back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Pdl-ul vrea voturi.le mai dam ?

9am1838

16 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 11:37

zicea Emil Boc adineauri la Iasi ,ca PDL-ul nu se ambata cu apa rece! Desigur; se ambata cu WHISKY. Doar pe noi 'prostimea' ne ambata cu apa rece! Whisky-ul este prea scump pt.noi cei de rand! dar un lucru este foarte sigur;de cand este PDL-ul la putere, se vede ca 'traim bine' si 'foarte bine'.Daca ti-ai facut o firma amarata an urma cu un timp si ai anchis-o datorita faptului ca ti s-au bagat doar betze an roate iar acum nu ai nici un fel de activitate si te OBLIGA legal sa platesti o taxa de 20 milioane pe an! Asta este talharie de stat.Haideti sa votam PDL-ul. Vom trai si mai bine!!!

Raporteaza abuz de limbaj
lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 22:10

De la: 9am1838, la data 2009-05-23 11:37:37zicea Emil Boc adineauri la Iasi ,ca PDL-ul nu se ambata cu apa rece! Desigur; se ambata cu WHISKY. Doar pe noi 'prostimea' ne ambata cu apa rece! Whisky-ul este prea scump pt.noi cei de rand! dar un lucru este foarte sigur;de cand este PDL-ul la putere, se vede ca 'traim bine' si 'foarte bine'.Daca ti-ai facut o firma amarata an urma cu un timp si ai anchis-o datorita faptului ca ti s-au bagat doar betze an roate iar acum nu ai nici un fel de activitate si te OBLIGA legal sa platesti o taxa de 20 milioane pe an! Asta este talharie de stat.Haideti sa votam PDL-ul. Vom trai si mai bine!!!

NICIODATA !
NICI UN VOT PENTRU PD-L, EBA , SAU TRAIAN BASESCU !
LA COSUL DE GUNOI, AL ISTORIEI, CU EI, ASA CUM AU AJUNS SI TARANISTI I !

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Mai 2009, ora 22:46

De la: lorduljohn, la data 2009-05-23 22:10:03NICIODATA !

Subscriu. Spre deosebire de multi alti, nici nu le-am acordat vreodata votul meu. La cosul de gunoi cu ei impreuna cu o buna parte din oamenii PSD-ului, subliniez o buna parte nu si PSD-ul.

Religia este o r�m�i�� a copil�riei inteligen�ei noastre, ea se va stinge pe m�sur� ce adopt�m ra�iunea �i �tiin�a ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 23 Mai 2009, ora 22:59

le dam, da' nu vot ci _|_

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 23:18

De la: Dorin_Ilie, la data 2009-05-23 22:46:35
De la: lorduljohn, la data 2009-05-23 22:10:03NICIODATA !

Subscriu. Spre deosebire de multi alti, nici nu le-am acordat vreodata votul meu. La cosul de gunoi cu ei impreuna cu o buna parte din oamenii PSD-ului, subliniez o buna parte nu si PSD-ul.

Prietene ! Nu am votat NICIODATA cu fsn sau orice factiune provenita din ea.
Din nefericire am votat o data cu Geologul (pentru ca nu puteam vota cu adversarul sau) iar a doua oara cu marinarul (din acelasi motiv).
Din nefericire niciunul nu a inteles votul contra cantidatului lor. Au crezut ca au fost votati ei ! Din acest motiv au crezut ca reprezinta ceva. Din pacate au reprezentat doar interesele lor. ale prietenilor si pe ale americanilor.
Atat !

PACIFISTA

299 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 04:05

PARTIDUL DAMELOR LESBIENE-PDL,cere prospaturi

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
| Varianta pentru tiparire a topicului PDL-ul vrea voturi.Le mai dam ?
Mergi la: