se va sim�ii flatat� o perioad�....pe urm� o va durea �n cot �i �n final va suferii cum nici tu nu ai putea s�-�i imaginezi �n cele mai groaznice co�mare....
Ce ai scris tu aici este o mare, foarte mare m�g�rie!!!!

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 14:31

Orice femeie poate uza de strategiile cuceririi sentimentale, chiar daca nu este intotdeauna constienta de puterile ei.

Felul �n care aratam este prima noastra carte de vizita. E drept ca po�i specula cu ajutorul ei, dar de�inatoarele armelor puternice: sani mari, fund apetisant, picioare lungi nu ar trebui sa fie atat de sigure pe ele.
Pentru ca�iva ani, frumuse�ea exterioara poate fi utila �n cucerirea teritoriilor lui Cupidon. �nsa vine o vreme cand barbatul se satura de acelea�i arme ale seduc�iei.
Trebuie sa fii creativa, sa gase�ti altceva. �n plus, tinere�ea �i frumuse�ea trec �i ele.
Prin urmare, ai nevoie de un farmec special pentru a pastra barbatul iubit.

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 14:41

De la: CAMELYA_, la data 2009-05-25 14:31:39Orice femeie poate uza de strategiile cuceririi sentimentale, chiar daca nu este intotdeauna constienta de puterile ei.

Felul �n care aratam este prima noastra carte de vizita. E drept ca po�i specula cu ajutorul ei, dar de�inatoarele armelor puternice: sani mari, fund apetisant, picioare lungi nu ar trebui sa fie atat de sigure pe ele.
Pentru ca�iva ani, frumuse�ea exterioara poate fi utila �n cucerirea teritoriilor lui Cupidon. �nsa vine o vreme cand barbatul se satura de acelea�i arme ale seduc�iei.
Trebuie sa fii creativa, sa gase�ti altceva. �n plus, tinere�ea �i frumuse�ea trec �i ele.

cui i-ai scris?

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 14:47

De la: aadnanaaa, la data 2009-05-25 14:41:59
De la: CAMELYA_, la data 2009-05-25 14:31:39Orice femeie poate uza de strategiile cuceririi sentimentale, chiar daca nu este intotdeauna constienta de puterile ei.

cui i-ai scris?

Asta e opinia mea personala referitoare la seductie

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 14:48

De la: CAMELYA_, la data 2009-05-25 14:47:38
De la: aadnanaaa, la data 2009-05-25 14:41:59

cui i-ai scris?

Asta e opinia mea personala referitoare la seductie

bine

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum seduci un barbat?Pana unde merg femeile in arta seductiei?
Mergi la: