Info
x
Cum ai crede tu ca om sa te schimbi
|
dinutzzza 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 22:56
auzi, da' de muncit pe bune te-ai gandit? cu carca sau cu capu, ce ti-a dat dumnezeu mai bun.
inceteaza cu mesaje penibile |
|
dinutzzza 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 23:03
Ma bucur mult ca vorbiti de schimbare.
Nu ma bucur ca nu vad solutii deloc. si ca toti faceti exact gresala DE CARE SPUNETI CA TREBUIE SA NE FERIM CU TOTII: SUNTETI EGOISTI! incetati cu citatele din cine stie ce ganditori individualisti. nu e vorba decat de FAMILIE, DE COLECTIVITATE, DE NOI SI NU DE EU NOI IMPREUNA! repetati pana vi se face rau. cu ce te ajuta ca-ti cresti copii cu dragoste si cu decenta si cu valori frumoase? or sa primeasca numai pumni si palme din jur, de la nesimtiti, cocalri, hoti, politicieni corupti or sa vada ca daca fac bine li se raspunde cu rau sau sunt luati de fraieri or sa vada ca nu cel care e cel mai destept si muncitor ajunge departe (bine, "noroc" ca acum putem pleca din tara si ne putem realiza si castiga admiratia unor straini. problema e ca nu-ti rezolvi frustrarea de a te stii dat afara de ai tai...) daca nu va treziti si nu puneti mana sa va cunoasteti vecini, sa va respectati, sa nu mai dati mita, sa vorbiti frumos si sa fiti mereu bine intentionati, NU VINE NICI O SCHIMBARE DIN NICIUN DINAUNTRU n-are de unde! n-are sustinere! traim in lumea asta mai ales pt ceilalti - pt cei pe care vrem sa-i iubim, vrem sa-i protejam, vrem sa-i crestem ce Dumnezeu, e la mintea cocosilor! si cand un om are nevoie de ceva, intinde-i o mana! altadata ti se va intinde si tie. cu o singura conditie: sa fii sincer! |
|
camar 8 mesaje Membru din: 4/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 09:23
nu o sa reusim sa ne schimbam atata timp cat in jurul nostru sunt retelele si aici ma refer la politic, economic si massmedia care ne inunda si intoxica mintea cu tot felul de nenorociri.de fapt asta le este si scopul sa ne transforme in ce vor ei, avem mintea si constiinta manipulate si manipularea se face la mase bineanteles de niste jurnalisti, politicieni si economisiti ignoranti si aroganti care nu fac decat sa reflecte evenimente din lume(neadevarate de multe ori )care le sunt dictate efectiv de cei care stau in pozitii cheie
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 18:23
De la: dinutzzza, la data 2009-02-11 23:03:47Ma bucur mult ca vorbiti de schimbare. ...ba tot ce ai spus tu aici..vine dinauntru atat timp cat iti respecti si sinceritatea ta si al altuia!
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 18:05
Campania 2% - pentru copiii bolnavi de cancer!
Sectorul de afaceri si mass media pot sprijni aceasta campanie pentru Asociatia P.A.V.E.L., informand angajatii de aceasta oportunitate, scriind despre aceasta prevedere sau oferind spatiu publicitar pentru materialele campaniei (afis, pliante, spot TV si radio). Ce ofera Asociatia P.A.V.E.L.? - furnizare de materiale informative privind preventia, depistarea precoce si tratamentul cancerului; - gazduirea gratuita a pacientilor si / sau insotitorilor acestora pe perioada spitalizarii; - furnizarea de suport material familiilor copiilor bolnavi, dar si altor pacienti bolnavi de cancer - in functie de posibilitati (proteze ortopedice, proteze mamare, scaune mobile, medicamente,..); - face legatura intre familiile copiilor bolnavi (la solicitarea lor) si diferite clinici de peste hotare, in vederea efectuarii unui tratament sau a unei operatii, in cazuri deosebite; - organizeaza evenimente pentru copiii spitalizati; - ofera terapie prin joc la sectiile de oncologie si hematologie pediatrica; - ofera consilierea psihologica pacientilor si familiilor; - face lobby si advovacy pentru drepturile pacientilor cu cancer. Conform prevederii 2% din Codul Fiscal (art.57 si 84 din Legea nr.571/2003 privind Codul fiscal) ai optiunea de a decide cum sã fie cheltuiti 2% din impozitul pe venit (net anual impozabil). Aceastã suma nu e o donatie, nici o sponsorizare. De fapt, doar ‘bagi mana in buzunarul statului’ si directionezi procentul de 2% pentru a ajuta. Pot parea sume mici, dar, potentialul lor poate fi semnificativ. Trebuie sã alegeti o singurã organizatie neguvernamentalã!! Alocarea a 2% nu este o obligatie! Este un drept si o optiune care aratã dorinta de a-i ajuta pe altii, de a decide ce se intampla cu impozitele noastre! Aceasta suma va invitam s-o directionati pentru sponsorizarea Asociatiei P.A.V.E.L., ale carei activitati aveti ocazia sa le aflati din acest site. Lupta cu maladia numita cancer este una de uzura si doar cei care o duc zi de zi stiu cat de grea este. In marinimia dumneavoastra aveti acum ocazia sa va alaturati noua si va asiguram ca banii dumneavoastra vor fi utilizati pentru ajutorarea celor napastuiti. Astfel: - ii ajutati pe cei suferinzi; - va implicati in viata comunitatii; - va exprimati un drept democratic; - luati decizii privind fondurile din bugetul statului; - va simtiti util si implicat într-o cauza care merita; Ce trebuie sa faceti ? Completezi Formularul 230 (Declaratia de venit global): « Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2 % din impozitul anual » cu datele tale de identificare si cu datele noastre. Cititi si Instructiunile de utilizare ale acestor formulare. Daca obtineti, pe langa salarii si alte venituri, veti completa Formularul 200 - Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2006, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III, Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat. Nu va faceti probleme daca atunci nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. La destinatia fondurilor veti trece: - Denumire organizatie neguvernamentalã : Asociatia P.A.V.E.L. - Adresa: Sos. Mihai Bravu 311 - 313, Bl. SB 1, Sc. 1, Ap. 1, Sector 3, Bucuresti - Cod de identificare fiscala : 8956076 - Cont Bancar (IBAN) : RO81 BPOS 7100 3031 332R OL01 , BANC POST S.A., sucursala TITAN, sector 3, Bucuresti Acest formular trebuie depus anual pânã la data de 15 mai. Se depune direct la registratura organului fiscal în raza cãruia aveti domiciliul fiscal sau prin scrisoare recomandatã cu confirmare de primire. Sectorul de afaceri si mass media pot sprijni aceasta campanie , informand angajatii de aceasta oportunitate, scriind despre aceasta prevedere sau oferind spatiu publicitar pentru materialele campaniei (afis, pliante, spot TV si radio). Acum, PENTRU CA STII, POTI SA AJUTI! Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
9am044905 125 mesaje Membru din: 5/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 13:09
ma doare ca macar in titlu nu se are lumea bine cu topica frazei...poate cum as VREA sa ma schimb....ei bine NU as vrea sa ma schimb, as vrea sa adaug, pentru ca educatia este atat cea primita, cat si cea acumulata...pana spre sfarsitul vietii, majoritatea devenim OAMENI
|
|
AdrianaAriadna 46 mesaje Membru din: 6/05/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 23:44
Pe om il schimba mult iubirea de aproapele , iertarea si smerenia.
Adriana
|
|
AdrianaAriadna 46 mesaje Membru din: 6/05/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 23:46
Dar, in primul rand iubirea fata de Dumnezeu si milostenia.
Adriana
|
|
|
|
|
Castelana 59 mesaje Membru din: 26/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 09:22
Hi ! Interesant subiect dar lozinca number one care circula si se aplica ,, nu este treaba mea ", face ca putinii oameni care mai sunt inzestrati cu bun-simt, rusine, responsabilitate, sa ne lovim de ea si sa ne luptam cu morile de vant ! Din pacate si cei care vin dupa noi neprimind din familie o educatie bazata pe valori, aplica oarecum sub alta forma, lozinca de mai sus . Nu de putine ori am auzit : esti depasita ! si incerc sa aflu la CE ? sunt depasita...poate doar de ani, atat, pentru ca valorile pozitive nu se vor schimba...trist, dezolant !
Castelana
|
|
9am044905 125 mesaje Membru din: 5/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 09:34
N-AI INCHIS INCA TOPICUL, PANARAMA AGRAMATA?!?!
|
|
casatopnord 53 mesaje Membru din: 1/02/2009 |
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 09:12
MARY UKA putini sant acei oamenii cu bun simnt si caracter , e normal sa ai teama de ceva in viata , te lovesti si te si inpiedici , de anumite uscaturi numiti prietenii sa-u oameni , care in fata te lauda , dar sufletul lui e negru de ura si invidie ca nu poate avea el ce ai tu....in anumite clipe ale vietii iese animalul din noi si ne dam arama pe fata , fiecare fiinta umana de pe planeta terra are un viciu ascuns numai de el stiut , o teama de ceva un narav care nu il poate schinba , e foarte greu sa pt uni oamenii sa se schinbe in bine , uite un exnplu eu lucrez cu publicul , oamenii cu studii post-universitare oamenii sipli cu scoala primare , si credema te rog te astepti la mai mult de la cei cu pregatire ,, dar pacat mare pacat , multi sant extrem de nocivi si otraviti in linbaj, si vb de sus , sa nu uitam ca santem egali in fata lui DUMNEZEU noi nu avem dreptul sa-i judecam pe alti mai neputinciosi sa-i inproscam cu otrava vorbelor noastre , sti ca mai mult doare un cuvant spus cu voie sa-u fara voie , decat o palma , oamenii sinpli sant cei mai loviti de soarta , dar ei sant cei mai cinstiti, am vazut zilele trecute un caz care ma uimit , era o batranica la o trecere de pietoni , si la rugat pe un domn bine inbracat sa o ajute sa treaca strada, ce crezi ca ia raspuns , ce naiba CAUTI PE AFRA DE CAUTA MOARTEA PE ACASA, AM SIMNTIT CA MA PRABUSEC , un copilas de 13 ani a vazut si el cazul si a spus lasa mamaica ca te ajut eu, i-am spus la copil frumos din partea ta , mia raspuns ca asa la invatat parinti , dar ce educatie are acel copil a acestui om mia spus , domnul fie cu el i-am raspuns si el va ajunge candva in baston , am observat ca mai peste tot BATRANII sant jigniti bosorogi babete , oare nu totii ajungem asa candva , de ce trebuie sa fim rai cu cei neputinciosi , o zi buna si sc greselile GR
|
|
piper 6 mesaje Membru din: 28/06/2009 Oras: Hunedoara |
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 12:09
De la: mari_uka, la data 2008-09-12 20:51:04Tot am vazut pe forumuri critici adresate unii altora, critici aduse unor institutii, insa toti dorim o schimbare in bine, dar Tu ca OM cum vezi sa-ti aduci tie o schimbare in bine ca sa fie intregii societati, bine. Care sunt temerile noastre care sunt temerile tale, care sunt temerile mele care ne impiedica sa ne intelegem intre noi. In ce ne incredem si in ce nu ne incredem. cat de flexibili suntem unii fata de ceilalti. Ne punem intrebari grele cum a aparut Universul lumea, ce este Dumnezeul, dar ne aluneca increderea ca ne putem schimba pe noi insine in raport cu tot ce implica acest minunat Univers. Cata incredere ai tu in tine si in puterea ta de a te schimba pe tine insuti. Cine se considera un invingator cine se considera un invins in lupta sa cu sine. Care este menirea ta si scopul tau aici si acum, in aceasta frumoasa viata. Cum crezi ca TU poti sa imbunatatesti/contribui cu ceva la binele tau si apoi la binele altora. Ce ai invatat tu pana acum din propria ta experienta de viata si ce poti sa oferi si altora din mica ta experienta de viata. Cat de mult iubesti tu viata si ce trebuie facut sa-i ajutam si pe altii sa ierte tot ce a suferit din pricina unui lucru urat si sa se bucure de tot ce-i ofera viata chiar daca ne simtim mici in fata capcanelor, greutatilor pavate pe drumul cel bun. Ce anume pretuiesti tu mai mult si ce anume iti displace. Ai sa fim cu toti sinceri si sa vedem cum ne putem ajuta sa ne schimbam mai inatai pe noi ca oameni si apoi o intreaga societate cu regulile ei generale. Va astept cu drag la mult curaj sa ne exprimam ce nu ne place la noi si cum putem sa intervenim in ceea ce nu ne place la noi.NU TOATA LUMEA SE MAI GANDESTE SI LA CEL DE LANGA EL ,DAR PRIETENI SUNT CEI MAI APROPIATI DUSMANI AI NOSTRI
piper
|
|
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 12:14
TOATE VIN SI SE DUC ,DAR PROBLE E DAR PRIVESTI IN URMA OARE MAI STAI SA TE GANDESTI UNDE AI GRESIT CASA NU MAI REPETI ACEASI GRESEALA ,PUINI SUNT ACEI OAMENII CARE UNEORI PROCEDEAZA ASTFEL .IAR DACA STAI CU CINEVA SI INCERCI SA TE FACI INTELES ASUPRA ACESTUI LUCRU ,UNEORI ESTI LUATE DRET NEBUN,SI RAMAI UIMIT DE INDIFERENTA LOR
piper
|
|
lazarica_n 1 mesaj Membru din: 7/02/2009 |
Postat pe: 25 Iulie 2009, ora 14:13
La sfarsitul unei evanghelii IIsus spune:
"-.. si acum dupa mine vine unul care nu are nimic din Mine" Deci nu prea ai cui sa ceri ceva. Cine guverneaza ? Cine este acela? Incepem intaii cu noi. In creatie nu este ceva cre sa se repete. Totul se transforma - se schimba. Sunt doar doua coordonate in care noi ne manifestam: timp-spatiu deci nu ar fi asa de greu sa lucram cu numai doua coordonate. 1.Trbuie sa fim eficienti pentru ca timpul este cel mai mare maestru: -el creeaza si toate se ditrug in tip 2. Omul sfinteste sau desfinteste (impute) locul. si zic ca nu ar fi asa de greu. Doar un pic de bun simt "full time (am scris bine?" A observa este o etapa.. buna. Dupa observatie sa urmeze o actiune de indreptatre, de bun simt. Nu laaamentare. Ma iertati "de val" si Ziua buna !! |
|
9am121522 1 mesaj Membru din: 21/08/2009 |
Postat pe: 21 August 2009, ora 23:27
Singur chiar daca vrei sa te schimbi nu poti , ai nevoie de curaj, credinta si binenteles ca te poaciesti fata de raul pe care l-ai facut , te poti schimba incepand cu cititul bibliei si reviste crestine, ascultat muzica crestina, predici crestine si in final botezul ( fiecare unde crede decuviinta : la baptisti, penticostali, carismatici, adventisti, martorii lui iehova , mormoni ).
|
|
tasa_nuti 182 mesaje Membru din: 21/12/2008 Oras: Sighetu Marmatiei |
Postat pe: 22 August 2009, ora 12:01
Omul s-e poate schimba ,atunci cand doreste si are o motivatie corecta daca este constrans.sigur nu o va face. omul este creat de DUMNEZEU cu liber albitru si alegerea este a lui .daca la baza sta o credinta .atunci si actiunile vor fi evidente /DORINTA CREATORULUI ESTE ACEEA DE-A CURATI TOT CE E RAU ,SI OAMENII SA SE BUCURE DE COMPANIA OAMENILOR BUNI
CINE NU SI-AR DORI ACEST LUCRU? EU DA !VOI?
TASA
|
|
Postat pe: 22 August 2009, ora 12:01
Omul s-e poate schimba ,atunci cand doreste si are o motivatie corecta daca este constrans.sigur nu o va face. omul este creat de DUMNEZEU cu liber albitru si alegerea este a lui .daca la baza sta o credinta .atunci si actiunile vor fi evidente /DORINTA CREATORULUI ESTE ACEEA DE-A CURATI TOT CE E RAU ,SI OAMENII SA SE BUCURE DE COMPANIA OAMENILOR BUNI
CINE NU SI-AR DORI ACEST LUCRU? EU DA !VOI?
TASA
|
|
LOLI 25 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 00:28
EXPRIMAREA '' TOPICULUI ( titlul )... CERE O SCHIMBARE..... pe tine nu te zgarie la ureche????
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 18:23
Din greseala l-am pus de doua ori... sunt de condamnat??sper ca nu...oameni sunem!!
TASA
|
|
Justitiarul 119 mesaje Membru din: 15/09/2009 |
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 18:30
mari uka.....
orice schimbare e cauzata de viata noastra. Comunismul, ca forma de repulsie a cetatenilor la adresa boierilor, prin aparatul represiv a exterminat boierii. Din cauza faptului ca in anul 1989 nu mai erau boieri, dar era Aparatul Represiv a aparut SCHIMBAREA. Exterminarea romanilor este certitudine. Oare cine ne extermina pe noi? Francezii, rusi, englezii? Nu. Romanii sunt exterminati de Justitia comunista *((Aparatul Represiv)). |
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 18:52
Nu am senzatia ca ar trebui sa ma schimb,ma simt bine in pielea mea asa cum SUNT.Daca ar fi sa mai fiu odata tanar nu mi-as dori decat 10cm mai mult(adica sa am macar1,82m)
|
|
LOLI 25 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 01:21
tasa_nuti ..... pe mine ma intrebi daca esti de condamnat ca din greseala ai pustat de 2 ori?
..... din partea mea poti sa scri de cate ori vrei ..... eu o intreb pe cea care a deschis acest topic daca ' expresia' .......{Cum ai crede tu ca Om sa te schimbi } nu o zgarie la ureche?!..... |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 15:51
De la: LOLI, la data 2009-09-28 01:21:56tasa_nuti ..... pe mine ma intrebi daca esti de condamnat ca din greseala ai pustat de 2 ori?tete Atunci te rog sa ma scuzi ,ptr k am inteles gresit :totusi acest topic mi se pare bun ,ptr k aproape toti oameni avem de facut cateva ,,asa zise schimbari ..in diferite aspecte ale vieti sau poate mici .....retusuri
TASA
|
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 11/12/2009 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 09:52
Pentru mari_uka : ma nemultumesc cei care nu stapanesc limba materna si nu cred ca sunt scuze pentru asta, sunt lucruri esentiale care se invata la gimnaziu.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 14:37
da daca toti asm fi mai deschisi unul fata de altul
Raporteaza abuz de limbaj
piper
|
|
piper
|
|
piper
|
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 10:35
Recunoastem sau nu, fiecare suntem intr-o continua schimbare.Chear daca nu dorim dar o data cu trecerea timpului si aspectul fizic ni se schimba, preferintele si gusturile de asemenea.Stresati fiind si acumuland frustrari ajungem uneori sa nu ne mai recunoastem . Si atunci da, dorim sa ne schimbam , sa devenim mai buni, mai toleranti , mai intelepti. Cat priveste aspectul fizic, de ce sa nu recunoastem , mici retusuri ne facem zilnic .Cei mai curajosi apeleaza si la operatii plastice Acum serios vorbind , schimbarea importanta e cea care vine din interior!
|
9am178787 2 mesaje Membru din: 17/12/2009 |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 21:21
Schimbarea,cuvant magic nu tocmai placut,si toti ar vrea sa se schimbe oricine si orice dupa bunul lui plac dar el sa nu faca nimic pt a se schimba...Schimbarea implica transformarea,trebuie sa lupti cu tine, sa renunti la vechi obiceiuri,sa iesi din zona de confort,sa citesti, sa te dezvolti,sa fi mereu mai bun ,sa nu te mai plangi, sa gasesti solutii si sa fi dispus sa lupti pt ceea ce-ti doresti! Schimbarea vine din tine,si incet, incet foarte greu se vor alatura si altii! Si oricat va fi de greu MERITA! totdeauna progresul implica schimbarea.....Si chiar daca multi vor fi plini de ironie cand vor citi trebuie sa respectam valoarea,sa avem mai multa toleranta si sa ramanem oameni indiferent ce ni se intampla!
|
9am183708 22 mesaje Membru din: 15/03/2010 |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 22:10
inchipuirea mea este foarte greu ca pinachand poti sa fi cinstit si intelegator,PINA CIND BANII LIPSESC DIN FAMILIE nu pot sa ma schimb.(bani nu aduce fericirea.dar lisa lor multe aduc-certurii,foamea,
|
|
|

...ba tot ce ai spus tu aici..vine dinauntru atat timp cat iti respecti si sinceritatea ta si al altuia!
Dana P
EXPRIMAREA '' TOPICULUI ( titlul )... CERE O SCHIMBARE..... pe tine nu te zgarie la ureche????
..... din partea mea poti sa scri de cate ori vrei
:totusi acest topic mi se pare bun ,ptr k aproape toti oameni avem de facut cateva ,,asa zise schimbari ..in diferite aspecte ale vieti sau poate mici .....retusuri