back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum ai crede tu ca om sa te schimbi

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 20:51

Tot am vazut pe forumuri critici adresate unii altora, critici aduse unor institutii, insa toti dorim o schimbare in bine, dar Tu ca OM cum vezi sa-ti aduci tie o schimbare in bine ca sa fie intregii societati, bine. Care sunt temerile noastre care sunt temerile tale, care sunt temerile mele care ne impiedica sa ne intelegem intre noi. In ce ne incredem si in ce nu ne incredem. cat de flexibili suntem unii fata de ceilalti. Ne punem intrebari grele cum a aparut Universul lumea, ce este Dumnezeul, dar ne aluneca increderea ca ne putem schimba pe noi insine in raport cu tot ce implica acest minunat Univers. Cata incredere ai tu in tine si in puterea ta de a te schimba pe tine insuti. Cine se considera un invingator cine se considera un invins in lupta sa cu sine. Care este menirea ta si scopul tau aici si acum, in aceasta frumoasa viata. Cum crezi ca TU poti sa imbunatatesti/contribui cu ceva la binele tau si apoi la binele altora. Ce ai invatat tu pana acum din propria ta experienta de viata si ce poti sa oferi si altora din mica ta experienta de viata. Cat de mult iubesti tu viata si ce trebuie facut sa-i ajutam si pe altii sa ierte tot ce a suferit din pricina unui lucru urat si sa se bucure de tot ce-i ofera viata chiar daca ne simtim mici in fata capcanelor, greutatilor pavate pe drumul cel bun. Ce anume pretuiesti tu mai mult si ce anume iti displace. Ai sa fim cu toti sinceri si sa vedem cum ne putem ajuta sa ne schimbam mai inatai pe noi ca oameni si apoi o intreaga societate cu regulile ei generale. Va astept cu drag la mult curaj sa ne exprimam ce nu ne place la noi si cum putem sa intervenim in ceea ce nu ne place la noi.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 13:20

cam atat ai putut sa spui? ok. Cine te-a suparat in halul acesta. Am zis sa nu te bag in seama pe celelalte topicuri, de pe al meu ce ai? Lasa ca-ti trece starea asta pana cand te calmezi cu totii. Asta daca nu esti mult prea obosit.

suteudaniel8

299 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 19:39

Eu cred ca esti saturat de viata ba baiatule ba..."ncursavotrag". Dai de inteles ca suferi de ceva. Ai fo la doctor... daca da ai intrebat daca scapi daca ai sanse? Vai de tine ma copile...

Shaggy
suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 19:44

Referitor la schimbare... trebuie sa fim vulnerabili la o schimbare numai daca este o solutie mai buna sau o alternativa mai buna. Eu cred ca daca cineva zice ceva pot sa fiu de acord sau pot sa devin de acord cu el daca aveam conceptii gresite pana cand am vazut ca sunt altele mai bune. Te poti schimba participand la diferite evenimente, incercand sa fi activ acolo sa fi atent la ce se discuta, sa te schimbi pe tine.

Schimbarea societati incepe cu schimbarea Ta... schimbarea societati nu vine de la sine ci doar daca fiecare participa la aceasta schimbare.

Shaggy
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 11:37

Toti vrem sa ne schimbam,ce este rau :uni ne schimbam in rau, altii in bine.Totul se datoreaza cunoasteri si vointei.In rest toti suntem supusi greselilor si speram ca numai noi o sa avem parte de iertare.Ce este bine numai Dumnezeu stie.

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 10:43

E atita rautate in jur incit mi se face lehamite de toti asa zisii nostri prieteni. Si cred ca nimic nu va schimba sufletul oamenilor in bine.Am cunoscut foarte putin oameni...buni.Pe mine m-au facut sa inteleg altfel viata,copii mei.Am inteles ce este prioritar in viata ,si fac tot posibilul ca in familia mea sa existe dragoste si armonie,intelegere si comunicare.In rest...nu prea ma mai intereseaza altceva .Fiecare daca ar incerca sa aduca putina fericire in familia lui ar putea deveni un om mai bun cu un suflet mai bun.

suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 21:15

De la: vasix, la data 2008-09-23 10:43:12E atita rautate in jur incit mi se face lehamite de toti asa zisii nostri prieteni. Si cred ca nimic nu va schimba sufletul oamenilor in bine.Am cunoscut foarte putin oameni...buni.Pe mine m-au facut sa inteleg altfel viata,copii mei.Am inteles ce este prioritar in viata ,si fac tot posibilul ca in familia mea sa existe dragoste si armonie,intelegere si comunicare.In rest...nu prea ma mai intereseaza altceva .Fiecare daca ar incerca sa aduca putina fericire in familia lui ar putea deveni un om mai bun cu un suflet mai bun.

Prietene... sa stii ca intr-o carte care ii considerata falsa (adica Biblie) s-o scris acuma 2000 de ani ca in vremurile de pe urma, oamneii vor fi rai si egoisti... Se vede clar ca ii rautate in oamnei si egoism... mai de mult nu aveai parte de "tratamente" ca si in ziua de azi... mai de mult oamneii tear fi ajutate dar acuma parca numa de ei au ochi si de altii nu prea. Eu personal cred ca o schimbare e inevitabila si ca oamneii din ce in ce mai mult vor merge in jos...
schimbarea societatii vine doar daca tu si eu ne schimbam incercand sa-i schimbam si pe altii... dar ceilalti nu se vor schimba si noi vom devenii la forma initiala... Complicat si cade greu... dar e realitate

Shaggy
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 21:46

Observ ca se vorbeste in linii mari. Concret: Care sunt principalele temeri ale voastre? Mie de exemplu mi-e frica de ingnoranta si de delasare. Mie teama de judecati si de situatii penibile in care si eu pot sa cad in capcana lor sau de ce nu,chiar le pot genera bazandu-ma uneori gresit fie si pe o intentie buna a mea. Ce-mi displace: ipocrizia si ceea ce consideri tu (acest tu e la general) ca esti in ochii altora si nu ceea ce esti de fapt in proprii tai ochi precum si invidia. Nu suport oamenii invidiosi. Ce-mi place: imperfectiunea noastra. Si aici ma refer ca toti suntem creatorii propriului nostru destin prin ceea ce am invatat din greselile, esecurile, reusitele, bucuriile, infrangerile, tristetile, tentatiile, dezamagirile.... si tot ce am invatat din toate gandurile si emotiile noastre.

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 24 Septembrie 2008, ora 10:04

Ok,temerile mele?Nu imi mai este frica de oameni,mi-e teama de mine sa nu comit greseli ireparabile,mi-e teama de pedeapsa lui Dumnezeu,mi-e teama sa nu li se intimple ceva copiilor mei,sau familiei mele,mi-e teama de moartea prematura pentru ca asta inseamna sa nu mai pot fi alaturi de copii si de cei pe care ii iubesc,de asta mi-e teama.Oamenii nu pot fi schimbati de ceva sau cineva din exterior,singuri daca vor se pot schimba si mie mi-a trebuit ani buni din viata ca sa inteleg asta.Am incercat sa schimb,sa vorbesc deschis despre ceea ce se face gresit si ce am realizat?Mi s-a intors spatele si nu am reusit sa schimb nimic asa ca acum vreau doar ca macar copii mei ,eu sa fim altfel,atit.Asist doar cu parere de rau la tot ceea ce se distruge in jurul nostru cu buna stiinta,doar ca nu fac parte din asa ceva.

nikephorus

7 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 24 Septembrie 2008, ora 11:31

suteudaniel: "Prietene... sa stii ca intr-o carte care ii considerata falsa (adica Biblie) s-o scris acuma 2000 de ani ca in vremurile de pe urma, oamneii vor fi rai si egoisti... Se vede clar ca ii rautate in oamnei si egoism... mai de mult nu aveai parte de "tratamente" ca si in ziua de azi... mai de mult oamneii tear fi ajutate dar acuma parca numa de ei au ochi si de altii nu prea. Eu personal cred ca o schimbare e inevitabila si ca oamneii din ce in ce mai mult vor merge in jos..."

Chiar crezi ca lumea e rea, sunt persoane care inspira frica care sunt intradevar rele si care infuentzeaza f mult si persoanele care ar vrea sa faca un bine dar le e frica de consecintele pe care pot sa le suporte, care uneori pot fi mai dureroase decat aiurelile amenintzari din biblie.
vorbind de temeri mie mi-e frica de moarte pentru ca iubesc viatza si nush ce se afla dincolo si pana nu vad nu cred aiurelile altora nu sunt o oaie
si mai imi e frica tare de prostie, asta ar trebui facut cel mai mare pacat, din prostie se intampla multe din marile nenorociri ale vietzii

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2008, ora 13:27

Ma bucur ca dati curs acestui topic: ce parere aveti despre urmatoarea maxima: "Ca intotdeanuna la baza unui rau este de fiecare data o intentie buna"

nikephorus

7 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 24 Septembrie 2008, ora 13:57

Nu stiu daca de fiecare data, sunt persoane care fac rau doar de dragu de a face rau da se intampla de multe ori sa vrei sa faci un bine si sa iasa rau.
zicea la un moment dat in ceva desene pe CN mama natura:
"Sometimes I have to do god, to be bad, and sometimes I have to do bad, to be good"

suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2008, ora 23:24

De la: nikephorus, la data 2008-09-24 11:31:28suteudaniel: "Prietene... sa stii ca intr-o carte care ii considerata falsa (adica Biblie) s-o scris acuma 2000 de ani ca in vremurile de pe urma, oamneii vor fi rai si egoisti... Se vede clar ca ii rautate in oamnei si egoism... mai de mult nu aveai parte de "tratamente" ca si in ziua de azi... mai de mult oamneii tear fi ajutate dar acuma parca numa de ei au ochi si de altii nu prea. Eu personal cred ca o schimbare e inevitabila si ca oamneii din ce in ce mai mult vor merge in jos..."

Chiar crezi ca lumea e rea, sunt persoane care inspira frica care sunt intradevar rele si care infuentzeaza f mult si persoanele care ar vrea sa faca un bine dar le e frica de consecintele pe care pot sa le suporte, care uneori pot fi mai dureroase decat aiurelile amenintzari din biblie.
vorbind de temeri mie mi-e frica de moarte pentru ca iubesc viatza si nush ce se afla dincolo si pana nu vad nu cred aiurelile altora nu sunt o oaie
si mai imi e frica tare de prostie, asta ar trebui facut cel mai mare pacat, din prostie se intampla multe din marile nenorociri ale vietzii

Cum crezi ca ii lumea mai ales ca stii prea bine cum o ducem noio totii... violuri, furaciuni, santaj, hotii la nivel politic, mita si coruptie, sinucideri, crime si batai, egoism si interese, guvernul nu isi face datoria, se incalca legiile la greu si de oamenii cat si de firme, poluare si nu incercare de combatere a poluarii... mai vrei? Nu am timp sa scriu cate mai is ca se stie clar cate se mai fac in lume. De ce se fac atatea lucruri rele si nu bune?

Sunt oamenii, organizatii care se lupta si vor binele dar care e procentajul? cred ca e sub 10%. Ce poti crede mai ales ca 90% din oameni sunt rai si egoisti... nime nu te-ar ajuta cand ai avea nevoie... ti-a fost cineva aproape la greu? Multi stiu si te va dsuparat sau vad ca ai probleme da nime nu prea ar veni la tine sa te ajute si sa iti faciliteze problemele... Daca faci bine ti rusine ca zic altii ca ai facut bine? Foarte bine fa bine ca si alti te vad ca faci bine si poate vor vrea sa faca bine daca ziceai de influenta....

Shaggy
suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2008, ora 23:27

De la: mariaoprea75, la data 2008-09-24 13:27:18Ma bucur ca dati curs acestui topic: ce parere aveti despre urmatoarea maxima: "Ca intotdeanuna la baza unui rau este de fiecare data o intentie buna"

Maxima asta e minima... cum adica daca la baza unui rau sa fie o intentie buna? Daca violez, furi etc. ce vrei sa faci? Bine hai sa fim seriosi... sunt cazuri in care poti sa esuezi sau sa gresesti facand rau in loc de bine. Dar sunt putine aceste cazuri deoarece nu multi vor sa faca binele.

Shaggy
suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2008, ora 23:32

E drept ca vrei sa faci bine si sa iti iasa rau... am experimentato pe pielea mea... si miemi place sa fac binele... dar uitati-va la oameni care fac rau... rau se numeste si atunci cand ai posibilitatea sa faci un bine si nu il faci... Ce ziceti?

Shaggy
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 20:13

Bine mai Daniele, daca sa presupunem ca copilul tau este violat, esti indemnat sa faci acelui agresor un mare rau. Da, si-l omori. La baza acestui act criminal, a fost o intentie buna sau rea? de asta zic ca la baza unui rau intotdeauna se afla o intentie buna.
Vine unul si arunca o bomba in gradina familiei tale. Ce faci? te uiti la doamne doamne sau iei o atitudine in acest sens. Sau vine un fanatic religios din terorismul musulman care ucide niste bieti oameni nevinovati. Ce faci?

suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 17:54

De la: mariaoprea75, la data 2008-09-25 20:13:30Bine mai Daniele, daca sa presupunem ca copilul tau este violat, esti indemnat sa faci acelui agresor un mare rau. Da, si-l omori. La baza acestui act criminal, a fost o intentie buna sau rea? de asta zic ca la baza unui rau intotdeauna se afla o intentie buna.
Vine unul si arunca o bomba in gradina familiei tale. Ce faci? te uiti la doamne doamne sau iei o atitudine in acest sens. Sau vine un fanatic religios din terorismul musulman care ucide niste bieti oameni nevinovati. Ce faci?

Unu la mana... nimeni nu a zis ca daca vrei sa iti faci dreptate sau sa te razbuni faci un bine... iti indeplinesti o satisfactie sau o dorintza... dar ce bine crezi ca faci dinainte, cand esti constient ca poti sa-l omori si sa faci puscarie. Unde e intentia buna?

Doi la mana... care e intentia buna din faptul ca tie violat copilul? Cel care ti la violat a avut o intentie de a-si satisface poftele si tot aici unde e intentia lui buna?

Trei la mana... daca iti satisfaci o dorinta (fie ea razbunatoare, de natura sexuala... etc.) unde e binele? Nu e nici un bine... e doar o indeplinire de misiuni nu sa faci bine. Nu uita cand iti faci dreptate sau iti satisfaci o nevoie (nu o necesitate ~ asta inseamna ca nevoile pot fi negative) ceva nu faci un bine, ai impresia ca faci un bine. Da nu-l faci.

Patru la mana... cei care sunt corupti si care iau mita ca sa nu bage la parnaie pe cineva... (care la randul sau ~ acea persoana care mituieste nu a respectat legea, a furat milioane de Euro din bugetul statului) care e binele? Sau cand refuzi sa faci un bine... sa aprobi un proiect, o lege sau un proiect de lege doar daca primesti mita in schimbul aprobarii unde e binele?

E bine ca esti lacom si ca vrei bani multi ca sa iti cumperi vile si masini in Maldive in timp ce romanii mor de foame? Care e binele cand ucizi din betie sau ca nu ti-a convenit ceva anume?

Legat de acel musulman... nu stiu ce as face mai ales ca nu am copii sa inteleg. Da unde in credinta lui ii scrie sa omoare oameni nevinovati? Ei fac atentate oamenilor care nu sunt ca ei... sau care nu respecta religia musulmanilor... da niciunde nu le scrie ca sa facarau celor care nus de partea lor.

Shaggy
suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 11:58

Ii fain la oras =))? Cred ca nu te-ai obijnuit cu civilizatia... mai degraba nu sti cei aia sa vb frumos :))

Shaggy
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 14:50

Cred ca n-am sa deranjez prea mult cu-acest citat al regretatului PETRE TUTEA...
...." Cei care stau sub fluviul evenimentelor stau fie din orgoliu, fie din incapacitate de adaptare. Dar, de multe ori, adaptarea la imprejurari se cheama conformism si conformistul se deosebeste de plosnita doar prin aceea ca ea n-are ratiune... Cei care nu se conformeaza trag consecintele, fie din orgoliu, fie din incapacitate de adaptare. Dar adaptarea tine mai mult de biologic decat de spiritual. De pilda, eu ma situez in fluviul inform al stalinismului, care se revarsa prin empirismul haotic anglo-saxon asupra Europei Centrale. Deci cum pot fi eu, daca incerc sa judec acest fluviu inform al stalinismului care situeaza omul in regnul animal, cum pot eu sa scap de acest animalism? Prin orgoliu, ma opun - si intru in temnita. Prin conformism, devin un simplu animal adaptabil. De altfel, sa stiti un lucru: in lupta cu evenimentele politice majore omul basculeaza intre eroism si lasitate. Lasitatea te duce la conformism. Conformismul are la baza lasitatea. Te supui evenimentelor, stiind ca singur nu le poti infringe; si nu-ti convine sa candidezi la eroism."....

n-am sa ma schimb nicicum, nu-mi adaptez si nici nu-mi negociez principiile si-asta chiar daca stiu sigur ca-n anumite situatii sunt un pierzator anticipat.

prefer sa pierd decat sa-mi "sifonez" convingerile si constinta !...

dana_spirea

3 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 14:54

"Daca vrei ca lucrurile in viata ta, sa se schimbe, MAI INTAI TREBUIE TU SA TE SCHIMBI" Jim Rohn.

"Fericirea se afla in noi, niciodata in jurul nostru."

"Tu esti cuvantul tau"

Rudyard Kipling
DACÃ

De poþi fi calm cînd toþi se pierd cu firea
În jurul tãu, ºi spun cã-i vina ta;
De crezi în tine, chiar cînd omenirea
Nu crede, dar sã-i crezi ºi ei cumva;
S-aºtepþi, dar nu cu sufletul la gurã;
Sã nu dezminþi minciuni minþind, ci drept;
Sã nu rãspunzi la urã tot cu urã,
Dar nici prea bun sã pari, nici prea-nþelept;

De poþi visa - ºi nu-þi faci visul astru;
De poþi gîndi - dar nu-þi faci gîndul þel;
De-ntîmpini ºi Triumful ºi Dezastrul
Tratînd pe-aceºti doi impostori la fel;
De rabzi sã vezi cum spusa ta-i sucitã
De piºicher, sã-l prindã-n lanþ pe prost;
Cnd munca vieþii tale nãruitã
Cu scule obosite-o faci ce-a fost;

De poþi sã joci agonisita toatã
Grãmadã, ºi s-o joci pe-un simgur zar,
Sã pierzi, ºi iar sã-ncepi ca-ntîia datã,
Iar c-ai pierdut - nici un cuvînt mãcar;
De poþi sili nerv, inimã ºi vînã
Sã te slujeascã dupã ce-au apus,
ªi piept sã þii cînd nu mai e stãpînã
Decît Voinþa ce le strigã: "Sus!"

De poþi rãmîne tu în marea gloatã;
Cu regi tot tu, dar nu strãin de de ea;
Duºman, om drag rãní sã nu te poatã:
De toþi sã-þi pese, dar de nimeni prea;
De poþi prin clipa cea neiertãtoare
Sã treci ºi s-o întreci gonind mereu,
Al tãu va fi Pãmîntul ãsta mare,
Dar mai mult: vei fi Om, bãiatul meu!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 17:53

mariaoprea

stiu si eu una:

nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 18:01

ce as schimba la mine daca as putea?

in primul rand increderea oarba pe care o am in oameni. acord intotdeauna intentii bune unui om pe care il vad pentru prima data. nu sunt precauta. de asta ma ard mereu. si paradoxal, nu ma invat minte.

as vrea sa pot sa trec peste rautati si cuvinte grele fara sa-mi pese si fara sa ma afecteze. asta as vrea cel mai mult. sa pot fi indiferenta si in unele situatii chiar nesimtita.

as vrea sa pot sa nu mai am resentimente. asta ma urmareste cel mai mult.

as vrea sa pot fi nonconformista in totalitate. nu cu jumatati de masura.

as vrea sa am mai multa incredere in mine.

as vrea sa pot sa-mi schimb singura destinul.

as vrea sa pot sa-mi protejez copilul de deceptii . dar stiu ca nu voi putea.

as vrea sa fiu mai adaptabila situatiilor neprevazute. sa nu-mi mai fie teama de schimbari. si de consecintele lor.

as vrea sa pot uita momente triste si oameni care m-au ranit. sa am o functie care sa-mi permita sa dau swich off tuturor amintirilor care m-au marcat .

as vrea mai mult curaj. mult mai mult.

as vrea sa fiu geniala.
cu asta v-am rupt.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 21:52

Pt. @indianlady Data: 2008-10-06 17:53:02

si @dana_spirea Data: 2008-10-06 14:54:06

si-o zicere a lui...

M.Eminescu pt. voi...

De-ar fi mijloace
ªi-ar fi putinþã
Cum m-aº mai face
Dupã dorinþã!
M-aº face-oglindã
Strãlucitoare.
Sã te cuprindã
Pân- la picioare.
Pieptene de-aur,
Ce-n mângâiere
Pãrul neteazã
Fãrã durere.
Un vânt m-aº face,
Ce lin ºi-n tainã
Pe piept desface
Uºoara hainã.
Un somn m-aº face
Dulce de varã
Sã-þi închiz ochii
În orice sarã.
Dar n-am mijloace
Nici e putinþã
De a mã face
Dupã dorinþã.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 23:55

SINGUR??? Degeaba te schimbi, daca nu se schimba ;totul;;!! Cu o floare nu se face ;primavara;! Ar trebui, ;;schimbate,;;;toate capusele; de sus, facut, legi,, alesi ;;oameni cinstiti((dar care sunt azi aceea)),, sa ai modele de urmat!!!!! Sa ai pt, cine si pt, ce sa te schimbi!

richard_gher2000

28 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 09:41

S-a gandit cineva ca poate ceea ce se intampla in jurul nostru, nu este asa la voia intamplarii? :) Sper ca da. Cat despre schimbare, toti ne schimbam fie ca vrem fie ca nu si totusi in esenta ramanem la fel, pe de o parte. Pe de alta parte schimbarile trebuie facute la nivelul unde ne aflam, in jurul nostru, pe unde umblam noi. Daca nazuim sa schimbam lumea... n-o sa reusim, dar poate ca e bine sa incercam sa ne schimbam si sa schimbam, acolo in jurul nostru... in cercul nostru. Nu e mult, dar e ceva. Si daca toti ar face la fel... ar fi intr-adevar mult!

mirelatupea

3 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 12:58

te admir pt felul in care gandesti...si iti dau dreptate intr-o anumita masura...
nu stiu cati ani au copii tai, dar ei trebuiesc pregatiti si pt. viata din afara casei, jungla in care traim, si trebuie macar sa stie cum sa faca fata acestei lupte, pt ca altfel vor fi niste inadaptati....

mirelatupea

3 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 13:12

De la: mirelatupea, la data 2008-10-07 12:58:40
te admir pt felul in care gandesti...si iti dau dreptate intr-o anumita masura...
nu stiu cati ani au copii tai, dar ei trebuiesc pregatiti si pt. viata din afara casei, jungla in care traim, si trebuie macar sa stie cum sa faca fata acestei lupte, pt ca altfel vor fi niste inadaptati....

acesta era raspunsul pt mesajul lui Vasix din 24vsept. ora 10.04

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 15:51

"Daca vrei ca lucrurile in viata ta, sa se schimbe, MAI INTAI TREBUIE TU SA TE SCHIMBI" Jim Rohn.

"Fericirea se afla in noi, niciodata in jurul nostru."

"Tu esti cuvantul tau!

pentru dana_spirea: exact la aceste vorbe m-am gandit cand am deschis acest topic.
Mi-au placut toate ideile frumoase de la toti care ati scris!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 16:12

mytcor

multumesc pentru versuri.

dagaio

1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 22:16

De la: richard_gher2000, la data 2008-10-07 09:41:05S-a gandit cineva ca poate ceea ce se intampla in jurul nostru, nu este asa la voia intamplarii? :) Sper ca da. Cat despre schimbare, toti ne schimbam fie ca vrem fie ca nu si totusi in esenta ramanem la fel, pe de o parte. Pe de alta parte schimbarile trebuie facute la nivelul unde ne aflam, in jurul nostru, pe unde umblam noi. Daca nazuim sa schimbam lumea... n-o sa reusim, dar poate ca e bine sa incercam sa ne schimbam si sa schimbam, acolo in jurul nostru... in cercul nostru. Nu e mult, dar e ceva. Si daca toti ar face la fel... ar fi intr-adevar mult!

Richard,

iti dau dreptate. Consider ca daca noi suntem egoisti si facem frumos doar in familia nostra, atunci nimic nu se va schimba cu adevarat. Pentru ca noi toti apartinem acestei societati murdare pe care noi toti trebuie sa luptam sa o curatim. Altfel de cate ori ne vom uita pe geam afara vom vedea razboi. Ne vom trimite copii in acelasi mediu ostil si degeaba mai incercam sa le schimbam viziunile caci intr-o zi nu vom mai reusi. Vom ajunge sa ne adaptam la aceeasi mizerie.
Consider ca trebuie sa incercam, sa ne straduim sa schimbam cel putin in jurul nostru ( in familie dar si inafara ei ).
Oamenilor nu trebuie sa le fie frica de schimbare si de ceva nou cu care poate nu sunt obisnuiti.

Nu exista oameni rai, ci doar oameni cu frica.
Daca noi toti am fi mai curajosi, am fii mai buni.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum ai crede tu ca Om sa te schimbi
Mergi la: