back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum seduci un barbat?pana unde merg femeile in arta seductiei?

Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:

Bi_anca

1554 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 20:17

De la: 9am077225, la data 2009-07-24 18:30:04
De la: Bi_anca, la data 2009-07-24 15:21:24
De la: MedeeaM, la data 2009-07-24 15:05:57Este total gresit sa crezi ca sa seduci un barbat inseamna sa ii faci un copil (asta ar fi mai mult o modalitate de a lega pe cineva de tine intr-un mod miselesc, el trebuie sa vina din dorinta ambilor de a avea un copil si nu pentru alte scopuri meschine), este total gresit sa crezi ca a seduce inseamna a te da ceva ce nu esti, a te preface ca esti altcineva, altceva, si mai apoi sa-ti "dai arama pe fata"... Cred ca de cele mai multe ori confundati termenul de a seduce, cel putin pentru o femeie a seduce inseamna a atrage pe cineva, a-l prinde in "plasa" ei, a se folosi de feminitatea si forta interioara de care dispune pentru a atrage atentia respectivului asupra sa si a se face admirata, venerata, a-l face chiar si pe cel mai dur barbat sa devina capabil de orice pentru a intra in gratiile ei. Repet, nu este ceva ce se invata, o femeie are innascut acest instinct care se declanseaza uneori chiar si involuntar, nu degeaba se spune ca o femeie poate sa te vrajeasca, poate sa te faca sa o vezi cu alti ochi. Este si putina magie la mijloc, admir femeile constiente de puterea lor de seductie... Contra argumente?

NO COMMENT !!

si dupa ce magia dispare ce va scrie pe certificatul de divort(despartire)-neporivire de caracter cumva?!!!

NU dispare.....pt ca nu e vorba de nici o magie de fapt: se numeste charm....Asta vine din creier si il ai sau nu.... Nu e ca un borcan cu dulceata din care mananci si sa se termine la un mmt dat. Provoaca un fel de nevoie viscerala de celalalt...iar cand e iubire, unul de celalalt. Daca ai noroc...daca nu, e ceva care lasa cicatrici urate, sau rani care nu se prea vindeca....

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 12:36

De la: Bi_anca, la data 2009-07-24 20:17:36
De la: MedeeaM, la data 2009-07-24 15:05:57Este total gresit sa crezi ca sa seduci un barbat inseamna sa ii faci un copil (asta ar fi mai mult o modalitate de a lega pe cineva de tine intr-un mod miselesc, el trebuie sa vina din dorinta ambilor de a avea un copil si nu pentru alte scopuri meschine), este total gresit sa crezi ca a seduce inseamna a te da ceva ce nu esti, a te preface ca esti altcineva, altceva, si mai apoi sa-ti "dai arama pe fata"... Cred ca de cele mai multe ori confundati termenul de a seduce, cel putin pentru o femeie a seduce inseamna a atrage pe cineva, a-l prinde in "plasa" ei, a se folosi de feminitatea si forta interioara de care dispune pentru a atrage atentia respectivului asupra sa si a se face admirata, venerata, a-l face chiar si pe cel mai dur barbat sa devina capabil de orice pentru a intra in gratiile ei. Repet, nu este ceva ce se invata, o femeie are innascut acest instinct care se declanseaza uneori chiar si involuntar, nu degeaba se spune ca o femeie poate sa te vrajeasca, poate sa te faca sa o vezi cu alti ochi. Este si putina magie la mijloc, admir femeile constiente de puterea lor de seductie... Contra argumente?

NO COMMENT !!

si dupa ce magia dispare ce va scrie pe certificatul de divort(despartire)-neporivire de caracter cumva?!!!

NU dispare.....pt ca nu e vorba de nici o magie de fapt: se numeste charm....Asta vine din creier si il ai sau nu.... Nu e ca un borcan cu dulceata din care mananci si sa se termine la un mmt dat. Provoaca un fel de nevoie viscerala de celalalt...iar cand e iubire, unul de celalalt. Daca ai noroc...daca nu, e ceva care lasa cicatrici urate, sau rani care nu se prea vindeca....

nevoia asta nu e iubire; se numeste posesie.

proiectiile mentale(creierul nu se ocupa cu asta doar le suporta)...cam dupa un an dispar daca nu sunt (auto)alimentate permanent de ego sau conditionari.
Boala este netratabila de medicina moderna.

iubirea este magica...doar atunci cand nu trece prin mental.

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 12:40

De la: 9am077225, la data 2009-07-25 12:36:02
De la: Bi_anca, la data 2009-07-24 20:17:36

NO COMMENT !!

nevoia asta nu e iubire; se numeste posesie.

proiectiile mentale(creierul nu se ocupa cu asta doar le suporta)...cam dupa un an dispar daca nu sunt (auto)alimentate permanent de ego sau conditionari.

Boala este netratabila de medicina moderna.

iubirea este magica...doar atunci cand nu trece prin mental.

iubirea este magic� atunci c�nd nu trece prin mental???? Tu te auzi ce spui???

P�i ��i spun eu c� toate procesele chimice care implic� un sentiment...orice sentiment se produc �n CREIER....nu �n alt� parte...de hipotalamus ai auzit??? Unde ai citit toate porc�riile pe care le postezi????

Bravos! Mai f�cut s� r�d...
Dragostea sau iubirea NU ESTE O BOAL� !!!!! Este ceva c�t se poate de normal �i de firesc!

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
Fosta membra 9am.ro

198 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 19:22

si tu pe mine!
si de ce crezi ca,,am citit"!!!
chiar daca creierul este implicat si proceseza nu este raspunzator de ceea ce proceseza,
Creierul poate fi compart cu un calculator(partea hard).El doar proceseza softul nu-l si produce.
Sentimentele se genereaza la alt nivel;deasemenea ganduriel
Si nu ma astept sa intelegi!
Materialismul nu poate intelege.

hai uimete-ma!
ce e cu hipotalamusul?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 19:25

mesaj pt,toti care vor sa acceseze clipocitoarea mov:intrati de pe forum la stiri politice,sociale etc. si de acolo intrati in clipocitoarea mov

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 02:26

De la: 999florin, la data 2009-07-26 19:25:27mesaj pt,toti care vor sa acceseze clipocitoarea mov:intrati de pe forum la stiri politice,sociale etc. si de acolo intrati in clipocitoarea mov

Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum seduci un barbat?Pana unde merg femeile in arta seductiei?
Mergi la: